Taapero ja fobba nostavat kädet pystyyn

Fobba the lobbari

Poliisiylijohtaja: Suomessa voi tapahtua mitä vaan koska vaan
Torstai 31.12.2009 klo 14.24
Poliisiylijohtaja Paatero näkee suurimmaksi ongelmaksi maahanmuuttajien kotouttamisen.
Poliisiylijohtaja Mikko Paaterolle ampumatragedia on näyttö siitä, että Suomessakin voi tapahtua "mitä vaan koska vaan".

01.01.2010 12:24 En kehoittanut sinua tekemään rikosilmoitusta Yleen, vaan paljastamaan nämä isot paljastuksesi median kautta. En myöskään kysele vinkkejä sinulta, vaan mielipidettäsi. Jos joku latelee laittomia uhkauksia ja rikkoo esim lähestymiskieltoa, voidaan hänet vangita ja pitää vangittuna tuomioon saakka. Mutta mitä sitten kun tuomio päättyy? Pitäisikö laittomasta uhkauksesta ja lähestymiskiellon rikkomisesta olla kopissa loppuelämä? Tietääkseni poliisilla ei myöskään ollut tiedossa, että kaverilla

Sellainen isäntä kuin renki "Turha rikollisia edes yrittää hillitä, vapaaksi ne pääsee vankilasta kummiskin"


;)

12

291

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei kuinkaan

      Mitenkä se kotouttaminen onnistuu tämmösellä pelillä mitä täällä pidetään. Kaikki ns kotoutustuki annetaan tulijoiden oman kulttuurin opetukseen ja ylläpitoon mm. säännöllisinä matkoina kotimaihinsa. Suomalaista kulttuuriperinnettä supistetaan jatkuvasti jos vain yksikin mamu esittää ei pitävänsä jostain suomalaisesta tavasta.

      Mamuilta ei edellytetä mitään, ei edes kielitaitoa sen sijaan on esitetty useaan otteeseen, että työnantajien olisi pakkopalkattava näitä kieli ja ammattitaidottomia tulijoita.

      Olemme joustaneet kaikessa ja joustamme edelleen. Pumpulia ympärille vaan ja oma pää perseeseen ettei mitään näy eikä kuulu.

      On täysin ymmärrettävää että jos kaiken, aivan kaiken saa pelkästään kuiskaamalla "rasism" taikasanan niin mitään sopeutumista ei koskaan tapahdu.

      Jonain päivänä rahat loppuvat ja koska järki ei näköjään tähän maahan enää tule, toivon että tuo päivä tulee nopeasti, todella nopeasti. Raha on ainoa minkä päälle nämä mamuttaja ääliötkin ymmärtävät ja ainoa joka panee ne jotain typeryydelleen tekemään.

    • .

      .

    • f9gk5+

      - ja mikähän on tämä fobba?

      • seselvis

        nettipoliisi


      • eikä pelkästään
        seselvis kirjoitti:

        nettipoliisi

        nettipoliisi vaan vuoden 2011 vuoden poliisi!

        Lisäksi hän on NWO:ta ja internetin sensuuria kannattava lobbari!


      • ja ainoastaan
        eikä pelkästään kirjoitti:

        nettipoliisi vaan vuoden 2011 vuoden poliisi!

        Lisäksi hän on NWO:ta ja internetin sensuuria kannattava lobbari!

        Eikös tämä foppa kertoillut jotain rasistista vitsiä, mistä kovin suivaantui kukkahattutädit...


    • ryj tu kreut ety ety

      Olisi aika epätodennäköistä olettaa, ettei kymmeniä vuosia poliisiylijohtajana toiminut tietäisi mitä lähin alainen tekee.

      Taapero on koko matkan puolustanut Aarniota, onko Taapero se lakerikenkä?

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2009123110862145_uu.shtml

      Poliisiylijohtaja: Suomessa voi tapahtua mitä vaan koska vaan
      Poliisiylijohtaja Paatero seurasi poikkeuksellista päivää kotonaan Kaarinassa

      Minkähänlaisessa "linnassa" Taapero asuu, onko rakenteluun käytetty liivikerhorahoja, paljonko on Taaperolla ulkomaisissa pankkitileissä kahisevaa, onko lähipiiri, lapse ja sukulaiset ja muut kamut sekä hyvät veljet saanut osansa?

      Räsänen melkein potki ukon ulos, mutta Taapero väänsi naamansa itkuun ja Räsäselle tuli sääli ukkoa.

      Miksei se ole jo eläkkeellä, luulen kuitenkin että jo viimeistään keväällä...pitkitettiin potkuja jotta reppanan kasvot ei mene.

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Reijo_Naulapää

      Reijo Naulapää (s. 28. huhtikuuta 1941) on suomalainen eläkkeellä oleva poliisi, joka toimi poliisiylijohtajana vuosina 1998–2004.

      Naulapää jäi eläkkeelle 63 vuotiaana, miksi Paatero on vielä Poliisiylijohtajana...suojellakseen korruptioeliittikavereitaan?

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Markku_Salminen_(poliisiylijohtaja)

      Markku Salminen (13. toukokuuta 1947 Toijala – 12. helmikuuta 2009 Kerava) oli oikeustieteen lisensiaatti ja oli poliisin ylijohtaja vuoteen 2008 asti. Hän tuli virkaan vuoden 2005 alussa eläkkeelle jääneen Reijo Naulapään tilalle.

      Huhtikuussa 2008 valtakunnansyyttäjän määräämä tutkinnanjohtaja päätti aloittaa esitutkinnan liittyen Salmisen virka-auton käyttöön yksityisajoihin. Salminen ilmoitti samaan aikaan jäävänsä elokuussa 2008 eläkkeelle saatuaan valtiokonttorilta myönteisen päätöksen eläkehakemukseensa.

      Lokakuussa 2008 Markku Salminen jäi kiinni rattijuopumuksesta epäiltynä. Helsingin käräjäoikeus tuomitsi hänet 43 päiväsakon rangaistukseen. Lisäksi hän joutui ajokieltoon 23. tammikuuta 2009 asti. Salminen menehtyi saman vuoden helmikuussa.

      Salminenhan teki "itsemurhan"

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Mikko_Paatero

      Mikko Tapio Paatero[1] (s. 1. kesäkuuta 1948 Eura) on poliisihallituksen (aiempi sisäasiainministeriön poliisiosasto) johtaja eli poliisiylijohtaja 15. elokuuta 2008 alkaen. Sitä ennen hän oli Länsi-Suomen läänin poliisineuvos 1992–2008. Koulutukseltaan Paatero on oikeustieteen kandidaatti.

      Paatero on toiminut kunnallispolitiikassa Noormarkun kunnanvaltuuston jäsenenä ja kunnanhallituksen puheenjohtajana 1977–1980. Valtioneuvosto nimitti hänet poliisiylijohtajaksi Markku Salmisen jäätyä eläkkeelle.

      Mikkohan on jo 65 vuotias....2 vuotta yliaikaa poliisiylijohtajana...suojelee "sijoituksiaan"?

    • dt ret aety aety ety

      http://yle.fi/uutiset/tutkinnanjohtaja_jari_aarniolla_ei_ole_selitysta_kotitontilta_loytyneelle_rahakatkolle/7280867
      -Jos tutkinnanjohtajat ovat oikeassa ja voivat sen aukottomasti todistaa, huumerikoksia työkseen ratkonut Jari Aarnio on levittänyt osana huumeporukkaa hasista yli 800 kiloa Suomen markkinoille. Huumeet tuotiin maahan Hollannista.

      07.03.2009 16:20 -fobba- Huumepoliisin tutkinta taas koskee lähinnä poliisin mahdollisia vääriä menettelytapoja tutkinnassa eikä sitä, että poliisi olisi vetänyt jotain välistä tai johtaisi jotain omaa liigaa. Joten vedäppä hieman happea ennen kuin tulet päästämään tänne noita aivopierujasi:-)

      01.01.2010 14:40 -fobba- Toimintamme mainostaminen ei ole pahaksi tehtävänkuvan uudenlaisen luonteen takia. Sinunlaistesi lahjakkuuksien vuoksi olemassaolomme perustelu on helppoa.

    • Foppan oikea paikka

      olisi sosiaalitoimiston konttori. Mitä tommonen tekee poliisissa kun vaikuttaa että sen suurimmat saavutukset on hengailla alaikäisten kanssa?

      • sfhsfhshshsdhsdh

        Alaikäisten aivopesu tuottaa parhaimman tuloksen, siksi poliisi-TV, vierailut kouluissa ja päiväkodeissa ja osallistuminen keskusteluryhmiin, joissa on paljon alaikäisiä.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      160
      6765
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      36
      4027
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      2045
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1989
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1829
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1656
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1573
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1558
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1535
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      36
      1398
    Aihe