220 Energian vakuutushuijaus

Liisa-AP

Onpa touhua, lähettävät vakuutusmaksuja palveluista joita en todellakaan ole tilannut.
60€ vakuutusmaksua 20€ sähkölaskulla!!
Myyjäyhtiö vaihtui.
Pysyvästi!

55

492

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kusetuksen yritys

      Sama juttu.Älä vaan maksa ota yhteyttä kuluttaja asiamieheen.

    • virhe1

      Hei, itse sain tällaisen sähköpostin kyseisen yhtiön asiakaspalvelusta:

      Arvoisa asiakas,

      Olemme järjestelmävirheen vuoksi lähettäneet sinulle laskun päivättynä 19.1.2015 jossa olemme virheellisesti laskuttaneet 220 Energia Maksuturvavakuutusta.

      Kyseinen lasku on poistettu eikä sitä tarvitse maksaa. Korvaava lasku ilman 220 Energia Maksuturvavakuutusta lähtee sinulle tänään 20.1.2015.

      Pahoittelemme aiheuttamaamme päänvaivaa ja painotamme että kyseessä on järjestelmävirhe joka on nyt korjattu.

      Asiakaspalvelumme vastaa mielellään lisätiedusteluissa.

      Tämä ei vaadi sinulta toimeenpiteitä.

      --

      Ystävällisin terveisin - Med bästa hälsning


      220 Energia Oy
      220 Energi Ab

      Asiakaspalvelu

      Sörnäistenkatu 15 C, 5 krs.
      00580 Helsinki

      @:[email protected]
      Puh: 09 171 00 50
      Fax: 09 689 88 367

    • Virhe007

      Hohoh, uskokoon ken haluaa. Tältä palstalta löytyi niin monta muuta että nimimerkin Virhe1 trollaus ei mene läpi, häpeä!

    • Kiitos ja hyvästi

      Meille tuli vakuutuslasku loppulaskun yhteydessä, vakuutus alkanut laskun mukaan heinäkuussa 2014 vaikka aina katsoin tarkkaan että maksan oikealla, sillä vakuutuksettomalla viitenumerolla. Outoa oli myös se, että olivat jollain tapaa onnistuneet laskuttamaan ylimääräistä vaikka alunperin sopimus oli niin että joka lasku toteutuneen mukaan kun mittari on etäluettava. Mainittakoon sekin, että kun vuoden sopimusaika loppui niin vaihdoimme yhtiötä juuri näiden epämääräisten vakuutustyrkytysten vuoksi, joissa mahdollisuus maksaa väärällä viitteellä oli todella suuri. Näin varmaan monelle on käynytkin. Pientä saatavaa yhtiöltä odotellessa, tosin ilman virheellistä, vakuutuksen jälkikäteen sisältävää loppulaskua asia olisi meidän puolestamme ollut selvä enkä olisi pientä summaa edes osannut kysellä takaisin, kun en edes tiennyt että ylimääräistä on veloitettu.

    • Kypsä

      Heillä on uusi tapa yrittää huijausta.Mikseivät viranomaiset puutu tälläisen yhtiön toimintaan.

      • viranomaiset

        Nössöjä, ja 220 tietää sen.


    • suosittelija

      Minusta asia on fine kun myöntävät virheen sekä korjaavat asian. Itse ollut yli vuoden asiakkaana edullisella kiinteähintaisella sopimuksella ja on toiminut ongelmitta.

      Harmiahan se on että sähköstä koko ajan joutuu maksaa ja se helkkarin siirto joka on vain pakko maksaa.

    • vakuutushuijattu

      Verot on OK koska ne menevät julkisiin menoihin.
      Vakuutushuijaukset eivät ole OK, sillä se on varastamista hämäräheikkien pohjattomiin taskuihin

    • kusetus on kusetus

      On täyttä kusetusta lähettää sähkölaskun mukana epämääräisiä lisälaskuja jostain tyhjänpäiväisestä vakuutuksesta, ja vielä hyvin kierästi naamioituna. Jos peli olisi edes vähänkään reilua niin erillinen tarjous lisäpalveluista tulisi erillisenä kirjeenä tai s-postina, jolloin erehtymisen mahdollisuus maksaa vahinkossa väärillä tiedoilla eliminoituisi käytännössä. Tätähän nämä huijarit tosin haluavatkin, rttä mahdollisimman moni, yleensä vanhus menee jekkuun.

    • Jorkki_H

      Meille tulla pärähti tänään kova sähkölasku 220 Energialta. Tarkemmin kun katselin laskua, niin siellähän olla napottaa ylimääräisenä maksuna lähes 70e jotain makstuturvavakuutusta
      Soitin asiakaspalveluun, että en ole moista kyllä ottanut itselleni... asikaspalvelija väitti kivenkovaan, että kyllä te olette kesäkuun laskulla valinneet sellaisen viitenumeron, joka aktivoi tämän maksuturvavakuutuksen, siis mitä??
      Minä sitten aloin etsiväksi ja katselin kaikki heille maksetut laskut, tulostin jokaisen kuitin pankin sivuilta - ja oikeassa olin, minä EN ole valinnut viitenumeroa niin että aktivoisin tuollaisia vakuutuksia, vaan ihan maksanut sillä viitteellä, jolla maksetaan vain sähkönosuus. Soitin uudelleen asiakaspalveluun ja siellä sanotaan "en voi asialle oikein mitään..."
      Saapa nähdä mitä tapahtuu kun asiasta nyt kirjallisen reklamaation teen!!

      Ja tarkastakaa jokainen jolla on kyseinen sähköyhtiö - se maksuturvavakuutus on aktivoitunut varmaan aikamonella muullakin, vaikka viitenumero olisikin oikea!!!

      Tämä varmasti kiinnostaa kuluttajavirastoa. Kehottaisin soittamaan sinne. Tällä firmalla ei ole puhtaat jauhot pussissa.

      • Varokaa

        Onpas sähkömarkkinoilla ennen kuulumatonta mafiameininkiä tuo vakuutuskauppa! On se kyllä kumma, jos viranomaiset eivät jo saa tätä firmaa lopettamaan toimintaansa. Pitäisi antaa jo julkisia varoituksia kansalaisille etteivät enää haksahda 220-kusetukseen.


      • 220 Energia huijaus
        Varokaa kirjoitti:

        Onpas sähkömarkkinoilla ennen kuulumatonta mafiameininkiä tuo vakuutuskauppa! On se kyllä kumma, jos viranomaiset eivät jo saa tätä firmaa lopettamaan toimintaansa. Pitäisi antaa jo julkisia varoituksia kansalaisille etteivät enää haksahda 220-kusetukseen.

        Raukoilla rahat loppu. Håkan on omilla pikku aivoillaan keksinyt tällaisen viimmeisen keinon. Linnareissuhan tästä tulee toimitusjohtajalle ja hallituksen jäsenille. Ennen kesää firman toiminta loppuu.

        Mitä sanoo selittäjä 220 Energia tällaisesta toiminnasta : ) : )
        Ei uskalla sanoa mitään. Ei ihmiset täällä turhasta valita. Firman toiminta on ala-arvoista huijausta.


    • eemeli6405

      Meidänkin asunnon sähkölaskuun oli ilmestynyt tämä Maksuturvavakuutus. Soitin samantien asiakaspalveluun. Lopulta kun pääsin läpi sanottiin että jos olen palvelun tilannut, sopimus on syntynyt. Ilmoitin ettei ole ko. sopimusta koskaan tehnyt. 220 Energia lupasi tutkia asian. Itse tarkastin myös ja kaikki laskut oli maksettu s.e maksusuturvavakuutuksesta ei ole tehty sopimusta.
      Tänään 22.1 sain korjauslaskun, jossa todetaan että maksuturvavakuutus on peritty virheellisesti. Kuitenkin se on yhä tämän laskun loppusummassa! Olin jälleen yhteydessä asiakaspalveluun.
      Näinköhän kolmanne kerralla tulisi oikea laskusumma!
      Vaihtoon menee 1.5.2015 kun sopimus loppuu. Sinänäsä harmi, koska firma on hinnoiltaan kilpailukykyinen.
      Muu toiminta on sitten asia erikseen. Laskutusjaksojen muuttaminen ja maksuturvan tuputtaminen on asiatonta toimintaa.

      Olkaa ihmiset tarkkoina 220Energian laskujen kanssa! Tarkistakaa ja olkaa tarkkoja millä laskulla maksatte sähkölaskunne!

      • kysymys220

        Muista siinä tapauksessa irtisanoa sopimus välittömästi! Muuten voivat laskuttaa ennakkoon (jos sinulla on ennakkolaskutus) 1.5.2015 jälkeiseltä ajaltas ihan laillisesti.

        Itse irtisanoin sopimuksen 1.5.2015 alkaen, mutta siitä huolimatta 220 Energia yrittää laskuttaa toukokuuta ennakkoon... Asia on nyt siirtynyt kuluttaneuvonnan hoidettavaksi. 220 Energian mukaan he eivät voi kirjata irtisanomistani vielä ja siksi lähettävät toukokuun laskuja. Sopimuksen ja lain mukaan irtisanomista rajoittaa ainoastaan kahden viikon irtisanomisaika.


    • wetwetwet

      Tulipa katsottua omiakin laskuja ja tälläinen vakuutus sieltä löytyy...

      Siis mitä helvettiä tämä nyt on??

      Miksi maksan tätä? En ole tilannut mitään

      Voiko 220energia`?

      • wetwetwet

        voiko 220energia selittää?


      • uuuu
        wetwetwet kirjoitti:

        voiko 220energia selittää?

        ????????????????????????????????????


      • tewsgfdh
        uuuu kirjoitti:

        ????????????????????????????????????

        still waiting...


      • reterterter
        tewsgfdh kirjoitti:

        still waiting...

        still.....


      • wetwetwetwe

        Minulta kanssa yrittivät laskuttaa vakuutusta. Viitenumerona laskun pääsivulla sellainen viitenumero jota käyttämällä ottaakin samalla vakuutuksen.
        Heillä näyttää nyt olevan uutena kikkana laskuttaa vielä sopimuksen päättymisenkin jälkeen ns. Shop-hinnan korjausta vaikka sähkönmyynti ei ole enää heidän asiansa.
        Heiltä ei vastata sähköposteihin eikä puhelimeen vaikka kuinka yrittää ottaa yhteyttä heihin.


    • vaatii hymiöitä :)

      Kaikkeen muuhun se harakka on heti vastaamassa, mutta nytpä ei tule yhtään hymiötä, kun pitäisi vastata kysymykseen, että miksi yhtiönne pakkosyöttää vakuutusta sähkölaskun ohessa.

      Jos asiakas kerrankin erehtyy sen maksamaan, niin te luette kuin piru raamattua, eli teidän mielestänne sopimus on syntynyt!!

      Laitappa harakka vastaten ja mielellään hymiöiden kera, vai joko se hymy hyytyi??

    • MOT

      Kyllä se kusetus pian loppuu.MOT ohjelma on jo kiinnostunut heistä!

      • todistaja

        Laitoin minäkin vinkkiä sinne.


    • yhtiö vaihtui jo

      Voi vain arvailla kuinka moni ressukka on vahingossa maksanut laskun väärällä viitteellä tai muuten vaan saanut laskun vakuutuksesta jota ei koskaan ole tietoisesti ottanut. Hemmetin hyvä että tilanne on alkanut aukenemaan kyseisen palstan, murolaatikon ja muidenkin palstojen kautta, jos edes muutama estyisi tulemasta huijatuksi jatkossa. Olikohan tarkoitus vaan sohia kepillä jäätä jos vaikka menisi joillakin läpi, ja niin on mennytkin, ja onhan sekin nyt ihan absurdia muuttaa ehtoja kesken sopimusten ja laskuttaa kuukausia etukäteen käyttämättömästä sähköstä vaikka etäluettavat digimittarit ovat juurikin sitä varten että laskutus toimii reaali-ajassa.

    • kusetusyhtiöperkele

      Voisiko joku neuvoa miten ilmoitan ongelmastani kuluttajavirastoon tai johonki joka voisi saada 220 energian vastuuseen?

      En jaksa alkaa ongelmaani tässä selvittelemään, mutta asiakaspalvelusta eivät virhettää voi myöntää ja minulla alkaa hermo loppumaan. Lupailevat kuukaudesta toiseen hoitavansa asiat kuntoon ja ei ole vittu vieläkään.

      Vaihtaisin, mutta on määräaikanen soppari

      • Sähkönsiirtomaa

        Ota kuluttaja-asiamieheen yhteyttä. Siitä se lähtee. Pääsin itse irti tämän myyjän pauloista ilman tappioita sellaisen avustuksella.


    • tätäneuskoo
      • rwrwqrqwr

        kiiitos


    • kuluttajaneuvonta

      Hyvä : ) Alkaa tapahtumaan : )

    • Mitätöidyt_laskut

      Mitätöidyt laskut
      Soitettiin ja meilattiin 220 aspaan siitä mitätöidystä laskusta. Kaveri otti vähän kierroksia siellä, vaikka esitin heidän virheen asiallisesti. Kävin vanhoja laskuja läpi ja vilkaisin vielä huvikseni alkuperäistä sopimusta. Sopimuksessa seisoo, että laskuttavat kuukauden etukäteen, hups vaan, tainnut unohtua heiltä tällainen koska laskuissa mangutaan kolmea kuukautta etukäteen. Vanhoista laskuista selvisi, että ovat mitätöineet toisenkin laskun ja hyvittäneet sen kokonaan seuraavalla. Toisesta mitätöidystä laskusta hyvittivät vain puolet, eli n. 200 euroa meni varmaan aspan kahvikassaan. Arvioitu kulutus on meillä nostettu 47 000kw/h vuodessa, tällaista lukemaa ei löydy sähkönsiirtäjältä, eikä mistään muualtakaan. Sähköyhtiö on nyt vaihdettu ja kaikki laskunmaksu lopetettiin tuohon kusetuslaskuun mikä tuli perintäyhtiöstä. Laskin, että ovat meille pystyssä 800 euroa vähennettynä tammikuun kulutuksella. Saas nähdä kuinka Tollon käy. Mutta vinkkinä muillekin, syynätkää ne laskut ja hyvitykset, tai soittakaa aspaan ja kysykää kuinka monta laskua on mitätöity ja sen jälkeen syynäätte taas ne hyvitykset, lukujen pitää olla yksi yhteen, ei jotain sinnepäin.
      Kuluttaja-asiamies voi muuta kuin lähetellä suosituksia vaikka päivittäin 220 energiaan. Suosituksille 220 voi viitata kintaalla, ne on pelkkiä suosituksia

      • wqeqweqwe

        NO HUHU!

        800 euroa...


      • ertyuio

        joko sait lupauksen rahojen palautkselle?


    • rahatmeni

      eipä pääse puhelimella läpi ja emailiin ei vastaa, #kele

    • Ed._

      Eilen tulleessa laskussa laskutetaan maksuturvavakuutuksesta ajalta 1.9. - 31.5.2015 56 euroa ja vakuutusta ei myöskään ole otettu ja nyt otetaan ennakkoa jo toukokuulta 2015. Olen koko päivän yrittänyt soittaa 220 Energialle, mutta sieltä ei edes vastata. Kyllä minäkin jatkossa maksan sähköstäni jollekin luotettavalle sähköyhtiölle, kunhan pääsen tästä eroon.

    • onpaoutoa

      Mitä tuo vakuutus tarjoaa? En löydä 220e sivuilta mistään tietoa ko. tuotteesta. On kyllä todella omituista, jos laskua maksettaessa pitää olla kieli keskellä suuta ettei tilaa uusia tuotteita.

      • vittuiti

        Miksi sinä ressukka Håkan lisäät tämän maksun asiakkaille yllätyksenä?
        Olet säääääääälittävä


    • Wildwest

      Se tarjoa vain keinon ryöstää asiakkaita

    • muitakin.huijareita

      Eikä ole valitettavasti edes ainoa joka vakuutuksesta rahan vien!

    • Kysmy5

      Miksi?

    • Jammu-Hookan

      Irtisano 220-huijareiden sopimus seuraavasti, toimii:

      1, Ilmoita, että muutat Brysseliin ja joudut irtisanomaan määräaikaisen sopimuksesi.

      2. Vaihdat sähkösopimuksen puolison nimiin, sähkösopimus jonkun rehellisen sähköyhtiön kanssa.

      3. Rehellinen sähköyhtiö voi hoitaa puolestasi irtisanomisen kun 220-huijareiden asiakaspalvelu ei vastaa mitenkään.

      4. Ennakkoon maksamiasi rahoja et saa, 220 ehtii mennä konkurssiin kesään 2015 mennessä.

      • hoookan

        Juuri näin. Asiallista tekstiä. Kiitos!


    • ölkdjflsdkjfpweirgfj

      220 on niinku suomen energiayhtiö..otin puolenvuoden määräaikaisen sopimuksen ja olikin se ennakkolaskutus, laskut paljon isompia mitä kun maksettu kulutuksen mukaan. Muutettiin tuon puolen vuoden aikana naapuritaloon ja kun sopimus loppui irtisanoin sen ja sain odotella arviolaskujen ylimääräisenä maksettuja euroja kauan. Syy se kuulema että ennakkolaskutuksen erotus oli "jäänyt vanhaan osoitteeseen". Sitten piti vielä lähettää heille sotu ja muitatietoja jotta pystyivät maksamaan sen..En olisi rahoja saanut jos en itse olisi huomannut ettei ole rahoja tullut vaikka heiltä tuli lappu jossa sanottiin summa mitä on maksettu ekstraa ja sanoin että voivat hyvittää sen seuraavassa laskussa, eivät hyvittäneet.. VAROKAA 220-HUIJAREITA!!!

      • 220 Energia Oy:llä ei ole koskaan ollut puolen vuoden määräaikaista sopimusta.


    • rgfdggf

      220 Energia Oy ei ole koskaan vastannut näin pikaisesti.

      • tkjdsjd

        Totta turiset. Ei vastaa meileihin eikä puheluihin.Paitsi kun kuluttaja-asiamies alkoi asiaamme hoitamaan, vastauksia tuli. Tosin nekin viiveellä.


    • huijari-minakin

      Haluaisin töihin 220:aan kun en pääse minnekään muaalle.

    • annapalautetta

      Soitin Kuluttajaviranomaisille tästä maksuturvavakuutuksesta.
      Olivat ihmeissään ja kummissaan.
      Pyysivät antamaan palautetta
      https://kuti.kkv.fi/Kutiweb/kuluttajat/KuviLomake.aspx
      tällä lomakkeella.
      Mitä enemmän saavat palautetta sitä parempi syy puuttua tähän.
      Heidän käsityksensä oli, ettei tämä agressiivinen markkinointi kestä päivän valoa!!

    • akinikkinen

      Omaa tyhmyyttä jos ei osaa laskua maksaa mun mielestä :P Itsehän tarkistan aina viitteet sun muut ja luen mitä laskussa lukee.

    • gthgfhhg

      Rehellisen sähköyhtiöni tuoreessa laskussa on lain vaatima
      määräaikaisen sopimuksen kesto kirjattuna:
      Eli 10.10.2013 - 09.10.2015

      220-huijarifirmalla ei tätä määräaikaisen sopimuksen kestoa ole laskuissaan.

      Luonnollisesti 220-huijareilla ei edelleenkään ole yhtään asiakkaille takaisinmaksettavaa palautusta viipymässä. Tästä valehtelevat ja valehtelevat toistuvasti.



      Kätevä tapa päästä 220-huijareista eroon:
      ILMOITA, ETTÄ MUUTAT BRYSSELIIN. SITTEN VAIN SÄHKÖSOPIMUS PUOLISON NIMISSÄ JONKIN REHELLISEN SÄHKÖYHTIÖN KANSSA.

    • lbinmhtf

      Kiitos yllä olevasta lomakelinkistä, kävin laittamassa palautetta kuluttaja-asiamiehelle, jos he puuttuisivat tähän markkinointiin ja huijaukseen.
      Minullekin oli laskuun lisätty maksuturvavakuutus, soitin ja sanoivat että lasku tarvitsee maksaa. Laitoin sähköpostia perään ja sanoin että hoidan asiaa kuluttaja-asiamiehen kautta tästä eteenpäin niin sain vastauksen että lasku on mitätöity ja kyseessä oli järjestelmävirhe, painottaen tätä asiaa erityisesti. Enpä usko.
      Nähtäväksi jää millainen lasku sieltä tulee tilalle...
      Olkaa tarkkoina laskujen kanssa mitä tähän firmaan maksatte.

      • vähättelee

        tyypilliseen tapaan yritys vähättelee asiaa, asiakkaitaan sekä naureskelee viranomaisille


      • Asia otetaan yrityksessä hyvin vakavasti, mutta järjestelmävirhe on nyt saatu korjattua ja tiedotus virheellisistä laskuista lähti ensitilassa asiakkaille jotka laskunsa virheellisesti sai. :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5135
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3227
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1810
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1665
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1375
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1296
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1277
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    Aihe