Rustolävistykset!

Angel Snow White

Toivon, että kukaan ei ota rustokorvista ampumalla, jos se on enää edes mahdollista.

1. Ampuminen voi repiä rusto. Tee testi: Ota paperi ja tökkää sormella läpi. Ota sitten terävä neula ja tökkää sillä paperin läpi. Millanen reikä tulee? Sormella tökätty reikä on pahasti repaleinen ja epämääräisen muotoinen. Entä neulan jälki? Ehdottomasti siistimmän muotoinen. Tää sama ero on ampumisessa ja lävistämisessä neulalla; sormi vastaa ampumista ja neula, noh, neulaa. Lisäksi on suurempi vaara, että koru kasvaa ulos, jos se on ammuttu.

2. Koru on vääränlainen; siinä on liian lyhyt varsi ja voi sen takia puristaa. Kun korva on ampumisen jälkeen turvoksissa, liian lyhyt varsi ei anna korvan turvota kunnolla ja paraneminen on sen takia vaikeaa. Lävistäjä osaa laittaa lävistykseen oikeanpituisen korun, otti sitten tapilla tai renkaalla.

3. Puhdistus on hankalaa, jos lävisyksessä on korvakoru, etenkin kun korva on turvoksissa, jolloin reiän välitöntä ympäristöä on mahdoton puhdistaa. Lävistäjällä otettuun lävistykseen laitetaan joko tappi tai rengas. Tappi on tarpeeksi pitkä, että jää varaa puhdistaa myös reiän välitön ympäristö. Renkaan kanssa reikä on todella helppo puhdistaa; reiän päälle ja renkaaseen laitetaan mietoa saippuaa ja pyöritetään rengasta juoksevan veden alla.

16

988

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 6546+546545

      Eiköhän nää jutut oo tälläkin palstalla käyty jo useammin kun 1000000 kertaa läpi. Jos joku teini menee lävistyksen ampumalla ottamaan ni ottakoot ja kärsikööt sitten.

    • Ei propagandan uhri

      jauhamista! Noita otetaan kuitenkin koko ajan, paasaat sitä täällä tai et! Jostain luin artikkelinkin, missä homma on tieteellisesti todistettu, ettei noiden menetelmien välillä ollu mitään eroa.
      Voi repiä rusto...-voi repiä perseensä!

    • nähtyJAkuultu

      Teki testi. Otti paperi ja ampu lävistyskoru läpi. Tuli siisti pyörä reikä. Otti neula ja tökkäs paperi läpi tuli viilto. Viilto muoto oli tämä C, ei siisti.

      "ja tökkää sormella läp"
      Itse en työntäisi sormeani kenenkään korvalehden läpi.

      "on suurempi vaara, että koru kasvaa ulos" tämä on tyypillistä neulalla tehdyn lävistyksen suhteen. Ota huomioon tuon neulan tekemä vääränmallinen viilto, johon ängetään poikkileikkaukseltaan pyörä koru. Kuva selventää asiaa.
      http://www.aijaa.com/v.php?i=7317907.jpg
      Tuollainen palkeenkieli tulee kudokseen neulalla lävistettäessä. On selvää että kudoksen pitää mukautua korun tapin pyöreään muotoon. Tämä mukautuminen voi aiheuttaa ikäviä arpikudoskasvaimia ja korun uloskasvun.

      Pyssyn ensikoru tekee pyöreän lävistyksen ja siistin kauluksen korun ympärille. Kudos mukautuu tähän muotoon huomattavan helposti.

      Miksi sitten lävistäjät jakavat edellisen kaltaista disinformaatiota. Vastaus on pitkälti sama, kuin kysyisi miksi STASI valehteli. On selvää, että huonompaa tuotetta on vaikeampi myydä kalliimpaan hintaan. Tuon huiputuksen mahdollistaa pelkästään häikäilemätön valehtelu, sumutus ja tosiasioiden vääristely.

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Disinformaatio.

      • shallalala

        Joo oot oikees, ite pelästyin ku näin jotain keskusteluja, joissa jauhettiin jotain paskaa, kuinka väärin ampuminen on. Äh, hermoilemiseni olikin turhaa, ja ampuminen ei sattunut yhtään! Ja tosi nätti on! =)Ikäähän mulla on 12, mut älkää iän mukaan tuomitko!


      • Eikai tämä ole tosissaan? Kuinka voi verrata paperia ja ihoa? Lävistysneula tekee pyöreän reijän mutta jos neulan malli ei olisi tuo mitä on niin voi miettiä kuinka hyvin se leikkaisi? Mutta tyhmiä löytyy aina.. aihe kuin aihe...


      • Lävä

        Vertaisin ampumista tähän: http://tinyurl.com/afzkxwc elikkä tuossa lävistetty pinta on pirstaleina koska väkisin tungettu läpi!

        Lävistäessä neula tekee siron viillon johon koru asetetaan neulan mukana (koru hitusen pienempi kuin itse neula/reikä kudos pääsee palautumaan samantien pienissä määrin.


    • rock-98

      ite oon menossa ottaan rustoon lävistäjälle tässä lähiaikoina, ja ikää minullakin 12 v. kukin tehkööt omat jotopäätöksensä siitä millä tavoin haluaa itseansä lävistää...

      • kipeetä tekkee

        tää ei nyt kuulu tälle palstalle mut voisitteko kumminkin auttaa ompelin ompelukoneella vahingossa sormeni läpi kävin terveyskeskuksessa eikä siihen sitte muuta kuin laastari tuli jälkikäteen katsoin ja huomasin neulan pään lähteneen irti sitten koitin siellä sormessa se tuntuu olevan ei kehtais enää mennä terkkariin saiskohan sen jotenkin kotikonstein sieltä pois


    • ....................

      Ihan oikeasti jos otat 12 v rustoon niin olet aika huoramainen. Jos on paljon lävistyksiä, on useimmiten huono itsetunto, koska paikkaa sitä koruilla. Oottee kaikki säälittäviä huoria.

      • yleistät

        oletko itse säälittävä huora, joka ei saa rustolävistystä ? ite 13 ja löytyy tragus, pian luultavasti myös nenälävistys


      • joku joka vihaa väär

        Otin 11-vuotiaana rustokorun. ENKÄ OLE MITENKÄÄN HUORAMAINEN !!!!!!!!!!!!!!!!!
        Ja olen nyt 13-vuotias. Sinä et taida tietää huoramaisuudesta yhtään!


    • 13v.

      ite aion ottaa rustolävärin pian varmaa ampumal :)) se on nii siisti läväri

    • (::

      mä oon ottanu kummatkin rustoni ampumalla, eikä oo ollu mitään ongelmia. tietysti olis parempi käydä ihan lävistysliikkeessä, mut ko siel on niin pirun kallista (:

    • JonnaAaAaAaAaAaA

      Noniin, todella järkevää tulla asiasta tietämättömänä pätemään. Kiitos aloittaja :) Ja lisäksi, kyllä se jo ymmärretään. Paljon luotettavampiakin tiedonlähteitä on olemassa, joissa kerrotaan tuo asia, niinkuin se oikeasti on.

    • Sormi vai koru?

      Haloo? kuka tekee sormella reiän rustoon?? :D ja onhan pyssyssäki neula... et ööh? en tajunnu sun pointtia ja on siinä ainaki se koru ja ei se koru tietääkseni oo sormi..? ja ei ne korut oo niin tylppä päisiä..?

    • ööö...

      ööö... pyssyssä ei ole neulaa vaan sen reijän siihen ihoon tekee se tylppä päine koru.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      168
      2891
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2051
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2024
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1835
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1211
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe