Miks pitää huudattaa

6q b 54 qy5 5yy5yy

En tiedä syitä, minun nuoruudessa ei harrastettu huudatusta, vaikka kiesi heitettiin, tyttöjä pokattiinkin, se on kuitenkin sillä viisii omassa kaupungissa ei tartte bassoja huudattaa yhtään.

Täällä "keskustan" väki alkaa kypsyä ainaiseen vehkeiden huudatukseen, kun harrastajat käsittäisitte, millaista häiriötä tuotatte bassoilla/vahvistimillanne, ajattelisitte toisin.

Keskustassa asuu iäkkäitä ihmisiä, jotka haluavat varmasti nukkua öisin, tulee ikkunan monikymmenpäinen lauma huudattamaan niitä vehkeitään, nuku siinä sitten, tämä viikonloppu oli taas yksi niistä äänekkäimmistä, kun koulut loppuivat, en kiellä hifiharrastaja toiminnastaan, mutta voisi kunnioittaa toisiakin, vehkeiden tehoja voi kokeilla syrjemmässäkin.

Kunta ei ole järjestänyt paikkaa, missä alan harrastajat näyttelisivät pelejään, tullaan keskustaan pyörimään, ja paukuttamaan stereoitaan, tuntikausia jatkuu.
Sade hiljentää menon.

Kunnan uimarantoja toki on, mutta ne ovat asutuksen kupeessa, melu siirtyisi vain asuinaluille, valitukset jatkuisivat siellä, eikä se olisi mikään ratkaisu.
Kyseessä on pikkukaupunki, jonne kokoontuu viikonloppuisin myös naapurikuntien nuorisoa, jolloin ajoneuvojen määrä kasvaa, kylälle kehitettiin partio, jolla valvottiin menoa, listattiin jumputtavien autojen rekisterinumeroita, jotka otettiin ylös, vuoroviikoin naapurit valvoivat, lista luovutettiin poliisin partiolle, jotka jakoivat muutamille huomautuksia ja sakkoja. Vähän aikaa meno hiljeni, mutta kesän korvilla alkoi taas kiihtyä.

Kaupungissa on kyllä pitkälti rantoja, sekä rantapuisto, mutta puisto on suljettu autoliikenteeltä, siellä teinit kesäisin kokeilevat rajojaan nauttimalla aikuisten juomia.

Harrastaa saa joka tykkää, en vastusta, kunhan vain otetaan kanssa-asujat huomioon, metsään saapi mennä paukuttelemaan.

19

1141

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • wfvvr

      Keskustassa jos asuu niin mielestäni pitää olla jo etukäteen varautunut mahdolliseen liikenteen ja muutenkin ihmisten aiheuttamaan meteliin ympäri vuorokauden. Voi muuttaa syrjempäänkin jos ei siedä mitään häiriötekijöitä. Autohifiharrastajat sitä paitsi aiheuttavat paljon vähemmän häiriötä kuin vaikkapa ryyppävät ja kännissä riehuvat ihmiset joita kaupungilla pyörii.

    • AsiaaaJMLT

      Vedä käteen, Tulen huudattamaan jatkossa, ja varmasti myöhemminkin.

      Jos ei tykkää, niin muuttaa sitten vaikka maailmantoisellepuolelle, ei vittu tollaset valittajat pitäis paistaa paistinpannussa. ! ! !

      Tämä ei vaan ole kovaa melua, me rakastamme sitä! tämä on meille ihanaa, ei me tehdä tätä vain siksi, että me voisimme häiritä muita niillä, me rakastamme musiikkia, että ei tavalliset kaiuttimet riitä enää siihen. !

      Näin se vain on, JUMALAUTA!

      • Popittajanainen

        Juurikin näin!! :) Sen musan vaan täytyy olla kovalla, niin paljon kun niistä laitteista saa ääntä lähtemään :) joka ei sitä ymmärrä, voi puolestani painua v*ttuun! :p


      • Sniktbub

        Vedän mattoveitseltä kurkut auki korvasta korvaan tuollaisilta vitun häirikköjunttimöykkääjäsioilta. Ketään ei kiinnosta kon popitatte sitä saatanan paskamusaanne. Se vain vituttaa ja aiheuttaa ihmishenkien menetyksiä. Toisaalta amiksia piisaa.


    • minä vaan

      Kyllä on paskat vehkeet tai korvissa vikaa jos sitä musiikkia pitää huudattaa täysillä. Hyvät vehkeet ja säädöt kohdillaan niin ei sitä tarvitse huudattaa. Ja kuulee biisit sellaisena kuin tekijä on ne tarkoittanutkin kuulostavan. Ei siis mitään ganstafubujeejeeauto miksauksia missä basso huutaa jopa acappelabiiseissä

    • Musiikinystävä;)

      Hulluutta laittaa henkilöautoon tehokkaita ääntoistolaitteita. Auto on erittäin huono akustinentile. Hifisti ei satsaa autossa musiikin kuunteluun,vaan sijoittaa ne rahat järkevästi kotona kuunteluun. Aikalailla hölmöläisten hommaa. Esimerkiksi matalat taajuudet eivät edes kunnolla kuulu henkilöauton sisällä,sillä niiden aalto aaltoalue vaatii suuremman tilan kuin ha sisällä on.
      Niin ..... jos haluatte kuunnella kovaa laitakaa vaikka korvakuulokkeet ja huudattakaa niitten kautta ns musaa eli jytkettä. Kuulolaite markkinat tykkää.
      Muuten rauha se pitää myös kaupungeissakin olla. Normaali liikenteen ääneen ei jytke kuulu.

    • kuulokkeiden kautta, no huhhuh. si jää basso pois. eiei. ainaki mulle popittamine hoitaa päätä!

      kyllä kuule tosiaankin ne juopot häiritsevät enemmän, kuin selväpäiset kuljettajat jotka haluavat viettää aikaa kavereiden kanssa ja olla pihalla, ja nauttia musiikista.

      vaik ite en kuuntelis kovin lujaa, ni kyl se parin kilsan päähän helposti kuuluu, ku autoki pitää ääntä, mut entä si. ja monesti kuuluu pitemmälleki, ku kuuntelen kovempaa, ja kuuntelen niin kovaa kuin haluan ja mihin kellonaikaan tahansa!!!!

    • Marea43

      Ei jumaliste, että poliisien sireenit on kovaääniset?

      Me huudatetaan aina, eikä se lopu ikinä! jos siihen tulee joku kielto, niin minä en ainakaan lopeta sitä silloinkaan.

    • pissisteini

      F*** Y**!!!!!!

    • Hifistit on homoja

      Hifistit kuuntelee laitteita. Popittajat kuuntelee musiikkia. Auto on paras akustinen tila mitä maa päällään kantaa, koska tällä kuuntelutilalla pääsee kätevästi paikasta toiseen, esim. nakkikioskille keskellä yötä.

      Esimerkiksi matalat äänet kuuluu auton sisällä tavalla mikä ei ole hifistin olohuoneessa mahdollista. Matalien taajuuksien pitkä aalto ei "mahdu" suorana auton sisälle, joten subwoofer moduloi suoraan auton sisätilan ilmanpainetta. Bassot vahvistuvat samalla tavalla kuin kuulokekuuntelussa. Ero on siinä, että kuuloelimenä toimii koko vartalo. Tähän ei kotona pääse.

      Kun on kerran kuunnellut kunnon autosoittimia, ymmärtää ettei parempaa paikkaa musiikin kuunteluun olekaan kuin auto. Ajomelusta pääsee eroon jonkun verran vaimentamalla autoa ja kokonaan eroon kuuntelemalla riittävän lujaa.

      t: team Phoenix Gold

    • Amisjätkä.

      Vedä tumppuun runkkari, Huudatan aina kun olen autossa. Muuta muualle jos ei miellytä.
      ps. Ground Zero on paras!

      • bass is a lifestyle

        Kunnon jytinä on meille elämäntapa, älä siis vie sitä pois meiltä!
        Se on kaunis katsella kuinka wuntsikat "tanssivat" kilpaa taustapeilin kanssa.
        se on kiva kuinka rekisterikilpi resonoi hyvin mahtavaan basson jytkeeseen, silloin tietää onnistuneensa asentamaan vehkeet kunnolla.
        Onko olemassa mitään mahtavampaa kuin se, että ajaa hitaasti ikkunat auki basso tappiin asti käännettynä ja ihmiset jäävät katselemaan paikalleen suu auki ihmetellen.
        Minkä takia järjestetään painekisoja?, no tietenkin siksi, koska se on taidetta ja ennen kaikkea tiedettä parhaimmillaan.

        Se on harrastus, se on elämäntapa, ja se on FANTASTISTA!


      • noaijjaa
        bass is a lifestyle kirjoitti:

        Kunnon jytinä on meille elämäntapa, älä siis vie sitä pois meiltä!
        Se on kaunis katsella kuinka wuntsikat "tanssivat" kilpaa taustapeilin kanssa.
        se on kiva kuinka rekisterikilpi resonoi hyvin mahtavaan basson jytkeeseen, silloin tietää onnistuneensa asentamaan vehkeet kunnolla.
        Onko olemassa mitään mahtavampaa kuin se, että ajaa hitaasti ikkunat auki basso tappiin asti käännettynä ja ihmiset jäävät katselemaan paikalleen suu auki ihmetellen.
        Minkä takia järjestetään painekisoja?, no tietenkin siksi, koska se on taidetta ja ennen kaikkea tiedettä parhaimmillaan.

        Se on harrastus, se on elämäntapa, ja se on FANTASTISTA!

        Olet siis huomion hakuinen! Myönsit just, että kerjäät huomiota muilta ihmisiltä! Etkö ole lapsena saanut tarpeeksi huomiota osaksesi, kun joudut sitä nyt muilta kerjäämään? Olen aina ollut sitä mieltä, että musiikin huudatuksen, ja toisaalta tuuninki autojen päätarkoitus on vain kerätä muiden ihmisten huomio osakseen! Hohhoijaa. Mä en suosi tuuninki autoja vain sen takia koska mun omanarvon tunto on sen verran korkea, ettei mun tartte kerjätä muiden huomiota osakseni, sama musiikin huudatuksen kanssa!


    • jlk222

      Voi lässyn lässyn teitä teinejä!
      Kukaan teistä ei tiedä mitään Hifi äänentoistosta.
      Koskaan siinä ei hienointa se äänenpaine, vaan se, että kaikki musiikki kuuluu samanlaisena kuin se on esitettykin.
      On asia erikseen jotkut autojen äänenpainekisat yms.
      Sellaisiakin rakennellessa saa hyvää oppia elektroniikkaan ja kaiuttimiin.
      MUTTA JOS MINUN ASUNNON ALLA JOKU ÄÄLIÖ EREHTYY klo 22-7 ajalla
      leikkimään äänenpaineilla, NIIN TAAS HEITÄN SITÄ MAALINPOISTOAINETTA MELUN PÄÄLLE.......

      • bass is a lifestyle

        Itsekin laitan vaan harrastuksena nuita vehkeitä autoihin.
        Kyllä täällä Juvallakin niitä ääliöitä riittää, tie menee juuri makuuhuoneen alapuolella, eka 3-4 mopoa menee ohi ja sitten bemari ja dx corolla jumputtaa sitä samaa vanhaa scooteria!


    • aivan ihanaa

      Se nyt vaan on nykyään noilla homoilla niin valtava tarve herättää huomiota ja tuoda itseään esille.
      Kunnan rantojen pusikoissa popittajapoitsut lutkuttelee toistensa pippeleitä.

    • sellasta..

      pitäähän ne popit pitää puhtaina pölyistä. ja sitäpaitsi harrastelijat ne vähemmän luukuttelee.. ne on ne teinit ketkä sitä yleensä popittelee. itsekin harvemmin popittelen tuolla kylillä.. sillon tällön viikonloppusin käyn testaamassa et vieläkö popit soi.. lähinnä säätelemässä sun muuta.. sit ku oikeesti laitan omat popit kovalle ni ne on sillon ku oon menossa johonki tyylii emman kisoihin tai jotai.. sillon niitten pitää olla kunnossa...

    • minä vaan

      No ei ainakaan emman kisoissa niitä huudateta. Maxboom on asia erikseen.

    • bass is a lifestyle

      Äänenlaatu on tärkeämpää kuin paine.
      itse olen purkanut auton takapenkeistä kontin perälle, laittaakseni Dynamattia.
      Teinit vain heittää vehkeet kiinni autoon ja kääntää tasonsäätimen kaakkoon.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14851
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    8. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe