Poikalapsi?

YH.ä

Toivon rehellistä keskustelua aiheesta.

Miten olette feministit/naisparit suhtautuneet poikalapsen syntymään?
Ja kuinka kasvatatte lapsestanne suvaitsevaisen ja tasapainoisen ihmisen?
Mitä haluatte opettaa ja siirtää omasta suhtautumisesta miehiin?

Taivoitteeni ei ole provosoida vaan saada asiallista keskustelua aikaiseksi.
Itse kahden lapsen äitinä tuskailen kuinka voisin olla sirtämättä omat asenteeni lapsiini.
Haluaisin suoda mahdollisuuden lapsille luoda itse oman käsityksensä maailmasta.

26

696

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vantaanjoen akateemi

      itse en halunnut raiskaajaa ja öykkäriä saman katon alle. hedelmöityshoidolla hankin tyttölapsen. saa nykyään veloituksetta. katottiin ultra-laitteesta jo varhaisessa vaiheessa onko sillä pippeliä. oli venäläinen lääkäri. sovittiin että menee silppuriin jos on poika, mutta onneksi kävi näin. ihana tyttö on nykyään. aion kasvattaa hänestä vahvan itsenäisen lesbonaisen, kasvissyöjän ja feministin.

      • eskomatti miljoona

        Mitä ihmettä tarkoitat tuolla, kun sanot, ettet halunnut RAISKAAJAA tai ÖYKKÄRIÄ saman katon alle?

        Eivät kaikki miehet ole raiskaajia, vain hyvin pieni osuus väestöstä. Pistää vihaksi, kun jotkut ihmiset pitävät kaikkia miehiä raiskaajina tai öykkäreinä. Haluaisin kuulla, millä perusteella asia olisi näin. Sinuakaan ei olisi olemassa, jos ihmissuvusta tyystin puuttuisi miessukupuoliset henkilöt.


      • selitys 1920
        eskomatti miljoona kirjoitti:

        Mitä ihmettä tarkoitat tuolla, kun sanot, ettet halunnut RAISKAAJAA tai ÖYKKÄRIÄ saman katon alle?

        Eivät kaikki miehet ole raiskaajia, vain hyvin pieni osuus väestöstä. Pistää vihaksi, kun jotkut ihmiset pitävät kaikkia miehiä raiskaajina tai öykkäreinä. Haluaisin kuulla, millä perusteella asia olisi näin. Sinuakaan ei olisi olemassa, jos ihmissuvusta tyystin puuttuisi miessukupuoliset henkilöt.

        seli seli


    • Yh feministi88

      Ensiksi tuli mieleen että veis adoptioon kun tuli poika - tai paholainen, niin kuin me feministisiskojen kanssa asia ilmaistiin. Selvitin kuitenkin isän taustoja - oli yhden yön keikka kun tulin raskaaksi - ja sillä oli kuitenkin sen verran mammonaa että tuli hyvät elarit. Siihen kun vielä laittaa muut yh-äidin tuet päälle, niin ei tartte koskaan enää mennä töihin! Kyllä minä tuota poikaa näillä eväillä kestän 18 vuotta.

    • HY naistutkija

      Onko sinulla kaksi vai yksi poika? Minulla on esimerkiksi 2 tyttöä ja yksi poika, ja pystyn tällä tavalla ylläpitämään tietynlaista feminististä diskurssia ja postmodernista aksiomaa perheessä. Mikäli kyseessä olisi kaksi poikaa, en kyllä tiedä millä tavalla diskurssista selviäisi, sillä heteronormatiivisuuden strukturaalinen symbioosi olisi epätasapainossa. Tuo kuullostaa postmodernilta ongelmalta, jossa esipatriarkaaliset valtastruktuurit asettuvat narratiivisesti postmodernin post-ydinperheen performanssiteorian kanssa vastakkain. Suomalaisessa naistutkimuksessa tällaisia ongelmallisia kysymyksiä on selvitetty liian vähän. Kerro mielellään kokemuksia.

      Terveisiä sukupuolitutkimuslaitokselta. Meillähän onkin täällä 100% tasa-arvoinen naisedustus. Ei yhtään raiskaajaa laitoksella. Selvitetään täällä ylpeinä suomalaista sukupuolitutkimusta.

    • Toinen Äiti 79

      Jaahas, minulla on ihan eri näkökulma asiaan. Itse olen ollut tasa-arvovaikuttajana ja feministinä jo kymmenen vuotta, ja poikalapsen saatuani huomasin ilokseni että voin jatkaa feminististä vaikuttamista melkein 24h vuorokaudessa. Tämä oli yllätyksekseni erinomainen tapa vaikuttaa naisten tasa-arvoon.

      Kun poika oppi ymmärtämään kieltä, siinä pulitoistavuotiaana, aloitin päivittäiset feministiset seminaarit jo aamupalasta lähtien. Läksytin häntä naisen eurosta, miesten väkivallasta, seksuaalisesta häirinnästä, ja varoitin häntä pornon vaaroista jo alle kaksivuotiaana. Rintaani en tietenkään antanut hänelle imeä, vaan kaikki meni tuttipullon kautta: yritin tätä kautta vähentää hänen eläimellistä seksuaalisuutta.

      Sovelsin myös feministisiä oppeja talooni, ja jos poikani esimerkiksi katsoi minua epämielyttävästi, tein ilmoituksen seksuaalisesta häirinnästä. Mikäli hän kieltäytyi syömästä, ja paiskasi ruokalaustasen lattialle, annoin hänelle kurituksen, ja soitin poliisille hänen väkivaltaisesta käyttäytymisestään.

      Kun hän kiinnostui autoista, lelusotilaista ja muista patriarkaalisista leluista, rikoin ne, ja vaihdoin ne nukkeihin. Tätä kautta en antanut patriarkaatin vaikuttaa hänen tulevaan näkemykseen perheestä. Puin myös hänet vaaleanpunaiseen pupujussi-pukuun.

      Nykyään meillä on esikoulu meidän omassa talossa. Meillä on feministiseminaarit päivittäin. Itse olen sekä opettaja ja äiti. Perehdytän häntä jo lapsesta lähtien feministiseen teoriaan.

      • Nelle556

        Ihme trolleja täälläkin...


    • Fas äiti

      Minä taas otin viinaa ja vedin tupakkia koko raskauden aikana kun horoskooppi kertoi että on poikavauva tulossa. Ja tosi oli, poikahan se oli!

      Onneksi olin ottanut sen verran kemikaaleja että syntyi FAS-lapsi. Eli ei tuollaisesta pikkuzombiesta saa kunnon ahdistelijaa vaikka sillä ois kymmenen kättä ja viisi kieroa silmää.

      Parasta tässä oli se, että sai sossusta viina-rahaa, kun kävi siellä raskauskliniikalla. Nykyään ne maksaa ison asunnon ja muut, sillä kehitysvammainen lapsi ja äiti, tarttee erityissuojelua. Kerroin, tai oikeastaan kehitin tarinan heille, että otin viinaa, koska isä oli väkivaltainen.

      • Juha V.P

        Hieno juttu! Vieläpä ylpeilet sillä!

        Jätäppäs tietosi tänne niin selvitetään hieman enemmän. Pakkohoitoon - sellaistahan ei Suomessa tosin ole - kuuluisit, ja kehitysvammmainen kuuluisi pitäisi siirtää muualle.

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Fetaalialkoholisyndrooma


    • Krokotiilihauki

      Mielenkiintoisia kommenntteja,

      Minulla taas on kaksi poikalasta, ja ylläpidän heidän kasvatusta modernissa sateenkaariperheessä. Pojat ovat molemmat minun aikaisemmista arabisuhteista. Ensimmäinen poika on tunisialaisen miehen kanssa, jolla nykyään on suomalainen passi. Toinen on algerialaisen miehen kanssa, jolla hänelläkin on minun kauttani saatu suomen passi. Minulla on myös tyttö, egyptiläisen miehen kanssa, mutta tyttö on Egyptissä. Kaikki nämä aikaisemmat miesystäväni ovat pizza-busineksessä, ja hyvin kiireisiä.

      Ennen lesboksi ja feministiksi ryhtymistä kokeilin miessuhteita, ja huomasin että etelän miehet sai minun hormonit hyrräämään.

      Hankin heille kaikille miehille sittemmin lähestymiskiellon, ja yhdelle vilautin klassista insesti-korttia. Sain 100% yksinhuoltajuuden. Tunisialainen pääsee toki kerran kuukaudessa kattomaan poikaa, mutta onneksi vain 2h, ja valvotuissa olosuhteissa.

      Sateenkaariperheeseen tutustuin Vihreiden toimintaryhmässä ja Helsingin Yliopiston naistutkimuksen ja sosiaalihistorian kurssien kautta. Eli perustettiin sellainen. Sateenkaariperheessä ollaan lähdetty siitä, ettei pojan sukupuolta korosteta. NYT-liitteessä oli aikaisemmin artikkeli, jossa kerrottiin että sateenkaariperheen lapsen nimi oli "kettu". Tällä tavalla ei luotu sukupuolesta konstruktiota. Meidän perheessä, joka koostuu viidestä lesbonaisesta ja kolmesta homomiehestä, otettiin tuosta mallia, ja kutsutaan nuormpaa lasta sukupuolineutraalisti nimellä "Hauki" ja tinen on eksoottisesti "Krokotiili". Kalalla ja krokotiilillahan ei tunnetusti sukupuoli lerpota kehon ulkopuolella, ja nämä kalat ja matelijat käyttäytyy hyvin sukupuolineutraalisti noin muutenkin. Meidän sateenkaariperheessä ei myöskään ole "isää" tai "äitiä", vaan olemme isoja kaloja ja isoja krokotiileja. Kasvatamme hauesta ja krokotiilista tasapainoisia ja sukupuolineutraaleja feministisen teorian mukaisen lapsen. Mikäli he osoittavat kiinnostusta samaa sukupuolta kohtaan, emme aio estää heitä.

      • cbr 1000

        Siis mitä helvettiä toi krokotiilihauki puhuu krokoista ja kaloista. Ja mikä vitun "pizzabusines".


    • Vankilan neito

      Mielenkiintoisia vastauksia kaikilla.

      Minulla on ihan oma erikoinen tarinani. Poikalapseni synnyttyä, kärsin masennuksesta, ja olin sen verran psykoosissa että tapoin mieheni, hänen veljensä ja tartutin hiv:in noin kymmenelle miehelle. Tuli hirvittävä tuomio, 2 vuotta vankilaa lievistä pahoinpitelyistä, ja vaikka yritin valittaa julmaa tuomiota, niin oikeus ei suostunut uskomaan että kompastuin appelsiiniin puukko kädessä, ja että miehillä oli hiv ennen kuin harrastivat seksiä kanssani ilman ehkäisyä. Vaikuttaa perin patrialkaaliselta tämä meidän "oikeuslaitos".

      Noh, vuoden riittää että istuu. Mutta minulla on poika mukana täällä mukana äitien vankilassa. Meillä äideillähän on erityisvankila, jonne saadaan tuoda lapset. Täällä muitten siskojen kanssa kutsutaankin tätä "hotelliksi", sillä täällä on porealtaat, punttisalit, videohuoneet ja just meille jaettiin uudet Ipad tietokoneet. Eli mikäs täällä moksiskaan, ei oikeastaan tekis mieli mennä vapauteen enää, kun kaikki pelaa. Hotellin, tai ns. vankilan. henkilökunta auttaa minua pojan kasvattamisessa, kun täällä voi välillä olla kiireistäkin, kun pitää käydä porealtaassa ym. Kasvattavat hänestä tasapainoisen nuoren miehen yhdessä kanssani. Ihana lapsi.

    • Tytsyli Minna

      Minulla taas on erikoinen tarina.

      Tulin nuorena raskaaksi, ja poikaystäväni oli myös juuri täyttänyt 18. Kun lapsi oli 1.5v ikäinen, niin miesystäväni joutui armeijaan. Siellä hän oli 11 kuukautta, ja tämä patriarkaattinen yhteiskunta tavallaan jätti minut ihan yksin. Miesystäväni tuli tapaamaan minua ja lastaan, noin kaksi kertaa kuukaudessa, armeijan vapareilla, ja tämä patriarkaattinen syrjiminen minua kohtaan oli kieltämättä julmaa: monesti itkin itseni uneen. Miesystäväni taskurahatkin oli muutama euro päivässä, siis miten hän voisi elättää minua noilla tuloilla?

      Hankin sitten vanhemman varakkaamman miehen. Sossu auttoi kun piilottelimme lasta sen todelliselta isältä. Tätä nykyä olen kertonut ettei hän ole todellinen isä, ja laki on puolellani, sillä voin blokata nuo isyyden testit. Saas kattoa miten tämä jatkuu. Sossu on kuitenkin kertonut että ne tukee mua, joten se antaa toivoa, vaikka eletäänkin patriarkaatissa.

      Eli jos nyt vielä vastaan feministinä aloittajan kysymykseen, niin minulle ainakin varakas, kokenut ja vanhempi mies antoi toivoa näissä lapsenkasvattamisen askareissa. Vaikka hän onkin vale-isä, niin hän pystyy mielestäni kuitenkin antamaan isän mallia ja kasvattamaan tasapainoisen lapsen.

    • muuan ukko

      Aika noloa ja epätoivosta kun myöntää että mies elättää. Ilmaisette vaan sen että ette voi itse huolehtia itsestänne. "Laki on puolellani". Muhahahahahahaaaaa.

      • Kallio 1978 x

        Kyllä me naiset saamme lain mukaan estää isyyden selvittämisen, ja näin tuo yksi sisko on näköjään myös päättänyt tehdä. Se on ihan oikein, sillä jotkut miehet ei YKISNKERTAISESTI KELPAA ISIKSI!

        Laki on puolellamme, ja sijais-isällä voi aivan hyvin kasvattaa tasapainoisen lapsen, etenkin jos sijais-isä on VARAKAS. Naura sinä sovinistisika vain röhönaurua. Tuskin enää naurattaa sitten, kun me korvataan sun lapses toisella isällä.


      • Toivoa Täynnä
        Kallio 1978 x kirjoitti:

        Kyllä me naiset saamme lain mukaan estää isyyden selvittämisen, ja näin tuo yksi sisko on näköjään myös päättänyt tehdä. Se on ihan oikein, sillä jotkut miehet ei YKISNKERTAISESTI KELPAA ISIKSI!

        Laki on puolellamme, ja sijais-isällä voi aivan hyvin kasvattaa tasapainoisen lapsen, etenkin jos sijais-isä on VARAKAS. Naura sinä sovinistisika vain röhönaurua. Tuskin enää naurattaa sitten, kun me korvataan sun lapses toisella isällä.

        Samaa mieltä.

        Hyvä ja varakas vale-isä, jolla on hieno auto ja koti, kasvattaa tasapainoisemman lapsen kuin joku kaljaa kittaava paskahousumuurari, vaikka oiskin oikea isä.


      • muuan ukko
        Kallio 1978 x kirjoitti:

        Kyllä me naiset saamme lain mukaan estää isyyden selvittämisen, ja näin tuo yksi sisko on näköjään myös päättänyt tehdä. Se on ihan oikein, sillä jotkut miehet ei YKISNKERTAISESTI KELPAA ISIKSI!

        Laki on puolellamme, ja sijais-isällä voi aivan hyvin kasvattaa tasapainoisen lapsen, etenkin jos sijais-isä on VARAKAS. Naura sinä sovinistisika vain röhönaurua. Tuskin enää naurattaa sitten, kun me korvataan sun lapses toisella isällä.

        Kallio 1978 x Toi pelottelu ei auta yhtään koska tiiän et feministit on kateellisia miehille. Ja mikset ite mee töihin ja elätä ittesi ja lapses? Vai ootko nii läski jota kiusataan kaikkialla. Vai ootko laiska hahahahahahaaaahahaahahaaaaaahahahaaaaaaa. Mä ainaki nauran tollasille.


      • Näin myös
        Kallio 1978 x kirjoitti:

        Kyllä me naiset saamme lain mukaan estää isyyden selvittämisen, ja näin tuo yksi sisko on näköjään myös päättänyt tehdä. Se on ihan oikein, sillä jotkut miehet ei YKISNKERTAISESTI KELPAA ISIKSI!

        Laki on puolellamme, ja sijais-isällä voi aivan hyvin kasvattaa tasapainoisen lapsen, etenkin jos sijais-isä on VARAKAS. Naura sinä sovinistisika vain röhönaurua. Tuskin enää naurattaa sitten, kun me korvataan sun lapses toisella isällä.

        Samalla tavalla jotkut naiset eivät kelpaa äideiksi.

        Potut pottuina.


      • Tggggty
        Kallio 1978 x kirjoitti:

        Kyllä me naiset saamme lain mukaan estää isyyden selvittämisen, ja näin tuo yksi sisko on näköjään myös päättänyt tehdä. Se on ihan oikein, sillä jotkut miehet ei YKISNKERTAISESTI KELPAA ISIKSI!

        Laki on puolellamme, ja sijais-isällä voi aivan hyvin kasvattaa tasapainoisen lapsen, etenkin jos sijais-isä on VARAKAS. Naura sinä sovinistisika vain röhönaurua. Tuskin enää naurattaa sitten, kun me korvataan sun lapses toisella isällä.

        Korvaatte lapsen toisella isällä? Kun aamulla herää niin viereen onkin kömpinyt vieras mies? Todella pelottava ajatus.


      • yasyhhh
        Kallio 1978 x kirjoitti:

        Kyllä me naiset saamme lain mukaan estää isyyden selvittämisen, ja näin tuo yksi sisko on näköjään myös päättänyt tehdä. Se on ihan oikein, sillä jotkut miehet ei YKISNKERTAISESTI KELPAA ISIKSI!

        Laki on puolellamme, ja sijais-isällä voi aivan hyvin kasvattaa tasapainoisen lapsen, etenkin jos sijais-isä on VARAKAS. Naura sinä sovinistisika vain röhönaurua. Tuskin enää naurattaa sitten, kun me korvataan sun lapses toisella isällä.

        Eikä jotkut naiset kelpaa äidiksi. Kyllä sitä uutista on niistäkin huumeäideistä yms. lapsensa heitteilläpidosta jne. , mutta te saatanan feministit ette ole tietävinännekään, että nainenkin voi olla PAHA, PAHA PAHA!!!!!!


    • AWLWALALW

      Heikot nykynuorisoämmät ei niil oo ees rahaa ku kaikki ryypätää XD

    • Joo ei tainnut olla

      edelliset vastaukset kovin rehellistä keskustelua :D

    • 7+19

      mulla on kaksi poikaa ja tyttöjä en olisi huolinut.
      miksi tehdä tyttöjä maailman potkittaviksi, yksi äiti ei maailmaa muuta. tosin kasvatin poikani hyvin vanhan aikaisesti, siten kuin tytöt kasvatetaan.

    • cbr 1000

      Loppu muute ku seinää noi feministien vittuilut.

    • 18+5

      "Miten olette feministit/naisparit suhtautuneet poikalapsen syntymään?"

      En ymmärrä kysymystä. Jos haluat lesbojen mielipiteitä niin olisit voinut suoraan sanoa että "lesboparit". En ole osa mitään naisparia enkä lesbo joten en kaiketi voi vastata kysymykseesi.

      Ehkä olet trolli? Ehket haluakaan kysyä keltään mitään koska tiedät vastaukset jo valmiiksi?

      • Tosiqq

        Et ymmärrä kysymystä koska olet nainen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      41
      2184
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      50
      1714
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      35
      1537
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      42
      1508
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1456
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1450
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      3
      1417
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1351
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      4
      1275
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1243
    Aihe