21-v väkivaltarikollinen surmasi naisen

Saarenvainionkadulla

Nainen surmattiin "poikkeuksellisen raa'asti" Tampereella Kaukajärvellä.
Pirkanmaan poliisi on saanut kiinni nuoren naisen murhasta epäillyn miehen.

Pirkanmaan poliisi on edistynyt Kaukajärvellä sijaitsevassa yksityisasunnossa tapahtuneen henkirikoksen tutkinnassa. Poliisi löysi vuonna 1982 syntyneen naisen Saarenvainionkadulta torstaina. Omaiset olivat aiemmin ilmoittaneet hänet kadonneeksi.

Raakaan surmaan johtaneet tapahtumat alkoivat, kun nainen vietti viikko sitten sunnuntai-iltaa tamperelaisessa ravintolasta. Nainen jatkoi iltaa vuonna 1989 syntyneen miehen kanssa bussilla kaukajärvelle kello 00.10.

Uhrin asunnolla miehen epäillään surmanneen naisen poikkeuksellisen raa'alla tekotavalla muun muassa teräasetta käyttäen. Tästä syystä poliisi tutkii tekoa murhana.

Poliisi ei tiedä, tunsivatko mies ja nainen ennalta. Myöskään teon motiivi ei ole vielä selvinnyt. Epäilty on kuitenkin pidätetty ja häntä esitetään vangittavaksi alkuviikosta. Hänellä on väkivaltarikostausta. Epäilty on syyllistynyt väkivaltarikoksiin myös aikaisemmin.

Poliisi otti aiemmin kiinni kaksi miestä, jotka olivat samassa ravintolassa, mutta heillä ei ole osuutta henkirikokseen. Heidät on vapautettu.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010111312692790_uu.shtml

33

9964

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ruumis 5 pv kämpässä

      "Vuonna 1982 syntynyt tamperelainen nainen, todennäköisesti surmattiin jo viime sunnuntain ja maanantain välisenä yönä" ?

      Oliko naisen ruumis koko ajan asunnossa?

    • aikaisempi ketju

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/9379610

      kun Aamulehti kirjoittaa: "Tutkinnassa on selvinnyt, että noin kahta viikkoa aikaisemmin asuntoon muuttanut nainen oli ollut viettämässä viime sunnuntaina iltaa ravintolassa Tampereen keskustassa." Liekö aivan eri Kaukajärvelle muuttaja ja eri ajankohta kyseessä, mutta tuli vaan mieleen.

      • hguhj

        Voi olla surmaajan frustraatio , kun ei ole saa....


    • julki netissä?

      Epäillyllä "on väkivaltarikostausta. Epäilty on syyllistynyt väkivaltarikoksiin myös aikaisemmin."

      Pitäisikö julkisesti kertoa ketkä ovat syyllistyneet väkivaltarikoksiin, koska niin monet nykyään
      päätyvät myöhemmin tappamaan jonkun tai ainakin syyllistyvät useisiin pahoinpitelyihin?

      Jos tämänkin tyypin tekoset olisivat olleet tiedossa, niin ehkäpä tämäkään nainen ei olisi
      lähtenyt sen mukaan ja olisi vieläkin elossa?

      • nainen1980

        Tunnen kyseisen tytön joka siellä tapettiin ja en ihmettele asiaa likka pyöri sellaisissa huumepiireissä ja oli itsekki siis käyttäjä eli todella väkivaltasta elämää ja itsellä myös väkivalta rikoksia jne takana,eli en ihmettele että näin kävi,valitettavaa silti...


      • Willlet

        ihmisen elämä päättyy noin aikaisin.

        Toivottavasti murhaaja saa kunnon tuomion.


      • jeijee

        onko muka??.. kyllähä se pimee äijä on, mut tollasta tekis??


      • ssin
        jeijee kirjoitti:

        onko muka??.. kyllähä se pimee äijä on, mut tollasta tekis??

        joo kyllä mäki tiesin tyypin, pimee kyllä mut en olis koskaa uskonu et tekis jotai tämmöstä..


      • perkele84
        nainen1980 kirjoitti:

        Tunnen kyseisen tytön joka siellä tapettiin ja en ihmettele asiaa likka pyöri sellaisissa huumepiireissä ja oli itsekki siis käyttäjä eli todella väkivaltasta elämää ja itsellä myös väkivalta rikoksia jne takana,eli en ihmettele että näin kävi,valitettavaa silti...

        Vittuako tuut huuteleen tänne palstoille toisten ihmisten elämästä...oli millainen oli se ei tee mun siskosta yhtään sen vähempi arvoista kun sä ja noi sun kommentit..jos on vielä jotai jaettavaa niin tuu keskusteleen mun kanssa ekaksi ennen kun huutelet tollasia täällä!"!!!T:Sami


      • Anonyymi
        perkele84 kirjoitti:

        Vittuako tuut huuteleen tänne palstoille toisten ihmisten elämästä...oli millainen oli se ei tee mun siskosta yhtään sen vähempi arvoista kun sä ja noi sun kommentit..jos on vielä jotai jaettavaa niin tuu keskusteleen mun kanssa ekaksi ennen kun huutelet tollasia täällä!"!!!T:Sami

        sun siskos oli narkkiHuora kaikki sen ties samoin mika sen mies.siskos lähti huoraa timin kans ja näin kävi.montako ihmistä anu hakkas ja puukotti sun muuta?narkkille kävi narkin kohtalo ja niin se vaan menee.


    • Bujoreanu

      Luonnollista poistumaa.

      • Sisisisisislisko

        Kannattaa hiukan mietiskellä suhtautumista yhteiskuntaan. Narkkipiireissä luonnollista poistumaa ja mitä paskaa. Ymmärrättekö, että noi asiat koskee meitä kaikkia. Kun maailma raaistuu, nousee riski myös omasta tai läheisen väkivallan teon uhriksi joutumiselle.

        Siksi toiseksi juuri kieltolaki luo tämän hämärän asetelman rikollisorganisaationeen. Täysi kieltolaki ei toimi, vain raaistaa käytäntöä ja luo ylihintaiset markkinat kamoille.


    • toi huomautuksen

      Hesari sai huomautuksen vainajan ja omaisten hienotunteista kohtelua koskevassa asiassa. Kyse oli Reindeerspotting-elokuvan päähenkilön kuolemaan liittyvästä kommentista ja kuvalinkistä, jotka julkaistiin Helsingin Sanomien nettikeskustelupalstalla. Julkisen sanan neuvoston mielestä vainajan ihmisarvoa loukattiin julkaisemalla kommentti, jossa hänen kuolemaansa pidettiin myönteisenä asiana.

      http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=2277536&pos=hl-ko-1

      • sisisisilisko

        Siksi toiseksi ei todellakaan ollut mitään toivottomia "narkkareita".

        Lehdissä ja televisiossa asuvat taas hiukan kommentoivat.


    • väkivallanteoille

      Rikos tuli ilmi viime torstaina illalla kuudelta, kun poliisi meni Saarenvainionkadun asuntoon etsimään omaisten kadonneeksi ilmoittamaa vuonna 1982 syntynyttä naista. Nainen oli muuttanut vasta kahta viikkoa aikaisemmin asuntoonsa. Hän oli viettämässä iltaa sunnuntaina 7.11. ravintolassa Tampereen keskustassa. Ravintolassa nainen oli tavannut tamperelaisen -89 syntyneen miehen. Poliisin tutkinnan mukaan nainen ja mies olivat matkustaneet yhdessä kello 00.10 bussilla Kaukajärvelle uhrin asunnolle.
      Tutkinnassa ei ole toistaiseksi tullut varmuutta siihen, tunsivatko mies ja nainen toisensa entuudestaan. Myöskään teon motiivi ei ole vielä selvinnyt.

      Epäilty on syyllistynyt väkivaltarikoksiin myös aikaisemmin. Hänet on pidätetty ja häntä esitetään vangittavaksi alkuviikosta. Tutkinnan alkuvaiheen takia poliisi on vielä vaitonainen yksityiskohdista, esimerkiksi siitä, miten se pääsi murhasta epäillyn jäljille. Juttu on jatkumoa viime kesänä Pirkanmaalla sattuneille oudoille väkivallanteoille.

      • juoru-ukko

        se ovimiehen homma. Mutta kaipa olisi jo tieto kiirinyt, jos olisi ollut sama kuin kuolemantuottamuksen aiheuttanu portsari.


      • Zindee

        Onko kenelläkään tietoa mihin viime kesän/ syksyn tapahtumaan tämä liittyy?


