AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

Aurinkokennovalot

8 Vastausta 3 529 Lukukertaa
Onko kokemuksia aurinkoenergialla toimivista pihalampuista? Jostain kuulin, etteivät valaise juuri mitään?
On niitäkin varmaan erilaatuisia, jos jollain on suositella niin olisin kiitollinen...

tosi

käteviä,mutta ei niillä mitään tee.

Täh?

Eikö KELLÄÄN ole kokemuksia?

ledit

on halvimpia mahdollisia, ainakin yleisesti.
ite vaihtamalla ledi tilalle teholedi ni valoa tulee sopivasti, tietty ei kestä niin kauaa enää pääällä.

Katso ostaessasi ettei se oli 1ledin tuotos, koska ne ei valaise YHTÄÄN,

Ei valaistukseen, vaan "suuntavaloiksi"

on kokemuksia, mutta

kukaan ei kehtaa täällä edes nimimerkin suojissa puhua niistä. Jos sinulla on ylimääräistä rahaa, osta yksi ja KERRO myös kokemuksistasi, ne olisivat hauskoja luettavia:)

Naapuria

Naapurin pihalla tuollainen näytti himmeänä hohtavan ainakin vielä viime vuonna. Valaisee joten kuten esimerkiksi elokuussa aurinkoisen päivän jälkeen, mutta kuukautta myöhemmin sai jo iltahämärissä hakemalla hakea, missä kohtaa se pönttö pimeänä mökötti. Olis sitä valoa varmaan kuitenkin kiva saada pihalle muulloinkin kuin kesällä kun sitä on muutenkin riittävästi.

Muistaakseni.

Muistaakseni Tekniikan Maailmassa oli juttu viime vuonna jossa ne todettiin tehottomiksi mainoksiin nähden.Joka onkin selvää kun niissä on vain pienitehoinen valokenno ja akut.Pilvikelillä ja sade ilmoilla lataus putoaa vielä huonommaksi.

Homma

Kun Suomessa paistaa päivä sen verran, että valaisimen akku varautuu riittävästi, on yö niin valoisa, ettei sillä valaisimella tee yhtään mitään. Kun yö on riittävän pimeä, että ledin ja ympäristön valaistuserosta johtuen valon edes havaitsee, on päivä niin lyhyt, ettei akku varaudu riittävästi. Että sellasia vehkeitä. Toimii hienosti etelän pimeissä öissä ja kirkkaissa päivissä. No saattaa niistä kyllä saada ihan hyvätkin rosterirungot kun viitsii vähän modifioida(helppoa) sitä poltintyyppiä ja käyttöjännitettä ja virransyöttöä. Hävettää kyllä vähän tunnustaa mitä on tullut aikoinaan hankittua. Nyt tehtyjen muutosten jälkeen ne kyllä toimii ja valaisee hyvin ja on muuten ihan hyvän näköisetkin. Etenkin se kenno siinä lampun päällä on ihan moternin näköinen.
Terraariovalonamenee hyvin ja yövalona.Mutta ei ne kirkkaita ole.

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta