Suomen Pankin kullan sijaintimaat

kansalainen

No, nyt se vihdoinkin saatiin, pitkään kaivattu lista suomen kansan kultavarantojen sijainnista.

Suomeksi:
http://www.suomenpankki.fi/fi/suomen_pankki/ajankohtaista/tiedotteet/Pages/tiedote26_2013.aspx

Englanniksi:
http://www.suomenpankki.fi/en/suomen_pankki/ajankohtaista/tiedotteet/Pages/tiedote26_2013.aspx

Ruotsiksi:
http://www.suomenpankki.fi/sv/suomen_pankki/ajankohtaista/tiedotteet/Pages/tiedote26_2013.aspx

Soitin Jenny Hellströmille ja sovittiin että lähetän lisäkysymykset sähköpostissa.
Kopioin tänne osan lähettämästäni kirjeestä, josta on poistettu nimi ja yhteystiedot.

Monessa muussa euroopan maissa on jo tehty kansalaisaloite oman maan kultavarantojen tuonnista maan rajojen sisäpuolelle (esim saksa, hollanti ym).

Suomessa on viimeistään nyt aika miettiä vastaavaa aloitetta.

Esimerkiksi, niin kuin arvata voisi saattaa, saksa kyseli New Yorkista takaisin niiden 3000 tonnia kultaa joka on siellä varastoitu, vastaus oli että okei, mutta siihen menee noin 7 vuotta. Tämä oli odotettavissa koska todellisuudessa kulta ei enää ole siellä olemassa. 3000 tonnin kultalastin siirto ei ole logistisesti operaatio eikä mikään tänä päivänä, joten se ei ole pätevä syy.

Tässä on minun suomen pankkiin lähettämäni kirje, jos jollain on omia kysymyksiä laittakaa ketjuun, tai kysykää itse suomen pankista, osoite on [email protected]

--

Hei

Keskustelin tänään puhelimessa Jenni Hellströmin kanssa suomen kansan kultavarantojen sijainnista, ja minua pyydettiin lähettämään lisäkysymykset tähän osoitteeseen.

Minulla ei ole virallista asemaa muuta kuin olen suomen kansalainen, olen tutkinut maailman kultamarkkinoiden toimintaa yksityisesti noin 10 vuotta. En pysty referoimaan virallisiin tietolähteisiin koskien väitteitäni, koska kaikki minun tieto perustuu yksityisiin lähteisiin. Tämä johtuu siitä että maailman viralliset kultamarkkinat tänä päivänä perustuvat pääosin valheisiin ja petokseen.

Mainitsin Hellströmille että 51% kullasta joka on 'varastoitu Lontoossa' ei todennäköisesti enää ole olemassa siellä, se on varastettu jo aikoja sitten. Lontoon keskustassa sijaitseva finanssidistrikti, jota tunnetaan nimellä 'City of London' on muusta euroopasta eristetty itsenäinen alue, jolla on itsenäinen poliisivoima, itsenäinen armeija sekä muun englantilaisen ja eurooppalaisen oikeuslaitosten yläpuolella toimiva itsenäinen tuomioistuin.

Tämä tuomioistuin ei tarvitse vastata kenellekään, ja niillä on oikeus säätää itselleen mitä tahansa lakia, jota suomen valtio ja suomen pankki ei pysty haastamaan missään maailman oikeusasteessa.

Tämä siis on se alue johon Suomen Pankki on lähettänyt 51% suomen kansan kullasta, tosin kyllä suomen eduskunnan siunauksella.

Samankaltainen tilanne hieman muunneltuna koskee New York:issa sijaitsevaa FED:iä

Suomen kansalaisena vaadin, että Suomen Pankki ryhtyy välittömästi toimiin, ja kaikki virallinen kulta tuodaan takaisin suomen rajojen sisäpuolelle varastoitavaksi. Suomen Pankilla ei ole mitään pätevää syytä varastoida kultakantaa ulkomaille, koska sen myyminen ilman suomen kansan lupaa, siis käytännössä ilman erillista kansanäänestystä, on maanpetos.

50 tonnia kultaa on helposti siirrettävissä, se mahtuu yhteen lentokoneeseen joten logistiikka ei voi olla pätevä syy olla tekemättä siirtoa.

Esitän teille seuraavavat kysymykset:

1. Onko Suomen Pankin, sekä suomen eduskunnan virallinen taho, joka on kansallisuudeltaan suomalainen, käynyt fyysisesti paikan päällä niin Lontoossa, New Yorkissa, Zurichissa sekä Tukholmassa tarkastammassa omin silmin että kulta on olemassa?

2. Onko Suomen Pankilla listaa kaikista kultatakoista, sarjanumeroineen, painoineen, jalostusasteineen sekä mittoineen, jota vasten on verrattu kaikkien kultatakkojen aitoutta, fyysistä sijaintia sekä olemassaoloa?

3. Onko tämä lista saatavilla, eli voitteko lähettää minulle kopion siitä?

4. Jos nämä tarkastukset on tehty, niin kuka tai mitkä henkilöt ovat sen suorittaneet ja milloin? Onko tästä tapahtumasta olemassa virallista, allekirjoituksilla varustettua raporttia, ja onko nämä raportit saatavilla nähtäväksi?

5. Minkä takia juuri 51% on varastoitu Lontoossa, mikä on virallinen syy että juuri 51%, eikä esim. 49%, 50% tai 52% on päätetty lähettää Lontooseen?

Riippuen vastauksista saatan tulevaisuudessa esittää lisäkysymyksiä.

Parhain terveisin,

[nimi poistettu]

24

236

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • L'Or

      >> Monessa muussa euroopan maissa on jo tehty kansalaisaloite oman maan kultavarantojen tuonnista maan rajojen sisäpuolelle (esim saksa, hollanti ym).

      Melko kiinnostava aloitus aiheestaan. Onko laajemmin saatavilla tietoa missä eri maiden omistama kulta sijaitsee ja onko nuo manitutu kansalaisaloitteet johtaneet mutoksiin eri maiden kullan fyysissen varastoinnin suhteen?

      Voisiko yksi syy varastojen fyysiselle sijainnille olla se, että kultaa on hankittu maista joissa se jo valmiiksi sijaitsee ja joissa sen varastointi on organisoitu, hieman pörssiodakkeiden listauksien tapaan.

      Mikäli fyysinen kulta sirettäisiin vaikkapa Suomeen, niin sille tulisi rakentaa infrastrukturi vartiointeineen ja kustannuksineen.

      Esimerkki. Suurin osa Belgian kultavarannosta (227,5 tonnia) on Britaniassa, sitten osa Kanadassa ja Sveitsissä ja loput Belgiassa.

      Natsit Phahan valloittamisen yhteydessä vuonna 1939 rekisioivat Tsekkien keskuspankin kultavarastot ja seuraavalla viikolla siirsivät ne Englannin keskuspankin avustuksella Belgiaan ja Hollantiin.

      Oheisen artikkelin mukaan Englannin keskuspankki oli auttanut Reichin pankkia siirtämään ja myymään rekisioidun kullan vaikka se olisi tullut vain jäädyttää.

      "Les nazis avaient réquisitionné l'or de la Banque centrale tchèque après l'invasion de Prague le 15 mars 1939. Les Allemands étaient parvenus, dès la semaine suivante, avec la complicité de la Banque centrale britannique, à transférer cet or vers les banques nationales belge et néerlandaise."

      - http://www.7sur7.be/7s7/fr/1536/Economie/article/detail/1679102/2013/08/01/De-l-or-nazi-mis-en-depot-dans-les-banques-belges-et-neerlandaises.dhtml

      "Kun monet muut maat ovat säilyttäneet kultaansa Lontoon, New Yorkin tai Sveitsin pankkiholveissa, Libya on pitänyt kultaharkkonsa omalla maaperällään."

      - http://www.iltalehti.fi/libyankriisi/2011032313419290_lc.shtml

      "Taloussivusto CNBC listasi maailman suurimmat kullanomistajat. Tässä on listan kymmenen kärki."

      - http://www.taloussanomat.fi/ulkomaat/2012/01/08/taalla-maailman-kulta-on-10-suurinta-omistajaa/201220496/12?n=1

      • kansalainen

        "Melko kiinnostava aloitus aiheestaan. Onko laajemmin saatavilla tietoa missä eri maiden omistama kulta sijaitsee ja onko nuo manitutu kansalaisaloitteet johtaneet mutoksiin eri maiden kullan fyysissen varastoinnin suhteen?"

        http://www.forbes.com/sites/afontevecchia/2013/01/16/germany-repatriating-gold-from-ny-paris-in-case-of-a-currency-crisis/

        http://www.bloomberg.com/news/2013-01-16/bundesbank-to-repatriate-674-tons-of-gold-to-germany-by-2020.html

        http://www.youtube.com/watch?v=NyemAwLD2N0

        http://www.zerohedge.com/news/2013-01-16/all-aboard-gold-repatriation-train-first-germany-next-netherlands

        ym ym.. googlella löydät satoja videoita ja artikkeleita.
        tässä muutama hakusana josta voit aloittaa.

        jos uskallat hypätä todella syvälle jäniksenkoloon suosittelen FOFOA:n artikkeleiden kommenttiketjujen lukemista erityisesti vuodesta 2010 eteenpäin.

        Max Keiser
        Jim Rickards
        Jim Sinclair ( jsmineset.com )
        Anthal Fekete
        GATA
        Robert Chapman
        Mike Maloney
        Jim Rogers
        FOFOA ( fofoa.blogspot.com )
        screwtapefiles
        Victor the Cleaner
        David Morgan
        Martin Armstrong ( http://armstrongeconomics.com/ )
        Marc Faber


      • kansalainen

        "Mikäli fyysinen kulta sirettäisiin vaikkapa Suomeen, niin sille tulisi rakentaa infrastrukturi vartiointeineen ja kustannuksineen."

        Tämä ei ole pätevä argumentti. Ilman välitöntä pääsyä omien kultavarantojen luo suomen kansalla ei ole mitään mahdollisuutta tehdä itsenäisiä päätöksiä kuin nykyinen järjestelmä romahtaa. Ja se tulee romahtamaan. Tämä ei ole maailmanloppu koska se on tapahtunut tuhansia kertoja ihmiskunnan historian aikana ja tulee tapahtumaan aina vain uudelleen. joka kerta prosessi on sama, se on vääjäämätön ja pysäyttämätön.

        Nykyinen virallinen talousoppi jota 'opetetaan' kaikissa länsimaisissa yliopistoissa ovat täyttä huuhaa-roskaa, joke ei perustu mihinkään muuhun kuin valheisiin ja järjestelmälliseen ihmisaivojen todellisuustajun muokkaamiseen.

        Jos haluat opiskella todellisen taloushistorian, tämä PDF on hyvä paikka aloittaa ja sitten edetä siitä. Huomaa että se on kirjoitettu mekaanisella koneella koska armstrong istui silloin vielä oliko se 11 vuoden kakkua, tänäpäivänä hänet on hiljaittain vapautettu, mutta se on tarina jota hän itse voi kertoa paremmin.

        http://www.contrahour.com/turnoutlights209.pdf



        Samalla voisit väittää että lukollisen oven rakentaminen sinun asuntoon ei ole mitään syytä koska se maksaa.


      • kansalainen

        ai niin, Jim Rickards:in uusi kirja 'Currency Wars' on suositeltavaa lukemista, sekä miehen lukuisat haastattelut löytyvät kaikki youtubesta. Kysymys on valtavan monimutkaisesta aiheesta ja kyseinen kirja on yksi tapa päästä jyvälle suht lyhyessä ajassa.


    • L'Or

      >> Tämä ei ole pätevä argumentti. Ilman välitöntä pääsyä omien kultavarantojen luo suomen kansalla ei ole mitään mahdollisuutta tehdä itsenäisiä päätöksiä kuin nykyinen järjestelmä romahtaa.

      Aivan ensiksi tulisi määritellä mitä ko. romahduksella sisäistetään. Pitää toki paikkansa, että maaimantalodessa on vakavia vääristymiä, potentiaalisesti maita tai jopa maanosia vaikeaan ahdinkoon ajavan spekulaation ja keinottelun tekniikoiden, sekä keinojen olemassa olo jne.

      Hyvin vakavien maailmantalouden ja selkkauksien asetelmassa on luonnollisestikin parasta omata massinsa omissa holveissa. Tässä suhteessa useammat maat ovat samalla vivalla, eli kultavarastot suurelta osin ulkoistettuna, paitsi osa avainvaltioista.

      Maailmantaloudessa on samaan aikana myös aivan terveitä ja hyödyllisiä rakenteita.

      Jo tällä hetkellä maailman rikkaudet keskittyvät pienen minoroteetin käsiin, eikä ole heidän itressiensä mukaista "pommittaa" maailmantaloutta kivikaudelle.

      Jo surprime-skandaalin edellä kirjoitin huoleni lukuisien kansantalouksien kohtuuttomasta yli varojensa elämisestä, raskaasta velkatakasta ja näin se maailmantalouden suurimpana yksittäisenä riskinä kulisseissa toimivan varjotalouden ohella.

      "What price the new democracy? Goldman Sachs conquers Europe "

      - http://www.independent.co.uk/news/business/analysis-and-features/what-price-the-new-democracy-goldman-sachs-conquers-europe-6264091.html

      "Goldman Secret Greece Loan Shows Two Sinners as Client Unravels"

      - http://www.bloomberg.com/news/2012-03-06/goldman-secret-greece-loan-shows-two-sinners-as-client-unravels.html

      "Big Banks and Derivatives: Why Another Financial Crisis Is Inevitable"

      - http://www.forbes.com/sites/stevedenning/2013/01/08/five-years-after-the-financial-meltdown-the-water-is-still-full-of-big-sharks/

      Ongelmallista on myös ihmiskunnan elämäntapa jatkuvine random-kerskakulutus-tellisuuksineen ja kaikine siihen liittyvine ympäristö-ekologisen vakavine ongelmineen.

      Kasvua ja edistystä kyllä, mutta se tulisi kaikkialla toteuttaa maapallon, Teluksen ehdoilla. Osittain tähän asian on alettu hiljalleen herätä vaikka sen tiellä edelleen on vakavia jarruja. Riittääkö aika Telleukselle?

      World Footprint: http://www.footprintnetwork.org/en/index.php/GFN/page/world_footprint/

      Maailman suurin kaatopaikka on meressä: http://www.viihdeuutinen.net/keskustelu/2_994_0.html

      Aika näyttää miten maailmantalouden näyttämöllä tilanteet etenevät. Tuleeko pää vetävän käteen ja jos niin missä muodossa ja milloin.

      >> Ja se tulee romahtamaan.

      On toki hyvä olla olematta sinisilmäinen tai naivi maailmantalouteen vaikuttavien elementtien suhteen ja samalla pyrkien olemaan kauaskatsoinen ja varautua eri skenarioihin.

      Politiikka, uskonto ja talous muistuttavat paljon toisiaan jossa on paljon "ainoan oikean totuuden" saarnajia ja tulevien tapahtumien ennustelijoita.

      Henkilökohtaisesti vierastan kaikkea extremismiä ja istisyyttä ja näin myös talouden alueella.

      • kansalainen

        "Aika näyttää miten maailmantalouden näyttämöllä tilanteet etenevät. Tuleeko pää vetävän käteen ja jos niin missä muodossa ja milloin.

        >> Ja se tulee romahtamaan.

        "On toki hyvä olla olematta sinisilmäinen tai naivi maailmantalouteen vaikuttavien elementtien suhteen ja samalla pyrkien olemaan kauaskatsoinen ja varautua eri skenarioihin."

        No jos lukisit vähän Armstrong:ia ja fofoa, niin ymmärtäisit miksi näin tulee tapahtumaan, se ei ole ennustus, vaan matemaattinen ja poliittinen todellisuus.

        Kaikki talouskasvu perustuu säästöihin. Säästöistä muodostuu pääomaa (capital formation), josta puolestaan syntyy investointeja, josta syntyy tuotantokapasiteettia, josta sitten syntyy hyvinvointia ja lisää säästöjä.

        jos rahalle maksettava pääomakorko on pienempi kuin todellinen inflaatio, säästöt haihtuvat ajan myötä tyhjään ilmaan. Tämä on tämän hetken tilanne.

        Tämän syklin huippu saavutettiin vuonna 2000 nasdaq-kuplan puhjettua ja kuin Greenspan laski fedin ohjauskoron käytännössä nollaan. Sykli on noin 36 vuotta pitkä, ja se alkoi 1982 yhdysvaltain öljykriisin jälkeen kuin Volcker nosti ohjauskoron 17%. Enää samanlainen temppu on mahdoton. Jos nykyinen ohjauskorko nestattaisiin esim tästä tasosta 4%, maailman talousjärjestelmä olisi ohi noin viidessä minuutissa.

        Vuodesta 2000 alkanut romahdus vie siis yleensä noin 18 vuotta ennenkuin pohja häämöttää, tämä on helppo tunnistaa siitä, kuin kadulla kulkeva ihminen on menettänyt kaikki toiveet paremmasta tulevaisuudesta, ainoastaan silloin voi käänne tapahtua.

        vuonna 2008 alkanut 'kriisi' on vain osa samaa romahdusta, asiat tapahtuvat ns. askelmuodostelmassa, vähän aikaa on tasaista kunnes seuraava askel alaspäin tapahtuu. Armtronging syklien mukaan seuraava askel alaspäin otetaan vuonna 2015.75.

        Mitään valtionvelkaa ei ole koskaan tarkoitus pienentää tai maksaa takaisin, tämä on täysi illuusio. Miten järjestelmä toimii on että velka kasvaa jatkuvasti kunnes lopulta järjestelmä resetoituu ja kaikki vanha velka unohdetaan ja alkaa uusi sykli. Ihmiskunnan historiassa mikään valtio ei ole koskaan maksanut valtiovelkaansa pois, ei koskaan. (ainoa poikkeus oli vissin romania joskus 80-luvulla, ja sen typerän tempun jälkeen se maa oli köyhempi kuin koskaan, on edelleen tänä päivänä)

        Politiikot eivät koskaan voi käydä maksamaan mitään velkaa, koska velanmaksu on luonteltaan deflationäärinen prosessi, ja deflaatio on politiikkojen, pankkiirien ja eliitin vihollinen nro.1. Ne tekevät kaikkensa sen estääkseen.

        Sitä ne esti vuonna 2000, vuonna 2008, ja tulevat estämään kunnes järjestelmä romahtaa. Deflaatiossa poliitinen valta ja ostovoima virtaa eliitiltä ja poliitikoilta kansalle (siis kansalle jolla on säästöja, mitä jokaisella itsenäisellä ihmisellä tulee olla), inflaatiossa päinvastoin.

        tänä päivänä kaikki paperiraha on velkaa, siis laina tulevaisuudesta. Velan määrä täytyy jatkuvasti kasvaa, se ei voi missään nimessä laskea, ja inflaatio täytyy jatkuvasti laukata. muuten järjestelmä pysähtyy huomen aamulla.
        Kaikki tämä selviää kyllä ylläolevista linkeistä.

        jatkuu..


      • kansalainen

        ..jatkuu edellisestä

        " Politiikka, uskonto ja talous muistuttavat paljon toisiaan jossa on paljon "ainoan oikean totuuden" saarnajia ja tulevien tapahtumien ennustelijoita.

        Henkilökohtaisesti vierastan kaikkea extremismiä ja istisyyttä ja näin myös talouden alueella."

        Olen samaa mieltä, en ole ennustamassa tulevaisuutta, mutta tänä päivänä vain aniharva todella ymärtää miten fraktionaalinen velkaan perustuva rahajärjestelmä todella toimii. Kuin sen tiedät, tulet ymmärtämään täydellisesti miksi 'resetti' on välttämätön.

        jos tämä prosessi on rooman ajoista saakka toistunut tuhansia kertoja ja joka ikinen kerta samalla tavalla, niin on aika epätodennäköistä että tämä kerta olisi erilainen.

        laitan nyt vielä linkin Malone:n uusimpaan videoon jossa hän yrittää selittää tätä asiaa, mutta ilman että käy todella lukemassa nämä dokumentit, niin ei voi hiffata asiaa, koska jokainen meistä on talous ja raha asioissa aivopesty syntymästämme saakka, poliitikot ja suurin osa ns. ekonomisteista ja pankkireista eivät myöskään ymmärrä tätä prosessia.

        kuin kyse on arbiträärisiin numeroihin perustuvasta järjestelmästä, ihmisen aivojen tapa käsitellä suhteellisia numeroita ja miten aivot käsittelee muistissa nämä numerot ovat ratkaisevassa asemassa, tätä pitää myös ymmärtää. Lyhyesti sanottuna temppu on siinä että kuin pyydät tavallista ihmistä määrittelemään että mikä on yksi euro, niin hän joko ei pysty vastaamaan kysymykseen, tai sanoo että 'yksi euro on yksi euro', eli hän referoi sen itseensä, joka on kaikessa tieteessä ja matematiikassa mahdoton ajatus, aina kuin mittaat mitä tahansa sinulla pitää olla joku muu, kiinteä referenssipiste, johon mittaamalla mitä tahansa voit päätellä mikä on mittauksen tulos.

        Jos sinulla on tasan metrin mittainen puukeppi johon on tussilla kirjoitettu 'yksi metri', ja sahaat siitä 10 cm pois, niin et enää voi käyttää sitä yhden metrin määrittämiseksi, vaikka siinä edelleen lukee 'yksi metri'

        tämä on lyhyesti miten nykyinen talousjärjestelmää huijaa ihmisiä.. no niin se linkki..

        http://www.youtube.com/watch?v=iFDe5kUUyT0


      • kansalainen
        kansalainen kirjoitti:

        ..jatkuu edellisestä

        " Politiikka, uskonto ja talous muistuttavat paljon toisiaan jossa on paljon "ainoan oikean totuuden" saarnajia ja tulevien tapahtumien ennustelijoita.

        Henkilökohtaisesti vierastan kaikkea extremismiä ja istisyyttä ja näin myös talouden alueella."

        Olen samaa mieltä, en ole ennustamassa tulevaisuutta, mutta tänä päivänä vain aniharva todella ymärtää miten fraktionaalinen velkaan perustuva rahajärjestelmä todella toimii. Kuin sen tiedät, tulet ymmärtämään täydellisesti miksi 'resetti' on välttämätön.

        jos tämä prosessi on rooman ajoista saakka toistunut tuhansia kertoja ja joka ikinen kerta samalla tavalla, niin on aika epätodennäköistä että tämä kerta olisi erilainen.

        laitan nyt vielä linkin Malone:n uusimpaan videoon jossa hän yrittää selittää tätä asiaa, mutta ilman että käy todella lukemassa nämä dokumentit, niin ei voi hiffata asiaa, koska jokainen meistä on talous ja raha asioissa aivopesty syntymästämme saakka, poliitikot ja suurin osa ns. ekonomisteista ja pankkireista eivät myöskään ymmärrä tätä prosessia.

        kuin kyse on arbiträärisiin numeroihin perustuvasta järjestelmästä, ihmisen aivojen tapa käsitellä suhteellisia numeroita ja miten aivot käsittelee muistissa nämä numerot ovat ratkaisevassa asemassa, tätä pitää myös ymmärtää. Lyhyesti sanottuna temppu on siinä että kuin pyydät tavallista ihmistä määrittelemään että mikä on yksi euro, niin hän joko ei pysty vastaamaan kysymykseen, tai sanoo että 'yksi euro on yksi euro', eli hän referoi sen itseensä, joka on kaikessa tieteessä ja matematiikassa mahdoton ajatus, aina kuin mittaat mitä tahansa sinulla pitää olla joku muu, kiinteä referenssipiste, johon mittaamalla mitä tahansa voit päätellä mikä on mittauksen tulos.

        Jos sinulla on tasan metrin mittainen puukeppi johon on tussilla kirjoitettu 'yksi metri', ja sahaat siitä 10 cm pois, niin et enää voi käyttää sitä yhden metrin määrittämiseksi, vaikka siinä edelleen lukee 'yksi metri'

        tämä on lyhyesti miten nykyinen talousjärjestelmää huijaa ihmisiä.. no niin se linkki..

        http://www.youtube.com/watch?v=iFDe5kUUyT0

        ja tässä arvostettu taloustoimittaja Max Keiser kertoo kahdessa minuutissa mitä suomen pankin edustaja löytäisi englannin pankin kultaholveista jos hän ikinä vaivautuisi menemään paikalle.

        http://www.youtube.com/watch?v=3Cm_yQ4ATUI&feature=youtu.be

        Kannattaa katsoa myös edelliset 517 episodia Keiser Report:ista

        Jos haluat oppia enemmän maailman talousjärjestelmästä kuin pystyt missään länsimaisessa yliopistossa, Keiser Report on yksi parhaimmista tavoista.


    • rahat hävis

      Joku osa kullasta hävisi WTC iskuissa vuonna 2001 kun kulta oli varastoituna pilvenpiirtäjien kellarikerrokseen. Rauniot paloivat tulikuumana kuukausia ja kulta on sulanut ja höyrystynyt olemattomiin.

      • kansalainen

        Kaikki se kulta on edelleen olemassa jossain muodossa, kulta-atomia on erittäin vaikeaa tuhota. Parempi on kysyä Miksi rauniot paloivat tulikuumina ja kuukausia, lentokone petrooli ei pysty semmoista aiheuttamaan, eikä pysty sulattamaan valtavia teräspalkkeja muutamassa tunnissa niin että pilvenpiirtäjä romahtaa itsensä päälle vapaapudotusnopeudella. Se on termodynamiikan ja fysiikan lakien mukaan täysin mahdotonta.

        Kuin siihen löydät vastausta niin ymmärrät myös paremmin miksi sanon että Lontoossa ja New Yorkissa ei suomen kansan kulta enää ole.


      • kansalainen
        kansalainen kirjoitti:

        Kaikki se kulta on edelleen olemassa jossain muodossa, kulta-atomia on erittäin vaikeaa tuhota. Parempi on kysyä Miksi rauniot paloivat tulikuumina ja kuukausia, lentokone petrooli ei pysty semmoista aiheuttamaan, eikä pysty sulattamaan valtavia teräspalkkeja muutamassa tunnissa niin että pilvenpiirtäjä romahtaa itsensä päälle vapaapudotusnopeudella. Se on termodynamiikan ja fysiikan lakien mukaan täysin mahdotonta.

        Kuin siihen löydät vastausta niin ymmärrät myös paremmin miksi sanon että Lontoossa ja New Yorkissa ei suomen kansan kulta enää ole.

        niin ja todellisuudessa se kulta roudattiin maanalaisia tunneleita pitkin pois jo viikkoja ennen 911. Tästäkin on paljon dokumentaatiota. Ehkä kannattaisi herätä jo suomalaiset unestaan?


    • kansalainen
    • fh56

      Kultaahan ei voi syödä, ja allaolevassa haastattelussa äskettäin maailmantalouden pelastanut vuoden mies Ben Shalom Bernanke selventää keskuspankkien säilyttävän kultaa holveissaan vain historiallisen perinteen vuoksi:
      https://www.youtube.com/watch?v=2Dj9v9s9buk

      • Kultakanta

        "Vuonna 1999 euroalueen jäsenmaiden keskuspankit siirsivät EKP:lle kulta- ja valuuttavarantoja, joista Suomen Pankin kullan määrä oli noin 13 tonnia."

        Takaus, vakuudet tai takuudet?
        25% prosenttia kuitenkin.

        Ainoa vero jonka hyväksyisin olisi kultavero, vaihdetaan vaikka YLE-vero tähän.
        Tämä käytettäisiin pinon vartioimiseen ja puolustukseen.


      • gfdhgfghgfj

        Federal Reserve on vilpillä perustettu pulju, joka anasti USA:n valtiolta oikeuden painaa rahaa, jota se nyt lainaa valtiolle korkoja vastaan. Se on rikollispesäke.

        Katsokaa Karen Hudesin puheita. Hän tietää tästä kulta-asiasta ihan yksityiskohtaisesti, ja paljon muustakin. Turha sanoa, että yksi ihminen ei voi mitään. Kyllä voi.

        Karen Hudesin lausunto viime vuodelta näkyy Ison-Britannian parlamentin verkkosivulla: http://www.publications.parliament.uk/pa/cm201213/cmselect/cmintdev/writev/402/icai02.htm Mutta olemmeko kuulleet tästä?

        Karen Hudesilla on napakoita haastatteluja U-tubessa ja myös omilla sivuillaan www.kahudes.net Kannattaa katsoa. Hän työskenteli yli kaksikymmentä vuotta Maailmanpankissa ja tietää, mistä puhuu. Kuka olisi uskonut, että tämä talouslama oli tahallaan tehty ja että vielä paljon pahempaa seuraisi, elleivät maailman kansat herää ja saa aikaan muutosta. Ison-Britannian päättäjät ovat jo virallisesti ottaneet vakavasti Hudesin varoitukset valuuttasodan ja taloudellisen romahtamisen mahdollisuudesta. Meidän kaikkien tulevaisuus riippuu siitä, annammeko roistojen jatkaa vai paljastammeko heidät kaikkien nähtäväksi. Se on vaikeaa, kun media on roistojen omassa hallussa, mutta onneksi on vielä netti.

        Tämä avaus tietysti poistetaan tuota pikaa ja minut blokataan. Tämäkin osaltaan todistaa siitä, miten laajalle salaliiton lonkerot ovat levinneet. Tämä ei ole satua, vaikka et näekään siitä televisiossa etkä lue lehdissä.


    • et ertrty rt

      Onko Suomen Pankki yksityinen laitos, kuten Federal Reserve, Bundesbank, Bank of England ja muut keskuspankit? Onko Suomessa sama rikollisten kehittelemä systeemi, jossa yksityinen laitos painaa rahaa ja lainaa sitä valtiolle korkoa vastaan? Mistä Suomen pankin omistussuhteet voi nähdä? Arvostaisin, jos joku tietäväinen valistaisi maallikkoa, jota asia kiinnostaa.

      • rikollistarahaa

        Ilmeisesti kukaan ei tiedä mistään mitään - ei edes sitä, että mikä asema ja missä Suomen Pankilla nyt on kun ollaan eurossa EKP:ssä?! En minäkään tiedä mitään. Tai mikä on Suomen rahapaja, ja olivatko kolikot sittenkin peräti kultaa, jotta niitä kannatti kannella pihalle?! Ei meille totuuksia kerrota - jäi vain mieleeni tämäkin juttu.

        http://www.is.fi/kotimaa/art-2000000363059.html?nomobile=4


      • Ymmällään

        Suomen pankin asema tosiaan hieman hakusessa. Samoin on mielestäni myös Suomen asema hakusessa. Olisihan EU:hun liittymisestä pitänyt periä hinta, mikä on osakemäärä, arvo jne. EU:n pitäisi olla kaupallinen osakeyhtiö, jotta ylipäätään voitaisiin puhua samoista käsitteistä.

        Kun on tehty sosialisti-humanistien käsityskyvyllä joku maiden välinen sopimus, luovutettu valtion pankki ja omat valtiolliset tunnusmerkit, hallinnolliset kuviot tätä ei voi ymmärtää. Millä oikeudella? Juu, siis eduskunta... Ha, mitä eduskunta teki, kun mistään ei ole sopimusta, jonka voi normaalisti sanoa irti tai myydä valtion tilille tulevaa rahasummaa tai vaihtomaa-aluetta vastaan (EI SIIS POLIITIKKOJEN TILILLE).

        Miten näin epäpätevä sopimus on voitu yleensä tehdä? Eikä asiasta ole kukaan puhunut sanaakaan? Kuka meistä voi vaikka omassa työpaikassa tehdä kaupta koko toiminnasta ja kirjoittaa viralliset sopimukset, joista ei ole peruutusvaihdetta eikä paluuta.

        Mielestäni koko hanke muistutta mafiaa ja on ilmeisesti "rikos"?


      • Odusseuksen.harharetk

        Suomen pankin pitäisi kai olla osa EKP:ta, jolloin se menetti varannot ja oman valtion pankin rooolin. Luin joskus, ettei Suomen pankki ole Suomen vaan EKP:n. Nyt tulee kysymys mieleen, puhutaanko siis hallinnollisesta omistuksesta vai konkreettisesti ihan fyysistä varannoista, omaisuudesta yms.

        Kun on tehty joku EMU-jäsenyyssopimus, joka muuten olikin liittynä valheellisesti jo EU-jäsenyyteen, siinä yhteydessä valtionpankit on siirretty EKP:n ohjaukseen, mutta en ole mistään oppikirjasta lukenut, onko siitä siis jotain rahallista, omistusarvoa koskevaa siirtoa tehty. Siis kun eivät kerro, kuka omistaa ja mitä. Jos yhteisvaluutta merkitsi oman valtion pankin toiminnan lakkauttamista, missä on sen omaisuus, sen yhtiön toiminnan juridiset paperit ja yleensä kaikki mikä maksaa jotain.

        Meille puhutaan vain sanoista, poliitikasta, ei puhuta kuten yksityisomistuksessa arvoista, rahasta. Perussopimusten tarkoissa papereissa saattaa olla tietoa ja pitäisi kai olla perustamisasiakirjat, mm. EKP:lle. "Naiivi", lapsen luulo, ettei omaisuudella ole arvoa, kun on kyse ystävysten kesken sosialisimista. Liikanen ja "kaikki puheet kieltänyt" Koivisto, liikutaan aivan käsittämättömällä alueella.

        Tämä pitäisi selvittää, mutta nyt EU on hankkimassa militiaa, joten puheita ei sen jälkeen avata.


    • Maantapasakkaa

      Ja hyvät veljet ja veikkaus on vasta tulossa uutispommina...

    • Ft4d4s

      Tein haun kuka omistaa Suomen pankin.

      https://keskustelu.kauppalehti.fi/5/i/keskustelu/thread.jspa?threadID=246149

      2014 joku väittää:
      ">Kuka omistaa Suomen Pankin?

      Se on itsenäinen julkisoikeudellinen laitos. Eduskunnalla on määräysvalta nimittämänsä pankkivaltuuskunnan kautta kuin myös lainsäädäntövalta, jolla muuttaa sitä lakia Suomen Pankista. Mahdollinen voitto rahastoidaan ja/tai tilitetään valtion budjettiin niin kuin pankkivaltuusto päättää. Oletusarvoisesti puolet ja puolet. "

      No, niin, löytyi joku laki.

      27.3.1998/214
      Laki Suomen Pankista
      http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1998/19980214

      "1 luku
      Yleiset säännökset
      1 §
      Asema

      Suomen Pankki on Suomen keskuspankki. Se on itsenäinen julkisoikeudellinen laitos.

      Suomen Pankki toimii Euroopan yhteisön perustamissopimuksessa, jäljempänä perustamissopimus, sekä Euroopan keskuspankkijärjestelmän ja Euroopan keskuspankin perussäännössä, jäljempänä perussääntö, määrätyllä tavalla osana Euroopan keskuspankkijärjestelmää.

      Hoitaessaan Euroopan keskuspankkijärjestelmän tehtäviä Suomen Pankki toimii Euroopan keskuspankin suuntaviivojen ja ohjeiden mukaisesti.
      2 §
      Tavoite

      Suomen Pankin ensisijaisena tavoitteena on perustamissopimuksen mukaisesti pitää yllä hintavakautta.

      Suomen Pankin on perustamissopimuksen mukaisesti tuettava muidenkin talouspolitiikan tavoitteiden saavuttamista vaarantamatta kuitenkaan 1 momentissa säädettyä tavoitetta.

      3 §
      Tehtävät

      Suomen Pankin tehtävänä on toteuttaa osaltaan Euroopan keskuspankin neuvoston määrittelemää rahapolitiikkaa.

      Suomen Pankin tehtävänä on myös:

      1) huolehtia osaltaan rahahuollosta ja setelien liikkeeseen laskemisesta;
      2) huolehtia osaltaan valuuttavarannon hallussapidosta ja hoidosta;
      3) huolehtia osaltaan maksu- ja muun rahoitusjärjestelmän luotettavuudesta ja tehokkuudesta sekä osallistua sen kehittämiseen;
      4) huolehtia toimintansa kannalta tarpeellisten tilastojen laatimisesta ja julkaisemisesta.
      4 §

      Riippumattomuus ja yhteistoiminta muiden viranomaisten kanssa

      Hoitaessaan Euroopan keskuspankkijärjestelmän tehtäviä Suomen Pankki tai sen toimielimen jäsen ei saa pyytää tai ottaa vastaan toimintaansa koskevia määräyksiä muulta kuin Euroopan keskuspankilta.

      Suomen Pankin on oltava tarvittaessa yhteistoiminnassa valtioneuvoston ja muiden viranomaisten kanssa.

      8 §
      Peruspääoma

      Suomen Pankilla on kantarahasto ja vararahasto.

      Vararahastoa voidaan käyttää kantarahaston korotukseen tai alijäämän kattamiseen siten kuin 21 §:ssä säädetään."

      EKP:n osuus on vähän epäselvä, kun olen lukenut muualta, että EKP on ikään kuin pomo.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1476
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1291
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1265
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1215
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1194
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1083
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1077
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1074
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1063
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1052
    Aihe