sexpartner.fi

Saman tahon ku flirtfairin uusi sivusto ilmeisesti... Eli Jadorra...

Pikainen katsaus kello 6 aamulla näytti 16 sivua naisia omassa kaupungissani linjoilla... Hiukan epäilyttävää, flirtfairis yli 20 sivua naisia linjoilla samaan aikaan :D

Ei kannattane maksaa tai käyttää sivutili yms jos edes harkitsee

Ilmianna
Jaa

63 Vastaustavousko oala naisijäa tulka jutemä naiset

Ilmianna
Jaa

juu ja kusetusta tuo kokeilu jakso 1.99 neljätoista päivää...

ensin kun luet ehtoja niin alle kuukauden sopimuksen voi irtisanoa 24h ennen sopimuksen päättymistä. No laitappa täppä tuohon kohtaan niin säännöt muuttuvat...ja oletkin kiinni tuossa saitissa 2 kk plus tuon 14 päivää...

Muuten olis kivoja saitteja varmaan mut pilaavat tuollaisilla kusetuksilla kaikkien maineen...

olisin valmis kyllä seikkailemaan ja maksamaankin niistä jos ne toimis rehellisesti...olis tuo kokeilu vaikka päivän tai kaks ja maksais vaikka vitosen niin näkis mikä se on....just toi naisten määrä ja jatkuva on line ...mitä kusetusta

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:

Huijausta koko sivusto , vaihtoehtoja 1 kk -6kk ja liityt vain kuukaudeksi sen jälkeen tiltäsi ruvetaan perimään kuukausi maksuja luvatta vaikka olisit ottanut vain kuukauden jakson. Kaikin puolin muutenkin huijjausta koko sivusto.

Kommentoi lainaten
Ilmianna
Jaa
Lisää kommentti

hihihihihiiii naiset...??? hihihihiii....miehiä joilla piipittävä naisääni hihihihihihihi

Ilmianna
Jaa

No ! tuli kokeiltua tuo 1,99euroa , viestejä tuli noin 10kpl päivässä ja joka toinen oli sama teksti, eli (autom.) kun niihin yritti vastata ja ehdottaa deittailua niin ei mitään kuulunut :)), kun sanoin irti sopimuksen kesken 14 päivää niin 2vrk. johan loppui viestit. :)) Et kyllä kannattaa sinne vaan, sillä ne elää hyvin.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:

Kannattaa siis itse perustaa tuollainen sivusto niin ainakin rahatilanne saattaa kohentua ;)

Kommentoi lainaten
Ilmianna
Jaa

Mistäs pystyy peruttamaan tilauksen?

Kommentoi lainaten
Ilmianna
Jaa
Lisää kommentti

Flirtfairissa kaikki kuvalliset naiset lienevät fakehahmoja. Ilman kuvaa olevissa on aitojakin. Itse olen saanut yhdeltä aidolta naiselta viestejä ja näiltä automaatttinaisilta varmaan yli 20...

Ilmianna
Jaa

Joo totta joka sana,ei täällä aidoista naisista ole vaaraa.Ennen liittymistä kyllä

tuli sähköpostiin viestejä vaikka millä mitalla,joihin ei voinut vastata.Nyt kun olen

liittymismaksun maksanut niin ei postilaatikkooni ilmesty yhtikäs mitään.Kyllä

minäkin vaihdan vihollisfirmaan jos ei ala aitoja naisia löytyä;)) Ja HETI!!!

Ilmianna
Jaa

mul oli joskus jollain sivustolla ilmainen kokeilujakso....sen aikana pääsin 1.treffit...kiva muija savost-päin ,mut ei kiinostanut, 2.treffit ... kolumbialaisen muijan kaa...ei toiminut... 3.treffit, löyty muija ja heilastelu alkoi, mut en jaksanut jatkaa pidempään... joskus toimii joskus ei....meinaan kyl tota sexpartnerii kokeilla...

Ilmianna
Jaa

Nuo maksulliset on huijausta kaikki tyyni. Ja joo nuo sivut, jotka loistaa hämäryyttään pimeässäkin ovat pahempia, kuin joku e-kontakti, jota täällä se ärsyttävä mainostaja tyrkyttää, ja saa lähinnä vittuuntumaan sen verran että varmaan en osta. Mainoksia on tarpeeksi muutenkin, mainosten tarttis alkaa helevetti juttelemaankin.

Meinasin eksyä aiheesta. Joo noi sivut on niin päivän selviä huijaussivuja. Kaikki joissa maksu on pakollinen, on paskaa.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:

Noiden sivujen huijaus ei oikein toimi Suomessa. Se on hyvä niitä mainoksia kun tulee jollain sivulla vastaan, ku se esittelee onlinena olevia käytäjiä siitä omasta lähikylästäsi, jonka IP osoitteesi vissiin paljastaa niille. Joo se lista voisi olla uskottavampi jos asuisi etnisesti monimuotoisessa 9 miljoonan asukkaan New Yorkissa. Mutta kun ne naiset on muka Varkaudesta tai ees Lahesta, ees Helsingistä... Buull Shiit.

Kommentoi lainaten
Ilmianna
Jaa
Lisää kommentti

aito tavallinen mukava nainen 24-v löyty , ----e- kontaktista justiinsa . ------

t.eräs 36v mies ja parisuhteessa. eli toi ei kusetusta ,toinen

mitä kannattaa on suomi24.fi treffi .

Ilmianna
Jaa

Sekspartners..Täyttä kusetusta..Ite jouduin maksamaan 2kk..n50 ekeä..On sitä parempiakin sivuja jossa tietää mitä maksaa ja mitä saa..

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:

loppuiko tililtä veloitus automaattisesti,vai lähetitkö sähköpostia sopimuksen irtisanomisesta?

Kommentoi lainaten
Ilmianna
Jaa
Lisää kommentti

Miten ton paskan saa sanottua irti? otin sen 2 euron kokeilun.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:

Kaikesta te miehet viititte maksaa!!!??? Onpa epätoivoista porukkaa.

Kommentoi lainaten
Ilmianna
Jaa
Lisää kommentti

Ei varsinainen deittisivusto mutta Badoossa vasta outo meno on. Esim Alavudella on montasataa pelkästään englantia ja espanjaa puhuvaa todella hekumallisen kaunista naista. Toijala on toinen ulkolaisten kaunotarten keskittymä. Ja jokainen tietysti hakee treffiseuraa 25-65 vuotiaista miehistä.... Yeah, RIGHT!!! On siinä kans varsinainen kusetussivusto. Houkuttelevat ostamaan kaikenlaisia etuuksia isosta hinnasta ja profiilit pelkkiä feikkejä.

Ilmianna
Jaa

entä toi treffisivusto missä pitää ostaa krediittejä... aika lihatiskiltä näyttää kuvien perusteella. onkohan toi totta?

Ilmianna
Jaa

.................

Ilmianna
Jaa

Kertokaa viisaana. Että onko välttämättä pakko sulkea pankkikorttia. Että ne ei pääsisi perii. Noita kusetuksii???

Mietin vaa et jos ne jättääkii rauhaa. Eikä peri mitää.

Ilmianna
Jaa

Itse soitin niiden asiakaspalveluun ja pyysin katkaisemaan (luettuani tämän blogin). Lupasivat lähettää sähköpostiin varmistuksen, johon tulee vastata jotta menee poikki. Mut on sekin kumma että niiltä menee tuon meilin lähetykseen jopa 2 päivää!

Sitä nyt odottele, aika alkoi nnnyt...

Ilmianna
Jaa

saitko suljettua sen ja kerro miten ?

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:

Kai on mutettava säköposti osoitetta.

Näin saamme kytkettyä pois ne kokonaan.

Kommentoi lainaten
Ilmianna
Jaa
Lisää kommentti

sexpartner ja adultlove24 ainakin kusetuksia (kuvat muissakin palveluissa) pitihän näitä kokeilla, muttei siellä promillea enempää oikeita ihmisiä ole!!!

Ilmianna
Jaa

Olipa hyvä, että lukaisin tän ketjun, ENNEN kuin haksahdin. Kiitos, säästyi massit ja hermot =) Täytyypä poistua siltä (sexpartner.fi) saitilta kokonaan.

Ilmianna
Jaa

Täyttä huijausta koko sex partner.fi sivustot. On ihmeellistä ettei kuluttaja-asiamies puutu petokseen ja nosta syytettä tätä huijausfirmaa vastaan. Keksittyjä naisia jotka ovat muillakin seksi palstoilla. Sex partner.fi nähtävästi ostaa kuvat kuvapalvelusta ja tietokoneohjaa yksinkertaisia vastauksia sivullesi sen jälkeen kun olet katsonut kyseisen naisen kuvaa sex parner kuvastossa.

Ilman muuta asia tulee tutkia ja syyte ja vahinkorvaukset asiakkaille niin loppuu ainakin tä'mä huijarifirma netistä. Uskon et sama koskee muitakin treffipalveluja suurin osa huijareita-

Ilmianna
Jaa

Tyypillinen härnäys sivusto. Ei kokeilunkaan arvoinen.

Ilmianna
Jaa

ja jos haluaa irtisanoa sopimuksen, pitää soittaa johonkin englannin kieliseen numeroon....

Ilmianna
Jaa

Panin tilin Flirtfairiin. Pari päivää kesti ennen kuin tajusin missä mennään. Noin 90 % naisista feikkejä. Sitten alkoi s-postiini ilmestymään ilmoituksia myös sexpartner-sivulta, että kymmenet naiset ovat käyneet tutkimassa sivuasi. Vaikka en ollut koskaan käynyt sen sivuilla. Sinne olikin ilmestynyt profiili salasanani nimellä. Tietojani oli hiukan muuteltu, ikääni nuorennettu jne. Jos mikä niin tämä on nyt ainakin laitonta. Koska minulla näyttää olevan nyt sexpartneriinkin vapaa pääsy, niin epäilen sieltäkin tulevan laskun.

Flirtfairin kautta olen tosin päässyt kirjoittelemaan parin tyylikkään venäläisnaisen kanssa, jotka kuvien paljouden kautta (kuvia myös omien vanhempien kanssa jne) lienevät jopa aitoja, tai ainakin olisi mukava niin kuvitella. Yksi on jatkanut kirjoittamista senkin jälkeen kun ilmoitin, etten voi antaa tämän feikkitilanteen johdosta yhtään lahjaa tai lähettää rahaa ennen kuin tavataan livenä, mitä kyllä epäilen etäisyyssyistä koskaan tapahtuvan. Nigerialainen sielläkin lienee hakemassa uusia entistä sitkeämpiä kuvioita.

Ilmianna
Jaa

Siis voiko joku nyt kertoa että miten tuon sexpartnerin saa irtisanottua???

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
4 VASTAUSTA:

PIstä sinne sähköpostia palvelu@support-sexpartner.fi

Kommentoi lainaten
Ilmianna
Jaa
la_muerte kirjoitti:

PIstä sinne sähköpostia palvelu@support-sexpartner.fi

Onko irtisanominen toiminut hyvin tuota kautta..?

Kommentoi lainaten
Ilmianna
Jaa
Viitutus kirjoitti:

Onko irtisanominen toiminut hyvin tuota kautta..?

Toimii,mutta muista irtisanoa erikseen myös profiilisi .

Kommentoi lainaten
Ilmianna
Jaa
la_muerte kirjoitti:

PIstä sinne sähköpostia palvelu@support-sexpartner.fi

itellä vähän samllainen paska homma mut ite en ole sivustoa tehnyt vaan jätkät oli olevinaan hyvän kännipilan tehneet ja loi mulle profiilin mun pankkikortin kautta ja nyt on ongelma miten saan sen loppumaan viestiä tulee koko ajan ja eroprosessi on lähellä vaimon kanssa ite en lähtis ikipäivänä tollaseen mukaan

Kommentoi lainaten
Ilmianna
Jaa
Lisää kommentti

tilatkaa prepaid luottokortti esim 20€ ette voi hävitä yhtään enempää

Ilmianna
Jaa

e-kontakti ei oo kusetusta, jos ei lasketa muutamaa sisään heittäjää. Muuten ihan reilua meinikiä, jos eivät viestin salaisuutta riko sen jälkeen kun siitä eroo. Jos omat kirjotukset on kahden välisiä viestejä, niin hyvä homma.

Huorat erottaa helposti ja ei trollausta kauheesti.

Maksoin vahingossa kaks kertaa, kun ilmotti että oli joku tekninen vika. Viikossa tuli rahat takas(69,90e), toisesta maksusta. Tosin asiakas palvelu ei vastannu samana päivänänä, jouduin ottaa tekniseen tukeen yhteyttä. Alma-medialta tuli rahat takas, eli melkeen Suomalainen firma..

Ihan oikeita naisia on, pilluakin saattaa saada;) ja olen munaa antanut....ja ihan ilimatteeks

Ilmianna
Jaa

firstdate.fi tuli kokeiltua ja älyttömästi viestiä liiankin kanssa. Kyllä sieltä seuraa irtosi ja pipariakin. Tosin 2kk pakkotilaus on mielestäni huijausta olemattoman pienellä sisäänheittohinnalla.

Ilmianna
Jaa

Miten tonne sexpartner systeemiin voi maksaa visaelectronilla???

Ilmianna
Jaa

Klikkaamalla "Vahvista tilaus" vahvistan, että olen lukenut ja hyväksynyt Yleiset sopimusehdot.

Hyväksyn, että peruutusoikeuteni lakkaa heti kun alan käyttämään jäsenyyttäni. Maksusuorituksesi tulee näkymään tiliotteessasi tai luottokorttilaskussasi tekstillä: www.hqbill.net

kopsasin suoraan tuolta sexpartner sivuston maksuehdoista eli kun maksat ja käytät sivua nii ei voi peruuttaa enää

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:

Sexpartner toimii. Mutta lukekaa ne ehdot. On kaiken muun lisäksi edullinen. Feikkiprofiileja löytyy kaikkialta. Asiakkaat itse tekee harhaan johtavia juttuja. Tottakai palveluntuottajan bisnes on ylläpitää systeemiä. Tottakai rahaa pitää tulla. Joku suomalInen " ympäri vuorokauden " juttu on kyttäilijöitä ja kyyläilijöitä varten. Olen tyytyväinen ja saanut keikkamiehenä seuraa parilla paikkakunnalla ja tyytyväinen.

Kommentoi lainaten
Ilmianna
Jaa

Kusettajat

Kommentoi lainaten
Ilmianna
Jaa
Lisää kommentti

Sexpartner.fi-sivusto markkinoi täällä Suomi24:ssa vähän väliä feikkiprofiilien kautta. Aina jokun nainen on löytänyt "ihanaa" seuraa ko. sivustolta. Sexparter.fi-sivusto kirjoittaa yleensä markkinointitekstit Suomi24:n eri palstoille samoilla sanoilla eli ei edes vaivauduta muuttamaan eri palstoille meneviä valheellisia mainostekstejä.

Jo pelkästään yrityksen valhemarkkinointi kertoo siitä, kannattaako ko. sivustolle liittyä.

Ilmianna
Jaa

Kyllä tomii kun lukee ehdot eikä paina mitä tahansa namiskaa. Ja löytyy aitojakin naisia, kokemusta on. Toki tuolal on feikkejä houkuttimena kuten joka paikassa jne. Ja visa electronkin käy, ei tarvi pelätä luottokorttiveloituksia.

http://sinunsexpartner.tumblr.com/

Ilmianna
Jaa

Miten on, kun laitat profiilin ilman kuvia ja oikeastaan mitään, et paina maksullisia palveluita sivuilla, et anna luottokorttin:roa, vain email osoitteesi, ei kai maksa mitään?

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:

No ei tietenkään maksa! Miten voisikaan maksaa jos et anna korttisi tietoja?? ..haloooooo, valoja päälle! :D

Kommentoi lainaten
Ilmianna
Jaa
Lisää kommentti
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:

Juu,on siellä ihan naisenkin näköisiä olioita. Ykskin profiili 58 v ja ja kuva oli jonkun 25 v:n tissimallin... Kone vastasi ,kirjoitan myöhemmin,eipä kuulunu sen koommin. Mutta mikä ei tapa,se vahvistaa.

Kommentoi lainaten
Ilmianna
Jaa
Lisää kommentti

Kyllä jokaisen hälytyskellojen pitäisi soida, kun naputtelee luottokorttinsa numeron noille sivuille. E-kontakti ja suomitfeffit sentään maksetaan pankkitilin kautta, joten noihin ei jää nalkkiin.

Ilmianna
Jaa

Sexpartner.fi kuvat ladataan suoraan flirtfair.de palvelimelta.

Naisprofiileista kuvat on otettu suoraan pornoelokuvista (Google-kuvahaulla löytyi ainakin Barely Legal -elokuvista tuttuja hahmoja, esiintyi sexpartner.fi sivustolla kuitenkin nimimerkillä Riikka). He innostuvat heti viestittelemään.

Näyttää uskottavalta sivustolta. Shut up and take my money.

Ilmianna
Jaa

miten ton badadults jutun saa irtisanottua

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:

Toi badults on täynnä kusetusta. Veloitti mun tililtä sen maksimin jäsenyyttä. Kun huomasin sen nii en käyttänyt sitä kertaakaan, mutta unohdin irtisanoa itseni , ja nyt badults piinaa minua, että minun pitää maksaa 3kuukautta jäsenyydestä jotta saisin lopetettu mun profiili tai ne vievät asia perintään! En tiedä mitä nyt tekisin! Antakaa mulle neuvoja jos teillä on ollut sama ongelma.

Kommentoi lainaten
Ilmianna
Jaa
Lisää kommentti

Hitto kun ei tullut guuglattua, maksoin pikkusumman sinne. Jokaikinen vastaus haiskahtaa epäilyttävälle.

Karvaset äijät varmaan lähettelee netistä imuroiduilla ja varastetuilla kuvilla

Ilmianna
Jaa

Eikö teille hyvät miehet oo opetettu että netti on täynnä kusettajia, eikä luottokorttitietojas ynnä muutakaan pidä mennä antaa tällasille sivustoille.

Ilmianna
Jaa

ni kertokaa mullekkin miten pääsen eroon tosta sex partner sivustosta koska ite en ole sitä ees hommannu jätkät ollu kpulan jälkeen todella pahoillaan et tekivät tommosen mut se ei riitä kun pitäs saada toi tili irti voisko joku auttaa

Ilmianna
Jaa

Eksyin kyseilelle sivustolle ja nyt pitäs peruttaa jäsenyys. Onko kokemuksia toimiiko asiakaspalvelu ja onnistuuko peruutus vaikka ei käytä jäsenyys aikaa loppuun....

Ilmianna
Jaa

Huvittavaa kuinka moni pillunkipeä mies menee kaikkiin kusetuksiin kunhan sivun nimessä vähän viitataankin seksiin :D Olette te epätoivoista sakkia.

Ilmianna
Jaa

http://hqbill.net/ tommone sivu kantsii katsoa ennen ku liitytte mihinkään

Ilmianna
Jaa

No niin, on kulunut aikaa kun kukaan on kommentoinut mitään, olen ollut 2 kertaa kirjautuneena tuonne sexpartners.fi sivustolle tämän vuoden aikana, olen lähettänyt suudelmia, flirtteja kirjoittanut vaikka mitä, yhtenä iltana kontaktoinut yli 10 ihmista, vakio vastauksia, ei mitään mistä pääsisi kiinni, kirjoitat vastauksen kukaan ei vastaa, eli 2015 vuoden päivitys kaikille, IHAN PASKAA KOKO SIVUSTO, ÄLÄ SEKAANNU! Paitsi jos on rahaa tuhlata tähän.

Ilmianna
Jaa

Toi badults on täynnä kusetusta. Veloitti mun tililtä sen maksimin jäsenyyttä. Kun huomasin sen nii en käyttänyt sitä kertaakaan, mutta unohdin irtisanoa itseni , ja nyt badults piinaa minua, että minun pitää maksaa 3kuukautta jäsenyydestä jotta saisin lopetettu mun profiili tai ne vievät asia perintään! En tiedä mitä nyt tekisin! Antakaa mulle neuvoja jos teillä on ollut sama ongelma. Vai annan sen asiaa olla? Kun ne ei tiedä ainoastaan mun sähköposti ja ip-osoitetta.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:

Sulje luottokorttisi, niin minä tein. Eipä ole enää tullu laskuja eikä mt yhteyden ottoja.

Kommentoi lainaten
Ilmianna
Jaa
pettynyt38 kirjoitti:

Sulje luottokorttisi, niin minä tein. Eipä ole enää tullu laskuja eikä mt yhteyden ottoja.

Mut jos sulkee luotto kortin nii meneekö ulos ottoon asti? Mulla sama ongelma että perii maksua mutta en osaa sulkea tiliä

Kommentoi lainaten
Ilmianna
Jaa
Lisää kommentti

Edottomasti samaa mieltä noiden miden kanssa. Älkää koskaan missään tapauksessa liittykö tuohon sivustoon. Se on niin täynnä kusetusta, kuin vain voi. Minäkin "repale" laitoin rahaani niin turhaan.

Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

sexpartner.fi

Saman tahon ku flirtfairin uusi sivusto ilmeisesti... Eli Jadorra...

Pikainen katsaus kello 6 aamulla näytti 16 sivua naisia omassa kaupungissani linjoilla... Hiukan epäilyttävää, flirtfairis yli 20 sivua naisia linjoilla samaan aikaan :D

Ei kannattane maksaa tai käyttää sivutili yms jos edes harkitsee

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta