Heikki Penttilä/Clinic Estetik?

Kisgka

Haluaisin kovasti pitkällisen harkinnan jälkeen hankkia implantit (takana pari raskautta). Ystäväni oli käynyt Clinic Esteticillä BodyTitessa ja kertoi klinikasta sekä hyvää, että vähän arveluttavaa...

Onko kenelläkään kokemusta ko. klinikasta/lääkäristä? Ei tunnu kamalasti olevan juttua missään, mikä on toisaalta hyvä merkki.

14

3401

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • käynyt elokuussa

      Minä kävin siellä rintaleikkauksessa elokuussa, ja ei ole muuta kun positiivista sanottavaa klinikasta, kirurgista ja hoitajista!

    • Dennyce

      Pari ystävääni on käynyt ko. paikassa ja itse kävin 2 kk sitten konsultaatiossa ja kyselemässä useammasta toimenpiteestä.

      Jokaisella on omat mieltymyksensä... Uskon, että ko. lääkäri on ihan pätevä, mutta paikasta on vähän ristiriitaiset mielipiteet. Itse toivon sairaalalta ammattitaitoista ilmapiiriä ja kunnon faciliteetteja. Jos vastaanottovirkailija on töröhuulinen povipommi korkkareineen, se ei anna minulle viestiä siitä, että paikka on "hoidollinen" ja ammattitaitoinen. Virkailija oli tosin erittäin ystävällinen ja suloinen. Ja joku voi tietysti ajatella toisin: kävelevä mainos palveluista joita tarjotaan. Itse toivon sairaalalta sairaalamaisuutta, mieltymyksiä tosin on monia.

      Ajat ovat myöhässä ja sählinkiä tulee myös siitä. Leikkausalista käveli myös sairaanhoitaja korkkarit jalassa, mikä näyttää kieltämättä huvittavalta.

      Paikassa oli todella kiireen tuntu, porukkaa lappasi sisään ja ulos ja pienissä tiloissa tämä toi levottoman olon. Lääkäri oli pätevä, mutta hänestäkin paistoi läpi kiire.

      Plastikkakirurginen toimenpide on suuri askel, jota moni asiakas on toivonut vuosia. Se myös saattaa muuttaa ihmisen elämän loppuiäksi ja monia asia jännittää valtavasti. Sairaalan henkilökunnan tulisi mielestäni antaa se vaikutelma asiakkailleen, että keskittyvät juuri häneen (pienetkin seikat ovat tärkeitä), ovat ammattitaitoisia ja tähän liittyy myös mielestäni ulkoinen olemus, siisteys ja asianmukaiset vaatteet. Se, että työtä tehdään liukuhihnalla ja haalitaan valtava määrä potilaita/konsultaatioon tulijoita samalle päivälle tuo vain valitettavasti epäammattimaisen kuvan. Yksi ammattitaidon tunnuspiirre on ajankäytön hallinta, sekä se, että aika käytetään tehokkaasti ja oikein, mutta täysin palveltavaa asiakasta huomioiden ja empaattisesti.

      Uskon, että sairaalalla on oma käyttäjäkuntansa, enkä epäile heidän pätevyyttään tehtävissään. Mielikuva asioista koostuu kuitenkin pienistä yksityiskohdista, jotka vaikuttavat kokonaisuuteen. Tämä oli vain minun mielipiteeni.

    • vs91

      Kävin 30.8 Ottamassa itselleni Natrellen 280 cc implantit paikallispuudutuksessa.Koko toimenpide sujui loistavasti alusta loppuun,henkilökunta aivan ihana ja Heikki kyllä luokkaansa paras.Sain täydelliset rinnat anatomisilla proteeseilla,rintalihaksen päälle/alle.Koko toimenpide kesti n.2 h valmisteluineen.Vaikka leikkaus paikallispuudutuksessa kuulostaakin hurjalta,niin se on ehdottomasti parempi vaihtoehto kuin nukutuksessa.Leikkauksen jälkeen ei ollut minkäänlaista kipua,muutamaa pistoa ja paineen tunnetta lukuunottamatta.Viikon verran rinnoissa oli totuttelemista,nyt en edes tunne että implantit ovat siellä.Kuukauden päästä konsultaatio,niin katsotaan miten arvet paranevat,mutta tähän menneessä en voisin tyytyväisempi olla.Ja ihan tiedoksi kaikille sanon oman entisen skeptisyyden nojalla,että ulkomaille asti ei tarvitse mennä saadakseen täydellisen rintavarustuksen ;)

      • Kiitos1

        Lääkäriklinikka estetic HPentilä! Kävin perjantaina töiden jälkeen Bodytitessa jossa otettiin aika laajat jenkkakahvat.
        Jännitti tietenkin koska kyseessä oli ensimmäin toimenpide palst.kir. ikinä. Minut otettiin vastaan todella ystävällisesti ja rentouduin heti.
        Toimenpide sujui nopeasti ja en edes tarvinnut esilääkettä. Pienet nipistykset kun laitettiin puunute piikit (2kpl) ja sen jälkeen tuntui sisäiseltä kutinalta kun laitettiin puudukettä sisälle. Minua ei sattunut kertaakaan ja koko toimenpiteen ajan juttelimme lääkärin ja hoitajan kanssa.

        Olen treenannut ja laihduttanut viimevuoden lopulta. Ongelma alueet näkyy siis erittäin selkeästi ja siksi hain apua toimenpiteen muodossa.Kehossa vaan on muutama kohta johon ei edes kova treeni auta.
        Tulokset: Jo nyt minulla näkyy aivan sulavalinjainen vyötärö ilman sitä jenkkojen tuomaa pullotusta. Turvotusta ei ole nimeksikään ja mustelmia on nolla!!! Ekana yönä otin buranaa varmuuden vuoksi=) Sanoisin että täysi 10 sekä itse toimenpiteestä että tuloksestsa. tämähän vain paranee vielä tämän jälkeen!

        Ainut mikä ärsyttää on tämä tukiliivi josta haluisi jo eroon että voisi nauttia HETI jo tästä jenkattomuudesta=)

        Suosittelen vilpittömästi!!!
        nim. itse hoitoalalla ja todella kriittinen persoona


    • Fitness-Pimu

      Kävin tänään rintojen suurennunleikkauksessa Clinic Esteticillä.
      Olo on vähän tokkurainen. Enkä jaksa kirjoitella hirveästi nyt mutta huomenna kerron tästä kokemuksesta tarkemmin, joka oli enemmän kuin positiivinen.

    • miuuu

      Kävin suurennuttamassa rintani pari viikkoa sitten. Itse leikkaus sujui moitteetta ja Heikki selkeästi osasi asiansa. Klinikalle on ollut helppoa olla yhteydessä operaation jälkeen.

      Konsultaationi oli alkusyksyllä ja siellä huomasi tosiaan tuon kiireen, mistä jo edellä on mainittu...

    • isva ramu

      Lääkäri asiansa osaava plastiikkakirurgian erikoislääkäri. Rento tyyppi jonka kanssa voi jutella mistä vaan.
      Miinuksena juuri tuo töröhuuliset korkkaritypyt, myös toimenpidesalissa hoitajalla korkkarit. Tulee niin tuksumainen fiilis.
      Info toimenpiteestä ja sen jälkeen on ehkä vähän puutteellista.
      Itse en osannut aavistaa minkälainen turvotus ja kipu tulisi vatsan alueen rasvan poiston jälkeen. Vy on viikon kuluttua suurempi kuin sinne mennessä. Vatsa on kova pallo kuin raskaana. Normaali housuja ei voi edes kuvitella jalkaan.
      Toimenpiteen jälkeen olisi tehnyt mieli käydä odotushuoneen sängylle ottamaan pienet tirsat, mutta ajattelin että koitan selvitä kotiin mahdollisimman pian ja puin päälle ja menin huoneesta ulos. Aulassa olikin jo odottamassa seuraava potilas huoneeseen pääsyä.
      Klinikalla ei tarjota mitään suuhunpantavaa, vettä tietysti sai pyydettäessä. Eli riisutaan - saliin - puetaan - maksetaan - ulos. Pukuhuoneita pitäisi ehdottomasti olla 2 että kerkeäisi hiukan hengähtää toimenpiteen jälkeen. Olo oli kuitenkin kuin jyrän alle jääneellä ja mietin suuresti kykenenkö raahautumaan juna-asemalle.

      Mutta kuten alussa mainitsin, lääkäri on tosiaan asiansa osaava. Kannattaa kysyä kaikki mitä mielessä on ja enemmänkin jos ei ohjeistusta saa.

    • mamma66

      Mä kävin syksyllä ihon laseroinnissa ja samalla oli lääkärin konsultaatio koskien vanhan vamman korjausta.Henkilökunta mielestäni ammattitaitoista ja ystävällistä.Työskenteken itse hoitoalalla, eikä minua henk.koht. häiritse, jos joku voi pitää kauniinpaakin työasua, kuin sairaalan valkoinen peltipuku, eipä tuo vaikuttanut työn laatuun. Olen ollut tyytyväinen laseroinnin lopputulokseen ja aion käyttää klinikan palveluita jatkossakin.

    • Kaksoisleuka

      Minkä toimenpiteen Penttilä sinulle teki?
      Olen menossa kaksoisleuan hoitoon Neck Tite menetelmällä hänelle ja kauhistuin kirjoitustasi sik-sak arvista.

    • hkhk

      Itse olen myös miettinyt kaksoisleuan hoitoa. Olen lukenut monista eri klinikoista ja Clinic Estetic kuulostaa ainakin tällä hetkellä parhaalta vaihtoehdolta.
      Olen siis muuten aika hoikka mutta valitettavasti omaan pulloposket ja jonkin verran roikkuvaa, löysää nahkaa leuan ja leukalinjan alueella ja kasvojen alaosassa. Lisäksi äidillänikin on aika näkyvät hamsterinpussit ja samanlainen löysä naama joten uskon iän karttuessa saavani itsekin sellaiset.

      Olen kuitenkin aika nuori (19v) ja ilmeisesti yleensä näitä kasvojen alaosan kohotuksia/rasvaimuja yms. tehdään vähän vanhemmille naisille, joten en oikein tiedä mikä menetelmä sopisi minulle. Olen ainakin miettinyt vähän tuota Neck Titeä sillä minulla ei ole kuitenkaan NIIN paljon sitä löysää ja rasvaa mitä ottaa pois ja ilmeisesti Neck Titessä ei pitäisi jäädä mitään löysää ihoa tms.

      Jos voisitte kertoa omia kokemuksianne Neck Titestä tai sitten muista kaksoisleuan hoitomuodoista niin olisin kiitollinen :)

      • professional-lady

        Kuulehan 19-v. Babe, -sulla on vielä varmaan lapsen pyöreyttä kasvoillasi niinkuin tuossa iässä yleensä vielä on, joten varotan, et älä missään nimessä mene ottamaan turhia arpia menemällä ennenaikaisiin kasvoleikksuksiin. Ylimääräinen rasva ja pyöreys siis lähtee sulta itekseen pois seuraavan5-10 vuoden sikana eikä maksa mitään. Terv.eräs allalla työdkennellyt sairaanhoitaja....


    • NeckTite2018

      Kävin tekemässä NeckTite-toimenpitewn ko. kirurgin "veitsen alla" Kaivopuiston klinikalla ja en löydä kirurgista, anestesiahoitajasta enkä klinikasta mitään pahaa sanittvaa. Päin vastoin. Minua pidettiin leikkauksen ajan kädestä kiinni, selostettiin tarpeeksi mitä tapahtuu ja jopa kerrottiin hauskaa huumoria. Kipulääkitys oli riittävä, toiveitani kuunneltiin ja jälkihoito-ohjeistus oli selkeä.

      Klinikalla huokui hyvä yhteishenki, ammattitaito ja potilaslähtöisyys. Ei tullut ollenkaan liukuhihnafiilis eikä konsultaatiokäynnin jälkeen, kun tapasin henkilökunnan, edes jännittänyt juuri yhtään. Henkilökunta kertoi avoimesti työhistoriastaan ja kokemuksistaan. Tuli todella turvallinen olo ko. klinikasta.

      On todella harmi, jos jollakulla on Heikistä negatiivisia kokemuksia (vaikka toki kaikki on yksilöllistä), minua hän ainakin miellytti kovasti! Etsin pitkään kirurgia, jonka kanssa minulla olisi turvallinen ja luottavainen olo - onneksi päädyin Heikkiin (ja Mirkaan!!). Aivan loistava tiimi ja leikkaus oli jopa miellyttävä kokemus!

      Ei mitään pahaa sanottavaa ja suosittelen todella ainakin käymään konsultaatiossa.

      • iygöukjguyigh

        Olisin vähän "huuli pyöreänä" jos konsultaatiossa henkilökunta alkaa kertomaan työhistoriastaan. Minä kyllä keskittyisin enemmänkin omaan leikkaukseeni ja mitä siinä olisi tarkoitus tehdä ja mitä komplikaatioita on vaarana. Näin on toimittu aiemmillakin konsultaatiokäynneillä, eikä henkilökunta ole alkanut jaarittelemaan työhistoriastaan.


      • ukkoutunutko

        Samaa mieltä. Penttilä alkaa olla jo sen verran vanha, että muistelot kuuluvat asiaan.


    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 107
      2032
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      54
      1917
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1885
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1667
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1588
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1388
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1330
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1316
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      14
      1301
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1252
    Aihe