Eliitti paranee syövästä

JAEAJte

13

2721

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aassaass

      ei tule ikinä julkiseen levitykseen. Mieti mitä tapahtuu maapallon väkiluvulle jos vakaviin tappaviin sairauksiin löytyisi lääke, kaikilla olisi ruokaa seuraavat 100 vuotta tai minkäänlaisia aseellisia konflikteja ei olisi.

      • elämää ei sen enem

        autoilla ilman nopeusrajoituksia niin kyllä siinä väkeä kaatuu kuin heinää. Viinaa jaetaan ilmaiseksi ja sulan veden aikana rantojen äärellä niin kyllähän hukkuu paljon porukkaa. Kyllä niitä väestönkasvun rajoituskeinoja riittää kun vaan pistää mielikuvituksen liikkeelle. Ja päästää hullut irralleen.


      • ho ro bä ä bä bä

        ei ole pelkoa. eiköhän ne 4 miljardia myrkytetä kohta puoliin.


      • sen valmistaja:

    • säälipisteet

      vai oliko se vaan median juttuja?

    • a p

      en usko että kyseessä on lääke vaan jokin vastaava yhdistelmä kuin d-vitamiini ja kannabis.

      • fasedfrqwe

        Näin on, luonnosta löytyy kaikkiin sairauksiin "lääke".


    • eisokeria

      http://www.fourwinds10.com/siterun_data/health/holistic_alternative_medicine/news.php?q=1209404469

      Sieltä poimittua:

      Mix 3 parts organic maple syrup with 1 part Aluminum free baking soda ( Red Mill Brand) stir with low heat (not over 120 degrees) for 10 minutes and take 3 tsp per day for 1 to 2 months.
      Change diet to no meat and especially no sugar!! and no white flour.

      Sekoitetaan kolme osaa vaahterasiirappia ja yksi osa ruokasooda. Ei siis leivinjauhetta (baking soda), koska suomalaisessa leivinjauheessa on ainakin kolmea eri ainetta. Meiran ruokasooda on ainakin 100% natriumbikarbonaattia. Tuo 120 astetta tarkoittaa Fahrenheiteja, joten ei saa kuumentaa kovinkaan paljoa.

      Tuossa alla on sitten selostettu, miksi omatekoinen lääke tehoaa. Perustuu siis siihen, että syöpäsolu vaatii 15 kertaa enemmän glukoosia kuin normaali solu. Ja kun ei kerran syö sokeria tai hiilihydraattia, niin kaiketi sitten, kun elimistö saa vaahterasiirappia, niin omatekoinen lääke kaiketi menee juuri syöpäsolun luo ensisijaisesti ja ruokasoodan emäksisyys sitten tuhoaa syöpäsolun.

      This treatment is a combination of pure, 100% maple syrup and baking soda and was first reported on the Cancer Tutor site. When mixed and heated together, the maple syrup and baking soda bind together. The maple syrup targets cancer cells (which consume 15 times more glucose than normal cells) and the baking soda, which is dragged into the cancer cell by the maple syrup, being very alkaline forces a rapid shift in pH killing the cell. The actual formula is to mix one part baking soda with three parts (pure, 100%) maple syrup in a small saucepan. Stir briskly and heat the mixture for 5 minutes. Take 1 teaspoon daily, is what is suggested by Cancer Tutor but one could probably do this several times a day.

    • raw foodist

      Lääkkeet on pelkkää huuhaata.

      Ainoa pysyvä keino parantua sairauksista on ryhtyä syömään mahdollisimman luonnollisesti.
      Puhdasta, kypsentämätöntä, jalostamatonta ruokaa.. raakaravintoa/elävää ravintoa..
      Mieluiten suoraan luonnosta. Kaupan kasvikset (varsinkin tuonti) on myrkytetty jo pilalle.

    • aaaaaaaaaaaa2aaaa

      sori et tiputan sun pilvilinnat mut eikö se ollut samarium-hoito tälle pellelle joka suoritettiin?
      oishan se ollu ihan kiva jos se ois sanonu et mikä hoito sillä oli mutta ei :/

    • sfgsdsdfdsf

      "Lääke on keksitty jo ajat sitten. Illuminati ei halua antaa sitä massoille"

      Totta kirjoitat, syöpään on olemassa ihan oikea parantava lääke.
      http://www.youtube.com/watch?v=ZmqUKo5QhuI

      Nykyinen virallinen syöpähoitohan on erittäin tehotonta, ja ennenkaikkea erittäin kallista, eli syöpälääkkeet maksavat ihan tolkuttomasti, vaikka niiden teho on todella huono.

      Sitten toiseen asiaa.
      On tietenkin niin, että SDP ja Kokoomus, sekä Keskusta, että ne ajavat samaa agendaa, NWO agendaa.

      On mielenkiintoista nähdä, miten SDP:n johtaja Jutta Urpilainen, mikä ilmiselvä tehtävä hänellä on, eli esittää urpoa, upottaa SDP, samoin sama tehtävä on Keskustan Vanhasella.

      Tarkoitus on heidän nostaa Kokoomus ykköspuolueeksi, niinkuin se nyt on ja Bilderberg x 3 Katainen seuraavaksi pääministeriksi.

      Urpilainen on vienyt SDPn häviöstä häviöön ja silti hänet on pidetty puolueen johdossa, sekä sitten pelleily yltyi, kun tämä ex-YLEn johtaja, Jugner valittiin SDP:n puoluesihteeriksi ja pisteenä i: päälle, eli miten saadaan ihmiset kaikkoamaan SDP:stä, niin Jugner alkoi puhumaan, "rakkauden puolueesta".

    • JuGneR

      Tervehdys kaikille palstalaisille.

      "Sain vihdoin viimein aikaiseksi kirjoittaa tännekin, aikoinaan kirjoitin muutaman kerran verkkiksellä nimimerkillä pikkup. Aiheena on saamani Samarium-hoito, kerron siitä josko olisi apua muillekin samassa tilanteessa oleville. Teen tuonne esittelyketjuun sitten tarkemman kuvauksen sairastamisestani.

      Lyhyesti taustaa, eli sairastuin rintasyöpään 42-vuotiaana, vuonna 1992. Sain sytot ja sädehoidon ja jatkoin normaalia elämää asenteella että tauti on hoidettu. Reilu 10 vuotta menikin hyvin, mutta joulukuussa 2003 menin sappileikkaukseen, siinä yhteydessä todettiin Afoksen olevan koholla, tarkemmissa tutkimuksissa selvisi että se on luustoperäistä. Arvasin heti mistä on kyse ja kuvauksissa todettiinkin laaja-alainen luustometastasointi. Tällä hetkellä metastaaseja on koko lantion alueella, reisiluissa, kaikissa selkänikamissa, kylkiluissa, olkavarsissa, kaularangassa. Kallon luiden muutamat metarit ovat hävinneet sytojen ansiosta.

      Tammikuussa 2004 alkoivat sitten sytot, välillä söin Femaria mutta merkkiaine nousi koko ajan joten oli palattava sytoihin. Loppukeväällä 2006 kokeilitiin taas hormonihoitoa, positiivinen kun olen. Aloitettiin Faslodex-injektiot kerran kk:ssa. Tilanne ryöstäytyi täysin käsistä. Merkkiaine Ca15-3 nousi muutamassa kuukaudessa 50:stä 1000:een. Syyskuussa aloitettiin sytoyhdistelmä, kahden hoidon aikana merkkari nousi 500 pykälää joten vaihdettiin tuhdimmat aineet: Caelyx (=paranneltu versio Epirubisiinista), Taxol ja Gemzar. Merkkarin nousu pysähtyi mutta lähti keväällä 2007 taas nousuun. Hoito oli todella raskas, sain sivuvaikutuksena vielä sietämättömät vatsakivut joihin auttoi ensin Litalgin mutta sitten senkin teho hiipui. Luuydin vaati kasvutekijää koko ajan toimiakseen. Loppukesällä olin aivan puhki, lisäksi rintarangassa alkoi olla jo kohtaisen kovaa kipua. Se päädyttiin sädettämään elo-syyskuussa, lanneranka oli jo sädetetty. Sitten tullaankin Samariumiin, siitä vähän taustaa.

      Samarium-153 on radioaktiivinen isotooppi. Sen lähettämä säteily on beeta- ja gammasäteilyä ja puoliintumisaika n. 2 vrk. Kauppanimi on Quadramet, Googlesta löytyy tietoa jos kiinnostaa tarkemmin. Olin kuullut Samariumista ystävältäni joka sairastaa myös levinnyttä syöpää. Mutta kiinnostukseni heräsi kun luin lehdistä YLE:n toimitusjohtaja Mikael Jungnerin haastatteluja. Hänellä todettiin laajalle luustoon levinnyt eturauhassyöpä 2005, haastatteluissa hän kertoi saamistaa hoidoista. Rohkaisin mieleni ja laitoin hänelle sähköpostia kyselläkseni hoidoista tarkemmin, hän vastasin ystävällisesti ja kertoi saaneensa juuri Samariumia ja pieniä annoksia sytostaatteja. Lopputuloshan hänen kohdallaan on ollut loistava, taudista ei ole sen koommin ollut tietoa."

      • JunGeri

        Aloin tuolloin puhua Samariumista hoitavan lääkärin kanssa. Hän ei ollut kovin innostunut hoidosta, kokemukset siitä ovat olleet huonoja, joskin 80-luvulta. Silloin Samariumia käytettiin luustokivun hoitoon. "Maaperä" hoidolle oli huono, potilaat olivat iäkkäitä eturauhassyöpää sairastavia, tauti oli edennyt pitkälle, he olivat huonokuntoisia ja saaneet jo laajoja sädehoitoja. Vaikeissa luustokivuissa anettiin sitten Samariumia jolloin useat potilaat joutuivat osastolle luuytimen toiminnan hiipuessa, jotkut kuolivat säteilysairauteen tai muuten tilanteen huonontuessa. Tästä sitten "väänsimme kättä" lääkärini kanssa reilun vuoden verran. Viime syksynä epätoivoisena tein kirjelmän TYKS:n onkologian klinikan lääkärimeetinkiin, selvitin sairaus- ja hoitohistoriani ja pyysin että Samarium-hoidon mahdollisuus tilanteessani selvitettäisiin perusteellisesti. Siellä päätettiin saman tien että hoitoa voidaan minulle kokeilla. Olin pelännyt koko ajan että tauti ehtii levitä sisäelimiin jolloin mahdollinen hyöty hoidosta jäisi kivunhoidolliseksi. Toiveenani oli että luustometarit hiipuisivat kuten Jungnerin tapauksessa.

        Merkkiaine oli loppuvuodesta kivunnut jo mittaamattomiin, >3000. Laskin jälkeenpäin nousuvauhdista (joka oli aika hurja) että on mahdollisesti käynyt >4000:ssa. Hoidon edellytyksenä on että luustometastaasit ovat sellaisia joihin kertyy Teknetium merkkiainetta, ymmärsin että jos ovat skleroottisia niin hyvä. Lisäksi veriarvojen pitää olla kunnossa koska aine vaikuttaa vahvasti luuytimen toimintaan. Ne olivat minulla kunnossa, siitä huolimatta että keväällä 2007 otettussa uudessa kasvainnäytteessä todettiin että "luuydin on niin täynnä kasvainsoluja että terveitä soluja tuskin näkyy". Sain sitten hoidon 15.11. Rintarangan kipu alkoi häipyä jo seuraavana päivänä ja merkkiaine pudota samaa vauhtia kuin oli noussut. Se oli joulukuun lopussa 2300, tammikuun puolivälissä 1300 ja viime kontrollissa n. kolme vkoa sitten 162. Veriarvojen oletettiin putoavan 40-50%, vain trombosyytit putosivat oletetusti, muut vain hieman notkahtivat mutta ovat olleet viitearvoissa. Muita sivuvaikutuksia hoidosta ei ole toistaiseksi ollut. Xeloda sytostaatti suun kautta aloitettiin kolme viikkoa Samariumin jälkeen ja menee edelleen. Sen sivuvaikutukset ovat hieman epämukavia mutta eivät suinkaan suoneen annettavien hoitojen veroisia. Xelodan ei pitäisi myöskään vaikutta kovin rankasti luuytineen joten sekin pääsee uusitumaan pikku hiljaa. Vointini on hyvä, neuropatiaa on jaloissa jonkun verran pitkien hoitojen seurauksena, mutta pärjään. Vatsakivut tosin ovat palanneet, ei niin pahana kuin viime vuonna.

        Mikael Jungnerin kanssa olemme vaihtaneet ajatuksia matkan aikana, olen samaa mieltä hänen kanssaan että joskus riskin otto kannattaa ja että tästä hoidosta puhutaan liian vähän. Sain myös luvan mainita hänet tähän hoitoon liittyen. Tällä palstalla ja tiedotusvälineissä on nyt puhuttu virushoitojen puolesta, kiitos kaikille, erityisesti Helleviselle joka tulit julkisuuteenkin asian kanssa. Olen itsekin pitänyt virushoitoa viimeisenä oljenkortena, nyt on kai käytävä siitä neuvottelemassa kun sen saanti on uhattuna. Keskustelen kuitenkin oman lääkärini kanssa ensin, hän on suhtautunut hyvin positiivisesti Samarium-kokeiluunkin vaikka vastusti sitä. Tietysti olemme molemmat iloisia tästä käänteestä sairaudessani. Toivottavasti suunta pysyy samana edlleen.

        Tulipa pitkä juttu, toivottavsti jaksatte lukea. Jos haluatte kysyä jotain hoidosta niin yritän vastata kykyni mukaan. Leppoisaa kesää kaikille teille."

        http://www.rintasyopayhdistys.fi/foorumi/viewtopic.php?t=845&sid=7656f4b88caeac004994d498ae5a9315


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      17
      1455
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1295
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1082
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe