AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Vuokra-asunnot Siilissä

Vuokra-asunnot Siilissä

5 Vastausta 802 Lukukertaa
Hei!

Mitä kautta olette saaneet vuokra-asuntoja Siilinjärveltä (yksiöt ja kaksiot rivareissa ja myös kerrostaloissa)?Millaista tasoa vuokrat ovat?Kuopiossa yksiöt yksityisellä 450-600e.Älytöntä sanon minä!Tahtoisin muuttaa pois Kuopiosta,mutta koska täällä on töissä käytävä toistaiseksi,olisi Siili hyvä vaihtoehto.Olen laittanut pariinkin otteeseen hakemuksen Siilinjärven vuokrataloille,ja sanoivat että n.30 asuntoa vapautuu kuussa,mutta minulle ei ole koskaan noista ilmoitettu,joten mitenköhän pitkät jonot lienee?

ei saa ei

ei siilistä vuokramökkiä saa millään,kesällä alko duuni täällä ja laitettiin paperit vetämään jokapaikkaan ja yhtään ilmotusta ei oo tullu vielä tänäpäivänäkään!!! no ostettiin sit oma kun pakkohan jossain asua että semmosta!
Toivottavasti jokainen vuokra-asuntoa hakeva muistaa tämän tärkeimmän asian, eli laita ihmeessä pari kertaa asunnonhakuilmoitus, ainakin niin Savon Sanomiin kuin Uutis-Jouseen. Itse olen joutunut hakemaan vuokra-asuntoja eri puolilta Suomea. Koskaan en ole hakenut muulla tavalla, kuin lehti-ilmoituksilla. Aina on löytynyt asunto nopeasti.
No itse hain Kuopiosta asuntoa kaksi vuotta joka paikasta,myös useiden lehtien välityksellä monta kertaa,mutta ei löytynyt kohtuuhintaista.En ala maksaa yksiöistä 500-600euroa.Nyt asun 4km keskustasta,vuokra kohtuullinen ja asunto remontoitu ja iso yksiöksi.Haluaisin vaan pois Kuopiosta,sillä en viihdy täällä kaupungissa yhtään.

hanki mopo

Luuletko tosiaan, että Siiliin pääsee asumaan ilman mopoa? Hanki mopo, niin saat asunnuon heti!
 /   /  /  / Vuokra-asunnot Siilissä

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta