Minikaivuri (mitä muut ovat mieltä)

Kaivuri osto mieless

Minulla olisi osto tiedossa saksasta tuotu volvo ec15B minikaivuri vm 2002 vähän ajettu
kysyisinkin nyt että kannattaako minun ostaa se vai katsella vielä muita minikaivureita ? ja saako niihin kalistajan puomin päähän kiinni ?
ja saako kaivuriin varaosia suomesta ?

ja vastaajat tunnetteko jari sillantietä ? oletteko ostaneet häneltä kaivureita ?
vai onko huijari ?

50

7684

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kop

      sillantie myy muitten ulkomaalaisten koneliikkeiden koneita ominaan, katsoo netistä ja laittaa myyntiin kovemmalla hinnalla jos joku kiinnostuu niin ostaa sen vasta sitten.. vääristää oikeiden konemyyjien tilannetta pahasti. Kehuu koneita hyväksi vaikkei olisi niitä edes nähnyt kuin kuvasta..jokainen voi löytää netistä samat koneet helposti todeta kunnon ja ostaa sitten ilman tuota jaria paljon halvemmalla!

      • jkiu

        Jep,toi mulle yhden aikanaan,mutta ei ollut sellainen kuin piti..Kannatta tilata itse suoraan,saksasta,belgiasta..


    • Outo juttu

      Olisi kiva tietää millä yhtiömuodolla ja nimellä kaveri koneita nyt myy. YTJ:n mukaan J. Sillantie Oy, Wirbelsturm Safarit ja Wirbelsturm Tours ovat haettu konkurssiin 2009. Eikös sama kaveri hoidellut aikoinaan ylläksen turistibusseja, laduntekoa ja muuta matkailuun liittyvää. Muutenkin tuntuu hämärältä kun toinen myyntinumero on salainen ja toinen menee Kolhoon hevostilalle. Firmanlta ei löydy suomesta mitään tietoja...

    • kokemuksenkautta

      Hei onks kukaan oikeasti koskaan tavannut TÄYSIN rehellistä konekauppiasta!?!?

    • eipä kait

      mutta oletkos tavannut täysin rehellistä vaihtokoneen tarjoajaakaan?

    • Petetty.

      Vetää retkuun minkä kerkiää eikä pidä lupauksiaan.

    • MF

      joopajoo olen myynyt traktoreita jos kertoo kaikki viat ei saa mitään myytyä.

    • wunderbaum1

      ottaa kuvia muiden pihoilta saksasta ja haukku muita keskustelu palstoilla sellasta suomen business on ,muija yritti ostaa sieltä raktoria olis ottanut 10 000 eero välist huhuhuhhuhuh.......

      • WeK

        Oi että kun hyvä esimerkki liiketoiminnasta!!!


    • äärimmäinen totuus

      normibisneksen nykymuoto. tai ainahan se niin on kai ollutkin että mahdollisimman pienellä riskillä, optimaalisesti ilman omaa panosta tai vaivannäköä, mahdollisimman suuret välirahat salaperäisesti omaan taskuun

    • WIBBELSTRUM

      YLLÄSEN TURISTIBUSSIMIES IHAN SAMAN LAINEN KUIN KONEHALLI.COM
      KAIKKI KUSETTAA VAROKAA RAHAA MENEE EIKÄ VEHKEITÄ NÄY !!! EN OSTA EN OSTA EN OSTA

    • Petetty.

      Rahat meni , ei vastaa soittoon

    • jaris67

      Olen aina ollut sitä mieltä että näissä keskustelupalstoilla puhutaan paskaa suurella suulla. Ja että täällä leikkii asiantuntijoita sellaiset ihmiset jotka piiloutuu nimimerkkien taakse. En yleensä viitsi näitä lukea saati kommentoida, mutta kun tekstit on suoraa valhetta niin alkaa mitta täyttyä!
      Tiedäthän että vaikka kirjoitatkin nimimerkillä niin olet vastuussa teksteistäsi.
      Kukahan mahdat olla kun minulta et ainakaan ole ostanut mitään. Koska jos olisit niin oisit saanut koneesi. Oletko kenties joku kateellinen jonka oma kone on jäänyt myymättä minun vuoksi?!
      Tuon koneita euroopasta ja KAIKKI minun asiakkaat on koneensa saanut. Kirjoitan jokaiselle kirjallisen tilausvahvistuksen jossa lukee lopussa: "Mikäli kone ei vastaa myyjän kuvausta niin kauppa voidaan purkaa välittömästi
      ilman mitään kuluja". Kuinka moni muu välittäjä uskaltaa tehdä samoin?

      Terv.Jari Sillantie / Wirbelsturm Oü

    • sivustaseurannut
    • RV8 5.2i

      Jaris67 on ollut nyt reilun pari vuotta "yhteystyökumppani". Ei mitään valittamista kaverin toiminnassa. Hoiti töiden yhteydessä/jälkeen työn maksun minulle päin niinkun sovittiin suullisesti. Vastapalvelut pelanneet kuin pitää. Auttaa jos häntäkin auttaa.
      Ja käytetty tavara on aina riski. Ostakaa uutta jos pelottaa. Mutta taitaa tulla rahat vastaan.

      Ja jos rehellisiä ollaan uskon että kaveri toimittaa tavaran, mutta puheiden perusteella on jäännyt rahaa saamatta vaikka tavara toimitettu.
      Muutaman takuutilanteen olen meinannut joutua hoitamaan hänen kauttaan paikkakunnallani. Mutta myyjä on katsonut helpommaksi toimittaa uuden vastaavan tuotteen joka toimii. Jotenka korjauksiakaan ei ole tarvinut tehdä. Näistä asioista selvitään puhumalla myyjän kanssa, ei palstalla keskustelemalla.

    • vilunen1

      itsellä on ihan hyvät kokemukset Sillantien toiminnasta. Hän hommas minulle pienehkön ISEKI traktorin joka oli kuvien ja ennakkotietojen kaltaisessa kunnossa.

      Hinta Saksassa olis n. 1500€ pienempi kun mitä se sitte suomessa maksoi....no onko siinä jotain ihmeellistä? Mitähän mahtaisi maksaa jos sen olisin esim. itse hakenut jollain kuormurilla Saksasta...?

      pitää sillekkin vähän laskea että kun itsellä ei ainakaan ole mitään käryä missä vehkeet sijaitsee kun ovat monesti ympäri maailmaa ja ei ole mitään suhteita eikä kuljetuksia valmiina, Jari sentään toi koneen kotipihalle asti kun niin sovittiin....vaikka aika paljon korkeemmalla olenkin kuin Tampere.

      Toisekseen kun porukka mutisee hinnoista, niin onhan sitä yrittäjänki jotenki tultava toimeen ja saatava palkkansa..eikä se todellakaan ole ilmaista ajaa OMALLA rekalla ympäri maailmaa, pelkästä jo auton kulut tulee aika koviksi....polttoaineet, vakuutukset yms....omassa perheessä on myös vaatealan yritys joka on menossa konkkaan.... kun ei kannata niin ei kannata!


      Ja voin sanoa sen verran yrityselämää tuntevana että ei ne hinnat tuotteilla ainakaan sillä laske että tehdään toisille hallaa puhumalla palturia ja mustamaalaamalla yritystä. Se vaikeuttaa myyntiä joka taas aiheuttaa sen että hintoja joutuu pitää (vähäisen myynnin vuoksi) korkeina että saa jotain muutaki leivänpäälle ku ylähuulen.

      kiitos ja anteeksi

    • kallista on juu

      Mä en ole ikinä saannut ostettua Suomesta mitään auton osaa, saatikka mitään muutakaan tuotetta samaan hintaan kuin ulkomailta. Vetäähän ne marketitkin välistä.. Esim kaupassa oleva peltinen säilytyskaappi 145e, ja kysely maahantuojalle pikaisen googlauksen jälkeen sama kaappi yksityishenkilölle 100e rahtia parikymppiä. Tuossakin hinnassa katetta ihan liikaa.

      Minusta tämä mustamaalaus kannattaisi lopettaa. Isolle koneellehan tulee kuluja tuhansia euroja kun se tuodaan jostain Hollannista asti tänne kuormaautolla. Eihän nämä paikallisetkaan kluljetusyritykset liikuta edes henkilö autoa toiselta puolelta toiselle puoelle suomea alta 500e.. Toikin hinta on varmasti alakantissa.

      Ja otetaan esimerkkinä toinen. Tämä ihana suomen matkahuolto. Kaveri laittoi yhden kirjan erehdyksissään matkahuollolla minulle. Kirja painoi alta kilon, rahtikuluja tuli yli 8e, kun postilla sama tuote olisi tullut n:1dellä eurolla.

      Koittakaa oppia jo että tästä EU:sta ei ole mitään hyötyä, kaikki vaan kallistuu sen myötä mitä kauemmin sielä ollaan.

    • vilunen1

      Komppaan edellistä kirjoittajaa näissä rahtihinnoissa, kuljettaminen ei todellakaan ole halpaa varsinkaan kun kyseessä on tuhansien kilojen painosia koneita.

      Jos joku on tälle keskustelun kohteena olevalle yrittäjälle esim. kateellinen
      niin voin kyllä sanoa että suomen byrokratia ja kaikki muu millä on yrittäjän elämää hankaloitettu suomeessa on se täysin turhaa. Jos tuntuu siltä niin voi kokeilla itse alkaa yrittäjäksi ja koittaa sitte pärjätä parin sadan euron "katteilla" , menee kyllä perse edellä puuhun ihan varmasti.

      Joku mainitsi että "rahat meni ja konetta ei tullu"?? miten se on edes mahdollista nykypäivänä? no ei mitenkään, ja en usko että maahatuoja joka yrittää suomessa konekauppaa suorittaa tekis niin tyhmän ratkasun. Jokainen voi tietenki laittaa sen omalle kohalle että jos olet yrittäjä niin et voisi sellaista tehdä...joten taitaa olla täysin #%&/ jauhantaa.

    • WUBBELS VIM

      RAHAT MENI KONETTA EI TULLUT !!!!!!!!!!!

    • HAEN ITE SAKSASTA

      YLLÄSEN TURISTIBUSSIMIES IHAN SAMAN LAINEN KUIN KONEHALLI.COM
      KAIKKI KUSETTAA VAROKAA RAHAA MENEE EIKÄ VEHKEITÄ NÄY !!! EN OSTA EN OSTA EN OSTA

    • WIBBELSTUM
    • rahatmeni

      paljoko sulta meni rahaa tolle ....

      • valmetti2

        17500 eeroo


    • konemiehet asialla

      Kyllä on taas lapsellista porukkaa liikeellä !

      Hakekaa hyvänen aika ne rojunne itse sieltä maanääristä ja hoitakaa kaikki kulut saman tien niin saatte varmaan ihan ilmaseksi ja rahaa vielä mukaan !

    • Jari67

      Kyllä näyttää suomalaisilla menevän huonosti kun pitää noin mustamaalata. Hyvin näytän onnistuvan tuossa kilpailussa kun aletaan noin pahaa puhumaan.
      Kun ei muuten pärjätä niin puhutaan pahaa. Ei näytä auttavan kun ottaa yhteyttä poliisiin. He kyllä ottavat selvää nimimerkien takana olevista paskan jauhajista. ja saadaan asialle loppu.

      Terv.Jari Sillantie
      Wirbelsturm Ou

    • Eero Räikkönen

      Moi !

      Tilasin Jari Sillantieltä Catin minikaivurin ja sain sen toissapäivänä.

      Ennen ostoa googletin Jari Sillantien ja löysin myös tämän viestiketjun ja luin läpi jutut, ajattelin että hyvä kirjoittaa myös positiivinen ostokokemus.
      Itse olin tyytyväinen koneeseen ja hintaan, myös aikataulu piti.

      Ainoa homma mikä ei ole vielä hanskassa on itse kaivaminen mutta harjoittelemalla oppii.

      Eero Räikkönen, Lievestuore

    • rafi1

      tänään saapui pihaan jari sillantieltä ostamani hitachi, kone oli juuri siinä kunnossa kun hän puhelimessa mulle kertoi ja muutenkin jäi positiivinen kokemus kaupasta.






      sami junnila

    • wunderweba

      sillantie myy muitten ulkomaalaisten koneliikkeiden koneita ominaan, katsoo netistä ja laittaa myyntiin kovemmalla hinnalla jos joku kiinnostuu niin ostaa sen vasta sitten.. vääristää oikeiden konemyyjien tilannetta pahasti. Kehuu koneita hyväksi vaikkei olisi niitä edes nähnyt kuin kuvasta..jokainen voi löytää netistä samat koneet helposti todeta kunnon ja ostaa sitten ilman tuota jaria paljon halvemmalla!

    • jari sillantie

      laita suomalainen osake yhtiö rahasta suomalaiselle pankkitilille niin sitten ostan ja maksan koneen en muuten rehelliset ulklomaisetkin yhtiöt käyttävät suomalaisia tilejä ................. mutta ei välistä vetäjät lopeta tälläinen ihmisten kusettaminen ja myy kalustosi pois ennkuin saat tuomion !

      • asiasta tietävä

        Niin monta konkurssia on sillantiellä takana ettei verottaja ainakaan ennakkoperintärekisteriin hyväksy. Liiketoimintakielto tais ajaa ulkomaille


    • webawunder
    • ompas

      outoa parkumista toisten elinkeinosta.
      Jos on koneet tarvista niin hieroppa ne peukalot pois siitä keskeltä kämmentä
      ja hoida se koneen haku ihan itse ja voithan joutessasi tuoda minullekin
      koneen tietysti samaan rahaan minkä se siellä maksaa.
      Niin ja rahdistakaan en maksa mitään,tehdäänkö diili.

      • voisinostaa

        "Only for export not for EU market"
        Onkohan tuossa koneessa CE merkintä vai miksi ei eu markkinoille?


    • plussaa

      Eipa taida kaivuri tulla laivassa ihan ilmaseksi Suomeen.. Mäkin voisin ostaa tommoselta diileriltä mieluusti kaikkea tavaraa joka hommaa saksasta tuotteet samaan hintaan mitä ne Saksassa maksaa.. Itse tilannu tuotteita ulkomailta, niin aina pitännyt verot ja rahti maksaa.. Voisko tämä toinen diileri kertoa yhteystietonsa jos sen ei tarvitse kaupassa saada yhtään voittoa.. Teen mieluusti kauppaa kanssasi. Sillantien tiedot jo löytyvät, mutta ei kilpailijan..

      Myyhän se paikallinen Siwa:kin tuotteita kalliimmalla kun esim Citymarket..

    • koneeton

      viis tuhatta yirttäjän taskuun koneesta tuntuu han kohtuulliselta rahalta ottaen huomioon että lauttamatka täyspitkällä on jossain 1700€ tienoilla/suunta, jollainhan se kuljetusauto sinne on vietäväkin vai mitä? ja ei scaniatkaan millään hajulla kulje ja luultavasti jokainen myyjä tekee työtään rahasta eikä minkään kutsumuksen tai hyväntekeväisyyden takia... ja niinku pohjanmaalainen kauppias sanoo, sieltä ostetaan mistä halvimmalla saadaan, keneltäkän ei ole kielletty itse lähtemästä sinne saksaa kiertelemään ja katselemaan koneita halvemmalla, moni on sitä käynyt kokeilemassakin.

    • Kalle60

      Minä olen saanut Jari Sillantieltä hyvää palvelua! Tuote (Kuorma-auto) oli parempi kui osasin odottaakaan. Sanojensa mittainen kauppias!

    • Sami S.

      Niitä harvoja asioita jotka on elämässä onnistunut on ollut yhteistyö Jari Sillantien kanssa.Koneiden vaihto kävi hienosti ja ei mitään huonoa sanottavaa,päinvastoin.
      Luotettava konekauppias.
      Sami,Akaa

    • menetin rahat

      meni just 15000 euroo kaikki rahat meni

    • KONEHALLI.COM

      VAROKAA MYÖS KONEHALLI.COM

    • minnemennyt

      sivut hävinnyt nettkoneesta?

    • tomi71

      Tuntuu kummalliselta tuollaiset vitisemiset nimimerkin takana..
      Jos olisi totta, että 15tonnia meni rahaa eikä konetta kuulunut, niin eiköhän sellainen tapaus olisi selitetty yksityiskohtaisemmin tms.. ?
      Tietysti on helppoa jokaisen paukuttaa päätä jos löytyy (viikon ajan salaa työaikana googlettettua ja ainoat tauot siinä ruoka ja kahviajat) jostain muutama satasen halvempi laite jne..
      Siitä vain konekauppiaaksi sitten ja harrastamaan kauppajärjestelyt, matka ja rahtausjärjestelyt ja muut renkaanpotkijoiden wunderbaumpäälliskauppaan-kiukuttelut, takuineen... !
      Sillantie, Wirbelsturmilta ostettu firman aikaisempi kuormaauto. Kertoi heti kaikki viat, hyvä, reilu kauppa !
      Kurottaja,bobcat, toinen ka hankittaessa ei sillähetkellä ollut, antoi hyviä vinkkejä..olisi pitänyt kuunnella !

      Ei mitään huonoa sanottavaa, päinvastoin !

      Tomi Suominen

    • Timbe68
      • juueiii

        Ei jumalauta minkälainen härveli. Tuohan on hengenvaarallinen laitos. Selkänikamat saa kyytiä. Mitenhän tuolla pääsisi suolle ojia putsaamaan? Kyllä kaivan mieluummin Jarilta ostetulla Yanmarilla ja istun lämpimässä kopissa, vaikkakin maksoi perille tuotuna yli tuplasti.


    • puuha2

      Jari on rehtimies.tilasin koneen ja maksoin etukäteen ja kone tuli 7700e ja oli juurikin sellainen mitä puhelimessa sano..tuntuu että on tuota katteellista porukkaa jolla ei ole rahaa tai saatana muuten pimeää ja masentunutta porukkaa:D

    • wendi&wiljami

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14851
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    8. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe