Bitcoin-pyramidi

biiitcoin

Oletteko jo tutustuneet bitcoin-pyramidiin?

Kohtuullista vauhtia on kertynyt rahaa heinäkuussa perustettuun pyramidiin:

10.07.2011: Perustettu.
05.09.2011: income: 97.25934601 btc
12.10.2011: income: 236.62511606 btc
25.10.2011: Income: 310.50469490 btc

Bitcoin pyramidi:
http://bitcoinpyramid.com/r/1013

Eli pyramidiin kun lähettää rahaa (bitcoineja), se jakautuu suunnilleen seuraavasti eli random suosii eniten lähettänyttä:
http://pastebin.com/tTYxXVBD

Lisäksi pyramidiin tulee rahaa lisää nettimainoksilla joita käyttäjät voivat luoda.

Lisää aiheesta:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=29390.0

Bitcoineja ei verottajakaan toistaiseksi tunne ja niitä on mahdotonta jäljittää. :)

34

3503

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • biitcoin

      Niin vaatii vain bitcoin-clientin joka löytyy tuolta:
      http://bitcoin.org/

      Tuon luoma tilinumero annetaan vain rekisteröityessä.

      www.tradehill.com:in kautta voi sitten siirtää euroja bitcoineiksi ja päinvastoin.

      Tuolta saa myös ilmaisia bitcoineja päivittäin:
      http://dailybitcoins.org

    • On se

      Mahtava systeemi ja nyt ei muuta kuin bitcoinit poikimaan. Täytyypä vielä kysäistä kelpaako nuo bitcoinit paikallisessa Alepassa.

    • biitcoin
      • Lähikauppaan menossa

        Belgialaiset oluet eivät sanottavasti kiinnosta, mutta kerropa minullekin, mistä saa rajattomasti euroja. Niitä voisi vaihtaa hyödykkeisiin vähän lähempänäkin.


    • biiitcoin

      Siis siinä mielessä että pankit luovat euroja rajallisesti, kun taas bitcoineja luovat kaikki niiden käyttäjät/louhijat tietokoneellaan ja niitä voi olla maksimissaan 21 miljoonaa.

    • Jätit kertomatta

      Mahtoikohan verkostojantteri nyt antaa vähän puutteellisen kuvan bitcoineista? Jätit kertomatta, että bitcoinien louhiminen maksaa enemmän kuin mitä niiden arvo on. Eli niiden hankkiminen on kannattamatonta puuhaa.

      • oletväärässä

      • Mikä kohta
        oletväärässä kirjoitti:

        http://dot-bit.org/Merged_Mining

        Mikä kohta tuossa osoitti, että olen väärässä? Vaikea seurata mitä haluat sanoa, kun roiskaiset vaan pelkän linkin.


    • biiitcoin
      • Miksi niin

        "Edullisemmaksi tulee vapaat markkinat:"

        Onko niiden arvo alempi, kun ostaa vapailta markkinoilta sen sijaan että louhisi itse? Ensin louhitaan ja sitten myydään louhintakustannuksia halvemmalla vapailla markkinoilla? Mikä arvonalennuksen aiheuttaa? Miksi markkinoilta voi ostaa tuotantokustannuksia halvemmalla?


    • biiitcoin

      Tässä voi vaikuttaa myös se että aikaisemmin louhiminen oli halvempaa kun vaikeusaste oli matalampi. Mitä useampi louhii samaan aikaan, sitä suurempi on vaikeusaste ja sitä kalliimmaksi louhiminen tulee. Nyt siis ehkä aikaisemmin louhineet kotiuttavat voittojaan. Kysyntä ja tarjonta vaikuttaa myös. Kesällä oli suuri kysyntä kun Slashdot julkaisi artikkelin aiheesta ja moni hyppäsi mukaan. BTC:n hinnat nousivat 10x nykyiseen nähden. Mitä tapahtuu kun taas joku isompi media julkaisee jotain asiasta.

      Hyvin tuntuu tuo pyramidi toimivan. Kaksi päivää sitten liityin mukaan ja molempina on tullut randomeita osaksi. Hyvä kun tilitys tulee suoraan omaan lompakkoon niin ei haittaa vaikka tilittäjä hyökättäisiin nurin tai yritettäisiin muuten hakkeroida, kuten kävi MtGoxin kanssa jokin aika sitten.

      • virus eligius

        Nämä erillaiset bitcoin louhinta-ohjelmat sisältävät erillaisia haitta-ohjelmia jo itsessään valmiina. Virustorjunta on poistanut automaattisesti nämä bitcoin louhintaohjelmat kun niissä itsessään suurimmassa osassa on haitta-ohjelma/haitta-ohjelmia, eli ns ketkä näitä mainausohjelmia käyttävät niin rikolliset valjastavat heidän koneensa louhimaan bitcoineja, niin ettei käyttäjä edes huomaa asiaa, myös osa näistä bitcoin pooleista/altaista on haittaohjelmaa lähetteleviä lähteitä. Yksi hyvä esimerkki on eligius joka on luokiteltu malwareksi/virukseksi/troijalaiseksi, joten kannattaa suosiolla unohtaa tämä bitcoin huijaus muutaman hassun virtuaalikolikon saat ja sen lisäksi saat koneellesi viruksia.

        http://www.malware-control.com/statics-pages/07454b546a17260638cd09e582c4c76d.php


    • bitcoin
    • ertertert

      Vaikka verottaja tuntisikin bitcoinin niin miten se sitä verottaa. Hommahan on niin että jos on viisas ineternetvaluutan luoja niin ei kytke koko hommaa mihinkään USD:hen tai etes eruoon. Tekee siitä oman valuutan jota ei voi verottaa.

      Moni ajattelee jos nyt milloin nuo kielletään mutta silloin olisi sama kuin kielletään käytetyn tavaran myynti jonka itse omistaa.

      Salaus on ilmeisen huono nuissa ja nyt jo on tiedossa jokunen varkaus ja koska käyttäjät ovat anonyymejä ei varkaita saada koskaan kiinni. Miksi kukaan hukkaa aikaansa tuohon?

      Itse mietin vastaavaa jo 2007. Silloin kokeilinkin uudentyyppistä salausta, olin tyytyväinen mutta epäilin asian kiinnostavuutta siksi en alkanut luomaan minkäänlaista rahajärjestelmää. Ajatus olikin että möisin ensin oman omaisuuteni bittirahaa vastaan ja ajaisin sisään käyttäjiä kunnes joku muukin hoksaa ensin rahoilleen saadun hyödyn ja niille kertyvän koron olevan parempi kuin nykyisien riistojärjestelmien. Ideani oli parempi kuin bitcoin mielestäni koska kaikille jaetaan alussa reilusti sama osuus rahaa, rahalaitokseni olisi myös antanut bittirahan käyttöoppaan jonka sisäistävä ymmärtäisi että nyt sitä ylimääräistä on joten käytä järkeä. Kun kaikki käyttää järkeä kaikilla menee hyvin. Murtuu kaikenlainen kapitalismi, naisten seksuaaliset valtahöpinät ja yksinkertaisesti afrikassakin loppuisi köyhyys. ja mitä tähän vielä jaksaisi jaaritella niitä näitä.

      Toisaalta joskus, vaikkakin köyhänä, tunnen nykyisen järjestelmän olevan hyvä ja toisaalta vihaan ajatusta että joku päivä seteliä ei voi hypistellä käsissä. Siksipä kun aika menee eteenpäin, käteisraha katoaa, hakkerit tekee tuhojaan ja kaikki on tosiaankin siellä bittimaailmassa myös raha. Niin ratkaisen rahajärjestelmien turvallisuusongelman ja painan uusi seteleitä.

      • Miksei näin

        "Vaikka verottaja tuntisikin bitcoinin niin miten se sitä verottaa."

        Valtio avaa itselleen bitcoin tilin ja ottaa verot vastaan tililleen. Vaikeaa?


    • rrgfeg

      vittu kunnon kusetus raha millä ei ole reaaliarvoa

      valtiot sentään takaavat omat rahansa

      • ksjflfklksjfgf

        Reaaliarvoa? Reaalimarket.fi - Hyväksyy Bitcoinin maksuvälineenä!


      • linkki jäi

      • ÖÖÖPPPYYYTTT
        ksjflfklksjfgf kirjoitti:

        Reaaliarvoa? Reaalimarket.fi - Hyväksyy Bitcoinin maksuvälineenä!

        Mahtava homma. Kyseisen puljun myytävät tuotteet edustavatkin kaikkea sitä, mtä olen aina halunnut ostaa. Voi elämän kevät, mikä "kauppa".


    • been there done that

      Valtio takaa että menetät rahasi inflaation muodossa. Helmee

      • coser8cty03dstyyt65b

        Käsittääkseni inflaatiota ei voi tapahtua kun coineja ei voi luoda mielivaltaisesti lisää kenenkään niin haluessa...


    • bitcoinss
    • Huolet ohi, vihdoin

      Ei wittu eka miljoona euroissa jo kasassa bitcoineissa! En meinaa pysyä housuissani, kannatti lähtee ajoissa mukaan, sain vinkin aikanaan tuosta tämän ketjun ensimmäisestä viestistä!

