OHJEITA AUTON OSTAMISEEN TURVALLISESTI

LUE TARKASTI

Kaikkein tärkeintä on se, että ostat VAIN REKISTERIIN MERKITYLTÄ OMISTAJALTA. Jos auto ei ole rekisteröity myyjän nimille, niin kysy syytä tilanteeseen. Kerro myös, että ostat auton vasta sitten, kun myyjä on rekisteröinyt sen omille nimilleen. Jos se ei sovi myyjälle, niin unohda koko juttu. Kyseessä on lähes aina jonkinasteinen huijaus.

Kysy aina puhelimessa, minkä niminen henkilö autoa on myymässä. Jos puhelimeen vastataan vain sanomalla "Haloo!" tai jotakin muuta vastaavaa, niin myyjällä on useimmiten jokin kyseenalainen syy olla esittelemättä itseään.

Tarkista auton rekisteriin merkitty omistaja soittamalla joko numeroon

0100 7810 TAI
0100 100 TAI
02 02 20. Puhelujen hinta on noin 3 euroa / minuutti. Vertaa kustannusta auton hintaan.

Voit myös lähetää tekstiviestin AUTOFAKTA ABC-123 (eli AUTOFAKTA ja auton rekkari) numeroon 16400

TAI tekstiviestin AT ABC-123 numeroon 16258. Viestin hinta on noin 2 euroa / kpl.

Saat tiedon auton omistajasta mahdollisista maksamattomista veroista mahdollisesta auton ulosmittauksesta ja myös siitä, jos auto on ilmoitettu varastetuksi.

Kysy, kauanko auto on ollut myyjällä. Älä tyydy vastaukseen: "Jonkin aikaa". Kysy miksi hän on myymässä autoa. Jos kyseessä on pimeää autokauppaa tekevä jobbari, niin unohda koko juttu. Auton todelliset tiedot ovat lähes aina jotakin muuta kuin jobbari väittää.

Jobbarit
- esiintyvät keksityillä nimillä
- jättävät autot rekisteröimättä
- väittävät väärää rekkaria oikeaksi
- valehtelevat katsastusajat ja muut tiedot

- ruuvaavat mittarilukemat todellista pienemmiksi
- käyttävät jatkuvasti vaihtuvia salaisia prepaideja
- vastaavat puhelimeen yleensä vain sanomalla "Haloo!"
- kertovat vuosimallin vuoden tai jopa kaksi uudemmaksi

- kauppaavat romuttamokuntoisia autoja huippuyksilöinä
- käyttävät kuvia muiden autoista kertomatta siitä lukijoille
- väärentävät huoltokirjat tekemällä niihin omia merkintöjä "huolloista"
- jättävät autojen käyttömaksut parkkisakkonsa muut maksut maksamatta

jne.

Jobbarit syyllistyvät myös jatkettuihin törkeisiin veropetoksiin, koska he eivät maksa myymiensä autojen voitoista veroja. Ostamalla hämärältä jobbarilta tuet siis samalla myös rikollisuutta ja aiheutat vahinkoa kaikki velvoitteensa lain mukaan hoitaville rehellisille yrittäjille.

Jobbari on aina rikollinen yksityishenkilö, joka esiintyy valheellisesti tavallisena yksityisenä myyjänä, ja usein keksityllä nimellä. Jobbarilla ei ole koskaan Y-tunnusta, eikä näin ollen myöskään minkäänlaista yritystä/liikettä.

TOINEN ERITTÄIN KÄYTÄNNÖLLINEN NEUVO

Laita sivun

www.google.fi

hakulaatikkoon myyjän etunimi ja sukunimi lainausmerkeissä, esim. "Matti Virtanen". Ota hakutulokset esiin klikkaamalla sanaa: Välimuistissa. Näin saat esille myös ne sivut, jotka ovat jo jostakin syystä poistuneet normaalisivuilta.

Laita myös auton rekisterinumero Googlen hakulaatikkoon. Tarvittaessa rastita kohta "Etsi vain suomenkielisiltä sivuilta". Jos sinulla on myyjän sähköpostiosoite, niin googleta sekin. Myyjän puhelinnumero kannattaa googlata eri muodoissa: esim "0461234567" ja "046-1234567" ja "046-123 4567".

Kysy myös numerotiedustelusta 118 (maksaa 1,20 € / minuutti), tai lähettämällä myyjän numero muodossa 0461234567 tekstiviestillä numeroon 16400 (maksaa yhden euron), ja selvitä, kenelle numero kuuluu. Jos numero on salainen tai prepaid-liittymä, niin ole erittäin varovainen. Useimmiten kannattaa katsella jotakin muuta autoa.

HYVIN TÄRKEÄÄ

Jos et saa ilmoituksen avulla etkä myöskään soittamalla selvitettyä auton rekisteritunnusta ja sen perusteella muita tietoja, niin älä edes lähde katsomaan autoa. Jos auton kilvet on peitetty ilmoituksessa, tai niitä ei kuvakulmien takia näy, eikä rekisteritunnusta muutenkaan kerrota, niin myyjä yrittää melkein aina huijata sinua tavalla tai toisella.

ÄLÄ KOSKAAN MAKSA AUTOSTA EDES 50 EUROA KÄSIRAHAA NÄKEMÄTTÄ.

152

6379

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Esimerkkejä
      • Jäävät kiinni

        Nuo huijarit kaatuvat omaan kuviteltuun oveluuteensa.


    • Nielikäinen

      Printtasin viestin talteen tulevaa auton ostoa varten.

    • Tässä syitä

      Jos olet myymässä autoasi, niin alla on muutamia toimivia tapoja välttää autosi joutuminen pimeää autokauppaa tekevän jobbarin käsiin.

      Kirjoita ilmoitukseesi tarpeeksi selvästi, että jos ostajalla on tinkiminen mielessä, niin silloin ei kannata edes soittaa. Monet jobbarit eivät kuitenkaan osaa kunnolla lukea eivätkä kirjoittaa, joten siltä varalta on olemassa myös muita keinoja.

      Suurin osa 046-alkuisista salaisista prepaideista ja tuntemattomista numeroista soittajista on epämääräisiä tyyppejä, kuten jobbareita, ja niille ei kannata edes vastata. Jos kuitenkin vahingossa vastaat, niin voit esim. sanoa, että auto on varattu huomiseen puoleen päivään asti. Sitten tallennat numeron nimellä "Älä vastaa 13" jne. Kertomalla valkoisen valheen pääset kaikkein nopeimmin eroon jobbarista, eikä sinun tarvitse enää keskustella hänen kanssaan.

      Myös jos joku soittaa muustakin kuin 046-alkuisesta numerosta, mutta ei joko esittele itseään ollenkaan, tai esittelee hyvin epäselvästi, niin sano, että auto on varattu. Näin toimimalla poistuu jo iso osa ongelmista.

      Jos lupaat esitellä autoasi jollekin, ja sovit tapaamisen, niin kysy puhelimessa toisen osapuolen etunimi ja sukunimi. Jos ne eivät täsmää paikan päälle saapuvan henkilön tietoihin, niin sano vaikka, että sairaalasta soitettiin juuri, että vaimon synnytys on alkamassa, ja lähde kiireellä pois.

      Jos kuitenkin kaiken järjen vastaisesti myyt jobbarille, niin maksat ylimääräisiä maksuja vielä kauan aikaa. Jobbarit eivät yleensä rekisteröi autoja itselleen, vaan he myyvät ne edellisten omistajien nimissä olevilla vanhentuneilla papereilla. Et siis saa vakuutusta poikki, ennen kuin joku mahdollisesti joskus tulevaisuudessa rekisteröi auton itselleen.

      Myös auton käyttömaksut ja jobbarin aiheuttamat parkkisakot tulevat todennäköisesti sinun maksettaviksesi. Jos jobbari vain ajelee autolla muutaman kuukauden, ja hylkää sen jonnekin metsään auton hajottua, niin laskujen tulo ei lopu ikinä. Joskus kunta tai kaupunki voi siirtää auton romutuspaikkaan, ja sinä maksat siirtokulut. Silloinkin puhutaan yleensä sadoista euroista

      Jobbarit harrastavat usein myös muuta rikollisuutta, ja saattaa käydä niin, että joudut kuulusteluun, kun jobbari on ajanut autollasi jonkun ryöstämänsä kaupan ikkunasta sisään, tai jotain muuta vastaavaa.

      Tarkista aina ostajan henkilöllisys, ja täytä rekisteriotteen ilmoitusosa ota siitä kopio, tai tee lisäksi vähintään vanhanaikainen vakuutusyhtiön luovari. Merkitse uuden omistajan tiedoiksi vain sellaisen henkilön tiedot, joka esittää sinulle virallisen suomalaisen ajokorttinsa paikan päällä.

      Ajokortti saattaa olla myös varastettu tai muusta syystä jonkun toisen kuin sen, joka sitä esittelee. Katso siis tarkasti, että ajokortin kuva ja muut tiedot vastaavat henkilöä. Epämääräisiin henkkareihin ei kannata luottaa, ja jos et näe ostajan ajokorttia, niin et lain mukaan saa edes luovuttaa autoa sellaiselle ihmiselle.

      Jobbarit sanovat usein, että laitetaan auto vaimon tai serkun nimiin. Kyseinen "vaimo tai serkku" tms. henkilö ei useinkaan ole antanut lupaa sellaiseen, eikä edes tiedä koko asiasta. Joskus mainittua henkilöä ei ole edes olemassa. Jobbari vain tekee kuvitellulta henkilöltä väliluovarin itselleen tai suoraan sille, joka ostaa auton jobbarilta. Siinäkin tapauksessa rekisteröinnin kanssa tulee suuria ongelmia.

      Täydennyksenä aloitusviestiin:

      ÄLÄ KOSKAAN OSTA AUTOA, JONKA ILMOITUSOSAN PÄIVÄMÄÄRÄ ON YLI VIIKON VANHA TAI JONKA PAPEREISSA ON VÄLILUOVAREITA. Lyhyesti sanottuna ainoa turvallinen tapa on ostaa auto rekisteriin merkityltä omistajalta.

      Joskus Trafin (Liikenteen turvallisuusvirasto) kertomat tiedot saattavat vaikuttaa olevan ok, mutta ulosottomies voi kuitenkin ehtiä merkitä auton takavarikoiduksi jobbarin veloista ennen kuin saat sen rekisteröidyksi omille nimillesi.

      • joppari1

        myyt autoa, niin myy se käteiskaupalla. Se asia tietysti karsii esimerkiksi tämän viesti ketjun aloittajan kaltaiset pois , sillä heillä ei ole rahaa ja yleensä koittavat ostaa jollain ihmeellisellä omalla systeemillä, että auto heti ja rahat jos sattuu olemaan kesällä. Mutta toista se on joppareiden kanssa, ei ne syynää autoas ja uikuta että tuosta kohtaa on pesu jäänyt pois, vaan kun hinta on sovittu, maksavat vekottimen käteisellä. Ja sitten myyjä hipsii lähimmälle katsastusasemalle ja antaa dokumentit myynnistä eteen päin. Kas kuinka selvää on jopparin toiminta tuohon aloittajaa, joka on vielä aika maitoparta oikeassa elämässä. Kas kun se viettää aikansa täällä virtuaali maailmassa


      • Kokemuksia.
        joppari1 kirjoitti:

        myyt autoa, niin myy se käteiskaupalla. Se asia tietysti karsii esimerkiksi tämän viesti ketjun aloittajan kaltaiset pois , sillä heillä ei ole rahaa ja yleensä koittavat ostaa jollain ihmeellisellä omalla systeemillä, että auto heti ja rahat jos sattuu olemaan kesällä. Mutta toista se on joppareiden kanssa, ei ne syynää autoas ja uikuta että tuosta kohtaa on pesu jäänyt pois, vaan kun hinta on sovittu, maksavat vekottimen käteisellä. Ja sitten myyjä hipsii lähimmälle katsastusasemalle ja antaa dokumentit myynnistä eteen päin. Kas kuinka selvää on jopparin toiminta tuohon aloittajaa, joka on vielä aika maitoparta oikeassa elämässä. Kas kun se viettää aikansa täällä virtuaali maailmassa

        Pimeää kauppaa tekevät jobbarit tinkivät ensin hinnan puhelimessa puoleen alunperin pyydetystä. Sitten auton luona jobbari tinkii vielä lisää. Jos jobbari ei saa autoa myytyä kahdessa viikossa eteenpäin, niin hän saattaa tulla vaatimaan maksamaansa hintaa korkojen kanssa takaisin. Perusteena on se, että myyjä ei muka kertonutkaan kaikkia vikoja, vaan huijasi jobbaria. Katso linkistä esimerkkejä.

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/8868047

        Jobbarit ovat patologisia valehtelijoita. Voit laskea niin, että jobbarin jokaisessa lauseessa on keskimäärin vähintään yksi valhe. Jobbari voi luvata sinulle loput kauppahinnasta tunnin kuluttua, mutta katoaakin autosi ja sen papereiden kanssa ikuisiksi ajoiksi. Jobbari saattaa uskotella teettävänsä myymäänsä autoon kaupan jälkeen vaikka minkälaisia remontteja, jos ostat auton, mutta niitä ei ikinä tule. Jos jobbari sanoo toimittavansa toiset renkaat myöhemmin, niin et saa niitä koskaan, jne.

        Monet jobbarit esiintyvät väärillä nimillä, ja selittävät, että ajokortti on varastettu tai kadonnut. Jobbareilla on myös väärennettyjä ja varastettuja henkkareita, joten et voi koskaan tietää, että kenen kanssa olet oikeasti ollut tekemisissä. Jos haluat itsellesi paljon ongelmia, niin tee kauppa hämärän jobbarin kanssa.


      • Muutakin Ois
        Kokemuksia. kirjoitti:

        Pimeää kauppaa tekevät jobbarit tinkivät ensin hinnan puhelimessa puoleen alunperin pyydetystä. Sitten auton luona jobbari tinkii vielä lisää. Jos jobbari ei saa autoa myytyä kahdessa viikossa eteenpäin, niin hän saattaa tulla vaatimaan maksamaansa hintaa korkojen kanssa takaisin. Perusteena on se, että myyjä ei muka kertonutkaan kaikkia vikoja, vaan huijasi jobbaria. Katso linkistä esimerkkejä.

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/8868047

        Jobbarit ovat patologisia valehtelijoita. Voit laskea niin, että jobbarin jokaisessa lauseessa on keskimäärin vähintään yksi valhe. Jobbari voi luvata sinulle loput kauppahinnasta tunnin kuluttua, mutta katoaakin autosi ja sen papereiden kanssa ikuisiksi ajoiksi. Jobbari saattaa uskotella teettävänsä myymäänsä autoon kaupan jälkeen vaikka minkälaisia remontteja, jos ostat auton, mutta niitä ei ikinä tule. Jos jobbari sanoo toimittavansa toiset renkaat myöhemmin, niin et saa niitä koskaan, jne.

        Monet jobbarit esiintyvät väärillä nimillä, ja selittävät, että ajokortti on varastettu tai kadonnut. Jobbareilla on myös väärennettyjä ja varastettuja henkkareita, joten et voi koskaan tietää, että kenen kanssa olet oikeasti ollut tekemisissä. Jos haluat itsellesi paljon ongelmia, niin tee kauppa hämärän jobbarin kanssa.

        puuttumatta, mutta tuossa linkissä ei ollut yhtään todistettua tapahtumaa, mutta valtavasti mielikuvituksen tuotetta tai voihan sitä sanoa myös puhtaaksi paskaksi. On sinulla kyllä aika vilkas mielikuvitus näköjään. Ja paljon olet uusi lakeja saanut keksittyä. Kun tuommoista tekee kuin sinä olet tehnyt, niin kannattaa pysyä tosi asioissa, muuten menee uskottavuus. Täällä duunissa näytin noita sinun juttuja muutamalle kaverille. Ensin naureksivat, mutta vähän aikaa kun lukivat, niin alkoivat epälemään sinun psyykkeen kuntoa. Arvelivat pitäisikö ilmoittaa jonnekkin ennenkuin teet mitää vakavampaa


      • Satuilet itse
        Muutakin Ois kirjoitti:

        puuttumatta, mutta tuossa linkissä ei ollut yhtään todistettua tapahtumaa, mutta valtavasti mielikuvituksen tuotetta tai voihan sitä sanoa myös puhtaaksi paskaksi. On sinulla kyllä aika vilkas mielikuvitus näköjään. Ja paljon olet uusi lakeja saanut keksittyä. Kun tuommoista tekee kuin sinä olet tehnyt, niin kannattaa pysyä tosi asioissa, muuten menee uskottavuus. Täällä duunissa näytin noita sinun juttuja muutamalle kaverille. Ensin naureksivat, mutta vähän aikaa kun lukivat, niin alkoivat epälemään sinun psyykkeen kuntoa. Arvelivat pitäisikö ilmoittaa jonnekkin ennenkuin teet mitää vakavampaa

        Mistä sinä muka tiedät, mikä on tositapahtuma ja mikä ei? Oletko ollut todistamassa kaikkia Maailman tapahtumia, ja voit sen perusteella olla varma asioista?

        Mikä laki vaikuttaa mielestäsi keksityllä. Suomen kaikki lait löytyvät myös netistä, joten kerro mitä tarkoitat, niin tarkistetaan asia.


    • Keppana Jaffa

      suomen valtio. Sinne vain Haitiin lähetettiin yli 20 miljoonaa, ja kesykö herrat kansalta mitään. Hymyssä suin jaetaan rahaa ympäri maailmaa ja näytetään että näin meillä on rahaa. Samaan aikaan tingitään vanhusten huollosta,lopetaan kouluja,jne. Heti valtio rupeaa kuuntelemaan ja ajattelemaan oman kansan hyvinvointia minä rupean rehilliseksi ja maksan kaikesta verot. Pääministerikään ei tiedä mitä oikea tai vasen käsi tekee., huomenna perutaan tämän päivän puheet. "een minä niin ole sanonut,tarkoitin vain että..........."
      Sinne tosin meni teidän maksamia verorahoja yli 20 miljoonaa. Hah...hah..hah..hah..

      • Jobbarille

        Jobbarilla on erittäin heppoiset tekosyyt tekemillesi veropetoksille. Jos Haitin katastrofiin on mennyt 20 miljoonaa euroa, niin se on vain 4 euroa yhtä suomalaista kohden. Kuinka paljon olet jättänyt maksamatta veroja pimeistä kaupoistasi?


      • kaboom
        Jobbarille kirjoitti:

        Jobbarilla on erittäin heppoiset tekosyyt tekemillesi veropetoksille. Jos Haitin katastrofiin on mennyt 20 miljoonaa euroa, niin se on vain 4 euroa yhtä suomalaista kohden. Kuinka paljon olet jättänyt maksamatta veroja pimeistä kaupoistasi?

        suuria summia että sinä et pysty käsittämäänkään,koska nostamasi kuukausiansiot valtiolta,siis sosiaalikorvauksesi ei siihen riittäisi edes 150 vuoden aikana.

        mutta ihan hyvä,pääset joskus vielä urallasi eteenpäin ja ehkä saat oikein työllistetyn paikan kunnalta.

        hah hah haa


      • Törkeä veropetos
        kaboom kirjoitti:

        suuria summia että sinä et pysty käsittämäänkään,koska nostamasi kuukausiansiot valtiolta,siis sosiaalikorvauksesi ei siihen riittäisi edes 150 vuoden aikana.

        mutta ihan hyvä,pääset joskus vielä urallasi eteenpäin ja ehkä saat oikein työllistetyn paikan kunnalta.

        hah hah haa

        Jo pieni murto-osakin veropetoksistasi riittäisi passittamaan sinut ehdottomaan vankeuteen kahdeksi vuodeksi ja maksamaan kaikki petoksilla hankkimasi rahat korkoineen takaisin Valtiolle.


      • ihmettelen kyllä.
        kaboom kirjoitti:

        suuria summia että sinä et pysty käsittämäänkään,koska nostamasi kuukausiansiot valtiolta,siis sosiaalikorvauksesi ei siihen riittäisi edes 150 vuoden aikana.

        mutta ihan hyvä,pääset joskus vielä urallasi eteenpäin ja ehkä saat oikein työllistetyn paikan kunnalta.

        hah hah haa

        "Pimeät jobbarit ovat kaikkein pahimpia valittajia ja tinkijöitä".Kyllä tuolla satusedällä mielikuvitus laukkaa,ja ihan kokemusta on?Mistä?Tumputtamisestako?Tuo äijä kuuluu hoitoon.


      • Kaikki tietävät
        ihmettelen kyllä. kirjoitti:

        "Pimeät jobbarit ovat kaikkein pahimpia valittajia ja tinkijöitä".Kyllä tuolla satusedällä mielikuvitus laukkaa,ja ihan kokemusta on?Mistä?Tumputtamisestako?Tuo äijä kuuluu hoitoon.

        Melkein kaikki autoja myyneet ovat saaneet puheluita hämäriltä jobbareilta, jotka eivät yleensä edes esittele itseään kunnolla. He menevät suoraan asiaan ja alkavat tinkiä hintaa alas kaikilla mahdollisilla verukkeilla. Kun hinta on sovittu ja jobbari tulee paikalle, niin alkaa aina uusi tinkiminen jo valmiiksi sovitusta hinnasta. Jobbari haukkuu autoa, valehtelee kaikesta mahdollisesta ja vaatii jopa korvauksia myyjältä, jos tämä ei suostu laskemaan hintaa lisää, koska "myyjä on yrittänyt huijata jobbaria".


      • verottajan
        Kaikki tietävät kirjoitti:

        Melkein kaikki autoja myyneet ovat saaneet puheluita hämäriltä jobbareilta, jotka eivät yleensä edes esittele itseään kunnolla. He menevät suoraan asiaan ja alkavat tinkiä hintaa alas kaikilla mahdollisilla verukkeilla. Kun hinta on sovittu ja jobbari tulee paikalle, niin alkaa aina uusi tinkiminen jo valmiiksi sovitusta hinnasta. Jobbari haukkuu autoa, valehtelee kaikesta mahdollisesta ja vaatii jopa korvauksia myyjältä, jos tämä ei suostu laskemaan hintaa lisää, koska "myyjä on yrittänyt huijata jobbaria".

        Apulaiselle ylimääräistä puuhaa että saa muut kommentit olla rauhassa.


    • Älä usko selityksiä

      "Osta vain rekisteriin merkityltä omistajalta" on hyvä neuvo. Monissa netissä myytävänä olevissa autoissa omistussuhteet ovat epäselviä. Esimerkiksi valtakirjalla myyviä kaupustelijoita on liikkeellä paljon. Jos jostakin syystä ostat joltakin muulta kuin rekisteriin merkityltä omistajalta, niin mene tekemään kauppa katsastuskonttorille. Jos saat rekisteröityä auton nimiisi, niin maksa kauppahinta vasta sen jälkeen.

      Ei ole mukavaa eikä varsinkaan halpaa huomata vasta myyjän kadottua kuin tuhka tuuleen, että valtakirja olikin väärennös, tai että auto onkin esim. ulosmitattu. Oma lukunsa ovat myös osamaksuvelan rasittamia autoja kauppaavat. He pyytävät usein koko kauppahinnan itselleen, ja lupaavat maksaa velan rahoitusyhtiöön. Moni ostaja on joutunut pettymään raskaasti.

    • fng ubh

      JOS ET YMMÄRRÄ AUTOISTA MITÄÄN, LUULET A I N A TULLEESI HUIJATUKSI. KUTEN MYÖS TUO LUULOTAUTINEN ALOITTAJA.
      Trafi on keksinyt todella hyvän rahastaa uteliaita/epäluuloisia "ostajia". Pitäisiköhän perustaa itsekin palvelunumero, jossa kerrotaan miten auto pitää ostaa? Toisaalta ei niitä höyrypäisten juttuja kukaan muu kuin virkamies viitsi kuunnella.

      • Jobbarit linnaan

        Jobbaria harmittaa, kun hän ei saakaan enää myytyä ihmisiltä huijaamiaan autoja edellisten omistajien nimillä olevilla vanhentuneilla papereilla ja väärillä tiedoilla.


      • LUULUTAUTISELLE
        Jobbarit linnaan kirjoitti:

        Jobbaria harmittaa, kun hän ei saakaan enää myytyä ihmisiltä huijaamiaan autoja edellisten omistajien nimillä olevilla vanhentuneilla papereilla ja väärillä tiedoilla.

        En omista y-tunnusta, enkä jobbariliikettä.


    • TÄSSÄ LINKKI
      • naapuri on jobbari

        ja kohta sen tietää myös viranomaiset.


      • fgfg
        naapuri on jobbari kirjoitti:

        ja kohta sen tietää myös viranomaiset.

        ovat pahimpia joppareita maailmassa, ei kannata myydä liikkeeseen paitsi jos auto on ihan tosi huonossa kunnossa.


      • Ei ole liikettä
        fgfg kirjoitti:

        ovat pahimpia joppareita maailmassa, ei kannata myydä liikkeeseen paitsi jos auto on ihan tosi huonossa kunnossa.

        Jobbari on aina rikollinen yksityishenkilö, joka esiintyy valheellisesti tavallisena yksityisenä myyjänä. Jobbarilla ei ole koskaan Y-tunnusta, eikä näin ollen myöskään minkäänlaista yritystä/liikettä. Jobbarit jättävät kaikki verot ja muut lainmukaiset velvoitteensa hoitamatta ja muiden maksettavaksi. Autoliikkeet sen sijaan maksavat huomattavan osan voitoistaan veroina yhteiskunnan perusrakenteiden pystyssäpitämiseksi ja meidän kaikkien yhteiseksi hyväksi.


      • grt
        Ei ole liikettä kirjoitti:

        Jobbari on aina rikollinen yksityishenkilö, joka esiintyy valheellisesti tavallisena yksityisenä myyjänä. Jobbarilla ei ole koskaan Y-tunnusta, eikä näin ollen myöskään minkäänlaista yritystä/liikettä. Jobbarit jättävät kaikki verot ja muut lainmukaiset velvoitteensa hoitamatta ja muiden maksettavaksi. Autoliikkeet sen sijaan maksavat huomattavan osan voitoistaan veroina yhteiskunnan perusrakenteiden pystyssäpitämiseksi ja meidän kaikkien yhteiseksi hyväksi.

        omaksi hyväksi, korjaus:)


      • joppari 1
        Ei ole liikettä kirjoitti:

        Jobbari on aina rikollinen yksityishenkilö, joka esiintyy valheellisesti tavallisena yksityisenä myyjänä. Jobbarilla ei ole koskaan Y-tunnusta, eikä näin ollen myöskään minkäänlaista yritystä/liikettä. Jobbarit jättävät kaikki verot ja muut lainmukaiset velvoitteensa hoitamatta ja muiden maksettavaksi. Autoliikkeet sen sijaan maksavat huomattavan osan voitoistaan veroina yhteiskunnan perusrakenteiden pystyssäpitämiseksi ja meidän kaikkien yhteiseksi hyväksi.

        minä olen joppari ammatiltani. Ja on myös y-tunnus. Ei ole veroja ulosotossa, mutta muutaman kerran kuussa kyllä joudun maistraatin ulosotto osastolla käymään takaisinhaku asioita selvittelemässä. Usein rahoitusyhtiöt ottaa yhteyttä ja kertoo märkäkorva verottajan pikkuapulaisen jättäneen maksut maksamatta ja auto pitäisi hakea pois ja myydä. Yleensä myyn sen ja tilitän rahat vasta sitten yhtiölle, kas kunon sitä luottoa. Ja joka kuukausi joutuu myös verottajan kanssa olemaan tekemisissä, makselemaan veroa. Ja vakuutusyhtiöitä soittelevat ja kyselevät samoja kuin rahoitusyhtiöt, eli rahojaan, kun verottajan pikku apulainen antaa yleensä maksujen välttämiseksi väärän osoitteen. Joten jos et muuhun kykene kuin ihmisiä solvaamaan, niin laitatko sen linkin sinne poliisille, niin saadaan asia eteenpäin.


      • Sinä et tiedä
        joppari 1 kirjoitti:

        minä olen joppari ammatiltani. Ja on myös y-tunnus. Ei ole veroja ulosotossa, mutta muutaman kerran kuussa kyllä joudun maistraatin ulosotto osastolla käymään takaisinhaku asioita selvittelemässä. Usein rahoitusyhtiöt ottaa yhteyttä ja kertoo märkäkorva verottajan pikkuapulaisen jättäneen maksut maksamatta ja auto pitäisi hakea pois ja myydä. Yleensä myyn sen ja tilitän rahat vasta sitten yhtiölle, kas kunon sitä luottoa. Ja joka kuukausi joutuu myös verottajan kanssa olemaan tekemisissä, makselemaan veroa. Ja vakuutusyhtiöitä soittelevat ja kyselevät samoja kuin rahoitusyhtiöt, eli rahojaan, kun verottajan pikku apulainen antaa yleensä maksujen välttämiseksi väärän osoitteen. Joten jos et muuhun kykene kuin ihmisiä solvaamaan, niin laitatko sen linkin sinne poliisille, niin saadaan asia eteenpäin.

        Nettiauto on 10 vuotta toiminut Suomen suurin autojen myyntisivusto. Missään muualla ei ole yhtä paljoa kokemusta jobbareista kuin siellä. Nettiautossa autojen myyjät on jaoteltu seuraaviin kategorioihin:

        1.
        "Vähiten ostoturvaa tarjoavat JOBBARIT. Jobbarille on tyypillistä, että hän ei suostu maksamaan ilmoittelusta mitään, ei maksa myyntivoiton veroa, eikä takuulla suostu minkäänlaisiin jälkivaatimuksiin saatuaan autosta pyydetyn hinnan"

        2.
        "Seuraavaksi turvattomimman ryhmän muodostavat YKSITYISET MYYJÄT, joilta saa vähän tai ei minkäänlaista ostoturvaa myytäviin kohteisiin."

        3.
        "PIENKAUPPIAS on autokauppaa aloitteleva tai muusta syystä sivutointa pyörittävä myyjä, jolla on yleensä toiminimi, avoin yhtiö tai kommandiittiyhtiö."

        4.
        "VAIHTOAUTOLIIKE on lähes aina yrittäjävetoinen täyden palvelun autoliike, jolla on kiinteä kauppapaikka ja osoite jossa autot ovat nähtävillä."

        5.
        MERKKILIIKE

        Lainausmerkein siteeratut tekstit ovat sanasta sanaan tarkkoja lainauksia Nettiautosta. Jobbarilla ei siis ole koskaan Y-tunnusta, eikä näin ollen myöskään minkäänlaista yritystä/liikettä.


      • jobbari=y-tunnus
        Sinä et tiedä kirjoitti:

        Nettiauto on 10 vuotta toiminut Suomen suurin autojen myyntisivusto. Missään muualla ei ole yhtä paljoa kokemusta jobbareista kuin siellä. Nettiautossa autojen myyjät on jaoteltu seuraaviin kategorioihin:

        1.
        "Vähiten ostoturvaa tarjoavat JOBBARIT. Jobbarille on tyypillistä, että hän ei suostu maksamaan ilmoittelusta mitään, ei maksa myyntivoiton veroa, eikä takuulla suostu minkäänlaisiin jälkivaatimuksiin saatuaan autosta pyydetyn hinnan"

        2.
        "Seuraavaksi turvattomimman ryhmän muodostavat YKSITYISET MYYJÄT, joilta saa vähän tai ei minkäänlaista ostoturvaa myytäviin kohteisiin."

        3.
        "PIENKAUPPIAS on autokauppaa aloitteleva tai muusta syystä sivutointa pyörittävä myyjä, jolla on yleensä toiminimi, avoin yhtiö tai kommandiittiyhtiö."

        4.
        "VAIHTOAUTOLIIKE on lähes aina yrittäjävetoinen täyden palvelun autoliike, jolla on kiinteä kauppapaikka ja osoite jossa autot ovat nähtävillä."

        5.
        MERKKILIIKE

        Lainausmerkein siteeratut tekstit ovat sanasta sanaan tarkkoja lainauksia Nettiautosta. Jobbarilla ei siis ole koskaan Y-tunnusta, eikä näin ollen myöskään minkäänlaista yritystä/liikettä.

        joka on lähinnä nörttiauto. LUULEE tietävänsä mitä sana jobbari tarkoittaa. Seuraavaksi nettiauto varmaan kävelee vetten päällä.


      • Jobbari = rikollinen
        jobbari=y-tunnus kirjoitti:

        joka on lähinnä nörttiauto. LUULEE tietävänsä mitä sana jobbari tarkoittaa. Seuraavaksi nettiauto varmaan kävelee vetten päällä.

        Nettiauto:
        "Vähiten ostoturvaa tarjoavat JOBBARIT. Jobbarille on tyypillistä, että hän ei suostu maksamaan ilmoittelusta mitään, ei maksa myyntivoiton veroa, eikä takuulla suostu minkäänlaisiin jälkivaatimuksiin saatuaan autosta pyydetyn hinnan"

        Suomen lain mukaan:
        Jos veropetoksella tavoitellaan huomattavaa taloudellista hyötyä (kuten jobbarit tekevät), ja/tai jos rikos tehdään erityisen suunnitelmallisesti (kuten jobbarit tekevät), ja veropetos on myös kokonaisuutena arvostellen törkeä (eli paljon kauppoja, joiden voitoista veroja ei ole maksettu), rikoksentekijä (eli jobbari) voidaan tuomita törkeästä veropetoksesta vankeuteen enintään neljäksi vuodeksi.

        Jobbareiden petollinen toiminta täyttää siis kirkkaasti törkeiden veropetosten tunnusmerkit. Suluissa olevat selvennykset ovat mukana vain siksi, että jobbarit ymmärtäisivät, kuinka vakaviin rikoksiin he koko ajan syyllistyvät.


      • hauskaa vappua.
        Jobbari = rikollinen kirjoitti:

        Nettiauto:
        "Vähiten ostoturvaa tarjoavat JOBBARIT. Jobbarille on tyypillistä, että hän ei suostu maksamaan ilmoittelusta mitään, ei maksa myyntivoiton veroa, eikä takuulla suostu minkäänlaisiin jälkivaatimuksiin saatuaan autosta pyydetyn hinnan"

        Suomen lain mukaan:
        Jos veropetoksella tavoitellaan huomattavaa taloudellista hyötyä (kuten jobbarit tekevät), ja/tai jos rikos tehdään erityisen suunnitelmallisesti (kuten jobbarit tekevät), ja veropetos on myös kokonaisuutena arvostellen törkeä (eli paljon kauppoja, joiden voitoista veroja ei ole maksettu), rikoksentekijä (eli jobbari) voidaan tuomita törkeästä veropetoksesta vankeuteen enintään neljäksi vuodeksi.

        Jobbareiden petollinen toiminta täyttää siis kirkkaasti törkeiden veropetosten tunnusmerkit. Suluissa olevat selvennykset ovat mukana vain siksi, että jobbarit ymmärtäisivät, kuinka vakaviin rikoksiin he koko ajan syyllistyvät.

        "Nettiauto tietää, mitä jobbari tarkoittaa
        Sinä et tiedä"Tuo kirjoittajahan se varsinainen takinkääntäjä on,välillä vikiset miten nettiauto ei välitä mitään ilmoittelijoista ja välillä ylistät kuin parastakin epäjumalaa.Olet kyllä henkisesti sairas tyyppi.Olet kuin katollinen pappi.Naamalla autuas ilme,ja käsi lapsen olkapäällä.


      • jkjkjkjkjkjk
        Jobbari = rikollinen kirjoitti:

        Nettiauto:
        "Vähiten ostoturvaa tarjoavat JOBBARIT. Jobbarille on tyypillistä, että hän ei suostu maksamaan ilmoittelusta mitään, ei maksa myyntivoiton veroa, eikä takuulla suostu minkäänlaisiin jälkivaatimuksiin saatuaan autosta pyydetyn hinnan"

        Suomen lain mukaan:
        Jos veropetoksella tavoitellaan huomattavaa taloudellista hyötyä (kuten jobbarit tekevät), ja/tai jos rikos tehdään erityisen suunnitelmallisesti (kuten jobbarit tekevät), ja veropetos on myös kokonaisuutena arvostellen törkeä (eli paljon kauppoja, joiden voitoista veroja ei ole maksettu), rikoksentekijä (eli jobbari) voidaan tuomita törkeästä veropetoksesta vankeuteen enintään neljäksi vuodeksi.

        Jobbareiden petollinen toiminta täyttää siis kirkkaasti törkeiden veropetosten tunnusmerkit. Suluissa olevat selvennykset ovat mukana vain siksi, että jobbarit ymmärtäisivät, kuinka vakaviin rikoksiin he koko ajan syyllistyvät.

        väärässä ja tuo nimimerkki on oikeassa. Valitettavaa sinun kannaltasi.


      • Et ymmärrä mitään
        hauskaa vappua. kirjoitti:

        "Nettiauto tietää, mitä jobbari tarkoittaa
        Sinä et tiedä"Tuo kirjoittajahan se varsinainen takinkääntäjä on,välillä vikiset miten nettiauto ei välitä mitään ilmoittelijoista ja välillä ylistät kuin parastakin epäjumalaa.Olet kyllä henkisesti sairas tyyppi.Olet kuin katollinen pappi.Naamalla autuas ilme,ja käsi lapsen olkapäällä.

        ["Nettiauto tietää, mitä jobbari tarkoittaa Sinä et tiedä" Tuo kirjoittajahan se varsinainen takinkääntäjä on,välillä vikiset miten nettiauto ei välitä mitään ilmoittelijoista ja välillä ylistät kuin parastakin epäjumalaa.]

        "Missään muualla ei ole yhtä paljoa kokemusta jobbareista kuin siellä." = Pitää paikkansa.

        "Nettiauto ei välitä mitään ilmoittelijoista." Nettiauto on poistanut ihan kiitettävästi jobbareiden ilmoituksia viime aikoina. Ulkolaiset rikolliset saavat kuitenkin edelleen jostakin selittämättömästä syystä kerätä käsirahoja Nettiauton sivuilla pahaa-aavistamattomilta uhreiltaan, vaikka Nettiautolla olisi mahdollisuus erittäin halvoilla keinoilla estää suurin osa noiden rikollisten ilmoituksista.


      • Jobbari = rikollinen
        jkjkjkjkjkjk kirjoitti:

        väärässä ja tuo nimimerkki on oikeassa. Valitettavaa sinun kannaltasi.

        Suomen suurin autosivusto tietää jobbareista enemmän kuin jollakin nettipalstalla höpöttävä rekisteröimätön nimimerkki.


      • POSTI !!
        Et ymmärrä mitään kirjoitti:

        ["Nettiauto tietää, mitä jobbari tarkoittaa Sinä et tiedä" Tuo kirjoittajahan se varsinainen takinkääntäjä on,välillä vikiset miten nettiauto ei välitä mitään ilmoittelijoista ja välillä ylistät kuin parastakin epäjumalaa.]

        "Missään muualla ei ole yhtä paljoa kokemusta jobbareista kuin siellä." = Pitää paikkansa.

        "Nettiauto ei välitä mitään ilmoittelijoista." Nettiauto on poistanut ihan kiitettävästi jobbareiden ilmoituksia viime aikoina. Ulkolaiset rikolliset saavat kuitenkin edelleen jostakin selittämättömästä syystä kerätä käsirahoja Nettiauton sivuilla pahaa-aavistamattomilta uhreiltaan, vaikka Nettiautolla olisi mahdollisuus erittäin halvoilla keinoilla estää suurin osa noiden rikollisten ilmoituksista.

        Nettiautossa olevien koslien ostajat lopettaa kirjeenvaihdon ulkolaisten myyjien ja/tai ostajien kanssa.

        Uskokaa nyt helvetissä. Kultakaivosta ei kukaan ulkolainen myy Suomeen puolella hintaa (Isot kotimaiset valtionyhtiöt sensijaan kyllä voi myydä ulkomaille).

        Sama koskee autoja. Ei kukaan ulkolainen myy alihintaan tänne autoa tai osta ylihintaan täältä autoa

        Se on AINA poikkeuksetta rikollinen joka koittaa höynäyttää takamaa miehiä. Etumaksulla ja/tai shekkipetoksella..


    • Hyvä neuvo

      Huijarit ovat usein vakuuttavia selittelemään asioita. Vaikka selitys kuulostaisi kuinka uskottavalta, niin ei kannata mennä lankaan, jos et pysty varmistamaan asiaa puolueettomasta lähteestä. Jos autossa ei ole mukana esim. soitinta, toisia renkaita, huoltokirjaa tms., ja ne luvataan toimittaa myöhemmin, niin varaudu siihen, että et saa niitä koskaan.

      • huijari autoilia

        ketjun aloittajahan on vasta opettelemassa tuota vakuuttavaa tapaa kertoa asioista.


      • Jobbari ei osaa
        huijari autoilia kirjoitti:

        ketjun aloittajahan on vasta opettelemassa tuota vakuuttavaa tapaa kertoa asioista.

        Jobbari ei osaa kirjoittaa edes nimimerkkiään oikein. Autoilija-sanassa on myös J-kirjain, ja sana huijariautoilija kirjoitetaan yhteen.


      • Huijari Autoilia
        Jobbari ei osaa kirjoitti:

        Jobbari ei osaa kirjoittaa edes nimimerkkiään oikein. Autoilija-sanassa on myös J-kirjain, ja sana huijariautoilija kirjoitetaan yhteen.

        nimi sit kirjoitetaan yhteen. Kyllä mulla ainakin suku- ja etunimi kirjoitetaan erikseen.
        Mut uutta oppii ku vanhemmaks elää. Onneks sä verottajanpikkuapulainen neuvot meitä viisaampia


      • Ja sen huomaa
        Huijari Autoilia kirjoitti:

        nimi sit kirjoitetaan yhteen. Kyllä mulla ainakin suku- ja etunimi kirjoitetaan erikseen.
        Mut uutta oppii ku vanhemmaks elää. Onneks sä verottajanpikkuapulainen neuvot meitä viisaampia

        Kaikki tietävät, että jobbarit pystyvät huijaamaan vain itseään tyhmempiä. Täytyykin todella ihmetellä sitä, että mistä noinkin sivistymättömiä jobbareita vajaaälyisempiä vielä löytyy?


      • peili kuva
        Ja sen huomaa kirjoitti:

        Kaikki tietävät, että jobbarit pystyvät huijaamaan vain itseään tyhmempiä. Täytyykin todella ihmetellä sitä, että mistä noinkin sivistymättömiä jobbareita vajaaälyisempiä vielä löytyy?

        ja kas kuummaa , sieltähän se vajaaälyisen joppari asiakas knäkyy. Ei sinun sen kauempaa sitä tarvitse hakea


      • sinua katselee...
        peili kuva kirjoitti:

        ja kas kuummaa , sieltähän se vajaaälyisen joppari asiakas knäkyy. Ei sinun sen kauempaa sitä tarvitse hakea

        vajaaälyinen jobbari.


      • älyätkö
        sinua katselee... kirjoitti:

        vajaaälyinen jobbari.

        sinulle vaikka sankollisen paskaa laatuautona. Joten on hyvä olla edes vajaaälyinen joppari, eikä kaltaisesi luuseri joka ostaa kaiken mitä joku vain älyää tarjota


      • Tyhmyys estää
        älyätkö kirjoitti:

        sinulle vaikka sankollisen paskaa laatuautona. Joten on hyvä olla edes vajaaälyinen joppari, eikä kaltaisesi luuseri joka ostaa kaiken mitä joku vain älyää tarjota

        Jobbareiden älykkyysosamäärä on keskimäärin noin 70. Normaalin älykkyysosamäärän vertailuluku on 100, ja älyllisen kehitysvammaisuuden taso on 70 ja siitä alaspäin.


      • Et älynnyt
        Tyhmyys estää kirjoitti:

        Jobbareiden älykkyysosamäärä on keskimäärin noin 70. Normaalin älykkyysosamäärän vertailuluku on 100, ja älyllisen kehitysvammaisuuden taso on 70 ja siitä alaspäin.

        että sen tason kaveri pystyy sulle vanhan mossen myymään miltei uutena huippuluokan autona. Joten jos 70 on se vertailu luku niin sinullahan se menee jo miinukselle


      • Jobbari on tyhmä
        Et älynnyt kirjoitti:

        että sen tason kaveri pystyy sulle vanhan mossen myymään miltei uutena huippuluokan autona. Joten jos 70 on se vertailu luku niin sinullahan se menee jo miinukselle

        Vain harvinaisen sivistymätön ihminen saa mahtumaan vajaaseen kahteen riviin noin paljon virheitä.


    • olevaa 046-prepaidis

      Vuoden 1996 Vectraa kaupataan vuotta uudempana Vantaalla. Ilmoituksessa on naisen nimi, mutta puhelimeen vastaa miesääni sanomalla haloo. Numero on 046-alkuinen salainen prepaid, ja samalla numerolla on muitakin autojen myynti-ilmoituksia Nettiautossa. Vectran SGU-196 rekisteriin merkityn omistajan kotipaikka on Hämeenlinna, ja hän on myynyt auton jo yli viikko sitten.

      • PUHU VAIN.

        NO OSTA SE ROMU,HÄVIÄÄ AINAKIN MYYNNISTÄ JA VOIT KERTOA SITTEN OIKEESTI "KOKEMUKSESTA".Ketähän se sinun lisäks kiinnostaa kuka tommosen kyntökoneen omistaa?


      • Iso apu ostajille
        PUHU VAIN. kirjoitti:

        NO OSTA SE ROMU,HÄVIÄÄ AINAKIN MYYNNISTÄ JA VOIT KERTOA SITTEN OIKEESTI "KOKEMUKSESTA".Ketähän se sinun lisäks kiinnostaa kuka tommosen kyntökoneen omistaa?

        Googlella ne autot sitten löytyy kun joku on ostamassa. Onhan se aika hämärää että miesjobbari myy jatkuvasti naisen nimellä autoja joita ei ole rekisteröinyt itselleen. Taitaa se nainen olla vain jobbarin mielikuvituksessa. Jobbari vielä vastailee salaiseen prepaidiinsa haloo jotta oma henkilöllisyys ei paljastuisi.


      • huijaaaaaaaaaaaaaaaa
        Iso apu ostajille kirjoitti:

        Googlella ne autot sitten löytyy kun joku on ostamassa. Onhan se aika hämärää että miesjobbari myy jatkuvasti naisen nimellä autoja joita ei ole rekisteröinyt itselleen. Taitaa se nainen olla vain jobbarin mielikuvituksessa. Jobbari vielä vastailee salaiseen prepaidiinsa haloo jotta oma henkilöllisyys ei paljastuisi.

        kaikki jotka myy autoja ovat epäilyttäviä. Niillä on selvästikin joku taka-ajatus.


      • SGU-196

        www.nettiauto.com/opel/vectra/3204386


      • SGU-196

        Kysyin tuolta Hannele Linden -nimeä käyttävältä miesjobbarilta viime viikon perjantaina, että miksi Vectra SGU-196 on vieläkin edellisen omistajan nimissä. Hän lupasi käydä heti maanantaina rekisteröimässä auton itselleen. Nyt on jo keskiviikko, mutta silti jobbari kauppaa Vectraa yhä edelleen ex-omistajan nimissä olevilla vanhentuneilla papereilla.


      • Lindeman vs. Lindman

        Romanijobbarin oikea nimi on Lindeman, mutta tällä kerralla hän käyttää keksittyä salanimeä Lindman. Kyseinen Opel Vectra SGU-196 poistettiin jo aikaisemmin Nettiautosta, kun sama jobbari käytti salanimeä Linden ja salaista prepaidia 0465824781.

        www.nettiauto.com/opel/vectra/3252265

        Numero on tietysti uusi salainen prepaid 0465795864 johon jobbari vastaa vain sanomalla "Haloja!".


    • Tarkista autotiedot

      Trafi (Liikenteen turvallisuusvirasto)

      Vaihde: 020 618 500

      http://www.trafi.fi/yhteystiedot

      - 020-palvelunumerot koko maasta pvm/

      Asiakirjatilaukset ja tietopalvelu 020 618 5100
      Ajoneuvoveroneuvonta (klo 8-20) 020 618 5125

      Rekisteröintineuvonta 020 618 5106
      Autokiinnitysasiat 020 618 5112

    • ulosmitattu

      Kannattaa lukea tarkasti Trafin tekstiviestit. Jos niissä lukee esim., että autossa on muutoskielto, niin auto on todennäköisesti ulosmitattu. Soittamalla Trafiin on mahdollista saada tarkempia tietoja. Myyjällä saattaa olla rekisteriotteen ilmoitusosa hallussaan, mutta ulosottomies on tehnyt Trafiin merkinnän, jonka takia autoa ei saa rekisteröityä ostajalle.

      • businesstobusiness

        rahastaa hölmöjä............................


      • 2 € vs. auton hinta
        businesstobusiness kirjoitti:

        rahastaa hölmöjä............................

        Trafi antaa tiedot auton oikeasta omistajasta katsastuksesta maksamattomista veroista mahdollisesta ulosmittauksesta ym. kahdella eurolla. Auto maksaa keskimäärin tuhansia kertoja enemmän kuin 2 euroa. Onko kenelläkään varaa yrittää säästää 2 euroa ja ostaa auto, jota ei esim. saa kauppahinnan maksamisen jälkeen rekisteröityä itselleen?


      • sanoisin
        2 € vs. auton hinta kirjoitti:

        Trafi antaa tiedot auton oikeasta omistajasta katsastuksesta maksamattomista veroista mahdollisesta ulosmittauksesta ym. kahdella eurolla. Auto maksaa keskimäärin tuhansia kertoja enemmän kuin 2 euroa. Onko kenelläkään varaa yrittää säästää 2 euroa ja ostaa auto, jota ei esim. saa kauppahinnan maksamisen jälkeen rekisteröityä itselleen?

        kiitos sinulle!


    • Kovat keinot tepsii

      Moni hämäriä autokauppoja tekevä jobbari on jo joutunut jättämään suomalaiset autojen ostajat rauhaan ja siirtynyt tekemään huijauksiaan muualle.

      http://keskustelu.suomi24.fi/listmessage/8864234/43952639

      Tuokin linkissä mainittu jobbari on laittanut romunsa Nettiautoon jo melkein kymmenellä eri salanimellä ja salaisella prepaidilla, mutta ilmoitukset on aina poistettu.

      • Rehellisyys kunniaan

        Kertokaa kaikista hämäristä jobbareista täällä ja ilmiantakaa jobbarit sekä Nettiautolle että viranomaisille.


      • ei tule ikävä

        kaikille jobbareille menolippu niin pitkälle kuin mahdollista.


      • aivan,
        ei tule ikävä kirjoitti:

        kaikille jobbareille menolippu niin pitkälle kuin mahdollista.

        Kohdallaan kun tuohon aikaan kirjoittelee palstoilla mutta nämähän on näitä sosiaalihuollon elättämiä pummia joita ei kyllä tule ikävä.


      • ei tule ikävä
        aivan, kirjoitti:

        Kohdallaan kun tuohon aikaan kirjoittelee palstoilla mutta nämähän on näitä sosiaalihuollon elättämiä pummia joita ei kyllä tule ikävä.

        juhlittiin työkaverin varpajaisia paikallisessa baarissa pilkkuun asti. ihan verotetuilla rahoilla maksettiin viinat. ottiko hämärän jobbarin olemattomalle itsetunnolle kun toivottiin sulle pelkkää menolippua kauas?


    • HUI JARI

      TRAFIN TAI PUHELINYHTIÖN PALVELUKSESSA?

      • Aloittaja.

        Huijareiden paljastamisesta voi olla haittaa vain hämärämiehille itselleen.


    • Nettiautossa

      Vastaavia huijauksia on Nettiautossa todella paljon, joten olkaa varovaisia.

      Unohtakaa ilmoitus, jos
      - Ilmoituksen päänumero on toimimaton
      - Jos auton rekisteriin merkitty omistaja ei ole sama kuin myyjäksi väitetty
      - Jos myyjä pyytää autosta etumaksua/käsirahaa ennen kuin olette nähneet auton

      Esimerkki:

      Opel Corsa 1,4 2001 CEX-821
      Mittarilukema: 70000 km Hinta: 1500 €
      Yksityinen myyjä: Raisa Kasanne, Klaukkala (Keksitty nimi)
      Puhelin: 358987876782 ("VALITSEMANNE NUMERO EI OLE KÄYTÖSSÄ")

      www.nettiauto.com/opel/corsa/3229303

      Ilmoitus on nyt poistettu, mutta se löytyy Googlen välimuistista.

      Ilmoituksen perustiedoissa auton sijainnin väitetään olevan "Pohjois-Savo, Pielavesi", mutta myyjä olisi kuitenkin Helsingin lähellä Klaukkalassa. Auton väitetyt kilometrit ovat puolta tavallista pienemmät, ja hinta noin puolet keskihinnoista.

      Todellisuudessa auto on oikeasti myyty Nettiauton kautta muutama kuukausi sitten, ja rikollinen on vain kopioinut ilmoituksen kuvat ja tekstit. Nyt rikollinen on kauppaavinaan autoa todella halvalla, ja hän kertoo yhteystiedokseen toimimattoman numeron.

      Sen takia ainoa toimiva yhteys on sähköposti. Sitä kautta rikollinen antaa yhteyden, jolla voi maksaa käsirahan tai koko kauppahinnan autosta, jota siis rikollisella ei edes ole.

      Lähettämällä kaksi euroa maksava tekstiviesti numeroon 16400

      AUTOFAKTA CEX-821

      saatte tiedon auton oikeasta omistajasta, joka on Porvoossa asuva mieshenkilö.

      ÄLÄ SIIS KOSKAAN OSTA AUTOA KENELTÄKÄÄN MUULTA KUIN REKISTERIIN MERKITYLTÄ OMISTAJALTA.

      ÄLÄ KOSKAAN MAKSAA PIENTÄKÄÄN KÄSIRAHAA AUTOSTA NÄKEMÄTTÄ SITÄ ENSIN.

      • käteistä.

        Nyt kyllä pelottaa tuo autonosto jo niin paljon että taidan jättää kokonaan ostamatta,ja menen aamulla taas pyörällä töihin.Tuota,lähetitkö tekstiviestin ihanvaan uteliaisuuttas tuohon numeroon?(16400) Jos lähetit niin käytköhän ihan kaikilla pytyillä?


      • ennen ostoa
        käteistä. kirjoitti:

        Nyt kyllä pelottaa tuo autonosto jo niin paljon että taidan jättää kokonaan ostamatta,ja menen aamulla taas pyörällä töihin.Tuota,lähetitkö tekstiviestin ihanvaan uteliaisuuttas tuohon numeroon?(16400) Jos lähetit niin käytköhän ihan kaikilla pytyillä?

        Sinun kaltaisesi paukapää luottaa siihen mitä huijarit kertovat. Et siis itse tarkista mitään, ja maksat autosta, jota et joko saa ollenkaan, tai jonka arvo on korkeintaan puolet maksamastasi hinnasta.


      • sit riittäneet.
        ennen ostoa kirjoitti:

        Sinun kaltaisesi paukapää luottaa siihen mitä huijarit kertovat. Et siis itse tarkista mitään, ja maksat autosta, jota et joko saa ollenkaan, tai jonka arvo on korkeintaan puolet maksamastasi hinnasta.

        Voi hyvänen aika.Katsos,ostossa tieto on valtaa.En usko mitään vaan tutkin ja katson.Mutta sinun laisten törppöjen ei autoa kannata ostaa ollenkaan,ja tuskin sulla edes korttiakaan on."Puolet maksamastasi hinnasta"voi hitsi mimmonen tollo,edellisellä ajoin 2v ja myydessä saman sain kuin maksoin.Oliko kalliit kilsat,pönttö?(jakopään laittaa sit seuraava),edes sitä ei tarttenu laittaa.Eli näin meillä.Entäs siellä tyhmemmässä päässä,paljos autoilu maksaa?


      • Toisin kuin sinä
        sit riittäneet. kirjoitti:

        Voi hyvänen aika.Katsos,ostossa tieto on valtaa.En usko mitään vaan tutkin ja katson.Mutta sinun laisten törppöjen ei autoa kannata ostaa ollenkaan,ja tuskin sulla edes korttiakaan on."Puolet maksamastasi hinnasta"voi hitsi mimmonen tollo,edellisellä ajoin 2v ja myydessä saman sain kuin maksoin.Oliko kalliit kilsat,pönttö?(jakopään laittaa sit seuraava),edes sitä ei tarttenu laittaa.Eli näin meillä.Entäs siellä tyhmemmässä päässä,paljos autoilu maksaa?

        Ajelet sitten aika vanhoilla romuilla, jos niissä käytetään vielä jakohihnaa. Moderneissa autoissa ei ole enää moisia antiikkisia ratkaisuja. Minun autoissani on aina uuden takuu voimassa, joten enpä niitä omilla rahoillani korjaile. Huoltovälitkin ovat nykyisin niin pitkiä, että hyvä jos kerran vuodessa tarvitsee käydä huollossa.


      • auto.....
        Toisin kuin sinä kirjoitti:

        Ajelet sitten aika vanhoilla romuilla, jos niissä käytetään vielä jakohihnaa. Moderneissa autoissa ei ole enää moisia antiikkisia ratkaisuja. Minun autoissani on aina uuden takuu voimassa, joten enpä niitä omilla rahoillani korjaile. Huoltovälitkin ovat nykyisin niin pitkiä, että hyvä jos kerran vuodessa tarvitsee käydä huollossa.

        No,jos sulla on uuden takuut voimassa niin miks pitää ajella pitkiämatkoja?Eikös uuden auton saa ihan liikkeestä vai oletko taas niitä lapin perukoilla asuvia poromiehiä(tuskin,ne on miehiä),eli joku peräkamarin pöteröpoika taas kirjoittaa.Ja onks sulla tommonen opelin rytö jossa jakoketju kestää puolet hihnan iästä?Ja tarkoitit varmaan että tilivälit on niin pitkiä että ei vara edes huollattaa sitä kaukaa haettua linttaa.Eli äitis maksaa eläkkeestään autos huollon,sääli vanhaa ihmistä.


      • Et tiedä etkä tajua
        auto..... kirjoitti:

        No,jos sulla on uuden takuut voimassa niin miks pitää ajella pitkiämatkoja?Eikös uuden auton saa ihan liikkeestä vai oletko taas niitä lapin perukoilla asuvia poromiehiä(tuskin,ne on miehiä),eli joku peräkamarin pöteröpoika taas kirjoittaa.Ja onks sulla tommonen opelin rytö jossa jakoketju kestää puolet hihnan iästä?Ja tarkoitit varmaan että tilivälit on niin pitkiä että ei vara edes huollattaa sitä kaukaa haettua linttaa.Eli äitis maksaa eläkkeestään autos huollon,sääli vanhaa ihmistä.

        Jos et tiennyt, niin yleensä uuden auton takuu ei katkea sen vuoksi että omistaja vaihtuu. Muilta osin viestisi on niin lapsellista höpötystä, että en viitsi edes kommentoida, koska tunnen vuoksesi niin suurta myötähäpeää.


      • jk

        Auto oli taas 23.5.2010 nettiautossa Kokkolassa naisen nimissä myynnissä ja puhelinnumero oli keksitty!


    • olen aina

      ostanut autoni liikkeestä. Autoliikkeiden hinnat ovat nykyisin usein halvempia kuin yksityisillä.

      • Turvallista

        Ainakin tiedät, että olet tekemisissä auton oikean omistajan kanssa, ja jos auto ei olekaan sellainen kuin on luvattu, niin sinulla on lain suoma turva apunasi.


      • omalla kuitenkin.
        Turvallista kirjoitti:

        Ainakin tiedät, että olet tekemisissä auton oikean omistajan kanssa, ja jos auto ei olekaan sellainen kuin on luvattu, niin sinulla on lain suoma turva apunasi.

        Osta aina liikkeestä auto jonka joku yksityinen sinne vaidossa vienyt.Varmaan vaihto kun oli niin hyvä,saa sit muutkin ajella"hyvällä"autolla,voi miten somaa.Ja jos lukutaito on tuolla asteella että ei pysty papereita tekemään ilman liikettä ,niin kannattaa ajella bussilla.(niin kuin varmaan ajatkin)Lain suoma turva=vika ollut myytäessä muuten vain syvä osanotto.


      • Suuri turva
        omalla kuitenkin. kirjoitti:

        Osta aina liikkeestä auto jonka joku yksityinen sinne vaidossa vienyt.Varmaan vaihto kun oli niin hyvä,saa sit muutkin ajella"hyvällä"autolla,voi miten somaa.Ja jos lukutaito on tuolla asteella että ei pysty papereita tekemään ilman liikettä ,niin kannattaa ajella bussilla.(niin kuin varmaan ajatkin)Lain suoma turva=vika ollut myytäessä muuten vain syvä osanotto.

        Kuvitteletko ihan oikeasti, että ainoa syy auton vaihtamiseen olisi se, että nykyinen auto on liian huonossa kunnossa? Sinun kohdallasi tuo voi ehkä päteä, mutta useimmat muut ihmiset vaihtavat autoa ihan toisista syistä.

        Jos ostat auton yksityiseltä tai pimeältä jobbarilta, et voi koskaan tietää, mitä kaikkea myyjä on salannut auton kunnosta ja historiasta. Kun taas ostat liikkeestä, voit vielä jopa puolen vuoden kuluttua saada hyvitystä kauppahinnasta tai purkaa kaupan, jos paljastuu jotakin oleellista, jota ei kauppaa tehtäessä tullut esille.


    • Unohda ne

      Ensimmäinen merkki mahdollisesta huijarista on se, että auton myyjä vastaa puhelimeen vain sanomalla Haloo! Yritä saada selville, kenen kanssa olet kauppaa tekemässä kysymällä asiaa suoraan. Pimeät jobbarit kertovat usein väärän nimen, joten yritä tarkistaa myyjän henkilöllisyys, jos menet myöhemmin katsomaan autoa.

      Ennen kuin lähdet paikan päälle, tarkista auton tiedot rekisterinumerolla Trafista. Jos omistajatiedot ym. eivät täsmää myyjän tietoihin, on todennäköistä, että lisää vääriksi paljastuvia tietoja on luvassa. Jos myyjän käyttämä puhelinnumerokaan ei löydy numerotiedustelusta, on varmasti luotettavampaa ja turvallisempaa ostaa auto muualta.

    • Pitäisi olla selvää

      Monet suomalaiset maksavat jatkuvasti käsirahoja ulkolaisille ja myös kotimaisille huijareille autoista, joita noilla "myyjillä" ei oikeasti edes ole. Rikolliset ovat kopioineet jonkun muun aikaisemmin myymän auton ilmoituksen kuvat ja tekstit. Sitten he laittavat ilmoituksen uudestaan nettiin keksityllä nimellä ja usein toimimattomalla numerolla. Sähköposti jää siten ainoaksi toimivaksi yhteydeksi, ja sitä kautta huijarit kertovat, miten perusteettomat käsirahat voidaan maksaa.

    • ennen oli helpompaa

      eihän tästä meidän pimeiden jobbareiden hommasta tule enää yhtään mitään jos autojen ostajat alkaa kysellä että onko meidän ilmoitusten tiedot totta.

      • Jobbarille

        Mene rehellisiin töihin, ja maksa tuloistasi verot kuten muutkin tekevät.


    • Ei ole totta

      Nissan Sunny 1.5slxi 1997 (ensirek. 5-2010)

      www.nettiauto.com/nissan/sunny/3239390

      • KIKI.

        ETTÄ AUTO ON OTETTU KÄYTTÖÖN 1994 EIKÄ 1997 TAI 2010, SEKÄ SE, ETTÄ MYYJÄ ON SAID WAND...


      • Autopurkaamoja ym.

        Sunny on varmaan rakennettu kahdesta eri autosta, jotka on alunperin tehty vuosina 1994 ja 1997. Lisäksi siihen on laitettu muutama polttimo, jotka on vuosimallia 2010. Myyjä on muka yksityinen maahanmuuttaja, mutta auton tuulilasissa roikkuu hintalappu.


    • Tärkeitä tietoja

      Laita autojen myynti-ilmoitusten kaikki tiedot Googleen vuorotellen. Saat usein selville yllättäviä asioita.

    • Älä osta

      Epärehellisillä myyjillä on usein tapana merkitä ilmoitustensa perustietoihin väärä rekisteritunnus. Jos huomaat, että kuvissa näkyvä rekkari on eri, niin osta joku muu auto. Kun myyjä yrittää harhauttaa sinua yhdessä asiassa, niin hän aivan varmasti yrittää huijata muillakin tavoilla.

      • bvh

        viisas. varo ettet osta maitokärryä.


    • TMYYL UI

      JO AIKA POISTAA NÄMÄ PASKANJAUHANTAJUTUT KOKONAAN TÄÄLTÄ.

      • Etkö saa huijattua?

        Kun tieto jobbareiden toimintatavoista lisääntyy, niin huijaaminen käy koko ajan vaikeammaksi.


      • köykki psykologi
        Etkö saa huijattua? kirjoitti:

        Kun tieto jobbareiden toimintatavoista lisääntyy, niin huijaaminen käy koko ajan vaikeammaksi.

        varoittelu toistuu päivittäin kymmeniä kertoja saman henkilön toimesta viikosta toiseen , niin se menettää tehonsa ja kääntyy itseään vastaan.
        Samaa kun jauhat tarpeeksi kauan porukka rupeaa miettimään, sen sijaa että uskoisivat sinua, että mitähän sinullla on henkilökohtaista näitä n.s. joppareita vastaan. Ja osa pitää sinua seinähulluna, eikä usko pätkääkään juttujasi vaikka ne olisivat totta


      • Pelisi on pelattu
        köykki psykologi kirjoitti:

        varoittelu toistuu päivittäin kymmeniä kertoja saman henkilön toimesta viikosta toiseen , niin se menettää tehonsa ja kääntyy itseään vastaan.
        Samaa kun jauhat tarpeeksi kauan porukka rupeaa miettimään, sen sijaa että uskoisivat sinua, että mitähän sinullla on henkilökohtaista näitä n.s. joppareita vastaan. Ja osa pitää sinua seinähulluna, eikä usko pätkääkään juttujasi vaikka ne olisivat totta

        Voit esiintyä psykologina tai ihan minä tahansa haluat, mutta jokainen ymmärtää, että huijareista varoittaminen voi harmittaa vain jobbareita itseään. Jobbarin logiikalla myös liikenteen vaaroista varoittaminen menettää tehonsa, jos se tapahtuu useasti.


      • kyökki psykologi
        Pelisi on pelattu kirjoitti:

        Voit esiintyä psykologina tai ihan minä tahansa haluat, mutta jokainen ymmärtää, että huijareista varoittaminen voi harmittaa vain jobbareita itseään. Jobbarin logiikalla myös liikenteen vaaroista varoittaminen menettää tehonsa, jos se tapahtuu useasti.

        pahoitin mielesi, mutta en ole joppari, mutta olen henkilö joka luki alkuun muutaman juttusi aivan kiinnostuneena, mutta huomasi piaan, että sinulla on levy hirttänyt kiinni ja pahemman kerran. Ja jopa tämmöinen kyökki psykologi ymmärsi , että tarvitset apua ja todella piaan, ettet vaan vahingossa mene ketään vahingoittamaan fyysisesti. Sillä yleensä kaltaisesi henkilö kehittyvät eteen päin ja viha kasvaa yli hallinnan. Viittaan tässä näihin surullisiin tapauksiin täällä suomessa. Niipä olenkin ilmoittanut sinusta poliisin vihje puhelimeen. Toivotaan että apu tulee ajoissa


      • juulille tekemään?
        kyökki psykologi kirjoitti:

        pahoitin mielesi, mutta en ole joppari, mutta olen henkilö joka luki alkuun muutaman juttusi aivan kiinnostuneena, mutta huomasi piaan, että sinulla on levy hirttänyt kiinni ja pahemman kerran. Ja jopa tämmöinen kyökki psykologi ymmärsi , että tarvitset apua ja todella piaan, ettet vaan vahingossa mene ketään vahingoittamaan fyysisesti. Sillä yleensä kaltaisesi henkilö kehittyvät eteen päin ja viha kasvaa yli hallinnan. Viittaan tässä näihin surullisiin tapauksiin täällä suomessa. Niipä olenkin ilmoittanut sinusta poliisin vihje puhelimeen. Toivotaan että apu tulee ajoissa

        En minäkään jobbari ole,mutta kyllä kyökki psykologi asiaa kirjoittaa.Kyllä sulla on tuon ramohvoonin neula kaivautunut samaan uraan.Juttus kuulostaa päivä päivältä hullummilta.


      • Ihan säälittää
        juulille tekemään? kirjoitti:

        En minäkään jobbari ole,mutta kyllä kyökki psykologi asiaa kirjoittaa.Kyllä sulla on tuon ramohvoonin neula kaivautunut samaan uraan.Juttus kuulostaa päivä päivältä hullummilta.

        Kaikkihan tietävät, että jobbarit ovat jääneet luokalle jo ala-asteelle, joten heidän kirjoitustaitonsakin on myös siksi aivan surkeaa tasoa. Kun ihminen kirjoittaa oman kotimaansa nimen pienellä alkukirjaimella esim. sanan eteenpäin kahdessa osassa sanan pian jatkuvasti muodossa piaan, niin eipä tuollaista onnetonta ressukkaa voi muuta kuin sääliä.


      • ....................
        Ihan säälittää kirjoitti:

        Kaikkihan tietävät, että jobbarit ovat jääneet luokalle jo ala-asteelle, joten heidän kirjoitustaitonsakin on myös siksi aivan surkeaa tasoa. Kun ihminen kirjoittaa oman kotimaansa nimen pienellä alkukirjaimella esim. sanan eteenpäin kahdessa osassa sanan pian jatkuvasti muodossa piaan, niin eipä tuollaista onnetonta ressukkaa voi muuta kuin sääliä.

        ja mites auton kunnon tarkistat kun suollat pelkkää myyjä ja rekisteri tietoja ei auton kunnosta kerro ja viittiskö jo syödä ne sun lakikirjat ja tuhektua kravaattiis.


      • tarvita kuntotestiä
        .................... kirjoitti:

        ja mites auton kunnon tarkistat kun suollat pelkkää myyjä ja rekisteri tietoja ei auton kunnosta kerro ja viittiskö jo syödä ne sun lakikirjat ja tuhektua kravaattiis.

        Auton kunnon voi tarkistuttaa vaikka Autotohtorilla, mutta siihen ei ole tarvetta, jos myyjä on ilmoituksessaan valehdellut sekä omat että auton tiedot. Tuollaiset huijaustapaukset pitää vain jättää omaan olemattomaan arvoonsa.


      • VEDÄ TUMPPUUN.
        tarvita kuntotestiä kirjoitti:

        Auton kunnon voi tarkistuttaa vaikka Autotohtorilla, mutta siihen ei ole tarvetta, jos myyjä on ilmoituksessaan valehdellut sekä omat että auton tiedot. Tuollaiset huijaustapaukset pitää vain jättää omaan olemattomaan arvoonsa.

        Voi hellan lettas,kaikki jääneet luokalleen?Minä tunnen monia jotka eivät ole jääneet.Mutta vituttaahan se jos luokkakaveris sua pystyy kusettamaan.Sulla on tommonen Lestadiolainen menttaliteetti,kun ei pärjää sanallisesti,niin pitää puuttua oikeinkirjoituksiin.Niinhän ne asiat hoituu,puhutaan asian vierestä.OOT KYLLÄ UUSAVUTTOMIN AUTON OSTAJA,KAIKKI EI OLE YHTÄTYHMIÄ KUIN SINÄ.


      • Niitä ei ole paljoa
        VEDÄ TUMPPUUN. kirjoitti:

        Voi hellan lettas,kaikki jääneet luokalleen?Minä tunnen monia jotka eivät ole jääneet.Mutta vituttaahan se jos luokkakaveris sua pystyy kusettamaan.Sulla on tommonen Lestadiolainen menttaliteetti,kun ei pärjää sanallisesti,niin pitää puuttua oikeinkirjoituksiin.Niinhän ne asiat hoituu,puhutaan asian vierestä.OOT KYLLÄ UUSAVUTTOMIN AUTON OSTAJA,KAIKKI EI OLE YHTÄTYHMIÄ KUIN SINÄ.

        Pimeät jobbarit ovat ajautuneet petosten tielle, koska he eivät pärjää rehellisyyttä ja älykkyyttä vaativissa oikeissa ammateissa. Jobbarit pystyvät huijaamaan vain itseään tyhmempiä, ja sellaisia on vaikea löytää.


      • .............
        Niitä ei ole paljoa kirjoitti:

        Pimeät jobbarit ovat ajautuneet petosten tielle, koska he eivät pärjää rehellisyyttä ja älykkyyttä vaativissa oikeissa ammateissa. Jobbarit pystyvät huijaamaan vain itseään tyhmempiä, ja sellaisia on vaikea löytää.

        sä pidät jobbarina jokaista autokauppiaista. raikku on wannabe nettiauto hörhö.


      • Jobbari = rikollinen
        ............. kirjoitti:

        sä pidät jobbarina jokaista autokauppiaista. raikku on wannabe nettiauto hörhö.

        Autokauppias on kunniallinen ammattinimike. Sen sijaan jobbari on aina yksityishenkilö, joka tekee ammattimaisesti autokauppaa maksamatta myyntivoitoistaan veroja.


      • FAKTAA PELIIN
        Jobbari = rikollinen kirjoitti:

        Autokauppias on kunniallinen ammattinimike. Sen sijaan jobbari on aina yksityishenkilö, joka tekee ammattimaisesti autokauppaa maksamatta myyntivoitoistaan veroja.

        Y-TUNNUKSEN OMAAVA LIIKE. SE EI OLE MERKKILIIKE, KUTEN ESIM. VEHO. SE VOI OLLA ESIM. VEIKON VAUNU TAI TIMON TOIVEAUTO. YKSITYISHENKILÖ EI VOI KOSKAAN OLLA JOBBARI. YKSITYISHENKILÖ VOI TOKI MYYDÄ AUTOJA VAIKKA KYMMENEN VUODESSA JA ON SILTI YKSITYISHENKILÖ.


      • Sinä et tiedä
        FAKTAA PELIIN kirjoitti:

        Y-TUNNUKSEN OMAAVA LIIKE. SE EI OLE MERKKILIIKE, KUTEN ESIM. VEHO. SE VOI OLLA ESIM. VEIKON VAUNU TAI TIMON TOIVEAUTO. YKSITYISHENKILÖ EI VOI KOSKAAN OLLA JOBBARI. YKSITYISHENKILÖ VOI TOKI MYYDÄ AUTOJA VAIKKA KYMMENEN VUODESSA JA ON SILTI YKSITYISHENKILÖ.

        Suomen suurimman autosivuston asiantuntemus vastaan nimettömänä kirjoitteleva nettihörhö:

        1. "Vähiten ostoturvaa tarjoavat JOBBARIT. Jobbarille on tyypillistä, että hän ei suostu maksamaan ilmoittelusta mitään, ei maksa myyntivoiton veroa, eikä takuulla suostu minkäänlaisiin jälkivaatimuksiin saatuaan autosta pyydetyn hinnan"

        2. "Seuraavaksi turvattomimman ryhmän muodostavat YKSITYISET MYYJÄT

        3. "PIENKAUPPIAS on autokauppaa aloitteleva tai muusta syystä sivutointa pyörittävä myyjä, jolla on yleensä toiminimi, avoin yhtiö tai kommandiittiyhtiö."

        4. "VAIHTOAUTOLIIKE on lähes aina yrittäjävetoinen täyden palvelun autoliike, jolla on kiinteä kauppapaikka ja osoite jossa autot ovat nähtävillä."

        5. MERKKILIIKE
        Lähde: Suomen suurin autosivusto eli Nettiauto.

        Jobbarilla ei siis koskaan ole Y-tunnusta, eikä näin ollen minkäänlaista yritystä/liikettä. Jobbari on aina ammattimaisesti pimeää autokauppaa tekevä yksityishenkilö, joka näin toimimalla syyllistyy jatkuviin veropetoksiin.


      • H ÖRHÖ
        Sinä et tiedä kirjoitti:

        Suomen suurimman autosivuston asiantuntemus vastaan nimettömänä kirjoitteleva nettihörhö:

        1. "Vähiten ostoturvaa tarjoavat JOBBARIT. Jobbarille on tyypillistä, että hän ei suostu maksamaan ilmoittelusta mitään, ei maksa myyntivoiton veroa, eikä takuulla suostu minkäänlaisiin jälkivaatimuksiin saatuaan autosta pyydetyn hinnan"

        2. "Seuraavaksi turvattomimman ryhmän muodostavat YKSITYISET MYYJÄT

        3. "PIENKAUPPIAS on autokauppaa aloitteleva tai muusta syystä sivutointa pyörittävä myyjä, jolla on yleensä toiminimi, avoin yhtiö tai kommandiittiyhtiö."

        4. "VAIHTOAUTOLIIKE on lähes aina yrittäjävetoinen täyden palvelun autoliike, jolla on kiinteä kauppapaikka ja osoite jossa autot ovat nähtävillä."

        5. MERKKILIIKE
        Lähde: Suomen suurin autosivusto eli Nettiauto.

        Jobbarilla ei siis koskaan ole Y-tunnusta, eikä näin ollen minkäänlaista yritystä/liikettä. Jobbari on aina ammattimaisesti pimeää autokauppaa tekevä yksityishenkilö, joka näin toimimalla syyllistyy jatkuviin veropetoksiin.

        LUULEE TIETÄVÄNSÄ. JOKAINEN ALALLA OLEVA HUOMAA HETI NETTIAUTON MÄÄRITELMÄT HUUHAAKSI. ALALLA EI OLE PIENKAUPPIAITA. ALALLA ON JOBBARILIIKKEITÄ JA MERKKILIIKKEITÄ. SEKÄ YKSITYISIÄ MYYJIÄ. JUMALASI ELI NETTIAUTO ON PETTÄNYT SINUT.


      • Caps Lock -hörhölle
        H ÖRHÖ kirjoitti:

        LUULEE TIETÄVÄNSÄ. JOKAINEN ALALLA OLEVA HUOMAA HETI NETTIAUTON MÄÄRITELMÄT HUUHAAKSI. ALALLA EI OLE PIENKAUPPIAITA. ALALLA ON JOBBARILIIKKEITÄ JA MERKKILIIKKEITÄ. SEKÄ YKSITYISIÄ MYYJIÄ. JUMALASI ELI NETTIAUTO ON PETTÄNYT SINUT.

        Jobbariliike on epäsana, koska jobbari on aina pimeää autokauppaa ammattimaisesti tekevä yksityishenkilö, eli veropetoksiin syyllistyvä rikollinen. Autoliikkeet toimivat joka kuukausi annettavien myyntiraporttien ansiosta verottajan tiukassa valvonnassa, joten autoliikkeiden on pelattava rehellistä peliä.

        http://keskustelu.suomi24.fi/listmessage/9068119/44061681

        Linkissä kerrotaan, miksi pimeää autokauppaa tekeviä yksityishenkilöitä eli jobbareita ei kannata sekoittaa kaikki velvoitteensa lain mukaan hoitaviin autoliikkeisiin.


      • hörhö mikä hörhö
        Caps Lock -hörhölle kirjoitti:

        Jobbariliike on epäsana, koska jobbari on aina pimeää autokauppaa ammattimaisesti tekevä yksityishenkilö, eli veropetoksiin syyllistyvä rikollinen. Autoliikkeet toimivat joka kuukausi annettavien myyntiraporttien ansiosta verottajan tiukassa valvonnassa, joten autoliikkeiden on pelattava rehellistä peliä.

        http://keskustelu.suomi24.fi/listmessage/9068119/44061681

        Linkissä kerrotaan, miksi pimeää autokauppaa tekeviä yksityishenkilöitä eli jobbareita ei kannata sekoittaa kaikki velvoitteensa lain mukaan hoitaviin autoliikkeisiin.

        mikä on epäsana? Epäsana muodostuu todellisten asioiden pohjalta. Miksi siis reuhoat ettei jobbariliike voi olla jobbariliike, vaikka koko ajan sanot, että jobbariliike on jobbariliike.


      • Ole hyvä
        hörhö mikä hörhö kirjoitti:

        mikä on epäsana? Epäsana muodostuu todellisten asioiden pohjalta. Miksi siis reuhoat ettei jobbariliike voi olla jobbariliike, vaikka koko ajan sanot, että jobbariliike on jobbariliike.

        Epäsanat muodostetaan useimmiten kahden tai useamman sanan pohjalta, mutta epäsana on merkitykseltään sellainen, että se ei vastaa todellista elämää. Jobbariliike on hyvä esimerkki epäsanasta, koska jobbari on aina veropetoksia autokaupoilla tekevä yksityishenkilö. Yhtä epärealistinen olisi sanapari "rehellinen huijari".


      • läskipäääääääääääää
        Ole hyvä kirjoitti:

        Epäsanat muodostetaan useimmiten kahden tai useamman sanan pohjalta, mutta epäsana on merkitykseltään sellainen, että se ei vastaa todellista elämää. Jobbariliike on hyvä esimerkki epäsanasta, koska jobbari on aina veropetoksia autokaupoilla tekevä yksityishenkilö. Yhtä epärealistinen olisi sanapari "rehellinen huijari".

        mee kouluun. olet ihan sekaisin.


    • 45B6R NYU

      PASKAJUTTU ON TÄÄLLÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      • Jobbari = rikollinen

        Petollisista myyjistä kertomisesta voi olla haittaa vain heille itselleen.


      • nrytuy nm6 ,87908
        Jobbari = rikollinen kirjoitti:

        Petollisista myyjistä kertomisesta voi olla haittaa vain heille itselleen.

        Siitä on kertojalle haittaa. Alkaa mielenterveys järkkyä lisää, kertojalla.


    • OSTAJALLE

      Älä koskaan osta autoa, jota myy joku muu kuin rekisteriin merkitty omistaja. Hän on useimmiten pimeää kauppaa tekevä jobbari. Ostamalta hämärältä jobbarilta tuet rikollisuutta ja aiheutat samalla suurta vahinkoa rehellisille yrittäjille. Jos kuitenkin otat niin toimimalla erittäin suuren henkilökohtaisen taloudellisen riskin, niin katso ainakin seuraavat asiat.

      1.
      Myyjän VIRALLINEN henkilötodistus. Ota mieluiten kopio siitä, tai ainakin kirjoita täydellinen nimi ja henkilötunnus muistiin.

      2.
      Jos rekisteriotteen ilmoitusosan (eli osan 2) päivämäärä on jo valmiiksi täytetty, ja siinä on yli viikon vanha päivämäärä, joudut myöhemmin maksamaan yli viikon menevältä ajalta vakuutuksen MONINKERTAISENA. Siis ajalta, jolloin auto ei edes ole ollut sinulla.

      3.
      Jos rekisteriotteen ilmoitusosan päivämäärää tai mitä muuta kohtaa tahansa täytettyä kohtaa on sutattu tai muutettu, niin todennäköisesti sillä ET SAA REKISTERÖITYÄ autoa nimillesi.

      4.
      Älä myöskään missään nimessä osta autoa, jonka omistussuhteen todistamiseen käytetään yhtä tai useampaa VÄLILUOVARIA. Väliluovarit voivat olla väärennettyjä, tai niihin voi liittyä jokin muu seikka, jonka vuoksi auton rekisteröinti nimillesi ei onnistu.

      5.
      Jos myyjä käyttää myyntioikeutensa todistamiseksi valtakirjaa, niin SOITTO REKISTERIIN MERKITYLLE OMISTAJALLE ON VÄLTTÄMÄTÖN. Valtakirja voi olla väärennetty ja rekisteriotteen ilmoitusosa varastettu. Jos rekisteriin merkittyä omistajaa ei jonkin yleensä keksityn syyn perusteella ole mahdollista tavoittaa puhelimella, niin kyseessä on melkein aina huijaus.

      6.
      VAADI AUTON MYYJÄÄ AINA REKISTERÖIMÄÄN AUTO OMILLE NIMILLEEN. Jos hän ei suostu siihen, niin voit olla melko varma, että mm. auton rekisteröinnin kanssa tulee myöhemmin ongelmia.

      7.
      Varminta on mennä tekemään kauppa katsastuskonttorille, jossa voit heti rekisteröidä auton nimillesi samalla kuin maksat sen ja ENNEN KUIN MYYJÄ EHTII KARATA PAIKALTA. Jos auton katsastus on jo mahdollista tehdä, niin se kannattaa hoitaa ENNEN ostopäätöstä. Sovi esim., että maksatte katsastuksen puoliksi myyjän kanssa. Katsastus on erittäin hyvä kuntotesti autolle.

      • ...............

        toi luritus pätee etenkin näihin 500 e autoihin.


      • Ole aina tarkkana
        ............... kirjoitti:

        toi luritus pätee etenkin näihin 500 e autoihin.

        Mitä kalliimman auton ostat huijarilta, sitä enemmän menetät rahaa, jos et saakaan rekisteröityä autoa omille nimillesi.


      • erfghjk
        Ole aina tarkkana kirjoitti:

        Mitä kalliimman auton ostat huijarilta, sitä enemmän menetät rahaa, jos et saakaan rekisteröityä autoa omille nimillesi.

        Ja kaikkein parhaiten selviät,kun jätät ostamatta koko auton.Ajat sit busilla.


      • Kiitos niistä

        Nuo ohjeet pitäisi löytyä joltakin nettisivulta isolla, jotta kaikki näkisivät ne.


      • ..............
        Kiitos niistä kirjoitti:

        Nuo ohjeet pitäisi löytyä joltakin nettisivulta isolla, jotta kaikki näkisivät ne.

        jos auton ostaja alkaa tivaa henkkareita niin saa mennä ihan muualle autoja ostamaan. pitäiskö vielä näyttää rikosrekisterikin ? jos sellasta on ja tietenki verotiedot. haist.....


      • Hyvä tietää
        .............. kirjoitti:

        jos auton ostaja alkaa tivaa henkkareita niin saa mennä ihan muualle autoja ostamaan. pitäiskö vielä näyttää rikosrekisterikin ? jos sellasta on ja tietenki verotiedot. haist.....

        Jos uskallat ostaa auton henkilöltä, jonka henkilöllisyyttä et voi varmistaa, tulet menettämään kaikki rahasi huijareille joko siinä kaupassa tai joka tapauksessa ennemmin tai myöhemmin.


      • 23

        ottaa äiti mukaan. Moisen nyhverön kanssa kun ei voi kauppaa tehdä ollenkaan.


    • Vääriä nimiä

      Nettiauton ilmoituksessa myyjän nimen väitettiin olevan Hagman. Oikeasti myyjä olikin Hagert.

      • varo venkuloita

        lupasin näyttää yhdelle venkulalle autoani. puhelimessa se oli blom mutta ajokortissa luki blomerus. oli sillä sentään ajokortti vaikka en ole ihan varma että oliko se oma.


    • HTTTTTTTTTTTT

      JOS TÄÄLLÄ OPISKELET MITEN AUTO PITÄÄ OSTAA. Ä L Ä O S T A.

      • Ihan vain tiedoksi

        Kukaan ei ole auton ostamisen asiantuntija syntyessään. Pimeiden jobbareiden kannalta olisi parasta, että kukaan ei kertoisi jobbareiden petollisesta toiminnasta pahaa-aavistamattomille autojen ostajille.


      • HTTTTTTTTTTTTTTTTTT
        Ihan vain tiedoksi kirjoitti:

        Kukaan ei ole auton ostamisen asiantuntija syntyessään. Pimeiden jobbareiden kannalta olisi parasta, että kukaan ei kertoisi jobbareiden petollisesta toiminnasta pahaa-aavistamattomille autojen ostajille.

        PIMEÄ JA JOBBARI. MULLA ON AUTOLIIKE. MAINOSTAN TÄÄLLÄ ETTEI KABNNATA OSTAA AUTOA


      • kuin yö ja päivä
        HTTTTTTTTTTTTTTTTTT kirjoitti:

        PIMEÄ JA JOBBARI. MULLA ON AUTOLIIKE. MAINOSTAN TÄÄLLÄ ETTEI KABNNATA OSTAA AUTOA

        Jobbarin tärkein tunnusmerkki on se, että hän ei maksa autojen myyntivoitoista mitään veroja. Jobbari yrittää verottajan lisäksi huijata myös autojen ostajia kaikilla mahdollisilla tavoilla maksimoidakseen voittonsa. Jobbari on aina pimeää kauppaa tekevä rikollinen yksityishenkilö. Tulojen salaaminen on aina veropetos. Autoliikkeet sen sijaan maksavat kaikki veronsa ja muut velvoitteensa lakien mukaan. Autoliikkeet myös vastaavat myymiensä autojen kunnosta kuluttajansuojalain mukaisesti.


      • oo "rehellinen"
        kuin yö ja päivä kirjoitti:

        Jobbarin tärkein tunnusmerkki on se, että hän ei maksa autojen myyntivoitoista mitään veroja. Jobbari yrittää verottajan lisäksi huijata myös autojen ostajia kaikilla mahdollisilla tavoilla maksimoidakseen voittonsa. Jobbari on aina pimeää kauppaa tekevä rikollinen yksityishenkilö. Tulojen salaaminen on aina veropetos. Autoliikkeet sen sijaan maksavat kaikki veronsa ja muut velvoitteensa lakien mukaan. Autoliikkeet myös vastaavat myymiensä autojen kunnosta kuluttajansuojalain mukaisesti.

        autokauppias jolla menee huonosti, vai mikä sua kaivaa.


      • menee huonosti?
        oo "rehellinen" kirjoitti:

        autokauppias jolla menee huonosti, vai mikä sua kaivaa.

        vai miksi itket kun sinusta kerrotaan?


      • jobjobjobjob
        menee huonosti? kirjoitti:

        vai miksi itket kun sinusta kerrotaan?

        oletko ostanut huonon auton? Olisi kannattanut mennä liikkeeseen ostamaan se jobbarilta.


      • Jobbari = rikollinen
        jobjobjobjob kirjoitti:

        oletko ostanut huonon auton? Olisi kannattanut mennä liikkeeseen ostamaan se jobbarilta.

        Liike on veronsa ja kaikki muut velvoitteensa hoitava yritys. Jobbarilla sen sijaan ei ole koskaan Y-tunnusta eikä näin ollen myöskään minkäänlaista yritystä/liikettä. Jobbari on aina pimeää kauppaa tekevä yksityishenkilö, joka näin toimimalla syyllistyy jatkuviin veropetoksiin.


      • NÄIN ON
        Jobbari = rikollinen kirjoitti:

        Liike on veronsa ja kaikki muut velvoitteensa hoitava yritys. Jobbarilla sen sijaan ei ole koskaan Y-tunnusta eikä näin ollen myöskään minkäänlaista yritystä/liikettä. Jobbari on aina pimeää kauppaa tekevä yksityishenkilö, joka näin toimimalla syyllistyy jatkuviin veropetoksiin.

        Y-TUNNUKSEN OMAAVA LIIKE. EI MERKKILIIKE VAAN HALPISLIIKE.


      • Sinä et tiedä

      • R5EHNTTY

      • Jobbari = rikollinen
        R5EHNTTY kirjoitti:

        NETTIAUTO EI TIEDÄ SITÄ. ETKÄ SINÄKÄÄN.

        Jobbari on aina pimeää kauppaa tekevä yksityishenkilö, joka näin toimimalla syyllistyy veropetoksiin.


    • Jobbarin merkkejä

      Jobbarit vastailevat kysymyksiin ympäripyöreästi ja valehtelevat päin naamaa. Tarkista kaikki väitetyt tiedot ja kysy uudestaan, jos et saa kunnon vastauksia. Jos jobbari jää kiinni yhdestä valheesta, niin hän on varmasti esittänyt niitä sinulle enemmänkin.

      • heiluttaa

        huulias


      • rekicar
        heiluttaa kirjoitti:

        huulias

        Jopparilla on aina liike, jossa myy autoja, yksityinen myyjä on yksityinen henkilö, joka joskus myy auton.


      • ryrtrtr
        rekicar kirjoitti:

        Jopparilla on aina liike, jossa myy autoja, yksityinen myyjä on yksityinen henkilö, joka joskus myy auton.

        toki yksityinen voi myydä niitä useammankin.


      • Ei ole liikettä

      • elomo.

    • sitä käytämme

      jos jobbarin numerolla löytyy kuuklesta paljon autoja niin turha on jobbarin väittää olevansa tavallinen yksityinen auton myyjä.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      328
      2796
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      98
      2103
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1610
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1154
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      71
      1022
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      983
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      950
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      145
      899
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      842
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      40
      744
    Aihe