viihdemaa.fi kokemuksia?

applefani

Olisin kiinnostunut tilaamaan Iphone 5 tuolta, mutta kauheasti kokemuksia kaupasta en löytänyt... Onko kellään kokemuksia kyseisestä kaupasta?

243

26049

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • petrtynyt_äiti

      Tilasin 1.9.2014 tyttärelleni kyseisestä paikasta iPhone S4 32GB (1-8 pv toimitusaika) - nyt 26.9.2014 se ei ole vieläkään saapunut - ja tässä vaiheessa olen soitellut Viihdemaan maksulliseen puhelimeen kymmenien eurojen arvosta, eikä puhelin ehdi synttäreiksi. Olen TODELLA pettynyt!! En aio tilata sieltä enää IKINÄ mitään. Lisäksi asiakaspalvelu on hyvin vaihtelevaa - osa rähjää ja näsäviisastelee, osa palvelee ystävällisesti, lupaillen kaikenlaista katteetonta. En suosittele!!!

      • Viihdemaa

        Hei.

        Jos tilausta tai tuotteita koskien ilmenee kysymyksiä, yhteyttä voi myös sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai yhteydenottolomakkeella http://www.viihdemaa.fi/?a=contactForm!

        Palvelemme joka päivä 24h numerossa 0600-302302 (1,98 euroa / minuutti) tai arkisin klo 9-16 numerossa 045-3502947!

        Ystävällisin terveisin,
        Viihdemaan asiakaspalvelu


      • Viihdemaa

        Hei.

        Jos tilausta tai tuotteita koskien ilmenee kysymyksiä, yhteyttä voi ottaa sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai yhteydenottolomakkeella http://www.viihdemaa.fi/?a=contactForm!

        Palvelemme joka päivä 24h numerossa 0600-302302 (1,98 euroa / minuutti) tai arkisin klo 9-16 numerossa 045-3502947!

        Ystävällisin terveisin,
        Viihdemaan asiakaspalvelu


      • Viihdemaa

        Vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin löytyy Viihdemaan sivulta http://www.viihdemaa.fi/?a=faq ja toimitus- ja tilausehtoihin http://www.viihdemaa.fi/?a=info#tc

        Pyrimme vastaamaan kysymyksiinne päivän kuluessa osoitteessa [email protected] tai yhteydenottolomakkeella http://www.viihdemaa.fi/?a=contactForm!

        Tuotteilla on avaamattomana 14. päivän palautusaika, sekä osalle tuotteista on mainittu tuotesivulla takuu.

        Tilauksen peruuttaminen onnistuu myös sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella!

        Alla vielä osa useinkysytyistä kysymyksistä!

        Milloin tilaukseni toimitetaan?

        Useilla Viihdemaan tuotteilla on pidempi toimitusaika, jopa 12 arkipäivää, eli noin 2,5 viikkoa. Vahvistamme tilauksen toimituksen erillisellä viestillä mahdollisimman nopeasti: saat sähköpostitse viestin heti, kun tilauksen toimituspäivä on lukkiutunut. Arvioidun toimitusajan puitteissa olevissa tilauksissa emme usein pysty antamaan tilaukselle tarkempaa toimitusaika-arviota ennen tämän oma-aloitteisen toimituspäivän vahvistusviestin lähettämistä.

        Vastaanotin vain osan tilaamistani tuotteista. Milloin loput tuotteista toimitetaan?

        Jos tilauksessasi on useampi tuote, mutta perille saapuu vain osa tuotteista, olemme saattaneet osatoimittaa tilauksen. Toimitamme tilausten tuotteet aina mahdollisimman nopeasti heti tuotteiden saavuttua toimitusvalmiiksi. Jos tilatuilla tuotteilla on eri toimitusajat, saattavat tuotteet hyvin saapua perille eri päivinä. Tilauksen toimitusvahvistus vapautuu sähköpostitse vasta koko tilauksen päästyä toimitukseen - odotathan toimitusvahvistuksessa mainitun toimitusajan loppuun saakka myös loppujen tuotteiden saapumiseksi perille.

        Tilaukseni on osatoimitettu. Enhän joudu maksamaan lisää toimituskuluja?

        Viihdemaa tarjoaa tilauksen osatoimituksesta mahdollisesti muodostuvat korkeammat postikulut. Tarjoamme postikulut kiitoksena useamman tuotteen sisältävästä tilauksesta.

        Haluan noutaa tilaukseni. Miten tämä toimii?

        Noutopisteemme sijaitsee Helsingissä Arabianrannassa osoitteessa Arabiankatu 12. Noutopiste on auki arkisin klo 9-16. Vahvistamme aina erillisellä viestillä tilauksen tekemisen jälkeen, kun tuote on saapunut noudettavaksi. Jos tilattu tuote sijaitsee valmiiksi noutopisteellämme, on tilauksen noutaminen mahdollista heti tilauksen tekemisen jälkeen, ja jos tilattu tuote sijaitsee muussa varastopaikassa, vahvistamme tuotteen saapumisen noudettavaksi pikimmiten, heti tuotteen saavuttua noutopisteelle noutovalmiiksi. Halutessasi voit tiedustella varastotuotteen varastopaikkaa etukäteen asiakaspalvelustamme (24h): 0600-302 302 (1,98e / min).

        Miten tilausten palautusoikeus toimii?

        Kaikilla tilauksilla on normaali 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain avaamattomia, alkuperäisessä pakkauksessa olevia tuotteita. Huomaathan, että tehdasmuovin avaaminen mitätöi tilauksen palautusoikeuden.

        Jos haluat palauttaa vastaanottamasi tuotteen palautusehtojen mukaisesti, voit lähettää tuotteen takaisin seuraavaan osoitteeseen. Ilmoitathan tilauksen palautuksesta aina etukäteen sähköpostitse palautusosoitteeseemme [email protected]. Jos palautuskäytäntöihin liittyen on muuta kysyttävää, voit lähettää kyseiseen osoitteeseen sähköpostiviestin lisätietojen saamiseksi tai soittaa asiakaspalvelullemme (24h): 0600-302 302 (1,98e / min).

        MiGame Oy / Viihdemaa
        Skrapängsvändan 2
        22140 Mariehamn

        Palautuksen postimaksun tulee olla maksettu. Lisääthän palautukseen mukaan saatekirjeen, missä ilmoitat nimesi, tilausnumerosi ja palautukselta halutun toimenpiteen, esimerkiksi maksusuorituksen palautus, laskun peruutus tai uuden tuotteen toimittaminen. Käsittelemme palautukset noin kahden viikon sisällä niiden saapumisesta.

        Mikäli tuote on vioittunut postin käsittelyssä tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiasta ilmoittaa välittömästi palautusten sähköpostiosoitteeseen [email protected]. Sähköpostilaatikosta vastataan automaattisesti lisäohjeiden kera.

        Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, kannattaa toimituksesta tehdä myös reklamaatio postiin. Rikkoitumistapaukset käsitellään tapauskohtaisesti asiakaspalvelun toimesta.

        Haluan muuttaa tilaustani tai peruuttaa sen.

        Tilauksen muuttaminen tai peruuttaminen onnistuu ongelmitta. Tuotteiden lisääminen tilaukseen onnistuu myyntipalvelumme kautta 24h palvelunumerossa 0600-302 302 (1,98e / min). Tilauksen peruminen onnistuu helpoiten peruuttamislomakkeen avulla.


      • Viihdemaa

        Miten takuuhuolto toimii?

        Luethan tarkat takuuehdot toimitusehdoistamme.

        Takuuhuoltoon toimitettavat tuotteet tulee palauttaa eri osoitteeseen (alla). Ilmoitathan myös takuuhuoltoon tulevasta palautuksesta ensin sähköpostitse osoitteeseen [email protected] lisäohjeiden saamiseksi. Palautusosoite takuuhuollettaville tuotteille on seuraava:

        MiGame Oy / Viihdemaa
        Arabiankatu 12
        00560 Helsinki

        Jos takuuhuoltoon on palautumassa puhelin, poistathan puhelimesta kaikki lukitukset ennen puhelimen toimittamista huollettavaksi (esim. näppäinlukon avauskoodi sekä Find My iPhonen aktivointilukitukset), jotta puhelin saadaan huollettua ilman hidasteita.

        Jos huollettava tuote on Sony:n tuote, voit olla yhteydessä ja toimia asiassa suoraan Sony:n kanssa: http://playstation.fi/itsepalvelu (PlayStation-tuotteet), http://www.sony.fi/support/fi (muut Sonyn tuotteet).

        Vian sattuessa

        Usein takuuasiat johtuvat tuotteessa olevan vian sijaan esimerkiksi puuttuvista asetuksista (etenkin puhelinviat: puhelin ei yhdistä verkkoon, mobiilidata ei toimi, ym.). Autamme sinua mielellämme asetusten kanssa 24 h asiakaspalvelunumerossamme 0600-302 302 (huom! maksullinen tukipalvelu, hinta 1,98e / min). Suosittelemme huollon tarpeen varmistamista etukäteen, sillä toimivan tuotteen toimittamisesta huoltoon saattaa aiheutua ylimääräisiä kustannuksia. Puhelimen asetusten kanssa pystyy auttamaan myös oma operaattorisi.

        Virheet tuotteissa ovat harvinaisia, mutta toki aina mahdollisia. Useimmiten ilmoitetut virheet osoittautuvat johtuvan esim. operaattorin puuttuvista asetuksista. Jos puhelin käynnistyy, mutta ei saa yhteyttä verkkoon tai puhelimen mobiilidata ei toimi, kannattaa asiakas ohjata liittymän operaattorin suuntaan operaattorin asetusten saamiseksi puhelimeen.

        Muutama apu yleisiin virhetilanteisiin:

        Puhelimen kosketusnäyttö ei toimi tai toimii huonosti Kosketusnäytön virhekosketuksiin liittyvät viat liittyvät usein vialliseen laturiin. Asian saa todennettua irrottamalla puhelimen latauksesta ja koittamalla kosketusnäyttöä tämän jälkeen. Jos vika on laturissa, koko puhelinta ei tarvitse palauttaa, vaan asiakkaalle voidaan tässä tapauksessa toimittaa uusi laturi.

        Puhelin ei löydä matkapuhelinverkkoa
        Tarkista puhelimen asetuksista, että verkon haku on asetettu automaattiseksi. Tarvittaessa tee puhelimelle asetusten palautus oletusasetuksiin nollaamalla puhelin asetuksista löytyvällä Palauta tehdasasetukset-valinnalla. Tarkista myös, että sim-kortti on asetettu oikein, ja että puhelin on käynnistetty uudestaan sim-kortin asettamisen jälkeen. Jos mahdollista, koita puhelinta myös toisen operaattorin sim-kortilla, jotta saadaan selville, onko vika puhelimessa vai vain puuttuvista operaattorin asetuksista, mitkä saa operaattorilta.

        Mobiilidata ei toimi Soneran liittymällä.
        Lähettämällä tekstiviestin ASETUKSET numeroon 15400 (0 €), Sonera lähettää puhelimen mobiilidata-asetukset puhelimeesi. Saapuva asetusviesti pitää vielä asentaa puhelimeen (esim. Samsung S4: avaa komentokeskus, klikkaa saapuneen asetusviestin kuvaketta ja paina Asenna).

        Mobiilidata ei toimi Saunalahden / Elisan liittymällä
        Lähettämällä tekstiviestin ELISA numeroon 18588 (0 €), Elisa lähettää puhelimen mobiilidata-asetukset puhelimeesi. Saapuva asetusviesti pitää vielä asentaa puhelimeen (esim. Samsung S4: avaa komentokeskus, klikkaa saapuneen asetusviestin kuvaketta ja paina Asenna).

        Kaikki puhelimet (esim. iPhone 4S) eivät pysty vastaanottamaan palveluasetuksia tekstiviestillä. Tällöin asetukset pitää ladata puhelimeen tietokoneelle asennetun iTunes-ohjelman avulla. Saunalahden oma asiakaspalvelu ehdottaa usein asetusten asettamista puhelimen mobiilidata-asetuksista APN-valikon kautta, mutta se ei ole kaikissa puhelimissa saatavilla, jolloin asetukset pitää asettaa yhdistämällä puhelin iTunes:iin.

        Samsung-puhelimessa ei ole suomenkielistä näppäimistöä
        Samsung:n puhelimiin pitää ladata suomenkielinen näppäimistö erikseen. Tämä onnistuu puhelinmallista riippuen joko puhelimen asetuksista (Asetukset-Oma laite-Kieli ja syöttö-Valitse rattaan näköinen kuvake oletusnäppäimistön asetuksista-Lataa suomenkielinen näppäimistö), tai jos tämä ei onnistu tai suomenkielistä näppäimistöä ei ole valittavissa, pitää näppäimistö ladata erikseen Google Play-markkinapaikalta (ilmainen, esim. sovellus nimeltä ”Skandinavian Keyboard”).

        Samsung-puhelimen päivitys ei onnistu
        Kaikkien tehdashuollettujen Samsung-puhelimien käyttöjärjestelmää ei pysty päivittämään, vaan puhelimessa tulee tämän sijaan käyttää sen yhteydessä toimitettua järjestelmäversiota. Päivitysmahdollisuuden puute ei ole tuotteelle myönnetyn takuun alainen vika.

        iPhone-puhelimessa on käynnistymisen yhteydessä vain iTunes-kuvake ja kaapelin kuva. Puhelin ei käynnisty muilta osin.
        Puhelin pitää tässä tapauksessa yhdistää tietokoneelle iTunes-ohjelmaan, jolloin iTunes saa vapautettua puhelimeen kesken jääneen päivitystilan.


      • EntinenAsiakas

        Ompas hassua että tyrkytätte jengille maksullista puhelinnumeroa reklamaatiotapauksille. Tiesittekös kenties, että se on kuluttajasuojalain vastaista? Reklamaatiotapauksissa asiakkaille tulee tarjota ilmainen vaihtoehto ottaa yhteyttä kauppaan. Reklamaatiot tulee myös käsitellä kohtuullisella aikavälillä, muuten asiakkaalla on oikeus peruuttaa kauppa jos tuote on viallinen. Mutta niin, tehän tykkäätte kovasti rahastaa kaikella mahdollisella. Myöskin myytte "tehdashuollettuja" puhelimia, vaikkei ne missään applen tai samsungin tehtailla ole huollettu. Omassa puuhapajassanne jossain perukiinassa. Että semmosta touhua. En suosittele kenellekkään tätä kauppaa!


      • Viihdemaa

        Hei.

        Olemme ottaneet käyttöön virallisen Applen ja Samsungin valtuuttaman huoltoliikkeen. Puhelimen ovat Applen 1 vuoden takuulla, joten ne menevät suoraan Applen omaan takuuhuoltoon. Osa puhelimistamme on nyt Applen huoltamia, mutta pyrimme vaihtamaan kaikki listamme puhelimet Applen takuulla oleviin marraskuuhun 2015 mennessä!

        Reklamaatiot käsitellään mahdollisimman nopeasti, kun ne saapuvat toimipisteellemme! Tässä linkki toimitusehtoihin: http://www.viihdemaa.fi/?a=info#tc.

        Olethan tutustunut myös muihin yhteydenottokeinoihin? Jos tilausta tai tuotteita koskien ilmenee kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai yhteydenottolomakkeella http://www.viihdemaa.fi/?a=contactForm!

        Palvelemme joka päivä 24h numerossa 0600-302302 (1,98 euroa / minuutti) tai arkisin klo 9-16 numerossa 045-3502947!

        Ystävällisin terveisin,

        Viihdemaan asiakaspalvelu


      • Make7014

        Tilauksen voi tosiaan perua peruuttamislomakkeella, mutta se ei vaikuta tilaukseen. Peruutin tilaukseni 2.12.2015 ja nyt tänään tuli ilmoitus postista saapuneesta viihdemaan lähetyksestä. Tilauksen peruutukseen viihdemaalta tuli vastaus että tilaamanne tuote on tulossa teille.


      • Eitoimienäänviihdemaa

        Perusettiä viihdemaalta. Nyt oli sivut säpis


    • vielä jaksaa

      Minä myös tilasin iPhonen, jonka toimitusajan piti olla 1-8 arkipäivää. Kuukausi mennyt, kukaan ei vastaa sähköposteihin. Soittamaan en 1,98e/min ala.
      En voi suositella kenellekään!

      • Viihdemaa

        Hei.

        Jos tilausta tai tuotteita koskien ilmenee kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai yhteydenottolomakkeella http://www.viihdemaa.fi/?a=contactForm!

        Palvelemme joka päivä 24h numerossa 0600-302302 (1,98 euroa / minuutti) tai arkisin klo 9-16 numerossa 045-3502947!

        Ystävällisin terveisin,
        Viihdemaan asiakaspalvelu


    • Homma ei toimi

      Sama juttu minulla. 2 kuukautta sitten maksettu iphone puhelin, enkä ole vieläkään saanut toimivaa laitetta. Yksi laite tuli joka oli jo valmiiksi rikki. Varokaa tätä firmaa.

      Maksuun asti hyvin kohteliasta asiakaspalvelua ja viesteihin vastattiin nopeasti, Maksun jälkeen alkoi takkuamaan, eikä viesteihin vastata.

      Harkitsen vakavasti rikosilmoituksen tekemistä.

      • Pettynyt asiaias

        Tilasin puhelimen Samsung S4 tuli kohtuu nopeasti. Sillä puhelimell ei kuitenkaan pystynyt soittamaan eikä vastaanottamaan puheluita lainkaan. Palautin laitteen mutta rahoani en ole saanut takaisin. Postin seurannan mukaan Viihdemaa otti palautuksen vastaa 31.10.2014 klo 8:05 rahat tulisi palauttaa 14 vuorokauden sisällä. Tännään on 14.11.2014 rahat eivät olleet tililläni.


      • helvetinliekit

        Saitko rahoja takasi ? Olen tilannut kanssa ja luin tyhmänä vasta jälkikäteen firmasta ja peruin tilauksen heti. Eli jos sait kauvanko meni rahojen takaisin tulossa ja saitko oikean summan ?


      • Rahat takaisin
        helvetinliekit kirjoitti:

        Saitko rahoja takasi ? Olen tilannut kanssa ja luin tyhmänä vasta jälkikäteen firmasta ja peruin tilauksen heti. Eli jos sait kauvanko meni rahojen takaisin tulossa ja saitko oikean summan ?

        Olin tilannut puhelimen ennen joulua, mutta kun kuulin firmasta, että puhelin ei ehdi ennen joulua (lahja), peruin tilauksen. Kävin paikan päällä firmassa ja sovin kirjallisesti toimitusjohtajan kanssa rahojen palautuksesta ja ne tulivat ajallaan viikossa ja oikea summa.


      • pettynyt asiakas
        helvetinliekit kirjoitti:

        Saitko rahoja takasi ? Olen tilannut kanssa ja luin tyhmänä vasta jälkikäteen firmasta ja peruin tilauksen heti. Eli jos sait kauvanko meni rahojen takaisin tulossa ja saitko oikean summan ?

        Kaksi kuukautta ja kutsuin myös kuluttaja-asiamiehen ilman heidän apuaan tuskin olisin saanut rahojani takaisin. Paljon jouduin laittamaansähköpostia. Soitella Viihdemaahan ei kannata sillä se tulisi liian kalliiksi. Ole sitkeä jakärsivällinen ja turvaudu kuluttaja-asioiden hoitajiin. Pidän sinulle peukkuja.


      • Viihdemaa 100%jaskafirma

        17.9 tilasin ja maksoin uudesta iPhone 4S 16 gt 329€.Puhelimen sain 24.10 useiden soittojen ja kyselyjen jälkeen.Uusi puhelin valmiiksi pa..ka minullakin.Toimi tasan 3 pv.Vein henk.koht Toukolankadulle, josta lähti "huoltoon ".Joulukuun alussa ilmoitettiin ettei voida huoltaa-laitetaan uusi puhelin tulemaan nopeasti.Nyt 7.1-15 useiden soittojen jälkeen loppui minulta hermot>asia vireillä virallisesti kuluttajaviraston kautta.Ja sen jälkeen otan poliisiin yhteyttä.EN TODELLAKAAN SUOSITTELE VIIHDEMAAN TUOTTEITA/ASIAKKUUTTA KENELLEKÄÄN


      • SergeiGomarov

        Vai vielä harkitset!Tee rikosilmoitus.Muuten ei petostelu lopu.Koko firman toiminta perustuu huijaukseen.Lain mukaan asiakaspalvelun on oltava maksuton.Palautus tulee olla myös maksuton.Ei kun joukkohivutukseen mokomat roistot!


      • SergeiGomarov
        Rahat takaisin kirjoitti:

        Olin tilannut puhelimen ennen joulua, mutta kun kuulin firmasta, että puhelin ei ehdi ennen joulua (lahja), peruin tilauksen. Kävin paikan päällä firmassa ja sovin kirjallisesti toimitusjohtajan kanssa rahojen palautuksesta ja ne tulivat ajallaan viikossa ja oikea summa.

        Vai on tämä hevetin enkeleiden pyörittämä petosfirma.No nyt kyllä ymmärrän firman "myyntimenetelmät"!


      • onnetontilaaja
        Rahat takaisin kirjoitti:

        Olin tilannut puhelimen ennen joulua, mutta kun kuulin firmasta, että puhelin ei ehdi ennen joulua (lahja), peruin tilauksen. Kävin paikan päällä firmassa ja sovin kirjallisesti toimitusjohtajan kanssa rahojen palautuksesta ja ne tulivat ajallaan viikossa ja oikea summa.

        En pääse käymään paikan päällä niin olisiko tietoa miten saada rahat takaisin?


      • Markkujoojoo

        Ilmoitat sähköpostitse, että teet rikosilmoituksen, jos ei rahat tule. Jos ei auta, teet sen rikosilmoituksen. Toimi minulla.


      • Viihdemaa

        Hei.

        Voimme selvittää tilauksen parhaiten, kun otat yhteyttä sähköpostitse [email protected] tai yhteydenottolomakkeella http://www.viihdemaa.fi/?a=contactForm!

        Palvelemme joka päivä 24h numerossa 0600-302302 (1,98 euroa / minuutti) tai arkisin klo 9-16 numerossa 045-3502947!

        Ystävällisin terveisin,

        Viihdemaan asiakaspalvelu


      • pettynytasiakas
        pettynyt asiakas kirjoitti:

        Kaksi kuukautta ja kutsuin myös kuluttaja-asiamiehen ilman heidän apuaan tuskin olisin saanut rahojani takaisin. Paljon jouduin laittamaansähköpostia. Soitella Viihdemaahan ei kannata sillä se tulisi liian kalliiksi. Ole sitkeä jakärsivällinen ja turvaudu kuluttaja-asioiden hoitajiin. Pidän sinulle peukkuja.

        Miten otan yhteyttä kuluttaja-asiamieheen? Tilasin puhelimen,peruin puhelimitse tilauksen ja sanoi että 21pvä viimeistää rahat on takaisin tililläni eikä vieläkään mitäänkuulunut, Soitin asiasta ja sama heppu oli mutta valehteli että ei ole ollut muhun yhteydessä että olisi muita työntekijöitä. tein tilauksen perumisen jo tänään täällä toisen kerran. Kai se pitää tehdä rikosilmoitus vielä asiasta.


      • pettynytasuajas

      • Ohjeita

    • En suosittele

      3 viikkoa meni eikä puhelinta kuulunut. Soitin asiakaspalveluun (1,98€/min.) ja kyselin missä viipyy. Ei kuulemma ole edes varastossa. Peruin kaupan ja nyt odotellaan tuleeko rahat ikinä takaisin. Kuluttajavirastoon tehty valitus ja jos ei rahoja ala kuulua rikosilmoitus on seuraava toimenpide.

    • Melkein huijattu

      Kiitos kaikille !! Olin melkein jo tilaamassa Iphone 5 luuria, kunnes tajusin että tämä hinta on liiiian hyvä ollakseen totta. Nähtyäni nämä tuoreet kommentit taidan jätää väliin...

    • paskaaaa

      Täällä myös yli kuukauden odottelun jälkeen saatu puhelin käteen rikkinäisenä. Perun kaupan koska en jää odottelemaan takuuta/uutta puhelinta. Paskaa koko yritys.

      Tein jo kuluttaja-asiamiehelle ilmoituksen ja toivon että jokainen tekee jolla on ollut ongelmia kyseisen firman kanssa.

      Rikosilmotustakin alkaa pukkaamaan jos rahoja ei kuulu takaisin..

      • KrisuL

        Tilasin myös Viihdemaan kautta Nokia 1020:n. Tilauksen aikaan puhelimen myyntiteksti antoi ymmärtää kyseessä olevan uuden puhelimen, ja tomitusajaksi luvattiin muutama päivä. Kun puhelin lopulta tuli runsaan kuukauden jälkeen, oli paketissa pelkkä puhelin ja laturi (kaikkien muiden myyntipakettiin kuuluvien osien puuttuessa!), ja todella surkeasti kopioitu ohjekirjanen, josta puuttui puolet sivuista. Sivuillekin oli kuukausi tilauksen teon jälkeen ilmestynyt että ovat tehdashuollettuja. Kyseessä olikin kuulemma nk. tehdashuollettu 1020 joka oli kaiken lisäksi tullut Hong Kongista halpistuontina. Täyttä skeidaa siis. Palautin puhelimen ja sanoin etten missään nimessä hyväksy tällaista toimitusta kun samalla vajaan neljänsadan hinnalla saa täysin uuden ja kattavan myyntipaketin kanssa. Palautus pitää tehdä omaan laskuun (ei sopimusta postin kanssa). Nyt kun palautuksesta on kulunut kolmisen viikkoa, he vihdoin vaivautuvat mailaamaan etten kuulemma voi palauttaa sitä koska se on otettu käyttöön. ?. Niin olikin -jo Hong Kongissa näköjään! Miksi kirjoitan tänne tätä? Ettei kukaan muu erehtyisi tilaamaan Viihdemaalta mitään tuotteita, koska tuotteen laadusta ei näytä olevan takeita ollenkaan. Menin halpaan luottamalla suomalaisuuteen verkkokauppan valinnassa, mutta näköjään siihenkään ei kannata enää luottaa. Jälkeenpäin kun googlasin niin löysin muitakin yhtä tyytyväisiä asiakkaita valittamassa keskustelupalstoilla samasta Viihdemaa-puljusta. Oppia ikä kaikki...


      • KrisuL

        Kerro jos aiot mennä rikoskanteeseen asti. Liityn mielelläni mukaan.


      • paskaaedelleeb

        Päivitystä tähän samaiseen tilanteeseen..

        En saa palauttaa kuulemma puhelinta. Pitää laittaa takuuhuoltoon, mutta en halua. Yli kuukauden odottelun jälkeen rikkinäinen puhelin ja vielä pitäis laittaa takuuhuoltoon..

        Asia kuluttaja-asiamiehen selvittelyssä ja uhkailu viestejä laitettu viihdemaalle muutamaan otteeseen. Huomenna lähtee koko asia Kuluttajariitalautakuntaan...

        Tilasin soneralta iphone5s ja tuli kahdessa päivässä.. Älä siis säästä väärässä kohtaa..


      • Viihdemaa

        Hei.

        Tilauksen selvittelyssä voit ottaa yhteyttä sähköpostitse [email protected] tai yhteydenottolomakkeella http://www.viihdemaa.fi/?a=contactForm!

        Palvelemme joka päivä 24h numerossa 0600-302302 (1,98 euroa / minuutti) tai arkisin klo 9-16 numerossa 045-3502947!

        Ystävällisin terveisin,

        Viihdemaan asiakaspalvelu


    • Melko vilunkia

      Oma kokemus:
      Tilasin Samsung Galaxy S4 i9500 puhelimen (onneksi) Klarnan laskutuksen kautta. Maksuaika mahdollisti koko kaupan purkamisen ilman, että jouduin odottamaan rahojeni mahdollista palautumista.
      Tuo puhelin EI ole tarkoitettu Suomen markkinoille (tarkistin Asian Samsungin maahantuojan huollosta toimintaongelmien vuoksi) eikä sillä päässyt mihinkään operaattoriverkkoon niin, että puhelut olisivat toimineet 4G:stä puhumattakaan.
      Puhelimen piti olla alkuperäisen tekstin mukaan 4G puhelin, mutta sopivasti tuotekuvauksesta on tuo teksti poistettu nyt jälkikäteen.
      Viihdemaa alias MiGame myy puhelimia, mitkä ovat heidän nettisivuston mukaan uusia. Minulle saapunut laite olikin tehdaskorjattu.
      Törkeää heidän toiminnassaan on se, että yritys markkinoi tietoisesti väärällä informaatiolla puhelimia ja vaikka he ovat tietoisia toimimattomuudesta, niin kyseisten laitteiden myynti vain jatkuu.
      Itselläni kesti noin kaksi kuukautta koko sopan selvittämisessä - ilman uutta puhelinta.
      Varaudu kuluttajaneuvonnan kautta hoidettavaan asian käsittelyyn.
      En suosittele missään nimessä tätä yritystä.

      • SIPONA

        VAROITUS: ÄLKÄÄ OSTAKO TÄLTÄ HUIJARIFIRMALTA!
        Sama pulju on Viihdemaa = MiGame

        Meillä on todella huonoja kokemuksia. Minua poikani kanssa on huijattu Samsung Galaxy 4S hinnan verran, 370 e, lisäksi niiden kalliiseen puhelinpalveluun meni 160 euroa! Tilasimme poikani kesätyörahoilla(!!) hänelle puhelimen heinäkuun lopussa. Sen käyttöönotto todella takkuili. Jouduimme soittamaan lukuisiin teknisen tuen maksullisiin numeroihin. Poikani kävi ElisaShopitissakin paikan päällä, ei auttanut. Lähetimme puhelimen takaisin, kesti todella pitkään ennen kun tilalle tuli aivan uusi laite eikä mitään huoltoraporttia mukana palauttamastamme puhelimesta, kuten yleensä. Uusikaan puhelin ei ole toiminut kunnolla, nettiin ei ole mennyt, 3G:tä ei ole löytänyt kertaakaan, täysin hyödytön laite, työpöydän laatikossa lojunut..

        Toimitusajat ovat kohtuuttoman pitkiä. Puhelinasiakaspalvelu on kyllä ollut ystävällistä mutta hyödytöntä, ei ole tarpeeksi informaatiota ratkaista ongelmia, vaan aina luvattiin kysyä joltakin ja ottaa selvää. Palaan laitteen ostoon: Viihdemaa myy ns. tehdashuollettuja puhelinlaitteita, jotka eivät ole toimivia Pohjoismaissa, eivätkä ole yhteensopivia pohjoismaisten operaattorien sim-korttien kanssa. Pakkauksessa on merkintä American sim model, itse laitteen malli on Samsung:n VIRALLISEN maahantuojan mukaan sellainen, jota ei edes saa myydä Pohjoismaissa!! Ihmettelivät kovasti, mistä sellaisen löysin..
        Firma on hanakasti väittänyt, että myymänsä puhelin on heidän testisää toiminut täysin moitteettomasti! Kehtaavatkin väittää! Joka tapauksessa virallinen Samsung ei yhtään tämän Viihdemaan huijauksista pitänyt, vaan on tehnyt virallisen reklamaation, johon kyseinen Viihdemaa ei tietenkään ole vastannut. Vireillä on kuulemma muitakin vastaavanlaisia tapauksia. Samsungin virallinen huolto sanoi, että puhelimesta on mahdoton tehdä toimivaa, pitänee vaihtaa softaa ja joitakin osia, että kalliiksi käy! Saimme poikani kanssa ”hyvän” opetuksen, olimme liian luottavaisia.
        Sama, kuin edellisessä tapauksessa - kuluttajavirastolle on ilmoitettu > kuluttajariitalautakuntaan.


      • Viihdemaa

        Hei.

        Tässä vielä osoite mihin voi olla yhteydessä tilausta koskevien kysymysten yhteydessä [email protected] tai yhteydenottolomakkeella http://www.viihdemaa.fi/?a=contactForm!

        Palvelemme joka päivä 24h numerossa 0600-302302 (1,98 euroa / minuutti) tai arkisin klo 9-16 numerossa 045-3502947!

        Ystävällisin terveisin,
        Viihdemaan asiakaspalvelu


    • PeTtYnYt13

      Itsekkin vinkkasin kuluttaja-asiamiehelle tästä firmasta ja todella toivon että tämän yrityksen huijaus loppuu vihdoin ja viimein. Itse peruin kaupan koska tilaamaani tuotetta ei tullut sovitussa ajassa.

      • Viihdemaa

        Hei.

        Jos tilausta tai tuotteita koskien ilmenee kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä sähköpostiosoitteeseen [email protected] tai yhteydenottolomakkeella http://www.viihdemaa.fi/?a=contactForm!

        Palvelemme joka päivä 24h numerossa 0600-302302 (1,98 euroa / minuutti) tai arkisin klo 9-16 numerossa 045-3502947!

        Ystävällisin terveisin,
        Viihdemaan asiakaspalvelu


    • pettynyt 55

      Itsekään en voi suositella kyseistä firmaa. Itse en ostanut puhelinta tai muuta elektroniikkaa vaan pari sarjaa, palautin ne enkä ikinä saanut rahojani takaisin, onneksi kyse ei ollut hirveän isosta summasta, mutta kumminkin. Yritin itsekin soitella heille moneen kertaan en ikinä saanut ketään kiinni. Kuluttajalautakunnalle laitoin asian käsiteltäväksi eivät vastanneet mitään ja sanoivat etteivät muka saaneet palautustani.

      • Viihdemaa

        Hei.

        Tuoteiden palautusohjeet löytyvät sivulta: http://www.viihdemaa.fi/?a=info#tc

        Jos tuotteen maksupalautus ei ole vielä selvinnyt, ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

        Jos tilausta tai tuotteita koskien ilmenee kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai yhteydenottolomakkeella http://www.viihdemaa.fi/?a=contactForm!

        Palvelemme joka päivä 24h numerossa 0600-302302 (1,98 euroa / minuutti) tai arkisin klo 9-16 numerossa 045-3502947!

        Ystävällisin terveisin,
        Viihdemaan asiakaspalvelu


    • 10 000 pettynyttä

      Tilasin ja maksoin 1.10.2014 tuotteen, jonka toimitusajan piti olla 1-8 arkipäivää. Ei ole vielä kuulunut eikä näkynyt, ei myöskään tietoa koska mahdollisesti tulee.

      En todellakaan suosittele tätä yritystä.

      • Viihdemaa

        Hei.

        Pystymme selvittämään tilauksen tilan osoitteessa [email protected] tai yhteydenottolomakkeella http://www.viihdemaa.fi/?a=contactForm!

        Palvelemme joka päivä 24h numerossa 0600-302302 (1,98 euroa / minuutti) tai arkisin klo 9-16 numerossa 045-3502947!

        Ystävällisin terveisin,
        Viihdemaan asiakaspalvelu


    • odotan että huomiseksi pitäis tulla 60€ pleikkari peli mutta nyt ku luin nää ni enpäs oo varma millon tulee... ja ketuttaa niin

      • Viihdemaa

        Hei.

        Tilauksen selvittelyssä voit ottaa yhteyttä sähköpostitse [email protected] tai yhteydenottolomakkeella http://www.viihdemaa.fi/?a=contactForm!

        Palvelemme joka päivä 24h numerossa 0600-302302 (1,98 euroa / minuutti) tai arkisin klo 9-16 numerossa 045-3502947!

        Ystävällisin terveisin,
        Viihdemaan asiakaspalvelu


    • pettynyt7

      Älkää vaan tilatko viihdemaa.fi:stä mitään huijari yritys.odotin kuukauden tilaustani ja peruin kun en jaksanut enää odottaa.Ainoa miten voit perua tilauksen on maksullinen puhelin 2e min.Tosin siihenkin joutuu soittamaan useamman kerran ennen kuin asia meni perille eli tavaraa en saanut mutta lasku tuli, vielä maksumuistutuksena vaikka ei ensimmäistäkään laskua näkynyt.Eli todella paljon vaivaa tyhjästä ÄLKÄÄ VAAN TILATKO VIIHDEMAA.FI MITÄÄN

      • ärsyyntynyt1

        Vittu haista paska itse tilasin elfen liedin tuolta ja tuli päivän kuluttua ja ei ollut naarmun naarmua


      • 2e2

        Tilasin kaksi päivää sitten tuolta another collection baka to test shoukanjuu 1 ja 2 kaudet ja attack on titan kummatkin kaudet ja tuli tänään hyvässä kunnossa
        SUOSITTELEN


      • Viihdemaa

        Kiitos palautteestanne!

        Jos tilausta tai tuotteita koskien ilmenee kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai yhteydenottolomakkeella http://www.viihdemaa.fi/?a=contactForm!

        Palvelemme joka päivä 24h numerossa 0600-302302 (1,98 euroa / minuutti) tai arkisin klo 9-16 numerossa 045-3502947!

        Ystävällisin terveisin,
        Viihdemaan asiakaspalvelu


    • 10 000 pettynyttä

      Tilasin ja maksoin 1.10.2014 tuotteen, jonka toimitusajan piti olla 1-8 arkipäivää. 11.11. jätin tänne kommentin, kun tavaraa ei kuulunut. Samana iltana sain viestin, että se on lähetetty 11.11. Paketti saapui eilen, joten toimitusaika oli tarkalleen seitsemän viikkoa!

      En silti suosittele tätä yritystä.

      • Viihdemaa

        Hei.

        Halutessasi voit selvittää tilausta osoitteessa [email protected] tai yhteydenottolomakkeella http://www.viihdemaa.fi/?a=contactForm!

        Palvelemme joka päivä 24h numerossa 0600-302302 (1,98 euroa / minuutti) tai arkisin klo 9-16 numerossa 045-3502947!

        Ystävällisin terveisin,

        Viihdemaan asiakaspalvelu


    • arvo penaali

      Sama laulu, kuin monella muullakin. Tuote ei ole tullut.

      • Viihdemaa

        Hei.

        Halutessasi voit selvittää tilauksen tilaa osoitteessa [email protected] tai yhteydenottolomakkeella http://www.viihdemaa.fi/?a=contactForm!

        Palvelemme joka päivä 24h numerossa 0600-302302 (1,98 euroa / minuutti) tai arkisin klo 9-16 numerossa 045-3502947!

        Ystävällisin terveisin,
        Viihdemaan asiakaspalvelu


    • Rahat meni

      Itse menetin myös rahani. Sähköposteihin eivät vastaa. Käyttäkää numeroa 045-3502947 jos koitatte olla sinne päin yhteyksissä. Se on sekä MiGamen että Viihdemaan puhelinnumero eikä maksa silloin tuota käsittämätöntä 2 €/min hintaa mitä he "asiakaspalvelunumerona" mainostavat!

      • Viihdemaa

        Hei.

        Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai yhteydenottolomakkeella http://www.viihdemaa.fi/?a=contactForm!

        Palvelemme joka päivä 24h numerossa 0600-302302 (1,98 euroa / minuutti) tai arkisin klo 9-16 numerossa 045-3502947!

        Ystävällisin terveisin,
        Viihdemaan asiakaspalvelu


      • Viihdemaa

        Hei.

        Jos tilausta koskien ilmenee kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai yhteydenottolomakkeella http://www.viihdemaa.fi/?a=contactForm!

        Palvelemme joka päivä 24h numerossa 0600-302302 (1,98 euroa / minuutti) tai arkisin klo 9-16 numerossa 045-3502947!

        Ystävällisin terveisin,
        Viihdemaan asiakaspalvelu


    • Joulutonttu 3000

      Täyttä kusetusta ja kieroilua firman toiminta! Älkää ostako koskaan mitään Viihdemaasta!

      • Viihdemaa

        Hei.

        Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai toimituksesta palvelemme osoitteessa [email protected] tai yhteydenottolomakkeella http://www.viihdemaa.fi/?a=contactForm!

        Palvelemme joka päivä 24h numerossa 0600-302302 (1,98 euroa / minuutti) tai arkisin klo 9-16 numerossa 045-3502947!

        Ystävällisin terveisin,

        Viihdemaan asiakaspalvelu


    • vihainen käyttäjä

      Itsekin tappelen kyseisen firman kanssa!
      Tilasin Iphone 4 S:n ja puhelin on täysin käyttökelvoton!! Asiakaspalvelu lopetti vastaamisen, enkä aio soittaa maltaita maksavaan "asiakaspalvelu"numeroon!
      Kuluttaja-asiamiehelle siis...
      ÄLKÄÄ tilatko Viihdemaalta mitään!!

      • Viihdemaa

    • onnekas_

      Huh, olin jo tilaamassa puhelinta ko. liikkeestä ja onneksi päätin etsiä arvosteluita, nähtävästi tämä pulju ei ole kovin suosittu. Eli kiitos kaikille kommenteista ja tsemppiä taisteluun kusetusta vastaan!

      • Viihdemaa

        Hei.

        Tuotteiden ja toimitusaikojen selvittelyssä voit ottaa yhteyttä sähköpostitse [email protected] tai yhteydenottolomakkeella http://www.viihdemaa.fi/?a=contactForm!

        Palvelemme joka päivä 24h numerossa 0600-302302 (1,98 euroa / minuutti) tai arkisin klo 9-16 numerossa 045-3502947!

        Ystävällisin terveisin,

        Viihdemaan asiakaspalvelu


    • uskomatonta1

      Älä vaan osta viihdemaalta mitään huijari paikka.Ei varmaan toimi enää kauan saanut niin paljon negatiivistä palautetta positiiviset ovat heiltä itseltään.itse odotin tilausta 6 viikkoa,peruuttaa tilausen voi vain maksullisesta puhelimesta,sinnekin jouduin soittamaan useamman kerran.kun vihdoin peruutus onnistui eikä tuotetta tullut sain kuitenkin laskun.Alkoi taistelu laskun peruutuksesta taas maksulliseen numeroon ja tätä jatkui pitkään ja näitten jälkeen tuli ilmoitus että puhelin lähetetty JNE... ja tätä jatkui.....Tekevät tätä ihan tarkoituksella ja viihdemaalle on hyvä pisnes tämä maksullinen puhelin 1,98 min.Koska valittajia on paljon ja linjat ovat kuumina koko ajan ÄLKÄÄ TILATKO VIIHDEMAALTA MITÄÄN SAATTE VAIN HARMIA RAHAA JA AIKAA KULUU...

      • Viihdemaa

        Hei.

        Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse [email protected] tai yhteydenottolomakkeella http://www.viihdemaa.fi/?a=contactForm.

        Palvelemme joka päivä 24h numerossa 0600-302302 (1,98 euroa / minuutti) tai arkisin klo 9-16 numerossa 045-3502947!

        Ystävällisin terveisin,

        Viihdemaan asiakaspalvelu


      • Viihdemaa

        Hei.

        Tilaukseen liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä sähköpostitse [email protected] tai yhteydenottolomakkeella http://www.viihdemaa.fi/?a=contactForm!

        Palvelemme joka päivä 24h numerossa 0600-302302 (1,98 euroa / minuutti) tai arkisin klo 9-16 numerossa 045-3502947!

        Ystävällisin terveisin,

        Viihdemaan asiakaspalvelu


    • mina2

      Olin myös tilannut puhelin, ja peruutin sen (laittakaa puhelin numero näkymättömäksi ja he ottavat sen puhelin vastaan). Toivottovasti kaikki meni hyvin ja ei tule minulle siitä ongelmia.

      • Viihdemaa

        Tilauksen selvittelyssä voit ottaa yhteyttä sähköpostitse [email protected] tai yhteydenottolomakkeella http://www.viihdemaa.fi/?a=contactForm!

        Palvelemme joka päivä 24h numerossa 0600-302302 (1,98 euroa / minuutti) tai arkisin klo 9-16 numerossa 045-3502947!

        Ystävällisin terveisin,

        Viihdemaan asiakaspalvelu


    • Habsku

      Nyt pelottaa, laitanko puhelinta sinne huoltoon. . .
      Positiivista oli se, että ilmoittivat ostaessa, että kestää yli 8pv ja sain vihdoin puhelimen. Iphone 5, nyt kolmen kuukauden jälkeen mikrofoni ja kuuloke rikki.....

      • Viihdemaa

        Hei.

        Huoltoa koskevissa kysymyksissä, voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai yhteydenottolomakkeella http://www.viihdemaa.fi/?a=contactForm!

        Palvelemme joka päivä 24h numerossa 0600-302302 (1,98 euroa / minuutti) tai arkisin klo 9-16 numerossa 045-3502947!

        Ystävällisin terveisin,
        Viihdemaan asiakaspalvelu


    • WARNING WARNING

      Juuh älkää tilatko mitään kyseiseltä sivustolta mitään. itsekin olin tilaamassa klarna laskun kanssa note III puhelinta, mutta kun jälkeenpäin näin tämän foorumin, niin soitin samantien 045-3502947 tuohon numeroon ja peruutin tilauksen. ja sanoivat kyllä tuolta numerosta, että ei pitäisi tulla klarnaltakaan mitään laskua tai karhuamista, joten nyt vain odotellaan, joudunko selvittelemään tätä vielä klarnankin kanssa. I Hope Not...

      • Viihdemaa

        Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse [email protected] tai yhteydenottolomakkeella http://www.viihdemaa.fi/?a=contactForm.


        Palvelemme joka päivä 24h numerossa 0600-302302 (1,98 euroa / minuutti) tai arkisin klo 9-16 numerossa 045-3502947!

        Ystävällisin terveisin,

        Viihdemaan asiakaspalvelu


    • Tupi111

      Aika ihme liike, oisin jättäny tilaamatta, jos oisin tajunnu aiemmin googlata...

      Tilaus tehty 24.11. Tuotteen piti olla varastossa ja toimitusaika 1-8 arkipäivää. Jokainen pystynee tuosta laskeen, että tätä kirjoittaessa (9.12.) on mennyt 12 arkipäivää. Liikkeestä tuli aiemmin tasan yksi tiedotus toimitusajoista, mutta ei mitään ilmoitusta siitä, onko itse tuotetta lähetetty vai mikä meininki. Tänään oli sitten tullut ilmoitus, että tuote toimitetaan 11. päivä, eli ylihuomenna...

      Saas nyt nähdä sitten...

      • tupi111

        Päivitetääs tilanne. Eli tuote tuli tällä viikolla tiistaina (16.12), josta voidaan kalenterin kanssa laskea 1-8 arkipäivän muuttuneen 18 ARKIpäiväksi, siis kaikenkaikkiaan 23 päiväksi, kun viikonloputkin lasketaan mukaan.


        Tuote ei ollut puhelin, eikä muutenkaan mikään elektroninen laite, en koskaan tilaa moisia liikkeistä, joihin en luota.


    • Viihdemaanvihaaja

      Et todellakaan ole ostamassa tästä kaupasta mitään. Itse tilasin kesti kuukausi kun saapui sieltä Kiinasta, akussa virhe, lähetettiin takaisin, EI MITÄÄN kuulunut kahteen kuukauteen vaikka soitettu sinne melkein kymmeniä kertoja ja nyt rikosilmoitus.

      • sand1

        Ihan kauhea paikka. MTÄÄN ei tule vaikka luvataan.
        Kävin Toukolankadun osoitteessa ja siellä oli kiinalaistyttö villakoiran kanssa ja
        hän ei tiennyt mitään mistään. Älkää vaan ostako tuolta mitään.


      • Viihdemaa

        Hei.

        Asian selvittämistä varten voit ottaa yhteyttä sähköpostitse [email protected] tai yhteydenottolomakkeella http://www.viihdemaa.fi/?a=contactForm!

        Palvelemme joka päivä 24h numerossa 0600-302302 (1,98 euroa / minuutti) tai arkisin klo 9-16 numerossa 045-3502947!

        Ystävällisin terveisin,

        Viihdemaan asiakaspalvelu


    • Ihan oikein teille

      Hahahahaaa.... ihan oikein teille. Voitte vain syyttää itseänne ja katsoa peiliin missä vika jos rahat on menny. Pitääkö sitä juosta aina halvimman perässä, jos käyttäisitte niitä rusinan kokoisia aivoja (joita teillä ei ilmeisesti ole) niin olisitte suoraan mennyt lähimpään oikeaan liikkeeseen ja ostaneet puhelimenne tai muut vekottimenne sieltä.
      Nyt sitten vingutte ja mangutte kun olette idiootteja ja juoksette halvan perässä.

      • Kokemuksesta viisastunut

        Ei ole idioottia juosta halvan perässä mutta pitää kyllä ensin lukea mitä firmasta sanotaan ei saa olla liian luottavainen. Maltti on valttia kaupantessa.


      • Viihdemaa

        Hei.

        Jos tilaukseesi liittyy kysymyksiä voit ottaa yhteyttä sähköpostitse [email protected] tai yhteydenottolomakkeella http://www.viihdemaa.fi/?a=contactForm!

        Palvelemme joka päivä 24h numerossa 0600-302302 (1,98 euroa / minuutti) tai arkisin klo 9-16 numerossa 045-3502947!

        Ystävällisin terveisin,

        Viihdemaan asiakaspalvelu


    • Epätoivoinen

      Isäni oli tilannut minulle iPhonen viihdemaalta... Mitä tässä nyt kannattaa tehdä? Ei ole puhelinta näkynyt mutta joka tapauksessa haluan palauttaa sen heti. En avaa edes pahvilaatikkoa tai mitään missä se tulee. Jos jollain on hyviä ideoita niin kertokaa heti??

      • 1337

        Soita 045-3502947 ja peru tilaus. Jos on jo lähetetty, lähetä omalla kustannuksellasi takaisin. Jos palautuksesta ei kuulu rahoja, ole yhteydessä Luottokuntaan (jos maksettu luotolla).


      • asdfghjkl2
        1337 kirjoitti:

        Soita 045-3502947 ja peru tilaus. Jos on jo lähetetty, lähetä omalla kustannuksellasi takaisin. Jos palautuksesta ei kuulu rahoja, ole yhteydessä Luottokuntaan (jos maksettu luotolla).

        Mistä löysit kyseisen puhelinnumeron?


      • asdfghjk2
        1337 kirjoitti:

        Soita 045-3502947 ja peru tilaus. Jos on jo lähetetty, lähetä omalla kustannuksellasi takaisin. Jos palautuksesta ei kuulu rahoja, ole yhteydessä Luottokuntaan (jos maksettu luotolla).

        Mistä löysit tämän puhelinnumeron?


      • 2+3
        asdfghjk2 kirjoitti:

        Mistä löysit tämän puhelinnumeron?

        "Käyttäkää numeroa 045-3502947 jos koitatte olla sinne päin yhteyksissä. Se on sekä MiGamen että Viihdemaan puhelinnumero eikä maksa silloin tuota käsittämätöntä 2 €/min hintaa mitä he "asiakaspalvelunumerona" mainostavat!"


      • Viihdemaa

        Hei.

        Vastaamme viesteihin allamainituissa osoitteissa ja numeroissa!

        Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse [email protected] tai yhteydenottolomakkeella http://www.viihdemaa.fi/?a=contactForm.

        Palvelemme joka päivä 24h numerossa 0600-302302 (1,98 euroa / minuutti) tai arkisin klo 9-16 numerossa 045-3502947!

        Ystävällisin terveisin,

        Viihdemaan asiakaspalvelu


    • Epätoivoinen

      Puhelin tuli ajallaan ja minä tietysti avasin paketin ja otin puhelimen käyttöön, koska lahjaksi sen sain ja lahjanantaja ei halua olla enään mitenkään tekemisissä puhelimen tai firman kanssa.. No jouduin vaihtamaan pienemmän sim-kortin puhelimeen eli siis hankin sen kortin liittymäni myymälästä. "Jee puhelin toimii" -fiiliksen jälkeen huomasin että verkko häviää välillä.. Omassa kodissa toimii kyllä mutta esim autolla ajaessa tai vähänkään kauempana kotoa ilmestyy teksti: ei verkkoa. Kyse ei siis ole vain internet yhteydestä vaan myös puhe-tekstiviesti yhteyksistä. Operaattorilla sanotaan että kuulostaa puhelin vialta, mutta lähettävät uuden sim-kortin, jotta selviää johtuuko vain siitä. Mitäköhän sitten tekisin jos selviää että vika on puhelimessa...? Ihan pelottaa ajatus lähettää puhelin takaisin. Kenelläkään kokemuksia siitä? :/

      • Viihdemaa

        Hei.

        Huoltoaikoihin liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä sähköpostitse [email protected] tai yhteydenottolomakkeella http://www.viihdemaa.fi/?a=contactForm!

        Palvelemme joka päivä 24h numerossa 0600-302302 (1,98 euroa / minuutti) tai arkisin klo 9-16 numerossa 045-3502947!

        Ystävällisin terveisin,

        Viihdemaan asiakaspalvelu


    • Epätoivoinen

      Huh huh..vähän vielä jatkoa.. Aloin tarkemmin tutkimaan pahvilaatikkoa jossa puhelin oli tullut. Ei kuittia, ei minkäänlaista sinettiä paketissa, sisällä pakkausmuovia sekä MYTÄTTY ELMUKELMUPALA JA KIRKAS PAKASTEPUSSI, JONKA SISÄLLÄ RUUAN MURUSIA JA RUSINA!? Erittäin mielenkiintoista. Aivan naurettavaa tuo heidän touhu. Sain sitten jonkun eväsleivän kelmut sekä varmaan jonkun kuivakakkupalan pussin kaupanpäälle!

    • kusetettu_

      Sain Klarna laskutuspalvelulta tietoa tänään, että he ovat lopettaneet yhteistyönsä kyseisen puljun kanssa, koska kaupanteoissa on ollut aivan liian usein epäselvyyksiä.

      Terv. kusetettu

    • ööö tota öö

      Hu!! Onneksi googletin kyseisen firman...Kauheeta paskaa.
      Nyt vaan kaikki kynnelle kykenevät tekemään rikosilmotusta. Josko kusetus firman toiminta saatais loppumaan ja tekijät ees jotenki vastuusen....

      • Viihdemaa

        Hei.

        Voit kääntyä tilaukseen liityvissä kysymyksissä asiakaspalvelumme puolen, [email protected] tai yhteydenottolomakkeella http://www.viihdemaa.fi/?a=contactForm!

        Palvelemme joka päivä 24h numerossa 0600-302302 (1,98 euroa / minuutti) tai arkisin klo 9-16 numerossa 045-3502947!

        Ystävällisin terveisin,
        Viihdemaan asiakaspalvelu


    • huijattu6

      Tilattiin puhelin 12.12.14 eikä puhelinta ole kuulunut. Soitettiin kalliiseen asiakaspalvelunumeroon kahteen kertaan ja sieltä sanotaan, että ilmoitetaan heti kun puhelin on saapunut, mutta eipä taida puhelin saapua. EN SUOSITTELE KENELLEKKÄÄN

      • huijattu6

        Peruttiin tilaus ja kahden päivän päästä tuli meili, että puhelin on saapunut, mutta ei enään puheinta haluttu. Rahat palautettiin viikon sisällä. En kuitenkaan suosittele
        ostamaan firmasta mitään.....tästä koitui meille kuluja, koska soitettiin kalliseen palvelunumeroon sekä pahaa mieltä, koska puhelin oli tarkoitettu joululahjaksi.


      • huijattu5
        huijattu6 kirjoitti:

        Peruttiin tilaus ja kahden päivän päästä tuli meili, että puhelin on saapunut, mutta ei enään puheinta haluttu. Rahat palautettiin viikon sisällä. En kuitenkaan suosittele
        ostamaan firmasta mitään.....tästä koitui meille kuluja, koska soitettiin kalliseen palvelunumeroon sekä pahaa mieltä, koska puhelin oli tarkoitettu joululahjaksi.

        Hei! Mihin numeroon soitit kun peruit tilauksen? Itellä sama edessä, tytön puhelinta odotettu nyt kolme viikkoa ja näitä juttuja lukeneena ketuttaa kun ei googletettu kyseistä firmaa ennen tilaamista. Ottaa päähän varsinkin kun tyttö omista joululahjarahoista maksoi puhelimen.


      • huijattu5
        huijattu5 kirjoitti:

        Hei! Mihin numeroon soitit kun peruit tilauksen? Itellä sama edessä, tytön puhelinta odotettu nyt kolme viikkoa ja näitä juttuja lukeneena ketuttaa kun ei googletettu kyseistä firmaa ennen tilaamista. Ottaa päähän varsinkin kun tyttö omista joululahjarahoista maksoi puhelimen.

        Hups, siinähän se lukee että "kalliseen palvelunumeroon" Sorry, my bad. Onko joku soittanut siihen 045-alkuiseen ja saanut peruttua sitä kautta?


    • yksiteistämonista

      Itsekin tilasin puhelimen (Samsung galaxy s4 i9500) kyseiseltä firmalta. Puhelin rupesi sammumaan yhtäkkiä eikä käynnistynyt ilman laturissa käyttämistä. Verkossa oli myös ongelmia. Suomea laite ei tunne maaksi enkä saanut ä:tä ja ö:tä toimimaan ilman qwerty-näppäimistön lataamista. Sähköposteja olen lähettänyt Viihdemaalle ja migamelle mutta mihinkään ei ole vastattu. Lähetin puhelimen yritykseen ja otin seurantakoodin talteen. Nyt kuukauden kuluttua tuli Viihdemaalta viesti: "Hei, olemme saaneet ilmoituksen tilaukseenne saapumassa olevasta takuuhuollosta, mutta tuote ei ole kuitenkaan saapunut huollettavaksi. Onko tilauksen tarve peruuntunut?" Seurantakoodia kun olen seuraillut niin itse toimitusjohtaja sen on käynyt postista kuittaamassa. Ja kehtaa lähettää sähköpostilla ettei paketti ole saapunut.. Nyt kuluttaja-asiamiehen kanssa asioitu ja poliisille kävin rikosilmoituksen tekemässä. Suosittelen muitakin tekemään riskosilmoituksen jotta saatte rahanne takaisin ja muidenkin ilmoitukset hoituu nopeammin jos tulee kyseiselle firmalle paljon ilmoituksia!

    • Viihdemaa/Migame

      Samankaltainen kokemus kuin ylläolevilla. Palautin puhelimen ja firma väittää, ettei ole saanut sitä, vaikka seurannan mukaan puhelin on kuitattu vastaanotetuksi. Laitoin vetämään reklamaation luottokorttiyhtiön kautta. Jos se ei onnistu, niin rikosilmoitus lähtee myös täältä. Veikkaanpa, että tavoitteena on päästä korttireklamaatioiden 60 päivän aikarajaan. Sen jälkeen ei tosiaan muuta vaihtoehtoa ole kuin rikosilmoitus. Rahojen kannalta siitä ei tosin varmasti ole hyötyä.

      Aivan puhdasta kusetusta.

      • ViihdemaaMigame

        Klarna hoiti homman lopulta. Menetin vain palautuksen osalta postimaksun, mikä on suuri helpotus tämän paskafirman kanssa toimiessa. Jälkikäteen ajatellen olisi pitänyt tehdä valitus pankin kautta välittömästi, olisin saanut rahani takaisin nopeammin.


      • Viihdemaa

        Hei.

        Palvelemme nopeiten osoitteessa [email protected] tai yhteydenottolomakkeella http://www.viihdemaa.fi/?a=contactForm!

        Palvelemme joka päivä 24h numerossa 0600-302302 (1,98 euroa / minuutti) tai arkisin klo 9-16 numerossa 045-3502947!

        Ystävällisin terveisin,
        Viihdemaan asiakaspalvelu


    • Viihdehuijarit

      Itse palautin kaksi dvdtä kolmesta , ilmoitin samana päivänä palautuksesta ja luvattiin uusi lasku pitämälleni tuotteelle. Nyt Klarna pyytää selvityksiä kun palautukseni ei muka ole saapunut Viihdemaan palautusosoitteeseen. Saapa nähdä joudunko johonkin perintään, mutta en kyllä suostu maksamaan niistä tuotteista, joita en pitänyt. Toimitus sinänsä oli ylläkuvatun kaltainen, hidas eikä mitään seurantajärjestelmää. Ei todellakaan kannata tähän firmaan uskoa.

      • LEWIS57

        Sama meilläkin, mutta väittää että paketit oli auottu. Ja vaatii lisä selvityksiä ja maksua.


    • LEWIS57

      Tilasin kaksi tuotantokautta sarjaa.. mutta ei ollut suomenkieltä.. palautin, enkä ollut aukonut paketteja. Ja nyt väittää että paketit on auottu :o ja vaatii selvityksiä, ihme kauppa, EN SUOSITTELE KELLEKKÄÄN!

      • Viihdemaa

        Hei.

        Jos tilausta tai tuotteita koskien ilmenee kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai yhteydenottolomakkeella http://www.viihdemaa.fi/?a=contactForm! Emme pysty selvittämään tapaustasi ilman tietojasi.

        Palvelemme joka päivä 24h numerossa 0600-302302 (1,98 euroa / minuutti) tai arkisin klo 9-16 numerossa 045-3502947!

        Ystävällisin terveisin,
        Viihdemaan asiakaspalvelu


    • pettynyt1122

      Älkää vaan tilatko kyseisestä firmasta mitään! Tilasin joulukuussa puhelimen, jonka palautin avaamattomana, enkä onneksi maksanut. Mutta palautusta ei ole rekisteröity Klarnaan, joten asiaa selvitellään edelleen... Lisäksi tilauksen saapuminen kesti todella kauan! Eivät vastaa sähköposteihin, soittaminen kallista jne.

      • Viihdemaa

        Kiitos palautteestasi!

        Jos tilausta tai tuotteita koskien ilmenee kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai yhteydenottolomakkeella http://www.viihdemaa.fi/?a=contactForm!

        Palvelemme joka päivä 24h numerossa 0600-302302 (1,98 euroa / minuutti) tai arkisin klo 9-16 numerossa 045-3502947!

        Ystävällisin terveisin,
        Viihdemaan asiakaspalvelu


    • Tuffu1

      Tilasin DVD_boxin ko. paskafirmasta. Tuoteinfossa luki, että "suurimmassa osassa tuotteistamme on suomenkielinen tekstitys"
      Peruin tilauksen tunnin päästä, koska tulin katumapäälle, ajattelin etten nyt sitten ostakaan sitä. Sähköpostiviesteihin tuli automaattivastaus, "katsotaan kun tuote palautuu meille.. lässynlässyn..."

      Tuote tuli, koska tilauksen peruutus ei koskaan mennyt mihinkään, ei kylläkään tullut luvatun toimitusajan puitteissa, hain boxin postista, ajattelin pitää sen kun se kuitenkin tuli. Avasin paketin, ei suomenkielistä tekstitystä...
      Se siitä, palautin tuotteen, palautus meni Maarianhaminan osoitteeseen, postikulut 10 €.

      Rahoja ei kuulunut takaisin, olin saaanut sähköpostiin viestin, jossa oli eri sähköpostiosoite, kuin firman sivuilla näkyy, sieltä sain jopa vastauksia.

      Yli kuukauden päästä ei kuulunut rahoja, eikä mitään yhteydenottoakaan, laitoin viestiä, jossa uhkailin posliisilla ym...
      Vastauksena oli, että tuote oli palautunut vasta viikkoa aiemmin, missä lie viipynyt....silkkaa paskaa....
      Postin pakettiseuranta kertoi, että paketti oli toimitettu vastaanottajalle 19.12.2014 kello 8.57, eli 2 päivää sen jälkeen kun olin jättänyt sen postiin...
      Silkkaa valehtelua koko firman toiminta!!!!

      Postikuluja en saanut takaisin, Klarnan kautta tuli kyllä tilauksen summa viikon sisällä siitä, kun saivat palutuksesta ilmoituksen, siis yli kuukauden päästä...

      Tämä huijari väittää, ettei ole saanut tilauksen peruutusilmoitusta, joten ei paluta postikuljua, ei tietenkään ole saanut palutusilmoitusta, koska sähköposti johon sen kaksi kertaa lähetin, ei ilmiesesti ole kenenkään, koksa sinne on asetettu automaattivastaus.

      Kuluttajavirastosta sanottiin, etteivät voi tehdä mitään ja että poliisi tuskin ottaa tutkittavakseen tallaista firmaa, koska Suomessa saa perustaa yrityksen kuka vaan ja netti on pullollaan yrityksiä joista ei pitäisi koskaan tilata mitään.

      Pääsin siis halvalla, kun menetin vain tuon kympin, mutta

      ÄLKÄÄ KUKAAN KOSKAAN TILATKO TÄSTÄ PASKAPULJUSTA YHTÄÄN MITÄÄN!!!!!!!

      • yksiteistämonista

        Itse kävin tekemässä rikosilmoituksen asiasta. Poliisista sanottiin, että siellä oli muistaakseni jo seitsemän ilmoitusta tehty. Helsingin päässä asia otetaan hoidettavaksi. Oli myös puhetta siitä, että jos tulee enemmän ilmoituksia niin asia hoituu nopeammin.


    • Heikkihki

      Juuri tämän takia tilaan AINA laskun kanssa kaikki tavarat netistä. Jos lasku tulee aikaisemmin en tietenkään maksa ennenkuin saan tavaran ja tarksitan sen.
      Muutaman kerran on joutunut klarnan kanssa asioimaan kun lasku tullut mutta tavara ei. Klarnassa asiantuntevia henkilöitä ja kun tavara ei ole tullut on asioinut firman kanssa ja lopulta on lasku mitätöity.

      • Viihdemaa

        Kiitos palautteestasi

        Jos tilausta tai tuotteita koskien ilmenee kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai yhteydenottolomakkeella http://www.viihdemaa.fi/?a=contactForm!

        Palvelemme joka päivä 24h numerossa 0600-302302 (1,98 euroa / minuutti) tai arkisin klo 9-16 numerossa 045-3502947!

        Ystävällisin terveisin,
        Viihdemaan asiakaspalvelu


    • taatanantaatana

      Meille tilattiin ja maksettiin joulukuun lopussa iphone 5c..tammikuun aikana ei kuulunut mitään..helmikuun alussa ainakin 10 soittoa kys. Firmaan että mikä maksaa..ei ikinä luvattu mitään muutakuin selvittelevät asiaa..no viime viikolla peruin kaupan ja nyt odotellaan tulisiko rahat takaisin ennen kesälomia..http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015021719211852_uu.shtml

      • Viihdemaa

        Hei.

        Jos tilausta tai tuotteita koskien ilmenee kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai yhteydenottolomakkeella http://www.viihdemaa.fi/?a=contactForm!

        Palvelemme joka päivä 24h numerossa 0600-302302 (1,98 euroa / minuutti) tai arkisin klo 9-16 numerossa 045-3502947!


    • MAKEMAK3

      ÄLKÄÄ HYVÄT IHMISET TILATKO TUOLTA.

      1.1.2015 TILASIN IPHONEN JOKA OLI VIALLINEN.
      PALAUTIN JONKA JÄLKEEN HUOLTO ILMOITTI ETTEI VOI KORJATA VAAN LÄHETETÄÄN UUSI TUOTE.

      SITÄ ODOTELLAAN TÄSSÄ VIELÄKIN JA NYT ON 20.2.2015

      ASIAKASPALVELU LAKKASI VASTAAMASTA SÄHKÖPOSTEIHIN

      MAKSULLINEN ASIAKASPALVELUNUMERO KYLLÄ VASTAA, MUTTA SIELLÄ EI TIEDETÄ MITÄÄN. (ESIM LÄHETYSTUNNUSTA)

      • Viihdemaa

        Hei.

        Jos tilaustasi tai tuotteita koskien ilmenee kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai yhteydenottolomakkeella http://www.viihdemaa.fi/?a=contactForm!

        Palvelemme joka päivä 24h numerossa 0600-302302 (1,98 euroa / minuutti) tai arkisin klo 9-16 numerossa 045-3502947!

        Ystävällisin terveisin,
        Viihdemaan asiakaspalvelu


    • ihanpaska

      Ihan paska paikka tilasin kuukausi sitten iphone5 ja ei tullut peruimme tilauksen emmekä saanut rajoja takaisin

      • Viihdemaa

        Hei.

        Jos peruutuksen kanssasi on ongelmia, voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai yhteydenottolomakkeella http://www.viihdemaa.fi/?a=contactForm!

        Palvelemme joka päivä 24h numerossa 0600-302302 (1,98 euroa / minuutti) tai arkisin klo 9-16 numerossa 045-3502947!

        Ystävällisin terveisin,
        Viihdemaan asiakaspalvelu


    • asiakaspalvelusta

      Olen pitänyt itsestäänselvyytenä, että asiakaspalvelusta ei veloiteta. En tajunnut ajatella, ettei asiakaspalveluun saa yhteyttä muuten kuin soittamalla maksulliseen numeroon. Jos tarkoituksena on muuttaa tilausta tai perua, niin puhelussa menee helposti 3 minuuttia ja maksaa 6 euroa. Ihmettelen todella, mikään toinen kauppa josta olen hankkinut jotain, ei ole veloittanut normalista asiakaspalvelusta. Miten uutiskirjeet ym voi lopettaa. Yleensä mainosposteissa ym on linkki josta uutiskirjeet voi perua. Jos joku ei halua enää mainoksia niin pitääkö silloinkin soittaa maksulliseen numeroon? Uskon, että maksullinen asiakaspalvelu laskee myyntiä. En its aio tilata kaupoista, joihin ei saa yhteyttä muuten kuin soittamalla kalliisiin puhelimiin.

      • Viihdemaa

        Hei.

        Palvelemme osoitteeseen [email protected] tai yhteydenottolomakkeella http://www.viihdemaa.fi/?a=contactForm!

        Palvelemme joka päivä 24h numerossa 0600-302302 (1,98 euroa / minuutti) tai arkisin klo 9-16 numerossa 045-3502947!

        Ystävällisin terveisin,
        Viihdemaan asiakaspalvelu


    • Ritva33880

      Itse tilasin 5.2. kännykän lompakkokotelon ja maksoin. Mitään ei kuulunut, soitin 4 puhelua, maksua tuli 35 euroa (rahastavat tälläkin tavalla), olin yhteydessä kuluttaja-asiamieheen, kirjoitin heidän neuvostaan kirjeen uhaten purkaa kaupan. Huhtikuun puolessa välissä sain koteloni ja yllätyksekseni toisen samaan kauppaan jonka tosin olin vaatinut viimeisessä puhelussani oikein vihaisena. Eli firman palveluita kannattaa välttää jos ei halua elämäänsä ylimääräistä harmia!!!

      • Viihdemaa

        Hei.


        Jos tilausta tai tuotteita koskien ilmenee kysymyksiä, voit ottaa välittömästi yhteyttä myös sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai yhteydenottolomakkeella http://www.viihdemaa.fi/?a=contactForm!


        Palvelemme joka päivä 24h numerossa 0600-302302 (1,98 euroa / minuutti) tai arkisin klo 9-16 numerossa 045-3502947!

        Ystävällisin terveisin,
        Viihdemaan asiakaspalvelu


    • Raiku1

      Viihdemaa myy tehdashuollettuja iphone puhelimia 12kk takuulla. Nämä puhelimet ovat kuitenkin piraattituotteita, jotka eivät ole Applella tehdashuollettuja. Näin ollen puhelimia ei korjata eikä vaihdeta takuuseen.

      Itse menin halpaan ja ostin iphone5 32G Valkoinen puhelimen viime joulukuussa. Puolenvuoden käytön jälkeen puhelimen näyttö irtosi ylälaidasta. Syy tähän oli väärin sovitettu kopionäyttö. Vein puhelimen Applen valtuuttamaan huoltoon, jossa sain tylyn tuomion. Applen järjestelmän mukaan puhelin oli ostettu 25.12.2012 USA:ssa ja oli operaattorilukittu Verizonille eikä täten ole Applen tehdashuollettu puhelin.

      Pyysin huollosta kirjallisen lausunnon, josta sitaatti seuraavassa: "Applen järjestelmän mukaan kyseisellä sarjanumerolla puhelimen pitäisi olla musta eikä valkoinen kuten tämä. Apple ei hyväksy laitevaihtoon puhelimia, joihin on vaihdettu osia itse tai valtuuttamattomassa huollossa. Puhelin on korjauskelvoton."

      Puhelin olisi vaihdettu uuteen ilman kuluja takuun puitteissa, jos kyseessä olisi ollut aito Applen tehdashuoltama puhelin. Koska kyseessä on piraattituote on käsissäni nyt arvoton tiiliskivi.

      Olen lähettänyt useamman sähköpostin firmaan ja vaatinut kaupan purkua, mutta viesteihin ei ole vastattu. 0600- lypsynumeroon en soita, koska reklamaatiot pitää pystyä hoitamaan normaalin puhelinmaksun hinnalla suomessa. Jatkan yhteydenpitoa kuluttaja-asiamiehen välityksellä ja aion tehdä rikosilmoituksen asiasta.

      Kiertäkää tämä huijarifirma kaukaa!!!

      • Viihdemaa

        Hei.

        Tuotteet ovat tehdashuollettuja ja niille on mainittu tuotesivun mukaisesti toimittajan takuu! Jos puhelimessa ilmenee vikoja, ne menevät takuun piikkiin.

        Luethan takuuehdot täältä: http://www.viihdemaa.fi/?a=info#tc

        Jos tilausta tai tuotteita koskien ilmenee kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai yhteydenottolomakkeella http://www.viihdemaa.fi/?a=contactForm!

        Palvelemme joka päivä 24h numerossa 0600-302302 (1,98 euroa / minuutti) tai arkisin klo 9-16 numerossa 045-3502947!

        Ystävällisin terveisin,
        Viihdemaan asiakaspalvelu


    • Sutkifirma

      Täisin kusetus firma. Maksoin puhelimen. Odotin kaksi kuukautta tuloksetta. Soitin ja soitin. Ei mitään konkreettista. Peruin tilauksen, ei tulosta rahat menivät!! teen rikosilmoituksen huomenna!

      • Viihdemaa

        Hei.

        Jos palautustasi koskien ilmenee kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai yhteydenottolomakkeella http://www.viihdemaa.fi/?a=contactForm!

        Palvelemme joka päivä 24h numerossa 0600-302302 (1,98 euroa / minuutti) tai arkisin klo 9-16 numerossa 045-3502947!

        Ystävällisin terveisin,
        Viihdemaan asiakaspalvelu


      • Viihdemaa

        Hei.

        Jos palautuksestasi ilmenee kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai yhteydenottolomakkeella http://www.viihdemaa.fi/?a=contactForm!

        Palvelemme joka päivä 24h numerossa 0600-302302 (1,98 euroa / minuutti) tai arkisin klo 9-16 numerossa 045-3502947!

        Ystävällisin terveisin,
        Viihdemaan asiakaspalvelu


    • mojaa

      Onko kukaan saanut rahojaan takaisin kuluttajariitalautakunnan tai rikosilmoituksen kautta? Tilasin myös s4 puhelimen, ja olen saanut niitä jo 2, eivätkä kummatkaan toimineet. Mietin että pitäisikö tehdä rikosilmoitus, vai onko siitä mitään hyötyä?!

      • Viihdemaa

        Hei.

        Jos sinulla on kysymyksiä tuotteista tai tilauksen peruutuksesta otathan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai yhteydenottolomakkeella http://www.viihdemaa.fi/?a=contactForm!

        Palvelemme joka päivä 24h numerossa 0600-302302 (1,98 euroa / minuutti) tai arkisin klo 9-16 numerossa 045-3502947!

        Ystävällisin terveisin,

        Viihdemaan asiakaspalvelu


      • LauraVee

        Saitko kaupan purettua?
        Oma juttu menossa kuluttajariitalautakuntaan, mutta odotan tietoa kannattaako ennemmin tehdä suoraan rikosilmoitus.
        Minäkin sain toimimattoman puhelimen, joka tuli huollosta saman vian kanssa takaisin.


    • Eiongelmia

      Tilasin Iphonen tyttärelleni lahjaksi ja maksoin sen verkkokaupan kautta heti. Puhelin ei kuitenkaan ehtinyt juhlapäiväksi ja tyttäreni sai toisen puhelimen, joten peruin tilauksen sähköpostilla( puhelin siis ei ollut vielä saapunut). Sain kuittauksen peruutuksesta ja rahanikin palautettiin tilleni ilman ongelmia. Minulla ei ainakaan ollut ongelmia peruutuksessa eikä minun tarvinnut soittaa maksupuhelimeen.

    • reilumeininki

      Kaverini käytti Viihdemaasta ostamansa puhelimen valtuutetussa Apple huollossa ja sieltä kerrotiin, että kyseessä on feikkipuhelin. Tiettyjä osia aidoista puhelimista on käytetty näihin feikkeihin, eli pääasiassa prosessori logiikkapiiri.
      Esim. juuri kaverini puhelin oli Applen mukaan Japanissa vuonna 2013 ensirekisteröity musta 16GB iPhone 5, mutta Viihdemaalta se tuli nyt kesällä 2015 32GB valkoisena iPhone 5:na. Jees, sana 'tehdashuollettu' menee tässä tapauksessa aika pitkälle. :-D

      • Viihdemaa

        Hei.

        Yhteyttä voi ottaa tilaukseen ja tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai yhteydenottolomakkeella http://www.viihdemaa.fi/?a=contactForm!

        Palvelemme joka päivä 24h numerossa 0600-302302 (1,98 euroa / minuutti) tai arkisin klo 9-16 numerossa 045-3502947!

        Ystävällisin terveisin,
        Viihdemaan asiakaspalvelu


    • paskakauppa

      !!9.8.2015!!
      Olin jo lisännyt kyseisessä verkkokaupassa 389€ maksavan iphone 5c 16gb puhelimen ostoskoriin, ja täyttänyt postitustiedot kunnes älysin katsoa arvosteluja kyseisestä kaupasta. Päädyin tähän keskusteluun ja ensimmäiset 2 viestiä luettuani suljin kaupan välilehden heti, enkä uusiksi avaa enää ikinä.ÄLKÄÄ TILATKO TUOSTA KAUPASTA MITÄÄN!!

      • Viihdemaa

        Hei.

        Jos sinulla on kysymyksiä tuotteista tai toimitusajoista otathan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai yhteydenottolomakkeella http://www.viihdemaa.fi/?a=contactForm!

        Palvelemme joka päivä 24h numerossa 0600-302302 (1,98 euroa / minuutti) tai arkisin klo 9-16 numerossa 045-3502947!

        Ystävällisin terveisin,

        Viihdemaan asiakaspalvelu


    • Cheap_for_a_reason

      Iphone 6 myynnissä myös luvattomasti (huomaa myös linkissä luokittelu kategoriaan "lelut" :) )

      "Puhelimen takakannessa lukee "Demo - Not For Resale". Muilta osin tuote pakkauksineen vastaa täysin normaalia iPhone 6-puhelinta. Tuotteella on Applen 24kk takuu."

      Not for resale - mutta silti myynnissä :D Ja Applen takuu on (valitettavasti) vain 12kk, ei 24kk.

      http://www.viihdemaa.fi/tuote/lelut/U6225-B-UCZ-F/apple_iphone_6_16gb_(harmaa,_space_grey)?id=U6225-B-UCZ-F

      Meinasin jo tilata tuolta mutta onneksi eksyin ensin tänne. Kiitoksia teille kaikille kun olette jakaneet kokemuksianne. Ikävä että ne ovat olleet huonoja, mutta niiden jakaminen on pelastanut varmasti monta muuta.

      • Viihdemaa

        Hei.

        Kyseinen tuote on Applen takuulla varustettu jälleenmyyntiin palautettu Demo-puhelin!

        Jos tilausta tai tuotteita koskien ilmenee kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai yhteydenottolomakkeella http://www.viihdemaa.fi/?a=contactForm!

        Palvelemme joka päivä 24h numerossa 0600-302302 (1,98 euroa / minuutti) tai arkisin klo 9-16 numerossa 045-3502947!

        Ystävällisin terveisin,
        Viihdemaan asiakaspalvelu


      • Cheap_for_a_reason

        Höpö höpö. Jos laitteessa lukee "not for resale", niin se ei ole myytäväksi tarkoitettu tuote.


      • Viihdemaa

        Hei.

        Kyseinen tuote on Applen hyväksymä jälleenmyyntiin palautettu puhelin. Puhelimeen ei vaihdeta jälleenmyyntiin palauttamisen jälkeen pakkausta, joten sen takaosaan jää teksti: "not for resale". Jälleenmyyntiin palauttamisen takia puhelimille myönnetään Applen vuoden takuu. Puhelimen takuun ja myyntiluvan voi tarkastaa puhelimen Imein avulla Applen sivuilta: https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do.

        Ystävällisin terveisin,

        Viihdemaan asiakaspalvelu


      • 404_404
        Viihdemaa kirjoitti:

        Hei.

        Kyseinen tuote on Applen hyväksymä jälleenmyyntiin palautettu puhelin. Puhelimeen ei vaihdeta jälleenmyyntiin palauttamisen jälkeen pakkausta, joten sen takaosaan jää teksti: "not for resale". Jälleenmyyntiin palauttamisen takia puhelimille myönnetään Applen vuoden takuu. Puhelimen takuun ja myyntiluvan voi tarkastaa puhelimen Imein avulla Applen sivuilta: https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do.

        Ystävällisin terveisin,

        Viihdemaan asiakaspalvelu

        Page not found

        We are sorry, we could not find the page you are looking for . Please try again later or return to the Apple Support site.


      • Viihdemaa

        https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do
        https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do!

        Linkkiin tuli automaattisesti piste perään, jonka takia se ei avaudu. Kokeile yllä olevia linkkejä tai poista piste. Imein avulla voi myös tarkastaa puhelimen muut tiedot!


    • JJ.RR

      Tilattiin puhelin sieltä kun sivuilla luki että: "tuotetta saatavilla, toimitus 2-20päivää" ja nyt 50 päivää myöhemmin peruttiin kaupat koska heillä ei vieläkään ollut ko. tuotetta ja ei mitään havaintoa että koska on tulossa.

      Oli vielä tarjous että puhelimen ostajalle ilmaiset kuoret kaupanpäälle, no kuoret tuli tilauksen jälkeen muutamassa päivässä. Mutta kun itse puhelimen perään jouduttiin soittelemaan moneen kertaan niin siitä soittelusta tuli aika kallista, kun heillä on pelkkä 0600 numero mihin ottaa yhteyttä niin se maksaa 2€/min. Onko tuo edes laillista että tiedustellaksesi tilauksesi perään sinä joudut maksamaan? Ei siis esim mitään s-posti osoitetta tms. vaan jouduimme soittamaan 4 kertaa puhelimen perään kun lupailtiin ja lupailtiin mutta nyt jouduttiin sitten perumaan kaupat. Niin tulihan kuorille sitten hintaa 13€ nuo puhelut ja kulutettu aika.

      Ja vaikka meillä odotus kesti sen 50päivää (olisi varmaan saanut odottaa vaikka toiset 50päivää) niin silti myyvät yhä ko. puhelinmallia sivuillaan samalla "tuotetta saatavilla, toimitus 2-20päivää" maininnalla.


      prkl viihdemaa.fi lopettakaa toimintanne tai ottakaa itseänne niskasta kiinni ja päivittäkää tuotteiden saatavuus sivuillenne niin ei tarvitse maksupuheluilla lypsää rahaa tilaajilta !

      • Viihdemaa

        Hei.

        Asian selvittelyssä voit ottaa yhteyttä sähköpostitse [email protected] tai yhteydenottolomakkeella http://www.viihdemaa.fi/?a=contactForm!

        Palvelemme joka päivä 24h numerossa 0600-302302 (1,98 euroa / minuutti) tai arkisin klo 9-16 numerossa 045-3502947!

        Ystävällisin terveisin,

        Viihdemaan asiakaspalvelu


    • tm1

      Tilasin lapselleni 23.3. tickety toc dvd:n. Maksu paybywayn kautta. Vieläkään ei dvd:tä ole kuulunut. En edes saanut sähköpostiini tilaus vahvistusta. En ostanut sieltä sen vuoksi, että olisi ollut erityisen halpa vaan siksi, etten tuotetta muualta löytänyt. Harmi, etten käynyt netissä lukemassa aiemmin näitä juttuja.

      • Viihdemaa

        Hei.

        Emme ole saaneet vahvistusta maksusuorituksestasi, joten tuotetta ei ole pystytty lähettämään! Ole yhteydessä suoraan asiakaspalvelusähköpostiimme: [email protected] tai lomakkeella: http://www.viihdemaa.fi/?a=contactForm, jotta asia saadaan selvitettyä.

        Ystävällisin terveisin,
        Viihdemaan asiakaspalvelu


    • Viihdemaa

      Hei.

      Jos tilausta tai tuotteita koskien ilmenee kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai yhteydenottolomakkeella http://www.viihdemaa.fi/?a=contactForm!

      Otamme myös samaan osoitteeseen palautetta vastaan, jotta voimme kehittää palveluitamme!

      Palvelemme joka päivä 24h numerossa 0600-302302 (1,98 euroa / minuutti) tai arkisin klo 9-16 numerossa 045-3502947!

      Ystävällisin terveisin,
      Viihdemaan asiakaspalvelu

    • Palautusehdot

      Viihdemaa, verkkokaupan toimitusehdot
      Yleistä verkkokaupasta

      Verkkokaupan tuotteita myy MiGame Oy, Y-tunnus 2254874-7. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

      Tilaaminen

      Tuotteet voi tilata internetin välityksellä osoitteesta www.viihdemaa.fi.

      Kaikki tilaukset vahvistetaan verkkosivulla tilauksen yhteydessä sekä sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Tilauksen tekemällä tilaajalle muodostuu maksuvelvoite tilatuista tuotteista.

      Tilausvahvistus ja tilauksen maksaminen

      Tilauksen voi maksaa tilauksen tekemisen yhteydessä verkkopankkien verkkomaksupainikkeilla (Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken), Visa, Visa Electron- tai MasterCard-korteilla tai e-mail ennakkolaskulla. Vaihtohtoisesti tilauksen voi tehdä Everyday- tai Joustoraha-laskulla, jolloin tuotteet voi maksaa laskulla ne vastaanotettuaan. Kaikki maksutapamme tilauksen laskutus mukaan lukien ovat täysin lisämaksuttomia, pois lukien Joustoraha-laskulla tilaaminen, jolloin Joustoraha veloittaa laskutusmaksun 4,90 euroa. Ostos, eikä ostoskori tule yllättämään sinua esimerkiksi laskutuslisällä tai luottokorttikomissiolla.

      E-mail ennakkolasku valittaessa lähetämme tilauksen vahvistuttua sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:
      * tilauksen tiedot
      * viitenumeron
      * pankkitilinumeromme
      * laskun loppusumman

      Ennakkomaksulla tilattaessa tuotteet toimitetaan maksun saapuessa. Laskulla tilattaessa (Everyday- tai Joustoraha) tilauksen maksun voi suorittaa tilattujen tuotteiden vastaanottamisen jälkeen. Lähetämme sähköpostitse päivityksen kaikista muutoksista tilauksessa, mukaanlukien ilmoituksen maksun vastaanottamisesta tai hyväksytystä luottopäätöksestä sekä tuotteiden toimittamisesta.

      Maksamisen turvallisuus

      Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Maksukaista (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4). Maksukaista on Finanssivalvonnan valvonnassa toimiva kotimainen maksulaitos. Maksamiseen siirrytään Maksukaistan verkkopalvelun kautta ja tiliotteella maksun saajana näkyy Paybyway Oy. Maksukaista välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin, ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

      Maksu- tai luottokortilla maksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Yrityksellämme ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Korttimaksamisessa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan.

      Toimitusaika

      Toimitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Välitöntä maksutapaa käytettäessä sekä laskulla tilattaessa varastotuotteiden toimitukset pyritään toteuttamaan aina samana arkipäivänä. E-mail ennakkolaskun vastaanottava pankkiyhteys on Helsingin OP-pankissa - muita pankkiyhteyksiä käytettäessä maksun vastaanottamisessa kuluu tällä maksutavalla 1-2 pankkipäivää.

      Poikkeavista toimitusajoista ilmoitetaan aina kyseisen tuotteen tuotesivulla.

      Toimitustavat ja toimituskulut

      Posti: Verkkokaupan kautta tilatut pienikokoiset tuotteet toimitetaan kiinteillä postikuluilla 1.90e kaikkialle Eurooppaan. Samalla postikululla mahtuu matkaan kaksi tuotetta. Suurempien tilausten ja tuotteiden postitus hinnoitellaan tilauksen painon mukaan. Tilauksen lopulliset toimituskulut näkyvät aina ostoskorissa sekä tilausvahvistussivulla ennen tilauksen lopullista vahvistusta.

      Nouto: Kaikki tuotteet ovat myös noudettavissa. Tuotteiden noutopiste sijaitsee Helsingissä osoitteessa Arabiankatu 12 (00560-alue, Helsinki). Ilmoitamme tilauksen jälkeen sähköpostitse, kun tilaus on noudettavissa - Helsingissä sijaitsevat varastotuotteet ovat noudettavissa aina jo samana päivänä. Noutopiste on auki arkisin klo 9-16.

    • Palautusehdot

      Vaihto- ja palautusehdot

      Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

      Kaikissa elokuvatuotteissa ei ole suomenkielistä tekstitystä. Huomaathan tarkistaa asian tarvittaessa ennen tuotteen avaamista. Tuotteen palautusoikeus raukeaa, jos tallenne on avattu muoveistaan.

      Ilmoitathan tilauksen palautuksesta aina etukäteen sähköpostitse palautusosoitteeseemme [email protected]. Jos palautukseen liittyen on muuta kysyttävää, voit lähettää kyseiseen osoitteeseen sähköpostiviestin lisätietojen saamiseksi.

      Liitä postitse toimitettavaan palautukseen saatekirjeellä vähintään seuraavat tiedot:
      * Nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
      * Pankkitilinumerosi tai maksamattoman tilauksen laskun viite
      * kopio Viihdemaan tilausvahvistuksesta

      Palautusosoite:

      MiGame Oy / Viihdemaa
      Skrapängsvändan 2
      22140 Mariehamn

      Kun palautus on hyväksytty, tilauksen maksusuoritus palautetaan ilmoittamallesi tilille, tilauksen mahdollisesti maksamaton lasku perutaan tai käyttöösi toimitetaan niin sovittaessa korvaava tuote.

      Virheellisesti palautetusta tuotteesta (esimerkiksi avattuna / käyttöönotettuna palautettu tuote) veloitamme 5 euron käsittelykulun sekä muut virheellisen palautuksen käsittelystä mahdollisesti aiheutuvat kustannukset. Jos tuote palautetaan palautusehtojen vastaisesti käyttöönoton jälkeen, asiakas vastaa tuotteen arvonalentumisesta tuotteen täyteen hintaan saakka palautuskuluineen.

      Jos tuote on palautettu palautusehtojen vastaisesti ja tuote halutaan tämän jälkeen uudestaan toimitukseen, veloitamme uudesta toimituksesta uuden postikulun. Tilausten palautuksen postimaksun tulee aina olla maksettu. Jos palautuksen postimaksu on maksamaton, joudumme vähentämään palautuksesta Postin maksamattoman palautuksen lunastuskulun sekä muut maksamattoman palautuksen lunastuksesta aiheutuvat kustannukset.

      Ongelmatilanteet kuljetuksessa, viallisten tuotteiden osalta, yhteystiedot tilauksen peruuttamiseksi sekä reklamaation toimittamiseksi

      Mikäli tuote on vioittunut postin käsittelyssä tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiasta ilmoittaa välittömästi yhteydenottolomakkeella. Tilauksen peruuttaminen sekä reklamaation tekeminen onnistuvat samaa lomaketta käyttäen - valitse tällöin lomakkeen tyypiksi "Tilauksen peruuttaminen" tai "Reklamaatio". Lomaketta voi käyttää myös avoimen palautteen antamiseen.

      Tilauksen tekemisen jälkeen voit halutessasi asioida asiakaspalvelumme kanssa myös maksuttoman puhelinnumeron välityksellä. Saat maksuttoman puhelinnumeron käyttöösi yhteydenottolomakkeen täyttämällä.

      Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos lähetys on vioittunut postissa, kannattaa toimituksesta tehdä myös reklamaatio postiin. Rikkoitumistapaukset käsitellään tapauskohtaisesti asiakaspalvelun toimesta.

      Toimittavalla yrityksellä on lakisääteinen virhevastuu toimitetusta tuotteesta. Tarvittaessa mahdolliset riitatilanteet voi viedä kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

      Muuta

      Pidätämme oikeuden muutoksiin toimitusehdoissa.

      MiGame Oy / Viihdemaa käsittelee kaikki asiakastiedot luottamuksellisesti.

    • myöshuijattu

      Itse tässä myös odottelen tilaamaani tuotetta ja vasta nyt tilauksen myöhästyttyä rupesin katselemaan kokemuksia ja toivo tilauksen saapumisesta kotiini hiipui nollaan. Parista kympistä kyse ja poliisille menen, mikäli tuotetta en saa. Nähtävästi yrityksen edustaja copypastennut saman vastauksen lähes jokaiseen huonoon kokemukseen. Samalla tarmolla kun hoitasivat tilausten toimittamisen, niin ei olisi mitään ongelmaa :D

      • myöshuijattu

        Sanat takaisin, tuote tuli perille vähän pidemmän kaavan kautta. Itsellä ei siis ongelmia ollu muuta kuin ilmoitettua pidempi toimitusaika.


      • Viihdemaa

        Kiitos palautteestasi!

        Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, jos tilauksen toimituksessa on kestänyt luvattua pidempi aika. Jos tilaamasi tuote on tilattu varastotuotteena sen toimitusaika on 1-2 arkipäivää. Tilaustuotteilla on yleensä pidempi toimitusaika tuotteesta riippuen. Jos tuotteen saatavuudessa ilmenee ongelmia tilaus on mahdollista peruuttaa tai vaihtaa toiseen tuotteeseen.

        Ystävällisin terveisin,
        Viihdemaan asiakaspalvelu


    • ViihdemaaHävetkää

      Tilattiin dvd "Herrasmieshuijarit", mutta taitaavat tuossa firmassa olla itse niitä herrasmieshuijareita kun ei ole tuotetta tullut kuukauteen eivätkä ole edes sähköpostiin mitään ilmoituksia laittaneet. En oo koskaan aikaisemmin törmännyt vastaavaan kusetus firmaan vaikka on tullu tilattua paljon tavaraa eri firmoista. Saa vaan ihmetellä että miten tuo "yritys" saa jatkaa toimintaansa ?

      • Viihdemaa

        Hei.

        Olethan huomannut tuotteen 1-8 arkipäivän toimitusajan? Kyseinen tuote on tilaustuote, joten sitä ei löydy suoraan varastosta. Tilaustuoteet tilataan varastollemme heti tilauksen saavuttua. Jos olet tehnyt tilauksen syyskuun alussa, tuote saapuu luvatussa toimitusajassa perille.

        Otathan ongelmatilanteissa yhteyttä suoraan Viihdemaan asiakaspalveluun. Tilauksen käsittelyvaihe saadaan helpoiten selvitettyä, kun tiedossa on asiakkaan nimi tai tilausnumero. Keskustelupalstoilla emme voi käsitellä tilauksia. Laitan alapuolelle kaikki yhteydenotttotavat, jos haluat olla asiakaspalveluumme yhteydessä.

        sähköposti: [email protected]
        yhteydenottolomake: http://www.viihdemaa.fi/?a=contactForm
        arkisin klo 9-16 numerossa 045-3502947
        24h numerossa 0600-302302 (1,98 euroa / minuutti).

        -Viihdemaan asiakaspalvelu


      • 123nobody89

        Tuote saapui mutta viivästyneenä. Kitoos


    • Viihdemaa

      Huom!

      20.7.2015 eteenpäin osa Gmail, Hotmail ja Outlook sähköpostiosoitteisiin lähetetyistä automaattisista tilausviesteistä eivät ole saapuneet perille. Sähköpostipalveluiden ylläpitäjät korjaavat ongelmaa parhaillaan. Tilauksen jälkeen sähköpostiin saapuu tilausviesti sekä vahvistuneen maksusuorituksen jälkeen maksuvahvistus. Lisäksi toimituksen yhteydessä saapuu toimitusvahvistus.

      Jos et ole saanut näitä viestejä, tarkistathan roskakorisi. Ota yhteyttä Viihdemaan asiakaspalveluun, jos viestit eivät löydy sähköpostista. Lähetämme viestit uudelleen sähköpostiisi.

      sähköposti: [email protected]

      yhteydenottolomake: http://www.viihdemaa.fi/?a=contactForm

      arkisin klo 9-16 numerossa 045-3502947

      24h numerossa 0600-302302 (1,98 euroa / minuutti).

      -Viihdemaan asiakaspalvelu

    • Jaakob7

      Apple iPhone 5S lähti takuukorjaukseen yli 3 kk sitten, ei ole tullut takaisin. Eivät ole vastanneet kahteen viimeiseen sähköpostiin. Tein kuluttajaneuvontaan ilmoituksen ja verkossa rikosilmoituksen. Yritin ensin takuukorjauttaa puhelinta asiallisessa liikkeessä, mutta sieltä sanoivat, että on piraattinäyttö puhelimessa, joten eivät voi korjata (laite ostettu Viihdemaalta "uutena").

    • geimI

      Samainen veijari, joka MiGame, MiPhone ja viihdemaa.fi -nimien alla huijannut ihmisiä parin vuoden ajan, pyörittää maaliskuussa 2015 perustettua Game House Finland Oy nimistä pelikauppaa. Uskokaa tai älkää niin sama kusetus tulee jatkumaan. Sinne asioimaan jos haluaa tulla huijatuksi.

      • Harmi

        Huuhaa firma,ÄLKÄÄ OSTAKO SIELTÄ MITÄÄN,itselläni jäi kännykkä saamatta ja odotin kolme viikkoa,tyhjiä lupauksia ja rahastusta puhelinjonossa kenenkään vastaamatta puheluihin!!!!


    • geimI

      Kohtuullisen läpinäkyvästi tämä veijari yrittää peittää paljastukset latinan, tai minkä lie kielisillä huuhaa -viesteillä. Toistetaan nyt ja tarvittaessa riittävän monta kertaa: MiGame, MiPhone, viihdemaa.fi -nimissä suomalaisia muutaman vuoden aktiivisesti huijannut veijari pyörittää nykyään Game House -nimistä putiikkia. Asioikaa ihmeessä siellä jos haluatte tulla huijatuksi.

    • geiml

      Viihdemaa.fi, MiGame ha MiPhone nimissä toiminut huijari on hankkinut uudet vaatteet ja yrittää peitellä huuhaaviesteillään asian julki tuontia. Pyörittää nykyisin Game House nimistä putiikkia. Säälittävää toimintaa, kuten myös se, että huijaamansa ihmiset on suurelta osin nuoria ja lapsia. Jos nimi kiinnostaa, niin voi selata aikaisemmista huijariputiikkeja koskevista kirjoituksista tai voi toki myös katsoa yritysrekisteristä kuka on Game House nimisen yrityksen toimitusjohtaja.

    • Ketuttaa

      Älä ihmeessä tilaa jos haluat saada tuotteesi,itselläni kännykkä jäi kokonaan saamatta ja mikään ei toiminut firmassa,tyhjiä lupauksia!!!!!

    • geiml

      Tämä viihdemaa.fi, MiGame, MiPhone, Game House -huijari/reppana yrittää tukahduttaa paljastavat viestiketjut roskalla. Onneksi S24 ylläpito on kiitettävän sinnikkäästi osallistunut talkoisiin. Talkoiden tavoite on selkeästi se, että tämä huijari ei saa huijattavia kun saadaan sana leviämään riittävän laajalle.

    • Matzic71

      En TODELLAKAAN suosittele, ylikuukauden odottelin turhaan puhelinta peruin kaupat nyt yliviikon odotellut rahoja.

    • Pettynyttilaaja

      Voi perse! Ite kans tilasin puhelimen tuolta ja maksoin verkkopankin kautta heti. Joulutakuu on tilauksella, mutta eipä ole puhelinta näkyny! Tilasin sen 3.12 ja joulu pukkaa päälle ja tytölle pitäs puhelin saada jouluksi. Itekki luin vasta jälkeenpäin nämä viestit ja jos oisin tajunnut lukea jo ennen, niin ikipäivänä oilisin tilannu mitään. Oon yrittäny sähköpostia tuonne laittaa jo monta kertaa, mutta mitään vastauksia ei ole tullu. Nii ja kaikenhuippuna tilaamani kuoret tuli postilaatikkoon alle viikossa, joten jännityksellä tässä nyt ootellaan miten puhelimen kanssa käy. No pittää vissiin kuluttaja-asiamiehen kans alkaa kohta touhuamaan...

      • TeijoPetteri

        Sama tilanne. Tein tilauksen joulukuun alussa ja jouluksi piti luurin tulla. Asiakaspalvelusta (törkykallis numero) sain molemmilla soittokerroilla vastauksen, että selvittelevät tilauksen tilaa ja ottavat yhteyttä. Toisella soittokerralla tänään kysyin milloin saan tiedon. Sain vastauksen, että tieto ei varmaan tule ihan heti, kun on ruuhkaa. Peruin tilauksen. Odottelen rahoja ja olen yhteydessä kuluttaja-asiamieheen. En suosittele ko. firmaa.


      • Pettynyttilaaja

        Päivitystä omaan tilanteeseen... Olen nyt laittanut puolenkymmentä sähköpostia tuonne ja mitään vastausta en ole saanut ja lisäksi viestiä herra toimitusjohtajalle ja yllättäen sieltäkään ei mitään ole kuulunut. Otin yhteyttä kuluttaja-asiamieheen ja hänen neuvostaan laitoin viimeisen sähköpostin, missä kehotin toimittamaan tilauksen tai palauttamaan rahat tilille 23.12 mennessä ja jos eivät sitä tee, niin kuluttajavirasto rupeaa käsittelemään asiaa.

        Kun tilasin alunperin kännykän, niin sillä oli silloin toimitusaika 2-8 päivää ja vielä JOULUTAKUULLA! No tosin selvisikin tuolta joulutakuun ehdoista, että takuu koskeekin vain alle 100 euron arvoisia tuotteita. Joten tuokin täyttä HUIJAUSTA!
        Jos puhelin jostain ihmeen syystä vielä joskus tulee, niin paskahan se on! Ainakin noiden aikaisempien juttujen perusteella.

        Itse yrittäjänä en voi tämmöistä touhua käsittää ja jos ite toimisin samallalailla, niin ei ois kauaa tarvinnut hommia tehdä. (toki eri alalla, mutta silti). Herra toimitusjohtaja voi olla varma, että osaan se minäki laittaa vastatarjousta tulemaan!

        Voi V*TTU! että voi pienen asian takia mennä joulufiilikset perseelleen. ETTÄ KIITOKSET TÄSTÄ HERRA TOIMITUSJOHTAJA!


      • Pettynyttilaaja

        No niin.. Tänään tuli vihdoin vastaus sähköpostiin, että rahat palautetaan tilille! Eli firmalla ei ole ollut aikomustakaan lähettää tilaamaani tuotetta minulle. Nyt vaan oma aktiivisuus asian suhteen aiheutti tämän, että joutui rahat palauttamaan. Voin kuvitella, että montako tilaajaa tämä firma on onnistunut huijaamaan. Kuoret minulle siis lähetettiin ja käskettiin nyt sitten palauttaa takaisin ja omalla kustannuksella. Saapa nähä minkälaisella aikataululla nuo palautuu??? V*TTU mitä hommaa, nythän tuo puhdas huijaaminen sitten paljastui ja elkää ihmiset ikinä menkö tuolta perssilmästä mitään tilaamaan!!! Toivon tuolle viihdemaailman/migamesin/gamehousen PELLELLE aivan helvetin huonoa joulua ja aivan HELVETIN surkeaa uutta vuotta! Tässä meni meidän joulufiilikset aivan perseelleen, joten KIITOS siitä herra toimitusjohtaja! Ja asia ei jää tähän...


    • NÄRKÄSTYNYT

      VAROITUS! ÄLKÄÄ TILATKO VIIHDEMAA "KAUPASTA" IKINÄ MITÄÄN TUOLTA! JA ÄLÄÄ AINAKAAN MENKÖ SOITTAMAAN KALLLIILLE MAKSULLISELLE LINJALLE!!!! Itse tilannut myös ja maksanut yli kuukausi sitten tosin pienemän ostoksen" mutta rahaa silti, Eivät vastaa sähköpostiin , keksivät kyllä syitä postilakkoa ja ruuhkaa ja kaikkee löytyy joka lähtöön. Mutta ei konkreettista aisian etenemistä! ohjeita jne....Itse marssin ja SUOSITTELEN KAIKILLE TEHKÄÄ RIKOSILMOITUS!!!!! JA TEHKÄÄ KULUTTAJAAIAMIEHELLE VALITUS NIIN SAADAAN TUO LIIKE KAADETTUA! !!!!!!ITSE KIRJOITIN JO KUNINGASKULUTTAJALLE! KIRJOITTAKAA MYÖS SINNE NIIN TEKEVÄT JUTUN AIHEESTA NIIN TULEE KAIKKIEN TIETOON!!!!!!!! t.närkästynyt!

    • geiml

      Kertokaa kaikille tutuille ja kavereille niin huijarilta loppuu huijattavat. HUOM SAma koijari otti aikaisemmin tänäå vuonna haltuun kaupan nimeltä Game House. Oletettavasti sama huijausmeininki jatkuu. Kannattaa välttää.

      • Todellapettynyt

        Itsellä sama juttu ettei tuote tullut perille vaikka odotin toista kuukautta! Siinä meni joulufiilikset sillä tilaamani tuotteen piti olla joululahja. Lisäksi asianaspalvelu on heikkoa laatua, jossa annetaan vain katteettomia lupauksia. Onneksi viimein sattui langan päähän sellainen joka lupasi maksaa rahat takaisin, vaikka eihän ne rahat kerkeä ennen joulua tulemaan. Siinä hyvä sitten lapselle selittää miksi ei olekkaan joululahjaa..


    • Viihdemaaonperseestä

      Itse tilasin Iphone 5c:n tuolta Viihdemaasta. Tein kyllä pahan virheen, kun en lukenut firmasta enne tilausta. Ja kaikkein pahinta tässä on se, että olen maksanut jo puhelimen ennakkoon. Laitoin sähköpostia tähän firmaan ja peruutin kaupan. Saapa nähdä tuleeko rahat takaisin.

      • NAINONNAREET

        sama juttu, harmittaa kun en lukenut ennakkoon kyseisestä kaupasta ja heti olis kyllä selvinnyt että huuhaa kauppa on kyseessä. EI VOI USKOA ETTÄ SUOMESSA ON TÄMMÖSTÄ TOIMINTAA!!!! ULKOMAILTAKIN TULEE PAREMPAA PALVELUA KUIN TUOLTA HUUHAAKAUPASTA


    • varoittelinteitäkyllä

      Älkää tilatko tai maksako ainakaan ennakkoon mitään. Itse tilasin kännyn suojakuoren , ja maksoin jo lokakuun lopussa. Sen jälkeen ei mitään kuulunut kuin jatkuvia s-posti ilmoittelua että tuote on nyt "toimituksessa" ja saapuu....
      Eipä saapunut.

      Lopulta kun olin jo useat reklamaatiot tehnyt, syyteltiin vaan postissa paketin jumimista "jonnekkin" plaa plaa jne.
      Sitten kun ilmoitin että nyt ovat reklamaatiot valmiina lähdössä maistraatin kuluttajasuojaan niin kas , tuote ilmestyi perille 16.12.

      Vertauksena, tilasin odotellessa Cdoncomilta vastaavan, paremman tuoteen, toimitus tilauksesta kesti 2 vrk !

    • geiml

      Ylläpidolle laitettu pyyntö poistaa oletettavasti asianomaisen huijarin vieraskieliset roskaviestit. Vaikuttaa siltä, että yrittää peitellä huonoja asioimiskokemuksia sisältävän viestiketjun asiasisältöä. Toivottavasti ylläpidon voimat ja resurssit riittää siivoamiseen. Olisi sääli jos tämä viestiketju kuolisi tai poistettaisiin kokonaan. Toivon sydämestäni, että kaikki potentiaaliset huijattavat saisivat riittävästi tietoa ja osaisivat asioida luotettavien kauppiaiden kanssa.

      • varoittelinkylläteitä

        Eilen laitoin myös poistopyynnön ja täytyy taas uusia koska ei vielä ole mitään tapahtunut.
        Toinen ketju tästä löytyy kyllä tuolta Tori / Kodinelektroniikka.

        Monikaan ei osaa etsiä ilmeisesti täältä koska huijattuja tuntuu olevan paljon.


      • varoittelinkylläteitä

    • geiml

      Suurkiitokset palstan ylläpitäjille sinnikkäästä siivoustoiminnasta.

      Kerrataan vielä: migame, miphone, viihdemaa piste fi -nimillä ihmisiä muutaman vuoden huijannut koijari on ottanut haltuunsa hyvämaineisen pelikaupan nimeltä Game House. Sinne kannattaa mennä asioimaan jos haluaa tulla huijatuksi. Tuoterepertuaari on sellainen, että asiakaskunta on pitkälti lapsia ja nuoria. Niiltähän se on kiva ja reilu vedättää rahat pois. Todella, todella säälittävää touhua. Hävettää kauppiaan puolesta.

    • pääppäri

      Luojan kiitos, aloin etsimään tietoa ko. firmasta, etsin "Call the midwife- dvdboxeja ja olin jo tilaamassa kun en muualta löytänyt kyseisiä kausia... Mutta nyt ei enää ihmetytä, miksi niitä ei myydä muualla, ilmeisesti niitä ei ole :D. Ihmettelinkin korkeaa hintaa, 23€ yhdestä kaudesta...

      • varoittelinkylläteitä

        Viihdemaalta/MiGame/MiPhone/GameHouse.....

        Kyllä huomaa että alkaa huijarilta hermo mennä ja jatkuvaa tämänkin palstan/ketjun tietoliikenne-häiriköinnistä toivoisi jo ylläpidon tekevän rikosilmoituksen.

        Tehkää vaan poistopyyntöjä noista asiattomuuksista ja pidetään ketjua esillä.


      • rikosilmoitustamiettivä

        Olen tehnyt tästä firmasta tutkintapyynnön kuluttaja-asiamiehelle sillä minusta näyttää, että tässä rikotaan lakia monella tavalla. Myyjää ei vapauta vastuusta se, että jonnekin myyjän sivustolle on kätketty takuuehto-teksti, jossa asiakas sitoutuu suostumaan huonon palveluun. Laissa edellytetään sopimuksilta myös kohtuullisuutta ja se ei tässä toteudu.


    • varoittelinkylläteitä

      Hei kaikki te joita ko. liike on huijannut tavalla tai toisella. Ottanut rahat, ei toimittanut tuotetta ja vastailee epämääräisesti s-postiin tilauksen toimituksesta jne.

      Täyttäkää tuon linkin mukainen reklamaatiolomake huolellisesti täytettynä liikkeelle ja antakaa takaraja siinä milloin on tilaus toimitettava tai rahat palautettava. Ellei näin tapahdu esim. reklamaation annosta (säilyttäkää s-postinne lähetyksestä) esim. 2 viikossa, siirtäkää asianne maistraattien kuluttajaneuvonnan piiriin.
      Myös rikosilmoitus petoksesta voi olla syytä laittaa vireille tuon ajan jälkeen ellei asia etene muuten.
      Tätäkin viestiä seuraa varmasti massiivinen vastareaktio joten pyytäkää ylläpitoa poistamaan asiattomuudet ko. toimijalta.

      http://194.100.51.138/kutiweb/kuluttajat/kunelomake.aspx

    • varoittelinkylläteitä

      Kiitos ylläpidolle siivouksesta taas.
      Toivottavasti häiriköijäkin (ko. liike) on ymmärtänyt asian pysyä poissa sillä omaa kuoppaansa syvemmäksi vain kaivaa.

      Upataan silti taas ettei joku joudu taas "uhriksi".

      • asdfd

        Minusta jokaisen petetyksi tulleen kannattaa levittää sanaa somessa. Eihän tällainen firma paranna tapojaan.


    • Roppa

      Joo. Mullakin huonoja kokemuksia. Kauppa myy jotain tehdaskorjattuja aasia-malleja, joita ei Suomessa pysty kukaan korjaamaan kun ei ole varaosia. Näin huoltoliikkeissä sanoivat. Piti kysellä muualta kuin myyjältä. Viihdemaa itse ei reagoinut reklamaatiooni mitenkään. Siellähän on systeemi että valitukset nettilomakkeella. Joopa joo. Aika kului ja lopulta olisi ollut mahdoton todistaa että 500€ puhelin hajosi alle vuodessa. Ainakin oma Samsungini oli joku ihme aasia-malli. Siitä hajosi ja turposi akku rikkoen samalla virtakytkimen ja irrottaen lasin. Weppisivullahan ei taidettu puhua mitään takuusta... kun jälkeen päin haeskelin. Ei myöskään mainittu että tavara ei alkujaankaan ole ihan parasta mahdollista laatua. Jo alun perin laitteen toimitus kesti tuhottoman kauan. Tämän "asiakaspalvelukokemuksen" jälkeen ei oikeastaan huvittaisi ostaa netistä mitään.

    • Japeroxe

      Täysin huijarifirma. ÄLKÄÄ MISSÄÄN NIMESSÄ TILATKO!!!

    • Leensa

      Tilasin leffan 12. päivä ja saapui muutamassa arkipäivässä perille. Ei minkäänlaisia ongelmia ollut kyseisen kaupan kanssa.

    • Never_never_again

      Kokemukseni Viihdemaa-verkkokaupasta.

      Tilasin pojalleni Viihdemaa-verkkokaupasta puhelimen ja toimitusajaksi luvattiin 14-21 päivää. Tämä ei toteutunut ja jouduin puhelimen perään kysymään useamman kerran, mutta vastaaminen sähköposteihin oli erittäin hidasta ja puutteellista (ei pidetty mitä oli kommunikaation suhteen luvattu). Ainoaksi vaihtoehdoksi jäi siis useamman kerran soittaa Viihdemaata pyörittävälle Migame Oy:lle (jonka puhelinnumeron otin Fonectalta). Puhelun alussa ei mainittu puhelun hintaa, eikä myöskään sitä, veloitetaanko jonottamisesta.
      Monen mutkan kautta puhelin saapui kolme viikkoa myöhässä. Ja puhelinlaskuihini ilmestyi arviolta 35 euron (1,98 eur/min) palvelunumeromaksut. Epäilenkin nyt, että puhelinjonottaminen ja -neuvominen on osa yhtiön ansaintalogiikkaa; viivästytetään tilausta jolloin asiakas joutuu soittamaan, koska sähköpostikommunikaatio pidetään surkeana ja puutteellisena. Kysyin asiasta erikseen vielä kerran sähköpostitse, paljonko ovat veloittaneet ja myöskö jonottamisesta? Siihen sähköpostiin ei ole vastattu kahden viikon sisällä, jolloin jouduin jälleen kerran soittamaan (eli xx-euroa puhelumaksuja lisää), mutta eivät suostuneet puhelumaksuja palauttamaan tai edes erittelemään. Tein asiasta valituksen kuluttajasuoja-asiamiehelle sen perusteella, ettei puheluiden kustannuksista tiedoteta ja vaadin kaikkia minulta veloitettuja puhelukustannuksia palautettavaksi. Että näin.

      • kljlkj

        Minä arvelen, että olet tarkalleen oikeassa. Tuo maksullinen puhelinpalvelu on osa huijausta eli tämän firman ansaintalogiikkaa. Tarkkaan ottaen firman sivustolta voi kyllä hyvällä onnella löytää kohdan, jossa sanotaan, että maksutonkin puhelinpalvelunumero on, mutta sen saa tietoonsa vain kun kysyy sitä lomakkeella. Sitä eri kerrota tuotesivuilla eikä puhelimessa, kun sinne soittaa.


    • LWT

      Tilattiin täältä puhelin äskettäin. Meni kuukauden yli arvioidun toimitusajan ja puhelinkulut 35€. Eivät suostuneet puhelinkuluja palauttamaan joten ilmoitimme kuluttaja-asiamiehelle asiasta. Paljastuikin että firma toimii laittomilla perusteilla koska laki sanoo että palvelunumeron hinta saa enintään olla 0.088€/min. Eli kyseinen firma vetää 22 kertaa yli sallitun. Nyt tiedetään hinnan korkeuden syy tuossa numerossa, sillä ainoastaan rahastetaan. Huonolla kommunikaatiolla pakotetaan ottamaan yhteyttä useamman kerran. Jumalauta, ei koskaan uudestaan.

      • geiml

        Ansaintamalleja on ainakin 2:
        1. Myydään olematonta tai puutteellista halpaa pikkukrääsää ja rahastetaan törkyhintaa palvelupuhelimella.
        2. Myydään täyttä paskaa. Kun asiakas tekee tuotepalautuksen, palautus katoaa postissa ja asiakas ei saa ikinä rahojaan - eikä edes viallista tuotetta - takaisin.

        Kohderyhmä on suurilta osin lapsia ja nuoria. Niiltä on tosi reilua huijata rahat pois.
        SÄÄLITTÄVÄÄ.


      • joppe12

        Mitäs sulta on huijattu? Minä ainakin otin yheyttä asiakaspalveluun, ja sain peruutettua tilauksen. Kannattaa ottaa yhteyttä myyjään, jos rahoja ei palauteta. En usko että suomessa toimiva verkkokauppa pystyy jättämään maksusuorituksen palauttamatta ilman seurauksia. Jos liike ei palauta, niin kannattaa otta yhteyttä kuluttajariitaan


    • Eihyvänenaika

      EN SUOSITTELE.
      Toimitusajaksi lupailtiin 1-8 arkipvä ja sivulla luki että tilaamaani tuotetta löytyy varastosta. Sivuilla kehutaan kuinka toimitus on nopea ja luotettava. 12 pvä tuotteen tilaamisen jälkeen Otin yhteyttä asiakaspalveluun ja sain vain tylyn vastauksen "on vaikea sanoa koska tuote on perillä". saapuminen kesti yli kolme viikkoa, tarkalleen ottaen 23 päivää ja siinä vaiheessa merkkipäivä oli jo mennyt aikoja sitten...
      tilasin dvdboksin ja sivu antoi ymmärtää että suomenkieliset teksitykset on, mutta kun tuotteen vihdoin sai käsiinsä niin eipä olutkaan tekstityksiä. Saman tuotteen olisin voinut tilata yli puolet halvemmalla amazonista... Tämä tilaus jäi kyllä ensimmäiseksi ja viimeiseksi tältä sivulta.

    • Kuluttajaapetetään

      Varokaa Viihdemaata!! Pettävät asiakkaita. Tilasin puhelimen IPhone 5. Tuote toimitettiin, mutta se ei käynnistynyt lainkaan. Soitin palvelunumeroon hintaan 5,00 euroa ja ohjeistivat palauttamaan tuotteen. Sen jälkeen ei firmasta ole kuulunut mitään 6 viikkoon. Olen toistuvasti yrittänyt ottaa yhteyttä ja laittanut jo 4 sähköpostia. Eivät vastaa viesteihin. Nyt firmalla on sekä rahat että puhelin. Toisen mokoman rahastavat maksullisella puhelinpalvelullaan.

    • ghkkk

      Itsekin tilasin IPhone 5c-puhelimen, jossa koti-näppäin oli löysä ja heiluva aivan kuten ylhäällä olevä käynnistysnappulakin. Näytön vaihdossa ilmeni myös, että laitteen sisältä puuttui ruuveja ja osia.

      paska

    • hölmöjähuijataan

      Minunkin iPhone -kännykkäni tuli viikkoja myöhässä ja sitten hajosi heti, näyttö säröili itsekseen rikki. Korjaus on kestänyt jo puolitoista kuukautta eikä mitään lupausta ole siitä, koska laite tulee. Huomatkaa, että Viihdemaan takuuehdoissa, joita ei tuotesivuilla erityisesti tuoda esiin vaan ne pitää etsimällä etsiä, lukee, että "Takuuhuollon käsittely saattaa pisimmillään kestää jopa neljä kuukautta tuotteessa esiintyvästä viasta riippuen. Asiakas hyväksyy takuuhuollon ehdot ja huollon keston tilauksen tehdessään, eikä ole oikeutettu kaupan purkamiseen takuuehdoissa mainitun pituisen takuuhuollon aikana. " Kokemukseni mukaan korjaus todella kestää, isältä pojalle. Sanoisin, että paskafirma, jollei sellaisen sanominen mahdollisesti olisi kielletty tällä palstalla.

    • Hintatietoinen

      Ostakaa kiinasta. Vittu tuolla on suolaset hinnatkin. Esim umi zero n. 350 ja kiinasta kuluineen 82e. Vaikka tulis tulli päälle niin. Melkonen ero ja jos hajoaa niin kiinasta saa tuolla hinnalla kolme.

      • kerranmäerehdyin

        Ainakin nopeammin saa tavarat kun hakee ne itse Kiinasta kuin odottamalla Viihdemaan toimitusta.


    • jokukokaeiikinätilannut

      Huh Huh olisin tänään tilannut viihdemaailmasta yhden tuotteen ja nyt en todellakaan tilaa sieltä huijaus firmasta mitään kiitos

    • LauraVee

      Minunkin asiointi ko firman kanssa johtaa näköjään kuluttajariitalautakuntaan tai rikosilmoitukseen.
      Toivottavasti edes nuoret kuluttajat hoksaavat vilkaista kokemuksia tästä firmasta ennenkuin tilaavat.

      • hölmöläisten_touhua

        Peruin tilauksen kuukauden odotuksen jälkeen. Rahat sain takaisin kuukausi peruutuksen jälkeen. Siinä välillä kuulin mitä hölmöimpiä selityksiä.
        Viihdemaa myy tavaraa jota heillä ei ole. Sitten kun joku hölmö,kuten minä, erehtyy tilaamaan,tavaraa aletaan etsimään. Pitäisi tietenkin saada hieman halvemmalla kuin hinta minkä hölmö maksoi;)


      • LauraVee

        Tämä on tosiaan ollut erittäin opettava kokemus, jos koittaa miettiä näin ilon kautta :D
        Tulen kyllä jakamaan otteita minun/viihdemaan välisistä maileista. Jospa niistä olisi apua jollekkin muulle.


    • LauraVee

      Kuningaskuluttajako se olisi oikea paikka toimittaa mielenkiintoinen mailiketju, joka on käyty minun ja viihdemaan/migamen välillä?
      Minulla alkaa hermot loppumaan tämän yrittäjän kanssa.

      • selitysjokalähtöön

        Etkö usko että Ahvenanmaalta tulevat tavarat täytyy tullata ja se tietysti vie aikaa,joskus viikkoja:))


    • Toisinaan ihan kuukausia :)
      Kyllä kait tässä saa kohta turvautua uskoonkin :D

    • Pettynytkuluttaja

      Ostin marraskuun lopulla Iphonen tyttärelleni. Puhelimella ei voinut soittaa, koska niin soittaja kuin vastaajakin eivät kuulleet toistensa ääntä, eikä videpklippien äänet kuuluneet. Toimitimme puhelimen takuukorjaukseen helmikuun alussa. Ja siellä se on vieläkin.... Olen lähettänyt sinne viestiä (automaattisessa vastauksessa lukee että viestien käsittelyssä saattaa olla useankin päivän viive. Varsinainen vastaus tullut sitten ainakin kahden vkon päästä. Viimeisimmin lupasivat uuden puhelimen, jos huoltoon mennyt ei tule viime vkon aikana. No ei tullut. Eikä uuttakaan puhelinta ole saatu. Soitin niiden törkeän kalliiseen "palvelunumeroon", jossa nuori mies vain sanoi, että siirtää asian jollekin, joka ottaisi yhteyttä. Ei olla otettu yhteyttä.
      Siis kohta kesä, eikä tytär ole saanut joululahjaksi tarkoitettua puhelintaan.
      Puhelimen maksan osissa, joten firma on kyllä rahansa saanut.
      Kohta yhteys kuluttaja-asiamieheen.

      • Kannattaa soitella vaan siihen halvempaan kännynumeroon. Tai sinne kuluttajaneuvontaan.


    • vihainen-asiakas

      Mun isä oli ostamassa mulle samsung galaxy s4.ta kului 2 kuukautta eikä tuotetta tullut. Hän perui tilauksin ja tilasi sen jälkeen s5.sen sitäkin sai kyllä odotella mutta kun vihdoin tuli. Ilmeni paljon ongelmia.. Esim oltiin vaihtamassa littymää. Ja uuden sim-kortin kanssa ei toiminut sitten yhtään! Mentiin dna-kauppaan. Ja siellä kokeiltiin toiseen puhelimeen ja se toimi. Mun luurista taas tuli soitto- ja viesti kelvoton. Myyjätkään eivät olleet kullemma ikinä nähneet tommoista. Ja oli aikaisemminkin puhelin bugaillut ihan hirveästi! Ja kaverillani jolla oli sama puhelin (samsung galaxy s5) se oli toiminut moitteettomasti. Ja olen muualtakin kuullut huonoa palautetta, liittyen esi.. Raha-huijauksiin ja rikkinäisiin tuotteisiin.
      ÄLKÄÄ IKINÄ OSTAKO SIELTÄ MITÄÄN! Ja viihde maan sivuilla lukee tuotteitten perässä että ne on tehdas huollettuja ja vastaa uusia. Joka viittaa siihen ettei ne ole uusia.
      HUIJAUSTA KOKO FIRMA! >:( Ärsyttää tuommoinen..

    • Epätyytyväinen

      Toimitusaikaa ei pitää paikkaansa!

    • kerran.mä.erehdyin

      Tilasin viihdemaa.fi kaupasta tuotteen 2.12.2016 Tuote oli ilmoitettu joulutakuu tuotteeksi= paketti piti olla toimitettu 24.12. mennessä, tuli vasta 28.12.1016. Firman joulutakuu on pelkkä vitsi. Vai olisikohan se tarkoittanut paketti 2017 jouluksi pukinkonttiin, no ainakin siinä tapauksessa viihdemaa onnistui. Asiakaspalvelu lähettää pelkän automaattivastauksen jos erehtyy lähettämään kyselyyn asiakaspalveluun. Turha firma. Onneksi on mahdollista tilata jatkossa muualta.

    • Japitsus

      Todella harmitta oma tyhmyyteni,että en aikaisemmin ottanut selvää kyseisestä HUIJARIFIRMASTA.Tilasin vuosi sitten Aplen 5. Toimi puoli vuotta. Lupasivat korjata tai lähettää uuden tilalle.3 kk,odottelin ja soitin kalliiseen "asiakaspalveluun" siellä joku lapanen haasteli niitä näitä.sähköpostia käytettyäni,vastaus:käyttäkää ensisiaisesti as.p. 5puhelua ja rahat luvattiin palauttaa.ei koskaan tullut. sähköpostiin lopuksi kerroin tämän tarinan,sekä ilmoitin ostavani toisen puhelimen,joten en tarvitse enää kyseistä maailman matkaajaa. SILLOIN tunti ja kahden minuutin päästä tuli sähköposti.Puhelin lähetetty..Saapumisilmoitus kirjeitse postista tuli tänään.joten pakko varmaan hakea HEIDÄN mielikseen tämä EHKÄ kunnossa oleva yksilö.Vai onko kenties muita vaihtoehtoja? Olen kurkkuani myöten täynnä tällaista kiusaamista.Ehkä puoli vuotta ilman puhelinta,ovat heidän mielestää aivan normaalia. Luulisi Suomessa olevan kilpailu kovaa,ettei kaikille Paskoille olisi enää tilaa huseerata!!

    • hyväuskoinen

      Älkää vaan ikinä tilatko kyseisestä firmasta mitään.Rahat kelpaa ,mutta tuotteita ei saa.

    • leffafani

      Tilasin leffan kyseisestä firmasta ja tyhmä kun olin maksoin vielä etukäteen.Rahat meni,mutta mitään leffaa ei lupauksista huolimatta tullut. Hyvät ihmiset älkää tilatko ikinä mitään firmoista Viihdemaa,Mi-game ja Game House. Nämä kolme ovat kaikki saman huijarin firmoja.

    • Eiaukeaenään

      NYT NÄYTTÄÄ ETTÄ WWW.VIIHDEMAA.FI SIVUT ON SULJETTU!

    • drill1
    • nääh123t

      Sivusto on suljettu

    • Muistutuskaikille20177

      Kannattaa muistaa että olette täydessä vastuussa kirjoituksistanne. Kannattaa siis miettiä mitä kirjoittaa ja minne.

    • Liirumlaarummiii

      En suosittele!!!!!

    • miettinytasiaakauan

      Viihdemaa vs pixmania. Kumpi pahempi???

      • lol1234

        Eihän kaupat edes myy samoja asioita :DDDDDDD


    • LoLpikkupoika

      Mitenkäs niin ei myy?? Samanlailla sitä näyttää olevan eletroniikkaa kummassakin myynnissä ja samoja tuotteita.

    • lol1234

      Ei ainakaan nopeasti katsottuna elektroniikkaa ole listattu viihemaahan ja leffoja pixmaniaan... En muusta osaa sanoa, mutta ulkomailta tilattaessa ei koske suomen lait, joten olkaa varovaisia! Pixamania näyttää toimivan ranskassa.

      • örkkikeijokalevi

        Petos on silti petos.


      • Haukionsiltikala

        Kuka sinua on pettänyt?


      • kirvespyllyssä

        Omistajalla on tyylikäs tapa vastailla


    • hahaahaahaa

      Konkkaan meni ??

      • 123Lolxd

        Ei ole konkassa ainakaan sivujen mukaan.


    • kusetustavaan

      KUKA TÄMÄN HUIJARI PUULjun takana on????

    • huijariviihdemaa

      Huijausta!!!

      • paska-lafka

        OMISTAJA YRITTÄÄ TÄLLÄIN PEITELLÄ KIRJOITUKSIA??? HÖLMÖ!


    • Kokemuksiaviihdemaasta

      Puhelin ollut yli puolivuotta huollossa ja ei saa puhelinta eikä rahoja millään takasin.. ei kannata ostaa täältä mitään..huijaus firma.

    • Tuote-saapumatta

      RAHAT MENI MUTTA "YLLÄTYS YLLÄTYS" TUOTETTA EI TULLUT. RIKOSILMOITUSTA VAAN KEHIIN.

    • viihdemaa.fi

      Paras firma!

    • PettynytEXasiakas

      Tilasin tuotteen jonka toimitus piti kestää 2-5 päivää. Meni tasan 20 päivää.. Lopulta tuote oli väärä ja kun sain palautusohjeet niissä kerrottiin, että Posti maksun joudun maksamaan itse.. Muhahaha voi luoja, että tälläisiä toimijoita voi vaan olla verkko pullollaan!!
      Varokaa tätä paikkaa ja tilatkaa suosiolla muualta!

      • 365days

        20 days is a bit. Norma delivery 365 days


    • Huhhuhhuh10

      Kauhee määrä palautetta

    • LauraVee

      Pari vuotta piti jonottaa kuluttajariitalautakunnan päätöstä. Nyt se kuitenkin tuli ja yksimielinen päätös oli kaupanpurku ja rahojen palautus minulle. Sehän nyt oli ihan selviö ja on aivan naurettavaa, että tingentangelikauppa kierrättää mokansa lautakunnan kautta sen sijaan, että kantaisi vastuunsa myymistään tuotteista. Ja ei, huollosta palaava, samasta viasta sekoava puhelin ei ole vastuunkantamista.
      Myyjä on ilmoittanut jo hyvissä ajoin, että mikäli päätös ei häntä miellytä, niin laskuttaa minua ties millä kuluilla.
      Mutta ilmeisesti asiakaspalvelu on ruuhkautunut jälleen, koska myyjä ei vastaa yhteydenottoon vaikka viesti kyllä meni perille.

      • Anonyymi

        Nämä huijarit elää maksupuhelimellaan.

        Eivät lähetä koska haluavat maksullisia soittoja.

        Menin lankaan parhana!


    • Anonyymi

      Oon asioinut muutaman kerran ja itsekin olen niillä rajoilla, voinko suositella firmaa vai en. Toimitusajat kun eivät paikkansa pidä, joka kerta on mennyt vähintäin kolme kuukautta toimittamisessa, vaikka tuotteen kohdalla on ilmoitettu parin viikon toimitusajoista. Lopulta saapunut tuote on kuitenkin ollut hyäkuntoinen. .

      Sanalla sanoen: suosittelen ostamaan muualta, mutta jos Viihdemaasta löytyy jotain, mikä on ehdottomasti saatava, mutta muualta ei löydy... ostakaa, ihan miten vain, mutta varautukaa törkeän pitkään odotukseen. Maksutavoista pitkä miinus, koska ainut vaihtoehto tällä hetkellä on tilisiirto, toki tilinumero, summa ja viite annetaan tilauksen yhteydessä, jolla tilauksen maksaa. Mutta vaikka sivustolla ilmoitetaan kuinka, että tilausvahvistus maksutietoineen tulee meilitse ja kannattaa katsoa roskapostiin koska tilausvahvistus maksutietoineen on voinut sinne mennä, tämä ei pidä paikkaansa. Itselleni on tullut Viihdemaalta ilmoitus siitä, kun tuote on maksettu ja sitten pirun pitkän ajan päästä ilmoitus, että tuote on toimitettu, itse maksutietoja ei ole koskan tullut. Eli jos ostaa, kannattaa ottaa maksutiedot tilauksen yhteydessä talteen.

      Arvosana: välttäkää jos suinkin vain voitte.

    • Anonyymi

      Toi Viihdemaa on kaksiteräinen miekka: toimitusajat ovat olleet ihan muuta kuin luvattu (kannattaa varata kolme kuukautta odotteluun vaikka miten luvataan kahden viikon topimitusaika).

      Tilauksen yhteydessä kannattaa todella ottaa tilinumero yms. tiedot talteen, itsekin huomasin, ettei maksutirtoja tullut edes roksapostiin, onneksi itsesuojeluvaisto kehotti ottamaan tilitiedot ylös eikä luottamaan siihen, että saa tilausvahvistuksen.

      Ihmettelen pohjimmiltaan, miten firma yhä on pystyssä. Oon sortunut tilaamaan sieltä m,uutamaan kertaan, kun idioottina ajattelin että kyllä tilaamani tuotteen saan, vaikkakin reilusti myöhässä, kun niin onnelliseti on kerran käynyt. Pikkuisen kauhulla ajattelen, että niinkö lopulta menen firman lankaan niin, että tilaan toki sieltä, mutta joku nätti päivä en sakkaan tuotetta, vaikka sen miten oon maksanut.

      Kannattaa vältellä: kyllä sen halutun tuotteen muualtakin saa. Ihme että Viihdemaa saa yhä jatkaa toimintaansa.

    • Anonyymi

      Mitä siellä suotta käy kun ei sivut kerran toimi.

    • Anonyymi

      Onkohan lopettanut tykkänänsä verkkokauppatoiminnan. Kai niin paljon valituksia saaneet ettei enää viitsi muuta pitää yllä kuin kivijalkamyymälää. Googlen mukaan toimipaikkamuotona on liikkesä asiointi ja toimipaikkanouto.

    • Anonyymi

      Näyttäsi olevan suljettu koko liike. RIP

    • Anonyymi

      Yhdyn kommentteihin pitkistä toimitusajoista ja siitä ettei muuta maksutapaa ole kuin tilisiirto ja totta tuokin, ettei sähköpostiin ikinä tullut maksutietoja. Mutta sieltä löytyi kyllä muutama DVD joita en Suomessa olisi törmännyt missään muualla. Mutta vaika liike ainakin nettikaupan puolesta on suljettu, pieni harmi sinällän, kun nettikauppoja en paljoa ole onnistunut löytämään ja johan Discshopkin lopetti toimintansa.

      Ilmeisesti Viihdemaa on saanut aika kauan jatkaa toimintaansa, vaikka sillä on ollut kaikesta päätellen huono maine. Tietenkin täysin ansaittua jos tuotteet ei saavu luvatussa ajassa, pahimmilaan ei ollenkaan ja palautus tökkii eikä rahoja tahdo saada takaisin. Ei tule kova ikävä.

    Ketjusta on poistettu 236 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1779
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1381
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1367
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1335
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe