Iske nainen - Ole kohtelias!

yksi nainen vn

Ole ystävällinen, ja sano jotain.

Tässä maailmassa saa osakseen niin paljon epäystävällisyyttä, vittuilua sekä suoranaista ilkeilyä, että pelkillä pienillä ystävällisyyden osoituksilla pääsee jo pitkälle.

Se hiukkasen ilkeä sanailu, mikä toimii elokuvissa, ei todellakaan aina toimi tosielämässä. Päin vastoin, voit vain pahoittaa toisen mielen, jos huumorintajusi ei olekaan sitä kaikkein aukeavinta sorttia.

Pidä ovea auki, katso silmiin ja hymyile. Toivota vielä vaikka hyvää päivänjatkoa, niin nainen kyllä muistaa sinut kun seuraavan kerran kohtaatte.

Baarissa tai kahvilassa voit tarjota iskuyrityksen kohteelle juotavaa. On pieni hinta menettää parin euron drinkki, jos panoksena on elämäsi rakkaus.
Mutta jos pelkäät toisten piikkiin juovia viinasieniä, voit saman tien puolitosissasi kertoa, että nainen voi sitten tarjota seuraavat. Ja yleensä tarjoaakin, jos juttu natsaa. Jos ei natsaa, ei ole epäkohteliasta lähteä seurasta siinä vaiheessa.

Ehkä toiset naiset diggaa jostain muusta, mutta minua ei ole koskaan isketty kauniiksi valehtelemalla tai ostamalla kalliita lahjoja.

Pienet ystävälliset eleet, kohtelias käytös ja silmiin ulottuva hymy juuri minulle kohdistettuna - niihin putoan saman tien...

21

1832

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • palstavänkääjä

      Muistakaa lukijat sitten kuitenkin, että se mitä mies pitää ystävällisyytenä ja kohteliaisuutena on usein eri asia kuin se mitä nainen pitää ystävällisyytenä ja kohteliaisuutena. Ja varsinkin, se ei ole tärkeimpiä asioita mistä nainen kiinnostuu.

      Lisäksi, useimmat naiset eivät lämpene yhtään siitä, että tarjoat heille drinkin. Jotkut pitävät sinua pellenä, joka yrittää ostaa sitä mitä ei voi persoonallaan ja olemuksellaan saada.

      Jotta voit iskeä naisen aloittajan ohjeilla, sun pitää olla suhteellisen komea mies, jolla on toimiva lookki.

    • peipponen liversi

      Kyllä Naiseen tekee aina säväyksen jos mies on siisti ja ystävällinen-eikä tarvitse olla mikään filmitähden näköinen jos on hymyä ja pientä flirttiä katseessa...

    • 1nv

      no kyllä vaan säväyttää kohtelias mies, kun suurin osa tuntuu luulevan, että vittuilu ja ilkeily on hyvää flirttiä joka sytyttää naisen.
      Ehkä se koviin naisiin toimii, mutta herkempi lähtee itkien pois. Hyvät tavat taas ei ole keltään ainakaan pois.

    • yksmiesvaan

      Leikkisä vittuilu tehoaa juurikin koviin ja pinnallisiin naisiin, joita ainakin Helsingin yöelämässä riittää. Mukavia naisia, joihin kohteliaisuus tehoaa, on vaikeampi löytää, koska he eivät pyöri näkyvillä. Mutta heitäkin on olemassa.

    • 30-v. sinkkumies

      Usein kohteliaaksi kehuttuna miehenä voin kertoa, että ei se kohteliaisuus (ainakaan suomalaisia nuoria) naisia viehätä. Ehkä vanhemmissa sukupolvissa tilanne voi olla toinen. Ja ulkomaalaisten naisten kasvoille tuntuu syttyvän aurinkoinen hymy paljon helpommin, kun päästää naiset ensin.

      Mutta tästä huolimatta en aio muuttaa tapojani. Aion jatkossakin avata ovia (niin naisille kuin miehille), tervehtiä ihmisiä, tarjota treffeillä, auttaa raskaan laukun kanssa joukkoliikenteessä jne. Ihan vain, koska uskon pienten hyvien tekojen ja ystävällisyyden parantavan maailmaa.

    • laadukas nainen -

      Olen täysin samaa mieltä. Nainen hurmataan huomaavaisella käytöksellä. Ja huomaavainen mies on kaikille naisille aidon huomaavainen ja kohtelias, ei vain sille pokaamisen kohteelleen. Eli ne käytöstavat vievät pitkälle ainakin tutustumisvaiheessa, ja kun halutaan tehdä vaikutus.

    • Der Kommunikator

      Jos sanotaan miehelle, että nainen hurmataan kohteliaalla tai huomaavaisella käytöksellä, puhutaan aidanseipäistä, kun pitäisi puhua aidasta.

    • Ex Pimp

      Joo siis kyllä kohteliaisuus toimii jos mies muistaa olla myös karismaattinen uros. Hyvännäköisyyskään ei haittaa. Ylipäätään pitää kehon kielellä tai kohteliasta elettä edeltävällä kanssakäymisellä osoittaa olevansa kiinnostava muutenkin.

      Ilkeä sanailu ei toimi, mutta esimerkiksi katsokaapa miehet, miten romanttisissa komedioissa mispäähenkilö naljailee leikillisesti naiselle. Elokuvat ovat toki fiktiota, mutta ihme kyllä tuollainen leikinlasku toimii. Se tuo itsevarmaa, leikkisää vaikutelmaa ja ennen kaikkea kielii sitä, että sinä miehenä et ole liian miellyttämishaluinen etkä todellakaan ripustautuva etkä ahdistava mies.

      Palstavänkääjä sanoi asiasta hyvin. Kohteliaisuus miehille on eri kuin naisille. Se, mitä me miehet pidämme kohteliaisuutena on naisten mielestä alentuvaa nöyristelyä "want some cock"-tyyppistä oven availua kuten Chris Rock sanoi.

      Tuo drinkkien tarjoaminen on kuolemaksi. Sitä ei koskaan pidä tehdä silloin jos ollaan vasta tavattu baarissa. Hassua mutta todellakin drinkki ei velvoita naista olemaan miehelle yhtään kohtelias ja tätä monet naiset käyttävät hyväkseen. Drinkkihoro on joka kulman takana. Ja mitä useammille miehet tarjoavat, sitä useampi nainen on todennäköisemmin ryhtyvä drinkkipummiksi.

    • 61

      kohteliaisuus tehoaa. Harmi vaan, kun monikaan suomalainen mies ei tätä harrasta :(. Mieleen on jäänyt parin vuoden takaa tapaus, jossa samaa koulua käyvä venäläinen mies tarjosi apua kun yritin laskeutua liukasta mäkeä alas. Käveltiin sitten kouluun yhdessä käsikynkkää :). Eikä se siis yrittänyt iskeä, kunhan oli kohtelias. Samaten työpaikalla ainoa kohtelias ihminen on ulkomaalainen... Ei se oven avaaminen tai pienissä asioissa auttaminen ole vaikeaa, Se vaatii vaan hiukan viitseliäisyyttä ja toisten huomioimista. Pienillä asioilla voi parhaassa tapauksessa saada sen toisen pitkäksi aikaa iloiseksi.

      • jgkdgd

        Luultavasti se yritti iskeä, mutta sillä tavalla että sä luulisit että se ei yritä iskeä, ennen kuin sut on jo isketty.


    • '&&&&

      Ei toimi suomessa. AInakaan jos olet suomalainen mies ja tavis. Mikään ei taida olla suomalaisesta naisesta kamalampaa kuin jos joku mies on sille ystävällinen ja kohtelias. Siloinhan myös naisen pitäisi olla ystävällinen ja kohteilas miestä kohtaan.

      Suomessa toimii paremmin sellainen tyly, välinpitämätön käytös koska se ei velvoita naistakaan mihinkään.

      Olen asunut 10 v. ulkomailla (Keski-Euroopassa, Etelä-Amerikassa) ja siellä kohteliaisuus toimii. Tänne palatessa se on aina pieni shokki miten huonosti käyttäytyviä suomalaiset naiset on. Vaikka muuten maailman parhaita ovatkin :).

      • Anne

        Ihan samaa sanoisin suomalaisista miehistä. Hollannissa asuneena on ihan käsittämätöntä yrittää taas ymmärtää suomalaisten miesten (ja naisten) ajatustenjuoksua. Mitä jurommin käyttäydytään ja ollaan suoraan sanoen törppöjä niin sen parempi. Suomalainen luonteen laatu...huokaus. Onneksi poikkeuksiakin löytyy, mutta se yleiskuva suomalaisten luonteesta on melko onneton.


    • Janne33.

      "Lisäksi, useimmat naiset eivät lämpene yhtään siitä, että tarjoat heille drinkin. Jotkut pitävät sinua pellenä, joka yrittää ostaa sitä mitä ei voi persoonallaan ja olemuksellaan saada."

      Miten niin? Onko tämä kohdenainen sitten välttämättä ihan sitä minä itseään pitää? Onko hän 100% varma että hän on tavoiteltavan kaunis ja ansaitsee sen komean miehen? Kannattaisi pari kertaa miettiä :)
      Kyllä sen jokainen nainen tietää, että ei mies ole "pelle" jos tarjoaa drinkkiä. Jokainen sivistynyt nainen tajuaa, että baarit on sitä varten, että sinne mennään hakemaan seuraa, mennään viettämään aikaa ja kuka sitä aikaa yksin sinne menee viettämään? On täysin järjenvastaista pitää ketään pellenä, joka drinkkiä tarjoaa. Iskukeino se toki on, mutta sellaisena se tuleekin ottaa. Sinun siis täytyy olla itse vähän "pelle" jos vaadit jotain ylimääräistä ulkonäöllistä täydellisyyttä että sinulle voidaan tarjota drinkki.
      Ei kaikki naiset välitä miehen ulkonäöstä. Komeaksihan saa kuka tahansa mies itsensä, kun tekee itsestään komean. Yleensä rotevuus tai lihaksikkuus, tai kumpikin sopivasti toisiinsa yhdistettynä saa jo aikaan paljon sen lisäksi siisti pukeutuminen ja hygienia.

      Persoona. Tiedätkö itse mitä sillä tarkoitetaan? Jokainen on oma persoonansa, myös ne "useimmat naiset" niin heillä on oma persoonansa. Ei voi vaatia toiselta sitä mitä ei itse ansaitse. Ylimielinen nainen ei ansaitse haluamaansa jos ei osaa joustaa. Ei täällä maailmassa kaikilla tarvitse olla täydellinen persoona vaan k yse on siitä, että opimme suhtautumaan erilaisiin persooniin ja opimme tottumaan, rakastumaankin.
      Ja olemuksenhan selitinkin jo. Aika ylimielistä ajattelutapaa kannatat.

      "Tuo drinkkien tarjoaminen on kuolemaksi. Sitä ei koskaan pidä tehdä silloin jos ollaan vasta tavattu baarissa. Hassua mutta todellakin drinkki ei velvoita naista olemaan miehelle yhtään kohtelias ja tätä monet naiset käyttävät hyväkseen. "


      Kyllä se velvoittaa. Ei naisella ole mitään syytä olla epäkohteliaskaan. Oletko sinä sitä mieltä, että naisen tulisi käyttäytyä kuin rääväsuinen 15v tyttö kun hänelle tarjotaan drinkki? Ei todellakaan.
      Aina tulee olla kohtelias, se kuuluu jo hyviin tapoihin. Sivistymätöntä naista voi pitää tyhmänä ja tämä kuuluu silloin miehen oikeuksiin jos hänelle ei olla kohteliaita hänen tarjotessaan drinkkiä. Lapsellinen käytös tuskin kuuluu sivistyneet, kauniin naisen käytökseen.
      Bitch on sama asia kuin huora ja nehän on tunnetusti tyhmiä eikä ansaitse mieheksi muuta kuin rentun.

      "Suomessa toimii paremmin sellainen tyly, välinpitämätön käytös koska se ei velvoita naistakaan mihinkään. "

      Nythän sinä puhut ihan paskaa. Tylyllä käytöksellä et saavuta mitään. Ainoastaan samanlaista seuraa joka noudattaa samoja netistä opittuja kriteerejä mitä juuri sanoit. Koetapa löytää jokaisesta naisesta sama taktiikka?

      "Jotta voit iskeä naisen aloittajan ohjeilla, sun pitää olla suhteellisen komea mies, jolla on toimiva lookki. "

      No sitten se pätee vain SINUUN, mutta ei välttämättä kaikkiin. Siis ei todellakaan kaikkiin :) ei se lookki nyt ole avainsana. Jokainen on se kuka on, mutta jokaisen tulee olla siisti ennenkuin edes yrittää mitään, koskee niin naista kuin miestä.
      Et voi sanoa mitään suhteellisen komeasta koska komeus on katsojan silmässä, samoin lookki on kuuntelijan korvissa.

      Sanon tähän lopuksi vielä sen, että moni idiootti nainen hakee "toimivaa lookkia" vaikka on täysin luonnollista olla oma itsensä eli ei näytellä mitään. Miksi ei voi vaan luonnollisesti omana itsenään iskeä toista? Miksi pitäisi aina näytellä tai hurmata kun se ei kuitenkaan toimi koko aikaa?

      Suosittelen että unohdatte sen hurmaamisen, koska sehän tehoaa vain tyhmiin naisiin. Miksikö ei? Eräs jo vuosia sitten suomessa edesmennyt huijari kusetti kymmeniä naisia hurmaamalla. Olivatko nämä naiset muka fiksuja? ne oli tyhmiä.
      Myöhemmin samat naiset ovat löytäneet jo oman rakkaansa. Tuskin siihen on hurmaamista tarvittu. Eikö tuo ole vain sarjakuvissa ja piirroselokuvissa?

      Ihmiselle on inhimillistä olla oma itsensä. Huvittavaa vaikka onkin, niin moni LUULEE hurmaavansa vaikka sen vaikutuksen tekee vain se kohteliaisuus, siisti olemus eli ei näytä rentulta vaan huolitellulta mieheltä, hyväntuuliselta.

      Jos olet yhtään fiksu niin osaat vaistota että nyrpeänaamaista laittautunutta naista on turha iskeä, koska sellaiseen tehoaa vain keino jolla köyhdytät itsesi. Samalla tapaa kuin ostaisit kiukkupussille paketin legoja ja jäätelöä.

      • Janne33.

        "Olen asunut 10 v. ulkomailla (Keski-Euroopassa, Etelä-Amerikassa) ja siellä kohteliaisuus toimii. Tänne palatessa se on aina pieni shokki miten huonosti käyttäytyviä suomalaiset naiset on. Vaikka muuten maailman parhaita ovatkin :). "


        Suomi on tiukkapipokansaa. Moni nuori nainen omaksuu kusipäisyyden koska lukee ja kuuntelee liikaa tyyppejä jotka antaa kuvan että miehen tulee olla "täydellinen prinssi".
        Pitäisi oppia välttämään tällaisia tiukkapipoja. Muualla osataan olla omia luonnollisia itsejään, mutta ei Suomen kulttuurissa.


      • palstavänkääjä

        Mihinkähän pyrit tällä kirjoituksellas? Tuolla drinkkijutulla halusin vain sanoa, että miksi ostaa drinkki, kun voi mennä vain juttelemaan. Se drinkin ostaminen on usein ihan tarpeetonta. Jos sen tekee toisaalta odottamatta mitään vastinetta, niin ei siitä haittaakaan juuri ole. Ja jos on riittävän hyvännäköinen ja hyvä puhumaan, se on aika lailla sama mitä muuta tekee.

        Eikä tuo mun kirjoitus ollut yleensäkään mikään naisten puolustelu, niin kuin näytit sen ymmärtävän. Kerroin miten asiat mielestäni ovat, sen kummemmin moralisoimatta.

        Vaikka sanot täällä palstalla mitä, ei ne naiset ala eri tavalla käyttäytyä. Olet ilmeisesti sitä mieltä että kaikkien ainakin pitäisi ajatella niin kuin sinä ajattelet, mutta ei se nyt ihan niin mene.


      • Ex Pimp

        "Kyllä se velvoittaa. "

        Ei naisten mielestä.

        "Ei naisella ole mitään syytä olla epäkohteliaskaan. "

        Kyllä on. Esimerkiksi se, että osa miehistä on kuin takiaiset, eivätkä ymmärrä lähteä. Naiset ovat huonoja ilmaisemaan sen, ettei heitä kiinnosta.

        Minä tarkoitan sitä, että drinkkipummeja on todella paljon. Tiedän, koska olen sellaisiin törmännyt ja koska omat tyttöystävänikin ovat kertoneet ystäviensä olevan drinkkipummeja - siis avoimesti tyttöjen kesken tunnustaneet pitävänsä seuraa eri miehille baareissa vain juodakseen näiden laskuun. Nämä ovat juuri niitä kohteliaita tapauksia. Nurinkurista vai mitä?




        "Oletko sinä sitä mieltä, että naisen tulisi käyttäytyä kuin rääväsuinen 15v tyttö kun hänelle tarjotaan drinkki? Ei todellakaan."

        En. Mutta ei nainen ole velvollinen esittämään ja valehtelemaan olevansa kiinnostunut vain, koska mies tarjoaa drinkin. Sehän olisi vain karhunpalvelus molemmille... mutta kukapa ilmaisesta juomasta kieltäytyisi?

        "Aina tulee olla kohtelias, se kuuluu jo hyviin tapoihin. "

        Kuten totesin, miehet eivät naisten mielestä ymmärrä kohteliasta kieltäytymistä seurasta.

        "Bitch on sama asia kuin huora"

        Bitch on naaraspuolinen koira. Kun naisesta sanotaan "bitch" tarkoitetaan naarasta, narttua tai naista, joka käytäytyy huonosti kuin koira. Useat koirat kylläkin käytäytyvät paremmin kuin naiset baareissa. Mutta kyllä tuon bitch shieldin ymmärtää. Kyllä minäkin varmaan bitch shieldaisin itseni, jos joka kerta kun lähden ulos, tulisi 10 vanhaa tai lihavaa naista iskemään eivätkä lähtisi pois vaikka sanoisin kohteliaasti että "hyvää illan jatkoa, kattellaan"


      • Ex Pimp

        Näytät tuntevan naiset tosi huonosti. Kyllä minäkin olen tavannut naisia muualta kuin baarista ja saanut tyttöystäviksi ihan olemalla oma itseni mutta silloinkin olen jollain tapaa heidän sanojensa mukaan ollut hurmaava. Ja usein myös ulkonäkö on tässä näytellyt tärkeää roolia (vaikken mikään mallipoika olekaan).

        "Miksi ei voi vaan luonnollisesti omana itsenään iskeä toista? Miksi pitäisi aina näytellä tai hurmata kun se ei kuitenkaan toimi koko aikaa?"

        Ei sen tarvitse toimia kuin alussa.

        "Suosittelen että unohdatte sen hurmaamisen, koska sehän tehoaa vain tyhmiin naisiin. "

        Ei pidä paikkaansa! Sillä mitä naisella on korvien välissä, ja miten naisen tunnemaailma on rakennettu, ei ole baaritilanteissa mitään tekemistä keskenään! Nainen ohjautuu todella paljon sen mukaan miten hän tuntee. Siksi joskus se toimii, että ei lähde pois vaikka nainen kieltäytyy seurasta. Koska nainen voi yks kaks lämmetä. itse en kuitenkaan suosi tuota konstia koska olen huomannut, että niitäkin löytyy, jotka syttyvät heti.

        Nainen vaatii syttymisen. Se voi tulla hymystä, ulkonäöstä, itsevarmasta käytöksestä... mistä vaan. Mutta se on oltava. Drinkin ostaminen on tosi halpa keino ja tehoaa vain kirsikkana kermavaahdon päälle - ei kermavaahtona.

        "Eräs jo vuosia sitten suomessa edesmennyt huijari kusetti kymmeniä naisia hurmaamalla. Olivatko nämä naiset muka fiksuja? ne oli tyhmiä."

        Ovatko siis KAIKKI hurmaantumisesta nauttivat naiset tyhmiä?

        ""Eikö tuo ole vain sarjakuvissa ja piirroselokuvissa?"

        Yökerthot ovat satumaailmoja. Ne ovat arjesta irrallisia todellisuuksia. Et sinä näe työelämässä niin tälläytyneitä, laittautuneita, hilpeässä hiprakassa olevia ja seuraa vailla olevia miehiä ja naisia. Kuten itse sanoit, baariin mennään seuraa etsimään. Mutta sieltä etsitään myös sitä satujen hauskuutta, hauskanpitoa, viihtymistä... sitä, joka vie jalat alta. Niin se menee.


    • daa....

      olen samaa mieltä.vittuilu ja virnistely on outo tapa lähestyä. nykyään kaikki on ihan helkkarinmoista sirkusta.onneksi oma nuoruuteni oli ihanaa aikaa. selvät säännöt jota kaikki osasivat lukea naamoilta.kun nyt kolmekymppisenä menee kamujen kanssa tanssipaikkoihin niin ei edes tee mieli kenellekkään tuntemattomalle puhua saati olla ystävällinen.siinä voi tulla turpiin.

    • hmpf

      tuppukylän ravintoloissa on omat pelisäännöt näemmä.tervetuloa toteamaan..täällä ei ole bailupaikkaa 30-40 -50 vuotiaille.sitten,naisenhan sanotaan olevan vanha jo 30 vuotiaana.itse en niin koe.. en hae kapakoista vakavaa tai yhdenillan seuraa koska olen naimisissa. että sori vaan.jokaisella on myös se nuoruus ja aika oli erilaista 90 luvulla.vaatteet ja aatteet.niin oli käytöstavatkin.

    • Lueskelia

      Kiitos vinkeistä "yksi nainen vn", koetan pitää ne mielessä.

      :-)

    • tosi vinkki

      Vaihda naisen autoon kesärenkaat ja imuroi auto!

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      184
      1784
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1046
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      981
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      980
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      976
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      974
    10. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      973
    Aihe