    • CarRockTattoo

      Murhasta epäilty mies vangittiin tänään Pirkanmaan käräjäoikeudessa Tampereella.
      Epäilty peitteli kasvojaan Pirkanmaan käräjäoikeudessa tiistaina.

      Poliisi on toistaiseksi vaitonainen tapauksen yksityiskohdista. Tutkinnanjohtaja Pasi Niemisen mukaan surmaillan tapahtumat ovat kuitenkin pääpiirteissään poliisin tiedossa. Tapahtumat saivat alkunsa reilu viikko sitten, kun nainen ja vuonna 1989 syntynyt mies olivat viettämässä iltaa tamperelaisessa ravintolassa. Uhri ja epäilty olivat jatkaneet yhdessä matkaa bussilla Kaukajärvelle.
      Nainen löytyi myöhemmin surmattuna omalta asunnoltaan.
      - Teon motiivi on yhä hämärän peitossa. Poliisille ei myöskään ole selvinnyt, tunsivatko uhri ja epäilty toisensa entuudestaan, kommentoi Nieminen.

      Poliisi on aiemmin kertonut epäilyllä olevan väkivaltarikostausta. Niemisen mukaan epäilty on syyllistynyt aiemmin pahoinpitelyihin, jonka lisäksi mies on jäänyt kiinni rattijuopumuksesta.

      Poliisi haki naisen surmasta epäillyn oluttuopin ääreltä
      Epäillyn etäisesti tunteva henkilö kuvailee miestä rauhalliseksi.

      Poliisi otti nuoren naisen raa´asta surmasta epäillyn miehen kiinni tamperelaisesta pubista pian sen jälkeen, kun nainen oli löydetty kuolleena asunnostaan Saarenvainionkadulta viime viikon torstaina.

      Epäillyn etäisesti tunteva, nimettömänä pysyttelevä henkilö kertoo Iltalehdelle poliisin saapuneen tamperelaiseen baariin perjantaina noin neljän aikaan iltapäivällä. Epäilty oli juuri istunut oluensa kanssa pöytään.

      - Paikalle tuli neljä poliisia. Hän (epäilty) istui rauhallisesti ja sai vielä juoda hieman oluttaan, ennen kuin poliisi otti hänet mukaansa. Miehen seurassa olleille kavereille poliisi ei sanonut mitään, henkilö kertoo.
      Poliisi vahvisti Iltalehdelle, että tiistaina vangittu mies otettiin kiinni ravintolasta.

      Lähde kertoo Iltalehdelle 21-vuotiaan miehen olevan rauhallinen kaveri, joka kuitenkin alkoholia nauttiessaan saattaa olla arvaamaton.Lähteen tietojen mukaan nuori mies ei käy töissä tai opiskellut.

      - Mies pitää autoista, rockista ja tatuoinneista. Hänellä on myös tyttöystävä, joka on häntä kymmenen vuotta vanhempi, lähde kertoo.

      Epäillyn väkivaltainen käytös on henkilön mukaan kaveripiirin tiedossa.
      Miehellä on tilillään useita väkivaltarikoksia.
      - En kuitenkaan olisi ikinä uskonut, että hän naista kohtaan voisi tehdä näin, lähde pohtii.

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010111612706064_uu.shtml

      • miettikää vähän

        Ensinnäkin, olisi mukava kaikkien asianomaisten kannalta, että ihmiset täällä miettis mitä kirjoittelee. Asianomaisilla tarkoitan molempien uhrien omaisia, ennenkaikkia kuolleen naisen omaisia ja perhettä.

        Miksi kirjoitin uhrit monikossa? Sen takia, koska kyllä sen tekijän omaisetkin tässä kärsivät ja kokevat tuskaa ja pahaa oloa! Nettiin on helppo kirjoitella kaikenlaista ja muka olla nimettömänä, mutta myös nettikeskusteluihin liittyy tietyt yhteiskunnan säännöt ja seurauksena voi olla sakkoa ja jopa vankeutta. Eli miettikää mitä kirjoittelette.

        Ja tästkäkin murheellisesta tapauksesta voi ottaa moni ihminen opikseen.
        Miettikää missä porukoissa liikutte. Onko ne porukat se mitä haluutte elämältänne? Löytyykö sieltä se elämän tarkoitus? Onko sinun elämäsi tehny maailmasta edes vähän paremman paikan elää? Mikä on sinun perintösi?

        Voimia molempien uhrien perheille!


      • sadgasdgsd
        miettikää vähän kirjoitti:

        Ensinnäkin, olisi mukava kaikkien asianomaisten kannalta, että ihmiset täällä miettis mitä kirjoittelee. Asianomaisilla tarkoitan molempien uhrien omaisia, ennenkaikkia kuolleen naisen omaisia ja perhettä.

        Miksi kirjoitin uhrit monikossa? Sen takia, koska kyllä sen tekijän omaisetkin tässä kärsivät ja kokevat tuskaa ja pahaa oloa! Nettiin on helppo kirjoitella kaikenlaista ja muka olla nimettömänä, mutta myös nettikeskusteluihin liittyy tietyt yhteiskunnan säännöt ja seurauksena voi olla sakkoa ja jopa vankeutta. Eli miettikää mitä kirjoittelette.

        Ja tästkäkin murheellisesta tapauksesta voi ottaa moni ihminen opikseen.
        Miettikää missä porukoissa liikutte. Onko ne porukat se mitä haluutte elämältänne? Löytyykö sieltä se elämän tarkoitus? Onko sinun elämäsi tehny maailmasta edes vähän paremman paikan elää? Mikä on sinun perintösi?

        Voimia molempien uhrien perheille!

        Ei tosiaan ole mikään passionssin portsari!! Ensinnäkään poket ei saa ees korttia jos on mitään väkivaltaisuuksia taustalla ja se otetaan sellaisista pois!


      • kyyneliä vain..
        sadgasdgsd kirjoitti:

        Ei tosiaan ole mikään passionssin portsari!! Ensinnäkään poket ei saa ees korttia jos on mitään väkivaltaisuuksia taustalla ja se otetaan sellaisista pois!

        Satun valitettavasti tuntemaan tämän oletetun tekijän ja hän ei ole koskaan toiminut minään pokena tms. Hän oli ja on edelleenkin työtön ja asununut useamman vuoden alkoholisteille yms. tarkoitetuissa asuntoloissa. välillä hänellä on ollut naisystäviä, jotka vaihtuneet tiuhaan kun ovat huomanneet hänen jatkuvien valheiden kierteen. omalta osaltani osasin jo odottaa jotakin ikävää tapahtuvan, on mies ollut viime vuosina agresiivinen kaikkia kohtaan jotka ovat olleet häntä vastaan". Varsinkin kun oli nauttinut alkoholia taikka muita huumavia aineita/lääkkeitä.
        MUTTA en kuitenkaan ikinä uskonut hänen olevan kyenevä tappamaan ketään!!!
        Tämä on suuri tragedia sekä tapetun omaisille että tappajan perheelle.
        Olen saanut tietooni että tappajan vanhempia on syytetty ja haukuttu "tappan kasvattajiksi".
        Muistakaa, jokainen meistä itse vastaa omistaan teoistaan ja ratkaisustaan, ei vanhemmat tai kukaanmuu kuin jokainen itse!!
        Voimia kaikille joita tämä surullinen asia koskettaa!


      • voi että...
        kyyneliä vain.. kirjoitti:

        Satun valitettavasti tuntemaan tämän oletetun tekijän ja hän ei ole koskaan toiminut minään pokena tms. Hän oli ja on edelleenkin työtön ja asununut useamman vuoden alkoholisteille yms. tarkoitetuissa asuntoloissa. välillä hänellä on ollut naisystäviä, jotka vaihtuneet tiuhaan kun ovat huomanneet hänen jatkuvien valheiden kierteen. omalta osaltani osasin jo odottaa jotakin ikävää tapahtuvan, on mies ollut viime vuosina agresiivinen kaikkia kohtaan jotka ovat olleet häntä vastaan". Varsinkin kun oli nauttinut alkoholia taikka muita huumavia aineita/lääkkeitä.
        MUTTA en kuitenkaan ikinä uskonut hänen olevan kyenevä tappamaan ketään!!!
        Tämä on suuri tragedia sekä tapetun omaisille että tappajan perheelle.
        Olen saanut tietooni että tappajan vanhempia on syytetty ja haukuttu "tappan kasvattajiksi".
        Muistakaa, jokainen meistä itse vastaa omistaan teoistaan ja ratkaisustaan, ei vanhemmat tai kukaanmuu kuin jokainen itse!!
        Voimia kaikille joita tämä surullinen asia koskettaa!

        Itse tunsin myös tämän kyseisen henkilön joka sen naisen oli tappanu.
        En ois koskaan voinu uskoo sen vahingoittavan naista, mulle se aina kerto et ei tekis mitään pahaa naisille. No täs sen nyt sit näki mitä kaikki mömmöt mitä se veteli ni sai aikaan.


      • A.isa
        voi että... kirjoitti:

        Itse tunsin myös tämän kyseisen henkilön joka sen naisen oli tappanu.
        En ois koskaan voinu uskoo sen vahingoittavan naista, mulle se aina kerto et ei tekis mitään pahaa naisille. No täs sen nyt sit näki mitä kaikki mömmöt mitä se veteli ni sai aikaan.

        tämän päivän aamulehdessä oli tämän naisen kuvallinen kuolinilmoitus oli surmattu 8.11 ja olisi viettänyt syntymäpäiväänsä 9.11.


      • Torment mind
        voi että... kirjoitti:

        Itse tunsin myös tämän kyseisen henkilön joka sen naisen oli tappanu.
        En ois koskaan voinu uskoo sen vahingoittavan naista, mulle se aina kerto et ei tekis mitään pahaa naisille. No täs sen nyt sit näki mitä kaikki mömmöt mitä se veteli ni sai aikaan.

        Psychobilly sotkee pään.


      • maviooso

      • Jimi hällästä moi
        Torment mind kirjoitti:

        Psychobilly sotkee pään.

        musiikkimakuhan varmasti oli syynä tässä tapauksessa


      • Torment-mind

      • Huuhaata vaan
        Torment mind kirjoitti:

        Psychobilly sotkee pään.

        Tuskinpa musiikilla varsinaisesti on osuutta asiaan, mikäli kundu olis ollu aito rockari, ei olis tuota tapahtunut. pelle joka yritti olla jotai mitä ei tod. ollut!!!!


      • teryted
        Torment-mind kirjoitti:

        Kyllä seksin harrastaminen on vaarallista. http://www.youtube.com/watch?v=ZZyZKmx00_U

        Toiset harrastukset on vaarallisempia kuin toiset. Onhan tuo tiedetty.


    • 1+8=?

      Iltasanomien mukaan surmaajalla oli väkivaltataustaa ainakin seuraavasti:

      Syytetään Savonlinnassa viime kesänä tapahtuneesta tapon yrityksestä. Hän oli siellä hakannut, kuristanut ja puukottanut naisen henkihieveriin.

      15-vuotiaana hänet tuomittiin rattijuopumuksesta. 16-vuotiaana hän sai kaksi tuomiota pahoinpitelystä ja seuraavana vuonna törkeän pahoinpitelyn yrityksestä.

      18-vuotiaana tuli tuomio vahingonteosta. Toissa vuonna hän sai vuoden ehdollisen vankeusrangaistuksen lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.


      Näitä ei vaan saada aisoihin ennenkuin tapahtuu tällainen järkyttävä teko.


      Iltalehti kuvaa surmatapahtumia näin:

      Kello kahden maissa mies kävi naisen kimppuun ja alkoi hakata tätä metallisella jakkaralla. Miehen mukaan päässä puhunut ääni käski alkaa kuristaa naista ja heittää tämä lattialle. Ääni käski myös lyömään jakkaralla, minkä jälkeen se taukosi ja mies kertoo kokeilleensa naisen pulssia. Tämän jälkeen hän meni omien sanojensa mukaan paniikkiin ja hän alkoi hakata ja viillellä naista erilaisilla välineillä.


      Tyyppi oli omien sanojensa mukaan kuullut päässään ääniä, jotka kehottivat tappamaan...
      Tarinaa lievemmän tuomion toivossa?

      • KestääIsältäPojalle

    • vhvhygvchvch

      Ei saa sanoa "väkivaltarikollinen". Henkilöhän voi pahastua ja saada traumoja.

      Kyllä prkl olis...

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      5
      1649
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      25
      1421
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      1119
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      6
      1081
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      20
      1072
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      5
      981
    7. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      964
    8. 5
      955
    9. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      1
      942
    10. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      6
      934
    Aihe