Tyttöystävä kuoli vatsasyöpään

Nuori leski..

Lääkärit vaan neuvo välttämään milloin mitäkin ja oireet pahenivat hiljalleen. Yksikään lääkäri ei ottanut tosissaan, vaan vissiin leimasi stressaajaksi/jännittäjäksi.

Viime kuussa sitten vihdoin pääsi kuvaukseen ja otettiin näyte: syöpä. Siitä hän ei enää kauan jaksanutkaan.

Nyt hän nauraa enää muistoissani... :(

Ihan vain siksi kirjoitin, että näin käy, kun uskoo lääkärien puheita vatsaoireiden vaarattomuudesta!!!

34

55347

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jauho

      Itse aina menen heti yksityiselle jos tosissani pelkään syöpää, aina ei viisasta koska ensimmäisellä kerralla oli puhdasta luulotautia, toisella ruokatorven tulehdus ja hieman ärtynyt vatsa mutta ajattelin ilmenneiden suolisto-oireiden vuoksi vielä tarkistaa suoliston. Aikoinani vedin jumalattomasti PAH-yhdisteitä, aspartaamia ja muuta jumalatonta p**kaa joten olisi ihme jos EN olisi saanut suolistosyöpää niistä yhdessä kun elimistöön kertyivät ja muutenkin niin yleinen syöpä on.

      Parasta mitä voi tehdä on informoida muita ja itseään lisäaineiden haitoista ja terveellisen ruokavalion tarpeellisuudesta koska ravinnolla syöpä useimmiten hankitaan ja yhteiskunta tavoittelee vain voittoa. Madcookin uudet jaksot (vaikka huumori ei sovikaan tähän) käsittelee nykyruokien haittoja kattavasti, ovat katsottavissa netistä.

      Myös kannattaa pitää mielessä että pakurikääpä on superterveellinen ruoka jota kannattaa nauttia säännöllisesti ehkäistäkseen syöpää. Jaakko halmetojan kirjoituksia asian suhteen kannattaa tarkastella.

      Ainakaan yleisiä lääkäreitä ei kannata uskoa, onpa tapauksia joissa syöpää on tahallaan hoidettu muuna jotta potilas kuolisi ja pieni kunta säästäisi kalliiden syöpähoitojen rahat.

      Itse yleensä ajattelen aina pahinta, on psyykkisesti raskasta mutta olen viimeinen joka kuolee...toivottavasti.

      • Pössö

        Heippa! Mulla on kasvain vatsassa, Jos on pahinta mahdollista, niin voisin tehdä jotain kivaa, ennen kuolemaa.


    • itsari???

      Siis veikö syöpä hänet kuukaudessa löytymisestä?

      Mitä hoitoja/leikkauksia tehtiin?

      Vai tekikö hän omat ratkaisunsa ihan saamansa tiedon perusteella?

      • Jensson123

        Syöpä yleensä havaitaan vasta, kun se on niin pitkällä, että se aiheuttaa jo kipuja. Siksi usein se havaitaan liian myöhään ja on vain muutamia kuukausia elinaikaa jäljellä. En pysty ymmärtämään, miksi niin innoissasi haluat tietää, kuoliko hän tautiin, auto-onnettomuuteen, sydänkohtaukseen vai itsemurhaan. Paha aivopieru sinulta.


    • vuotohana

      Voi olen tosi pahoillani=(
      Mummollani kävi hieman samalla tavalla.
      Hänellä tuli verta pepusta ja silti lääkäri vaan sanoi, ettei se mitään ole, joten asian annettiin olla.
      Vasta pari suotta myöhemmin jonkin muun tutkimuksen ohessa löytyi vatsasyöpä.
      Se ei edes ollut mitenkään ärhäkkää laatua, joten jos se oltaisi havaittu ajoissa, olisi se saatu pois ilman avannetta, mutta nyt hän joutuu pelaamaan avannepussien kanssa lopun ikänsä.
      Eipä sentään kuollut, mutta tyhmää joutua turhaan vaihtamaan kakkapussia päivittäin turhaan=(
      Nykyään tutkimukset ei edes ole mitenkään vaikeita ja aikaa vieviä, joka ikinen vaiva PITÄÄ tutkia koska aina on se pieni mahdollisuus, että on kyseessä vakavampi juttu.
      Me suomalaiset ollaan vähän liian lässyjä, pitää oppia vaatimalla vaatimaan, itte olen päättänyt että mun kaikki vaivat ON TUTKITTAVA; en edes mene lääkärin pakeille kovinkaan helposti joten sitten kun menen ni sitte kans tutkitaan ja kunnolla joka röörit eestä ja takaa, ni!
      Tunnin päästä olenkin menossa ja takuulla en tule kotiin ilman että nilkutan vähän, anteeksi nyt nämä vitsailut mutta oon hermostunut ja sillon täytyy vähän heittää huumoria, jännittää niin pirusti=((

    • EevaRa

      Koska kävit tähystyksessä vai oletko itse vasta menossa? Ihan ilman oireitakin kannattaa mennä säännöllisin väliajoin. Maksaa yksityisellä mutta kyllä sitä ihminen laittaa rahaa niin paljon turhempaankin.

      ystävälläni vatsasyöpä leikattiin 13 v sitten ja elää kuten muutkin.

    • Samaa mieltä

      Olen pahoillani aloittajan tyttöystävän kohtalosta. Yhdyn näkemykseesi, etteivät lääkärit ota tosissaan. Itse olensairastanut syöpää 16 vuotta, ja tänä aikana olen syöpärintalalla saanut vastaani mitä erlaisimpia tulkintoja. Nytkään syöpä ei olisi näin levinnyt, jos olisivat olleet tosissaan, kun kuvauksista tuli vastaus, että metastaasi luustossa, mutta se vain tulkittiin, että se on sädehoidon arpi. Ja ei ollutkaan, vaan metastaasi (etäispesäke) ja se sai vapaasti levitä, koska sitä ei sitten taas seurattu, koska se tulkittiin väärin.

      Ja monta muutakin asiaa on tulkittu tosi pahasti väärin näinä 16 vuotena. Eikä se yksityinenkään välttämättä ole sen ihmeellisempi. Kävin kesken matkaa yksityiselläkin, kun yötä päivää mahaan koski, mutta kaikki tulkitisvat, ettei ole vaarallista, ole huoleti.

      Ja oli vaarallista kuitenkin. Munuainen oli kuolisossa, ja rintakehässä ja keuhkoissa syöpä. Ja paria kuukautta aikaisemmin vielä vannottiin, että kaikki hyvin, turhaa hötkyillä kipujen kanssa.

    • wakawakawoo

      Kyllä täällä on taas sellaisia lääketieteen asiantuntijoita, että huhhuh. Vatsan alueen syövät ovat harvinaistuneet valtavaa vauhtia viime vuosikymmeninä, vaikka syömme koko ajan enemmän ja enemmän Jauhon mainitsemia lisäaineita. Jotta esimerkiksi makeutusaineista olisi terveydelle vaarallisia vaikutuksia, tulisi esimerkiksi light-juomia juoda noin 10 litraa päivässä. Tuollaisesta elimistöön kertymisestä en ole ennen kuullutkaan, olisi hauska kuulla tieteelliset perusteet tuolle termille. Tiedän, että esimerkiksi lyijy ja kadmium voivat kertyä elimistöön, mutten ole ikinä kuullut, että EU:ssa hyväksytyt lisäaineet voisivat näin tehdä.

      Mitä tulee tutkimuksiin, mielestäni Suomessa on lähes kaikkiin muihin maailman maihin verrattuna helppoa ja halpaa päästä erilaisiin tutkimuksiin. Itse pääsin kuukauden odotusajalla kolonoskopiaan ja kustansin omavastuun eli reilu parikymppiä. En ikinä alkaisi käydä varmuuden vuoksi tähystyksissä, niin kuin eräs yläpuolella kirjoittaja, sillä sellaiset käynnit vähentävät aina terveydenhuollon resursseja auttaa niitä, jotka apua todella tarvitsevat. Lisäksi tähystyksissä on kuitenkin aina omat haittavaikutuksena ja riskitekijänsä ja siksi niiden suorittamista harkitaan. Aloittajan esimerkki on surullinen, mutta nuoren tytön vatsasyöpä on äärimmäisen epätodennäköinen ja ymmärrän täysin lääkäreitä, jotka kehoittivat ensin välttämään tiettyjä ruoka-aineita. Tällainen menettely opetetaan jo ihan lääketieteen opiskelijoille, jos ei mitään hälyttäviä oireita ole. Tähystyksiin lähetään välittömästi vain, jos potilaalla on jotain hälyttäviä oireita. Jos kaikki mahakipua valittavat tähystettäisiin, ei terveydenhuoltojärjestelmämme tässä muodossa yksinkertaisesti toimisi. Varmuuden vuoksi ei voida tutkia kaikkea, vaikka se omalla kohdalla aina mukavalta tuntuisikin.

      Joku kirjoitti mummonsa veriulosteista. Mahasyövässä pepusta ei todellakaan tule tunnistettavaa verta, vaan jos maha vuotaa verta, muuttuu uloste pikimustaksi ja löysäksi, usein rakeiseksi. Luultavasti mummollasi on ollut vanhuksille tavallisia peräsuolen vaarattomia vaivoja, jotka ovat aiheuttaneet veren pepusta, mutta nämä vaivat eivät ole liittyneet mahasyöpään. Olen pahoillasi mummosi puolesta, mutta toisaalta avanteet ovat nykyään helppohoitoisia ja ilman avannetta (ja lääkäreitä) mummosi olisi kuollut.

      Joka tapauksessa olen pahoillani kaikkien sairastuneiden kirjoittajien ja heidän läheistensä puolesta. Ja lääkäreiden puheita tavallisten vatsaoireiden vaarattomuudesta voi kyllä uskoa lähes 100 %.

      • Tilastot

        No, tässä jotain perusgrafiikkaa miesten syöpätapauksista http://www.cancer.fi/syoparekisteri/tilastot/grafiikkaa-syovan-yleisyydesta/tapausmaara-miehet/ ja naisten http://www.cancer.fi/syoparekisteri/tilastot/grafiikkaa-syovan-yleisyydesta/tapausmaarat-naiset/ vastaava. ainakin noidenmukaan paksu- ja peräsuolen syöpä on toiseksi yleisin syöpä, naisilla rintasyövän jälkeen ja miehillä eturauhassyövän jälkeen. Aika kiintoisaa on muuten, että juuri nuo syövät ovat lisääntyneet rajusti!

        Mutulla ei kannata pelailla.

        Mahasyövät eivät ole juuri lisääntyneet, mutta kun suolisto on muutakin kuin mahalaukku! Paksusuolen krooniset tulehdussairaudet ja varsinkin ärtynyt suoli ovat lisääntyneet hurjasti! (Parissakymmenessä vuodessa tautitapaukset ovat nelinkertaistuneet.) Eli lisäaineilla saattaa hyvinkin olla suuri merkitys ja ravinnolla yleensä on epäilemättä valtava vaikutus sairastumisen yleisyyteen. Kroonista tulehdusta potevilla (Crohnin tauti tai colitis ulcearosa) muuten on on myös kohonnut riski sairastua paksusuolen tei peräsuolen syöpään.

        Vaikka ei kuolisi syöpään, on sairastuminen epäilemättä elämänlaatua rajoittava tekijä.


    • olisipa määrätty aik

      Laskisin prosenttilukua ehdottomasti 60%.

      Vatsatähystys on edullinen tehdä eikä kansantaloudellisia juttuja missään nimessä kanna ajatella kun on kyse omasta terveydestä. Ei ole olemassa turhaa lääkärikäyntiä eikä myöskään tähystystä. Joten vaatikaa tähystystä, jos oudot oireet jatkuvat. Te maksatte myös veroja ja olette oikeutettu siihen! Vatsatähystys ei ole asiakasystävällinen toimenpide, joten sitä ei kukaan "huvikseen" pyydä.

    • Turhaa Venkoilua

      Mahalaukun tähystyshän ei ole mikään kamala toimenpide vaan hiukan epämiellyttävä kokemus!
      Muistaa vaan hengitellä rauhallisesti niin se on pian jo ohi ja jos jo tällä tutkimus menetelmällä nähdään koko tilanne niin on todella pieni paha sitten kaikkeen muuhun!

      Toki voi venkoilla ja olla menemättä, mutta tulokset puhuu sitten jo puolesta!
      4 kertaa tähystetty ja AINA mennyt loistavasti!

    • toimenpidehuone

      Happisaturaatiohan siinä laskee ja sydän on lähellä mutta ne tilanteet on hoidettavissa. Jos alat pyörtymään, letku saadaan sekunneissa pois ja ilmatiet näin vapaaksi. Omissa tähystyshuoneissa on ollut aina lätkät jossakin nurkassa, jos sattumalta sydän reagoi vagushermon ärsykkeisiin.

      Hyvin perustein voit saada kyseisen toimenpiteen etukäteen sovittuna myös nukutuksessa, jolloin toimenpide on vaivaton.

      • toimenpidehuone

        Itsellä toimenpidettä ei saatu voimakkaan oksennuksen ja kurkun kouristelun vuoksi tehtyä, joten lääkäri joutui lopettamaan toimenpiteen. Käsien käytön esti hyvin avustuva sairaanhoitaja. Jostakin syystä toisilla tähystettäessä tulee pieniä verenpurkauksia kasvoihin.


    • hoitsu56

      Veljeni kävi useita kertoja lääkärissä vatsavaivojen vuoksi, sai mm buranaa kipuun. Vietiin ambulanssilla eräänä aamuyön tunteina kiireellä sairaalaan, suoraan leikkuriin ja todettiin että suolisto kuoliossa, syöpä levinnyt kaikkiin sisäelimiin, hän kuoli siihen pöydälle. Suomikin on täynnä näitä tapauksia, hieno juttu, että jossain on lääkäreitä, jotka ottaa vakavasti, muttei niitä ole joka paikassa. Nimittäin toinen tapaus on, kun kollegani meni vatsan takia ensiapuun, niin lähetettiin buranan kanssa takaisin kotiin ja kuoli parin tunnin päästä. Minulle on kerran tehty gastroskopia ja sen jälkeen oli hiukset oksennuksessa ja naama täynnä punaisia pisteitä, eli ei sekään todella ole kaikille helppo juttu.

    • tph55

      Noita kasvon verenpurkautumia olen kuullut aikaisemminkin tulevan kun toimenpide voi olla aika raju joillekin.

    • Luulosairasko?

      Heippa! Kyselisin onko kenelläkään tietoa tai kokemusta alavatsassa sijaitsevista muljahtelevista pieneistä pateista? Ulospäin ei näy mitään, mutta alavatsaa painettaessa patit tuntuvat tasasesti molemmilla puolilla. Onkohan normaalia? Lääkärissä olen käyny ja ja kertoi olevan normaalia, mutta itsestä tuntuu että pattien määrä on vain lisääntynyt. En saa mielenrauhaa!

      • älä hätäile

        Tarkotatko sellasii pieniä joita on paljon?Ne on ihan normaaleja, rasvakudosta.Itse joskus tunnustelin vastaavia ylämahalta sivuilta.Juu ja nyt tunnustelin alamahaa, on ihan runsaasti niitä.No panic :)


      • Virheen oma
        älä hätäile kirjoitti:

        Tarkotatko sellasii pieniä joita on paljon?Ne on ihan normaaleja, rasvakudosta.Itse joskus tunnustelin vastaavia ylämahalta sivuilta.Juu ja nyt tunnustelin alamahaa, on ihan runsaasti niitä.No panic :)

        Toivottavasti aloittaja on kannellut hoitovirheestä.
        Potilasvahinkoilmoitus aika 3vuotta.
        Valviraan viisi vuotta
        Vaikka surussa olisi kuinka rankkaa kantelua ei kannata jättää tekemättä, sehän olisi merkki että hyväksyy virheet.
        Ei tuollaista kannata antaa anteeksi.
        Osanottoni aloittajan suruun


      • vilipertti2
        Virheen oma kirjoitti:

        Toivottavasti aloittaja on kannellut hoitovirheestä.
        Potilasvahinkoilmoitus aika 3vuotta.
        Valviraan viisi vuotta
        Vaikka surussa olisi kuinka rankkaa kantelua ei kannata jättää tekemättä, sehän olisi merkki että hyväksyy virheet.
        Ei tuollaista kannata antaa anteeksi.
        Osanottoni aloittajan suruun

        Asiasta toiseen. Mikä Suomessa on kalleinta syövän hoidossa. Syövänpelko.


    • lääkärit sucks

      Minkälaisia oireita tyttöystävälläsi oli? Ihan kamalaa :(

    • kotkotkoot

      pahoittelen tyttöystäväsi poismenoa. lääkärit vaikuttaa tekevän työtänsä rutiinilla ja ei oteta huomioon että voi olla vaarallistakin jos ei ole " oikea ikä" eikä lekurit kouluta itseään koko ajan ja käy kursseja ? pitäishän heidän tietää paremmin mut näin ei ole.
      oma tuttuni meni lääkäriin kun laihtui, sanoivat että oli sokeritauti. vuosi meni ja hän vain laihtui nyt on todettu että se olikin haimasyöpä sillä kun on kans verensokerin kanssa tekemistä. jos lekuri ois paremmin tehnyt hommansa oisi tuttkittanut hänen haimansa kanssa. nyt se on myöhäistä.

    • numerus tieto

      Lääkäreitä ei saa pitää selvännäkijöinä. Ovat erehtyväisiä.

      Muistan miten tv'ssä kerran yksi lääkäriopiskelijoiden kouluttaja kertoi kuinka harvinainen syöpä muka on. Kertoi esimerkin että "Eräskin lääkäri oli ollut lääkärinä 40 vuotta eikä yhdelläkään vastaanotolla käyneellä ollut todettu syöpää". Ihmeellistä syövän vähättelyä. Fakta on että joka kolmas vastaanotolla käyvä, eli keskivertoihminen, sairastuu jossain elämän vaiheessa syöpään.

    • En voi ymmärtää

      3 viikkoa sitten minulle soitettiin ja kerrottiin sukumme erään naispuolisen henkilön menneen tk:hon valittamaan vatsavaivoja ja saaneen diagnoosin mahasyöpä, viikko sitten nukkui pois... Järkytys on totaalisen pysäyttävä...

      Hänet oli jopa lähetetty sairaalasta kotiin kipulääkkeiden kera, koska sairaalassa ruuhkaa... Itkuisena oli sitten yöllä soittanut sairaalaan, koska kivut olivat niin kovat, mutta kehottivat syömään määrättyjä kipulääkkeitä... Mitään hoitoja ei keretty tekemään/ antamaan.... miten voi mennä näin...

    • Heitteille jätetyt

      potilaat:

      ..............jatkuu. Esimerkki-tapaus 1.
      - Puoleeni kääntyi v.2007 äiti, jonka kahdeksan(8) kuukauden ikäinen vauva oli pahasti altistunut kosteusvaurio-homeiden toksiinille vakavin seurauksin. Lääkäri oli syöttänyt tälle vauvalle jo kuusi(6) antibiootti-kuuria ilman korvaavaa limakalvojen kolmea tärkeintä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteeri hoitoa! Tällaiselta lääkäriltä pitäisi poistaa lääkärin-oikeudet välittömästi!
      Esimerkki-tapaus 2.
      - Tapasin v.2007 noin viisikymmentä(50) vuotiaan pillerihumalassa olleen naishenkilön, jolle lääkäri oli määrännyt neljäkymmentäkolme(43) pilleriä/vrk!? Edellä mainittu henkilö näytti lääkkeensä ja kertoi oikein ylpeänä pillerihumalassa; lääkäri on määrännyt nämä lääkkeet hänelle!? Tällaiselta lääkäriltä pitäisi poistaa lääkärin-oikeudet välittömästi!
      Esimerkki-tapaus 3. =Törkeyden huippu:
      Törmäsin 9/2010 kaikkien aikojen törkeimpään tapaukseen: Potilas oli pahasti altistunut kosteusvaurio-homeiden toksiinille vakavin seurauksin. Lääkäri oli määrännyt ko potilaalle KOLMEN VUODEN (36 kuukauden!) antibiootti(!)-kuurin ilman korvaavaa limakalvojen kolmea tärkeintä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteeri hoitoa!
      Eli lääkäri hoiti potilaan sairautta antibiootilla, jonka oli aiheuttanut home-antibiootti!!
      Ko potilas ei olisi selvinnyt menehtymättä 3-vuoden antibiootti-kuurista!
      Herää kysymys: Onko tällaisella lääkärillä itsellään yhtään aivotoimintaa!!? Tällaiselta lääkäriltä pitää poistaa lääkärin-oikeudet välittömästi enenkuin hän tekee ruumiita!!!
      Julkisen terveydenhuollon heitteille jättämät potilaat-ei ole ihme kun he >>> hädissään hakevat apua netissä!
      Linkki avutuu uuteen ikkunaan, tai uuteen välilehteen!
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/9902940
      Olet tässä:
      *–Mhb. Turhat synteettiset (=kemialliset) lääkkeet. Lääketieteen kaikkien aikojen huijaus. Nyt kohteena kosteusvaurio homeen-toksiinille altistuneet!
      Paluu tämän sivun alkuun

      http://pappasmurffi.nettisivu.org/blogi-08092010-meijereiden-takia-maidon-kasittelyssa-on-vakava-terveys-uhka-maidon-homogenointi-on-lopetettava-valittomasti/mhb-turhat-synteettiset-kemialliset-laakkeet-laaketieteen-kaikkien-aikojen-huijaus-nyt-kohteena-kosteusvaurio-homeen-toksiinille-altistuneet/

    • eräs...

      eräs sukulainen menehtyi eilen mahasyöpään vain 31-vuotiaana. Keväällä todettiin ja eilen nukkui pois :(

      • säälittävää...

        Osanottoni! Tätä tapahtuu monen elämässä.....


      • marjatta s
        säälittävää... kirjoitti:

        Osanottoni! Tätä tapahtuu monen elämässä.....

        Minun nuori läheiseni sairastanut koko talven ja kevään mahaansa. - kipua, oksentelua, laihtumista jne.,- kesti useamman kuukauden ennen kuin tosissaan tutkittiin eikä mitään löytynyt, vaikka selvästi lääkärit kasvainta etsivät. Vatsa avattiin lopulta - viikkojen turhan odottelun ja viivyttelyn jälkeen, kun oireet pahenivat. Sitten löytyi syöpä, levinnyt, aggressiivinen. Ei voi leikata eikä sädehoitaa. Parantaa ei voi. Toivottavasti sytostaattihoito tehoaa, sanottin saatteeksi.
        Olen järkyttynyt, miten ihmisen hätää ei oteta tosissaan ? Päivystyksessä hoitaja naureskeli, että mitä näille oksennustaudeille nyt voi tehdä, ei mitään. Niitähän tulee ja menee. Jos silloin olisi vaikka otettu vakavasti,olisi tilanne nyt toinen.


    • tarkemmin

      Mitä tutkimuksia näille lääkäristä lähetetyille on tehty,joissa se syöpä sitten ei ole paljastunut. Vai onko niin ettei ole tutkittu lainkaan ja sitten esim.ultraäänitutkimus tai verikokeet antaneet jotain viitettä jolloin alettu tarkemmin tutkimaan?

      Nykyiset tutkimukset on niin tarkkoja että antavat kyllä jonkinlaista viitettä jonkin olevan pielessä, jos vatsan avaamiseen mennään,silloin jo tiedetään että jotain löytyy oli se hyvän tai pahanlaatuista.

      Esim.endometrioosi(hyvänlaatuinen mutta kivulias ja kavala tauti) saattaa olla näkymättä muussa kuin laparoskopiassa= vatsanalueen tähystysleikkaus nukutuksessa pienten viiltojen kautta.Mahan avaaminen on avoleikkaus=laparotomia.

      • Aune Leena

        Hei kaikki!!
        Miehelläni todettiin vatsasyöpä tammikuussa 2014. Yhteinen päätös potilaan ja sairaalahenkilökunnan kanssa. Xeloda 500 mg solusalpaajahoito aloitettiin 10.3.2014, hoito kesti 3 viikon jaksoissa ja yksi huili viikko välissä. 28.4.14 hoito piti lopettaa, hän ei sietänyt sitä, sitten sairaalassa yli kaksi viikkoa. Oli tosi huonossa kunnossa, kun pääsi kotiin. Häneltä 1.2.2014 lopetettiin Diabetes-, verenpaine- ja Primaspan lääkitykset. Leikkausta ei tehty ennen lääkitystä, eikä ole aikomustakaan jatkossa. Janumet ym:t lääkkeet olivat tehneet vaurioita munuaisiin ym:n elimiin. Kaksi vuotta sitten hän painoi 66 kg ja nyt 81 kg, Diasip lisäravinteet ja vitamiinit ovat hänelle antaneet voimia elämiseen. Näillä eväillä mennään ja toivotaan kivutonta oloa. Elämä ei aina ole helppoa, mutta kaikella on aikansa!!! Voimia kaikille ja talven odotusta!!!
        Halauksin Leena


    • Mirjamaria60

      Minun poikani kuoli vatsasyöpään kolme kk toteamisen jälkeen, sairasti yhteensä vuoden verran, mutta oireita ei otettu vakavasti. Laihtui, vatsa turposi, oksenteli, kivut lisääntyivät. Vatsassa oli nestettä, jota poistettiin ja näytteitä otettiin, mutta syöpäsoluja ei löytynyt ennenkuin vatsa avattiin ja otettiin koepaloja. Ja kyllä maallikkokin näki, että vakavasta asiasta on kysymys. Ja kukaan ei ottanut mitään vastuuta tutkimusten teosta, odotettiin ja kokoustettiin kuukausia.....

    • Rakrak

      Äitini kävi lääkärissä 5 vuotta valittamassa vatsakivuista ja sai kaikenlaisia lääkkeitä vatsakipuihin. "iäkkään naisen ongelmia". kun hänen ongelmansa pahenivat ja pahenivat ja hän täytti 70 vuotta, tutkimuksissa löydettiin laajalti levinnyt vatsan syöpä. Syöpä oli kuitenkin jo niin pitkällä, että hän eli vain 4 kk diagnoosista. Jos lääkärit eivät olisi lähtökohtaisesti pitäneet hänen ongelmiaan vain iäkkään naisen ongelmina, hän olisi voinut saada hoitoa, jolla hän olisi voinut elää 80-vuotiaaksikin. En luota perusterveydenhuoltoon enää lainkaan.

    • Anonyymi

      Nimimerkki 57
      Kuulostaa niin tutulta. Itsellä nyt vatsa oireillut sitten lokakuun 2021. Olen käynyt kaikenlaisissa tutkimuksissa. Ei keliakiaa, laktoosiintoleranssia, ei helikobakteeria, ei verta kakassa, näytteet puhtaita, tähystys tehty ja ei mitään hälyttävää. Löytyi vatsalaukun ahtauma. Mikään lääke ei tehoa ja nyt odotan vatsaontelon röntgenkuvausta 28.3. Suoli toimii hyvin, mutta joka päivä vatsa jomottaa. Aiheiuttaako tosiaan vatsan ahtauma tällaista Tai onko siellä joku pahempikin. Pelkään syöpää koska 1989 leikattu 2/3 oss vatsasta pois. Kaikki veriarvot ok tähän asti. Tuntuu pahalta kun joku sanoo etta piristyn. Olisin ok jos be auttaisi. Onko jollain vastaavia kokemuksia? Olen myös kokenut ettei ole otettu tosissaan vaikka olen kertonut huonosta voinnista. Kunpa olisi joku poliitikko Tai vastaavaa en olisi sairastunut vuonna 1989 ja mitä nyt sitten.
      Mukava jos tietää jotain.
      Terveisin
      Nimimerkki 57.

    • Anonyymi

      Tällaista menossa itselläni. Menin näyttämään syöpäoireita lääkäriin,
      Lääkäri juuri mitään tutkimatta päätti ettei minulla ole syöpää ja "uhkasi" minua mielenterveyspotilaaksi leimaamisella jos toista kertaa menen syöpäaiheessa lääkäriin. Tämän johdosta en sitten ole tutkituttanut kudosmuutoksiani lääkärissä

      Tökeää ollut tyttöystäväsi kohtelu. Osanottoni.
      Varmasti moniakin ihmisiä tapetaan samalla metodilla,

    • Anonyymi

      Vatsa tutkitaan kaikilla, mutta jos näkyy jotain, pilleri poskeen, ja sitten kuolee jos sikseen tulee. Se on aina niin vatsasyövän kanssa, ettei sen kanssa kannata stressata; kun se on edennyt tiettyyn pisteeseen, ravaat pari kertaa lääkärillä ja elinaikaa on sitten pari kuukautta korkeintaan, ja se on siinä. Eturauhassyöpään saa naishormoonia ja se voidaan toisinaan leikatakin, josta seuraa impotetti ja mahdollisesti muuta, ja ei välttämättä onnistu, siis uusii.
      Ei niitä kannata stressata; elämä hoitlelee meidät siten hautaa, ja joku 10v sinne tänne on ihan sama, ja ei niitä hoidet kuin rikkailta yksityisellä, jotka elää sen 10v kauemmin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1620
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1267
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe