Miksi ihastun aina vanhempiin naisiin?

kakararararra

Oon parikymppinen tyttö ja yläasteella tajusin tykkääväni tytöistä. Olen kuitenkin jo päiväkoti-ikäisenäkin ollut jollain tasolla ihastunut pkhoitajiin ja myöhemmin sitten koulussa on aina tullut opettajista ihastuksen kohteita.

Mua on nyt alkanut ihan oikeesti ahdistamaan se, että en juurikaan ihastu omaa ikäluokkaani oleviin tyttöihin, vaan ne on aina jotain 10-25v vanhempia kun mä.

Mistähän ihmeestä tää oikein voi johtua? Tämä ahdistaa ja turhauttaa sen takia, että tiedän että nää mun ihastukset pitävät mua ihan kakarana ja niillä on perheet ja kaikki, eikä mulla muutenkaan ois niihin mitään mahdollisuuksia. Nyt sanokaa jotakin lohduttavaa, kun tuntuu että hajoan! Nyt kun taas kesälomakin loppui ja täytyi palata koulunpenkille, niin eipä siellä mitään muuta tuu ajateltua kun sitä erästä ihanaa opettajaa.....

19

1672

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 5,5

      Tuttu tilanne kaukaa vuosien takaa. Näin jälkikäteen vois ajatella vaikka niin, että reilusti vanhempiin ihastuminen on ollu turvallinen tapa harjoitella tunteita. Vähän kuin kaukorakkaus.

    • Siinäpä se

      Ne on turvallisia ihastuksen kohteita, koska niitä ei voi oikeasti saada. Niiden kanssa ei tarvitse ryhtyä mihinkään oikeasti, voi vain riutua ja valittaa epäonnista rakkauttaan, kun ei oikeasti edes uskaltaisi mitään muuta.
      Joskus sä sitten ite olet se vanha akka, mahdatkos vielä silloinkin vain haaveilla elämästä.

      • Entinen nuori

        Uskaltaminen ei ole aina pelkkää plussaa.


    • moonamiisa

      Ihme juttu. Mä ihastun aina nuorempiin. Oon iteki alle parikymppinen mutta aina lätkässä tosi nuoriin tytteleihin. On ne herkkupaloja

    • Samakunsulla

      Tuskin lohduttaa mut mul on ihan sama tilanne. Vihaan itteeni ois helpompaa vaa olla mies, ni sais naisen, ja viel sen ikäse :(

    • Erkki-herra-Eurajoelta

      Kyllä tuossa kieltämättä on jokin outo psyykkinen kehitysvika kyseessä, kun nuori nainen ihastuu 10-25 vuotta vanhempiin naisiin. Terve nainen nimittäin ihastuu miehiin ja poikiin, iän suhteen ei toki niin kovin tarkkaa ole, kunhan ei ehkä ihan isoisän ikäisiin sentään.

      Joten rupea hyvä nuorehko nainen katselemaan poikia ja miehiä sillä silmällä. Kikulia Sinä vain tarvitset, ja kun saat sitä, tulet onnelliseksi ja unohdat oikopäätä nämä kaikki pähkähullut litsis-lätsis -erikoisuudet.

      Kyllä lesbon (ja tietenkin homon, mutta tämähän on nyt l-palsta) elämä on näköalatonta, toivotonta, tyhjää ja tarkoituksetonta. Niihin kuvioihin jumittumalla ei ole edes teoreettista mahdollisuutta milloinkaan saada tyydyttävää ja oikeaa rakkautta - eikä seksiä. Ei kolo voi penetroitua koloon. Yhdyntään tarvitaan molo ja kolo.

      Nuo kaikki LGBT-hullutukset joutaisi vetää vessanpöntöstä alas.

      • Trololoo_vain_itsellesi

        Kyllä tuossa kieltämättä on jokin outo psyykkinen kehitysvika kyseessä, kun keski-ikäinen mies hilluu lesbopalstalla. Terve keski-ikäinen mies keskittyy huolehtimaan omasta parisuhteestaan, jos hänellä sellaista edes on.

        Joten rupea hyvä keski-ikäinen mies katselemaan omaa suhdettasi ja naistasi sillä silmällä. Seksiä Sinä vain tarvitset, ja kun saat sitä, tulet onnelliseksi ja unohdat oikopäätä nämä kaikki pähkähullut trollaus -erikoisuudet.

        Kyllä keski-ikäisen miehen elämä on näköalatonta, toivotonta, tyhjää ja tarkoituksetonta, jos täällä viitsii kommentoida. Niihin kuvioihin jumittumalla ei ole edes teoreettista mahdollisuutta milloinkaan saada tyydyttävää ja oikeaa rakkautta - eikä seksiä. Ei tyhmästä saa fiksua. Tyydyttävään seksiin tarvitaan aivot, joita sinulla ei ole.

        Nuo kaikki LGBT- vastaiset hullutukset joutaisi vetää vessanpöntöstä alas.


    • llat

      Ei varmasti lohduta, mutta kiitos tästä aloituksesta, sillä itse olen täysin samanlainen. Parikymppinen ja aina isken silmäni reilusti vanhempiin naisiin. Lohduttavaa tietää, että en ole yksin tässä ahdistavassa tilanteessa!

    • eksynytlintunen

      Harmi, etteivät vanhemmat yleensä ole nuorempien perään.. mäkin olen reilu parikymppinen ja pihkassa yhteen noin 15 vuotta vanhempaan puolituttavaani. Tilanne on vielä niin hankala, ettei se varmaan tule tästä etenemään mihinkään. Tekisin mitä vaan, että hän edes kerran antautuisi mun hyväiltäväksi. Ihana M <3

      • EnOleM

        Kyllä se vähän sokkina tuli kun sain tietää että ihastukseni on 15 vuotta nuorempi. Katseita mielestäni oli paljonkin mutta tuo ikäero piti huolen siitä etten uskaltanut aloitetta tehdä. Nyt sitten mietin päänipuhki olisiko jotain voinut tapahtua välillämme.


      • kohtalonivaa
        EnOleM kirjoitti:

        Kyllä se vähän sokkina tuli kun sain tietää että ihastukseni on 15 vuotta nuorempi. Katseita mielestäni oli paljonkin mutta tuo ikäero piti huolen siitä etten uskaltanut aloitetta tehdä. Nyt sitten mietin päänipuhki olisiko jotain voinut tapahtua välillämme.

        Rakkauden kohteelleni tuli ilmeisesti shokkina, että olinkin yli 10 vuotta vanhempi kuin hän luuli minua...

        Nyt en ole häntä nähnyt ja mietin mitä tapahtui, missä hän on.. Tuliko taas jälleen kerran joku kateellinen ihminen väliin vai mitä taas (ei ole ensimmäinen kerta, tuskin viimeinenkään). En uskaltanut tehdä aloitetta, vaikka lukuisia ja lukuisia pitkiä katseita. Sen verran pahasti aikaisemmin olen saanut takkiini (nainen ensin itse osoitti kiinnostusta ja kun minä vastasin siihen omalla tavallani, nainen käänsikin takkinsa totaalisesti ja esitti ylpeää, koppavaa vaikeasti saavutettavaa ja ei-kiinnostunutta, jäi kyllä aika pahat traumat tällaisesta...)


    • ageisonlyanumber

      Kyllä niistä vanhemmista naisistakin voi kumppanin löytää.. Itselläni on n. 20 v vanhempi naisystävä, eikä ikäero ole suuri ongelma. Toki ikäerosta kannattaa keskustella ja molempien pitää olla valmis kohtaamaan haasteet, joita suuri ikäero tuo tullessaan. 10 vuoden ikäero on vielä ihan ok, eikä ongelmia pitäisi olla niin paljoa. Ulkopuoliset myös tuomitsee helposti, eikä se tunnu kivalta. Tsemppiä sulle!

    • kikcs

      Ei siinä mitään psyykkistä ongelmaa ole. :) Itsekkin tunnustan, että viehätyn vanhemmista naisista, koska minusta se valta-asetelma on kiehtova. Vanhempi on vakaa ja hieman hallitsevakin. ;) Rehellisesti, olen Kinky.

      Itse tykkään tuntea itseni nuoreksi ja piristää elämän ilollani sitä toista. Iällä ei mulle loppupeleissä ole kuitenkaan mitään merkitystä vaan lähinnä sillä keskinäisellä dynamiikalla ja pienikin ikäero riittää. Tärkeämpää on että toinen tuntee itsensä vakaaksi, kokeneemmaksi ja vanhemmaksi.

      Sun täytynee tehdä itsellesi selväksi, että mitkä on ne asiat jotka saa sut ihastumaan noihin naisiin. Mikä heissä viehättää?

    • Marmorityttö

      Kuule ei sillä iällä ole väliä, vaan tunteella mikä sisälläni jyllää. Itse seurustelin pitkään itseäni 12 vuotta nuoremman naisen kanssa. Ei sitä ikäeroa huomaa kun suhde on muuten kunnossa. Eikä me erottuu ikäero takia vaan ihan muista syistä.

    • Danina

      Joo älä, turhautuminen on suuri. Vaikka suhde vanhempaan saattas toimiaki ni ei niitä uskalla pokailla ku pakitha siel tulis kuitenki.

    • Summerwipa

      Olen 50 ja naisen pitää olla n 20_40 eli aika mahdoton yhtälö.huoh.

      • Jännäjuttu

        Älähän Summerwipa huoli, olen parikymppinen ja syvästi rakastunut erääseen viisikymppiseen - upea, älykäs ja kaunis nainen kun on. Yhtälö ei siis ole välttämättä aivan mahdoton :-)


      • Swipa
        Jännäjuttu kirjoitti:

        Älähän Summerwipa huoli, olen parikymppinen ja syvästi rakastunut erääseen viisikymppiseen - upea, älykäs ja kaunis nainen kun on. Yhtälö ei siis ole välttämättä aivan mahdoton :-)

        Kiitos kanustuksesta@


    • Noooh

      Mulla tuntuu menevän vähän toisin päin kun tuntuu että kaikki mimmit jotka tuntuu kiinnostavilta paljastuupi sitten noin 10 vuotta nuoremmiks. cx

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2733
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2320
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2080
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      15
      1827
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1721
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1705
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1686
    8. 100
      1646
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1477
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe