Kaikki Kuolleet Euforiaansa :(

panii_kissa

Kävin tuolla lukemassa aikaisempia
http://keskustelu.suomi24.fi/node/5214987#comment-27669211
Yksi 20 mg annos aiheuttaa laillisen rattijuopumusrajan ylityksen. Kannabiksen ja alkoholin yhteisvaikutus on 16 kertaa vaarallisempaa kuin se, että ottaa pelkästään kumpaa tahansa ainetta.

Paniikkikohtauksia ja vainoharhaluuloisuutta voi esiintyä välittömästi annoksen jälkeen.
------------------------------------------lainaus loppuu-----------------------------------------------------
Aika järkkyä!
Ihan vaan tälleesti uutena jos joku viittis valistaa, että jos yksi annos on 20 mg niin paljonko se maksaa?
Minun aikana (v.1979) paukut maksoi 20 mk kerta, mukana olijoilta.
Ja vertailun vuoksi rööki-aski maksoi tuolloin n 5 risat mk.
Ja ainakin itse vierestä seuranneena, en koskaan nähnyt siitä olevan heille mitään iloa.
Päinvastoin kaikki ovat nyt kuolleet muka hauskaansa.

Vielä yksi lainaus tuosta linkistä : Nautitaan euforian [hyvän olon] aikaansaamiseksi
Sitä paitsi minulla OLI silloin ja on edelleenkin hauskempaa kuin heillä.
Vai mitä luulette?

kraaapsss...

3

361

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • elämää täynnä toisin

      Voitko jo poistua täältä foorumilta kokonaan ja olla kirjoittelematta enään mitään. Lueppas välillä niitä mitä hyötyä esim hasalla on varsinkin sairaille. Jos väität että pilven polttaminen on pahempi asia kun dokaaminen niin oh hoh. Itse väitän että esim viikonloppu polttaja elää pidempään mun dokaajat jotka sit ajaa jurrissa, tappelee, räyhää, ym (harvemmin myös luet lehdestä että pilven polttaja tappoi kaverinsa kirvellä kuin että se olisi ollut kännissä) siis sä et vaan ymmärrä. Miten voit olla niin vastaan jotain asiaa josta et tiedä mitään.

      Tyhmin lukemasi lause on kun väität kaikki sun entiset kaverit ovat kuolleet pilvenpolttoon HAHAHAHAHA et oikeesti ole tosissasi. Ja siitä olen varma että kuolleenakin heillä on hauskempaa kuin sinulla koska vaikutat todella yksinäiseltä ja tympeeltä akalta. Taidat myös kyttäillä ikkunasta ja valittaa kun lapset leikkii ja pitää meteliä. Keksippäs jokin harrastus ja hanki elämääsi jotain sisältöä. Tästä aiheesta sä et tiedä mitään.

      • panii_kissa

        1.) Onko sinulla jotain valtuuksia estää minua kirjoittamasta tällä foorumilla?
        Mielenkiintoista, koska ehdotuksiani voi vastustaa vain ne tahot jotka saavat palkkansa lisääntyvästä huumeiden käyttäjien joukkioista. Elikkä vaikka sossun naiset. Huumevieroitusklinikoiden työntekijät. Ja huumeiden myyjät. Selvä se asia.

        2.) Ei tulisi pieneen mieleenikään luulla että haza auttaisi yhteenkään vaivaani, vaikka paavi niin väittäisi. Tietysti haza auttaa hazan turmelemiin aivoihin ja hazan aiheuttamiin vaivoihin, tai niin he uskottelevat hoitajille, joilla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin antaa periksi riehuville hulluille.

        3.) En ole väittänyt tuollaisia, (väität että pilven polttaminen on pahempi asia kun dokaaminen) kysyin vaan paljon maksaa nykyään?
        Mutta totta kai pilven polttaminen on pahempi asia kun dokaaminen. Jo nuorisoakin ajatellen ihan sen takia että pilvi on rikollista ja rikoksia tekee vain rikollinen. Jos et tahdo olla rikollinen juo viinaa. Helppoa.
        Ja rikollinen pilven polttelu johtaa yleensä yhä lisääntyvään kaikenlaiseen muuhunkin rikollisuuteen.
        Siis HMP = haza mari pilvi ei hyvä!

        4.) Totta, että harvemmin luen lehdestä mitä pilven polttaja teki. Enkä tiedä miksi? Ehkä lehti-toimttajien pitäisi ruveta kirjoittamaan niistä rehellisesti. Tästä toive lähteekin Hesarille ym lehdille.
        Mutta siviilistä tiedän v 1988 ystäväni tuttu alle 20v puukotti mummonsa kuoliaaksi 30 puukoniskua. Tiedän että ko tyyppi käytti hazaa. Miksei Hesari sitä sanonut? Ei ehkä tiennyt, eikä muuten tiennyt / kirjoittanut 30 puukon iskustakaan.

        5.) siis sä et vaan ymmärrä Aijaahas miauuuu ymmärtää paljon, kurnau

        6.) Miten voit olla niin vastaan jotain asiaa josta et tiedä mitään.
        _kissa sanoo että tiedän jopa aika monien huumeiden käyttäjien olevan sitä mieltä että kenenkään varsinkaan lasten ei tulisi ikinä missään nimessä koskea mihinkään huumeeseen. Ja sen olen kuullut aika monelta, ja ympärillä olevat ovat olleet samaa mieltä nyökkäämällä tai sanomalla että toi on niin totta. Ja olen aika varma että ne jotka eivät ole sitä selkeästi sanoneet, ovat sydämissään samaa mieltä.

        Ja vielä kääntäen en tunne ketään jonka mielestä kenenkään ihmisen pitäisi ruveta käyttää mitään huumetta, edes hazaa, maria, pilveä tms. hah muka kevyitä, johtaa koviin huumeisiin 98% todennäköisyydellä.

        " Tätä huume-helvettiä en toivoisi pahimmalle vihamiehellenikään" on kaunis lause erään narkkarin huulilta. Ja sen lauseen toivoisin löytyvän tiensä teidänkin huulillenne.

        7.) Tyhmin lukemasi lause on kun väität kaikki sun entiset kaverit ovat kuolleet pilvenpolttoon HAHAHAHAHA
        _kissa korjaa, että kirjoitin : Päinvastoin kaikki ovat nyt kuolleet muka hauskaansa.
        Pilven kanssa pitivät muka hauskaa, ja kirjoitin : Ja ainakin itse vierestä seuranneena, en koskaan nähnyt siitä olevan heille mitään iloa. Ja myöhemmin poistuttuani niistä kuvioista sain kuulla että kaikki ne lähimmät ystäväni olivat kuolleet jo 80-luvun lopulla. Ei nyt kauheesti tarvi arvailla miksi? Jos hukkuu, putoo parvekkeelta, ammutaan, jää vahingossa auton alle, niin eihän pilven osuutta asiaan kerrota? Tai pilven, hazan, marin aiheuttaman masennuksen vuoksi tehty itsemurha? Suomessahan tehdään aika paljon itsareita, miksi? Masentaako haza, mari pilvi? Niinpä, kun se masentaa ja paljon, siksi sitä ei kannata ottaa sitä ekaakaan kertaa. Varsinkin kun olen nähnyt ettei siitä tule yhtään hauskaa.

        Tiedoksenne ja kokemuksen tuomalla rintaäänellä sanon : Yleensä pilven polton seurauksena seurannut jatkuva masennustila korjaantuu, anteeksi nyt vaan, mutta kovemmilla huumeilla.
        Siis pilvenpolton aiheuttaman masennuksen aiheuttama kovempien aineiden käytöstä johtuva kuolema on myös siis oikeasti pilvenpolton seurauksena syntynyt masennuksen hoitaminen kovemmilla huumeilla.

        8.) Tästä aiheesta sä et tiedä mitään. _kissa tietää mitään ja enemmänkin

        Toivon Teidän Kaikkien Ihmisten ajateltavaksenne edellisiä ajatuksia ja jatkan älkää polttako pilveä, hazaa maria, niin ette sairastu sairauksiin, joiden hoitamisen tarviitte huumetta.


      • _kissanne

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/9491805#comment-47035842
        elämää täynnä toisin 3.12.2010 23:34
        Kirjoittaa : Jos väität että pilven polttaminen on pahempi asia kun dokaaminen niin oh hoh. (=LL=)

        Muistaakseni en tuohon aikaan ollut vielä väittänyt sellaista, mutta sen voinee aavistaa muista kirjoituksistani. Joten otetaanpas tämä lause _kissan mikroskoopin alle.

        1. Ihan jos lähtee juuresta alkuun, niin miettikääpä ihmistä tai lasta, eihän kukaan tahdo tehdä pahaa?

        2. Pahaa alkavat tehdä ihmiset jotka tahtoo tehdä pahaa, joten kun on kaksi ihmistä toinen juo laillista viinaa ja toinen laitonta pilveä. Niin mielestäni pilven polttaja on pahan ja rikollisuuden tavoittelija riippumatta näiden eri päihteiden vaikutuksesta tai tekemästään tuhosta elimistössä. Rikollisuuden eli hazan, marin, pilven (=HPM) tavoittelija tulee varmemmin myös tulevaisuudessa tavoittelemaan rikollisuutta. Ja jos HMP laillistettaisiin niin tällaisia henkilöitä ei ko tyhmät, lapselliset ja lailliset aineet enää viehättäisi. Väite nro1# on HMP käyttäjistä suurinosa on rikollisuuden tavoittelijoita mieliltään. Ei kaikki ei, voihan yksi olla jotain muuta, esim debiili.

        3. Väite nro2# on Pilven vähäinenkin polttaminen aiheuttaa aivoissa tukkeumia, jolloin aivojen normaali ajattelukyky hidastuu ja häiriintyy. Katsokaa vaikka sinne piipun pohjalle, mitä siellä on, niin suuriosa siitä tahnasta on teidän verisuonia tukkimassa.

        4. _kissan mielestä jo sen ympäristölle aiheutuvan oksettavan hajun tähden se pitää olla ehdottomasti laitonta ja vahvasti rikollista. (pskakaan ei haise yhtä pahalle)

        5. Väite nro3# on että vähäinenkin jatkuva pilven polttelu aiheuttaa enemmän ongelmia kuin jokapäiväinen kaksi lasia ruuan kanssa -juominen, mikä on muuten SE toiseksi terveellisin ruokajuoma. Vertasin nyt vaan tähän terveellisyys käsitteeseen. http://keskustelu.suomi24.fi/node/9487679#comment-46907107
        PilviPietu* 25.11.2010 14:27 ja muutamaa muukin väittää : "Kannabis oikein ja kohtuudella käytettynä on sitäpaitsi terveellistä. Sillä on merkittävää lääketieteellistä arvoa jos et satu tietämään." (=LL=)

        6. No jos sitten mennään siihen dokaamiseen, joka siis tarkoittanee kaikille (=?), että ryypätään taju kankaalle. Sitä en nyt kannata kuitenkaan, enkä tiedä miten paljon pilveä pitää polttaa saadakseen taju kankaalle, koska pilvi on niin kallista ja sitä on niin vähän saatavilla ja HuumePoliisit käy hakee kaikki yli 10kg annokset huume-koirien koulutukseen, niin vähän on vaikea verrata. Mutta sen tiedän ettei kovinkaan moni, (no jos se yksi), mutta suurinosa pilvenpolttajista polttaa pilveä känninsä kera. Joten eipä teidänkään Cannabis sativaisten kannata paljoon rehvastella, että mukamas vedätte vaan pilveä, hah, sille väitteelle nauravat naurismaan harakatkin. Se on niin vale, niin vale, ettei koko Suomi24.lta löydy sen suurempaa valetta. Kuuletteko kun harakatkin nauraa teille hahhahaah

        7. Se koko pilven pössyttely perustuu valheeseen, että siitä mukamas tulisi oloja. Kyllä se aivot tahnaa käyttökelvottomaan kuntoon, eipä juuri muuta. Vai miksi kun pilvenpolttajat odottavat annostaan niin ovat hiljaa hengittämättä kalpeina ja kun saavat pilveä imeä keuhkoihin, niin sitten rupee naurattaa niin ettei tuolilla pysy? Se on teatteria että muut luulee heillä olevan hauskaa ja tahtoisivat mukaan. Vai miksiköhän kun olin kaksistaan poikakaverini kanssa, niin sitä ei yhtään naurattanut kun ei ollut yleisöä, ja hän oli kilo-mies. Yleisön edessä hänkin kuitenkin nauroi niin vimmatusti, että _kissaa hävetti. Väite nro4# on että valheeseen perustuen pilven polttaminen johtaa yhä suurenevaan rikollisuuteen.
        Ja jos joku kehtaa sanoa, ettei tää kolise, niin turpaa tulee niin että kolisee tai sitten eteen tulee niin paljon vahvempaa huumetta, että jo varmaan kolisee. Niin ja tuossa on juurikin se keino, millä ne pilven polttajat saadaan ujutettua kovempien aineiden käyttäjiksi. Pilvi on myös ujutusta rikollisuuteen ja sillä myöskin kiristetään lapsia käyttämään kovempia huumeita tai tekemään jotain rikosta esim kaupasta varastamista, kellarimurtoja ym. Tyyliin: mä kerron sun äidille että sä vedät pilveä jollet käy varastaa mulle röökiä kaupasta. No sitten lapsi lähtee varkaisiin.

        Kaikki tämä olisi niin helppo estää kun ei vedä mitään laitonta huumetta, eikä edes ala vetää päätään sekaisin erilaisilla laillisillakaan päihteillä, esimerkiksi monilla jo eri viinalaatujen sekoittaminen saa aikaan järkyttäviä skitsofreenisia kohtauksia. ## Lupaan jatkaa joskus...##
        ==============================================================================

        Voitko jo poistua täältä foorumilta kokonaan ja olla kirjoittelematta enään mitään.
        Tähän asiaan en nyt ehdi paneutua, kun tilakin jo loppuu, mutta arvaatko vastauksen, vai palaanko astialle huomenna?
        Mutta pikkusen jos saan opettaa, että enää-sanaan ei tulee enää ännää. Muistako nyt?

        Terveisin : _kissanne palveluksessanne miauuu


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      273
      2760
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      210
      1771
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1482
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      1
      1231
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      79
      1176
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      237
      1086
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1022
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      953
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      75
      851
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      750
    Aihe