      • Jaakko Bitcoin

        Nyt kelpaa sitten tilata loputtomasti mm. lasiputkisulakkeita Reaalimarketista. Nautitko ne kermakastikkeessa vai leivitätkö ne?


    • btc

      Ite realisoin eilen 58 000 euron edestä BTC:sä kullaksi hopea.fi:ssä ja pian olen asuntolainasta vapaa mies. Siinäpä teille pelokkaille epäilijöille! ;)

      • 165 tuhatta

        Ota samalla vaivalla yhteys Hämeenkadun Osuuspankkiin ja maksa minunkin asuntolaina pois - kun nyt näyttää homma toimivan!


      • ytgfvythg

        Mikä deja-vu! Aivan kuin vanhat WinCapita-ajat olisivat palanneet. Siinäkin ns. aikaiset kotiuttajat tekivät aikasmoisia "valuuttakauppavoittoja".

        Tämä kaveri tuntuu olavan myös aika fiksu, ei hassaa pikavoittoaan typerään ökyautoon, vaan toimii järkevästi. Näitä voittoja ei vouti ilmeisesti kerää pois joidenkien vuosien päästä, mutta älä kuitenkaan unohda ystäväämme verottajaa.

        Rahaa näistä bitcoinseista ei koskaan tule, mutta onpahan HYIP-väellä jotain pyramidipuuhasteltavaa.

        Vaan mitä sanoo Laiho?


      • Stupido1
        ytgfvythg kirjoitti:

        Mikä deja-vu! Aivan kuin vanhat WinCapita-ajat olisivat palanneet. Siinäkin ns. aikaiset kotiuttajat tekivät aikasmoisia "valuuttakauppavoittoja".

        Tämä kaveri tuntuu olavan myös aika fiksu, ei hassaa pikavoittoaan typerään ökyautoon, vaan toimii järkevästi. Näitä voittoja ei vouti ilmeisesti kerää pois joidenkien vuosien päästä, mutta älä kuitenkaan unohda ystäväämme verottajaa.

        Rahaa näistä bitcoinseista ei koskaan tule, mutta onpahan HYIP-väellä jotain pyramidipuuhasteltavaa.

        Vaan mitä sanoo Laiho?

        Mitäs tämä asia Laiholle kuuluu - häh?


    • aikainen lintu

      Heh helppoa rahaa kun ei tarvitse edes shköstä maksaa ja bitcoineja tullut sen verran louhittua että toissa päivänä napsahti tilille taas pari tonttua ylimääräistä. Onhan tällä tullut tienattua ihan hyvin ja nykyään on muuten palveluita jonka kautta voit käyttää bitcoineja ihan mihin verkkokauppaan haluat ;)

      • Tulppaanikauppias

        Kunhan ei vain hinnat nousisi noissa palveluissa nyt, kun kupla taas kerran puhkesi.


    • coinbtc
    • Tuossa vähän lisää

      CoinAd, toimii eivät kysele liikoja. Maksut tullut lompakkoon
      https://coinad.com/?r=7SWQSM5AY1Y64RG

      FreeBitcoin Todettu toimivaksi, maksut tulee lompakkoon.
      http://freebitco.in/?r=232007

      BitVisitor Ei tarvitse rekisteröityä kokeilkaa
      http://www.bitvisitor.com/?ref=178hg6rxUPTRBqMUJQkWBGCgJ6eTFqJuM4

      Bitcoin Addict Toimii
      https://bitcoinaddict.com?r=odyzyyxn

      ABitBack Tätä en oikeen vielä ymmärtäny, laitetaan nyt kuitenkin.
      http://www.abitback.com/members/register.php?refid=14648

      Daily Bitcoins
      http://dailybitcoins.org/index.php?aff=aa5a1c039ef24a66cbe39ee55685d53a

      Bitcrate Riko lattikkoja, ja katso paljonko Bitcoineja saat. Ei ole joka päivä jaossa Ei tarvitse rekisteröityä.
      http://www.bitcrate.net/index.php?ref=4615

      Bitcoin Pyramid Ei täysin ilmainen, laita Bitcoineja menemään, ja hommaa uusia alaisia, siinä sivussa katsele mainoksia.
      http://bitcoinpyramid.com/r/12770

    • Qoinproo

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      108
      2142
    2. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      118
      1640
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      124
      1530
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1347
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      75
      1256
    6. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      68
      1175
    7. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      489
      1167
    8. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      963
    9. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      942
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      886
    Aihe