Onko Pentikäiset rauhoittaneet vaalien ajaksi?

vl Pedofiliasta??

Milloin vaalikaranteeni päättyy? Kukaan Pentikäisen suvusta tai vaalitiimistä ei ole tuonut pedofiliaa esille nyt käynnissä olleen vaalikampanjan aikana? Joku mainitsi että Antti olisi vit.tuillut Fasessa Olaville aiheeseen liittyen, mutta joutunut poistamaan tilapäivityksen jo seuraavana päivänä? Mikael kuulemma taluttanut Antin Oulun vaalitilaisuuden jälkeen SRK:lle kuin koiran ja pakottanut pyytämään anteeksi, jotta menetetyt äänet saisi takaisin? Tällaisen huhun kuulin täällä, kuin myös sen ettei Olavi ollut luvannut ääntänsä hänelle, vaan kostoksi äänestääkin jotakin pääkaupunkilaista homoa?
Siksikö sitten Pentikäinenkin hädissään ilmoittaa vaalikoneessa kannattavansa homoliittoja.

Kepun pelinpolitikointia.

Koskas ne vaalit on, jotta pääsemme taas lukemaan vl-pedofiliasta Pentikäisen kirjoittamana? Mahtaa olla patoutumat valtavat, mutta ensin otetaan äänet vl-tolloilta, ne jotka otettavissa on?

18

211

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • töms !!

      Olen törmännyt samaan mafiosoon!

    • sarkasmin hengessä

      Julmaa on elomme. Huhuissa on aina osatotuus, valitettavasti niin, vaikka ne olisivatkin kirjoitettu sarkasmin hengessä.

    • ----------

      valhetta kaikki!

      • hyvää huumoria

        Minusta ei kaikki, mm. tämä lienee totta: "Kukaan Pentikäisen suvusta tai vaalitiimistä ei ole tuonut pedofiliaa esille nyt käynnissä olleen vaalikampanjan aikana"


        Toki semmoinen on valheellinen tai sarkastinen huhu että Olavi olisi aikonut kostaa äänestämällä homoa.

        Pitää sitä nyt sinunkin opetella huumori hyvä mies!!


    • Oulun seudun Vl mies

      Kylläpä kuulostaa katkerituneilta aivopestyiltä pentikäisfobiaa sairastavilta ihmisiltä.Itse ajattelin äänestää mikaelia.arvostan tuollaista ihmistä joka uskaltaa avata suunsa kertoakseen mielipiteensä eikä ole muiden "kahleissa".

      • ei pitkä nen

        Ilmeisesti avaus oli loistava, koska tuollaisia ajatuksia nousi sinulla. Tai osua? Minusta tuo oli keskitasoinen avaus tms.?


      • ihan sivusta.
        ei pitkä nen kirjoitti:

        Ilmeisesti avaus oli loistava, koska tuollaisia ajatuksia nousi sinulla. Tai osua? Minusta tuo oli keskitasoinen avaus tms.?

        Ilmeisesti Voittoslaiset kestävät huumoria paremmin? Pentikäisen suku luulee olevansa koskematon? Ja tottakin tuossa osa taitaa olla..


    • oulun seudun vl mies

      Taitaa jollain raukoilla olla tosiaan jotain hampaankolossa mikaelia vastaan.en paremmin tunne kaveria muutta zeppeliinissä kerran nähnyt ja muutenkin huomannut että on sellainen kaveri joka saa suunsa auki.eikä niinkuin jotkut jotka yrittävät vain olla kaikille mieliksi mutta ei ole omaa mielipidettä eikä muutenkaan saa mitään aikaan.

    • oulun seudun vl mies

      En ymmärrä miksi pedofiiliasiaa ei voitaisi selvittää kerralla kunnolla.sataisiin pedofiileiltä pallit pois ja samalla "lässyttäjät"hiljaiseksi.(oikeudenmukaisuus kunniaan)

      • Hyvä suku

        Samaa mieltä, Pentikäinen on profiloitunut vl-pedofiliaan, samoin Antti.


      • salakuuntelija vl
        Hyvä suku kirjoitti:

        Samaa mieltä, Pentikäinen on profiloitunut vl-pedofiliaan, samoin Antti.

        Oikeassa olet, uskovaiset haluavat äänestää Takkulaa, koska Takkula ilmoittaa poliisille pedofilistisesta elämästä epäillyt, eikä laita Voittosta sijaiskärsijäksi.


    • Oulujoen vl

      Taitaa jollain raukoilla olla tosiaan jotain hampaankolossa Olavia vastaan, kun homokorttia tarjotaan? En tunne, mutta hän oli hyvä sotilaspastori aikoinaan hiukkavaarassa! "nainko mina nakyja vai nainko enkeleita - ei, nain karitsan pellolla"

    • oliko???

      Poliittinen kannanotto?

    • Itsekin hämmästellyt

      Itsekin olen hämmästellyt, että missä vl-pedofiliauutiset tällä hetkellä ovat. Niitä oli jatkuvasti suhteettoman paljon viime vuoden lopulle ja tämän vuoden alkuun saakka. Eurovaalit ja Mikael Pentikäisen ehdokkuus vaikuttaa kyllä uskottavalle selitykselle, kun ihmetellään vl-pedofiliauutisten häviämistä. Veikkaan, että vaalien jälkeen vl-pedofiliauutiset palaavat tiedotusvälineisiin niin kuin mitään taukoa ei olisi ollutkaan.

      • uutisointi

        Vl-liikettä lokaavan, vuosia jatkuneen pf-uutisoinnin keskeyttäminen vaalikampanjan ajaksi on jollain tavalla verrattavissa Takkulan vaaliparannukseen. Joku voi kysyä, miten Mikael Pentikäinen voisi nyt enää vaikuttaa pf-uutisointiin, kun ei enää ole HS:n päätoimittaja. Vastaus on, että toimittajat kirjoittavat aiheista, joista saavat juttuvinkkejä. Eipä sillä, luulen niitä juttuvinkkejä tulleen enemmän Antilta, Marilta, Johannekselta ja Johannalta kuin Mikaelilta. Mikael vaikuttaa olemuksensa perusteella liian rauhalliselta keuhkoamaan mistään.


    • rauhoitusaika loppui

      Nyt on vaalit pidetty ja rauhoitusaika mennyt umpeen. Saapa nähdä, milloin luemme taas uudelleen Maijan tarinan uutena uutisena.

    • meppi

      Eihän siinä muuten mitään mutta miksi pitää leimata koko vanhoillislestadiolaisporukka pedofiliksi? Ei se niin mene et jos oot vl ni oot pedari. Törkeetä mustamaalausta ollu just tältä suvulta. En vastusta sitä että rikolliset saa tuomion , se on oikein. Leimaaminen ja mustamaalaus on lapsellista ja ihan verrattavissa esim koulukiusaamiseen.

      • Väyrynen 70 ooo ääntä

        Nyt hänen kannattajat pilkkaavat Väyrystä hänen face)sivuilla.... eliitillä olikin katkera äänestäjäkunta tai lähipiiri.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4903
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2320
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1836
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1546
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      37
      1530
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1338
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1257
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1176
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1171
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1166
    Aihe