Yli 1.000.000 käyttää mielialalääkkeitä luku kasvaa

Hallitusjuntta

Politiikojen päätösten tähden! Noin 700.000 – 1.000.000 käyttää Kela korvattavia mielialalääkkeitä ja osa ei hae apua synteettisistä lääkkeistä.

Tuula Malin
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=9&id=4253

YHDENVERTAISUUS LAIN EDESSÄ EI TOTEUDU! EDES NYT!

Yli 700.000 käytää Kela korvattavia mielialalääkkeitä koska päänuppi ei enään kestä!
Hallitusjuntat on hajoittanut ihmisiä jo viimeiset 30.vuotta. Heitä suojelee poliisiylijohto (välillä sdp nyt kok) ja ylimmät tuomarit on heidän oman puolue klaanin, loosin tai vapaamuurari loosin jäseniä!

Työterveyslaitos (http://www.ttl.fi )on tehnyt tutkimuksen jossa todettiin että jos ihminen ei pysty palkallaan elättämään perhettään (tai itseään) ihminen sairastuu henkisesti, ja tietenkin myös jossain vaiheeessa fyysisesti. Jollette usko niin kokeilkaa elää 6kk Kela rahalla, kun ei kansanedustajat testissä pystynyt siihen edes 2 viikkoa! (testin teetti Iltasanomat ta iIltalehti 7-8 vuotta sittten)

Myös silloin ihmiset sairastuu kun sosiaalituet ja avustukset eivät riitä elämään, syrjäyttäen perheet lapsineen ja yksinelävät yhteiskunnasta.

Ei tullut punakone sortamaan vuosina 1939-45 vaan nyt sotaveteraanien rintaperilliset sortaa omaa heimoaan ja kansaansa, saman uskon omaavia köyhällistö kristittyjä ja vähemmistö köyhällistö kristittyjä.
Raamatun vastaista palkatonta työtä (mal.3:5) nämä heimoveljien riistäjät näkevät ratkaisuksi työttömyyteen, vaikka se juuri jossain vaiheessa hajoittaa ihmisen, ja on vastoin ihmisoikuksia!http://www.hs.fi/paakirjoitus/artikkeli/Riittävä sosiaaliturva kuuluu ihmisoikeuksiin/HS20080721SI1MA01v7p

Vaikka valtiojohto on omalla lainsäädännöllään tehnyt rikokset ihmisyyttä kohtaan lailliseksi! Vaikeesti kannettavia taakkoja laittavat ihmisten kannettavaksi mutta eivät itse koske niihin taakkohin sormellakaan.
http://www.adressit.com/kirje_yklle

MÄÄRÄ OSA LEIPÄÄ KUULUISI KAIKILLE ON TÖISSÄ TAI EI ! (neh.5, hes.34, miik.3:11,
VANHURSKAUS KANSAKUNNAN NOSTI, JA NOSTAISI MYÖS TÄNÄÄN.
ABBA ISÄ MEIDÄN JOKA OLET TAIVAASSA ANNA MEILLE MEIDÄN JOKAPÄIVÄINEN LEIPÄMME, (huom; ANNA).
http://www.adressit.com/suomi24-boikottiin

KIITOS KOKOOMUS JA SDP JA RKP VIHR EVLUT PALKKAPAIMENET JA KIRKKORUHTINAAT , JA MUUT LOOSIT JA LAHKOT

40

371

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ylös! Polvistuneet!

      Suomessa yli 1.000.000 käyttää mielialalääkitystä
      kirj; Kiitos Kokoomus 3.7.2012 02:30

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/10756803

      Olen seurannut tuon määrän kasvua muutamaa vuotta sitten, ensin kun se kiinniitti huomiotani se oli yli 500.000 ja seuraavaksi 750.000 ja nyt yli 1.000.000 !!!
      Lisäys on olllut huimaa Kokoomuksen Hallituskaudella!

      JOTEN KYSEENALAINEN KIITOS ENSIMMÄISENÄ.... KOKOOMUKSELLE, KESKUSTA, RKP VIHR JA SDP! SAHAATTE OKSAA JOLLA ITSE ISTUTTE!!!!

      IHMISEN HENKINEN JA FYYSINEN SIETOKYKY ON KAILLA RAJALLINEN JA KAIKILLA ERINLAINEN!!! YKSILÖÄ EI SAISI LAITTAA KANTAMAAN YHTEISÖN TAI VALTION VIKOJA JA PUUTTEITA. SITÄ ETTE TEE EDES TE!!!

      Kelan lääkekorvaustilaston mukaan 1 067 964 suomalaista käytti viime vuonna masennus-, psykoosi-, neuroosi- ja unilääkkeitä. Lasten ja nuorten psyykenlääkkeiden käyttö on kolminkertaistunut 2000-luvulla. 15–24-vuotiaista suomalaisnuorista yli 50 000 sai viime vuonna jotakin psyyken toimintaa säätelevää lääkettä.

      Selvästi käytetyimpiä ovat masennuslääkkeet. Niistä eniten kirjoitetaan SSRI-ryhmään kuuluvia selektiivisiä serotoniinin takaisinoton estäjiä.

      – Uudemman polven masennuslääkkeet ovat suosittuja, koska välittömät ja näkyvät haitat ovat vähäisemmät kuin vanhemman polven lääkkeissä, kertoo kliinisen psykiatrian professori Jari Tiihonen Tukholman Karoliinisesta instituutista.

      Sosiologien mukaan erilaisten keskushermostoon vaikuttavien lääkkeiden käyttö on jo niin yleistä, että suomalainen hyvinvointivaltio on vääjäämättä muuttumassa psykofarmaseuttiseksi yhteiskunnaksi.

      Kehitys on huolestuttava. Samaan aikaan kun psyykenlääkkeiden käyttö on lisääntynyt, väkivallanteot ja verilöylyt ovat tulleet osaksi suomalaisten arkea.

      USA:ssa nuorten tekemien joukkosurmien taustalta on kaivettu esiin masennuslääkkeiden haittoja. Usean kouluampujan tiedetään käyttäneen masennuksen hoitoon tarkoitettuja SSRI-lääkkeitä.

      Kelan lääketilastojen mukaan alaikäisten psyyken lääkitseminen moninkertaistuu murrosiässä.

      – Murrosikää on ryhdytty hoitamaan masennuslääkkeillä, ilman että kenelläkään on täsmällistä tietoa lääkehoidon haitoista. Normaalin kasvuun ja kehitykseen liittyvän kipuilun näkeminen lääkehoitoa vaativana oireiluna tai sairautena on äärimmäisen huolestuttavaa, ärähtää sosiologian dosentti Ilpo Helén Helsingin yliopistosta.

      SSRI-ryhmän lääkkeiden haittavaikutuksista otsikoissa ovat olleet pääasiassa pysyvät seksuaalitoiminnan häiriöt. Vähemmän puhuttuja haittoja ovat itsetuhoisuus, impulsiivinen ja vastustava käyttäytyminen, yllättävät aggressiot sekä vihamielisyys.

      Yhdysvalloissa havaittin 2000-luvun alussa monen kouluampujan käyttävän tai käyttäneen SSRI-ryhmän masennuslääkkeitä.

      – Tällainen havainto on tehty, mutta vielä ei voi tehdä tieteellisesti luotettavaa johtopäätöstä siitä, että masennuslääkkeiden käyttö selittäisi elämää tuhoavan käyttäytymisen, toteaa professori Jari Tiihonen.

      Tiedeyhteisössä ei siis ole yksimielisyyttä masennuslääkkeiden ja joukkosurmien välisestä syy–seuraus-suhteesta.

      – Tiedetään teko ja lääkkeiden käyttö, mutta ei sitä, kuinka sama henkilö olisi toiminut ilman lääkkeitä kyseisessä tilanteessa. Satunnaistettu tutkimustilanne tuottaisi huomattavasti luotettavampaa tietoa, mutta sellaisen toteuttaminen on mahdotonta: pitäisi jättää osa nuorista masennuspotilaista lääkitsemättä, selvittää Tiihonen.

      Tuula Malin
      http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=9&id=4253

    • MIELIALALÄÄKE ON

      HUUME, siihen jää koukkuun 120%:n varmuudella. Jos syöt 2 viikkoa ssri-lääkkeitä syöt niitä sen jälkeen hautaan asti. Lääketehtaiden parasta businesta = kela = veronmaksajat maksavat.

      vituttaaihanoikeasti tuo paskajuttu.

    • Tehää hyvä bisnes

      Kyseessä on Kokoomuksen juoni. Siellä puolueohjelmaan on kirjattu että kansalaisten lääkitystä on vahvennettava juuri mielialalääkkeiden osalta.

      Nämä lääkkeet vähentävät ihmisen aloitekykyä, idearikkautta ja valppautta. Se näkyy suoraan työelämässä, uusien yritysten perustamisessa, uusien työpaikkojen määrässä, ulkomaankaupan tappiollisissa lukemissa jne.

      Lääkkeiden pääasiallinen takoitus on kuitenkin alentaa kansalaisten vastusta. Kokoomus haluaa nyt toteuttaa asioita jotka sotivat kansalaisten tärkeimpiä arvoja vastaan.

      Perheen lähiomaisten väliset kiintymysten siteet heikkenee, kansalaiset muuttuvat välinpitämttömiksi myös valtiollisen itsenäisyyden asialle, sotaveteraanien taisteluilla maalle saatu asema, kaikki asia muuttuu merkityksettömäksi.

      Katkera työpaikan menetyskin kuitataan määräämällä vahvempia lääkkeitä. Kansalaiset eivät kapinoi edes maan holtitonta velkaannuttamista vastaan. Ihminen ei enää piittaa, eikä jaksa välittää asioita mitä valtaeliitti hänelle tarjoaa. Kaikki menee torjunnoista läpi ja kaikki hyväksytään.

      Psyykelääkityksen vahvalla lisääntymisellä Kokoomus saa ajettua tahtonsa lävitse, ja tekee tästä maasta sellaisen Suomen kuin heidän harhaisissa kuvitelmissaan on hyvä asia ja hyvä bisnes.

      • Kirjoitit hauskasti

        mutta ilmeisen totta.

        Valitettavasti.

        Ministerit olis hyvä laittaa ssri-lääkekuurille kuukaudeksi,
        ja sitten Siperiaan, ilman lääkkeitä. Ainakin Kataloinen ja Urpiloinen.


    • kookomuslainen.

      Itse juon kaljaa ja viinaa se on paljon parempaa kuin tollaset paskat.

      • pulikkaan pullo

        Sellanen puoilikkaan pullo viinaa päivässä pitää miehen tiellä. Sen saa vitosella jos Tallinnasta hakee ison lastin kerralla.


    • Psykologiset testi

      PAKOLLISET PSYKOLOGISET TESTIT KANSANEDUSTAJILLE JA VALTION YLIMILLE VIRMAMIEHILLE JA KONSULAATEILLE!

      Valtiojohdolle pitää laittaa pakolliseen psykologisiin testeihin mielentilatutkimuksiin jotta voidaan selvittää heidän mielensä soveltuvuus johtaja asemaan!

      Nyt psykologisia testejä tehdään monissa firmoissa ja erinlaisiin vastuullisiin ammatteihin pyrkiville, jotka ovat suorassa vastuussa ihmishengistä (lentäjät, sairaahoitajat, lääkärit, lasttenhoitajat, varusmiehet, opettajat jne...).

    • lääkettä käyttää

      ei vaan 7 - 10 miljoonaa käyttää

    • Retardiyhteiskunta

      Kaikkein pahinta asiassa on, mielialalääkkeitä popsivan äidin lapset ovat jälkeenjääneitä ja heillä on oppimisvaikeuksia.

      Suomi on helppo suupala kelle tahansa, kun kansa on huumattu

      • Oppimisvaikeudet

        Raskaudenaikainen mielialalääkkeen käyttö aiheuttaa lapselle oppimisvaikeuksia, myös vaikeuksia tunne-elämässä.

        http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/313917/Aidin masennuslaakitysta epaillaan riskiksi sikiolle

        Odottavien äitien masennuslääkkeiden käyttö saattaa haitata syntyvän lapsen terveyttä. Tutkijat selvittävät parhaillaan neurologisten kehityshäiriöiden yleisyyttä lapsilla, jotka ovat sikiöaikana altistuneet SSRI-lääkkeille. – Eläinkokeet viittaavat siihen, että sikiön keskushermosto voi olla herkkä lääkkeille jo keskiraskaudesta alkaen, kertoo erikoislääkäri Heli Malm Huslabista.

        Raskaana olevien naisten masennuslääkkeiden käyttö on yleistynyt tuntuvasti viime vuosina. Etenkin SSRI-lääkkeiden käyttö on lisääntynyt, sillä niillä on vähemmän haittavaikutuksia verrattuna vanhoihin masennuslääkkeisiin.

        SSRI-lääkkeet lisäävät aivoissa erään mielialaan vaikuttavan välittäjäaineen, serotoniinin, pitoisuutta.

        –  Välillä tuntuu, että SSRI-lääkkeitä käytetään leväperäisesti työstressin tai vähän epämukavan olon hoitoon. Ne eivät kuitenkaan ole yleislääkkeitä, toteaa Malm.

        http://www.yths.fi/terveystieto_ja_tutkimus/terveystietopankki/86/raskaus_ja_imetys_-_haitalliset_laakkeet


    • MASENTUNUT KANSA

      Masentunut kansakunta kirj.Jyrki Kasvi
      http://kasvi.org/index.php?1590
      Lehtivihreä 2/2006
      Noin 700.000 suomalaista syö psyyken lääkkeitä. Neljännes sairauspäivärahoista maksetaan mielenterveyssyistä ja mielenterveyden häiriöt aiheuttavat 34 prosenttia työeläkemenoista. Esimerkiksi masennuksen sairastaa naisista joka toinen ja miehistä joka neljäs.

      Etenkin nuoret voivat huonosti. Yläasteikäisistä nuorista noin 13 prosenttia sairastaa keskivaikeaa tai vaikeaa masennusta. Viimeisen seitsemän vuoden kuluessa masennuslääkkeitä syöneiden 15-19 -vuotiaiden tyttöjen määrä kolminkertaistui ja poikien kaksinkertaistui. Kuoleman, erityisesti itsemurhan riski kasvaa mielenterveysongelmaisilla nuorilla jopa kymmenkertaiseksi.

      Psykiatrisen hoidon laatuun ja saatavuuteen on kiinnitettävä nykyistä enemmän huomiota, sillä hoidon viivästyminen heikentää ennustetta nopeasti. Pelkkä raha ei kuitenkaan auta, sillä psykiatrisen hoitohenkilökunnan koulutus on laiminlyöty. Esimerkiksi syksyllä 2002 töissä oli vain 650 psykiatria, vaikka paikkoja olisi ollut 900.

      Psykiatrian koulutuspaikkoja tarvitaan lisää, mutta se helpottaa tilannetta vasta vuosien viipeellä. Siksi onkin kehitettävä myös muun sairaanhoitohenkilöstön psykiatrista osaamista parantavaa täydennyskoulutusta.

      Hoitohenkilökuntaan panostaminen ei kuitenkaan yksin riitä, sillä myös kuntoutuminen vaatii erilaisia tukipalveluita.

      Liian moni mielenterveyspotilaan omainen kokee jäävänsä yksin, ja 38 prosenttia omaisista sairastuu masennukseen. Parisuhdepalvelut paitsi ennaltaehkäisevät mielenterveysongelmia myös tukevat hoitoa ja vähentävät puolison riskiä sairastua masennukseen.

      Ennaltaehkäisy on kuitenkin parasta mielenterveystyötä. Nuorten osalta avainasemassa ovat kouluterveydenhoitajat, sillä nuoret luottavat heihin ongelmissaan enemmän kuin kehenkään muuhun.

      Aikuisilla masennus on suurin yksittäinen työkyvyttömyyden syy, mutta työelämä voi myös altistaa psyykkisille häiriöille. Esimerkiksi julkisen sektorin työntekijöillä on paljon yksityistä sektoria suurempi riski joutua työkyvyttömyyseläkkeelle mielenterveyssyistä. Jos syyt tähän ymmärrettäisiin, monta sairastumista voitaisiin välttää.

      Jyrki J.J. Kasvi

      Eduskunta lomailee 4½/kk vuodessa. Eikä edes suotunut tällä viikolla eduskunnan hätäkokoukseen vaikka oppositio sitä ehdotti!

      Porvari idelogian kannattajanat ja Jyrki Kasvin kirjoitus tuo ilmi tämän... arbeit macht frei luit ja ymmärsit oikein... ARBEIT MACHT FREI !

      Työ vapauttaa ja pelastaa vaikka se olisi palkatonta työtä heidän hyvinvoinnin ja yhteiskuntarauhan hyväksi!
      http://fi.wikipedia.org/wiki/Tiedosto:Theresienstadt_arbeit_macht_frei.jpg
      http://fi.wikipedia.org/wiki/Keskitysleiri
      Huomatkaa tämä Saksa ja sen eliitinloosit on taas euroopan ja EU johdossa!
      He käskyttää valtioeliittiä myös EU-suomessa !

    • kyynistä peliä se

      Eiköhän tuo psykiatria ole ihan tiedettä ? Ei uupunutta ja tunneasioita voida pelkältä tiedepohjalta ratkaista. Psykiatrian puolella ihmisiä hoidetaan juurikin pelkästään kemikaaleilla, jotka turruttavat ja lamaannuttavat. Ei se ole todellista terveydenhoitoa vaan leimaamista ja lääkkeiden tuputtamista. Sitäpaitsi sen alan 'sairauksia' kehitellään koko ajan lisää sitä mukaa kuin lääkeyhtiöt käärivät voittojaan.

      • Seromex-zombie

        Laaja kansainvälinen tutkimus selvittää, onko äidin SSRI-lääkityksellä yhteyttä lapsen neuroottisiin häiriöihin, ahdistushäiriöihin, oppimisvaikeuksiin tai masennukseen. Lapsia seurataan 15-vuotiaiksi asti.


        Eläinkokeissa SSRI-lääkkeet ovat aiheuttaneet jälkeläisille ahdistus- ja masennuskäyttäytymistä eli juuri niitä oireita, joita lääkkeillä yritetään hoitaa.


      • Asucuf
        Seromex-zombie kirjoitti:

        Laaja kansainvälinen tutkimus selvittää, onko äidin SSRI-lääkityksellä yhteyttä lapsen neuroottisiin häiriöihin, ahdistushäiriöihin, oppimisvaikeuksiin tai masennukseen. Lapsia seurataan 15-vuotiaiksi asti.


        Eläinkokeissa SSRI-lääkkeet ovat aiheuttaneet jälkeläisille ahdistus- ja masennuskäyttäytymistä eli juuri niitä oireita, joita lääkkeillä yritetään hoitaa.

        Melkoista ristiriitaa, panee miettimään tehdäänkö uusille lääkkeille edes niitä eläinkokeita.

        http://www.yths.fi/terveystieto_ja_tutkimus/terveystietopankki/86/raskaus_ja_imetys_-_haitalliset_laakkeet

        -Lisäksi käyttöön tulee jatkuvasti uusia lääkkeitä, joiden raskaudenaikaiseen käyttöön liittyvät turvallisuusluokitukset perustuvat ainoastaan eläinkokeisiin.

        http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/313917/Aidin masennuslaakitysta epaillaan riskiksi sikiolle

        -Eläinkokeissa SSRI-lääkkeet ovat aiheuttaneet jälkeläisille ahdistus- ja masennuskäyttäytymistä eli juuri niitä oireita, joita lääkkeillä yritetään hoitaa.


        Jos siis lääketehtaat OVAT tehneet eläinkokeita uusilla lääkkeille, on heidän ollut pakko huomata muutokset myös jälkeläisissä. Ja koska lääke on kaikesta huolimatta lanseerattu markkinoille, ovat syyllistyneet kuluttajan kannalta tärkeän tiedon pimittämiseen, eli suoranaiseen harhaajohtamiseen.


      • sdfghjkoiuytr
        Asucuf kirjoitti:

        Melkoista ristiriitaa, panee miettimään tehdäänkö uusille lääkkeille edes niitä eläinkokeita.

        http://www.yths.fi/terveystieto_ja_tutkimus/terveystietopankki/86/raskaus_ja_imetys_-_haitalliset_laakkeet

        -Lisäksi käyttöön tulee jatkuvasti uusia lääkkeitä, joiden raskaudenaikaiseen käyttöön liittyvät turvallisuusluokitukset perustuvat ainoastaan eläinkokeisiin.

        http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/313917/Aidin masennuslaakitysta epaillaan riskiksi sikiolle

        -Eläinkokeissa SSRI-lääkkeet ovat aiheuttaneet jälkeläisille ahdistus- ja masennuskäyttäytymistä eli juuri niitä oireita, joita lääkkeillä yritetään hoitaa.


        Jos siis lääketehtaat OVAT tehneet eläinkokeita uusilla lääkkeille, on heidän ollut pakko huomata muutokset myös jälkeläisissä. Ja koska lääke on kaikesta huolimatta lanseerattu markkinoille, ovat syyllistyneet kuluttajan kannalta tärkeän tiedon pimittämiseen, eli suoranaiseen harhaajohtamiseen.

        Jo 5 vuotta sitten kuraattorit ovat kouluissa oheistaneet mielialalääkkeitä popsivia teinityttöjä huolehtimaan ehkäisystä, ja varoittaneet raskaaksi tulemisesta.

        Kannattaisi varmaan tutkia myös lääkkeen vaikutus perimään.


    • tappelua -

      EIKÖ NUITA TV OHJELMIA VOIS LÄHETTÄÄ VUOSIENTAKAISINA
      UUSINTANA?

      EI MIKÄÄN MUUTU PUHETTA PIISAA ASIAT VAIN PAHENE .

    • VAALIVOITOT VILPPIÄ?

      Katsokaa mitkä puolueet ovat olleet vallassa samaan aikaan kun kansakuntaa on medikalisoitu psyykelääkkeillä!

      Ensin 500.000 -> 700.000 -> nyt yli 1.000.000 -> 2013 paljonko?
      Yli 1.000.000 ihmistä on väärässä ja alle 200 kansanosanedustajaa hoviväkineen on oikeassa vai? LOL!!!!

      Kansa elää lääke tokkurassa, apaattista flekmaattista kansaa on helpompi ohjata!

      Pisteenä "iin päälle" on hallituspuolueiden uskomattomat toistuvat vaalivoitot aivan kuin Pohjois-Koreassa taikka Kiinassa! LOL!!!

      Tietokoneilla seurattua vaali laskentaa voidaan manipuloida, koska mitään kansainvälisä tarkkailijoita ei ole missään vaaleissa?

      Samat puoleet saa vaalirahoitusta valtiolta vuodesta toiseen, suurimmat puolueet voittaa kaikki vaalit jo ennen vaaleja "puolueettomissa vaali gallubeissa".

      KOSKA KOKOOMUS, SDP, KESK, RKP, VIHR, VAS.. ON MYÖTÄNYT VIRHEENSÄ TAI VÄÄRÄT PÄÄTÖKSET??? EI KOSKAAN!!! ENNEN KUIN JOKIN ASIAN TAI TAPAHTUMA ON NOSTETTU JULKISUUDESSA ESIIN SUURESSA MITTAKAAVASSA! (toisinaan he ei myönnä edes silloin virheitään ja vääriä poliittisia päätöksiä, saatiaka että heillä olisi mitään konkreettista vastuuta yhtään mistään).

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_valtioneuvosto

      Miettusen II hallitus e. 152 SDP, Kesk., SKDL, RKP, LKP 304 58. 30.11.1975–29.9.1976
      Miettusen III hallitus v. 58 Kesk., RKP, LKP 228 59. 29.9.1976–15.5.1977
      Sorsan II hallitus e. 152 SDP, Kesk., RKP, LKP, SKDL 741 60. 15.5.1977–26.5.1979
      Koiviston II hallitus e. 133 SDP, Kesk., RKP, SKDL 1000 61. 26.5.1979–19.2.1982
      Sorsan III hallitus e. 133 >102 SDP, Kesk., RKP, > SKDL < LKP 441 62. 19.2.1982–6.5.1983
      Sorsan IV hallitus e. 123 SDP, Kesk., RKP, SMP 1455 63. 6.5.1983–30.4.1987
      Holkerin hallitus e. 131 >122 Kok., SDP, RKP, > SMP 1457 64. 30.4.1987–26.4.1991
      Ahon hallitus e. 115 >107 Kesk., Kok., RKP, > SKL 1448 65. 26.4.1991–13.4.1995
      Lipposen I hallitus e. 145 SDP, Kok., Vas., Vihr., RKP 1463 66. 13.4.1995–15.4.1999
      Lipposen II hallitus e. 140 >129 SDP, Kok., Vas., RKP, > Vihr. 1463 67. 15.4.1999–17.4.2003
      Jäätteenmäen hallitus e. 117 Kesk., SDP, RKP 68 68. 17.4.2003–24.6.2003
      Vanhasen I hallitus e. 117 Kesk., SDP, RKP 1395 69. 24.6.2003–19.4.2007
      Vanhasen II hallitus e. 126 Kesk., Kok., Vihr., RKP 1160 70. 19.4.2007–22.6.2010
      Kiviniemen hallitus e. 126 Kesk., Kok., Vihr., RKP 365 71. 22.6.2010–22.6.2011
      Kataisen hallitus e. 126 >124 Kok., SDP, Vas., Vihr., RKP, KD 492 72. 22.6.2011 alkaen

    • huolestuttavaa on

      Oudon korkea määrä ihmisistä käyttää drug' seja. Drug = huume

    • PETOSJYTKYKOKOOMUS

      PERSUT=KOKOOMUS
      KATAINEN=SOINI

      SAMA PUOLUE JAETTUNA KAHDEKSI.

      PORVARIT PETTÄVÄT AINA.

    • tätä mieltä

      Puolueesta en niinkään tiedä. Kaitpa se on eniten kyse luonteenlaadusta ja siitä miten ihmisiä kohtelee, siis oikeudenmukaisuudesta ja kohtuudesta. Riistosta seuraa aina katkeruutta ja kyllä fiksun ihmisen pitäisi se tietää. Nyt pitäisi saada viisaita päättäjiä jotka pystyisivät estämään sen pudotuspelimäisen mentaliteetin jotta voitaisiin saada terveempi kehitys aikaiseksi. Sehän on selvää että ei maailmaa nyt ainakaan kovemmaksi ja kyynisemmäksi kilpailuyhteiskunnaksi pitäisi tehdä vaan just päinvastoin. Inhimillisyyttä sen rahanahneuden sijaan niin elämä helpottuisi kaikilla.

    • Juha8222222

      On hyvä käyttää masislääkkeitä jos tilanne on VAIKEA.
      Se on vähän pakko ettei tee itsemurhaa.
      Lääkkeiden pitkäaikainen käyttö on toki hieman kyseenalaista.

      • Otahan iisisti juha.

        voisin suositella jättämään ne nuppilääkkeet niistä ei ole sulle mitään apua tiedän itse käytettyäni 3 vuotta ssri-myrkkyjä. ja menemään vaikka metsään kävelylle. Älä nyt tästäkin provoonnu tämä ei ollut ilkeilyä, Ymmärrän että sua on koulukiusattu.

        Just noi ssri-nostaa serotoniini tasoa ja pää kuumenee vaikka viileenä se toimisi paremmin. Mene ulos ja työnnä vaikka kädet lumihankeen. Auttaa.


    • mieletkaapataan

      Monissa tutkimuksissa on ilmennyt että esim. Amerikan kouluampujat ja saksan ja suomen kouluampujat olivat ssri-lääkityksellä hirmuteot tehdessään. Onko suomen poliisiylijohto tai viranomaiset tutkineet perhesurmien ssri-taustoja??? epäilempä ettei mielialalääkkeiden vaikutuksia haluta sekoitaa perhesurmiin koska viranomais eliitti omistaa lääketehtaiden osakkeita ja ei halua kyseenalaistaa synteettisten psykoaktiivisten "lääkkeiden" osallisuutta suomea 2000-luvulla kauhussa pitämiin perhesurmiin jossa psykoottinen vanhempi lahtaa koko perheen. Tulee mieleen jack nicholsonin elokuva HOHTO. Sairasta.

      Näin valtamediassa uutisoidaan: Perhesurma edelleenkin mysteeri. Perhe oli päällisin puolin ihan kunnollinen ja töissäkin käytiin normaaliin tapaan. Ei tullut mieleen että juuri nykypäivänä juuri ne työssäkäyvät ihmiset ovat kovimman hermopaineen alla ja kun turrutat sielusi näillä synteettisillä coctaileilla niin se päivä kun ne ei enää tehoa niin jumakaan ei auta.

      Nyky yhteiskunnan pitäisi tajuta ettei enää kannata pahimmista teoista epäillä sossunelättejä vaan mielialalääke huuruissa sekoilevia pienten lasten vanhempia. Psykiatrit määrää työuupumukseen sellaisia troppeja että ei mikään ihme että seotaan.

      Onko luonnomukaisen kannabiksen lääkekäyttö aiheuttanut tälläistä. No ei ole. Ja siksi kansainväliset ökylääkefirmat haluaa vaihtaa luonnonmukaisen synteettiseen.
      Tulos on se ettei ihmiskunta enää kestä kauaa kemiallista stressiä niin keholle mielelle kuin sielulle.

      Hippokrates kääntyisi haudassa jos näkisi nyky psykiatrian joka on juutalaisten kehittämä eräsmielenhallinta mekanismi ei perustu tieteenseen vaan "arvioon". Sanopa tälläistä ääneen niin se on vihapuhe tai natsismi korttipöydässä.

      Ps. olen naimisissa mamun kanssa.

    • Unelmalyyli

      Vaaralliset zombit
      http://www.google.fi/search?q=seromex-zombie&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:fi:official&client=firefox-a

      -Zombie-olo. Kun lääkitys purettiin, oli mahtavaa tulla taas omaksi .

      -... Ja työnantajille tommonen zombie on monesti hyvä investointi. ....

      -Masennuslääkkeistä mulla on ollut Seromex, Cipramil, Remeron, Efexor, Edronax. ... ja rauhottavia käytössä --lopputuloksena toimintakyvytön zombie. ...

      -Better than prozac they just made me a zombie. I'd say see. ....

      -... Apaattinen zombie kuvaa hyvin omaakin olotilaani. ...

      -... on tuskaa ja oon ku kävelevä zombie...vedän lääkkeitä et nukun ... lääkkeitä miulla on seroquel ja seromex mut ei tunnu oikein auttavan ...

      -Monikohan tuttavasikin on siis käsityksesi mukaan tunteeton zombie? ..... Oli peruslääkitystä (Fevarin, Remeron, Seromex...) rauhoittavia (Opamox, Temesta) ...

      -luoxetine (Prozac, Fontex, Seromex, Seronil, Sarafem, Fluctin (EUR) .... problem. i feel good on the higher doses but am a bit of a zombie. ...

      Naiset lankeaa idiootteihin, kun ne kattoo et fiksummat miehet on jotenkin uhkia, epäluotettavia eikä niin helposti tossun alle laitettavissa.

      Muistatte kai sen isopäisen retardin hemmon suomalaisessa paritusohjelmassa, se nauro kuin nauris isoilla valkosilla hampaillaan ja ohjelman jälkeen se sai sadoittain kirjeitä halukkailta naisilta.

      Viikonloppuisin taistelu siiderivalaiden ja Seromex-zombien lihasta alkaa, älykkäämmät ottavat baanalle mukaan sopivaa rekvisiittaa ja vetävät naaman muikeeksi, tätä ilmettä siiderivalaat ei voi vastustaa. Noin kaksi pulloa ajaa saman asian jos ei naama muuten väänny oikeille lukemille.

      http://www.urbaninsights.ro/wp-content/uploads/2009/11/wodaabe.jpg

      Kuka vääntää pelin aiheesta?

      Kundi astuu pimeään discoon kädessään laajakaistahaulikko, joka on ladattu susihauleilla, tehtävänä on päästä ravintolan toiseen päähän baaritiskille tilaamaan juomat hemaisevalta baaripirkolta, mutta matkalla kimppuusi hyökkää ison ravintolasalin varjoisista sokkeloista vaarallisia ja tautisia siiderivalaita, myös Seromex-zombiet yrittävät imuttaa kaulaasi ja kouria kulkusiasi ilman lupaa.....vain nopeat refleksisi voivat sinut pelastaa.

    • PELKÄÄN MIELISAIRAIT

      MIELISAIRAAT TELKIEN TAAKSE MOKOMAT MURHAAJA KANDIDAATIT!!!!

    • upup

      upupup

      Kotimaa 19.7.2013 klo 10:58 | päivitetty 19.7.2013 klo 11:04
      Evoluutiobiologi: Masennuslääkkeet vievät ihmiseltä kyvyn ihastua
      Yleisesti masennuksen hoidossa käytettävät SSRI-lääkkeet estävät serotoniinitason ailahtelun, mikä evoluutiobiologian dosentin mukaan estää ihmistä ihastumasta toiseen.

      http://yle.fi/uutiset/evoluutiobiologi_masennuslaakkeet_vievat_ihmiselta_kyvyn_ihastua/6739982

      Masennuksen hoidossa käytetyillä serotoniinitasoa säätelevillä SSRI-lääkkeillä voi olla kielteisiä sivuvaikutuksia käyttäjän tunne-elämän puolella, sanoo evoluutiobiologian dosentti Markus J. Rantala Yle TV1:n Aamu-tv:n lähetyksessä perjantaina.

      Serotoniinitasoon vaikuttavat masennuslääkkeet nimittäin estävät Rantalan mukaan ihmistä ihastumasta.

      Rantalan mukaan ihastuminen aivokemiallisena ilmiönä perustuu äkilliseen serotoniinitason romahtamiseen, joka synnyttää ihmisessä pakonomaisen kiintymyksen ihastuksen kohteeseen. SSRI-lääkkeet keskeyttävät tämän luonnollisen prosessin, sillä lääkitys estää serotoniinitason äkilliset romahdukset.

      - On valitettavaa, että nuorten masennusta hoidetaan näillä lääkkeillä. Nuorten masennus usein johtuu siitä, että on epäonnea rakkauselämässä, ja kun sitä hoidetaan lääkkeillä, jotka vaikuttavat serotoniinitasoon, niin henkilö ei pysty enää ihastumaan. Siinä mennään ojasta allikkoon, Rantala sanoo.

      Dosentin mukaan rakastumisen kemiassa on erotettava toisistaan ihastuminen ja pidemmän aikavälin kiintymys, jotka tapahtuvat aivoissa erillisinä, toisiinsa liittymättöminä prosesseina.

      Ihastumisen funktio aivokemiassa on Rantalan mukaan mahdollistaa parisuhteen muodostaminen ja kiintymyksen tarkoituksena ylläpitää suhdetta jälkeläisten hyväksi.

      Lassi Lapintie Yle Uutiset

      • so jo jne on

        Niin, mielialalääkkeet tyrehdyttävät ihmisen tunteet. Tekevät zombien, jolloin masentavat asiat eivät vaikuta niin paljon. Ikävä kyllä myös hyvät tunteet katoavat. Eihän tämä voi olla oikea ratkaisu. Ongelmat jäävät pinnan alle, eivätkä katoa, jollei niitä ratkaista, terapialla yms mieleen oikeasti vaikuttavilla hoidoilla. Pelkkä lääkitys on vain ongelman maton alle lakaisemista.

        Ja tietenkin, lääkitys usein vaikuttaa myös seksuaalisiin kykyihinkin todella negatiivisesti.


    • jngbnfnndmfbbhkl

      Tuon verran ihmisiä ostaa noita lääkkeitä. Moniko heistä syö, sitä ei tiedä kukaan. Syömistähän ei valvota, mutta jos saat masennukseen saikkua ja reseptin lääkkeisiin, niin voi tulla saikun kanssa pieniä ongelmia jos kela huomaa että lääkkeitä ei ole ostettu..

    • Mielialalääkkeen

      oleellisin vaikutus on se, etteivät asiat jotka muutoin tuntuvat epäoikeudenmukaisuudelta, tunnu enää miltään.

      Esim Gandhi, Martin-luther King ja Mandela olisi voitu hoitaa mielialalääkkeellä kuntoon.

      • ei mitään

        Liian herkästi noita mielialalääkkeitä halutaan syödä. Mutta kun kaikkien pitää olla samanlaisia luonteeltaan ja temperamantiltään, niin ssri auttaa!
        Miksi ei nykyään edes hankalaa murrosikää kestetä? Normaaliahan se on, kun teini kiukuttelee ja kieltäytyy milloin mistäkin mieltäosoittaen. Tai riemuitsee äänekkäästi rockmusiikista, ensilemmestä ja kavereista, sitten taas parkuu hylätyksi tulemistaan, kauheaa koulua ja huonoa elokuvaa!
        Ei tuohon "tautiin" lääkkeitä tarvita. Sekin menee ohi sitten aikanaan!


    • Kysyy hän!

      Onhan "oppositio" kuitenkin jollakin pidettävä hiljaa... vai?

    • oli mielenkiintoista

      Itselläni, kun käytin mieliala lääkkeitä, niin siitä oli se hyöty, että kykeni panemaan naistani pari kolme tuntia yhtäjaksoisesti, me`la pönkötti melkein aina, mitään muuta hyötyä en huomannut.

      • tasapötkö

        No mihin vaivaan halusit lääkkeesi? Tyhmiä on suomalaiset, kun pitää vaatia lääkäriltä mielialalääkkeitä, jos joku asia v..tuttaa. Lääkkeen avulla pomosta tulee kiva ja anoppikin vaikuttaa siedettävältä, enkä enää kadehdi naapurin mersua, kun ajelen omalla ladalla ohi!
        Tunne-elämä tasoittuu niin, että ihmettelen joskus, miksi en koskaan ole iloinen enkä surullinen!


    • ylös ylös

      täkin ylös up up

    • HullutKuriin

      Eikö noita mielisairaita saada jo kuriin ja nuhteeseen ennen kuin mokomat tappavat taas jonkun viattoman?

      Ehdotan mielialalääkkeitä käyttäville hulluille otsaan tatuoitavaksi varoitusmerkin kuten "HULLU - ÄLÄ KOSKE" tms.

    • Jussuf Eloppi

      Kyse on kylmästä bisneksestä. Jotkut sanovat vieläkin, että Suomi on hyvinvointivaltio.

    • ibnljivucycvjbjvjvh

      http://www.google.fi/search?q=seromex-zombie&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:fi:official&client=firefox-a

      -Zombie-olo. Kun lääkitys purettiin, oli mahtavaa tulla taas omaksi .

      -... Ja työnantajille tommonen zombie on monesti hyvä investointi. ....

      -Masennuslääkkeistä mulla on ollut Seromex, Cipramil, Remeron, Efexor, Edronax. ... ja rauhottavia käytössä --lopputuloksena toimintakyvytön zombie. ...

      -Better than prozac they just made me a zombie. I'd say see. ....

      -... Apaattinen zombie kuvaa hyvin omaakin olotilaani. ...

      -... on tuskaa ja oon ku kävelevä zombie...vedän lääkkeitä et nukun ... lääkkeitä miulla on seroquel ja seromex mut ei tunnu oikein auttavan ...

      -Monikohan tuttavasikin on siis käsityksesi mukaan tunteeton zombie? ..... Oli peruslääkitystä (Fevarin, Remeron, Seromex...) rauhoittavia (Opamox, Temesta) ...

      -luoxetine (Prozac, Fontex, Seromex, Seronil, Sarafem, Fluctin (EUR) .... problem. i feel good on the higher doses but am a bit of a zombie. ...

      Naiset lankeaa idiootteihin, kun ne kattoo et fiksummat miehet on jotenkin uhkia, epäluotettavia eikä niin helposti tossun alle laitettavissa.

      Muistatte kai sen isopäisen retardin hemmon suomalaisessa paritusohjelmassa, se nauro kuin nauris isoilla valkosilla hampaillaan ja ohjelman jälkeen se sai sadoittain kirjeitä halukkailta naisilta.

      Viikonloppuisin taistelu siiderivalaiden ja Seromex-zombien lihasta alkaa, älykkäämmät ottavat baanalle mukaan sopivaa rekvisiittaa ja vetävät naaman muikeeksi, tätä ilmettä siiderivalaat ei voi vastustaa. Noin kaksi pulloa ajaa saman asian jos ei naama muuten väänny oikeille lukemille.

      http://www.urbaninsights.ro/wp-content/uploads/2009/11/wodaabe.jpg

    • alkaa_ottako

      https://www.youtube.com/watch?v=vU35o5mAgEg
      (Pitkä dokkari, mutta onhan vapaalla aikaa).

      Ottakaa asioista selvää.
      ToveriKapitalisti voi esittää "auttajaa", jos sillä saa rahaa itselleen.
      (raha=eksytys)
      "Only after the last tree has been cut down.
      Only after the last river has been poisoned.
      Only after the last fish has been caught.
      Only then will you find that money cannot be eaten."

      - Cree Indian Prophecy

    • VitunSekopäät

      Mielisairaita Suomessa piisaa kun suurin osa sekoittaa päänsä huumeilla ja viinalla. Vituttaa kun tavallinen kansalainen saa pelätä että näillä huippuunsa viritetyillä murhaajakandidaateilla alkaa viirata ja he hyökkäävät kirves tai puukko kädessä murhaamaan.

    • LYIJYTOIMII

      HULLUILLE TOIMII VAIN YKSI LÄÄKE. SE ON LYIJY ANNOSTELTUNA SILMIEN VÄLIIN ESIM PISTOOLILLA.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 185
      2108
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1982
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      156
      1647
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      136
      1604
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1334
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1247
    7. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      11
      1214
    8. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      12
      1155
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1148
    Aihe