Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Lindström: Meillä ei ole varaa siihen

"Meillä ei ole varaa siihen"

Näin sanoi Jari Lindström, kun kysyin nykyisenkaltaisesta maahanmuuttopolitiikasta eilen. Taloudelliset syyt ovat aivan riittäviä perusteita.

--
Eihän meillä olekaan, pelkästään tulkkikulut on tolkuttoman suuret jo yksistään Kouvolassa. Vuonna 2013 tilinpäätöksessä 738600€. Puhumattakaan muista kaupungeista. Siinä missä Kouvolaa vähätellään pakolaisten määrissä, Kotkaan on perustettu kokonainen tulkkikeskus, jonka palveluita Kouvolakin käyttää.

Paljon on muutakin kulua joita sosiaalitoimistot yleensä "peittelevät" muunmuassa vetoamalla etniseen taustatekijöihin vaikka kyse olisi julkaistavista mielipiteistä tai julkisesta tiedosta mikä ei suoraan selviä. Kotkasta ei esimerkiksi saanut tietoa tulkkipalvelun kuluista. Kotkan maahanmuuttajatyön johtaja ei halunnut vastata tai sitten ei kiinnostanut tarpeeksi. Kiitos kun välititte kyselyistä verovarojen käytön perään.

Usein kuulee väitteitä siitä miten Perussuomalaiset eivät haluaisi puhua maahanmuuttopolitiikasta, kyllä he puhuisivatkin. Sitä ei koeta ehkä enään niin "muodikkaana ilmiönä". Se on siirtynyt itsestäänselvyydeksi peruslähtökohdiltaan ja hieman kuluneeksi, ihmiset on tulleet tietoisemmiksi ja toivoivat muutakin teemaa. Mutta missään nimessä juuri siitä teemasta ei päästetä irti kuitenkaan. Radikaalimpaa linjaa ja särmäkyttä on toivottu enemmän, se tieto on mennyt perille Eduskuntaan asti Kouvolasta tänään. Saatte tietää sen tässä nyt ensimmäisten joukossa, ettei tarvitse uutisia koittaa kaivella. Lehteen tätä tietoa ei tule suoranaisesti. Syy siihen on se, että Perussuomalaiset haluaa julistaa niille ihmisille, jotka eniten asioista välittävät juuri netissä.

Tulossa on mm. mahdollisesti Facebook kyselytunti. Sekin tiedotetaan teille ensimmäisten joukossa ja hyvissä ajoin. Vastassanne ovat Jari Lindström ja Pekka Korpivaara.

3

97

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • adsasdss

      Meillä ei ole varaa Suomeen. Kuka ostaisi Suomen, hinta alkaen 1 euro? Pohjois-Korea? Kuuba? USA? Venäjä? Kreikka?

      • naminamies

        Kuuba jos ostaisi niin päästäis kommunismiin ja alkais töitäkin taas riittämään.


    • Kataishyvinvointi

      Suomella ei ole varaa kuin ylisuuren hallintohimmelin elättämiseen. Eli hirveä lauma tyhmiä. Kuniakkaanpi hävitä sota kuin loppua ahneiden riistoon.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2073
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1678
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1496
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe