Vielä imukuppihieronnasta

Sellu Liitti

Lueskelin noita vanhoja ketjuja imukuppihieronnasta (kuivakuppauksesta). Rupesin vielä tiedustelemaan, kun heräsi kysymyksiä.
Onko kenelläkään mitään negatiivisia kokomeuksia kuivakuppauksesta selluliitin poistossa? Haittavaikutuksia, ei tuottanut tulosta tms?
Entä voide, jota kuppauksessa tulee käyttää? Ymmärsin, että sen olisi oltava öljytöntä. Mistä tiedän, mikä voide on öljytöntä? No, liukuvoiteet ainakin, mutta ovat törkeän kalliita. Onko edullista vaihtoehtoa, ja saako ihan tavallisista marketeista vai pitääkö tilata tai ostaa apteekista? Mitä itse käytätte?
En ole vielä hankkinut kuppeja, mutta suunnitelmissa on, joten teidän, joilla on käyttökokemusta, kommentteja kaipaisin. Myönteisiä ja kieltesiä kokemuksia.

7

4963

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Iloisesti yllättynyt

      Minulla on ainakin lähtenyt reisistä ja pakaroista, nyt pitäis ottaa käsittelyyn allit. Imukuppihieronta auttaa kun jaksaa säännöllisesti tehdä. Aluksi varovaisemmin, mulla ainakin tuli mustelmia. Minä otan laitteen esille telkkaria katsellessa, ja siinä huomaamatta tulee hierottua... Tuosta voiteesta en kyl tiedä, ja laitteen käyttöohjeetkin olen hukannut. Itse käytän öljypohjaista...

      • Sellu Liitti

        Tilasin nyt ne imukupit ja olen hieroskellut muutaman kerran. Joo, mustelmia tuli, vaikka yritin olla varovainen ja nyt on hieronnat tauolla, kunnes pahimmat mustelmat paranee. Viikossa ei tuloksia vielä voi tietenkään odottaa, mutta kun näyttää, että sellut on vain entistä paremmin näkösällä (nyyh).
        Kun pääsen noista mustelmista, aion kuitenkin jatkaa, pienemällä imulla ja enemmällä voiteella. Vaatii varmasti monen viikon säännöllisen hieronnan.


      • mirkku kakkonen

        itse käytin niitä hartioissa ja tuntui aivan kun veri olisi valunut pitkin selkää,Mutta sanoisin että sama muissakin tuloksissa-telkkarin ääressä passiivisena istuskelu imukupit käsissä tuskin saa parhaita tuloksia aikaan,paremman tuloksen saisi luultavasti puntteja nostellen


    • ½ammattilainen

      Moi
      Nyt on saatavana silikonista tehtyjä kuppeja. Ennen kupit tehtiin lateksista, joka ei kestä kaikkia hoitoaineita eikä (auringon)valoa ja haurastuu nopeasti reunoistaan. Tilasin heti silikoniset kupit www.nettex.fi verkkokaupasta. SUPERHYVÄT. Löjerin parafiinipohjainen hierontavoide on hyvä liukukuppaukseen. Liukuu hyvin ja tuoksuu hyvälle. Ei maksa juuri mitään 1 kg pakkauksessa. Nettexistä saat molempia.

    • N027

      Ostin tuollaiset kupit parisen vuotta sitten ja jatkoin sitkeästi käyttöä päivittäin 4 kk ajan. Aluksi tuli mustelmia aina, myöhemmin vain toisinaan. Tuon 4 kk jälkeen into alkoi hiipumaan kun mitään tuloksia ei tullut. Siellä ahterissa se selluliitti on edelleen.

      Kuinka nopeasti olette huomanneet selluliitin selvästi vähentyneen? Ja onko kukaan saanut sitä oikeasti kokonaan pois tuolla menetelmällä? Joko systeemi ei toimi minulla ollenkaan, tai sitten mietin onko minulla vaan senverta vähän selluliittiä, että kaikkea ei voi vaan saada pois. Mukurat näkyvät oikeastaan vain puristamalla ja kirkkaassa sivulta tulevassa valossa (mutta häiritsevät silti suunnattomasti).

    • sarika*****

      Itse ostin kupit pari vuotta sitten ja jaksoin säännöllisesti kupata muutaman viikon. Vaikea sanoa vähenikö selluliitti vai ei, mutta aineenvaihdunnan se sai ainakin käyntiin. Kuppauksen jälkeen nimittäin saa juosta koko päivän vessassa pissillä ja jos ei muista juoda riittävästi niin tulee paha olo ja päätä särkee. Lisäksi olen huomannut kun en ole kupannut niin sellualueeni ovat kipeät siis kosketusarat. Tänään juuri kivuliaitten sellukohtien vuoksi aloitin aamulla kupata, sattuihan se mutta kipu häviää kun on muutaman kerran kupannut. Ja jatkuvasti olen pissillä saanut juosta, joten kyllä se kuppaus jotain saa aikaan.Aion jatkaa taas niin pitkään kuin jaksan, koska se helpottaa kipua sellualueilla.

    • Sanneli35

      Täällä yksi tyytyväinen imukuppihieronnan käyttäjä, selluliitit lähtivät aikoinaan noin kuukauden imukuppihieronta liikunta ruokavalio yhdistelmällä. Pelkkä liikunta ja ruokavalio eivät aikaisemmin siihen auttaneet.

      Nykyään selluliitit pysyy pois kun kerran parissa viikossa viitsii tehdä imukuppihieronnan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      26
      4493
    2. Mitä haluaisit

      Sanoa hänelle tällä hetkellä?
      Ikävä
      218
      2400
    3. Elokapina määrättävä lakkautettavaksi

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143 Aloitteen sisältö Ympäristöjärjestö Elokapina tulee määrätä välittömästi
      Maailman menoa
      42
      1885
    4. Sukset jo ristissä? Ensitreffit alttarilla Anna syyttää rajusti - Hai puolustautuu: "Mutta en mä..."

      Voi, voi... Onko Anna liian epävarma itsestään vai mikä mättää? Pari tuntenut vasta pari päivää ja kriisiä jo pukkaa.
      Ensitreffit alttarilla
      18
      1694
    5. Sofia B- miljonäärillä on vaimo ja pieni vauva .

      Voi ei taasko oli avioliitossa olevan miehen salarakas ja miksi voi noin toimia tää Sofia näin alhaisesti ?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      222
      1681
    6. Nyt on kansalaisaloite: Elokapina lakkautettava.

      Tänään tullut uusi kansalaisaloite, jossa vaaditaan Elokapinaa lakkautettavaksi, tai julistamista rikollisjärjestöksi, k
      Maailman menoa
      167
      1331
    7. Kansalaisaloite Elokapina määrättävä lakkautettavaksi

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143 Erittäin hyvä ja kannatettava aloite!
      Joensuu
      51
      1174
    8. Hyvin sä olet

      Olet toiminut aina. Älä epäile tai häpeä omaa toimintaasi nainen. Kukaan ei vahingoittunut ja kaikki on ollutta ja menny
      Ikävä
      56
      925
    9. Ohhoh! Robert Helenius yllättää - Näin hän vastaisi Tanssii Tähtien Kanssa -kutsuun: "Ura..."

      Robert Helenius olisi kyllä komea näky TTK-parketilla vai mitä olet mieltä? Ja olikos se Viivi Pumpanenkin jo siellä...
      Suomalaiset julkkikset
      9
      921
    10. Stubb ohjeisti Natoa: "Vapauttakaa ohjukset"

      Presidentti Stubb linjasi amerikkalaismedia CNN:n haastattelussa, että Nato-maiden pitäisi ”todellakin” antaa Ukrainalle
      Maailman menoa
      136
      912
    Aihe