Pokemon, mikä se on ?

Lauri saarnaaja

Pokemon, joka on lyhenne sanoista "tasku hirviö" on tullut ilmiömäinen menestys Amerikassa lasten keskuudessa. On sarjakuvia ja jopa elokuva perustuu Pokemon merkkiä. Lähes jokainen lapsi Amerikassa on perehtynyt tähän villitys ja omistaa jonkinlaisen Pokemon varusteet. Mutta, mikä on Pokemon?
Pokemon luotiin Nintendon Japanissa vuonna 1996.Se on roolipeli, johon kortit, Nintendo Game Boy-ja TV-sarjakuvia.Kortit ovat kuvia eri Pokemon niitä, yli 150 tähän mennessä. Pokemon on tarkoitus olla "hirviöitä", jotka ovat erityisiä oikeuksia ja jakaa maailman ihmisten kanssa. Pelin on saada lapset oppivat kerätä mahdollisimman monta Pokemon kuin mahdollista kouluttaa heitä, ja käyttää niitä muita ihmisiä Pokémon vetoamalla eri kykyjä jokaisen Pokemon olento. Pokemon voi kehittyä ja läpi eri tasoilla, 100 on suurin. Värilliset energia-kortteja käytetään toisinaan tukea Pokemon.

On neljä perus-kortteja.
1. Basic Pokémon-kortteja, jotka kuvaavat olentoja, jotka taistelevat teitä vastaan muita ihmisiä Pokémon.
2. Evolution kortit kuvaavat Pokemon jotka pystyvät kehittymään tehokkaampia olentoja.
3. Energy kortteja yhdistyi muita kortteja antaa Pokemon enemmän energiaa tarvitaan suorittamaan kouluttajan käskyjä.
4. Trainer korttia kortit käyvät kerran ja heitetään pois.

On olemassa erilaisia tai luokat Pokemon: Bug, Taistelu, Fire, Flying, Dragon, Electric, Ghost, Grass, Ground, Ice, Normaali, Poison, psyykkinen, Rock, ja vesi.Kunkin tyypin useita eri Pokemon, jokainen jolla on erilaisia kykyjä.Olen rakentanut kaaviosta joitakin ryhmiä Pokemon.

Tyyppi Pokemon - Yksityishenkilöt tavataan luokka-eri kykyjä löytyy konsernin

Fire Tulipalo
Pokemon Charmander, Charmeleon, Charizard, Flareon, Growlithe, Magmar, Moltres, Ponyta, Rapidash, Vulpix, Ninetails jäljet, lämmitys, juokseva, polkee, kilpa-

Electric Electabuzz, Jolteon, Magnemite, Magneton, Pikachu, Raichu, Voltorb, elektrodin Zapdos salama pultit, anti-painovoima, räjähdyksiä

Ghost Gastly, kantavieras, Gengar Ultra kolmiulotteinen, myrkky, mimiikka, pilkaten

Poison Ekans, Arbok, Grimer, Muk, Koffing, Weezing, Nidoran (nainen), Nidorina, Nidoqueen, Nidoran (Mies), Nidorino, Nidoking Silence, varkain, käytä myrkkyä, käytön kynnet ja puree, rikkoo vastustajan luita.

Psyykkinen Abra, Kadabra, Alakazam, Drowsee, Hypno, Jynx, Mew, Mewtwo, Mr. Mime Reading mielissä, teleportaatio, asiakkuutta päänsärky, korkea älykkyys, kuluttaa ihmisten unelmat, hypnoosi, sekavuus, kehittyy.

Pelin sisällä, evoluutio on opettanut useita kertoja. Olemassa erityisiä kiviä (Fire, Leaf, Kuu, Thunder, ja vesi) voidaan pakottaa jotkut Pokemon kehittyä tehokkaampia olentoja.Tietenkin, kun normaalin kehityksen taitojen oppimisen eri Pokemon usein kehittyy oma.

3

446

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • AP

      Onko Pokemon vaarallista? Mahdollisesti kyllä se on. Se edellytykset lapsi pelaa peliä hyväksymään okkultismia ja evoluution periaatteita. Kantavieras voi hypnotisoida, syödä ihmisen unelmia ja valuta niiden energiaa. Abra lukee mielissä. Kadabra säteilee negatiivista energiaa, joka vahingoittaa toisia. Gastly aiheuttaa nukkua. Gengar nauraa ihmisten pelosta. Nidoran käyttää myrkkyä. Psyykkinen tyyppi Pokemon ovat vahvimpia pelissä. Charmander, kantavieras, Ivysaur, Kadabra ja paljon muuta kehittyvät. Lapset opetetaan käyttämään näitä olentoja tekemään tahtonsa vetoamalla värillinen energia kortit, taistelee, ja komennot. Suuri osa siitä tulee mieleen okkultismia ja itämaisesta mystiikasta.

      Raamattu sanoo "Train asti lapsi, miten hänen pitäisi mennä, vaikka hän on vanha hän ei poikkea" ( Sananl. 22:6 ) 0,1 2 chron. 33:6 sanoo: "Ja hän teki hänen poikansa kulkemaan tulen läpi laaksossa Ben-hinnom, ja hän harjoitteli noituutta, jota käytetään ennustaminen, harjoitetaan noituutta, ja käsitellään medioissa ja spiritists. Hän teki paljon pahaa ja Herra, vihoitatte hänet. "

      En ymmärrä, miten mahdollistaa lasten leikkiä pelejä, jotka edistävät torjunta, lukeminen mielissä, käytön myrkkyä, matkiminen, pilkaten, teleportaatio, hypnoosi, ja kehitys voi olla hyvä asia. Tämä ei ole koulutusta lapsen vanhurskautta, se on hyväksyä okkultismin ja maallinen kehitys. Tätäkö me kristityt haluamme lapsemme mietiskellä? Of course not. Ei tietenkään.

      Jos lapset ovat conditioned hyväksyä näitä asioita nuoriso, niin ne todennäköisesti hyväksy näitä ajatuksia aikuisena. Tämä johtaa ihmiset pois Jumalan sanan ja totuuden, ei sitä kohti. Tämä on vaarallista ihmisen ikuinen kohtalo.

      Lisätietoja
      * On Pokemon sääntöjen sivustolla sanotaan: "Kanna Pokmon mukanasi, ja olet valmis mihin tahansa! Sinulla valta käsissäsi, joten käytä sitä!"
      * Yksi tarkkailija leikkivien lasten peli sanoi lapset myöhemmin matkia pelin kutsumalla Pokemon hyökätä toisia. This is occultic. Tämä on okkulttisia.
      * Pokemon on kutsuttu taistelemaan ja suojelemaan. Tämä vastaa noituutta.
      * Earth, Wind, Fire, ja vesi on usein alkuaine teemoja löytyy pakanauskontojen, noituus, ja Wicca, ja niitä käytetään vahvasti Pokemon.

      Henkinen puoli maailmaa on todellinen. Olemassa hengellisiä elementtejä ja demonista voimia, joiden tarkoituksena on johtaa harhaan ja tuhota:
      "Meidän taistelu ei ole verta ja lihaa vastaan, vaan valtoja vastaan, valtoja vastaan, vastaan maailma voimia tämän pimeyden vastaan henkiset voimat pahuuden paikan taivaassa" ( Ef. 6:12 ).

      Vihollinen on voimakas ja ovela. Ainoa valo meillä on Raamattu, ja meidän on seurattava sitä ja anna itsemme tai lasten käsiin, jotka toisi okkulttisia periaatteita roolipeli. Jälleen Raamattu sanoo ...
      "Mutta Henki nimenomaan sanotaan, että myöhempinä aikoina jotkut jää pois uskosta, kiinnittäen huomiota petollisia henkiä ja riivaajien oppeja" ( 1 Tim. 4:01 ).

      Ei ole mitään vikaa lasten hauskaa ja käyttämällä mielikuvitusta, mutta kun niin hauskaa liittyy okkultismia se on vaarallista. Kristittyinä, meidän pitäisi olla hyvin huolissaan siitä, mitä lapsemme ovat mukana, koska ne voidaan niin helposti vaikuttaa. He eivät tarvitse vaikutusta okkultismiin tai evoluutioteoria auttaa heitä kohti Kristusta. He tarvitsevat totuutta.

      Olet ylireagointia
      Siunausta, Lauri

    • Paamik

      Uskovaiset on perseestä.. Ei pahalla :)

    • kertokaa evankeliumi

      Olen uskovainen, lapseni katseli Pokemoneja pienenä, kunnes kyllästyi, enkä ymmärrä mikä teitä vaivaa? Hän kävi myös pyhäkoulussa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2142
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1694
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1511
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      36
      1495
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1435
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1407
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1341
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1260
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1239
    Aihe