AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / Miten Saada Nopeasti SixPack

Miten Saada Nopeasti SixPack

142 Vastausta 17 727 Lukukertaa
miten saan nopeasti sixpackin??
Tuleeko se 2-3 viikossa jos juoksen ja teen päivittäin vatsoja?

Vastaus

Riipumatta lähtötasosta: ei.
Treenaa http://pleieri.blogspot.com/2013/05/sikspakki.html ohjeiden mukaisesti ja syö tämän lisäksi pelimiehen ruokavalion tyylisesti. Muista myös harjoitella tyhjällä vatsalla heti aamusta, jotta saat nopeammin kehon rasvaprosentin alas.
Miten kauan luulisit että mulla kestää saada näkyviin kunnon sixpack? pituutta 180cm, paino 74kg , makuu asennossa näkyy 4 pack todella hyvin, ja seisoessa kun jännitän niin jotenkin, olen treenannut 5 kertaa viikossa 10kg painon kanssa noin 100-150 vattalihasta päivässä, noin 2 viikkoa.

no pain, no gain

Puoli vuotta kovaa treeniä, muistaen samalla treenata sekä poikittaiset että suorat vatsalihakset. Ei saa jumiutua tekemään vain samaa liikettä. Ei ne toistojen määrät, vaan laadut! Ja ruokavalio kuntoon.

Rasvaprosentti?

MIllä tasolla pitää rasvaprosentin olla, että vatsalihakset näkyvät?

Miehillä?
Naisilla?
Siinä 10% hujakoilla tai alle niin rupee näkymään.

Kyllä ne ennenkin näkyy

Itsellä on vähän laardia mahassa ja jenkkakahvatkin. Silti vatsalihaksen näkyy. Painoindeksi on vissiin joku 27 tai jotain. Kesäksi on pakko laihtua ainakin 7 kg niin sitten vasta rupeaa näkymään ilman jenkkakahvoja ja tätä maharadjaa.
Mä oon 12,painodeksi 25(tai alempi) 171,5cm 64kg mull ei ihan sixpacki näy mut neljä pack on jo kasas. Mitä pitäis tehä et tulis sixpacki?!

Kirjoittaja on poistanut tämän viestin

SixPackin voit saada näkyviin, jos

1) ruokavaliosi on kohdallaan (energiaa kulutusta vähemmän)
2) hormonitoimintasi on optimaalinen (rasvaa palaa ja lihasta kasvaa)
3) harjoittelusi on monipuolista (perusliikkeitä)
4) vatsalihaksissasi on massaa (treeni lisäpainoilla 2-3 kertaa viikossa, ei joka päivä)
5) kehosi rasvaprosentti on riittävän alhainen (miehellä reilusti alle 10 ja naisella reilusti alle 15).

2-3 viikossa et saa sitä näkyviin, jos rasvaprosenttisi on nyt paljon yli noiden antamieni lukemien!

t. arthur49

http://kuntoguru.blogspot.com
http://kuntoguru.com

Rasvat yli kymmenen!!!

ei saakeli, ei ny noin laiha tartte olla että sixbäkki näkyy???? mulla on rasvaprosentti varmaan 20% ja ihan hyvin näkyy vatsalihakset, kuin voi olla mahdollista? alle kymmenen rasvaprosenttihan vastaa jo jotain kestävyys juoksijaa????
Bodaajilla, myös amatööreillä on rasvat peruskaudella noin 10% ja kilpaillessa noin 5%.

Riisikepeilläkin on alle 10%

Aamupainoni on 65 kiloa ja pituutta 180. Olen riutunut mies ja lihakset näkyy hyvin. Että silleen ei tarvi olla bodari että lihakset näkyisi :)
Niin, ja olemme kaikki eri mallisia ja kellä mitkäki lihakset näkyy ja mitkä ei (vaikka yhtä vahvatki)
Se, onko vatsalihasmuhkurat kivannäköset miehellä tai varsinkaan naisella, onkin jo toinen juttu.
MIES-bodareilla on yksinumeroista lukua. Naisilla harvemmin.
ou kamoon mun rasva prosentti on varmaa 40 rossaa ja on manbuubit ja sillee mut mul on 6pack abs koska oon reenannu sitä vaa puol vutotta reilu 600 vatsaa päiväs

osta paita

tai teippaa kuvio vatt
Mun tyttö haluis six-packin ja se on 11v. Koulun terveystarkastus oli keväällä ja tytön painoprosentti oli -5. Onko hänellä mahiksia? Tyttöni on hyvin urheilullinen ja hänen isoveljensä (15v. on myös). KIITOS JOS VASTAATTE! mukavaa talvea!
Aivan sairasta. Toivotko tytöllesi myös syömishäiriötä ja itsevarmuuskomplekseja?

Ei tule

Tällä tasolla mennään täällä Fitness-palstalla.
Hei tää on Suomi24.Tän sivuston taso on kokonaisuudessaan melko alhainen.

Avaimet hyviin vatsalihaksiin!

Itse olen nuoresta lähtien tehnyt vatsoja useita kertoja viikossa eri päivinä taistelulaji harjoituksissa, nuoresta asti on ollut sixpack. Vatsalihakset näkyvät nykyään jopa pitkän offikauden (rasvat 20%) jälkeen selvästi. Viimeiset viitisen vuotta salitreenissä raskailla lisäpainoilla silleesti että toistot 6-15, sarjoja pari kolme. 1-2krt/vkossa riittää hyvin tuomaan lihasta vatsaan. Failureen joka kerta. Tekniikka on tärkeä. Eli positiivinen vaihe vatsaa jännittäen räjähtävästi ja negatiivinen vaihe hitaasti edelleen vatsaa jännittäen. Koko liikerata käyttöön, salilla näkee tehtävän 5cm nytkytyksiä, joista ei ole mitään hyötyä. Ei myöskään satojen toistojen sarjoista, toki välillä voi ottaa vaihteluksi, mutta suurin osa ajasta lisäpainoilla ja progressiivisesti ylöspäin painojen kanssa. Salitreenissä maastavedossa, kyykyssä yms rasittuu jo muutenkin vatsalihakset hyvin. Omasta mielestä tärkeämpää on saada voimaa vatsaan, että jaksaa kannatella isoja rautoja liikkeissä.Sixpack kyllä tulee ajan kanssa. Toisilla helpommin kuin toisilla. Diettaamalla turhat fläbät pois keväällä niin kesällä mammat käy kuumina.. ;)

-

tuo painoindeksi silti hieman epätarkka jos olet kunnossa oleva urheilia esim. itse olen ihan sm-tason urheilia ja kavereitani on myös siellä ja rasvaa voin sanoa ettei yhtäään! silti painoindeksi näyttää 26-30 ja kellään ei todellakaan ole yhtään rasvaa sen voin vannoa! ja kotona itselläni vaaka mikä kuulemma näyttää rasvaprosentin ja näyttää itsellänikin 19% ja parilla kaverilla jopa 23% mistä tuo johtuu vaikka ihraa ei ole nimeksikään?
Ottakaa painoindeksistä huomioon se, että se on ensinnäkin kehitetty 1800-luvulla, ja toisaalta se on vain suuntaa-antava ja toimii perusjanttereilla, ei enää tietyllä tasolla esim. SM-tason urheilijoilla eikä myöskään lihavuuden / laihuuden arviointiin lapsille, vanhuksille, lyhytkasvuisille tai POIKKEUKSELLISEN LIHAKSIKKAILLE.

mun ohje

paljon vatsarutistuksia, mielellään joka päivä, toistot niin monta kun menee ja niin monta kertaa että yhteensä vähintään sata toistoa päivässä

...

Älä enää koskaan kirjoita tälle palstalle, ok?

Miten kävi Tembu?

Nyt on aikaa kulunut reilu puoli vuotta?

Muistitko treenata? Onko vatsalihakset hallussa?

Jos

Juoksemalla lähikauppaan ja takaisin, niin silloin sixpackin saaminen kestää vartin...
Pari.kolme vuotta ei taida riittää oikeaan sixpackkiin...
Mulle tuli vattalihakset näkyviin kun urheilulajien harjotuksissa tehtiin niitä eri liikkeitä (selkiä, vatsoja,punnerruksia jne.) ja itse iltaisin tein monesti vatsoja ja normaalia liikuntaa ilman mitään dieettejä vaan ihan perusterveellisellä ruokavaliolla noudatin. Mutta ei kannata jumiutua tekemään pelkkiä vatsoja ihan creisinä vaa treenata monipuolisesti eri lihaksia ja venyttely on kans tärkeetä. En ole mikään bodarihirmu vaan yritän pysyä vain hyvässä peruskunnossa.
Lol
LOL :D
Olen 16
175 pitkä
Paino 70 kiloo

Miten saisin nopeasti sixpackin? Jenkka kahvoja löytyy.
Painoa alemmas itsellä 175cm ja 59kg ja hyvin näkyy
ite käyn salil 4 kertaa viikos ja treenaan vatsoi about 7 kertaa 20 sarjan. vatsoi voi reenata monellaki taval. ylä, ala, ja kyljet. välipäiviiki täytyy pitää et lihakset saa lepoo. kun teet liikkeitä, koita pitää lihas kokoajan jännityksessä. tee mahdollisimman pitkiä sarjoja ni se polttaa mahdollisimman paljon. muista myös käyttää paljon proteiinipitosia tuotteite :D mul näkyy iha hyvi näillä vinkeillä :D
Mä oon kolmetoist ja mul o six packi :) juoksen 4 kertaa viikos 4-5 kilsaa ja urheile ja joka ilta ja aamu 20 vatsa lihasta
vatsalihasta yhteen ;)
Mää oon 14 mul on jäkistreenit 5 viikolla ja viikonloppusi pelit mutta ei vaa näy vinkkejä?
kertokaa ihmiset pitäskö mun ruveta laihduttamaan ? haluun rehellisen vastauksen ! oon 13 vuotias tyttö ja painan 40-42 kg ja olen n.155-158cm pitkä. olenko liian lihava? vastatkaa nopeasti ! :o
Et ole yhtään liian lihava. Sinulla on ikäiseksesi juuri sopiva määrä painoa. Jos joku on sanonut sinun olevan liian pyöreä, niin hän on ollut väärässä.
Oon 12v 165 pitkä ja 50-53 painava miten saisin sixpaxkin näkyilee
Ai lihava vai....? et todellakaan ite oon 13 163cm 44kg sixpack on ja 7% alipainoo!!!!!!!!!!
moi.mulla näkyy vatsa lihaksetboon 12 vuotias poika ja olen 168 senttiä pitkä ja painan 41 kiloa olenkohan vielä liian lihava?niin ja olen ollut kohta kuukauden dietillä
Oon ite just täyttäny 13 olen suunnilleen sun pitune ( 169 cm) ja olen urheilullinen ja vatsalihakset näkyy vaikka painan 52 kg joten ei sulla oo syytä huoleen
chicken techno
oonko lihava kun oon 11 v ja oon 156cm pitkä ja painan 55kiloo oon ollu koulujen välisis kisois ja urheilen jonkun verran
todellaki, dieetille siitä.
Heti sitte puhut asiaa mä oon myös 11v poika ja mul on sixpack oon 145senttiipitkä ja painan 35kg:)
Kaikilla meillä näkyy kuusivatsalihasta jos on sellasia kuivankesänoravia. Oikeat vatsalihakset tulevat ulospäin ja näkyvät hyvin.
Hahha, kuusi vatsalihasta :D Tainnu ihmisen anatomia olla vähän hakusessa! :D
Ei herrajumala onko tääl muita kun 12v poikia jokka painaa 40kg? Menkää hoitoo jos ei nii pienenäkää vatsalihakset tunnu tai näy. SYÖKÄÄ IHMISET
hahahaha oon 15 wee ja näkyy vatsalihakset ja painan 63-64 kg (= . trololololololol
olen hemuli ja haluan keksin.
Tuohon pituus ja painoon haluaisin kommentoida, vaikka olisi kaksi saman pituista ja painoista, ni minun mielipide on että ne vartalot voivat olla ihan erin tyyppiset siltin.
Toisella voi tulla pituutta esim... pitkästä kaulasta ja jaloista.

Jos joku on 165 ja 55 painoa ni voi olla ihan passeli vartaloltaan ja sitten toinen vältämäti ei.
Toi on vaan sitten mun mielipide :)
Ite oon 13v n.165 pitkä painan 49kg ja käsistä löytyy habaa mutt sixpackkia en saanu pidettyy ku va sen 2kk kesällä ku oli aikaa reenata :(
hei ! olen 16 vuotias tyttö joka havittelee sixpackkiä. olen 155 pitkä ja painan 45 kiloa, niin mitä minun pitää tehdä ? haluaisiko joku kertoa?(:
hahhah 14vuotias 169cm paino 67kg treenaan joka päivä 2kerta50 vatsaa päivässä ja kyllä sen pyykkilaudan saa sillä pysymään...
Lopettakaa nyt pennut tuo naurettava six-packin palvominen. Se 50-kiloinen riukuteini ei ole yhtään sen urheilullisemman tai komeamman näköinen vaikka kuihduttaisi itseänsä niin että vatsalihakset erottuvat.

Ja tytöille: Suurimmalle osalle miehistä naisen six-pack ei ole mikään wautsiwau-juttu. Nainen on luonnostaan erilainen kuin mies. Kyllä niillä malleillakin on yleensä ihan naisellinen vatsa, eikä mikään kuihdutettu six-pack.
Ja miesten ihailu ei olekaan kaikilla se syy saada vatsalihaksia. Itselläni liikunta on sellaista, että vatsalihaksia tulee pakosti käytettyä ja sixpack näkyy. Tärkeintä minulle on hyvässä kunnossa oleva keskivartalo, ei sen ulkonäkö.
huomatkaa tytöt ja pojat, että lihakset lähtevät vasta kunnolla kasvamaan murrosiän jälkeen tai vähän aikasemmin ! ei syytä huoleeen ! kannattaa harrastaa monipuolista liikuntaa niiin hyvä tulee ! (:
Moi oon 13v poika 156/60 "pömppövatsasta" löytyy josta haluaisin eroon/vaihtaa lihaksiin. Mitään vinkkejä ku 20 punnerrusta ja vatsalihasta aamuin illoin ei tunnu pudottavan yhtään painoo vaikka syön aamupalaksi mandariinin vatsojen jälkeen, kouluruoan ja jonkinnäköisen iltapalan.
sinun ikäiselläsi niitä vatsalihaksia hieman hankalampi hommata kuin yli täysi-ikäisellä, mutta kovempia sarjoja, ja lisäät vaikkapa parin viikon välein( miltä itseltäsi tuntuu) 5-10 vatsalihasta lisää. Jos haluat vatsan pois, ehdottaisin yleisliikuntaa, rasva palaisi parhaiten.:)
Esim millaista " yleisliikuntaa"?
Mä haluisin olla hyvässä kunnossa, mutta pidän myös syömisestä..oon 17 paino 68kg ja pituus 166. Kyllä mä itekki tiiän et oon muutaman kilon ylipainonen, mut se harmittaa tosi paljon ku vanhemmat, mummi ja isosisko haukkuu muo iha päin naamaa läskiksi...
Oon vieläkin 60 kiloo vaikka oon tehny punnerruksia ja vasoja. Joka päivä 80 ja kahden kilon painoilla sata nostoo+ kymmenen kyykkyä neljän kilon painoilla neljä viikkoa. Mitä mun pitää tehdä et pääsen pömppiksestä eroon?
Hei nyt herätys. Noi sun painos ei auta yhtään mitään, ite voin antaa vähän suuntaa: oon 15v, käyny salil vähä reilu vuode ja sarja kyykkyy teen n.80kg painoilla ja vatsoi 10kg lisäpainoil nii et ei nois sun "lisäpainot" mitää auta.. Ite painan 60kg kans ja oon 177cm
Missäs se muu liikunta? Se paino ei tipu jos et käy esim. Juoksemassa noitten punnerrusten ja muiden lisäks. Lisäks sun pitää syödä monipuolisesti ja terveellisesti, eli muuttaa monta asiaa. Ja olis aika hyvä, jos pitäisit joku päivä "palautuspäivän", jolloin lihakset saavat kaipaamaansa levähdystaukoa. On myös hyvä muistaa, ettei se paino noin vain katoa. Täytyy olla mm. Tavoite, aikaa ja kärsivällisyyttä. Mutta onnea nyt yrittämiseesi ja älä pistä itseäsi liian koville ja mieti mitä teet , koska esimerkiksi vatsat vahvistavat itse vatsalihasta, eivät pienennä vartalosi kokoa (;
Näyttelijät hankkii kuuspakkauksen maalaamalla sen mahaansa. Tai siis oikeastaan joku muuhan sen sinne meikkaa. Ja jos siitä haluaa eroon, niin homma käy käden käänteessä vain pesemällä kuvio pois.
13 v 180 pitkä painan 55 kiloo 8 pack
31 v, 81 kg, 174 cm

Melkein sixpäck, mutta ei ihan, mutta melkein. Töytynee käydä lenkillä ja jättää sipsit syöttä. Sit varmaan on sixpack tai ainakin melkein.

Toisaalta, jos kävis vaan mäkissä ja jois kaljaa... Ei, valitsen sixpackin ja kana- ja lohifileen.
Mul on koko tynnyri ;)
Mun frendit väittää et mul ois anorexia ku painan 38kg ja oon noin 160cm pitkä.
En tajuu, ruoka ei vaa kiinnosta. Se ei tarkota anorexiaa. En kerro ikää ;)
Oonko lihava ku painan jotai 42kg, oon 13v ja oon N.160pitkä? Ja olis kiva saada sixpäck, mut se ei oikee onnistu vaikka juoksen aina välil
, tanssin, ratsastan ja teen lihaksia esim nyt mä teen 2x50 vatsalihast päivässä joka päiä sillee et eka 50 lasi vettä ja sitte uudet 50. Ja syön jotai 3 terveellistä ruokaa päivässä. Kiitos jos vastaatte
Vosit painaa jopa enemmän ja silti olla "laiha" ja hyvässä kunnossa :)
Kiitos :)
Juot 50 lasi vettä ja sen jälkeen toiset 50. Onnee vaan sullekki
päivän naurut :,D
Mul on oikeestaan sama juttu paitsi toi että en yritä laihdutta haluun myös ton sixpäck:in oon 14 vuotias painan 42 kiloo ja alipainoa on 17% ääk oon ollu alipainonen ihan syntymästälähtien . Sori jos tuli kirjotusvirheitä oon kännyllä bussissa xD
Täytän 13 ja näkyy 4 vatsalihasta vatsan yläosasta, oon noin 150cm pitkä ja painan 39. nyt oon alkanu syömää enemmän ja terveellisempää ruokaa. Miten saisin ala vatsasta lihakset näkymään? Ja muille vinkki lepo on tärkeetä lihaksien kasvussa. :)
Mitäköhän poppakonsteja olet tänne tullut hakemaan? Kyllä se nyt vaan on niin että teet vatsalihaksia mahdollisimman monipuolisesti. Itse sain tämän suurta puheen aihetta nostattavan sixpackin 6 kk reenaamisella ne ylimmät vatsalihakset nyt näkyvät aika hyvin koska siinä kohataa on yleensä vähemmän rasvaa kuin hieman alempana vatsaa joten tuosta on vielä pitkä matka siihen oikeaan sixpackiin.

Ja vielä sen verran että youtube on täynnä treeni videoita eli on turha selitellä ettei itse ole löytänyt ohjeita
Tee alavatsan lihaksiin vaikuttavia liikkeitä paljon tai ainakin enemmän kuin ylävatsaan vaikuttavia
Tänään ostin sixpackin Alepasta. Se oli aika nopea toimitus, kun kauppaan ei ole pitkä matka.
saisko noin kolmessa kuukaudessa sixpackin jos tekee jotai 100 vatsalihasta päivässä??
Täällä tuntuu olevan sen verran tyhmää porukkaa et teen tämän selväksi, jos haluat kasvattaa lihaksia tässä tapauksessa saada "sixpack" näkyviin vastaus on yksinkertainen (itsellä toimi 2 kuukaudessa): Käy salilla noin 3-4 kertaa viikossa, kaikilla kerroilla vatsalihas laitteella sopivilla painoilla noin 3-4 sarjaa noin 10-15 toistoa, jos jaksat tehdä yli 15 kertaa niin suurenna painoja, koska rasitat vain lihaksesi kun nytkytät liian pienellä painoilla sama pätee myös jos on liikaa painoja... Tee liikkeet loppuun asti ja mahdollisemman puhtaasti, huijaat vain itseäsi jos teet epäpuhtaita, Lopeta sarja vasta kun et jaksa tehdä enään yhtään liikettä, sarjan jälkeen ravistele lihaksia ja pidä noin 15 sekunnin tauko ennen toista sarjaa, ja sitten lenkillä olisi hyvä käydä noin kerran kaksi viikossa, ja sitten ruokavalioon: Yritä syödä päivässä 2 grammaa proteiinia yhtä painokiloa kohti, syö paljon raejuustoa, tonnikalaa, rahkaa juo maitoa ja hyvä vaihtoehto on nuo proteiini jauheet ne on aina kiva sekoittaa rahkan/maidon sekaan, syö noin 3 tunnin välein joku pieni välipala koska jos jätät syömättä keho rupeaa keräämään rasvaa koska ei saa riittävästi ravinteita ja jotta saisit kunnon motivaation tähän kuntosali/lenkkeily harrastukseen pyydä vaikka isä, äiti, sisko, veli tai joku kaverisi mukaan salille.. Pelkkien vatsalihasten liikeitten tekeminen ei tuo sixpäckkiä tuo on todettu niin monta kertaa ja kun tuloksia ei näy monet lopettavat treenamisen kokonaan P.S olen 17 vuotias poika itselläni oli kaljamaha koska kaveriporukan kanssa ryypiskeltiin kaikki viikonloput mutta isäni sai minut käymään kerran salilla ja siitä sitten se lähti, hän muovasi minulle kuntotreenin ja ruokavalion ja tästä voin olla kiitollinen hänelle loppu elämän :) ja ei muuta kuin onnea "sixpäckin" metsästykseen! :D
olen 200m suomen nopein 13v poika ja käyn 2 viikossa salilla, teen joka toinen pv 300 vatsaa 50 toiston sarjoissa. Lihasta alkanut kerääntyä jo 1 kuukauden aikana hyvin ja sixpack suurenee koko ajan;) olen 170 pitkä ja painoa 71kg
oon 14vee poika 168 pitkä ja 51 kiloo... käyn salil kolme kertaa viikossa ja pelaan säbää kaksi kertaa viikossa, six pack alkanu näkyy jo, ps. penkist nousee 30 kiloo!
Olet aika hoikka. Syöthän terveellisesti, tarpeeksi hyviä rasvoja (esim. lohta, pähkinöitä), proteiineja ja vihanneksia! Unohda sixpackit ja kehonmuokkaukset ja nauti siitä ajasta, kun vielä olet noin nuori ja saat pelata ja touhuta kavereiden kanssa kaikkea kivaa. Kun kasvat mieheksi, alkaa kehosi erittää lisää testosteronia ja silloin tulee lihaksia ja voimaakin helpommin, kun vaan liikkuu.

Terveisin eräs nainen :)
Penkist nousee 30kiloo,ootko ylpee? :D oon 15v ja käyn salil 2krt viikos+himas välil jtn penkkii ja sellast... Pelaan pesäpalloo ja voin sanoo et penkist nousee 75kg ja painan 60kg... Et herätkää nyt junnut!
Haha! 13 tyttö, tosi kyhyt vhn alipainonen vatsalihakset näkyy ja penkist nousee 80kg! :D
Oon 15 v, käyn 3 kertaa salilla/viikko. Teen vatsoja kotona ja kahtena päivänä salilla. Ei näy sixpack, mutta en anna periks. Miten sixpackin sais nopeasti näkymään?
PS:Penkistä nousee 60 kg.
No ei todellakaan, hyvänen aika sentään!
Tiukkaa säännöllistä treeniä ja tehokkaat liikkeet+ruokavalio
http://www.hyvaolo.com/2012/01/miten-treenata-vatsalihaksia.html
http://www.hyvaolo.com/2012/10/mika-on-power-wheel-vatsalihakset-toihin.html
Itselläni rasvaprosentti 18,5%, bmi 20 ja olen siis nainen. Harrastan juoksemista, uintia ja muutakin kestävyysurheilua vähän vaihtelevasti. Lisäksi käyn silloin tällöin salilla ja kotona treenaan vatsoja muutaman kerran viikossa vaihdellen liikkeitä.
Minulla erottuu ylävatsan lihakset melko selvästi mutta alavatsalla ei VIELÄ.
Ruokavalioni on kunnossa, siis riittävästi protskuu, hyviä rasvoja, kasviksia ja hiilareita niukemmin, mutta kuitenkkin riittävästi, koska pitkät juoksulenkit sitä vaatii.. Mutta katson mistä saan hiilarit, siis kasviksista, ruisleivästä, jne...
Herkkuja koitan välttää, mutta ihan nolla linjalla en ole, saatan siis kylässä joskus (en aina) ottaa vähän jotain kahvin kanssa.
Taisin eksyä hieman aiheesta, mutta siis riittävästi monipuolista liikuntaa, vatsalihastreeniä ja ruokavalio kuntoon, niin eiköhän tuloksia ala syntyä..
82nainen, ainoa järkevä tääl joka syö!
oikeasti mikä näitä teinejä vaivaa jotka ajattelee että ei syömällä ja alipainoisena saa vatsat. Pitää syödä että saa lihaksia! vatsat ovat lihaksia jotka tarvii myös ruokaa kasvakseen.. oikeanlaista ravintoa. prodee ja vähän hyvii hiilareita, joka 3 tuntia. joka ikinen päivä koko elämän ajan. se on elämän tapa sillä saa pysyviä tuloksia,siihen pitää sitoutuu.
hauskaa kun jotkut 11-13 vuotiaan miettii tollasia vatsalihas asioita kun ei vielä ole edes murrosikä alkanut. koska lapsen kropassa ei kuulu olla vatsoja ihan vielä..
suosittelen bodailun alottamista 16vuotiaana,minimissä! koska kroppa muuttuu vielä pitkään aikaan, mutta siihen asti voi tehdä muuta liikuntaa!
jos alatte miettii liikaa nyt millasia lihaksia teillä ennen teini ikää on niin ei mene hyvin! Ihan ammattifitness urheilijana sanon.
Punnerrukset ja vatsat ei laihduta vaan kehittää lihasta. Jotta lihas näkyisi, ei saisi päällä olla ihrakerrosta joka lähtee monipuolisella liikunalla ja lenkkeilemällä.
moi oon 11v tyttö ja painan 34 ja oon pitkä 146,5 ja haluaisin sixbackin onko se mahdollista !? :D ja onko nuo normaalit painot tän kokoselle ihmiselle kertokaa olkaa kilttejä ! , ja ihan pikkasen mulla näkyy vatsalihasten rajoja.
Kyllä, olet anorektikko. Et nähtävästi syö tarpeeksi. Sinun ikäisellä ei vielä edes tarvitsisi kyseistä "sixpackkia" olla. Kasva muutamia vuosia, ja ala sitten vasta miettimään asiaa.
Ei tarkota että ois anorektikko jos on alipainonen. Toisiin ne kilot ei vaan tartu vaikka söis kuinka! Itselläni sama juttu ja minua ei tasan voi sanoa anorektikoksi, koska silloin ei halua syödä jos on anorektia. :) Herätkää!
vittu ei oo anorektikko jos on 11v ja 34kg ite oon 11v ja 32kg
Kyl ton sixpäkin saa kolmessa minuutissa käyt kylä kaupassa ostamassa ni siin sul sixpack xD no joo oon 180 painan joku 65kg ja kyl nuo vatsa lihakset on aika sexyt :) ps oon tehny vatsoi vittu 250 päiväs
Huimat 2kiloo eroo! OMG! mut siis ANOREKTIKKO ja ALIPAINOINEN EI OLE SAMA ASIA! herätkäää nyt vittu. Anorektia on sairaus, jossa ei halua syödä tai jotenkin vaan tuntuu epämiellyttävältä syödä tai jotain sinnepäin mutta jos on alipainoinen ei tarkoita että olisi anorektikko. Ja ei ei 11v ja 34 ole. Itse olin tuon ikäisenä 25kiloa ja vasta 13vuotiaana painoin tuon 34kiloa :) se riippuu myös pituudesta. Että järkee on lupa käyttää u know. :D
Riippuu vittu pituudesta ja lihasten määrästä!!!
Riippuu vittu pituudesta ja lihasten määrästä
Hey!
Oon tällanen aloitteleva saliharjottelija. Oliskohan mitään neuvoa mitä ruokavaliota kannattaa noudattaa jos haluaa pienentää rasvaprosenttia? Ps; onko mun saliohjelma teholtaan "oikea" että tulee tarpeeksi lepoa lihaksille jne?

Treenin jälkeen juon proteenipirtelöä.

Mun saliohjelma olisi tämmöinen:
Maanantai: Plyo-tunti (30min intervalliharjoittelua painojen kanssa)
Tiistai: Kuntosalilla 20min crostrainer, 1h selkä&rinta (jossa jokaisessa toistoja n.15 ja 3 sarjaa)
Keskiviikko: Vatsalihasharjoittelua eri laitteilla, myös ns. "manuaalilla", 20min crostrainer
Torstai: Jalat&pohkeet 1h salilla (n.15-20 toistoa ja 3 sarjaa), 20 min kuntopyörä
Perjantai: Olkapäät, ojentajat&hauis salilla (max toistot ja sarjoja 4) 20 min kuntopyörä
Lauantai: Bodyvive-tunti
Sunnuntai: Lepopäivä

Helppiä tänks!
Itte oon 15v poika... Sixpäckkii en vie oo miettiny kun nostelen vaan penkkii ja painoi.... Puolitoista kuukautta reenannut ja tänään sain nouseen 50kg penkist ekan kerran... Ennen sain nousee 40kg.... Ruokavalioo oon kattonu... Kohta alan reenaa vatsalihaksia....
Täälä nyt näkyy olevan kaikennäkösiä pojuja kyselemässä. Rasvaprosentti 16.5% ja treenannut aktiivisesti reilut 2v näkyy kyllä tuo "sixpack" mutta en tajua näitä ketä sanovat että alle 10 pitäisi olla. Sitten nämä jätkät lakkaavat syömästä ja luulevat olevansa hyvässä kunnossa kun näkyy "sixpack". Kukaan yli 18v ei täälä tälläisiä kysele niin nuoret hei syökää hyvin ja käykää parikertaa viikossa vaikka punttisalilla ja lenkillä. eivät ne tytöt siihen vatsaan ihastu (;
3-4 kertaa viikossa salilla + muuta liikuntaa. n183/88 eli "sääntöjen" mukaan olen ylipainoinen, mutta eipä pahemmin ole mistä ottaa pois ja näkyy päkki! Ja syön todella paljon, mutta myös kyllä kulutan... Säälittäviä nämä jotka tulee tänne kyselemään "olenko läski" ei sitä kukaan voi sanoa pituutesi ja painosi perusteella jos ei sitten ole ihan selvää että olet lihava!! silloin tiedät sen kyllä itsekkin.
Mun ohjelma on tällainen, kun tätä noudattaa niin sixpack on taattu. Jos alkaa nollista, niin vie noin kaksi vuotta mutta tulos on järkyttävän hyvä!! Ohjelma on "2+1" jakoinen:

Viikko1

Ma: kyykky 5x5, penkki 5x5, leuat (lisäpainolla) 5x5, ojentajat tangolla (ranskalainen) 5x5, pystypunnerrus käsipainoilla istuen 5x5, hauiskääntö tangolla 5x5, pohkeet istuen 5x10, ja lopuksi vatsoja noin 15 min lyhyillä palautuksilla esim rutistuslaitteessa, jalkojennostoja, rutistuksia, taljassa tms. Pääasia että tuntuu vatsassa ja toistoja noin 10-20 eli lisäpainoja saa käyttää mutta liikkeet pitää pysyä puhtaana eikä mitään rouhtomisia. Keskitt vatsan lihaksiin. Palautumisaika tuntuman mukaan, mutta mahd. lyhyt, ei kuitenkaan alle 1,5 min ( paitsi vatsoissa saa vetää liikkeet vaikka putkeen jos siltä tuntuu)

Ti: lepoa ja kevyttä aerobista ( hyöty?)liikuntaa.

Ke: sama kuin ma mutta 4x10 toistoilla ja kyykyn tilalla askelkyykky, ojentajaliike on dippi, pystypunnerrus seisten, hauiskääntö käsipainoilla ja penkin tilalla vinopena sekä pohjeet seisten.

To: lepoa ja kevyttä aerobista liikuntaa

Pe: maastaveto 5x5, muuten sama kuin ma tai ke, paitsi leukojen tilalle ylätalja myötäotteella ja alatalja, lisäksi joku liike takaolkapäille sekä vipunostoja eteen ja sivulle. Toistot oman tuntuman mukaan mutta painoa aina sen verran että tuntuu.

Viikko 2:

Ma: rinta-olka-ojentaja reeni, liikkeet oman mieltymyksen mukaan. Toistoina 5x5. Lisäksi kyykky 5x5 ja pohkeet 5x10. Vatsoja 20 min edellisen viikon ohjeen mukaan.

Ti: selkä-hauis reeni, liikket oman maun mukaan. Suosittelen leukoja lisäpainoilla, hauiskääntöä tangolla ja maastavetoa.

Ke: ultimate-vatsalihaspäivä. Kunnon vatsatreeni, oman majn mukaan. Suosittelen pilateskurssille menoa, siellä pitäisi oppia tunnistamaan omat vatsalihaksensa.

To; sama kuin ma, mutta toistoina 4x10.

Pe: sama kuin ti, mutta toistoina 4x10. Muista vatsatreeni.

Viikonloppuisin jotain mailapelejä, uintia, kevyttä lenkkeilyä, pyöräilyä tms.
Syödä pitää usein ja terveellisesti. Heti reenin jälkee puoli litraa valion plusmaitoa tai palautusjuoma. Välipaloilla maitorahkaa tai raejuustoa jotta saa proteiinia. Reilusti salaattia ja öljypitoista salaatinkastiketta. Kaikki "roskaruoka" minimiin. Katppauspelleilyn voi unohtaa, mutta yletöntä perunan tms hiilarin mädsytystä kannattaa välttää. Alkoholinkäyttö minimiin. Viljatuotteet aina täysjyvää. Kananfilettä, vähärasvaista jauhelihaa, kalaa!!!, possun filettä, riistaa, ym. Hyvälaatuista lihaa kannattaa suosia. Kalorit mielummin sopivasti plussalla, mutta ei liikaa! . Kerran kuussa voi pitää viikon miinuskaloreilla.

Taukoja pitää pitää jos tuntuu pahalta. Kipeänä ei koskaan reenata. Jos olet flunssAssa, aloita reenaaminen parannutyuasi kevyesti. Älä luovuta, sillä parissa vuodessa sinusta tulee järkyttävän hyvän näköinen.

Jos massaa kertyy ja maha pömpöttää, niin dieettaa esim. Pakkotoisto.com :ista löytyvien ohjeiden mukaisesti noin 3 kuukautta.
Hei. olen 12v poika 147cm pitkä ja painan 48-50kg. Pitäisikö minun laihduttaa, että saisin komean sixpackin ja mimmoista treeniä pitäisi alkaa harrastaa? kunto on pysynyt suht koht hyvänä penkiltä nousee 25kg juosta jaksan n. 2km.
Mitä sä teet sixpackillä?? Kasva ensin ja mieti sitte tollasii.. Ite oon 177cm ja painoo 60 kg,penkist nousee 75 ja on sixpack... Onhan se ihan kiva mut siihe tarvii reenii.. Ja se et tekee vaa vatsoi selkii ja punnerruksii(ihansama kuinka paljon) nii ei niil saa sixpackkii vaa pitää käydä myös lenkil ja salil esim tekee kyykkyy ja sit terveellinen ruokavalio kans pitää muistaa esim paljon raejuustoo rahkaa ja maitoo ja sitte noudata lautasmallii..
Lopeta nyt jos sillä penkkituleksellasi leijuminen! On ihan normaalia nostaa tuon verran jos muuten liikut noissa mitoissa. Eikä sixpackin saamiseen tarvitse mitään juoksulöenkkejä, paitsi jos olet lihava ja pitää pudottaa painoa.
Melko riukusääritreenit.
Onko jollain jotain hyviä neuvoja liikkeiden suhteen (treeni ohjelmaa) joson 172cm pitkä ja painan 49kg haluisin sixpackin! :-)
Oot alipainoinen. Ite oon 177 ja painan 60kg ja on tuo sixpack.. Teet vaa paljon vatsoja ja käyt lenkillä.
Sixpackin saa parhaiten, kun tekee 7 kertaa viikossa vatsaliikettä 100 kertaa aamuisin ja iltaisin.
paska puhetta, mutta uskon t. Aku Ankka
Haluatko sixpackin nopeasti? Ei hätää, onneksi on olemassa SAUNA BELT! Voit löhötä päivät pitkät sohvassa ja kuitenkin saada aivan älyttömän pyykkilaudan!
Oon 15v tyttö painan 46kg ja oon 155 pitkä haluaisin sixpacin esille. Teen neljä kertaa viikossa 80 vatsaa nostelen puntteja ja teen punnerruksia silti minusta tuntuu että mulla on pömppömaha. nyt jotain treeni ohjeita. haluan tuloksia.
Hei oon 14 w ja paino n.70-75 pituus n.160cm miten saan painoo pois kun oon noin paljon? teen juoskulenkkejä usein ja harrastan ratsastusta säännöllisesti. vastatkaa pliis
hei haloo ihmiset ! teijän täytyy polttaa sitä rasvaa?!? ihan yksinkertaista, ruokavalio kuntoon, vatsalihaksia ja juoksulenkkejä. useimmiten ihmisten ongelmina on yksinkertaisesti se, että syövät sen takaisin minkä liikkuvat. jos juokset iltalenkin ja sen jälkeen syö vaikka hampurilaisen tai pullaa ym. se oli silloin yhtä tyhjän kanssa. kun tulette lenkiltä juokaa paljon, sillä vesi vie nopeasti nälän pois. nyt vain otatte itteänne niskasta kiinni ja alatte treenaamaan!
Tääl on 11-14 vuotiaita kysymässä sixbackii...
oon 16v tyttö, 161 pituutta ja painoo on n.60kg. sixpacki löytyy vaikka en paina sitä ihanne 40 kiloo. että näi..!
Ok mä oon 13 v poika ja pituutta n : 160 painoo 56kg ja teen sillee päiväs 100-200 vatsaa ja käyn useesti lenkillä ja se ärsyttää ku mul on sellaset "äijän tissit" ei sellaset läskit pehmeet vaa iha normit ja mul on isot hartiat ja ku pidän t-paitaa vaik koulus nii näytän niide hartioiden takii läskilt ja siks en kehtaa useesti pitää t paitaa pääl vaa kuuman hupparit laitan päälle ja sit se et mun jalat hikoilee aika paljon ja se on paskaa ja vaik treenaan vatsoi joka pv nii ei tuu mitää
Mut sehä o et lihasmassa painaa enemmä ku läski mitä siin ihanne 40kg:ssa kuitenki on niill ei oo lihaksii paljoo
Hei niitä vatsalihaksia ei saa näkymään ihan noin vaaan.Ite oon ja13 ja paainan 39 kg eikä vatsalihakset näy.Ja oon 156cm
No tartteet ehkä sitä lihasmassaa sinne ni vois näkyykki

TOI TOIMII

Kirjoittaja on poistanut tämän viestin

Mikä rasvaprosentti pitää muuten olla että six pack näkyy riitääkö 12 tai 13? Vastatkaa nopeasti!:)
Mä oon 12-v tyttö, 168cm ja 49kg. Mulla on aika pyykilauta maha mut sixpackii ei oo mut en kyl sitä mitenkää treenaakkaa muuta ku treeneissä 3 kertaa viikossa jotain iha perus juttuja tehään ja joskus koton lihaskunto liikkeitä teen.
nytvittu.
oon 15 v tyttö ja olen pitkä 170. painan 15 kiloo. OONKO LIHAVA YHYY?! <-- että mä rakastan tätä suomi24 :) :) :)
moro :D ei se sixpackki näy jos tekee pelkkii normi vatsoi ja niinku tuolla alussa sanottii nii ei ne määrät vaan se laatu :) ja nii itel on jo sixpackki :D ja penkki 112kg :) ja uimari oon ja treenaan sen 8 kertaa altaalla + 6 kuivareenit :) :) ja ikää se 15v :) mut nii jos haluaa 6 packin nii pyri pitää rasva rosentti alhaal ja reeniii vaa nii khyl se alkaa kurkkaa se 6 packki :D
Miten saan nopeesti sixpackin ?? Kertokaa!!
Miten helvetissä kellään voi olla alle 40kg paino jos on yli 155-> pitkä ja tyyliin yli 12 vuotta ja luulla olevansa yli painoinen??? :DDD Ite painoin alle 40 viimeks ykkös luokalla. (joo yli painoinen olin 8-11v) ,mutta nyt oon taas laihtunut ja kohta six pack näkyy;)!!! "neljä" osaa kuudesta jo näkyvillä ja harrastan paljon urheiluu hiihtoo, jäkistä yms. ihan kilpailu tasolla. Nyt alkanut enemmän harrastaa kuntopiiriä ja salilla käyntii tänä vuonna. Pituutta 176, ikää 14 ja 60kg.
Ite oon 13v mut täytän ihan Pia ja oon 165cm ja 65kg eli oonko ylipainoinen. Olen vahvin luokallani 55kg nousee penkist
Mä täytin 14 kaks päivää sitte sixpäkki näkyy 171cm pitkä 71 kg 80 kg penkistä trenannu 7vuotiasta asti :)
Miks mä oon 14 ja mun pituus on vaa 153cm :(
moi:) oon 14v poika ja oon 183cm pitkä ja four pack näkyy kunnol ja on näkyny sixpaccici . harrastan potku nyrkkeilyy harkat 4 kertaa viikos ja käyn punttaril 3-4kertaa viikos. mitä mieltä ootte. monet sanoo et oon liian nuori sellasee mut mä rakastan treenamist.
Kun on kyse kehonmuokkauksesta, kannattaa aina olla varma siitä mitä tekee eikä lukea netistä kaiken. Jos et tiedä mitä tehdä tai haluut hyvii vinkkejä nii ota vaikka pt pariks viikoks. Ei maksa paljon ja ne asiantuntijan ohjeet ja vinkit maksaa itsensä aina takas. Meillä kaikilla on ne vatsalihakset siellä rasvakerroksen alla, eli rasvaa pois nii tulee näkyviin. Se on sitten toinen asia miten se tehdään terveellisesti ja turvallisesti.
ENSINNÄKIN ÄLKÄÄ ALIARVIOIKO NUORTA.

1. olen 14-vuotias
2. fyysisesti ikäisiäni edellä
3. ikä on numero, kerrankin voisitte antaa nuoren kertoa myös omista treeneistään!

painan 42kg 165cm pitkä, mulla on muotoi ja painan vähän koska olen sairastanut anoreksian ja toivun hurjaa kyytiä.
sikspäkki löytyy ihan perustreenien pohjalta, jotka oon tehny nyt n. 3kk ja tuloksia näkyy suunnattomasti!
Luoja teiän "oonko mä ylipainoinen?" Kanssa...
ite oon 13, 54.1 kg ja 170cm pitkä ja tiedän ite et en oo ylipainoinen... oon joa alipainoinen vaikka eniten lihaksia luokaltani
juuuh, mä oon 13 v tyttö, painan 62 kg ja oon 168 senttii pitkä. painan paljon mut oon kuitenki iha semilaiha. six-pack näkyy hiukan, ja oon muutenki lihaksikas, joten suurin osa mun painosta on sitä lihasta. joten ihmiset lihas painaa enemmän ku läski!
Pannaaks? Oon 14 ;)
Great blog! http://howtopleaseaman.org/ Do you have any tips for aspiring writers? I'm http://boatbuildingplans.org/ hoping to start my own blog soon but I'm a little lost on everything. Would you http://lynxconcept.com/ recommend starting with a free platform like Wordpress http://growingmushrooms.org/ or go for a paid option? There are so many options out there that I'm completely http://fantasticdecks.com/ overwhelmed .. Any tips? Thanks!
noudattakaa tota niin tulee 6 viikkossa jo alkuun ja tietenkin oikea ruokavalio ;)
no turha toivo läski....
 /   /  / Miten Saada Nopeasti SixPack
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta