Torinion seudun ammattimiehet

Ammattimiehet

Avataanpa uusi keskustelu tällä heitolla. Jonkin aikaa remonttia maksaneena ihmettelen lähinnä paikallisten sähkömiesten ja putkimiestesten toiminnan tasoa. Onko se nyt perhana normaalia, että tullaan ja mennään miten "pojille" sopii. Tullaan ja mennään aivan kuten haluavat, sovitaan maanantaiksi, tullaan perjantaina; jos tullaan. Soitat perään taas kerran niin "ollaan oltu pohjoisessa asennushommissa ja meni pikkasen pidempään". Jatkuva riesa, käsittämätöntä. Jätin kirosanat väliin, joita näiden "ammattilaisten" kanssa olen käyttänyt aikataulujen osalta. Pointti on se, että onko teillä muilla olllut samanlaisia kokemuksia näistä rakennuksen ammattailaisista?

20

2061

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 678909876

      Ihan normihommaa noiden kanssa.

    • tyytyväinen

      jep näin kävi myös meillä.Annoin loparit ja tilasin etelä-suomesta miehet jotka teki homman loppuun ja olen tyytyväinen.Sen minkä paikallisten kanssa ajassa hävisin niin uuden urkaoitsijan kanssa sen voitin.

    • Pekka rajaton

      Kysy Haaparannalta. Sielä on hyviä putkiasenusliikheitä. Kalles VVS, Gränsrör, Tubbes rör, kaikki osaa suomea, ja Ove Resin jne. Hommat toimii sovituun aikaan!

    • guyjfg

      Kannattaa sopia kirjallisesti työn suoritus ja tarkka ajankohta.
      Näin ei tarvi stressata noiden "ammattilaisten" kanssa koska jaksavat tulla ja mennä.
      Itellä samoja kokemuksia esim. yhden Suom... Kemiläisen LVI "ammattilaisfirman" kanssa. Poikaset olivat kai alkaneet vain hommiin ilman mitään ammattikoulutusta / työkokemusta. Työt jäi kesken ja jälki oli tosi epämääräistä.
      Eipä tule enää toistumaan...

      • Sehän on nähty

        Jaa että kirjallisesti...on sitäkin tarjottu noille luikeroilla.

        Tuuppaa olemaan nimikirjoituksen saanti tiukkaan paperiin hankalahkoa noiden lusmujen kanssa. Lisäksi, sen jälkeen alkaa oikea pykälänillitys, tietävät kaikki konstit heittäytyä hankaliksi.

        Paras neuvo on tosiaan välttää palvelujen ostamista noilta paikallisista paskapäiltä ja ostaa ammattityö vaikka Oulusta, Haaparannalta tai vaikka Virosta.

        Siinähän saatanat lipovat huuliaan kun duunit tekee joku muu. Oppivat ehkä. Tai sitten ei.


    • -remppari-

      Jos allekirjoitus sopimusta tehdessä ei maistu, niin heittää sellaselle firmalle "kiitos näkemiit" ja saattaa ulko-ovelle.
      Johan siinä pitäis hälytyskellot soida jos sopimusta ei suostuta tekeen kirjallisena etukäteen.
      Meilläkin kokemusta noista paikallisista "kyllä minä ossaan" -miehistä, jotka sitä hommaa ei todellisuudessa osaa, vaan jälki on tosissaan ala-arvoista ja ammattitaidotonta. Itseä pitää itteään kehua kun teot ei sitä toeksi osoita.

      Borelia hoiti muuten meillä mallikkaasti hommansa viimeksi

      • Mie vain hunteerasin

        Noon vaan kaikki tämän perän firmat noita lusmuja - tai sitten ylilaskuttajia.

        Joten valitteppa siinä ruton ja koleran väliltä.

        Ei niitä firmoja tääläkhään riesaksi asti ole "ulostaluteltavaksi". Siihenhän tämä kusetus perustuu ko on kunnollisista tekijöistä pula.


    • gfsdsgnx

      Totta puhut että vaikea on kunnon tekijää löytää täältä.
      Kyllä niille huikea korvaus kelpaa, mutta se työn jälki ja laatu onkin sitten toinen asia, joka "ei ole niin tärkeä asia"

    • Fleischgewehr

      Ei ole ollut pienintäkään ongelmaa aikataulujen, eikä työnjäljen kanssa, kun on tehnyt kaikki remontit itse. Onhan tässä muutamat kesälomat tullut "pilattua", mutta ompa ollut mielekästä tekemistä ja oppinut samalla uusia asioita.

      Sitten kun on vielä itseä viisaampia kavereita, joilta kysyä neuvoa ennenkuin on mennyt itse tyrimään mitään jos ei ole sattunut tietämään niin hyvin on remonteista selvitty. Tietoahan löytyy, kun vain viittii vähän vaivaa nähdä.

      Onneksi sitä on sen verran persaukinen, ettei ole tarvinut edes alkaa kyselemään näitä paikallisia "ammattilaisia" töihin.

    • Emppu72..

      Hieman kalliimpi oli tuo Borelia mutta eipähän tullut yllätyksiä. Remontti valmistui ajallaan ja sovittuun hintaan.

    • HePe2

      Mie teetin paikallisella putkarilla hommia viime syksynä - työ viivästyi ja viivästyi aivan ihmeellisten verukkeiden perusteella - valmistui sitten kuitenkin aikanaan - tein sellaisen tempun, että jätin raakasti laskusta reilut puolet maksamatta viivästyksen perusteella - eipä ole putkari perään soitellut enkä varmasti tule ikinä loppulaskua maksamaan. Suosittelen samaa konstia muillekin !

    • psessu

      Ikävä kyllä sama tapa on näillä "ylipalkapatuilla spealisteilla" ympäriämpäri,veä nokkaa ko näät

    • Viemäriin

      Ainakin nämä paikalliset osaa laskuttaa. Kovat tuntihinnat,käydään vähänaikaa pyörähtämässä,ja taas haetaan osia,kun ei "satu" nyr olemaan mukana,sitä ja tätä......Useassa paikassa samalle päivälle,ja vaikka sama paikkakunta ,jokaiseen laskuun hurjat kilometrikorvaukset,niitä kun on vaikeampi kontrolloida asiakkaan. Itse en ota enää yhtään paikallista "kynämiestä" putkihommiin.

    • Vaihtoon

      Borelialla varmaan Torniossa eri miehet kuin Rovaniemellä. Aikataulu ja laskutus kyllä pitivät, joten siitä plussaa. Työ sen sijaan tehtiin huolimattomasti ja siitä suuri miinus.

    • Huolimatontatyötä

      Sama kokemus täälläkin... Takuulla hyvät remontit - tai sitten ei sinnepäinkään....

    • laatujahinta

      käytämmä sollin porukkaa ei mitään ongelmia

    • LapinLate

      Itse olen sitä mieltä, että paikallisia ammattimiehiä pitää käyttää. Kilpailuttaa tietenkin pitää ja sanoa ylihinnoille, että "höpö höpö" net tuleva vastaan. Tehkää kunnollinen urakkasopimus, jossa määrittelettä esim. sen että, millon solis hyä olla valamiina - ei tartte maksaa jos ei valmaistau

    • Ammattitaidottomia

      Borelia - takuulla hyvät remontit. No hups, kannattaisikohan vaihtaa tuota iskulausetta. Ei puhettakaan hyvästä. Täysin ammattitaidoton työn jälki. Tytäryhtiö, Roiwood sentään hoiti kunnolla hommat ja jälki oli hyvää. Lisäksi ottivat vastuun ja korjasivat heti, jos korjattavaa oli. Olisi voinut mennä nämä konkurssit toisinpäin.

    • Tonde86

      Ilmiantakaa sitten niitä hyviä firmoja. Pitäis 100neliön rivari remppauttaa täysin uudelleen putkista ja sähkötöistä lähtien.

    • Asiallista-palvelua

      No jos putkihommista on kyse ottakaa yhteyttä Ylitornion Juhani Rautioon, hommat hoituu varmasti. On kokemusta ja vain hyvää sanomista aikataulut pitää ja on myös nopeutta.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      48
      4894
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3217
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1365
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      180
      1196
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      868
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      63
      865
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      837
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      708
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      697
    Aihe