AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Oma yritys Aasiaan?

Oma yritys Aasiaan?

2 Vastausta 455 Lukukertaa
Onko kenelläkään kokemusta/tietoa oman yrityksen perustamiseta ulkomaille?

Itselläni haaveena pistää parturi-kampaamo pystyyn Thaimaahan. Haaveena liike jonka sisällä toimii yksi kampaaja, yksi parturi, yksi tatuioja ja yksi kynsien tekijä. Itse toimisin parturina.

Ihan siitä lähtien, kun liikeen perustamista lähtee suunnitteleen niin kaikki tieto ja kokemukset ovat tervetulleita. :)
Niin ja tokihan sitä kannattaa kertoa ehkä itsestänikin parilla sanalla.

Olen tiennyt jo vaikka kuinka kauan, että minua ei ole tarkotettu asumaan Suomessa. Jo ihan pelkkien ihmisten takia.

Täytän kesällä 20 ja valmistun keväällä siis parturi-kampaajaksi. Rakastan riskin ottoja ja tahdonvoimani on kova. Itsepäisyyttä ja päättäväisyyttä löytyy. Voin jo kuvitella kuinka ensimmäinen vastaaja (ellei ensimmäinen niin toinen) toteaa, että kasvahan ipana aikuiseks, asu ensin muutama vuosi yksin suomessa ja ala vasta sen jälkeen suunnitteleen ulkomaita. No tiedoks, että olen asunu 15 vuotiaasta yksin ja ihan itse elättäny itseni. Nuoruus jäi aika lyhyeen kun heti sai mennä töihin, että sai leipää pöytäänsä. Vanhemmilta ei oo koskaan tippunu pakollisia joululahjoja enempää. Toisaalta en kadu hetkeäkään sitä, että lähdin kotoa. Luokkani koostuu lähen kokonaan opiskelijoista jotka asuvat vanhempien suojelevan siiven alla ja sen kyllä huomaa.

Haaveenani on siis oma yritys Thaimaahan. Kaupunkikin on valmiiksi mietitty ja kaupunginosa. Kielitaitoa tarvii alkaa kasvattaan, sehän nyt on ihan selvä. Mutta kuinka tästä nyt eteenpäin? Kuinka pääsisin lähemmäs unelmaani?
Et voi perustaa k.o yritystä thaimaahan. Siellä on tietyt toimialat sallittu vain paikallisille ja kampaaja on yksi niistä.
 /   /  /  / Oma yritys Aasiaan?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta