AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Ylöjärven kunta työnantajana?

Ylöjärven kunta työnantajana?

14 Vastausta 812 Lukukertaa
Osaako kukaan sanoa millainen Ylöjärven kunta on työnantajana. Jos olet joskus ollut siellä töissä tai olet tälläkin hetkellä tai olet kuullut jotain, niin pistäppä vastaten! kiitoksia hirmuisesti!
samalaista lusmuamista kuin muuallakin kunnantöissä, mitään ei tartte tehrä ja jos kumminkin tehrään
niin kyllä se kestää vitun kauan .jo nyt vois pistää ylöjärven kunnan hommista puolet pihalle pois kuluttamasta meidän verorahoja.

Taidat

asiantuntija. Toivottavastai mökkisi ei pala: vajaamiehitetty palokunta ehtii sammuttaa sen vain puoliksi. Toivottavasti et sairastu: terveyskeskus hoitaa sairautesi vain puoliksi. Kolululaitos opettaa vain lapsesi vain puoliksi. No onneksi seurakunta hautaa aikanaan sinut kokonaan. Vai hautaakohan sittenkään...?
Julkisen puolen hommia on kolmenlaisia: 1) saat vaatimattoman virkapalkan ja tämän jälkeen hankit lisätulojatekemällä erikseen laskutettavia töitä (= koulutetut, johtotehtävät), 2) saat vaatimattoman virkapalkan, etkä tee mitään veronmaksajaa hyödyttävää (= esim. maisterit kunnantalolla) ja 3) saat surkeaa palkkaa ja teet vajaamiehityksellä helvetisti töitä (= tulipalon sammuttajat, opettajat, päiväkodin tädit, hoitajat).

mihin

Minkä tyyppiseen hommaan on haiku?

...

Olisin kiinnostunut lähinnä siitä kaupungin talossa tapahtuvista hommista. Eli siististä sisätyöstä. Ja kyllä Ylöjärven kaupungin muutkin asiat kiinnostaa, kun en ole paikkakuntalainen vielä. Mutta mahdollisesti tulevaisuudessa, siksi kyselen.

Kiitti kuitenkin jo näistä tiedoista.
Siisti sisätyö taitaa jäädä haaveeksi kun yhdyssanat tuottavat ongelmia.
Pärjäät jos osaat "nuoleskella, puhua, puukottaa", työn osaamisella ei niin väliä.

Kuule poika..!

Sanompahan vaan että olisi parempi kuin unohtaisit koko jutun!

Kierrä kuule Ylöjärvi tosi kaukaa!!!!

Unohda, jos voi valita

Ylöjärven kaupunki on ollut huonoin työnantaja mitä on ollut. Esimerkkejä:
-Huonompi palkka kuin monessa muussa kunnassa
-työntekijöistä ei pidetä huolta, vaikka terveys olisi työssä mennyt'
-Moni kunta tarjoaa etuja työntekijöilleen. Ylöjärvi ei mitään.
-Jopa hoitotyön palkkaus on menossa siihen, että määräytyy tuloksen kasvusta. Potilaista viis.

Ja kaikki vaan huononee!

nöyryyttäminen

Kunnassa osataan myös työntekijän nöyryyttämisen jalo taito.

Mistähän johtuu

Mistähän se kuitenkin johtuu, että Ylöjärven kaupunki on erittäin haluttu työpaikka. Kaupungin palveluksessa on määräaikaiset mukaan lukien noin 2000 työntekijää. Vastaat tietysti, että sinne hakeutuu kaikki luuserit. Ovatko siis kaikki opettajat, sairaanhoitajat ja perushoitajat luusereita. Heitähän on suurin osa kaupungin työntekijöistä. Todella suuripalkkaisia johtajia kaupungin palveluksessa on vajaa 20. Eli siis yksi prosentti koko henkilöstöstä. Vaikka heidät kaikki irtisanottaisiin ei kaupungin talous paranisi juu mitenkään. Hyvä johtaja on palkkansa ansainnut, jos hän saa organisaationsa toimimaan. Vertailtaessa Ylöjärven kaupungin toimintaa esimerkiksi Tampereeseen ja muihin naapurikuntiin voidaan todeta, että Ylöjärvellä tuotetaan palvelut hyvätasoisina ja edullisesti.

Aidan toisella puolella on vihreämpää...

Kyllähän kaikki näyttää ulkoapäin oikein hyvältä. Minäkin irtisanouduin vanhasta työstä, kun "unelmieni työpaikka" oli tarjolla ja sen vielä sain. Muutaman kuukauden kun töitä tein, niin karu totuus iski silmille. Nyt on jo useampi vuosi takana, eikä mieli ole muuttunut.

Tiedän monen työtoverini suunitelleen jo useamman vuoden työpaikan vaihtamista. Ja minä sitä jo toteutan :)

Täysin samaa mieltä!

Mietin tässä lopputilin ottamista kun KERTAKAIKKIAAN EN ENÄÄ JAKSA!!!!

Harmi vain että Ylöjärven kaupunki menettää minussa hyvän työntekijän....

Enkä ole ajatuksineni suinkaan ainoa! Työkaverini ovat aivan rättipoikki kaikki jo pidemmänaikaa,
ei ihme että sairaslomat ovat viime aikoina lisääntyneet.

Tulijoita on

Siitä vaan muualle töihin pilaamasta työimapiiriä. Ylöjärven kaupungille on tulossa väkeä töihin joka kerta kymmenittäin kun paikka aukeaa. Teidänlaisianne valittajia on suomalaiset työpaikat väärällään. Me jotka teemme tunnollisesti työmme saamme kärsiä siitä, että aina on joku itkemässä ja vinkumassa vierellä kuinka surkeaa täällä töissä on. Teitä ei todellakaan kukaan jää kaipaamaan.
 /   /  /  / Ylöjärven kunta työnantajana?

Keskusteluhaku

Laaja hakuFacebookissa suositeltua

Tietoa mainosten kohdentamisesta