Kokemuksia pankeista, mikä on paras pankki?

teknologiayrittäjä

Mikä pankki on mielestänne parhain pankki pienyrittäjälle, jota voisitte suosittella? Tarve on pääasiassa verkkopankille ja debit-kortille. Verkkolaskutuksesta ei ole niin väliä (toimii yhtä hyvin kuin kännykkä-TV).

Lisäksi, mitä pankkia ette suosittelisi, syy?

Itse olen ollut Nordean asiakas, ja nyt alkaa kusettaminen kyllästyttää, harkitsen Sampoa. Siellä ainakin reilusti kerrotaan hinnat.

25

6294

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • espankki

      S-pankki on hyvä pankki.

    • 1+1

      Osuuspankissa ei ole valittamista. Jäsenyyden avulla saa palvelumaksut kuitattua lähes kokonaan bonuksilla.

      • ääs-pankki

        Bonuksia ei voi käyttää yritystilissä osuuspankissa.


    • rrrrrrrrrtttttttt

      Älä Sampoon mee. Se on kallis pankki. Samoin Nordea. S-pankki on hyvä, ei kuluja.

    • miten teillä..

      Kertokaas mitä pankit veloittaa teiltä!

      Tapiolan tili maksaa 7€/kk, sillä saa erittäin hyvän verkkopankin, joka ei revi hermoja, kuten esim Nordea tekee. Tapiolasta saa maksukortin samalla hinnalla, muita maksuja ei ole normaalissa käytössä, lisäksi vakuutukset samassa yhtiössä.

    • Älä haaskaa

      Höh, maksat Tapiolaan 7 e/kk, 84 e/vuosi. Minulla on s-pankissa, ei senttiäkään kuluja. Ja toimiva verkkopankki on. Ja maksukorttikin on ilmainen.

      • edellinen..

        Kerrotko nyt yksityisen tilistä, vai tmi, joka nyt ei varsinaiseti ole yritys? 7€ on mielestäni pieni kulu Oy:n pankkiasioden hoidosta, jos tuntuu isolta, ei mene kovin hyvin.

        Miksi sitoa S-ryhmän pallo jalkaansa, keräät sitten tietysti jotakin typeriä bonuksia yksityisostoksista ja siitäkin "edusta" jouduit maksamaan. S-ryhmä ja sinun kaltaiset ihmiset ovat yksi syy miksi suomessa on kilpailu kaupanalalla olematonta, kuluttajat maksavat kaikesta ylihintaa. Bonukset maksatetaan teillä kuitenkin.

        Mikäs sen s-pankin todellinen hinta on? Ei mikään, eikä kukaan tarjoa palveluja täysin ilmaiseksi, vaikka niin luulet.


    • t3145

      onneksi pääsin samposta eroon. siitä lähtien on elämä hymyillyt !

      voi olla että sampo kertoo reilusti hinnat mutta,

      ei ollut ihan helppoa, kun keksivät jos jonkinlaisia sakkomaksuja, kieltäytyivät näyttämästä maksuluetteloa maksetuista lyhennyksistä edes maksua vastaan, tyhjensivät tilin kahdesti ilman lupaa ja ilmoitusta asiasta, heidän tietokoneensa oli kuulemma tehnyt virheen, kun asioita tiedustelin. pankinjohtaja ei myöntänyt virheitä koskaan tapahtuneen. viestit pankin johdon kanssa tuhoutiuvat lukemisen jälkeen yms käsittämätöntä toimintaa..
      eivät osaa tehdä avoimilla käyttöjärjestelmillä toimivaa verkkopankkia.
      lisäksi lähikonttorissani oli yksi iäkäs rouva joka teki konttorin kaikki työt, vastahakoisesti, väärällä alalla kun oli. nuoret jullit puolestaan lähinnä pureskelivat purukumia ja nauttivat kovaa palkkaa.

      en suosittele kenellekään, joka arvostaa itseään tai rahojaan

      nooapankkia voin taasen suositella sille, joka ei tahdo jonottaa, ja joka haluaa henkilökohtaista palvelua. eli kaikkea päinvastaista kuin sampo tarjoaa.

    • Älä haaskaa

      Toiminimi on ja kuluja nolla euroa. En kerää bonuksia. Rahat vain on s-pankin tilillä ja sieltä makselen toiminimen laskuja.

      Oy on eri juttu. Siitä en tiedä velkooko s-pankki siltä jotakin.

      • Mikä pankki?

        S-pankki myöntää tilejä vain henkilöasiakkaille. 1.5.2014 alkaen tosin myös yhteisöille, koska yhdistyy TapiolaPankin kanssa.


    • Valepankki vähän

      >>Toiminimi on ja kuluja nolla euroa. En kerää bonuksia. Rahat vain on s-pankin tilillä ja sieltä makselen toiminimen laskuja.
      Oy on eri juttu. Siitä en tiedä velkooko s-pankki siltä jotakin. >>

      Siis tuo S-pankin yritksille tarjoama korttihan ei ole mikään yleinen Visa-tyyppinen luottokortti, vaan muoviläpyskä joka toimii van S-ryhmän kaupoissa ja bensa-asemilla ym.
      http://www.s-pankki.fi/palvelut_yrityksille/bcm/fi_FI/bcm/

      Muutenkin, ei tuota S-pankkia voi Oy-tyypin yritykset käyttää lainkaan. Käsittääkseni eivät edes avaa minkäänlaista pankkitiliäkään yrityksille.
      http://www.s-pankki.fi/palvelut_yrityksille/palvelut_yrityksille/fi_FI/palvelut_yrityksille/

      Ainoatakaan pankkikonttoriakaan ei ole missään. Kaikenlainen "pankkiasiointi" tapahtuu S-markettien kassoilla. Pystunee ilmeisesti käteistä nostamaan kortillaan kassaneidiltä.

      Eli vain kuluttajille tarkoitettua hommaa tuo "S-pankki", jos pankista edes voi puhuakaan, sellaista se on kaiken kaikkiaan.

    • Älä haaskaa

      Hei, olet väärässä. S-pankin Visa käy kaikissa kaupoissa. Tilasin jopa netistä Saksasta tavaraa ja maksoin sillä. Että ihan käypä muoviläpyskä on.

    • Rouva Äs

      Kuules "Valepankki vähän", katsohan joidenkin verkkokauppojen sivuja, niin huomaat, että s-pankin kortilla voi maksaa niissäkin. Kurkkaa vaikka palapelikauppa.fi, sannas.fi, shoplikeyou.fi. Niissä käy s-pankin kortti. Minä asioin Cittarissa ja käytän aina s-pankin korttia. Prismassa en käy koskaan, enkä missään s-kaupasa. S-pankki löytyy joka Prisman tiloista.
      Joten, ota selvää asioista ennen kuin alat tuollaista väittämään.

      • Firman kortit ja S-p

        >>Minä asioin Cittarissa ja käytän aina s-pankin korttia. Prismassa en käy koskaan, enkä missään s-kaupasa. S-pankki löytyy joka Prisman tiloista. >>

        Minkäs muotoisen firman nimissä sinulla tuo korttisi on, onko Osakeyhtiö vai Toiminimi kyseessä?

        Edellä puhuttiin nimenomaan firman nimiin saatavissa olevista korteista. Sellaisia ei S-pankilta firmalle saa, kun ei saa edes pankkitiliäkään perustettua firman nimiin.

        Opetelkaa lukemaan mitä on kirjoitettuna sanottu, niin ei tarvii montaa kertaa selittää ihan samoja perusasioita.


      • öööööööööööööööööööö
        Firman kortit ja S-p kirjoitti:

        >>Minä asioin Cittarissa ja käytän aina s-pankin korttia. Prismassa en käy koskaan, enkä missään s-kaupasa. S-pankki löytyy joka Prisman tiloista. >>

        Minkäs muotoisen firman nimissä sinulla tuo korttisi on, onko Osakeyhtiö vai Toiminimi kyseessä?

        Edellä puhuttiin nimenomaan firman nimiin saatavissa olevista korteista. Sellaisia ei S-pankilta firmalle saa, kun ei saa edes pankkitiliäkään perustettua firman nimiin.

        Opetelkaa lukemaan mitä on kirjoitettuna sanottu, niin ei tarvii montaa kertaa selittää ihan samoja perusasioita.

        Toiminimi Liisa Ankka saa kyllä tilin s-pankissa. Sehän on sama kuin sinä itse.
        Rouva Äs taisi puhua ruokaostoksista Cittarissa.


    • teknologiayrittäjä

      Kiitos vastauksista vaikka en vieläkään tiedä, mihin vaihtaisi... Sampo-pankissa hintaa enemmän huolsetuttaa heidän käyttämä Java-tekniikka, siihen liittyy jonkin verran tietoturvauhkia ja teknisiä murheita, joten se saa jäädä :(

      S-pankki on tarkoitettu vain yksityisille (ei Oy), sekin saa jäädä...

      Tapiola ei kerro hintoja ja ehtoja reilusti, kusetuksen pelossa jätän sen väliin...

      OP antaa asiakasystävällisen kuvan, mutta hinnastoa ei löydy heiltäkään...

      Lisämauste soppaan on se, että haluan tilitapahtumat sähköisessä muodossa (cvs-formaatti), jotta voin hyödyntää niitä T-lasku -laskutusohjelmassa. Periaatteessa SEPA:n myötä voisi hyödyntää myös Suomen rajojen ulkopuolella olevia pankkeja, mutta se ei taida loppupeleissä olla viisasta(?).

    • Yrityspankin vaivat

      >>OP antaa asiakasystävällisen kuvan, mutta hinnastoa ei löydy heiltäkään...
      Lisämauste soppaan on se, että haluan tilitapahtumat sähköisessä muodossa (cvs-formaatti), jotta voin hyödyntää niitä T-lasku -laskutusohjelmassa. >>

      Jokaiselta pankilta jonne Yritystili on avattavissa, niin kyllä niiden verkkopankista saa myös Konekielisen tiliotteen noudettua, eli juurikin ne tilitapahtumat. Nordean verkkopankista aineiston saa kahdessakin eri formaatissa, HTML-muodossa tai Tietue-muodossa.

      Tuo Sampo-pankin JAVA-härpäke on todella sairas viritelmä. Sammon verkkopankkiyhteys ei ole enää kevyt selainpohjainen yhteys, vaan käyttäjän pitää sallia koneelleen asennettavaksi kyseinen Sammon JAVA-ohjelma, joka voi siellä tehdä ja vakoilla ihan mitä tahansa.

      Pankit ovat todella vaivalloisen salamyhkäisiä kertomaan pankkipalveluidensa hintoja. Hinnaston toki saa kun erikseen jokaisesta pankista sellaista pyytää. Mutta palveluiden nimet ja paketoinnit ovat eri pankkien välillä aivan erilaisia, eikä hintavertailu ole helppoa.

      Suomen Yrittäjät tekee jotakin tällaista Pankkipalveluiden hintavertailua aika säännöllisesti, http://tinyurl.com/3hbhthx

      TILILLE SAAPUVAN VIITTEELLISEN MAKSUN VELOITUS
      OP-Pohjola 13 snt/kpl
      Sampo Pankki 13 snt/kpl
      Nooa Säästöpankki 13 snt/kpl
      Nordea 12,6 snt/kpl
      Aktia 10 snt/kpl
      Handelsbanken 10 snt/kpl
      Ålandsbanken 10 snt/kpl
      Suupohjan Osuuspankki 8 snt/kpl
      Tapiola Pankki Pankkiohjelmalla 10 snt/kpl (Verkkopankilla 0 snt/kpl)

      Pelkästään tämän yksittäisen veloitustapauksen perusteella OP, Sampo ja yllättäen pikkupankki Nooa olisivat 13 snt veloituksillaan kaikkein kalleimmat. Nordea kalleuspäässä hyvänä kakkosena 0.4 snt alemmalla hinnalla.

    • RVA TJ.

      Vaihda säästöpankkiin, et tule katumaan. Meillä oli ennen henkilökohtaiset tilit osuuspankissa, firma meni sattuneesta syystä säästöpankkiin ja pian perässä kaikki tilit. Meillä on myös Oy. Hinta taso alhainen ja kaikki palvelut löytyy, asiakaspalvelu on ihan ykköstä!!!

    • Päivitäntilanteen

      Ei ole S-pankki enää pienyrittäjän pankki: eivät ota vastaan e-laskuja! Eli laskut pitää vastaanottaa paperisina, ja niihinhän tulee tietysti käsittelykulut päälle...

      • sdfghjklölkjhgfdfghj

        Ei ole pakko ottaa paperilaskuina, sama laskut saa sähköpostiin ilmaiseksi.


    • kurhisenka

      Kuulemani mukaan osuuspankki on syvältä. Faija kuoli eikä MITÄÄN apua saa osuuspankista. Ilman ulkopuolista asiantuntija-apua rahat jäisi sinne.

    • jossainonn

      Eiköhän se ole se perinteinen "sukanvarsi" .

    • Ås-pankkiparas

      Nordea ahne samoin Danske ja Wahlströmin anheuttako? Itse käärii voitot, optiot ja miljoonat pakenee veroja Ruotisiin kun kuulemma poajlle pitää saada omaisuutta.

      Myäs erilaiset kulut maksut ed. mainituissa pankeissa kalliita ja palvelu ontuvaa!

      Meilla sanoo konttorit ja virkailijat irti. Iljettävää.

      S_ Pankki taittaaa olla se parasvaihtoehto.

    • terhis88

      Pääomatulo yrittäjä, nordnet ei tosin pankki ja s pankk

    • Anonyymi

      Mainostaa pienyrittäjälle hyvää pankkia, täyttä potaskaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miten voi olla muun sukupuolinen?

      Ei mitenkään. Kyllä tämä Euroviisujen voittaja on selvästi poika eikä tyttö, eikä mikään muun sukupuolinen. Olen aina pi
      Maailman menoa
      636
      3909
    2. Tunnustan nyt

      Tykkään katsella sua😍
      Ikävä
      46
      1722
    3. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      52
      1507
    4. Kuka on Suomussalmen rikkain mies?

      Jättäkää nimi pois, mutta antakaa sen verran vinkkiä, ettei erehdystä voi tulla. Ammatti pittää mainita.
      Suomussalmi
      40
      1465
    5. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      172
      1436
    6. Olipa kärsimystä kuunnella Martinaa huomenta suomessa

      Voi hyvää päivää sitä ulostuloa ja mitä liibalaabaa päästi suustaan. Esim. Kaikki äidit tietää mitä se arki on, what, mu
      Kotimaiset julkkisjuorut
      230
      1328
    7. Volkkari olkoon tunniste....

      Ajattelen sua, en ole unohtanut. Vanhemmalle miehelle...
      Suhteet
      106
      1126
    8. Tiesitkö nainen että olen

      Tavattoman epävarma itsestäni. Pienikin takapakki tahaton tai tahallinen voi särkeä paljon ja vaikuttaa käytökseeni teh
      Ikävä
      50
      1066
    9. Tunnusta pois

      Tykkäät katsella mua
      Ikävä
      61
      1011
    10. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      18
      959
    Aihe