Sosiaalitoimisto?

tytti

En ole ennen käyttänyt sosiaalitoimistoa Nokialla, eli siis en tiedä missä sellainen sijaitsee. Voisiko joku kertoa ystävällisesti mihin minun tulisi mennä että saisin toimeentulotukea?!

22

5893

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jippo

      Nokian sossuun. Missään maailmassa ei ole niin vittumaisia ihmisiä. Oikeesti ne ämmät levittelee ihmisten asioita pitkin kaupunkia. Ottaa vielä kaupan päälle lapset pois. Että semmosta. Mutta jos nyt pakko on mennä ni lähde siitä harju-centerin vierestä sinne ylös harjulle. Semmonen ruma mörskä se on, ei voi erehtyä. Mutta varoitan vielä; älä mene jos et ole kuolemassa nälkään.

    • Kokenut

      Ja etsi sieltä sossun numero. Nokialla kun ei sossuun mennä kuin aika varaamalla. Sinulle tulee ennen aikaa kotiin tietopaketti jossa kerrotaan mitä sinun pitää ottaa mukaan.

      Mukana on mm. läpyskä jossa käsketään että keräät neljältä eri pankilta vakuutuksen siitä että sinulla ei ole siellä tiliä (tai on tili) - tämä ei maksa mitään, paitsi tietysti vaivan ja on hieman nöyryyttävää. Lisäksi muistelisin että tarvitaan jotain veropapereita (verotodistus ehkä), tiliotteet 2 - 3 kuukaudelta, vuokrasopimus, maksettu vuokrakuitti, mahdollinen sähkökuitti, lääkäri- ja lääkekulut yms. jne.

      Nokian sossussa käydään vaan kerran ja jatkossa sitten täytellään hakemusta joka liitteineen jätetään eteisaulan vartijalle. Kannattaa pyytää kuitit aina hakemuksessa takaisin, muussa tapauksessa ne jäävät sinne. (Josko haitannee.)

      • tytti

        No siis tiedän kyllä miten sossuun mennessä toimitaan yms.
        Mutta, lähinnä ajattelin että mistä sinne voi varata aikaa.. Puhelin luetteloa en omista, ainakaan mitään missä olisi numeroita Nokialle..


      • Kokenut
        tytti kirjoitti:

        No siis tiedän kyllä miten sossuun mennessä toimitaan yms.
        Mutta, lähinnä ajattelin että mistä sinne voi varata aikaa.. Puhelin luetteloa en omista, ainakaan mitään missä olisi numeroita Nokialle..

        Niin, kirjastosta löytyy takuulla Pirkanmaan puh.luettelo.

        Ei se ole enää kuin sinusta kiinni.


    • kok. tätä

      Kaupungintalolla pääovesta heti vasemmalla. Todennäköisesti eivät päästä ilman ajanvarausta sisään. (En ole vastaanottovirkailijaa pidemmälle mennyt (päivähoitokaavakkeen palautus)).

      • tytti

        No mistä mä sen kirjaston tai kaupungintalon löydän?!


      • mä vaan
        tytti kirjoitti:

        No mistä mä sen kirjaston tai kaupungintalon löydän?!

        joo no jos yhtään oot käynyt nokian "kirkon kylällä" ni tiedät varmaan mis on harjucenter? sen vasemmalta puolen löydät tien mikä nousee mäkeen, meet sinne ja siellä tulee suht uus, mukamas rakennus missä on sosiaalivirasto, ja sen verran lisään vielä et kaupungintalo ja sosiaalivirasto on eri rakennuksissa, kaupungintalo on vasta seuraava rakennus.


      • kok. tätä
        mä vaan kirjoitti:

        joo no jos yhtään oot käynyt nokian "kirkon kylällä" ni tiedät varmaan mis on harjucenter? sen vasemmalta puolen löydät tien mikä nousee mäkeen, meet sinne ja siellä tulee suht uus, mukamas rakennus missä on sosiaalivirasto, ja sen verran lisään vielä et kaupungintalo ja sosiaalivirasto on eri rakennuksissa, kaupungintalo on vasta seuraava rakennus.

        Kaupungin virastotalo kaupungintalon vieressä. Kaupungintalolle asti ei ole ollut koskaan asiaa.


      • syrjäytynyt
        kok. tätä kirjoitti:

        Kaupungin virastotalo kaupungintalon vieressä. Kaupungintalolle asti ei ole ollut koskaan asiaa.

        NIIN kauan kuin pysyy virkaihmistä erossa on...kaikki hyvin!


    • oh'hoh

      et tiedä missä Nokian Kirjasto on ? siinä tapauksessa et tarvitse sossua vaan äidin pitämään itsestäsi huolta. anteeksi vain, mutta koskaan en ole tavannut henkilöä joka ei tietäisi missä Nokian Kirjasto on

      • oohhooh

        Ompas sun maailmas pieni.


    • ulkopaikkakuntalaine

      Tiedätkö edellinen kirjoittaja missä Pihtiputaan kirjasto on?Anteeksi vaan,mutta koskaan en ole tavannut henkilöä joka ei tietäisi missä Pihtiputaan kirjasto on.

    • pe,se

      mä tiedän sen että vaimoni,olemme olleet ollut asumus erossa 4v,muutti nokialle,niin poika ehti käymään viikon koulua kun pakko huostaanotettiin,pari vuotta tappelin vastaan,mutta mitä niitteen sairaitten sossuämmien kalloon saat mahtuun,et mitään,kun ovat päättäneet sitä ei muuta mikään,,,,,,,,,,,,,,,,,sama juttu kuin työkkäri,sanokaapa onko yksikään saanu työkkärin kautta töitä

      • hesseliommik

        Ennemmin saat työkkäristä töitä kuin oman lapsesi huoltajuuden nokialla.Kaikki äitylit saavat tahtoessaan yksinhuoltajuuden vaikka olisivat millaisia mammantylleröitä tahansa.Nokian sossuämmät puoltavat vain ns."äitejä"vaikka kotiolot ovat miten sattuu.Enpä muuten tiedä minäkään missä nokian kirjasto on,mutta enpä sillä tiedolla mitään teekään.Mitääntekemätön paikka koko nokia.


      • einokialle

        joo.nokialla näkyy olevan sääntö että kaikki äidit saavat yksinhuoltajuuden sitä hakiessaan.Älä muuta nokialle asumaan jos yhtään haluat pitää omat lapsesi ominasi.Iseistä tehdään miltei poikkeuksetta etäisejä.Helvetin korkeet elarit maksettaviksi iseille ja sitten äityleistä yh-ruikuttajia.


    • oma apu paras apu

      Kaikkiin asioihin mitä tähän saakka olet kysellyt, löytyisi vastaus myös suoraan netistä. Puhelinnumerot, osoitteet, kaupungin kartat (josta näkyy kaiki julkiset rakennukset) ja mitä vain mieleen juolahtaa hakea...

    • ei heikki kovalanen

      ammattitaidottomat moukat ovat nokian toimistossa.
      näiden neitien paikka ja varsinkin rouvien olisi ...........................

    • asdfghjklä

      Ihan asiallista palvelua on tullut. Ja lakisääteiset avustuksetkin. Kelassa on pitänyt enemmän neuvotella. Ja työkkärissä.

    • koivuvitsaa tai halk

      pihlajamäki

    • kerjääjä?

      Vieläkö Nokian sossussa on sellainen käytäntö että toimeentulotukea saadakseen pitää ensin rampata jokaisessa pankissa ja pyytää niistä todistus siitä että on tai EI OLE tiliä kyseisessä pankissa...?

      Olivat ne kyllä aika ihmeissään pankeissa kun sitä paperia menin pyytelemään. Ideana kai oli alunperinkin että juttu olisi niin nöyryyttävä että moni jättää jo siinä vaiheessa suosiolla väliin, mutta jos on rahaa tarvis niin se on vaan pakko suostua vaikka tällaisiinkin pelleilyihin.

      Oli vuosi 2004 kun tuli tämä nokialainen sossun erikoinen vastaan. Varmaan ollut tämänkin muinaisen ketjun aloittajalla edessä.

    • 12345678909876543

      Täällä (Harjukatu 21)
      https://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=fi&geocode=&q=harjukatu 21nokia&aq=&sll=37.0625,-95.677068&sspn=60.764775,135.263672&vpsrc=0&ie=UTF8&hq=&hnear=Harjukatu 21, 37100 Nokia, Suomi&ll=61.4766,23.506215&spn=0.009099,0.033023&t=m&z=16

      Yhteystiedot ja ohjeet:
      http://www.nokiankaupunki.fi/palvelut/perusturva_ja_terveys/sosiaalinen_tuki/toimeentulotuki/


      Ihan asiallista palvelua sieltä soskusta saa, kunhan on itse asiallinen. Joskin elatustukea hakiessa meinasivat 10 vuotta sitten olla sitä mieltä, että ei olla oikeutettu siihen. Mutta muuten OK.

    • H-Moilane

      Hmm. Kuinka monella työssäkävijällä on 480 €/kk (yksin asuva) seuraaviin menoihin?

      "
      Ravinto- ja vaatemenot

      vähäiset terveydenhoitomenot (ilman lääkärin määräystä hankitut lääkkeet, hoitotarvikemenot sekä muuhun kuin sairauden hoitoon määrätyt lääkkeet)
      henkilökohtaisesta ja kodin puhtaudesta aiheutuvat menot

      paikallisliikenteen käyttö

      lehtitilaukset

      puhelinkulut, TV-lupa, internetmaksut ja muut informaatiomenot

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      212
      34481
    2. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      256
      22064
    3. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      440
      11155
    4. Onko tekijän nimi tiedossa?

      Joko tiedetään?
      Valkeakoski
      84
      7591
    5. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      27
      6675
    6. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      54
      5073
    7. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      196
      4107
    8. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      46
      1756
    9. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      35
      1693
    10. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

      https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
      Valkeakoski
      43
      1627
    Aihe