Luovatyö hyötyliikuntana

EräsKansanparantaja

Liikunnan positiiviset vaikutukset ihmisten terveyteen lienee kiistattomia. Ihminen tarvitsee sopivassa suhteessa liikuntaa ja lepoa sekä ravinnon muodossa rakennusaineita kehittyäkseen fyysisesti, että henkisesti terveesti. Henkinen tasapaino näkyy myös fyysisessä habituksessa heijastaen ihmisen kokonaisolemusta. Talvi on luovantyön kulta-aikaa ja antaa hyötyliikunnan lisäksi henkistä pääomaa työtehtäviin ja arjen askareisiin.

Pohjoisen pallonpuoliskon pimeänä vuodenaikana on ravinnolla suuri merkitys ja ravintoa voi täydentää sopivilla lisäravinteilla, kivennäis- ja hivenaineilla. Merkittävää on kuitenkin elimistön häiriötön toiminta ja ihmisellä on hyvät valmiudet korjata erilaisia elimellisiä häiriöitä. Näitä ovat mm. sokeri- ja rasva-aineenvaihdunta, sekä hermostolliset häiriöt ja puutteet, jotka aiheuttavat monenlaisia terveydellisiä ongelmia ja joiden hoitamiseen energiahoito sopii erinomaisesti.

71

107

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Moni luovatyö on varsin fyysistä ja myös stressaavaa, joka näkyy elimistön mitä moninaisimpina häiriöinä. Energiahoito rentouttavana ja henkisiä voimavaroja kasvattavana auttaa jaksamaa paremmin niin fyysisesti, että henkisesti.

      Kovin pitkään emme pärjää ilman ravintoa ja samoin on myös henkisen ravinnon kohdalla. Ellemme lataa ’akkuja’, ei virtaa riitä kovinkaan pitkäksi aikaa ja juuri ’akkujen’ lataamisesta on energiahoidossa kysymys. Tarvitaan siis ’virtaa’ ja mieluimmin joka päivä ja mitä enemmän kulutamme sen enemmän latausta tarvitaan ja myös kanssaihmisten latausapua.

    • Istualtaan, koneella tehty luovatyö jumittaa koko kropan ja pakottaa usein kipujen vuoksi sairauslomalle. Pienyrittäjälle se merkitsee tulojen menetyksiä ja saattaa pahimmassa tapauksessa olla kuolinisku koko yritystoiminnalle ja liikkuville ihmisille hankaluutta, usein pakkoliikkeitä ja hammastenkiristystä. Yhden välttämättömän lenkin puuttuminen saa monia ongelmia aikaan ja terveysongelmat kerrannaisvaikutuksineen ovat taloudellisesti merkittäviä.

      Energiahoito kaukohoitona saa monia säästöjä aikaan ja pyörät pyörimässä.

      http://www.iltalehti.fi/terveys/2015012619089244_tr.shtml

    • skrporobot

      Tämä ei koske skeptikoita, sillä skeptikot eivät pysty luovaan työhön, koska ovat koulutettuja robotteja, jotka vain toistelevat sitä samaa litaniaa, mitä heille on opetettu siellä robottikoulussa.

      • kjiähkjiäh

        Toi on ihan totta. Eihän skepoidiootit osaa mitäänmuuta luoda kuin lunta ja sitäkin hyvin huonosti.


      • hahahahahaaaaaa

        Heheheheeeee!
        Voitteko kuvitella; selkärangaton skepo luomassa lunta!!!!!
        Skeposten selkäranka on venttiilikumia!!!!!!


    • Luovat ihmiset ovat usein monilahjakkuuksia ja myös herkempiä aistimaan mitä ympärillä tapahtuu. Moni esittävä taiteilija herkästi tunteva on tuonut omia tuntemuksia ja näkemäänsä ihmisten iloksi ja pähkäiltäväksi. Ilman luovaa hulluutta maailma olisikin varsin tylsäpaikka elää.

    • Omalla kohdallani luovatyö merkitsee lähinnä taivaalta tulleen pois siirtämistä. Syy on siinä, etten ole erityislahjakas, mutta omasta ja kanssaihmisten terveydestä välittävä ihminen. Talviaikaan parintunnin päivittäinen luovatyö antaa riittävästi liikuntaa ja yksinkertaisena myös aikaa ajatella maailman menoa. Tehdä tulevaisuuden suunnitelmia, antaa mielenrauhaa ja aikaa itselle.

      Eikä siinä vielä kaikki, samalla voi lähettää kaukohoitoja, koska energiahoito ei katso aikaa, eikä paikkaa.

    • Hyötyliikkumalla saa paljon hyvää aikaan ja pitämällä huolta itsestään ja kanssaihmisistä monin verroin enemmän. Mikä menee solutasolle ja saa elimistön toimimaan oikein on terveydelle hyväksi. Energiahoito toimii juuri näin ja hyvin toimiva elimistö pystyy myös poistamaan elimistölle haitalliset ainejäämät.

      http://www.iltalehti.fi/elintavat/2015013019115323_el.shtml

      Kosketelkaa toisianne, niin voitte paremmin. Eikä pieni jumppa ole pahitteeksi, se rentouttaa ja antaa energiaa. Näin yksinkertaista energiahoito on.

      http://www.iltalehti.fi/rakkausjaseksi/2015012919109242_lz.shtml

      http://www.iltalehti.fi/terveys/2015012919110353_tr.shtml

      • Entinen radio ääni, Leo Eläin lopetti aina sanoihin; kosketelkaa toisianne.

        Ulkomailta tänne tulleet sanovat suomalaisia tunnekylmksi kansaksi kun emme julkisesti lääpi toisiamme kuten etelän ihmiset
        .
        Kuitenkin kulttuurikin on muuttuvaa tälläkin sektorilla. Heitä liplakistani väitteen, että iso osa kansan henkisestä pahoinvoinnista johtuu koskettelun ja läheisyyden puutteesta.
        Tulevat sukupolvet tässäkin meille tulevat olemaan tiennäyttäjiä vapaampaan käyttäytymiseen.
        Mutta vapaudumme mekin, jäyhinä ja jäykkinä pidetyt suomalaiset, kunhan lämpömittari nousee parhaimmillaan viikoiksi yli 22 asteen.


    • topil

      Historian suuret keksijät saivat suuria ideoitaan myös luonnossa reporankana maatessaan. Istuiko vai saiko Newton painovoimalaki-ideansa pitkällään maaten.

      Ihmiset rentoutuvat ja saavat luovia ideoita luonnossa samoillessaan. Silloinen pääministeri pääministeri Vanhanen taisi Kuusamon hangilla rentoutuessaan saada hyvän idean.

      Kokeilkaas tätä jokaiselle soveltuvaa testiä. Laitatte kävellessänne sormet lannerangan kohdalle "ristiselkään". Tunnette miten pelkkä kävely hieroo ja elvyttää alueen nikamia ja välilevyjä.

      • ihmetteleväiita

        Mitäs sitten tapahtuu, jos laittas sormet peräsuoleen?


    • >> - Aiemmin esimerkiksi päiväkodeilla oli vaihtoehtona olla menemättä mihinkään tai tilata tilausajo. Nyt he pääsevät maksutta uimahalliin, kirjastoon, erilaisiin tapahtumiin. Sanoivat, että heille on avautunut ihan uusi maailma.

      Haverinen arvioi, että juuri pienissä kaupungeissa homma toimii. Isommilla paikkakunnilla matkustajia riittää kannattavaan bisnekseen muutenkin. Kyselyjä Pieksämäelle on tullut useista

      - Kun tätä lähdettiin toteuttamaan, oli ennakkoluuloja siitä, miten yläkoululaiset käyttäytyvät ja sotkevatko paikkoja. Kaikki on mennyt hyvin. Koulut ovat ohjeistaneet oppilaat. Ja jos homma ei olisi toiminut, se olisi loppunut.

      Haverinen sanoo, että myös liikenneturvallisuus on parantunut.

      - Lasten ei tarvitse kulkea aura-autojen seassa. Myös sitä keskustelua, että vanhemmat pyytävät kuljetusta vaarallisen koulureitin takia, ei tarvitse käydä, kun bussi kulkee.

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015013019118360_uu.shtml

      EKP: Itsellinen tarvelähtöinen toiminta tuo tulosta. Kuten huomataan säästöjä syntyy kun vain opittu pöljyys (lue ahneus) heitetään sivuun ja etsitään uusia toimintatapoja.

      Miksi kaikki kaunis tahtoo kuolla
      ja suuri surkastua alhaiseen?
      Miksi maassamme on niin monta mielipuolta?
      Miksi vähän tietäjiä mantereen.

      Miksi vielä miestä kaikkialla kaatuu
      ja käden taidot surkastua annetaan.
      Miksi pöljyys oppi ojaan kansaa kaataa
      vaikka tieto taito on jokaiselle annettu.

      Vaikka ikä mukanansa tuokin harmaahapset,
      vanhoissa huokuu hengen aurinko.
      Siis oppi ottakaatte taitajista
      ja tietäjiä kuunnelkaa.

      Minä itse, miksi näitä mietin
      on vielä annettavaa maalliseen.
      Kun sammuu palo elon liekin,
      on mies kuin mies hautaan valmis jo.

    • EräsKansanparantaja

      Maan ’viisaat’ syöttävät Suomineidolle sotesoppaa voidakseen raiskata sen helmoissa kasvaneen vitivalkoisen kansakunnan ja tyrmäystipat tulevat talouden heikkenemisen muodossa. Rahahan ei tunnetusti tunne rajoja ja rahaa virtaa maan ’viisaiden’ avittamana paratiisisaarille. Mielestäni rahan virtaussuunnan tulisi olla toisinpäin, eli Suomineidon taloutta kohentamaan.

      Pohjoisen luonnon arvoa ja sen tarjoamia mahdollisuuksia ei ole oikein oivallettu, eikä hyödynnetty siinä määrin, mitä voisi olla. Harvaanasuttuna maana mahdollisuudet luonnon hyödyntämiseen mm. terveyttä ja hyvinvointia edistämään on erinomaiset, mutta kuinka ollakaan maan ’viisaiden’ toimesta raiskataan Suomineito, kuten Talvivaara hyvin osoittaa.

      Näitä polkuja rahvas tallaa kai viimeiseen asti, vaikka ’viisaiden’ saappaat hartioita kalvaa.

      Hunajata, hunajata mulle. Hunajata, hunajata, muttei sulle. Näin laulaa Nalle ja loikkaa rajan taa. Tilalle tulee idän Karhu ja sulkee Suomineidon syleilyynsä. Näin se on ollut vuosisatoja ja näyttää jatkuvan samalla tavalla, ellei suunta muutu. Eikö Siperia ole ’viisaita’ opettanut, vai eikö oppi ole mennyt perille.

    • Ovatko luovat ihmiset herkempiä aistimaan ympäristöä, eli pääsevät myös lähemmäksi ihmisen olemusta.

      http://www.iltalehti.fi/viihde/2015021919225827_vi.shtml


      Onko kaikki täällä luojan luomaa
      ja vain ’viisaat’ teot ihmisen.
      Onko ahneus myöskin luojan suomaa
      ja vain perintöä menneiden.

      Viell toivo elää ja ’viisaat’ viisastuvat
      ja ahneus poistuu ihmisen
      On rannoillamme silloin rauhallista
      ja suojaisa on lahden poukama.

    • Mie pohdin miten estää luisumasta wanhojen miesten yksinäiseen kanjoniin kuten aiheesta Jorma Kääriäinen laulaa.
      Aamuisiin angsti-tiloihin näyttäisi löytyvän helpotusta ohjaamalla käsien asennoilla energiaa sydämen puolelle kehoa. Tämä lievän epätasaisen pulssin takia.
      Kun se asettuu, hengitys tasaantuu. Olo helpottuu.

    • MaamiesJussi

      Ennen oli paljon luovaa hyötyliikuntaa; esim ojankaivuu ja lannanluonti !

      • hallinhammas

        Niin oli ja metsänhoito jopa metsästys, jossa arjen kovuus lieventyi jopa adrenaliinipäräyksesksi kun hirvi tai ukkometso sattui hollille.


      • erämetsämies
        hallinhammas kirjoitti:

        Niin oli ja metsänhoito jopa metsästys, jossa arjen kovuus lieventyi jopa adrenaliinipäräyksesksi kun hirvi tai ukkometso sattui hollille.

        Puhumattakaan, että saatiin miesporukalla rauhassa juua itse tehtyy pontikkoo ja meill oli niin hauskoi metsästysretkii, että!!!


      • Salolla ei suuta avattu kuin syödessä ja salaa kaadettu maistui makealta. Virkotie antoi aamureippailun ja lisä särvintä pöytään. Nykyaikana ei näin tarvitse hengenpitimikseen toimia ja hyvä näin.

        Pohjoisen palkisilla kevätpurojen alkaessa solista myös mahla alkoi kaamoksen jälkeen virrata. Moni sekosi omatekoisen polttaessa viimeisetkin vitamiinien rippeet ja kevät hulluus iski. Nykyisin ravintoa voi ryydittää lisäravinteilla ja tasapainottaa vuodenajoista johtuvia puutoksia.


        Päättäjille mikään ei näyttäisi riittävän ja oppineilla ’viisailla’ ahneus viiraa ympäri vuoden.

        http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1423592743658.html

        https://www.youtube.com/watch?v=SLyvNz_BG9o

        Moni on kakku päältä kaunis, kuorelta kovin sileä, vaan on silkkoa sisältä, akanoita alla kuoren.

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Silkko

        Viihteestä maksetaan paremmin kuin varsinaisesta työn teosta. Viihdeala onkin perinteisesti ollut juovuttavaa ja näin näyttäisi olevan asianajajienkin kohdalla. Mielestäni työssä tulisi olla ehdoton nollatoleranssi päihteiden suhteen ja etenkin kansan mandaatilla valittujen eduskuntatyössä.


    • Luontoa koskevat päätökset tulisi tehdä siinä ympäristössä, jota päätös koskee, eli annetaan myös luonnolle puheenvuoro. Brysselin tai Arkadianmäen päätöksentekoon ei pääse osalliseksi asianosainen, eikä saa ääntään kuuluville, jolloin luonnon itseisarvo jää huomiotta.

      Yksittäisen ihmisen kohdalla luonnossa koettu ’ahaa’ elämys voi antaa paljon enemmän, kuin kiintokuutiot ja malmivarat. Näyttäisi siltä, että päättäjät näkevät ’tuohen’ kiilto silmissään vain välineellisen arvon ja välittömän omakohtaisen taloudellisen hyödyn.

      Luonto parantaa, mutta ensin täytyy metsään mennä, eikä hakata metsää puilta. Samoin on energiahoidon suhteen ja metsä antaa kun vain osaa pyytää. Näkemällä luonnon monimuotoisuuden saa enemmän ja luonnosta voi ammentaa energiaa oman ja kanssaihmisten hyvinvoinnin tarpeisiin.

    • Onko Suomineidon tulevaisuus punamultaa, SOTE-soppaa, lehmänkauppoja ja kermankuorintaa. Poliittinen peli jatkuu samalla kaavalla eikä siihen soppaan vaihtoehtoisia sattumia sovi. Työ ja terveys on ollut kautta-aikain ja näyttäisi olevan edelleen valtaeliitin kauppatavarana. Mitä enemmän yhteisiä verovaroja saa kähmittyä sen korkeammalle yhteiskunnan hierarkiassa nousee. Maan tavaksi tullut kultainen kädenpuristus pitää suut supussa ja luurangot kaapissa. Suomineidon tervehdyttäminen on siis ’viisaiden’ oppien mukaista, eli saneerataan rönsyt ja työntekijät, jolloin kannattamattomaksi luokiteltu osa töistä jää tekemättä. Näin viivan alle jää valtaeliitille jaettavaa ja osingot kasvaa.

      Mikä sitten on vialla ’viisaiden’ opeissa, kun Suomineito voi huonosti ja kokee raskausajan pahoinvointia. Aikain saatossa ylkä on tullut milloin idästä milloin lännestä ja kummassakin tapauksessa raiskannut Suomineidon tullen mennen. Eikä rautasaappaiden jäljet vieläkään ole kaikilta osin menneen talven lumia, kun jo EU on nuoleskelemassa Suomineidon siveyttä omine vaateineen.

      Ei oppi ojaan kaada, mutta ’viisaiden’ ahneuden oppi näyttäisi näin tekevän. Tätä oppia opetetaan opinahjoissamme ja ihmiselle luontainen auttamisen halu, yhteisöllisyys ja yhteen hiileen puhaltaminen on jäänyt sivurooliin. Tilalle on astunut omaneduntavoittelu selfieneen, eli meitsi on in fiilistelyä aina pääministeriä myöten. Tsiisus sentään, näin meitä jymäytetään ja luovuus on valjastettu markkinoinnin apupojaksi aina uskontoa myöten, eli fiilispohjalta mennään.

      http://www.kotisatama.net/fi/raamattujasana/viikonsana/sana.php?paivays=2005-08-03

      http://www.iltalehti.fi/viihde/201502280204008_vi.shtml

    • Arkadianmäellä pyörivä teatteri käy aikuisviihteestä ja monia se toki naurattaakin. Näin vaalien alla moni pyrkii näyttämään kykynsä ja samalla näyttelijän lahjansa, mutta onko heillä todellista halua ajaa kansalaisten asioita ja nostaa Suomineito suosta. Suosta, johon Suomineito on uppoamassa yhä syvemmälle sen helmoissa kasvaneen selfie sukupolven ajamana.

      Mitä on tehtävissä Suomineidon suosta nostamiseksi. Ensiksikin; on päättäjillä peiliin katsomisen aika ja kriittinen itsetutkiskelu tehtäväkuvasta; Toiseksi; on hartioilta karistettava harhaluu siitä, että markkinavoimat toimivat kansalaisten parhaaksi tuottaen tasapuolisesti terveyttä ja hyvinvointia. Kolmanneksi; on annettava kansalaisille aikaa ja työkalut terveyden omaehtoiseen hoitamiseen.

    • SOTE-soppa ei näytä vielä tulleen tarpeeksi kalliiksi. Tekijöitä tarvitaan lisää, että gurmeekokit saavat laittaa omat lisukkeensa hintalappuineen. Tuloksena karmee soppa tavan kansalaisten nieltäväksi, soppa johon suurimmalla osalla kansalaisista ei ole varaa.

      Kysyvätkö gurmeekokit maksumiehiltä, eli tavan kansalaisilta soppansa aineksista, hintatasosta ja saako kukin toivomansa palvelun. Gurmeekokkien annokset kun tuppaavat olemaan varsin niukkoja vaikkakin aistillisesti aseteltuna ja puitteethan ovat ylelliset kehujen kera aina ulkoista habitusta myöten.

      Suurin osa sairauksista tulee kuitenkin laiminlyödystä terveydenhoidosta ja tavan kansalainen tarvitsee perushuttua, eli työtä ja terveyttä tullakseen toimeen ja voidakseen hyvin. Silloin kun selkä prakaa, suoli ei toimi, päätä särkee tai on jokin muu elimistön häiriötila, niin useimmiten apu näihin vaivoihin on omaehtoinen terveydenhoito.

      Kysymys kuuluukin; onko SOTE-sopan kokkien joukossa yhtäkään lääketieteen ulkopuolista omaehtoisen terveydenhoidon tietäjää ja taitajaa.

      • Luontaisestiparanee

        Onhan meillä luontaishoidot ja vaihtoehtoiset hoidot!
        Turvautukaamme niihin yhä enenevässä määrin, sillä ne toimivat tosi hyvin ja ovat erittäin halpoja ja myös ennalta ehkäiseviä, mitä koululääketieteen hoidot eivät koskaan ole.
        Siis unohtakaamme koko myrkyllinen SOTE-SOPPA, josta ei ole mihinkään muuhun kuin ihmisten sairauksien vahvistamiseen.


    • Riittävällä liikunnalla ja hyvillä elämäntavoilla säästyttäis monilta vakavilta sairauksilta kuten verisuonitaudeilta. Ainakin osa aivohalvauksista syntyy verisuonen puhkeamisesta.

    • Mitä pahaa on siinä, että ihmisen elimistö toimii niin kuin sen kuuluisi toimia terveellä ihmisellä. Tavan kansalaisen näkökulmasta katsoin ei pahaa sanottavaa, mutta ’viisaiden’ mielestä tuomittavaa. ’Viisaiden’ päät ovat nyökyttelyyn taipuvaisia ja nyökyttely kohdistuu lääketeollisuuden osinkojen suuntaan, mutta pään pyörittäminen vasemmalle ja oikealle käy kovin nihkeästi.

      Kysymys kuuluukin; miten saada päättäjien päät kääntymään ja näkemään myös sivulle ilman kipuja. Notkeutta siis tarvitaan kun lääkärin suosittelema tukeva bepanthen kerros tai burana ei saa toivottua tulosta aikaan. Mikä siis avuksi ja vastaus löytyy helpommasta päästä, eli liika ’viisaus’ pois ja maalaisjärki kunniaan luovuutta unohtamatta.

    • Luovatyö

      Satoi lunta noin 5 cm ja päätin lähteä luovaan työhön.

      • Lumen liikuttelu yksinkertaisena työnä antaa aikaa ainakin itselleni ongelmien ratkaisuun ajatuksen tasolla, eli luovaan ajatteluun. Samalla saa tarvittavaa fyysistä liikuntaa ja raitista ilmaa, eikä tarvitse kotoaan kauaksi lähteä. Talviaikana en muuta fyysistä liikuntaa harrasta kuin lumenluontia ja koen sen omalta kohdaltani riittäväksi kuntoiluksi.


      • messinkinen
        EräsKansanparantaja kirjoitti:

        Lumen liikuttelu yksinkertaisena työnä antaa aikaa ainakin itselleni ongelmien ratkaisuun ajatuksen tasolla, eli luovaan ajatteluun. Samalla saa tarvittavaa fyysistä liikuntaa ja raitista ilmaa, eikä tarvitse kotoaan kauaksi lähteä. Talviaikana en muuta fyysistä liikuntaa harrasta kuin lumenluontia ja koen sen omalta kohdaltani riittäväksi kuntoiluksi.

        Meille lunta kertyi niin vähän, että siitä työstä kunnon ylläpitämiseksi ei ollut. Kävelyä ja pyöräilyä harrastan joka päivä.
        Ruodon jokapäiväinen oikominen sallii sentään edes punkasta ylösnousemisen. Vanhemmiten tulee kokoajan uutta kremppaa jos jättää lossiksi.
        Valitettavasti joudun joka päivä käyttämään kahta preseptilääkettä. Muistin heikkenemiseenkin kuulemma saa lääkemääräyksellä helpotusta.


      • Nastarengaspakko
        messinkinen kirjoitti:

        Meille lunta kertyi niin vähän, että siitä työstä kunnon ylläpitämiseksi ei ollut. Kävelyä ja pyöräilyä harrastan joka päivä.
        Ruodon jokapäiväinen oikominen sallii sentään edes punkasta ylösnousemisen. Vanhemmiten tulee kokoajan uutta kremppaa jos jättää lossiksi.
        Valitettavasti joudun joka päivä käyttämään kahta preseptilääkettä. Muistin heikkenemiseenkin kuulemma saa lääkemääräyksellä helpotusta.

        Onko sulla polkupyörässä nastarenkaat? Jos ei ole, niin on sangen hengenvaarallista touhua ajella jäisillä teillä!
        Heitä ny ne reseptilääkkeet tunkiolle, sillä niillä on niin paljon sivuvaikutuksia!
        Vai etkö tiennyt? Kuukleta sivuvaikutukset!
        Ja hanki sitten luonnomukaisia lääkkeitä, joilla ei ole sivuvaikutuksia, vaan ainoastaan parantavia vaikutuksia.


      • messinkinen kirjoitti:

        Meille lunta kertyi niin vähän, että siitä työstä kunnon ylläpitämiseksi ei ollut. Kävelyä ja pyöräilyä harrastan joka päivä.
        Ruodon jokapäiväinen oikominen sallii sentään edes punkasta ylösnousemisen. Vanhemmiten tulee kokoajan uutta kremppaa jos jättää lossiksi.
        Valitettavasti joudun joka päivä käyttämään kahta preseptilääkettä. Muistin heikkenemiseenkin kuulemma saa lääkemääräyksellä helpotusta.

        Maassa maan tavalla ja mahdollisuuksia myös hyötyliikuntaan. Liikunta sinänsä on hyvästä ja esim. aiemmin esille tuomani terveysjumppa myös niille, jotka eivät pysty muutoin liikkumaan.

        Sisäisen tietoisuuden ohjaama terveysjumppa soveltuu kaikenikäisille ja ilman omaa tietoista tekemistä myös fyysistä liikuntaa vieroksuville.


      • captcöpenick
        EräsKansanparantaja kirjoitti:

        Maassa maan tavalla ja mahdollisuuksia myös hyötyliikuntaan. Liikunta sinänsä on hyvästä ja esim. aiemmin esille tuomani terveysjumppa myös niille, jotka eivät pysty muutoin liikkumaan.

        Sisäisen tietoisuuden ohjaama terveysjumppa soveltuu kaikenikäisille ja ilman omaa tietoista tekemistä myös fyysistä liikuntaa vieroksuville.

        Kirjoitin viestin kirjautuneena. Punainen teksti, et ole kirjautunut tuhosi viestini.


      • palstanseriffi
        captcöpenick kirjoitti:

        Kirjoitin viestin kirjautuneena. Punainen teksti, et ole kirjautunut tuhosi viestini.

        Olet kirjoittanut herjoja palstalle jasiksi sait punaisen varoituksen!
        Seuraavalla kerralla saat viikon bannin, jos et lopeta noita herjauskirjoituksiasi ja huomio erityisesti v.v. , ettet hänelle lähettele herjauksia, sillä silloin saat kaksi viikkoabannia!


      • captcöpenick
        palstanseriffi kirjoitti:

        Olet kirjoittanut herjoja palstalle jasiksi sait punaisen varoituksen!
        Seuraavalla kerralla saat viikon bannin, jos et lopeta noita herjauskirjoituksiasi ja huomio erityisesti v.v. , ettet hänelle lähettele herjauksia, sillä silloin saat kaksi viikkoabannia!

        Noita punaisella kirjoitettuja; et ole kirjautunut tulee kaikille kirjoittajille. Huomaa "palstanseriffi", ettei tämä ole fundamentalistinen kirkon laitos, joka jakelee jalkapuurangaistuksia ja banneja.


    • http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015030819317799_ul.shtml

      Lääketieteen luova hulluus ja rahanahneus sekoitettuna uskomuksiin ja taikauskoon on ihmisen suurinta ’viisautta’, mitä maa päällään kantaa. Näin toimii skeposesti ajattelevat toimijat ja tämän kaiken siunaa tieteentekijät, markkinatalous ja uskonnolliset instituutiot valtansa pönkittämiseksi.

    • EräsKansanparantaja

      Olisiko aiheellista tarjota kansanedustajille eli poliittisille päättäjille porkkana siitä, että kansalaisten kokemukset energiahoidosta otetaan tieteellisen tutkimuksen kohteeksi. Lisäliksa esim. 200 000 euroa/kansanedustaja olisi vain 40 miljoonan satsaus, jolla summalla plus tutkimus kulut saataisiin päät kääntymään ja kansa terveemmäksi.

    • Onko Arkadianmäellä käytävä teatteri aikuisviihdettä vai kansanedustajien toimenkuvan mukaista kansalaisten yhdenvertaista asioiden ajamista. Kummassakin tapauksessa tulos on keskikertaisen alapuolella, vaikka viihdealan ammattilaisia onkin sirkusta pyörittämässä.

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015031319352790_uu.shtml

      Luovuutta siis Arkadianmäeltä löytyy, mutta onko luovuus valjastettu omien etujen keppihevoseksi vetämään osakesalkuin täytettyjä skeposia vaunuja paratiisisaarille. Onko Suomen mahdollisuuksista menestyä maailman markkinoilla jäänyt jotain huomaamatta. Ollaanko liian lähellä nähdäksemme metsää puilta ja sen vuoksi raivataan metsä puilta. Metsää, joka antaa ääneti kaiken sen hyvän, mitä ihminen tarvitsee voidakseen hyvin.

      Riemujen rikkaus, surujen summa kaiken sen kohtalo toi. Kohtaloa voi avittaa tekemällä asioita oikein ja kestävällä tavalla niin, ettei toinen Talvivaaran kaltainen katastrofi yllätä housut kintuissa. Mitä on odotettavissa seuraavaksi päättäjien taholta, ehkä kaalinpäitä SOTE-soppaan, sen aika näyttää.

    • Maaemo, äitimaa sen sylissä ihminen taivaltaa. Kunnioitammeko luontoa sinänsä ja annammeko luonnon antimille niille kuuluvan arvon. Talvivaara käy hyvänä esimerkkinä päättäjien ymmärtämättömyydestä arvottaa mikä merkitys on ihmisten hyvinvoinnille luonnon monimuotoisuuden säilyttäminen.

      Samoin oppineet ’viisaat’ eivät näe, eivätkä halua nähdä jokaisella ihmisellä olevaa kykyä parantaa itsensä ja kanssaihmisiä luontaisin menetelmin. Luonto kantaa elämää ja ihminen osana luontoa saa nauttia sen moninaisista antimista.

      Elämä on ihanaa, kun sen oikein oivaltaa.

    • On käsittämätöntä kuinka paljon ihminen käyttää voimavaroja elinolojen tuhoamiseen vs. elinolojen ylläpitämisen hyväksi. Onko ’viisasta’ ensin tuhota ja sitten pyrkiä korjaamaan, mitä kenties korjattavissa on. Ehkä työvoimapoliittisesti näin on, mutta eikö silloin tehdä turhaa työtä.

      Näin ’viisaat’ päättäjät toimivat ja tällainen ’viisaus’ menee ymmärrykseni ylitse.

    • Suomi nousuun terveyttä ja hyvinvointia tukemalla. Löytyykö ’viisailta’ riittävää luovuutta nostamaan Suomi suohon laulannan suosta. Tuoko pelit ja vehkeet riittävästi lisäarvoa ja tässä tapauksessa setelirahoitusta Suomen velkataakan supistamiseksi. SOTE-soppa tarvitsee setelirahoitusta aineksiensa kustantamiseksi, mutta onko ’viisailla’ käynyt mielessä käyttää luonnonmukaisia, luonnosta saatavia aineksia ja ihmiselle luontaisia hoitomuotoja.

      Eturauhasvaivojen olen huomannut monella helpottavan energiahoidolla ja samoin yöunien. Kysymys kuuluukin; miksi energiahoitoa ei haluta ottaa osaksi terveydenhoitoa, jolloin luontaisesti saataisiin lisäarvoa ja sitä kautta myös arvonlisää.

      http://www.iltalehti.fi/terveys/2015031619350467_tr.shtml

    • Ollako vai eikö olla. Siinä kysymys, johon vastaus on varsin helppo, ellei tarvita ns. asiantuntijan arviota sen arvosta. Tavan kansalainen näkee kokemansa ja kokee näkemänsä omalla tavallaan ja niin myös vallasväki, äkkirikkaat ja tavankansan yläpuolelle itsensä nostaneet. Merkille pantavaa viimeksi mainituilla on hintalappu, joka tarvitaan esim. taiteen arvottamiseksi.

      Näin näyttäisi olevan myös sairauksien hoitamisen suhteen. Terveys ja terveet elämäntavat eivät niinkään kiinnosta vaan se minkä hintaisen vaikutuksen ulospäin antaa. Rahalla ei toki kaikkea saa ja sen on moni huomannut ja tulee huomaamaan terveytensä pettäessä.

      Ollako energiahoitoa vai eikö olla ja siihenkin on helppo vastata, ellei tarvita ns. asiantuntija arviota sen olemassaolosta ja toimivuudesta. Tavan kansalainen näkee kokemansa ja kokee näkemänsä omalla tavallaan ja avun saatuaan osaa antaa arvon ilman hintalappua. Hintalappua, jota skeposesti ajattelevat toimijat joka käänteessä vaativat.


      http://www2.kirjastot.fi/kysy/arkistohaku/kysymys/?ID=36db7316-f723-4a0a-bc63-bae1b891fbcc

    • Osaako ihminen arvostaa terveyttä, vai vasta silloin kun sen menettää. Omalla kohdallani silmät avautuivat silmän räpäyksessä ja tyhmästä päästä kärsii nyt koko ruumis. Onnekseni se on vain hetkellistä ja paranee ajan kanssa, mutta osaanko ottaa tapahtuneesta opiksi, toivottavasti.

      Tärkeintä on sittenkin terveys ja ohittaa arjen muut ongelmat kuten rahallisesti varsin niukka loppukuu. Onneksi tuli ostettua tarjouksesta hernekeittoa ja kananmunia, jolloin rahaa jää hankkia liukkaalle pihalle hiekoitussepeliä, ettei liukastumisen vuoksi kukaan itseään telo.

      Onnea on monenlaista ja onnekseni ei sattunut pahemmin tikkaiden luistaessa alta ja säästyin sairaalareissulta. Niin myös yhteiskunta sairauskuluilta, jonka tyhmyyteni oli aiheuttaa. Varovaisuutta, harkintaa ja turhien riskien välttämistä toivon kaikille, ettei sattuisi vahinkoja.

      • cöpenick

        Itsellä oli paha tilanne tkkaiden päässä touhutessa. Laitoin alapienalta köyden, jonka kiinnitin samaan tasoon puunrunkoon. Putoamisesta olisi voinut seurata jopa neliraajahalvaus.

        Pitää olla vastuullinen myös omissa pikkuprojekteissaan. Liikenteessä erityisen skarppina. Näin julkista terveydenhuoltoa ei rasiteta tarpeettomasti.


    • parannuskonsti

      Laita seuraavalla kerralla köysi kaulaasi, niin ei tule tuota pelkäämääsi neliraajahalvausta!

    • Luovaa ajattelua terveydenhoitoon ja luovuus kunniaan, niin kuin luonto on ihmistä puhuttanut ammoisista ajoista alkaen. Tasa-arvoinen ja rinnakkain luonnon ehdoilla ja luonnosta nauttien antaa enemmän kuin luonnonvarojen yksipuolinen riistopolitiikka. Luonnossa käyskenteleminen on ihmiselle luontaista terveydenhoitoa, joka lataa akkuja, antaa mielenrauhaa ja voimia terveyden ylläpitämiseen ja sairauksien ennaltaehkäisyyn.

      Miksi’viisaat’ eivät halua käyttää luontaista tapaa toimia, vaan suositaan keinotekoisia menetelmiä, jotka tulevat yhteiskunnalle kalliiksi.

      http://www.hs.fi/ura/a1426832439353

      Miksi ’viisaat’ vieroksuvat ihmiselle luontaista terveydenhoitoa, vaikka luontaisilla hoitomenetelmillä saataisiin terveydenhoitomenoihin miljardisäästöt.

      Miksi ’viisaat’ ylenkatsovat arkisia töitä, vaikka arjenahertajia on satojatuhansia työttömänä ja tekemätöntä työtä yllin kyllin.

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015032519415550_uu.shtml

      • Heikkiporista

        Kiitokset hienosta kirjoituksesta jälleen!
        Olisipa palstalla enemmän sinunkaltaisiasi fiksuja ja älykkäitä vaihtoehtohoitsjia, niin keskustelut tulisivat paremmiksi ja asiallisemmiksi!
        On tosi surkeeta, kun nuo lahjattomat skeptikot vain mollaavat palstalaisia ja eihän sellaisesta mollauksesta mitään keskustelua synny.


    • Luovaa ajattelua Luojan luomalle. Miksi ihmisen on niin vaikea hyväksyä kyky auttaa itseä ja kanssaihmisiä energiahoidoksi kutsutulla tavalla. Maku, haju, Näkö, kuulo, tunto ja tasapaino perusaisteina ovat helppo ymmärtää, mutta kykyä parantaa on ’viisaiden’ mahdoton hyväksyä, vaikka energiahoidon aika aistiikin jotain poikkeavaa tapahtuvan.

      Mikäli Luoja on meidät luonut ja jokainen on syntymässä saanut kyvyn hoitaa omaa ja kanssaihmisten terveyttä, niin miksi emme saisi sitä kykyä käyttää. Onko korkeammalta taholta tai maalliselta instanssilta saatava lupa ennen kuin voi käyttää kykyään parantaa. Maksaa rahallisesti luvasta ja nöyristellen polvistua palvomaan korkeampia voimia ja sen maallisia edusmiehiä. Tuskin näin on tarkoitettu.

      Jumalan palvonta valtaapitävien käskystä ei mielestäni tee oikeutta ihmisyydelle ja vapaalle tahdolle olla se mikä on, eli inhimillinen olento ja yksilö puutteineen ja vahvuuksineen osana luomakuntaa.

      • <<< Miksi ihmisen on niin vaikea hyväksyä kyky auttaa itseä ja kanssaihmisiä energiahoidoksi kutsutulla tavalla >>>

        Koska siitä ei ole ensimmäistäkään todistetta ja se on ristiriidassa kaiken tieteellisen ja lääketieteellisen tietämyksemme kanssa.

        <<< ... syntymässä saanut kyvyn hoitaa omaa ja kanssaihmisten terveyttä, niin miksi emme saisi sitä kykyä käyttää. >>>

        Tottakai saat toimittaa noitatohtorin virkaasi täysin vapaasti ja käsittääkseni toimitatkin. Eihän kukaan sinua estä, eihän? Anna mennä vaan. Paranna vaikka kaikki sairaudet maailmasta jo tänään.


      • Vanellus: ”Koska siitä ei ole ensimmäistäkään todistetta ja se on ristiriidassa kaiken tieteellisen ja lääketieteellisen tietämyksemme kanssa.”

        Asia on päinvastoin. Tieteellinen ja etenkin lääketieteellinen on ristiriidassa todellisuuden kanssa. Ei ole uskallusta tutkia tuntematonta ja kollegiaalisuus tappaa terveen uteliaisuuden sisällä ja ulkona.

        https://www.laakariliitto.fi/edunvalvonta-tyoelama/liiton-ohjeet/kollegiaalisuus/

        Vanellus: ”Tottakai saat toimittaa noitatohtorin virkaasi täysin vapaasti ja käsittääkseni toimitatkin. Eihän kukaan sinua estä, eihän? Anna mennä vaan. Paranna vaikka kaikki sairaudet maailmasta jo tänään.”

        Jokaisella on virkansa, mutta kaikki eivät toimi viranpuolesta, kuten ’viisaat’ hyvin osoittavat. ’Viisailla’ on hyvin palkattu virka, jota ei sovi menettää ja epäillä sen oikeellisuutta ja toimintatapoja. ’Viisaan’ ei sovi ajatella skeptisesti, eli terve epäily kollegoita kohtaan on pannaan julistettu.


      • Et ymmärrä nyt sen vertaa, että ei tieteellisen tutkimuksen teko ole sidottu tekijän akateemiseen, sosiaaliseen, taloudelliseen tai muuhunkaan asemaan. Tiedettä voi tehdä kuka vain. Ainoa rajoite on se, että on käytettävä tieteellisiä metodeja eli tutkimuksen on oltava objektiivista. Muuten sitä ei noteerata tieteeksi.

        Et voi siis vedota lääkärien kollegiaalisuuteen, koska kuka tahansa voi tutkia. Jopa sinä. Ja kuten olen ennenkin todennut, nuorin energiahoidosta vertaisarvioidun tutkimuksen julkaissut henkilö on Emily Rosa, joka julkaisi tutkimuksensa 9-vuotiaana. Hän osoitti tuolloin muodissa olleen "terapeuttisen kosketushoidon" huuhaaksi. Eli on aika naurettavaa vedota jatkuvasti tuohon, että lääkärit eivät vapaaehtoisesti tutki huuhaahoitoasi ja sinä itse et pelkän kansakoulun käyneenä ja varattomana pysty tai kykene.

        Kuka tahansa pystyy ja kykenee, jos haluaa. Sinä et halua, koska objektiivinen tutkimus ei tuottaisi toivomiasi tuloksia ja voisi tuhota koko bisneksesi. Haluat julkisuutta, haluaisit, että sinut otettaisiin tosissaan. Näin maksavia asiakkaita kävisi enemmän. Et kuitenkaan halua, että sinua otetaan niin tosissaan, että hoitomuotoasi oikeasti tutkittaisiin, koska sen huuhaaksi osoittautuminen julkisesti kaataisi koko bisneksesi. Olet ikävässä tilanteessa. Sinua ei oteta riittävän vakavasti, mutta et uskalla tehdä asialle mitään, koska pelkäät, että sinut otetaankin yhtäkkiä niin vakavasti, että koko suuri huijaus paljastuu. Ikävä pattitilanne ja tämäkös ärsyttää ja saa katkeroitumaan. Ymmärrän täysin.


      • Vanellus kirjoitti:

        Et ymmärrä nyt sen vertaa, että ei tieteellisen tutkimuksen teko ole sidottu tekijän akateemiseen, sosiaaliseen, taloudelliseen tai muuhunkaan asemaan. Tiedettä voi tehdä kuka vain. Ainoa rajoite on se, että on käytettävä tieteellisiä metodeja eli tutkimuksen on oltava objektiivista. Muuten sitä ei noteerata tieteeksi.

        Et voi siis vedota lääkärien kollegiaalisuuteen, koska kuka tahansa voi tutkia. Jopa sinä. Ja kuten olen ennenkin todennut, nuorin energiahoidosta vertaisarvioidun tutkimuksen julkaissut henkilö on Emily Rosa, joka julkaisi tutkimuksensa 9-vuotiaana. Hän osoitti tuolloin muodissa olleen "terapeuttisen kosketushoidon" huuhaaksi. Eli on aika naurettavaa vedota jatkuvasti tuohon, että lääkärit eivät vapaaehtoisesti tutki huuhaahoitoasi ja sinä itse et pelkän kansakoulun käyneenä ja varattomana pysty tai kykene.

        Kuka tahansa pystyy ja kykenee, jos haluaa. Sinä et halua, koska objektiivinen tutkimus ei tuottaisi toivomiasi tuloksia ja voisi tuhota koko bisneksesi. Haluat julkisuutta, haluaisit, että sinut otettaisiin tosissaan. Näin maksavia asiakkaita kävisi enemmän. Et kuitenkaan halua, että sinua otetaan niin tosissaan, että hoitomuotoasi oikeasti tutkittaisiin, koska sen huuhaaksi osoittautuminen julkisesti kaataisi koko bisneksesi. Olet ikävässä tilanteessa. Sinua ei oteta riittävän vakavasti, mutta et uskalla tehdä asialle mitään, koska pelkäät, että sinut otetaankin yhtäkkiä niin vakavasti, että koko suuri huijaus paljastuu. Ikävä pattitilanne ja tämäkös ärsyttää ja saa katkeroitumaan. Ymmärrän täysin.

        En ymmärrä sinua vane, miksi näet EKP.n niin huomattavaksi epäkohdaksi, että asetut kd-tuttavasi v.v:n rinnalle EKP:a pilkkaamaan.
        Inhimillinen kosketuksen puute aiheuttaa paljon kärsimyksiä ja sairauksia suomessakin, koska ihminen on muiden lajikumppaneiden tavoin hyvin riippuvainen juuri koskettelusta.

        PS. Pidän edelleen sinua rovastin vakanssista eläköityneenä, siviilissä pidettynä seuraihmisenä.

        Toivo Lång
        Inkeroinen


      • Vanellus kirjoitti:

        Et ymmärrä nyt sen vertaa, että ei tieteellisen tutkimuksen teko ole sidottu tekijän akateemiseen, sosiaaliseen, taloudelliseen tai muuhunkaan asemaan. Tiedettä voi tehdä kuka vain. Ainoa rajoite on se, että on käytettävä tieteellisiä metodeja eli tutkimuksen on oltava objektiivista. Muuten sitä ei noteerata tieteeksi.

        Et voi siis vedota lääkärien kollegiaalisuuteen, koska kuka tahansa voi tutkia. Jopa sinä. Ja kuten olen ennenkin todennut, nuorin energiahoidosta vertaisarvioidun tutkimuksen julkaissut henkilö on Emily Rosa, joka julkaisi tutkimuksensa 9-vuotiaana. Hän osoitti tuolloin muodissa olleen "terapeuttisen kosketushoidon" huuhaaksi. Eli on aika naurettavaa vedota jatkuvasti tuohon, että lääkärit eivät vapaaehtoisesti tutki huuhaahoitoasi ja sinä itse et pelkän kansakoulun käyneenä ja varattomana pysty tai kykene.

        Kuka tahansa pystyy ja kykenee, jos haluaa. Sinä et halua, koska objektiivinen tutkimus ei tuottaisi toivomiasi tuloksia ja voisi tuhota koko bisneksesi. Haluat julkisuutta, haluaisit, että sinut otettaisiin tosissaan. Näin maksavia asiakkaita kävisi enemmän. Et kuitenkaan halua, että sinua otetaan niin tosissaan, että hoitomuotoasi oikeasti tutkittaisiin, koska sen huuhaaksi osoittautuminen julkisesti kaataisi koko bisneksesi. Olet ikävässä tilanteessa. Sinua ei oteta riittävän vakavasti, mutta et uskalla tehdä asialle mitään, koska pelkäät, että sinut otetaankin yhtäkkiä niin vakavasti, että koko suuri huijaus paljastuu. Ikävä pattitilanne ja tämäkös ärsyttää ja saa katkeroitumaan. Ymmärrän täysin.

        Ymmärrän asenteellisuutesi ja sen puolustamisen. Jokaisella, myös Vanelluksella on vapaus uskoa kuten parhaaksi näkee, mutta Suomen taloudellisessa tilanteessa on mielipuolista olla ottamatta käyttöön ihmisen omia kykyjä. Arvosteluni ei suuntaudu yksittäiseen henkilöön, vaan instituutioiden ylläpitämään valheelliseen käsitykseen ihmisen kyvyistä.

        Onnekseni ei ole ollut älliä päästä opetuksen piiriin ja sen vuoksi olen vapaa ajattelemaan omilla aivoilla. Energiahoito ei myöskään vaadi yliopistotutkintoa eikä markkinavetoista ajattelua, sillä jokainen voi ottaa sen käyttöönsä ja maksaen vain aikaa.

        Tänä aamuna soitti eräs henkilö kysyen; kuinka kauan energiahoito kestää, kun se oli jo lähes kaksi tuntia kääntänyt ja vääntänyt. Hoidonhan voi lopettaa ottamalla keho haltuun ja palata taas normaaliin päiväjärjestykseen. Toinen soittaja kysyi terveysjumpan hiipumisesta ja sovittiin tänä iltana klo 20.00 juuri hänelle kohdistettu kaukohoitosessio.

        Kuten edellä olevasta huomataan olisi tutkijoille töitä, joilla on virka ja värkit sekä pelit ja pensselit, että Vanelluksen kaltaiset saisivat tieteellisesti dokumentoitua tieto. Mutta ja se suuri mutta on se, ettei ’viisaat’ halua nähdä, eikä oikein kuulla.


      • <<< Kuten edellä olevasta huomataan olisi tutkijoille töitä, joilla on virka ja värkit sekä pelit ja pensselit, että Vanelluksen kaltaiset saisivat tieteellisesti dokumentoitua tieto. >>>

        Miksi et tee itse asian eteen yhtään mitään? Miksi ulkoistat vastuun omien yliluonnollisten kykyjesi esiintuomisesta muille? Tekisit ITSE jotain asialle. Ilmeisesti et kuitenkaan halua, koska mitään kykyjä ei ole olemassakaan.


      • Energiahoidossa ei ole mistään yliluonnollisesta kyse, vaan ihmiselle luontaisesta kyvystä normalisoida kehon toimintoja, eli parantaa. Se ettei tämä ole mennyt ’viisailla’ jakeluun on ’viisaiden’ pään sisäisestä, eli ymmärryksen puutteesta ihmisen omia kykyjä kohtaan. ’Viisailla’ on pelit ja vehkeet, virka ja värkit, mutta ymmärryksen puute ja luottamus omia kykyjä kohtaan estää ottamasta niitä käyttöön, joka näkyy myös tieteellisen tutkimuksen puutteena.

        ’Viisaat’ mieltävät olevansa kaiken tämänhetkisen tiedon ylimmällä tasolla, mutta eivät ymmärrä edes oman kehon ominaisuuksia ja mahdollisuuksia hoitaa itseään ja kanssaihmisiä. Voiko tätä sanoa viisaudeksi, mielestäni ei, vaan päinvastoin ylimielisenä typeryytenä kanssaihmisiä kohtaan, kuten Vanellus kommenteillaan osoittaa.


      • EräsKansanparantaja kirjoitti:

        Energiahoidossa ei ole mistään yliluonnollisesta kyse, vaan ihmiselle luontaisesta kyvystä normalisoida kehon toimintoja, eli parantaa. Se ettei tämä ole mennyt ’viisailla’ jakeluun on ’viisaiden’ pään sisäisestä, eli ymmärryksen puutteesta ihmisen omia kykyjä kohtaan. ’Viisailla’ on pelit ja vehkeet, virka ja värkit, mutta ymmärryksen puute ja luottamus omia kykyjä kohtaan estää ottamasta niitä käyttöön, joka näkyy myös tieteellisen tutkimuksen puutteena.

        ’Viisaat’ mieltävät olevansa kaiken tämänhetkisen tiedon ylimmällä tasolla, mutta eivät ymmärrä edes oman kehon ominaisuuksia ja mahdollisuuksia hoitaa itseään ja kanssaihmisiä. Voiko tätä sanoa viisaudeksi, mielestäni ei, vaan päinvastoin ylimielisenä typeryytenä kanssaihmisiä kohtaan, kuten Vanellus kommenteillaan osoittaa.

        Eli et osaa vastata kysymykseen, miksi et itse tee energiahoidon julkiseen tietoon saattamiseksi yhtikäs mitään? Vai miten tuo aiheen vierestä hölinä oikein pitäisi tulkita?


      • Pyytäisin tarkempaa määritelmää siihen, mitä tarkoitat ”yhtikäs mitään”.


      • EräsKansanparantaja kirjoitti:

        Pyytäisin tarkempaa määritelmää siihen, mitä tarkoitat ”yhtikäs mitään”.

        Kysytään sitten niin päin, että mitä toimia olet ITSE tehnyt sen eteen, että tämä täysin tieteelle tuntematon kykysi parantaa ihmisiä "energiahoidolla" olisi tullut yleiseen tietoisuuteen?


      • Äkkipäätä uskoisi maisterin kykenevä tarkentamaan väitettään niin, että kansakoulupohjalta tavan kansalainen sen ymmärtää. Eihän sitä muutoin maisteriksi pääsisikään, ei vallankaan filosofian maisteriksi, eihän.

        Pyytäisin tarkempaa määritelmää siihen, mitä tarkoita ”yhtikäs mitään”. Muut väittämäsi jääköön omaan arvoonsa.


      • EräsKansanparantaja kirjoitti:

        Äkkipäätä uskoisi maisterin kykenevä tarkentamaan väitettään niin, että kansakoulupohjalta tavan kansalainen sen ymmärtää. Eihän sitä muutoin maisteriksi pääsisikään, ei vallankaan filosofian maisteriksi, eihän.

        Pyytäisin tarkempaa määritelmää siihen, mitä tarkoita ”yhtikäs mitään”. Muut väittämäsi jääköön omaan arvoonsa.

        Tarkensin jo muotoilemalla kysymyksen selkeämmäksi enkä lähde nyt mukaan lapselliseen saivarteluusi huonoista sanavalinnoistani. Olen yrittänyt samaa asiaa kysellä sinulta useasti aemminkin. Koska et siihen edelleenkään yrittänyt vastata, tulkitsen ettei sinulla vastausta olekaan.

        Kiitos siis rehellisestä vastauksesta tai paremminkin sen puuttumisesta. Nyt voit sitten hiljaa sisälläsi miettiä, että onko oikein syyttää muita osapuolia (mm. näitä sinun "viisaitasi") siitä, ettei energiahoitosi ole tullut kaikkien tietoisuuteen, jos itse homman keskiössä olevana henkilönä et asian eteen yritä juuri mitään tehdä.

        Olen kuullut, että sinulle tarjottiin jopa tilaisuutta näyttää kykysi. Kulutkin olisi korvattu ja olisit saanut tulla "katettuun pöytään", mutta jostain ihmeen syystä kieltäydyit... Mutta tämäkin lienee "viisaiden" syytä, jotka hyvää hyvyyttään sinulle tätä upeaa mahdollisuutta tarjosivat.

        Filosofian maisteriksi pääsee tekemällä hommia ja ottamalla vastuuta omista asioistaan. Jos olisin ottanut Sinun asenteesi eli istunut, odottanut ja ruikuttanut, miksei kukaan muu hoida asioita puolestani, niin en tosiaan olisi koskaan saavuttanut edes tätä vaatimatonta tutkintoa ja tuskin paljon muutakaan elämässäni. Saavutusten eteen on tehtävä itse töitä, kansanparantaja hyvä. Kannattaisi sinunkin kokeilla joskus.


      • Tähän mennessä en ole saanut yhteenkään esittämääni varsin selkeään kysymykseen vastausta tai kuten edellä perusteluja maisterin väittämiin. Sen sijaan venkoilua, jota ei sivistyneenä itseään pitävältä odottaisi ja vieläpä filosofian maisterilta.

        Kannettu vesi ei kaivossa pysy ja kaivo ehtyy ellei kanna kokoajan lisää. Työtähän se toki vaatii ja toivotan terveyttä ja pitkää ikää, mutta älä ahkeroi liikaa, ettei läiky yli.

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Filosofia


      • Kiitos samoin. Miksi minun pitäisi perustella jotain, kun en ole mitään väittänytkään? Eikö väitteen esittäjä ole se, jonka väitteensä pitää todistaa?

        Sinä se tässä esität väittämiä energiahoidosta, etkä suostu väitteitäsi perustelemaan. Kun sinulta koittaa jotain perusteita vaatia uskomattomille väittämille "kyvyistäsi", niin vastaukseksi tarjoat vain juuri tätä henkilööni menevää naljailua kuten nytkin. Tämä kertoo todella paljon energiahoidoistasi: sinulla ei yksinkertaisesti ole tarjota yhtikäs mitään todisteiksi kyvyistäsi.

        Nyt kun sinua tuo FM-titteli niin älyttömästi kiinnostaa, niin voin kertoa, ettei filosofian maisterit ole opiskelleet filosofiaa. Filosofian maisteri on vain laajalti käytössä oleva akateeminen tutkintonimike. Matemaatikot, fyysikot, kemistit, historoitsijat, kielitieteilijät, biologit, geologit, tähtitieteilijät jne. (lista on pitkä) ovat tutkintonimikkeeltään filosofian maistereita. Pelkkä tutkintonimike ei paljasta mitä henkilö on todellisuudessa opiskellut. Filosofiaa pääaineenaan opiskelevat valmistuvat valtio- tai yhteiskuntatieteen maistereiksi, eivät filosofian maistereiksi. Kumma, ettei akateemisen tutkimuksen ylivertaisena asiantuntijana itseään pitävä henkilö tällaisia perusasioita tiedä...


      • Totta Mooses, ettei kansakoulupohjalta yllä noin korkealle, kuten opetetut oppineet esim. filosofian maisteri yltää.

        Kirjoittamasi osui asian ytimeen ja selvensi paljon filosofiastasi, suhtautumisestasi kanssaihmisiin ja antoi vastauksen siihen, miksi ihmisen olemusta ei ole, eikä haluta tutkia. Kiitos ja näkemiin.

        P.S. Filosofia ja sen puute on oma aiheensa ja siitä myöhemmin.


      • Vanellus kirjoitti:

        Kiitos samoin. Miksi minun pitäisi perustella jotain, kun en ole mitään väittänytkään? Eikö väitteen esittäjä ole se, jonka väitteensä pitää todistaa?

        Sinä se tässä esität väittämiä energiahoidosta, etkä suostu väitteitäsi perustelemaan. Kun sinulta koittaa jotain perusteita vaatia uskomattomille väittämille "kyvyistäsi", niin vastaukseksi tarjoat vain juuri tätä henkilööni menevää naljailua kuten nytkin. Tämä kertoo todella paljon energiahoidoistasi: sinulla ei yksinkertaisesti ole tarjota yhtikäs mitään todisteiksi kyvyistäsi.

        Nyt kun sinua tuo FM-titteli niin älyttömästi kiinnostaa, niin voin kertoa, ettei filosofian maisterit ole opiskelleet filosofiaa. Filosofian maisteri on vain laajalti käytössä oleva akateeminen tutkintonimike. Matemaatikot, fyysikot, kemistit, historoitsijat, kielitieteilijät, biologit, geologit, tähtitieteilijät jne. (lista on pitkä) ovat tutkintonimikkeeltään filosofian maistereita. Pelkkä tutkintonimike ei paljasta mitä henkilö on todellisuudessa opiskellut. Filosofiaa pääaineenaan opiskelevat valmistuvat valtio- tai yhteiskuntatieteen maistereiksi, eivät filosofian maistereiksi. Kumma, ettei akateemisen tutkimuksen ylivertaisena asiantuntijana itseään pitävä henkilö tällaisia perusasioita tiedä...

        ’Viisaiden’ Filosofinen pähkäily ihmisen olemuksesta on rajautunut fyysisten osiensa summa käsitykseen ja siitä käsityksestä tutkittuun tietoon opetetut oppineet pitävät itsepintaisesti kiinni. Filosofinen ajattelu näyttäisi olevan varsin vierasta ihmisen yksipuolisesti fyysisenä olentona näkevien keskuudessa.

        Tästä selväkielistä tekstiä Vanelluksen kirjoittamana.


    • vainminunajatusonoikea

      En usko sinua Toivo! Ei Vanelius voi olla rovasti! Pilkkaa ja haukku toisia osoittamatta minkäänlaista empatiaa! Ei voi olla rovasti, kun ei kunnioita ketään muuta kuin itseään!
      Vanelius on varmasti pettynyt johonkin saamaansa vaihtoehtoiseen hoitoon ja on nyt sitten lähtenyt vastustamaan ja pilkkaamaan kaikkia vaihtoehtoisia hoitoja ja toisinajattelijoita!

      • Eittämättä vane on paljon lukenut humanisti, vaikka edustaakin kreationistisia arvoja. Minullekin vane suositti avohoitoa, kun pimeämpi tapaus v.v on vuosia vaatinut minulle lopunikäistä psykiatrista hoitoa.

        Sekin, että vane sanoi olevansa vakaumuksellinen ateisti, ei osoita, etteikö toisetkin teologit sanoisi omassa mielessään noin.. Vane sen vaan kirjasi nettiin.

        Ollessaan vielä pappina, "vane" lohkaisi meikästä paikkakunnan lehteen 'miehenä joka tietää kaiken'.
        Kirjoitin nimelläni muutamia yleisö-osasto juttuja. Ne olivat kiivaalle vanelle kauhistusta ja jumalien pilkkaamista


      • capt.cöpenick kirjoitti:

        Eittämättä vane on paljon lukenut humanisti, vaikka edustaakin kreationistisia arvoja. Minullekin vane suositti avohoitoa, kun pimeämpi tapaus v.v on vuosia vaatinut minulle lopunikäistä psykiatrista hoitoa.

        Sekin, että vane sanoi olevansa vakaumuksellinen ateisti, ei osoita, etteikö toisetkin teologit sanoisi omassa mielessään noin.. Vane sen vaan kirjasi nettiin.

        Ollessaan vielä pappina, "vane" lohkaisi meikästä paikkakunnan lehteen 'miehenä joka tietää kaiken'.
        Kirjoitin nimelläni muutamia yleisö-osasto juttuja. Ne olivat kiivaalle vanelle kauhistusta ja jumalien pilkkaamista

        Hienoa salapoliisin työtä herra capt.cöpenick. Olet varmaankin päätynyt tähän johtopäätökseen lukemalla vanhoja kirjoituksiani? Esim. seuraava vastaukseni kemiapalstalla osoittaa kiistattomasti, että vastaaja on eläköitynyt humanisti-teologi-hörhöpastori eikä suinkaan luonnontieteilijä, joka hän väittää olevansa. Vai mitä sanot:
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/11323670#comment-60433023

        Koitapa nyt jo herätä tähän todellisuuteen. En ole se joksi minua luulet.


      • LeChateliur

        Vanelius on pahasti etikkahapoilla ja sen kyllä huomaa Vaneliuksen kirjoituksista, että happoemäs tasapaino on pahasti etikkahapoilla, niin kitkeriä ja pahansuopia ja katkeria ovat Vaneliuksen kirjoitukset muita ihmisiä kohtaan.


      • cöpenick
        LeChateliur kirjoitti:

        Vanelius on pahasti etikkahapoilla ja sen kyllä huomaa Vaneliuksen kirjoituksista, että happoemäs tasapaino on pahasti etikkahapoilla, niin kitkeriä ja pahansuopia ja katkeria ovat Vaneliuksen kirjoitukset muita ihmisiä kohtaan.

        Oikein LeC !
        Vanellakin selvittämätön kriisinsä. Poika haluaisi olla ateisti, mutta kristillinen vakaumus vaatii pysymään ruodussa, kristinopin kahleissa.
        On liittoutunut skitsofreenisen v.v,n kanssa. Hamoja haikuja ikäukot latelevat.
        Vane kuitenkin 10x suvaitsevampi koska on pöntöstä heitänyt liperit kaulassa mekko yllään legendaa useassa seurakunnassa. Lapinjärvelläkin.


    • vanelius

      BUUIUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
      BOOOOOOOOOOOOOOH
      SULLE
      SANON MINA VANELIUS

    • Tuli tuota hyötyliikuntaa harjoitettua niin, että toisessa kädessä ei ole mitään voimaa. Pitänee jotain Gallisalia siihet etsiä, että sais nukkua.
      Leposäryn torjumisessa jotenkin tähän asto onnistunut, mutta näin pahana tuo romu olkapää ei ole ennen ollut.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      184
      1784
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1046
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      981
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      980
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      976
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      974
    10. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      973
    Aihe