Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Uusi Ariel Actilift Color haisee!

Perheen pää

Voi ristus mitä menivät tekemään pitkään palvelleelle pesuaineelleen. En edes muista milloin olisin muuta kuin Arielia ostanut mutta nyt vaihtuu pesuaine. "Uusi" Color haisee järkyttävälle, pyykit löyhkää ärsyttävän voimakkaalle kukkais-parfyymi-sekasotku -ödöörille. Hatuttaa, koko kämppä haisee tälle löyhkälle! Enkä liioittele, ei voi uskoa todeksi. Miksi menivät muuttamaan lähes tuoksuttoman pesuaineen aivan hirveäksi?! Ei voi käsittää. Palautetta ei Arielille voi tietenkään lähettää kun interweppisysteemit ovat heillä rikki, tietenkin...

19

4722

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaikiiii

      Arielit käyttökiellossa sen karmean hajun vuoksi, talon kuivaushuonettakaan ei voi samasta syystä käyttää, kun sielläkin haisee.

    • se on

      Olet aivan oikeassa.
      Paskan tekivät.
      Vaihtuu se pesuaine täälläkin.
      Pyykin pitää, pesun jälkeen, tuoksua puhtaalle.

    • grandma65

      Kahdessa kotitaoudessa pesen lähes päivittäin pyykkiä ja Ariel Coloria olen käyttänyt monta vuotta. Nyt on vaihdettava sillä Ariel Actilift haisee vessanpesuaineelta. Jopa pieni lapsenlapsikin kysyi eka pyykin jälkeen että mikä kylppärissä haisee, ei siis tuoksuu. Ja lakanat oli pestävä uudelleen, ei kukaan kestänyt yhtä yötä enempää sitä löyhkää. Olisi kiva tietää minkälaisia nenättömiä ihmisiä käyttävät tuotetestaajina - tai ehkä uutta tuotetta ei testattu ollenkaan.

      • vimin hajun inhooja

        puhdistukseen vimiä tai giffiä. Voi jeesus että ne ihmiset jotka sitä käyttää haisee pahelle se haju tarttuu. Yöööök. Miks ne poista sitä paskaa markkinoilta. Sitä et saa millään pois ja itku tuli kun joskus kokeilin. Jos pitäs määritellä maailman pahin haju se on tää Vimi giffi. No jos haisen pahalle onneks en haise vimille :) Oikeesti vimi hajun jälkeen oon jo valmis istumaan baja majoissa vaikka koko yön paitsi jos joku vimille haiseva on siellä käynyt.


    • liin monta pesuainet

      ei muuten haise ja taitaa olla joka peräti näistä pesu -aineista joka poisti sen kamalan paskan hajun.
      ja toimii se agtilift paremmin kun oisin uskonut! Olen kokeillut kaikki melkien pesu-aineet ja tää pisti sen vessan paskan hajun pois vaatteista niin että haistoin jopa miltä oikeesti vaatteet haisi joskus. Hyvälle. Eikä haise enää vessan viemärille ja poisti monen muunkin hajun että silleen. Minulta 10 tälle pesu aineelle.

    • blippblip

      tuntuu että kaikki, minkä nimessä on "acti"/"active" tai "power" on olevinaan kova luu :D

      Joissain pesu -ja huuhteluaineissa on kyllä järkyttävä väkevän teennäinen kemikaalisekamelskahaju mikä muistuttaa lähinnä WC-ankan, parfyymin ja kissankusen sekoitusta. Itse käytän Perlana coloria, siinä on mieto tuoksu, pesee hyvin ja pehmentää pyykkejä jonkun verran. Pullo on vielä senverta iso että riittää hyvän aikaa.

    • Pyykkärinro125

      Oispa pitänyt lukea tämä aiemmin!
      Ostin eilen Tarjoustalosta erikoistarjouksesta Ariel actilift color -pesunestettä neljä pulloa. Pesin erän pyykkiä sillä ja nyt ihmettelen, joudunko heittämään vaatteet roskiin, koska haju on niin ärsyttävän voimakas. Olen jo kertaalleen ne pessyt toisella normaalisti käyttämälläni pesuaineella ja vaatteet ovat edelleen käyttökelvottomia hajun vuoksi. Miksi tällaisia hajusteita käytetään, kun sitä hajua ei voi välttää, jos liikkuu julkisilla paikoilla/liikennevälineissä jne missä vaan on muita? Tarjoustalo tuskin ostostani hyvittää, kun ei saa täyttä erää takaisin ja Arielin sivut eivät siis edelleenkän toimi!

    • ojig

      Voi ***kele! Minäkin ostin kyseistä pesuainetta ja löyhkä on aivan järkyttävä. Koko asuntoni löyhkää mokomalle myrkylle. Ei enää koskaan Ariel actilift coloria!!!

    • pippi :)

      Oon tämän ennenkin sanonut, mutta sanon siltikin uudelleen ja silläkin uhalla, että tästä joku sitten saa taas piruilun aihetta, mutta:
      Pesemällä pyykit pesupähkinöillä ja käyttämällä tahroihin sappisaippuaa saat puhdasta ja tuoksutonta pyykkiä. Edullisesti ja ekologisesti. Valkopyykkiin voi käyttää esim. Ecoverin valkaisujauhetta, ruokasoodaa tai aika-ajoin teollista valkopyykkijauhetta.
      Omaa käyttökokemusta pesupähkinöistä on isohkon perheen pyykeistä viiden vuoden ajalta ja koko perhe on tyytyväinen pesutulokseen. Ja ei, emme käytä juurikaan hajusteita emmekä haise pahalta ;)
      Pesupähkinöitä myydään useammallakin kauppanimellä ja niitä saa esim. ekokaupoista ja netistä. Omani tilaan edelleen: http://www.kaskummaa.fi/samu-pesupahkinat-100g-p-87.html

    • Minä pidän siitä että saan tuoksua kämppään kuivattamalla puhtaita vaatteita kodinhoitohuoneessa. Paskanhajua en taas siedä pätkääkään, jonka nuo vaippaikäset tuottavat, onneksi olen välttynyt moisilta paskatykeiltä:-) Ainoa hyväksytty tuoksu kämpässäni on grillatun lihan tuoksu, niin ja oluen kiukaalla;-) Toisaalta, ei mulla ole aikaa haistella kämppääni kuin yöunien verran vuorokaudessa, käyn töissä ja pyörin frendien kanssa.

    • zeol

      totta kai haisee, jos siinä on zeoliittia.

      • 13+14

        Ainakaan siinä nestemmäisessä ei oke zeoliittiä.

        Miksi ette haista kaupassa niitä aineita?

        Tietysti pulvereita ei voikaan.


    • Aina valittaen

      Voi voi on teillä ongelmat.

      • marseillensaippua

        Joo, Joo! Paskalle haisee. Ostakaa kotimaisia serto-pesuaineita,niin ei haise!!!


    • Jorkki

      Pesukoneen vaihdon yhteydessä oli aikomus alkaa käyttämään nestemäisiä pesuaineita.
      Kaupasta tarttui käteen ARIEL ACTILIFT - pesimme yhden ainoan koneellisen ja nyt koko ok-talo haisee jollekkin epämääräiselle hajusteelle.
      Haisee vaikka pyykkiä tuuletettiin ulkona auringonpaisteessa koko viikonlopun.
      Aioin kirjoittaa palautetta Ariel.fi:lle, mutta pitäis näköjään rekisteröityä, joten kirjoitan sitten näin julkisesti.
      Arielilla on näköjään myös jokin hajuton tuote (selvisi jälkeenpäin), mutta kaupan hyllyllä en huomannut semmoista tuotetta.
      Yhden käyttökerran jälkeen 1,8 litran puteli meni tuttavan opiskelijapojalle.

    • Nuuhkija

      Minäkin siirryin nestemäisiin pesuaineisiin,ja haistelen aina ennen kuin ostan!OMO-Sensitive on miedon tuoksuista,mutta Omo-White-aivan karmean tuoksuista...

    • haisuli 33

      samaa mieltä.

    • hajuipois

      Onko kokemuksia millä tuon löyhkän saa pois? Vaatteet pesty kertaalleen hajuttomalla pesujauheella ja roikkuneet päiväkausia parvekkeella, mutta haju pysyy. Käytin Ariel A pehmeitä pesutabletteja.

    • vaihtaen

      Bio Luvil, nestemmäinen haisee aivan oksennukselta.
      Vaihdoin sellaiseen kun Twister geeli, nyt on hyvä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2434
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2143
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1788
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1581
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1556
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1515
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1478
    8. 54
      1340
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      87
      1296
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe