Vatipää holmlundin aivopiru:

Tri.Sorbusnappo

Ulkomaalaisten työntekijöiden tarveharkinta poistettava! Läskiperse kuuluu kykypuolueeseen.....

31

128

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • siinä_syy

      Läskiperseen suku pyörittää valtavaa mamubisnestä Satakunnassa.

      • Absurdi

        Pidetään kiinni siitä, että jos tuo nainen saa avata sanaista arkkuaan mediassa, siltä pitää vaatia täydelliset ja kattavat kustannuslaskelmat. Naisen poliittinen valta pitäisi saada kuivumaan kasaan. Hiton "epämiellytävä henkilö".


    • dfsdsdsdfsdf
      • eroaon

        Soini ottaisi Filippiineiltä ahkeria ja Hölmlund Somaliasta loisia.


      • jsjgfds

        Valehtelet! Ei kannata Holmlundin ehdotusta.


      • asdedasasassadsda

      • Kokoomuksen_Kataisen

        mielestä 1,8 miljoonaa olisi sopiva määrä. https://www.youtube.com/watch?v=1H4byTP1q9s


      • wetrwerwerwewer
        Kokoomuksen_Kataisen kirjoitti:

        mielestä 1,8 miljoonaa olisi sopiva määrä. https://www.youtube.com/watch?v=1H4byTP1q9s

        Katainenhan siteeraa tuossa Tilastokeskuksen esittämiä laskelmia vanhushuoltoon ja eläkkeidenmaksukykyyn liittyvistä väestöluvuista, senkin idiootti.


      • 3Timo

      • Katainen_sanoo
        wetrwerwerwewer kirjoitti:

        Katainenhan siteeraa tuossa Tilastokeskuksen esittämiä laskelmia vanhushuoltoon ja eläkkeidenmaksukykyyn liittyvistä väestöluvuista, senkin idiootti.

        ihan selvästi että "Kokoomus kannustaa maahanmuuttoa, tervetuloa"


      • sdfsdfsdsdfds
        3Timo kirjoitti:

        Kokoomus vai?! :D

        Oiskohan sun aika jo siirtyä laitishoitoon ku tää avohoito ei oikee näytä soveltuvan sulle? :/

        Taidat itse olla avohoidon tarpeessa.
        Timo Soini antoi saksalaislehdille vuonna 2012 haastattelun, jossa hän nimenomaan kiitti Kokoomusta tämän lain laatimisesta:

        ”It has been tightened a lot, because of the pressure from the opposition and also by national coalition party. Has been very good in fact that for example now the number of asylum seekers has collapsed, so the legislation correcting the current shortcomings on this issues have been functioning. I am rather pleased that the situation is now very good.”

        Suomennos: "Sitä (maahanmuuttopolitiikkaa) on kiristetty paljon opposition vaatimuksesta ja myös Kokoomuksen ansiosta..."

        http://reijaharkonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/121195-soini-haluaa-mutta-ei-halua-vastaanottaa-pakolaisia


      • reteraeretrert

      • KovaKovaaVastaan
        asdedasasassadsda kirjoitti:

        Holmlundin ehdotus tarkoittaa sitä, että maahan tulee päästää ne henkilöt, joilla on Suomessa TYÖPAIKKA valmiina odottamassa.

        Holmundin kokoomus lopetti somalien maahanmuuton Suomeen: http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/313196/AL Lain kiristys vahensi somalialaisten perheenyhdistamisia

        Me aletaan käyttää jatkossa "peluri-poliitikkoihin" ns. henkilöstökustannuslaskentaa. Tänne ei tuoda mitä sattuu. Koska meille itselle on valtavan tiukat kriteerit, se astuu voimaan just' nyt puoluepolitiikkojen "velttoperse-lepsuiluun". Siitä tehdään loppu, näitä tyyppejä ei nosteta päättäjien asemaan.

        Sekä kepu että kokoomus tai muut samanmieliset pannaan maksamaan kustakin tänne tulijasta, jonka tuottavat joku vakuutusmaksu. Se AY-liike pystyy tappelemaan, jos tajuavat. Se pitää nostaa kommenttipalstoilla esille uutena vaatimuksena. Pannaan niille pakolliset korvausmaksut itselle, jos tuovat tänne ihmisiä, joille ei ole palkkatyötä ja itse maksamaansa asuntoa. Niitä ei yleisvaroista pidä ottaa, eikä varsinkaan synnyttäjiä, kun sukupolvikaupalla ovat hoitohenkilökunnat Suomessa meitä itseä opettaneet ehkäisemään, se kuuluu opettaa myös tulijoille, koska ei niitä pirukaan pysty "patjoille ruokkimaan" täällä ilman Nokian kaltaista vientiyritystä (=maailman suurin kännykkävalmistaja aikoinaanm, n. 126 toimipaikkaa ympäri maapalloa parhaimpina aikoina).


      • SeSiitä
        reteraeretrert kirjoitti:

        Samaan tapaan, kuin Persujen Soini kannustaa maahanmuuttoa: http://www.verkkouutiset.fi/politiikka/Soini_Filippiinit-11456

        Tehköön Soini mitä vi...tua haluaa. Ei kiinnosta, tämä on ay-liikkeen asia.


      • Kuules_nyt_Vesa
        reteraeretrert kirjoitti:

        Samaan tapaan, kuin Persujen Soini kannustaa maahanmuuttoa: http://www.verkkouutiset.fi/politiikka/Soini_Filippiinit-11456

        puolueesi on jälleen kerran saanut maahan ennätystyöttömyyden ja myynyt pilkkahinnalla kaiken valtion omistaman ulkomaille jonka lisäksi on Kokoomus taas kerran järjestänyt maan velkaisemmaksi kuin koskaan.


      • ersatrwsaeerer

      • waIer
        Katainen_sanoo kirjoitti:

        ihan selvästi että "Kokoomus kannustaa maahanmuuttoa, tervetuloa"

        "Tervetuloa TÖIHIN". Kokoomus ei halua sosiaalipummimaahanmuuttajia.


      • mikä_etteis

        Kyllähän filippiinityttöjä voitaisiin tänne muutama tuhat ottaa


      • Missään_vaiheessa
        waIer kirjoitti:

        "Tervetuloa TÖIHIN". Kokoomus ei halua sosiaalipummimaahanmuuttajia.

        Katainen ei sano tommosta vaan sanoo "tervetuloa me tarvitsemme tekijöitä" ja vankkoina perusteluina on että varmaan tulevaisuudessa maailmasta löytyy joku vakavarainen pankki. Toi juttu on vuodelta 2008 ja siinä Katainen sanoo myös että vuoden 2011 alusta on lama loppu.


    • nimikin

      Hölmölund.

    • EpäkiinnostavaPoliitikko

      Yes, täysin samaa mieltä. "Lihava ja tyhmä" nainen, jolla taitaa olla ihan ikioma "lehmä" ojassa. Osaa vetää kotiinpäin, muu suodatus puuttuukin. Eikös suvussa olekin hotelli pikamajoitusta varten maahanmuuttajille Helsingin keskustassa? Tuo ihminen on ollut aina "järkyttävän tyhmän oloinen", kaikkine ehdotuksineen. Ilman analyysejä rouvalle portit auki ja näin ollen tuhoaa koko järjestyneen yhteiskunnan Suomessa. Pitäisi saada "porttikielto politiikkaan", hän on "vaarallinen" henkilö päättämässä.

      Ei taida olla mitään muuta koulutusta kuin jotain hoiva-alaa. Tuloksesta sen huomaa, hän ei kykene laskemaan ollenkaan siirtotyövoiman aiheuttamia miinusmerkkisiä vaikutuksia yhteiskunnassa. Siltä on suodatin nyt täysin auki. Rouvan työvoiman kuljetuksen "piikki on auki". Tuo saa aikaan tunteen, että nyt kyllä toivoisi, että elettäisiin kovassa mafiassa, joka tekisi tädille hankalaksi jatkaa politikointia. Hän on mitä on, mutta miten joku voi tuota purematta niellä. Miksi kokoomus haluaa näitä "maatiasakkoja" lypsämään yhteiskuntaa johtaviin asemiin?

      Politiikka 9.2.2015 klo 14:43 | päivitetty 9.2.2015 klo 14:43
      Kokoomus avaisi portit ulkomaiselle työvoimalle – demariedustaja hämmästelee
      http://yle.fi/uutiset/kokoomus_avaisi_portit_ulkomaiselle_tyovoimalle__demariedustaja_hammastelee/7792136

      • BrititJarruttaaNytJuuri

        Jos Holmlund jatkaa omaa puhettaan entiseen malliin aletaan palstoilla vaatia tarkkoja työpaikkatietoja, täysin täsmällisiä sijoitusmääriä, ammattimääriä, mistä maasta, ketkä olisivat tulossa. Tätä ei tulla päästämään läpi niin, ettei kaikkea tulijoista laiteta julkiseen mediaan näkymään.
        Järjestäytynyt yhteiskunta ei tarvitse islmamisteja edes Filipiineiltä, Intiasta tai Pakistanista yms. Sitäpaitsi, koulutustasovaatimukset pitää saada kriteeriksi. Ei tätä meidän Suomea kannata pilata kuten Ruotsi on pilattu, ilman mitään laatukriteerejä otetaan porukkaa, joille ei ole määritelty tarkkaa sijoituspaikkaa ja sitä, kuka niille palkan maksaa. Pitää tietää, kuinka pitkä työsuhde on kyseessä, mitä aikovat sen jälkeen tehdä, jäävätkö norkoilemaan työttöminä.

        Jos meiltä vaaditaan työkyvyttömyyseläkkeelle tai työttömyysturvaan täysin täsmätiedot, se on varmaa, että kokoomuksen roudaamaan porukkaan aletaan vaatia täydellinen henkilökartotus ja rahoitusssuunnitelma, sekä kuka maksaa työttömyyden ja asumisen. Perheistä puhumattakaan. Nostetaan tästä oikein suuri meteli nyt ennen vaaleja. Ammattiliittojen asioita itseasiassa.

        EU:n Juncker pitää kiinni massamaahanmuutosta, mutta Iso-Britannia ei sitä purematta niele, tehdään sama täällä.


    • dsfrwerwwer

      Työvoiman tarveharkinnan poistaminen on lisäksi Kepun vaaliohjelmassa virallisena tavoitteena. Joten taitaa olla tuntematon juttu näille palstan kumipäille, kun jotakin yhtä Holmlundia täällä tuosta asiasta ihmettelee.

      • NiistäEiOleApua

        Kepuhan on täysin turta yleisön ehdotuksille, kuten persutkin. Miten ne voisivat omien etujensa ajamiseltaan ketään ulkopuolista auttaa? Ei niistä ole siihen. Jos joku haluaa laki- tai valtioapuetuja se menee vanhoihin puolueisiin ajamaan etujaan ihan samaan malliin kuin Putinin oligarkit. Ei sillä touhulla ole mitään linkkiä normaalielämään tai työssäkäyntiin. Tulevat lähinnä hoitamaan omaisuusasioitaan, tekevät sääntöjä sitä varten. Joskus porukkaan eksyy joku enemmän haluava, joka alkaa jaella valtion rahoja EU-tukipaketteina ja avaamaan ovia EU:n nokkamiesten vaatimukslle massamaahanmuutosta yms.

        Ei niitä voi suremaan jäädä, meidän työttömien pitää hoitaa tämä asia ilman puolueellsita päätäntää ja yhteiskunnan kuoramasta syöjiä. Jos joku ymmärtää, tätä varten pitää järjestäytyä ja koota voimat yhteen.


    • Totuuskomissio

      Hyvinhän nämä hoitelee omia bisneksiään meidän rahoittamana. Kauanko, riippuu ollaanko "lampaita" vielä pitkäänkin??

      • trytrtyrtytry

        Ilmeisesti olette, koska gallupien kärjessä on Kepu, jonka VIRALLISEEN VAALIOHJELMAAN sisältyy työvoiman tarveharkinnan poistaminen. Näyttää siis tarveharkinnan poistamiselle olevan kansan vankka tuki takanaan.


    • Demariksi

      Lammas sanoo mää, mää, mää!

    • isovatipäässä

      juu iso vatipää onkin homluntti ...

    • hölmblunt

      Homplunt meinaa laskuttaa Suomen valtiota ihan miten haluaa. Tuollaiset konnat ovat pahaksi maallemme...

    • kaalimaanpukki
    • Sontakokkares

      Kokkare sai toiveensa läpi, kun mamujen kiintiöitä nostetaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      240
      2115
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      154
      1368
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      53
      1260
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1025
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      989
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      930
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      211
      923
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      825
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      649
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      640
    Aihe