Epäuskoiseksi ivaaminen

Johan pomppas

Vielä se vanhoillislestadiolaisten suorittama vilpittömien uskovaisten ivaaminen "epäuskoisiksi" pomppaa vanhoillisten silmille.

Nyt se pomppasi.

65

875

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Elämän laki

      Heittämänsä kävyt pitää myös vanhoillislestadiolaisten kerätä.

      • Varma homma

        Jokainen käpy kerätään!


    • "Vain me"

      Minä taakseen jättää, sen edestään löytää.

      • Hienoa!

        Nyt vl:t löysivät.


    • petokeksimä

      Se on vain pedofiiliihmisten keksimä haukkumanimi tavallisista
      ihmisistä.

      • Jos totta puhutaan

        Kaikki vl:t nimittävät vilpittömiä vl-herätysliikkeen ulkopuolisia uskovia "epäuskoisiksi".

        Tämä yleinen ivaaminen perustuu SRK:n ja vl-saarnamiesten opetukseen.


      • Sieltä se lähtee
        Jos totta puhutaan kirjoitti:

        Kaikki vl:t nimittävät vilpittömiä vl-herätysliikkeen ulkopuolisia uskovia "epäuskoisiksi".

        Tämä yleinen ivaaminen perustuu SRK:n ja vl-saarnamiesten opetukseen.

        Kaikki julmuus, valehtelu, muiden uskovaisten ivaaminen jne. lähtee tietenkin SRK:n ja vl-saarnamiesten opetuksesta.


      • Sieltä tulevat
        Sieltä se lähtee kirjoitti:

        Kaikki julmuus, valehtelu, muiden uskovaisten ivaaminen jne. lähtee tietenkin SRK:n ja vl-saarnamiesten opetuksesta.

        Raamatun vastaiset vl-opit ja uskovaisten ivaaminen epäuskoisiksi = paatuneiden SRK:n johtomiesten ja vl-saarnamiesten keksintöä.


      • Ei mistään
        Sieltä tulevat kirjoitti:

        Raamatun vastaiset vl-opit ja uskovaisten ivaaminen epäuskoisiksi = paatuneiden SRK:n johtomiesten ja vl-saarnamiesten keksintöä.

        Mistäpä muualta ne tulisivat.


      • 4+11
        Ei mistään kirjoitti:

        Mistäpä muualta ne tulisivat.

        Ei mistään muualta.


    • Vanha sanonta

      Niin makaa kuin petaa.

    • Nyt se aika koitti

      Nyt vl:t noukkivat JOKAISEN IVAN, kun ovat nimittäneet vilpittömiä uskovaisia "epäuskoisiksi".

      Jokaisen!

      • Jokainen!

        Totta!

        Jokainen vl-iva noukitaan nyt.


    • Hyvä niin

      Nyt uskovaisten epäuskoisiksi ivaajat = "vain me" -vl:t ovat myrskyn silmässä.

      Hyvä niin.

    • Ajan merkit

      Tätä Jumalanvaltakunnan arkkia on aina tervattu jo Nooan päivistä lähtien eli ei mitään uutta ole auringoa alla nytkään. Ei silloinkaan kelvannut epäuskoisille saarna, että vain tähän arkkiin sisälle tulemalla te pelastutte. Niin ehdoton oli Nooakin aikoinaan ja ei ollut kovin montaa arkkiin sisälle tulijaa, jotka uskoivat Nooan saarnan. Mutta niin myös lopun ajasta Raamatusta on luettavissa, että jos ei Jumala lyhentäis niitä lopun ajan päiviä, niin löytyiskö elävää uskoa siis Jumalalle kelpaavaa uskoa täältä maan päältä. Ja että valittuin tähden Hän ne lopun ajan päivät lyhentää. Kyllä havaittavissa on nyt tälläkin ajalla todella paljon erilaisia uskojia, ja luulevat sillä omatekoisella ja omannäköisellä uskollaan autuaaksi tulevansa. Siksi he käsittävätkin vihan Jumalan armolapsia ja Jumalan valtakuntaa vastaan, koska he eivät siedä totuutta. Eivät sietäneet Nooan ajankaan epäuskoiset vaan nauroivat ja pilkkasivat Nooaa ja hänen ehdotonta saarnaansa, että vain tässä arkissa pelastutaan. Huomaatteko te jotka ette halua tätä saarnaa uskoa, että olette niitten kanssasisaria ja-veljiä, jotka jo Nooan aikanakin naureskelivat Jumalan ehdottomalle totuudelle. Sillä ei Nooa saarnannut oman mielensä mukaisesti vaan hän puhui niin, miten Jumala oli hänen käskenyt puhua kansalle.

      • 17+8

        Noa oli hurskas mies eikä pedofiili eikä sitäkään syntiä puolustellut kuten vl-liikeessä paljolti tehdään. On siinä aika iso ero- iankaikkisuuden mentävä ero vl-lahkoon nähden.


      • Halle Luja
        17+8 kirjoitti:

        Noa oli hurskas mies eikä pedofiili eikä sitäkään syntiä puolustellut kuten vl-liikeessä paljolti tehdään. On siinä aika iso ero- iankaikkisuuden mentävä ero vl-lahkoon nähden.

        "Noa oli hurskas mies eikä pedofiili "
        Jep. Mut Nooa kyllä viiniä otti ja makas sammuneena teltassaan. Vee-ällälle taas viinitilkka on suuri synti, samin korvakorut.


      • Totuus esiin

        Miksi nimimerkki "Ajan merkit" oksennat tuollaista vl-paskaa palstalle?

        Vl-"Jumalan valtakunta" = pedofiilien valtakunta = saatanan valtakunta


      • onko samilla
        Halle Luja kirjoitti:

        "Noa oli hurskas mies eikä pedofiili "
        Jep. Mut Nooa kyllä viiniä otti ja makas sammuneena teltassaan. Vee-ällälle taas viinitilkka on suuri synti, samin korvakorut.

        korvakorut?

        >>> iinitilkka on suuri synti, samin korvakorut. >>>


    • Krista 22v

      Onko usko mennyt väärään kohteeseen, jos uskoo Kristukseen syntien Sovittajana? Tätä voisi kysyä jokainen toisen epäuskoiseksi ivaaja itseltään.

    • neuvo tämäkin

      Mistä sinä löydät Jeesuksen, missä Hän on luvannut olla ja asua taivaaseen astumisensa jälkeen? Mitä tarkoittaa, kun Raamatussa neuvotaan ensin etsimään Jumalan valtakunta ja Hänen vanhurskautensa, jonka jälkeen kaikki muukin teille on luvattu antaa? Jeesus sanoo asuvansa omissaan: teissä minä tahdon asua ja teissä vaikuttaa ja minkä kautta? Pyhän Hengen kautta! Ja Luther meidän uskonpuhdistajamme neuvoo, että jos tahdot löytää Jeesuksen, sinun on ensin löydettävä Hänen seurakuntansa siis hänen opetuslapsensa muodostavat tuon pyhän yhteisen seurakunnan, jota kutsutaan myös Jumalan valtakunnaksi. Oletko sinä päässyt sen asukkaaksi? Sinä voit mielessäsi pitää totena ja uskoa , että Jeesus on sovittanut sinunkin syntisi, mutta sillä ei vielä autuutta ansaita.

      • Valhetta!

        ***Ja Luther meidän uskonpuhdistajamme neuvoo, että jos tahdot löytää Jeesuksen, sinun on ensin löydettävä Hänen seurakuntansa siis hänen opetuslapsensa muodostavat tuon pyhän yhteisen seurakunnan, jota kutsutaan myös Jumalan valtakunnaksi.***

        Täyttä roskaa!


    • "Mitä tarkoittaa, kun Raamatussa neuvotaan ensin etsimään Jumalan valtakunta ja Hänen vanhurskautensa, jonka jälkeen kaikki muukin teille on luvattu antaa?"

      Matt. 6:33

      "33. Vaan etsikää ensin Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttansa, niin myös kaikki tämä teille annetaan."

      Tuo tarkoittaa Kristuksen sisäisen tuntemisen etsimistä ja löytämistä. Se ei suinkaan tarkoita VALHEELLISEN ja PEDOFILIALLE HAISEVAN vl-herätysliikkeen etsimistä.

      Miten me voisimme etsiä Jumalan valtakuntaa jostakin ulkonaisesta, kun Jeesus itse opettaa, että Jumalan valtakunta ei tule nähtävällä tavalla eikä voida sanoa, että JV on täällä tahi tuolla.

      SRK ja vl-saarnamiehet opettavat tässäkin kohtaa TÄYSIN VASTOIN Jeesuksen opetusta. Mutta sehän on heidän leipätyönsä.

      Luuk. 17:

      "20. Ja kun fariseukset kysyivät häneltä, milloin Jumalan valtakunta oli tuleva, vastasi hän heille ja sanoi: "Ei Jumalan valtakunta tule nähtävällä tavalla,
      21. eikä voida sanoa: 'Katso, täällä se on', tahi: 'Tuolla'; sillä katso, Jumalan valtakunta on sisällisesti teissä"."

      Miksi sinä pidät erehtyväistä ihmistä Lutheria jumalanasi? Missä kohtaa Raamatussa sanotaan, että Jeesus voidaan löytää vain toisten ihmisten kautta?

      Missä kohtaa?

    • 0+0=0

      "Ei silloinkaan kelvannut epäuskoisille saarna, että vain tähän arkkiin sisälle tulemalla te pelastutte.
      ....niin löytyiskö elävää uskoa siis Jumalalle kelpaavaa uskoa täältä maan päältä.
      ...tälläkin ajalla todella paljon erilaisia uskojia, ja luulevat sillä omatekoisella ja omannäköisellä uskollaan autuaaksi tulevansa.

      Huomaatteko te jotka ette halua tätä saarnaa uskoa, että olette niitten kanssasisaria ja-veljiä, jotka jo Nooan aikanakin naureskelivat Jumalan ehdottomalle totuudelle"

      Mitä hemmetin perusteita sinulla on verrata ja rinnastaa näitä asioita Nooan arkkiasioita ja vl:iä. Ei yhtään mitään. Päätitpä vaan rinnastaa... Joo näinhan se selvästi on...

      Nooalla oli ehdoton totuutensa. Ja nyt se on siis vl:ien uskossa. Vain tyhmät eivät näe, että sehän se on selvästi sitä ainoaa Jumalalle kelpaavaa uskoa ja totuutta....???
      Katsos kerrankin vähän tarkemmin keisarisi vaatteita.

    • Ohjaa mua...

      "Minulle weha oli kuin pieni lapsi, joka halusi suojaan ARMON AURINKOON! " kirjoitti Krista 22v toisessa ketjussa wehan mahdollisesta irtautumisesta vl-liikkeestä.

      Pienet lapset voivat joskus olla todella julmia lapsellisuuttaan, mutta aikuisen ihmisen on itse vastattava uskomuksistaan, niiden seurauksista ja teoistaan myös.
      Voi olla julmaa herätä siihen todellisuuteen että on pettänyt itseään. Ja samalla myös loukannut muita.
      Mutta parempaa on luvassa kun tämän kivun kohtaa ja pääsee siitä yli. Armo on totta myös tähän syyllisyyteen. Armoa seuraa oikeasti vapaa, avoin ja rohkea mieli.
      Pois kurkkua kuristava ahdistus, tuomitseminen, armottomuus ja rakkaudettomuus.

      "Muistan värin taivaan, sillä päätä vaivaan...." (Eput)
      "Katson sineen taivaan, tähti kirkkain sua, taas mä pyynnöin vaivaan, ohjaa kotiin mua" (Katri-Helena)

    • Kelpaako sielu SRK:l

      VL-uskonto perustuu tarkkojen farisealaisten syntilistojen noudattamiseen, siksi kenenkään vl-yhteisön ulkopuolisen sielu ei kelpaa SRK:lle, koska he eivät noudata SRK:n syntilistoja eivätkä siis ansaitse armoaan.

    • Krista 22v

      "Sinä voit mielessäsi pitää totena ja uskoa , että Jeesus on sovittanut sinunkin syntisi, mutta sillä ei vielä autuutta ansaita."

      Etkö sinä sitten usko, että Jeesus Kristus on sovittanut sinun syntisi? Vai onko joku muu ne sovittanut?

      Jesaja jo sanoi aikoja sitten, että HÄN on kantanut meidän syntimme ja sälyttänyt päälleen meidän sairautemme. Miksi? Siksi, jotta me olisimme vapaat ja saisimme Kristuksen lunastustyön ansiosta Jumalan vanhurskauden ja autuuden Jumalan meille suunnitteleman armolahjan kautta Jeesuksessa Kristuksessa lahjaksi, armosta ja yksin Kristuksen tähden.

    • Krista 22v

      Jumalan lapsi ei ole uskovainen, jonka joku uskonliike tunnustaa Jumalan lapseksi, vaan Jumalan lapsi on se, jonka Jeesus Kristus tunnustaa omakseen Isänsä edessä.

      Matt. 10:32
      Sentähden, jokaisen, joka tunnustaa minut ihmisten edessä, minäkin tunnustan Isäni edessä, joka on taivaissa.

    • VL nimenmuutos PF

      PF uskoksi muuttui VL usko.
      Nimenmuutos on suhteessa opin "sisäisiin hyväksyttyihin tekoihin".

    • Hyi olkoon!

      Tässäkin ketjussa pari vl-ihmisperkelettä opettaa pimeyden oppeja.

    • Tämä on hienoa!

      Tuosta ivaamisesta sataa nyt raippoja JOKAISEN vl:n selkään.

      Tämä on hienoa!

    • Annetaan palaa

      Nyt annetaan palaa kaikille vl-SIKAILIJOILLE, jotka kehtaavat huudella vilpittömiä uskovaisia epäuskoisiksi.

      Vl-PEDOFIILI-pannu kiehuu!!

    • Tunnen käsialasta

      Kyttää nyt vain niitä himoitsemiasi miesten kikkeleitä

    • syj75wi

      vl:t kusee nyt omille kintuilleen. Kannattas lopettaa se kuseminen ennen ku on liian myöhäistä! Ihmiset ovat raivoissaan vl:n kaksinaamaisuudelle ja tekopyhyydelle.

      • Oikein hyvä!

        Vl-SIAT saavat nyt maistaa omaa myrkkyään!


      • Kysyn vaan

        Kuka se onkaan kaksinaamainen ja kyttää pieniä munia ja huutaa silti vl-pedofiileista?


      • Sivusta:
        Kysyn vaan kirjoitti:

        Kuka se onkaan kaksinaamainen ja kyttää pieniä munia ja huutaa silti vl-pedofiileista?

        Se kirjoittaja on Melperi1. Tyylistä ei voi erehtyä.


    • Togon Taneli

      Vl-pedofiilit vievät "vain me" -oppia maailmalle, jos vain kutsutaan.

    • Näin se menee

      Vl-herätysliikkeen alamäki jatkuu niin kauan kuin vl-törkimykset ivaavat vilpittömiä uskovia "epäuskoisiksi".

    • Länget on kaulassa

      Nyt on "länget kaulassa" niin kuin köyhän renkipojan
      laihalla hevoskopukalla ja pedofiilikatse ylhäisyyteen.

    • Siihen asti

      Vanhoillislestadiolaiset saavat olla sylkykuppina siihen asti kunnes lopettavat opettamisen, että vl:t ovat ainoita oikeita uskovaisia (= ns. "vain me" -oppi) ja siirtyvät Raamatun mukaisiin oppeihin.

      • Ihan oikein

        Noin totta tosiaan!


    • Paavo Tiilikka

      Krista kirjoittaa:

      "Jumalan lapsi ei ole uskovainen, jonka joku uskonliike tunnustaa Jumalan lapseksi, vaan Jumalan lapsi on se, jonka Jeesus Kristus tunnustaa omakseen Isänsä edessä.

      Matt. 10:32
      Sentähden, jokaisen, joka tunnustaa minut ihmisten edessä, minäkin tunnustan Isäni edessä, joka on taivaissa."

      Olen samaa mieltä.

    • laura vilppulat

      Kaunista tekstiä.

    • Näin varmaan

      Suviseuroissa muiden uskovaisten ivaaminen kohoaa varmaan kliimaksiin asti.

    • mutta heiiii!

      epäuskoisethan ovat epäuskoisia.

      • Oikea termi

        Näin on.

        Ja uskovaisia epäuskoisiksi haukkuvat ovat vl-pikkuperkeleitä.


      • tekisit parannuksen
        Oikea termi kirjoitti:

        Näin on.

        Ja uskovaisia epäuskoisiksi haukkuvat ovat vl-pikkuperkeleitä.

        En voi kuin valittaa jos et erota termien "epäuskoinen" ja "pikkuperkele" välistä eroa. Epäuskoinen on mielipideasia. Vl:t eivät hyväksy sinun uskoasi vaan pitävät sitä vääränä ja kehottavat parannukseen. "Pikkuperkele" taas on tarkoitettukin loukkaamaan.


    • Näin se vaan on

      Mutta niin oli kuin Jeesuksenkin aikana, että Kirstus uskoisia pilkkasivat maailman lapset ja fariseukset eli nyky vl-liike. Eivät he tunnusta Kristus uskoisia veljekseen, koska heillä ei ole enää Totuuden Henkeä.

      • Valoa kohti

        Smaa mieltä;

        ##Eivät he tunnusta Kristus uskoisia veljekseen, koska heillä ei ole enää Totuuden Henkeä. ##

        Totuuden Henki tuo synnit valoon. SRK-henki yrittää pimittää ja salata mm. omavanhusrkaalla rippisalailuopilla synnit jotta törkeyksiä voidaan salassa jatkaa.

        Epäilemättä sielunviholisen työtä SRK:n työt. Ei ole SRK:n isännästä epäselvyyttä - se on pimeyden ruhtinas.


    • Suola kirvelee

      syntihaavoja.

      • Lumijoen veli

        Kerro lisää tuntemuksistasi. Siihenkin on lääke - Usko Kristukseen.


      • Tuntematon juttu
        Lumijoen veli kirjoitti:

        Kerro lisää tuntemuksistasi. Siihenkin on lääke - Usko Kristukseen.

        Tuota lääkettä "vain me" -vanhoillislestadiolaiset eivät tunne.


      • Meinolan hellulle:
        Tuntematon juttu kirjoitti:

        Tuota lääkettä "vain me" -vanhoillislestadiolaiset eivät tunne.

        Vl:t uskovat Kristuksen sovitustyöhön. Mellu uskoo Kristuksen persoonaan. Vl:t uskovat synnit anteeksi. Mellu ei usko syntiensä olevan anteeksi ja hän ivaa vl:ia, jotka uskovat synnit anteeksi. Mellu kuitenkin uskoo jollain järjenkin vastaisella tavalla saavansa uskolla Jeesuksen persoonaan syntinsä anteeksi, ilman uskoa syntien anteeksinantoon.


      • Meinolan hellulle: kirjoitti:

        Vl:t uskovat Kristuksen sovitustyöhön. Mellu uskoo Kristuksen persoonaan. Vl:t uskovat synnit anteeksi. Mellu ei usko syntiensä olevan anteeksi ja hän ivaa vl:ia, jotka uskovat synnit anteeksi. Mellu kuitenkin uskoo jollain järjenkin vastaisella tavalla saavansa uskolla Jeesuksen persoonaan syntinsä anteeksi, ilman uskoa syntien anteeksinantoon.

        Täyttä vl-PAS... ROSKAA!

        USKO JEESUKSEEN antaa synnit anteeksi ja tuottaa sielun pelastuksen. Ei jonkun vl-HELPPOHEIKIN edessä kykkiminen.

        Apt. 16:

        "25. Mutta keskiyön aikaan Paavali ja Silas olivat rukouksissa ja veisasivat ylistystä Jumalalle; ja vangit kuuntelivat heitä.
        26. Silloin tapahtui yhtäkkiä suuri maanjäristys, niin että vankilan perustukset järkkyivät, ja samassa kaikki ovet aukenivat, ja kaikkien kahleet irtautuivat.
        27. Kun vanginvartija heräsi ja näki vankilan ovien olevan auki, veti hän miekkansa ja aikoi surmata itsensä, luullen vankien karanneen.
        28. Mutta Paavali huusi suurella äänellä sanoen: "Älä tee itsellesi mitään pahaa, sillä me kaikki olemme täällä".
        29. Niin hän pyysi valoa, juoksi sisälle ja lankesi vavisten Paavalin ja Silaan eteen.
        30. Ja hän vei heidät ulos ja sanoi: "Herrat, mitä minun pitää tekemän, että minä pelastuisin?"
        31. Niin he sanoivat: "Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi"."

        "Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut"

        THAT'S IT !!


    • Yksi valo puhdistaa

      Jeesuksen persoona ei ole tärkeä, eivätkä edes hänen veriroiskeensa. Ihmisen veriroiskeet.

      Tärkeä on ikuinen, pyhä Jumala ja hänen puhdistava ja valkaiseva armon valonsa ja valkeutensa.

      "Isä anna heille anteeksi..." Jeesus rukoili puolestamme. Näemme hänen rukoilevan niin tälläkin hetkellä.
      Toivottavasti kuva puolestamme rukoilevasta Jeesuksesta antaisi meille oikean nöyryyden. Puhtaan sydämen ja sielun, joka kaipaa Isän kirkkautta. Sulattaisi pois omahyväisen teatterin, kylmän, itsekeskeisen sydämen ja ihmiskunnian keräämisen.

    • Ei varmasti!

      Ei ole vl-pelleily Jumalasta.

    • Tämä on hyvä

      Nythän joku kerää materiaalia tästä vanhoillislestadiolaisten suorittamasta ivaamisesta poliisille tehtävää tutkintapyyntöä varten.

    • Haisee pahalle

      Vanhoillislestadiolainen = Itsensä Jumalaksi ylentänyt paskakasa!

    • No jopas

      No jopas.

    • Eräpäivä koitti

      Vanhoillislestadiolaiset maksavat nyt ivavelkoja. Velka on suuri.

      • On!

        Tosi suuri.


    • Tosi pahasti

      Pomppas tosi pahasti.

    • Vaude!

      Pomppaskin oikein kunnolla.

    • pomppas

      pomppas

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      246
      2384
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      65
      1585
    3. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      73
      1376
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      59
      1265
    5. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      161
      1182
    6. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      92
      1116
    7. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      87
      968
    8. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      80
      948
    9. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      57
      912
    10. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      98
      800
    Aihe