Totuus Venäjästä 6

True-TV

Totuus Venäjästä 1: http://keskustelu.suomi24.fi/t/13346652
Totuus Venäjästä 2: http://keskustelu.suomi24.fi/t/13382970
Totuus Venäjästä 3: http://keskustelu.suomi24.fi/t/13395255
Totuus Venäjästä 4: http://keskustelu.suomi24.fi/t/13423520
Totuus Venäjästä 5: http://keskustelu.suomi24.fi/t/13449274
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Saatana saapuu Moskovaan.

Venäläinen poliitikko, ex-varapääministeri ja tunnettu Putin-kriitikko Boris Nemtsov, 55, surmattiin perjantaina kadulle Moskovassa. Murha tapahtui vain kivenheiton päässä Kremlistä, aluella joka on tarkoin vartioitu. Kremlin lähiympäristö sananmukaisesti kuhisee 24/7 FSB:n agentteja ja poliiseja, kameravalvonta on yksi tehokkaimista koko maailmassa. Kaikesta huolimatta tilausmurha tapahtui melkein Putinin virkahuoneen ikkunan alla - hän saattoi jopa nähdä sen:
https://maps.google.com/maps?ll=55.74917,37.62444&q=55.74917,37.62444&spn=0.002,0.002&t=h&hl=fi

Boris Nemtsov ei ole säästellyt sanojaan arvostellessaan Vladimir Putinia. Boris Nemtsov kirjoitti oppositioaktivisti Leonid Martynjukin kanssa raportin, jonka mukaan Putin nauttii hulppeista etuisuuksista, joita kruunupäätkin voivat kadehtia. Nemtsov ja Martynjuk koostivat presidentin elämästä raportin, jonka sanomaa havainnollistettiin runsaalla kuvamateriaalilla.

Ensi viikolla Nemtsovin oli määrä esittää raporttia Venäjän armeijan toimista Ukrainassa. Kyllä, luit oikein: Venäjän armeijan. Putinin hallinto on toistuvasti kiistänyt Venäjän toimittaneen aseita terroristeille tai muulla tavoin osallistuneen Ukrainan sotaan. Raportin sisältö on toistaiseksi onnistunut pysymään salassa, mutta kuten sanotaan uhkaus on pahempi kuin sen toteuttaminen. Putinin henkinen kantti ei enää kestänyt.

FSB on aloittanut murhatutkimukset. Ensimmäiseksi teokseen sen edustajat takavarikoivat Nemtsovin moskovan asunnosta kaiken sen, mikä voisi "auttaa" selvittämään murhaa - lakeijat määrättiin tuhoamaan kaikki todisteet edellä mainitusta raportista.

30

50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • bot-killer

      Venäjällä on alkanut terrorin aikakausi - kaikki toisinajatelijat ovat nyt vapaata riistaa. Putin ja sen tukijat ovat tehneet kaikkensa viha-ilmapiirin luomiseksi, antaneet vapaat kädet nationalisteille, tappajille ja terroristeille. Näkyvän oppositiojohtajan murha Moskovan sydämessä on Putinin kannalta erittäin huono juttu - petturin lähtölaskenta on alkanut ja pian se eliminoidaan lopullisesti.

      http://city-color.ru/photo/lj/martin/sobytiya2/killnemcov1/001.jpg
      http://city-color.ru/photo/lj/martin/sobytiya2/killnemcov1/002.jpg
      http://city-color.ru/photo/lj/martin/sobytiya2/killnemcov1/003.jpg

      R.I.P

      • tryue563

      • mnnnnbvcz

        "Nemtsov’s Questionable Ties to US Agitators

        Nemtsov had led US-backed opposition protests for years. In 2012, he was caught literally walking into the US Embassy in Moscow to meet with then newly appointed US Ambassador to Russia, Michael McFaul who had serve on the board of directors of Freedom House and the National Endowment for Democracy (NED).

        The significance of this cannot be overstated.

        It was in 2004, when Michael McFaul would write in the Washington Post in an op-ed titled, “‘Meddling’ In Ukraine Democracy is not an American plot,” that:

        Did Americans meddle in the internal affairs of Ukraine? Yes. The American agents of influence would prefer different language to describe their activities — democratic assistance, democracy promotion, civil society support, etc. — but their work, however labeled, seeks to influence political change in Ukraine. The U.S. Agency for International Development, the National Endowment for Democracy and a few other foundations sponsored certain U.S. organizations, including Freedom House, the International Republican Institute, the National Democratic Institute, the Solidarity Center, the Eurasia Foundation, Internews and several others to provide small grants and technical assistance to Ukrainian civil society. The European Union, individual European countries and the Soros-funded International Renaissance Foundation did the same.

        Added to McFaul’s confession, are similar reports such as the Guardian’s 2004 article titled, “US campaign behind the turmoil in Kiev,” which reported:...

        http://journal-neo.org/2015/02/28/russia-us-backed-opposition-leader-gunned-down-in-moscow/


      • hyssss

        >Hys hys, ei noista saa kertoa, eihän valtamediakaan niistä ole kertonut.


    • Kill_putin

      Natsihomo "pikkupili" putin ei edes uskalla poistua kremlistä. Hyvä niin, raitis ilma voi olla tappavaa.

    • bot-killer

      rusakkotrolli kirjoitti: "Ja keitähän ne toisiajattelijat on"

      Toisinajattelijoita ovat ne, jotka eivät halua ryhtyä diktaattorin armeijaan, eivät halua terroria ja verenvuodatusta. Andrei Saharovin kaltaiset toisinajattelijat eivät vaikeuksista huolimatta ole vaihtaneet rehellisyyttä ja kunniaa narrin palkkaan.

    • historian_kirjat

      Venäläinen kirjailija Leo Tolstoi kirjoitti jo toissa vuosisadalla näin:

      "On olemassa kaksi erilaista Venäjää. Toinen on Kiovan Venäjä, joka omaa vankat juuret jos ei maailman niin ainakin Euroopan historiassa. Tuo Venäjä ymmärsi hyvyyden, rehellisyyden ja oikeudenmukaisuuden arvot samalla tavalla kuin läntinen Eurooppa.

      Sitten on toinen - villi, eläimellinen, mongolian taigassa kovettunut Moskovan Venäjä, joka asetti itselleen olemassaolemisen ihanteeksi veriset raakuudet ja ennennäkemättömät julmuudet. Tämä venäjä kieltää kaiken sivistyksen ja on kautta aikojen ollut euroopan pahin vihollinen."

      p.s. Mongolian taigalla Tolstoi tarkoittaa jälkimmäistä venäjää Mongolian ikeen alla 1200-1400-luvulla.
      https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Mongol_and_Tatar_raids_against_Rus'

      • PutininPerikato

        ...Saa nähdä koska on mennyt ohi sen yksinvaltiaan kansallissosialismin ajan, joka ruoski, haavoitti, repi alas. Sen sijaan viellä tulee uusi aika, joka parantaa ja rakentaa jälleen Venäjän uudestaan murhaaja natsismikleptokratian raunioista...


    • Halla-ahon_äänestäjä

      Kremlin diktaattori Putinin vastustajia on teloitettu ennenkin. Ei vain Litvinenko jonka Putin teloitti agentti Lugovoin avulla Lontoossa Mayfairin kaupunginosassa Millenium-hotellin Mänty-baarissa ja Trotski, jonka Stalin teloitti agentti Mercaderin avulla Coyoacanin kaupunginosassa yksityistalossa Mexico Cityssä

      Stalin ja Putin eivät siedä vastaansanomista, vaan viikatemies korjaa tai keskitysleiri ja suljettu hullujenhuone. On käsittämätöntä, että Suomessa jotkut haluavat käydä FennoRussovoimakauppaa ja vastaavaa Stalinin ja Putinin kanssa ja nöyristellä heidän edessään. Putin on entinen Stalinin järjestön KGB:n palkkaama vakooja leninistiseltä kaudelta.

      http://www.bloombergview.com/articles/2015-02-28/nemtsov-s-murder-shakes-russian-opposition
      Putin's opponents have turned up dead before.

      Russia's president has sent rival oligarchs and punk bands to prison camps. He has shut down television stations and banned nongovernmental organizations. But the murder of Boris Nemtsov is now raising the question among opposition figures whether the Kremlin would go even farther.

      • amiehäse

        Mistä löytyisi se paikallinen Eugen Schauman


    • macmiller

      putinin päälle voi surutta kaataa kaikki mahdolliset haukkumailmaisut, hän on totisesti ne kaikki "ansainnut" valehteluillaan ja muilla rikollisilla toimillaan! Olio on nykyajan pahinta saastaa, mikä kahdella jalalla kulkee;)))

    • Mongolian_Tsaari

      Mitä tiedetään putinin vanhemmista (nimi tarkoituksella pienellä)? Ei juuri mitään. Se herättää vahvat epäillyt siitä, että nuori putin kasvoi Pietarin likaisissa viemäreissä, imppasi myrkkyjä ja poltteli hyvinkin vahvoja aineita. Ei voi sulkea pois sitäkään mahdollisuutta, että vahvemmat urokset pitivät häntä "narttuna" tyydyttäessään omia haluja yhä uudestaan ja uudestaan. putinin ja sen kannattajien "Emme unohda, emme anna anteeksi"-motto kertoo paljon tsaarin kokemista vääryksistä lapsuus- ja nuoruusvuosina. Olisivat vain tappaneet mieshuoran silloin, maailma olisi ollut parempi paikka elää.

      • itsepäinen

        Vaikuttaa ihan Obamalta, joka Kenian lummeissa vietti lapsuuttaan, kunnes valkoinen äiti hinasi hänet Hawaijille uudesti syntyneeksi USAlaiseksi! Siksi Obama ei ole koskaan oppinut muuta kieltä, kuin englannin!


      • plussaaja


      • Mongolian_Tsaari
        itsepäinen kirjoitti:

        Vaikuttaa ihan Obamalta, joka Kenian lummeissa vietti lapsuuttaan, kunnes valkoinen äiti hinasi hänet Hawaijille uudesti syntyneeksi USAlaiseksi! Siksi Obama ei ole koskaan oppinut muuta kieltä, kuin englannin!

        Oppinut englantia paremmin, kuin ryssätrolli, joka ei erota totuutta valheesta eikä todellisuutta harhoista.

        http://en.wikipedia.org/wiki/Barack_Obama_citizenship_conspiracy_theories


    • True-TV

      Venäjän Internetiä valvova viranomainen Roskomnadzor on sulkenut yli 800 nettisivustoa. Venäjän viranomaisilla on ollut mahdollisuus sulkea ilman tuomioistuimen päätöstä Internet-sivustot, joita on syyttäjän toimesta epäilty "ääriryhmien" ylläpitämiksi. "Mustalle listalle" olivat joutuneet monet oppositiohahmot ja presidentti Putinin arvostelijat.

      Tänään Roskomnadzor ilmoitti yllättäen poistavansa rekisteristä joidenkin oppositio sivustojen estot. Veto on poikkeuksellinen, koska täytyy muistaa, että viikonloppuisin Venäjä pysähtyy täysin - yksikään virasto ei ole auki (FSB on tietysti poikkeus) eikä Roskomnadzor ole aikaisemminkaan sortunut hallinnon kannalta "petturimaiseen" toimintaan. Alkoiko peruna alkaa olla liian kuuma, sillä viimeöisen Boris Nemtsovin murhan jälkeen areenalla on muotoutumassa täysin uudet pelisäännöt.

      • 26121991

        Se olisi kova paikka suomalaiselle rysstrollille, kun netti suljettaisiin.

        Jopa jouluaattona riitti tällekin saitille vihaviestejä.

        Uskomatonta mitä luusereita tässä maassa onkaan...kuolema luusereille.


    • pörömoko

      Jos toi hamppari olisi ollut tärkeä,ja pelännyt henkensä puolesta. Miksi se olisi kävellyt suurkaupungissa keskellä yötä jonkun huo,ran kanssa.?
      Länsimedian keksimä koko juttu.Tavallinen hamppari se oli,niinkuin Kremlistäkin todetaan.

      • bot-killer

        Länsimedia keksi murhan? Kyllä nämä ryssätrollit taitavat olla aika vajakkeja.


      • 26121991
        bot-killer kirjoitti:

        Länsimedia keksi murhan? Kyllä nämä ryssätrollit taitavat olla aika vajakkeja.

        No shit Sherlock!


    • Villi_Itä

      Vain kuuluisat ja tunnetut toisinajattelijat pääsevät otsikoihin Venäjällä, siinä vaiheessa kun heidät tapettu. Ruohonjuuritason toisinajattelijoita kuolee väkivaltaisesti viikoittain. Maailma ei heistä tiedä, eikä myöskään pidetä isompaa meteliä.

    • käry_kävi

      Nemtsov haudataan lähipäivinä ja silloin nähdään, mikä Putin on miehiään. Osallistuminen hautajaisiin tai niistä pois jääminen ovat yhtä huonot vaihtoehdot.

      • bot-killer

        Putin pelasi korttinsa huonosti. "Taitavana strategina" hänen olisi pitänyt tietää, että tilanne, jossa ei ole enää yhtään hyvää vaihtoehtoa, tarkoittaa kuolemaa. Paradoksaalista kyllä syntynyttä tilannetta voidaan kutsua "Putinin motiksi".


    • pate_patologi

      On täysin selvää, että Venäjä on nyt vapaassa pudotuksessa. Selviääkö hallinto edes maanantaihin asti, kun rytmihäiriöt ovat noinkin vakavat ja huomenna sadat tuhannet ihmiset marssivat kaduille osallistuakseen surumarssiin ja antaakseen potilaalle sokkihoitoa.

    • silmä-silmästä
      • 26121991

        Kyllä tuollaisen sanomisesta jo lähtee henki sananvapauden kehdossa, Venäjän federaatiossa:)


    • True-TV

      Tänään Venäjällä on ratkaisun paikka. Kansan täytyy valita: joko syöstä putlerin hallinto vallasta ja jatkaa kehityksen tiellä tai piiloutua maan alle ja toivoa, ettei musta surma kosketa itseään.

      Venäjällä opposition kannattajat järjestävät tänään muistomarssin perjantaina murhatun oppositiojohtaja Boris Nemtsovin muistoksi. Pelkästään Moskovassa tapahtumaan odotetaan osallistuvan yli 100 000 ihmistä. Muistomarssi alkaa kello 15 paikallista aikaa ja sen reitti kulkee Bolshoi Moskvoretskin sillalle, jossa Nemtsov ammuttiin. Paikka on kivenheiton päässä Kremlistä.
      https://maps.google.com/maps?ll=55.74917,37.62444&q=55.74917,37.62444&spn=0.002,0.002&t=h&hl=fi

      • uivat.rysään

        Tuskinpa marssijoita on yli 30 000 koska kaikki kuvataan tarkasti
        jotta toisnajattelijat saadaan kerralla kortistoitua.


    • putin_kuollut

      Vielä pari tuntia ja alkaa paukkumaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8406
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2565
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      122
      2277
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1946
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1684
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe