Kokemuksia Enduria Travels matkoista..??

Lomalle

Olisko kellään kokemuksia, hyviä tai huonoja, tämän firman matkoista?? Miten toimii, vai onko huijausta koko homma.. Tämä ei ollut lomaosake myyntiä, vaan viikon mittaisia matkoja kaupattiin edulliseen hintaan, ja Suomalainenhan epäilee kun jotain halvalla saa.. :)

75

2914

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaarinatellervo

      Ettei vaan tullut ostettua matkaa ja nyt kaduttaa.. ?

      • Lomalle

        Kyllä, tuli ostettua ja ei, ei kaduta. Halusin vaan kuulla kommentteja ja kokemuksia muilta jotka ovat matkan ostaneet kyseisestä toimistosta..


      • Merilokki2

        Hei
        miten teillä matka onnistui? saitteko lennot täsmäämään


    • simppa39

      Me ostettiin kanssa. Eka loma tehty Mallorcalle hyvin toimii varaus ja hotellit on upeita

    • ninni4555

      Hyvin toimii paketti, tultiin just floridasta kahden viikon matkalta bueno.

    • Rosetteneiti

      4 viikkoa ostettu, nyt matkoja varaillaan. Palvelu ainakin pelaa Endurian henkilökunnan kanssa tässä matkanjärjestely vaiheessa erinomaisesti. Toivon kovasti että myös itse matka olisi onnistunut kokemus.

    • Jspo1964

      Huippu matkatoimisto. Olemme jo 4 matkaa toteuttaneet. Asiakaspalvelu varauspalvelu paras.

    • juurkooli

      Miten te voittekin kehua kyseistä huijari firmaa, meiltä jäi rahat saamatta. En suosittele!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Late42

      Ei missään tapauksessa halvin mahdollinen tapa matkailla mutta varauspalvelu hoitaa kaiken puhelimessa ja hotellit ollut upeita.myös kuljetuspalvelu pelasi hyvin. Annan arvosanan 8 heille.

    • Lomallepitäspäästä

      Me ostimme paketin 2014 helmikuussa, ja nyt on viimeinenkin viikko käytetty. 2 viikkoa käytimme Mexicossa , ja 4 viikkoa floridassa, molemilla reisuilla oli ystävä pariskunta mukana. Itse näimme rahallisen hyödyn koska kaukomatkat hyvään tasoon maksavat tosi paljon. Vielä odottaa voittolomamme tenerifalla. Hyvä paketti endurialla myynnissä suosittelen.

    • Matkailijat

      Hei! Ostimme paketin mutta nyt matkalta palattuamme arveluttaa mitä saamme vastineeksi? Ehkä perumme kaupan mutta saako varausmaksun ta mitään takaisin?

      • kauko.P

        Suomalaiseen perusluonteeseen kaiketi kuuluu epäileminen. Vaimoni kanssa olemme reissanneet heidän hotelleissaan muutaman vuoden ajan ja voin vannoa, että hotelleissa ei ole ollut moittimista ja asiakaspalvelukin vastaa veloituksetta (ei siis maksullista palvelua, vrt.finnmatkat). Suosittelen kokeilemaan ja katsokaa sitten jatkatteko vai ette.


    • Matkakuume213

      Mekin mietimme pitkään peruutusta mutta maksoimme paketin ja he varasivat meille kaksi viikkoa Floridaan Maaliskuulle. . Odotamme matkaa innolla.

    • Junttippikq

      Tulipa ostettua 2 viikkoa 6 viikon tuputuksesta hintaan 1900€. Käsiraha poiti maksaa heti vähän alle 400€. Myyntihenkilö käytti taksilla hotellilla hakemassa luottokortin. Loput maksut sitten muutaman kuukauden sisällä.

      Hieno hotelli siteltiin Atlantico Club Beach Inglesissä.
      Omistajina englantilainen pariskunta ja lopulta varaukset RCI:n kautta.
      Myyvät edullisesti, kun matkatoimistot puuttuvat ketjusta. No, meidän itsepalvelulomat ovat kyllä edullisempia.

      Nut sitten varattiin lomaa ensi vuodelle, mutta ongelmia syntyi heti, kun ei olekaan kahden makuuhuoneen huoneistoja kyseisesä paikassa. Myös vaihtopäivä aina on sunnuntai!
      Muualla muitakin päiviä.

      Ollaan Holiday Clubin viikko-osakkeen omistajia, joten muutoin meillä kolme viikkoa Kanarialla. Sitähän ei saanut kertoa myyjille?!!

      Lahjavikko oli Teneriffa, jonne ei haluttaisi. Se on kuitenkin aktivoitava, kun sinne mennään seuraavan kerran. Vaihto Kanarialle ei onnistunut.

      Kovaa myyntitykitystä on Endurialla kuin Holiday Clubilla sekä Anfilla. Taksi vie , taksi tuo....
      Kovaa oli trafiikki, kun hotellin edessä eräänä päivänä tilannetta seurattiin.

      Outo juttu, että työntekijöillä ei ole omia nimiä sähköpostissa eikä oikein kerro myyntitilanteessakaan kuin etunimen.?

      • PirjoPiir

        Olemme itse lomailleet kyseissä Atlantic Beach Clubissa ja meille kyllä kerrottiin jo esittelyssä, että kyseisessä hotellissa on vain 1 makuuhuoneen huoneistoja. Olettekohan itse ymmärtäneet väärin? Saimme mekin lahjaviikon ja upea oli Beverly Hills Club Teneriffalla. Ja tiesimme myöskin, että kyseistä viikkoa ei saanut käyttää minnekään muualle. Reilu peli kun säännöt selvät.


    • Terhochi

      Kaikki Enduriaa kehuvat ovat mukana juonessa.

      • Hassis

        Jokainen positiivinen kommentti on itse työntekijöiden omia peruja


    • matkaaja60

      Myö ostettiin 2014 2 matkaa ja voitettiin sen yksi sinne Teneriffalle ;) homma toimii hyvin mutta hotellit ei todellakaan sen tasoisia mitä esiteltiin ;) mutta kelvanneet kun eihän siellä olla kuin yötä ;) nyt ollaan menossa viimeiselle viikolle ;) saa nähdä miten tämän hotellin kanssa käy ;) ystävällinen ja auttavainen henkilökunta ;) mutta näihin paikkoihin mihin muutenkin on hankala saada matkoja tähän aikaan vuodesta niin pitää otta sitä vastaa mitä saa. Varmaan tuonne Floridaan saisikin hyvän hotellin mutta kun halutaan espanjaan niin asia on toinen. Oikeesti ollaan aika tyytyväisiä ;) halvemmalla saa kun ottaa matkatoimiston kautta äkkilähtöjä ;) tai varaa ajoissa ;)

    • Esittelyvieras

      Itse matkoista ei ole kokemusta, eikä varmaan tulekaan mutta kerron nyt miten meille homma koitettiin tyrkyttää juuri viime viikolla.

      Olimme saapuneet Playa del Inglesiin lomalle, ja heti ensimmäisenä päivänä kävellessämme rantabulevardia ryhtyi meille juttelemaan myyjä, joka sanoi nimekseen Igor.
      Hän esitteli konseptia, jossa kalliit matkatoimistot voisi jättää välistä pois ja varata paikalliset hotellit suoraan nettipalvelujen kautta. No eipä tässä sinällään mitään ihmeellistä nykypäivänä ole.

      Hänen edustamansa organisaation tehtävänä kun oli edistää Kanarian matkailua ja paikallisia hotelleja, jottei rahat valuisi ulkomaisiin taskuihin.

      Igor oli kielimiehiä, oli kotoisin muistaakseni Bulgariasta ja osasi useita itä- ja länsimaisia kieliä, joten meillä oli sinällään oikein hauska ja mukava juttutuokio.

      Esitteitä meille antaessaan hän yllättäen huomasi, että esitteeseemme kuuluikin päävoitto, joka olisi jokin näistä kolmesta: Tabletti, matkalahjakortti (vast) tai 500 euroa rahaa käytettäväksi. Rahan voisi kuulemma saada myös käteisenä suit sait. Lisäksi luvassa olisi T-paita, pullo valinnanvaraista alkoholia ja ilmainen lounas hienossa ravintolassa. Ainoa ehto olisi, että se pitäisi lunastaa paikan päällä pääkonttorissa (vast.) jossa joutuisi kuuntelemaan noin tunnin esittelyn tästä jalosta toiminnasta ja sen jälkeen pääsisi ilmaisella taksilla takaisin hotellille.
      Igor oli tästä onnessaan, sillä hän hyötyisi merkkitapahtumasta 30 euroa ja saisi vapaapäivän myyntityöstä. Häntä ei kuulemma kiinnostaisi, mitä esitteille (!) sen jälkeen tekisimme, vaikka roskikseen laittaisimme, mutta seuraavan kerran nähdessämme Igor tarjoaisi ensimmäisen kierroksen ”saaren parasta olutta”.
      Esittelykin olisi lyhyt, kun lounasaika uhkasi juuri parhaimmillaan ja esittelijöillä oli yleensä kova hinku lounaalle.

      Mikäpäs siinä kun aikaa oli eikä meillä kiire mihinkään.

      Igor saatteli meidät henkilökohtaisesti taksille, antoi tälle ohjeet ja hyvästeltyämme jatkoi ilmeisesti sitten 30 euron lisätienistiään juhlimaan (= toisen pariskunnan kimppuun).

      Taksi ajeli meidät rantahotellille, jossa huomioni kiinnitti kolmatta metriä pitkä lihaksikas mustaihoinen sisään/ulosheittäjä. Ilmeisesti ulkopuolisia ei tuolla tarvittu? Taksi jatkoi matkaansa ja meidät ohjattiin ilmastoituihin sisätiloihin.

      Sattuipa niinkin mukavasti, että vastassa oli suomenkielinen esittelijä, Heli. Hän kyseli tietojamme, ilmeisesti kartoitti profiiliamme että olisimmeko sopivia uhr… eikun asiakkaita.
      Igor tästä olikin jo vinkannut, niin tokihan meidän profiilimme sopi mainiosti kupletin juoneen.

      No nyt kun esityöt oli tehty, vaihtui esittelijä Anneen Raumalta. Hän ohjasi meidät viereiseen ravintolaan, jossa nautimme virvokkeita. Me sangrian ja oluen ja Anne kivennäisvettä, työssä kun oli.
      Siinä juttelimme matkailusta ja hän piirteli vihkoonsa kuvioita siitä, miten matkatoimistot ottavat välistä huomattavia summia järjestellessään asiakkaita lomareissuille. Heillä oli toki paljon nopeampaa ja edullisempaa.
      Mitään uusia esitteitä tai laskelmia emme saaneet, meille kyllä näytettiin kulunutta esitettä lomakohteista ilman hintatietoja.

      Virvokkeet juotuamme olikin aika siirtyä katselemaan paikallista hotellia, joka kuului tähän ketjuun. Hotelleita (vast.) oli ympäri maailmaa noin 200 000 joista sitten voisi valita sopivan majoituksen 2 – 6 hengen seurueelle. Huoneen hinta kun olisi aina sama.

      Lennotkin löytyisivät näppärästi. Anne ihmetteli, miten me emme olleet löytäneet Kanarialle sen halvempia lähtöjä, hänen järjestelmistään kun löytyisi vaikka miten halpoja lentoja. Merle (jälleen uusi toimihenkilö) olisi kuulemma hyvin avulias järjestämään ja etsimään näitä mahdollisuuksia netin välityksellä. (Tässä vaiheessa tuli mieleen, että kun tämä kerran ei ole matkatoimisto, niin miksi tämä toimii kuten matkatoimisto… noh, kerettiläisyys hiiteen ja asiaan…)

      Tästä siis viimeistään selvisi, että lennot eivät kuuluneet pakettihintaan josta ei vielä oltu puhuttu.

      Hienoja vaikkapa Karibian hotelleita luvassa usealla tähdellä varustettuna – ja sama hinta.

      Nyt lähdettiin katsomaan paikallista majoitusta hotelin yläkerroksiin. Sinällään kyllä hienoa ja siistiä kyseisessä paikassa.

      Lopuksi sitten alakerrassa kahvittelun jälkeen astuikin kuvioon tuo Merle, joka ilmeisesti edusti ”raskasta sarjaa” ja puhui tästä rahapuolesta.
      Vaatimattomalla 5500 euron summalla saisimme 5 viikkoa lomaa, jonka voisi käyttää ilman aikarajoitusta noiden 200 000 hotellin joukosta ympäri maailmaa.

      En innostunut kuitenkaan ajatuksesta maksaa etukäteen tulevaisuuden lomista, joiden ajankohdasta, kohteesta ja kuljetuksista ei vielä ollut havaintoa. Myöskin kuluttajansuojasta tinkaaminen lienee Suomessa erilaista kuin jossakin Kanarialla sijaitsevassa yhtiössä.
      Kun kieltäydyin, tarjottiin pottiin vielä kuudetta viikkoa.
      Totesin, että tämä nyt ei vaan ole meidän juttumme. Kuka takaa, että koko toimistoa on enää pystyssä muutaman vuoden kuluttua?

      -jatk

      • Esittelyvieras

        <jatkoa>

        Nyt naamat näyttivätkin paljolti synkemmiltä, ja Anne totesikin sanasta sanaan, että ”tyhmästä päästä kärsii koko ruumis”. En tiedä, että kumpaako osapuolta meistä hän sitten tarkoitti.
        Tässä vaiheessa viimeistään saalis karkasi käsistä, ja meidät saatettiin tiskille, josta saimme luvatut T-paidat firman logolla, pullon valinnaista suostuttelujuomaa (tarjolla paikallista viskiä, rommia, kirkkaita ja viinejä). Punaviini oli valintani (kaupassa pullo 2,95 euroa ja hyvää tavaraa!).

        Lähiravintolassa olisi annetulla lippulappusella saanut laskusta 15 euron alennuksen ruokailun yhteydessä. Igor muistaakseni lupasi hiukan jotain erilaista…

        Pääpalkintokin arvottiin, ja se (yllättäen) oli matkavoucher, arvoltaan 500 euroa käytettäväksi Teneriffalla. Kohteen nettisivuilla kuitenkin pyydetään 80 euron varausmaksu, joka esittelijöiden mukaan palautetaan, sivuston mukaan ei. Tiedä häntä sitten. Voi jäädä kuitenkin käymättä tuo ”ilmainen” lomahomma.

        Lopuksi olisi saanut taksikuljetuksen omalle hotellille. Jatkoimme kuitenkin omaa reissuamme jalan paria kokemusta rikkaampina.

        No kannattiko tämä?

        Aikaa meni kaikkineen kolmisen tuntia (verrattuna Igorin lupaamaan tuntiin), plussapuolena tutustuimme tähänkin konseptiin ja saimme hiukan virvokkeita ja yhden ohjelmanumeron päivään.
        Hiukan häiritsi, että esittelijöillä ei ollut kuin etunimet ja missään vaiheessa ei ollut painettuja kiinteitä hinnastoja saatavilla. Ehkäpä ”hinnasto” luotiinkin ruutupaperille sen mukaan, mitä kerroimme matkastamme maksaneemme?

        Igoria emme nähneet uudelleen… Seuraavalla kerralla käyn samoilla paikoilla kyselemässä, että jokohan se olut olisi riittävän kylmää…


      • Aikakorahaa

        Hyvä, että löytyy sentään muitakin järkeviä ihmisiä itseni lisäksi. Samanlaiset kokemukset eräistä muistakin maista. Olen aina käynyt heidän esittelyissään ja nauttinut kaikista antimista, mitä on ollut tarjolla. Ikinä ei tulisi mieleenkään panna nimeä alle mihinkään tuollaiseen. Jossain paikassa suuttuivat silminnähtävästi ja hyvä kun eivät käyneet käsiksi. Olimme kuulema tuhlanneet heidän kallista aikaansa
        ihan turhaan!!


      • Sitä_suuttumista_kyllä

        voi ihmetellä, kun vartavasten oikein taksilla ajelutetaan kaikkia hienoja juttuja saamaan ilman mitään velvoitteita. Niinhän se sisäänheittäjä asian selittää.

        Kärsikööt nahoissaan... Taidan mennä toistekkin.


      • Tuolla_kuvissahan_se

      • Ja_työvoimaa_tarvitaan

        https://www.jobilla.com/job/myynti-ja-markkinointityoentekijoeitae

        Kuvaus:

        Oletko kyllästynyt kylmään, pimeään talveen? Haluaisitko elämääsi muutosta? Haluaisitko sinä työskennellä siellä, missä muut vain lomailevat? Enduria Travel S.L. on pitkät perinteet omaava perheyritys, joka kasvaa ja kehittyyy vauhdilla, joka asettaa kovat tavoitteet tulevaisuudella. Yrityksen toimipiste Playa del Inglesissä antaa mahdollisuuden esitellä lomavalikoimaa turisteille ja tarjota heille ainutlaatuisia lomakokemuksia tulevaisuudessa. Uusien tuulien puhaltaessa Full Tour Marketing S.L.U. etsii nyt ennakkoluulottomia, energisiä ja ennen kaikkea positiivisen mielen omaavia suomalaisia myymään ja markkinoimaan Enduria Travel S.L.:n tarjoamia laatulomia suomalaisille turisteille. Työn kesto on sesongin mukaisesti lokakuusta toukokuuhun.

        Jos olet myyntihenkinen ja valmis tarttumaan uuteen haasteeseen, olet juuri etsimämme henkilö. Aiempaa myyntikokemusta ei vaadita, sillä yritys kouluttaa kaikki uudet työntekijät. Ainoastaan asenne ratkaisee! Jokainen myyjä voi menestyä työssä erinomaisesti, kaikki riippuu omasta innostuneisuudestasi ja päämäärätietoisuudestasi. Meille sinun persoonallisuutesi ja ulosantisi ovat paljon tärkeämmät kuin CV:si. Oikea asenne, ahkeruus ja työmotivaatio ovat taatut työkalut menestykseen.

        Me tarjoamme ilmaisen asumismahdollisuuden 2 kuukaudeksi, täyden koulutuksen, viihtyisän ja ystävällisen työympäristön, loistavat ansaitsemismahdollisuudet ja bonukset. 400€ netto/kk provisiot. 35-40 tuntia/viikko.

        Kuulostaako sinunlaiselta työltä?! Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV (suomeksi) osoitteeseen [email protected].
        Lisätietoja www.enduriatravel.com
        HAE


      • KoponenL
        Esittelyvieras kirjoitti:

        <jatkoa>

        Nyt naamat näyttivätkin paljolti synkemmiltä, ja Anne totesikin sanasta sanaan, että ”tyhmästä päästä kärsii koko ruumis”. En tiedä, että kumpaako osapuolta meistä hän sitten tarkoitti.
        Tässä vaiheessa viimeistään saalis karkasi käsistä, ja meidät saatettiin tiskille, josta saimme luvatut T-paidat firman logolla, pullon valinnaista suostuttelujuomaa (tarjolla paikallista viskiä, rommia, kirkkaita ja viinejä). Punaviini oli valintani (kaupassa pullo 2,95 euroa ja hyvää tavaraa!).

        Lähiravintolassa olisi annetulla lippulappusella saanut laskusta 15 euron alennuksen ruokailun yhteydessä. Igor muistaakseni lupasi hiukan jotain erilaista…

        Pääpalkintokin arvottiin, ja se (yllättäen) oli matkavoucher, arvoltaan 500 euroa käytettäväksi Teneriffalla. Kohteen nettisivuilla kuitenkin pyydetään 80 euron varausmaksu, joka esittelijöiden mukaan palautetaan, sivuston mukaan ei. Tiedä häntä sitten. Voi jäädä kuitenkin käymättä tuo ”ilmainen” lomahomma.

        Lopuksi olisi saanut taksikuljetuksen omalle hotellille. Jatkoimme kuitenkin omaa reissuamme jalan paria kokemusta rikkaampina.

        No kannattiko tämä?

        Aikaa meni kaikkineen kolmisen tuntia (verrattuna Igorin lupaamaan tuntiin), plussapuolena tutustuimme tähänkin konseptiin ja saimme hiukan virvokkeita ja yhden ohjelmanumeron päivään.
        Hiukan häiritsi, että esittelijöillä ei ollut kuin etunimet ja missään vaiheessa ei ollut painettuja kiinteitä hinnastoja saatavilla. Ehkäpä ”hinnasto” luotiinkin ruutupaperille sen mukaan, mitä kerroimme matkastamme maksaneemme?

        Igoria emme nähneet uudelleen… Seuraavalla kerralla käyn samoilla paikoilla kyselemässä, että jokohan se olut olisi riittävän kylmää…

        ette siis hankkineet lomia? on niin suomalaista meininkiä kyllä kirjoittaa negatiiviseen sävyyn,vaikkei edes käytä palvelua. Perheemme kanssa olemme matkailleet Endurian kautta jo 3 vuotta ja kunhan varauskäytäntöön totuttelee ,niin asiat kylla hoituu ja lomat ovat olleet tähän asti juuri sitä, mitä oli luvattukin. Meille lomat esitellyt naishenkilö sanoi jo alusta alkaen, etteivät nämä lomat kaikille sovi ja että mitään ei tarvitse hankkia,jollei itse siitä etua näe. Perheemme on vuosittain maksanut yli 3000 € per loma,joten tottakai halusimme kokeiluun mukaan ja olemme todella tyytyväisiä Enduriaan.


      • Lähinnä_kyrsii

        suoranainen päin naamaa valehtelu.
        Igor selitti, että kyseessä on nimenomaan Kanarian matkailun edistäminen, ja että toimistolta saa esitteitä ystäville vietäviksi, toimintaa sponsoroi paikallisradio jne. henkilökunnalla kiire lounaalle... Ilmainen lounas...
        Kukkua kaikki tyynni.

        Jos valehtelu alkaa jo katutasolla, niin mihin asti koko organisaatio onkaan valmis menemään? Mitään painettua materiaalia ei jää kättä pidemmäksi.

        En väitä, että kaikki asiakkaat olisivat tyytymättömiä.
        Esitetty malli saattaa hyvinkin sopia sellaisille, joiden lomat ei ole sidottu kiinteästi vuodesta toiseen tiettyihin viikkoihin, vaihtopäivät sopivat ja löytyy halpoja lentoja... matkaavat isommalla porukalla ja on vara laittaa muutama tonni suureen tuntemattomaan.

        Kerroinkin vain oman näkemykseni ja kokemukseni asioista.

        Täältä lukiessa:
        https://tapanim.blogspot.fi/2011/01/walraffaamme-vahingossa-lomaklubin.html

        Olen ihan tyytyväinen että asiat menivät kuten ne menivät.

        Mutta... Olkaa hyvät ja ostakaa. Rahat ovat (toistaiseksi) ihan omianne!


      • KoponenL

        kiitos vastauksestasi. on silti mielestäni kohtuutonta haukkua matkatoimistoa,jonka matkoja ei edes käytä. Miten voit kritisoida finnmatkoja vain olettamuksesi perusteella? Markkinointi näytti tuovan porukkaa sisään jatkuvasti ja varmasti välillä hieman epärehellisinkin konstein. Mutta ymmärtäähän sen, kun vain tehtävä on saada porukkaa esittelyyn . On myöskin väärin tuomita koko toiminta yhden Igorin perusteella, joka on komissio työssä. Me saimme ostaessamme kaikki materiaalit suomenkielellä,joten sekin virhe lausunto sinulta. Suosittelen ottamaan matkan ensi vuonna takaisin Inglesiin ja kokeilemaan Enduriaa, kirjoittele sitten vasta omakohtaiset kokemukset lomien laadusta ja palvelun pelaamisesta . älä ennen. Se kel onni on, se onnen kätkeköön, eikö?


      • KoponenL
        Lähinnä_kyrsii kirjoitti:

        suoranainen päin naamaa valehtelu.
        Igor selitti, että kyseessä on nimenomaan Kanarian matkailun edistäminen, ja että toimistolta saa esitteitä ystäville vietäviksi, toimintaa sponsoroi paikallisradio jne. henkilökunnalla kiire lounaalle... Ilmainen lounas...
        Kukkua kaikki tyynni.

        Jos valehtelu alkaa jo katutasolla, niin mihin asti koko organisaatio onkaan valmis menemään? Mitään painettua materiaalia ei jää kättä pidemmäksi.

        En väitä, että kaikki asiakkaat olisivat tyytymättömiä.
        Esitetty malli saattaa hyvinkin sopia sellaisille, joiden lomat ei ole sidottu kiinteästi vuodesta toiseen tiettyihin viikkoihin, vaihtopäivät sopivat ja löytyy halpoja lentoja... matkaavat isommalla porukalla ja on vara laittaa muutama tonni suureen tuntemattomaan.

        Kerroinkin vain oman näkemykseni ja kokemukseni asioista.

        Täältä lukiessa:
        https://tapanim.blogspot.fi/2011/01/walraffaamme-vahingossa-lomaklubin.html

        Olen ihan tyytyväinen että asiat menivät kuten ne menivät.

        Mutta... Olkaa hyvät ja ostakaa. Rahat ovat (toistaiseksi) ihan omianne!

        ja jos muuten tarkasti luit linkittämäsi blogin, on kyseessa aivan eri firma,jota ei ole enää edes olemassa. Tiedämme,sillä ystävämme olivat hankkineet lomia ko.firmasta Argunegin alueelta (?!) ja heille jäi vain känsät käteen vuoden 2014 jälkeen.


      • Firman_nimi

        vaihtuu... konkurssin jälkeen tilanne nollataan, uusi nimi, entinen toimitila ja joku jossain nuolee näppejään... Känsät kädessä.
        Igor näyttää säilyneen ennallaan. Miksiköhän?

        En edelleenkään luota konseptiin, jossa lennosta pitää tehdä päätöksiä tuhansien eurojen investoinneista.

        Ja jos Igor ei edusta firman linjaa, niin miksei Igorille anneta kenkää??? Eipä juuri muuallakaan kauaa katsella semmoisia työntekijöitä, jotka puhuvat muunneltua totuutta... (eduskunta poislukien)

        Mistähän nuo Finnmatkat tuohon tupsahtivat? En ainakaan muista, että heillä olisi ollut sisäänheittäjää kadulla. Finnmatkat toimivat Suomen lainsäädännön ja kuluttajansuojalain mukaan. Joskus on heidänkin lomillaan käyty ja hyvin on toiminut.

        "Me saimme ostaessamme kaikki materiaalit suomenkielellä,joten sekin virhe lausunto sinulta. "

        Ei ollut. Me emme ostaneet sikaa säkissä ja mitään kättäpidempää ei jäänyt haaviin. Se Igorin plari joka jäi ei sanalla mainitse Enduriaa missään, eikä myöskään se matkavoucher, joka on ihan eri firmalle.
        Jos te saitte suomenkielistä materiaalia niin hyvä. Minä en ryhtynyt maksamaan tuhansia euroja siitä hyvästä, että olisin SEN JÄLKEEN päässyt katsomaan, että kuinkahan hyviä hotelleja oikein jaossa onkaan.

        "Suosittelen ottamaan matkan ensi vuonna takaisin Inglesiin ja kokeilemaan Enduriaa"
        Paljonko sinulle maksettiin lausunnosta?

        Noh, JOS ensi vuonna liikun kulmilla, niin poikkean Igorin juttusilla. Ainakin kaljat on luvattu...


      • KoponenL

        Edelleenkin, viittaat nyt toiseen yritykseen,joka myi lomaosaketta toisella puolella saarta. Lähetin varauspuolelle pyynnön esitellä minulle hotellivalikoimaa ja päivän päästä sähköpostissani oli jo useita eri vaihtoehtoja pyytämiltäni päivämääriltä, joten en koe, etta ongelmaa olisi ollut? Ehkäpä onkin parempi,että jatkat matkailua ihan omalla tavallasi ja annat meidän muiden laajentaa perspektiiviämme.


      • Kyllä_se_myynti
        KoponenL kirjoitti:

        Edelleenkin, viittaat nyt toiseen yritykseen,joka myi lomaosaketta toisella puolella saarta. Lähetin varauspuolelle pyynnön esitellä minulle hotellivalikoimaa ja päivän päästä sähköpostissani oli jo useita eri vaihtoehtoja pyytämiltäni päivämääriltä, joten en koe, etta ongelmaa olisi ollut? Ehkäpä onkin parempi,että jatkat matkailua ihan omalla tavallasi ja annat meidän muiden laajentaa perspektiiviämme.

        tapahtui ihan samalla puolella saarta.

        https://tapanim.blogspot.fi/2011/01/walraffaamme-vahingossa-lomaklubin.html

        Eikä kyse tuollakaan kertaa ollut lomaosakkeesta.
        Kuvatkin ovat liikuttavan tuttuja, aina Igoria myöten. Tarinakin oli yllättävän samanlainen... On se vaan kumma kun kyse siis on ihan eri asiasta????

        Jos on sopimuksen tehnyt, niin varmaan voikin kysellä hotellivalikoimaa päivämäärineen. Hyvä, ettei ongelmia ole ilmennyt.

        Sanotaan, että on moraalisesti väärin antaa tyhmien pitää rahansa. Halusin kuitenkin tuoda oman kokemukseni tähän esille, jotta mahdolliset tulevat Igorin "asiakkaat" puntaroivat hankintansa tarkkaan, ennen kuin kuohuviinipulloja aletaan poksautella sopimuksen merkiksi.

        Toki jatkan matkailua omalla tavallani. Muut voivat silti laajentaa perspektiiviään ihan lompakkonsa mukaan. Halusin tuoda julki, että turha sinisilmäisyys maailmalla äkkiä kostautuu. Jo vuonna 1986 myytiin lomaosakkeita noilla samoilla paikoilla. Hukkainvestoinneiksi lopulta osoittautuivat, mutta eipä tullut silloinkaan ostettua.

        Vaan on se mukavaa tietää, että seuraavalla visiitillä on kylmää olutta tiedossa Igorin piikkiin...


      • KoponenL
        Kyllä_se_myynti kirjoitti:

        tapahtui ihan samalla puolella saarta.

        https://tapanim.blogspot.fi/2011/01/walraffaamme-vahingossa-lomaklubin.html

        Eikä kyse tuollakaan kertaa ollut lomaosakkeesta.
        Kuvatkin ovat liikuttavan tuttuja, aina Igoria myöten. Tarinakin oli yllättävän samanlainen... On se vaan kumma kun kyse siis on ihan eri asiasta????

        Jos on sopimuksen tehnyt, niin varmaan voikin kysellä hotellivalikoimaa päivämäärineen. Hyvä, ettei ongelmia ole ilmennyt.

        Sanotaan, että on moraalisesti väärin antaa tyhmien pitää rahansa. Halusin kuitenkin tuoda oman kokemukseni tähän esille, jotta mahdolliset tulevat Igorin "asiakkaat" puntaroivat hankintansa tarkkaan, ennen kuin kuohuviinipulloja aletaan poksautella sopimuksen merkiksi.

        Toki jatkan matkailua omalla tavallani. Muut voivat silti laajentaa perspektiiviään ihan lompakkonsa mukaan. Halusin tuoda julki, että turha sinisilmäisyys maailmalla äkkiä kostautuu. Jo vuonna 1986 myytiin lomaosakkeita noilla samoilla paikoilla. Hukkainvestoinneiksi lopulta osoittautuivat, mutta eipä tullut silloinkaan ostettua.

        Vaan on se mukavaa tietää, että seuraavalla visiitillä on kylmää olutta tiedossa Igorin piikkiin...

        arguineguin on moganin kunnassa kun taas playa del ingles maspalomaksen kunnassa. Välimatkaakin taitaa tulla yli 30 kilometriä. Markkinointikeino on varmasti samanlainen kaikkialla ja igoreita kadut täynnä, se ei kuitenkaan todista, etteikö matkatoimisto ole toimiva. Loma-osakkuus on edelleenkin eri asia kun yksittäisten majoitusviikkojen hankkiminen. Jos yhden ilmaisen oluen takia olet matkan hankkimassa igorin juttusille,niin omathan ovat rahasi, eikö?


      • Heh_niinpä

        tokihan olen lähdössä pelkästään 80 centin oluttölkin perässä Kanarialle...
        No, sanotaan vaikka niin, että sarkasmi on vaikea taiteenlaji.

        Välimatka on linnuntietä noin 10 km. Katso vaikka Google Mapsista...
        "Sisäänheitto" oli ihan samassa paikassa.

        Minäkin hankin yksittäiset majoitusviikot, mutta ihan joka kerta erikseen valitsemanani aikana ja valitsemastani paikasta. En ole sidottu mihinkään konseptiin.

        Ja kysymys: Miksi kadulla myydään muunneltua totuutta verrattuna "toimistoon"?


      • Poolaliina
        Esittelyvieras kirjoitti:

        <jatkoa>

        Nyt naamat näyttivätkin paljolti synkemmiltä, ja Anne totesikin sanasta sanaan, että ”tyhmästä päästä kärsii koko ruumis”. En tiedä, että kumpaako osapuolta meistä hän sitten tarkoitti.
        Tässä vaiheessa viimeistään saalis karkasi käsistä, ja meidät saatettiin tiskille, josta saimme luvatut T-paidat firman logolla, pullon valinnaista suostuttelujuomaa (tarjolla paikallista viskiä, rommia, kirkkaita ja viinejä). Punaviini oli valintani (kaupassa pullo 2,95 euroa ja hyvää tavaraa!).

        Lähiravintolassa olisi annetulla lippulappusella saanut laskusta 15 euron alennuksen ruokailun yhteydessä. Igor muistaakseni lupasi hiukan jotain erilaista…

        Pääpalkintokin arvottiin, ja se (yllättäen) oli matkavoucher, arvoltaan 500 euroa käytettäväksi Teneriffalla. Kohteen nettisivuilla kuitenkin pyydetään 80 euron varausmaksu, joka esittelijöiden mukaan palautetaan, sivuston mukaan ei. Tiedä häntä sitten. Voi jäädä kuitenkin käymättä tuo ”ilmainen” lomahomma.

        Lopuksi olisi saanut taksikuljetuksen omalle hotellille. Jatkoimme kuitenkin omaa reissuamme jalan paria kokemusta rikkaampina.

        No kannattiko tämä?

        Aikaa meni kaikkineen kolmisen tuntia (verrattuna Igorin lupaamaan tuntiin), plussapuolena tutustuimme tähänkin konseptiin ja saimme hiukan virvokkeita ja yhden ohjelmanumeron päivään.
        Hiukan häiritsi, että esittelijöillä ei ollut kuin etunimet ja missään vaiheessa ei ollut painettuja kiinteitä hinnastoja saatavilla. Ehkäpä ”hinnasto” luotiinkin ruutupaperille sen mukaan, mitä kerroimme matkastamme maksaneemme?

        Igoria emme nähneet uudelleen… Seuraavalla kerralla käyn samoilla paikoilla kyselemässä, että jokohan se olut olisi riittävän kylmää…

        Ihan saman kaavan mukaan meni meillä viime viikolla( 1.-8.4.-17) Inglesissä. Esittelijänä oli Sami ja esipuheen piti hänen vaimonsa, jonka nimeä en muista. Igor taisi olla tämä arpojen tuputtaja, Kokemus oli mukava ohjelmanumero päivään, mutta kohtelu oli kyllä kylmäkiskoista kun emme ostaneet heidän matkojaan.Hotelliakaan ei esitelty ja olimme turhaan vieneet heidän aikaansa kun kauppoja ei syntynyt. Luultavasti päävoittona saamamme viikon majoitus kahdelle jossain valitsemassamme hotellissa jää käyttämättä. Siellä pitäisi osallistua lomaosake esittelyyn ja näköjään maksaa rekisteröitymisestä n. 50 £. Semmoista kaupittelua Kanarialla.


      • Juu_ja_ehdoissa

        mainitaan, että jos ei osallistu esittelyyn, niin majoitus menee kokonaisuudessaan "arpavoittajan" maksettavaksi.


      • Tiinan76
        Juu_ja_ehdoissa kirjoitti:

        mainitaan, että jos ei osallistu esittelyyn, niin majoitus menee kokonaisuudessaan "arpavoittajan" maksettavaksi.

        ei kai oikeasti enää tässä maailmassa uskokaan,että jokin olisi ilmaista? Jos saa viikon matkan ilmaiseksi ,niin ainahan siellä on joko varausmaksu tms? Esittely on ehtona useissa eri arpajaisissa, niin myös holiday clubin 99 €/viikko -tarjouksissa kotimaassa. !! ratkaisu on yksinkertainen, jollet halua esittelyyn, älä käytä "ilmaista" lomaasi ?


      • Sirkkia
        Esittelyvieras kirjoitti:

        <jatkoa>

        Nyt naamat näyttivätkin paljolti synkemmiltä, ja Anne totesikin sanasta sanaan, että ”tyhmästä päästä kärsii koko ruumis”. En tiedä, että kumpaako osapuolta meistä hän sitten tarkoitti.
        Tässä vaiheessa viimeistään saalis karkasi käsistä, ja meidät saatettiin tiskille, josta saimme luvatut T-paidat firman logolla, pullon valinnaista suostuttelujuomaa (tarjolla paikallista viskiä, rommia, kirkkaita ja viinejä). Punaviini oli valintani (kaupassa pullo 2,95 euroa ja hyvää tavaraa!).

        Lähiravintolassa olisi annetulla lippulappusella saanut laskusta 15 euron alennuksen ruokailun yhteydessä. Igor muistaakseni lupasi hiukan jotain erilaista…

        Pääpalkintokin arvottiin, ja se (yllättäen) oli matkavoucher, arvoltaan 500 euroa käytettäväksi Teneriffalla. Kohteen nettisivuilla kuitenkin pyydetään 80 euron varausmaksu, joka esittelijöiden mukaan palautetaan, sivuston mukaan ei. Tiedä häntä sitten. Voi jäädä kuitenkin käymättä tuo ”ilmainen” lomahomma.

        Lopuksi olisi saanut taksikuljetuksen omalle hotellille. Jatkoimme kuitenkin omaa reissuamme jalan paria kokemusta rikkaampina.

        No kannattiko tämä?

        Aikaa meni kaikkineen kolmisen tuntia (verrattuna Igorin lupaamaan tuntiin), plussapuolena tutustuimme tähänkin konseptiin ja saimme hiukan virvokkeita ja yhden ohjelmanumeron päivään.
        Hiukan häiritsi, että esittelijöillä ei ollut kuin etunimet ja missään vaiheessa ei ollut painettuja kiinteitä hinnastoja saatavilla. Ehkäpä ”hinnasto” luotiinkin ruutupaperille sen mukaan, mitä kerroimme matkastamme maksaneemme?

        Igoria emme nähneet uudelleen… Seuraavalla kerralla käyn samoilla paikoilla kyselemässä, että jokohan se olut olisi riittävän kylmää…

        Oitoa toimintaa ja kovia myyntipuheita. Pahinta on, kun on matkalle lähdössä ja hotell vaihtuu jonnekin huitsin nevadaan!
        Usko on mennyt eikä palvelu pelaa ainakaan kiitettävästi.


    • SaulijaRiitta

      3 viikkoa lomailtu ja 3 vielä jäljellä. Ihan hyvä paketti ja tytöt on ollut auttavaisia lentojen ja kuljetusten suhteen. Myyntitulaisuudesta ainakin me saimme tiedon tytöltä joka otti meidät vastaan. Muistaakseni vielä kysyi haluatteko jäädä kuuntelemaan myyntipuheet Enduriasta mikä oli ehtona lahjusten saamiseksi. Voittolomalle lähdemme Tenerifalle huhtikuussa. Hyvää alkanutta kevättä!

      • Hieno_homma

        että löytyy myös tyytyväisiä asiakkaita.

        (Josko ne lahjukset voisi jakaa heti tullessa, niin ei menisi se aika hukkaan keltään ???)

        Ja hyvää kevään alkua niin ikään!


      • kanariankävijä

        ei kai nyt kukaan niin sinisilmäinen ole, etta kuvittelee saavansa palkinnot ilman mitään koiraa haudattuna?? Olimme mekin esittelyssä ja koimme esittelyn miellyttäväksi. Tyttö kysyi meiltä jo aluksi , halaummeko jäädä kuuntelemaan, eli oli oma valintamme jäädä "hukkaamaan " loma-aikaamme.


      • No_niinhän_se

        oli meilläkin. Ihan vapaaehtoisesti kuuntelimme ja ihan vapaaehtoisesti olimme tekemättä sopimusta.


    • Ei_järkee

      Ostimme 4 viikon paketin n. 4000 eurolla eli tonni per viikko 1 1/2 vuotta sitten. Myyjän mukaan valikoimassa vain luksushotelleja (4-5 tähteä) ympäri maailman. Totuus on myyntipuheita karumpaa. Phuketista heidän tarjoamansa hotellit 2 viikoksi itse varaamalla olisi saanut puoleen hintaan, Rhodokselta viikoksi noin kolmasosaan ja ei todellakaan mitään 4-5 tähden paikkoja. Ja siellä Ingelsissä esiteltyyn hotelliin pitäisi varmaan tietää pari vuotta etukäteen, milloin haluaisi mennä.

      • AulikkiT

        Eiköhän se ole myöskin hieman asiakkaan vastuulla valita maailman kohteista ne, jotka antavat parhaan mahdollisen vastineen asiakkaalle? Perheellämme on käytössä myöskin viikkoja ja emme missään nimessä niitä thaimaaseen tai kreikkaan lähtisi käyttämää juuri sen takia, että edullisemmalla pääsee tällä hetkellä muuta kautta sinne.
        Valoja päälle. Menkää aurinkomatkojen kautta sitten sinne 5* rodoksen kohteisiin, mutta varoituksena vain, tulette pettymään sillä kreikan taso ei päätä huimaa.

        Lomailimme muuten maitnitsemassasi Inglesin kohteessa ,jonka saimme helposti, sillä meillä ei ollut juuri tiettyä pakollista loma-aikaa tiedossa.


      • Paras_vastine

        tämmöiseen investoidulle rahalle ei aina välttämättä ole siellä, minne haluaisi matkustaa.
        Ja matkathan tulevat lisäkustannuksena... Että jonnekin Bora-Boralle voi reissu tulla silti hintoihinsa, vaikka hotelli olisi jo maksettu.


      • TurunenKeijo
        Paras_vastine kirjoitti:

        tämmöiseen investoidulle rahalle ei aina välttämättä ole siellä, minne haluaisi matkustaa.
        Ja matkathan tulevat lisäkustannuksena... Että jonnekin Bora-Boralle voi reissu tulla silti hintoihinsa, vaikka hotelli olisi jo maksettu.

        maailma on täynnä paikkoja, aika kranttuja pitää olla, jollei löydä itselleen sopivaa kohdetta ! Ja tietenkin matkat tulevat päälle, mutta katsopa Bora Boralle finnmatkoilta tms matkaa,niin näet miksi ainakin meidän perhe on suosinut Enduriaa. Toki olemme tehneet heidän kautta myös matkoja,jossa ns. säästöä ei tullut, mutta olemme silti tykänneet. Lentoja sitäpaitsi löytyy halvalla jos hyvissä ajoin on liikenteessa. Varasimme juuri viikon 10 takaisin Kanarialle ja norwegianin kautta lennot jäivät maksamaan 225 €/ hlö !!


      • Jos_on_liikkeellä

        yleisinä loma-aikoina, niin halpoja lentoja ei löydy. Viimeksi yritimme varata lentoja 9 kk ennen lomaa, mutta totesimme että valmismatka tulee samalla hinnalla kuin lento ja hotellit erikseen. Valitettavasti kaikilla ei ole mahdollista se viikon 10 matkustus, vaan täytyy käyttää viikkoa 9. Ja se näkyy hinnoissa.


    • Oma_vika

      Viime tammikuussa mekin eksyimme ko. firman esittelyyn, ja voi harmi, narahdin ostamaan kaksi viikkoa a'1000€. . Harmi siksi, että myöhemmin koneella istuessani löysin tosi paljon tosi edullisia viikon majoituksia Espanjasta (ei Kanaria). Nettisivuilta hotelleista löytyy tarkat kuvaukset, mutta endurian kautta pitää jokainen asia tarkistaa, eikä sitten olekaan niitä 2-3 makuuhuoneen huoneistoja neljän tähden hotelleissa, kuten esittelijä lupasi. Sain esimerkiksi Salousta endurialta vain muutaman kuvan ja osoitteen hotelleista ja kehoituksen googlata itse tarkempia tietoja varten ja niinpä googlasin: muilta sivuilta löysin samaisen hotellin (sama nimi, sama osoite, samat kuvat) niin olikin vain kahden tähden hotelli ja arvostelut olivat tyrmääviä: likaista, rikkinäistä, olematon äänieristys ym. Eli te, joilla on myönteisiä kokemuksia, niin kertokaapa, miten se majoituksen varaus menee niin, että saa sen ainakin 2mh:n huoneiston neljän tähden hotellissa!

      • Simonen.E

        Meidän kokemukset Enduriasta ovat olleet positiiviset ( 6viikkoa hankittu 2013), tosin emme kyllä ole tuhlanneet arvokkaita viikkoja Kanariansaarilla, etenkään inglesissa,jossa hotelleiden tasot eivät päätä huimaa. Koitin varata Endurialta marraskuuksi 2 mh huoneistoa,mitä heillä ei enää ollut saatavilla - menin booking .comiin ja halvin on 3200 € MAJOITUKSESTA ! Kannattaisi hieman miettiä missäpäin maailmaa matkustaa, kanaria ei ole ainoa matkakohde! PS. viime vuonna lomailimme Meloneraksessa isossa,omassa bungalowissa-suosittelen sitä kovasti!


      • Oma_vika

        En ole Kanarialta majoitusta etsinyt vaan manner-Espanjasta! Mihin yritit Endurian kautta päästä marraskuussa ja milloin aloitit kyselyn? Jaa, että halvin 3200€! Missähän päin maailmaa tämä on? Minä katsoin bookingin sivuilta hotelleja Barcelonan lähirannikoille ja myös Alicanten maakuntaan ja 2h:lle löyyy marraskuulle runsaastikin noin 500€:n majoituksia, kuudellekin reilusti alle tuhannalla eurolla, neljän tähden hotelleissa. Entä tämä Melorenas? Kenen omaa siis suosittelet? Kanariallahan sekin on.


      • SimonenE
        Oma_vika kirjoitti:

        En ole Kanarialta majoitusta etsinyt vaan manner-Espanjasta! Mihin yritit Endurian kautta päästä marraskuussa ja milloin aloitit kyselyn? Jaa, että halvin 3200€! Missähän päin maailmaa tämä on? Minä katsoin bookingin sivuilta hotelleja Barcelonan lähirannikoille ja myös Alicanten maakuntaan ja 2h:lle löyyy marraskuulle runsaastikin noin 500€:n majoituksia, kuudellekin reilusti alle tuhannalla eurolla, neljän tähden hotelleissa. Entä tämä Melorenas? Kenen omaa siis suosittelet? Kanariallahan sekin on.

        Gran Kanaria,marraskuu 4 henkiloa -3200 ,€ booking.com. Hinnat ovat näköjää nousseet pakettimatkoissa ja muutekin viime talvesta, mutta tämä muutos ei vaikuta onneksi meidän endurian viikkoihin. Suosittelen kohteiden vertailua ennen kun loman varaa, varmasti kaikki matkat eivat anna samaa arvoa. Se melonerakse hotelli oli muistaakseni Bahia jotain, joka siis on näemmä yksi Endurian omista kohteista. Mukava villa.


    • Lonailija

      Mekin eksyttiin heidän esittelyyn. Ja ostettiin 1800e kaksi 1000e viikkoa. Käsiraha maksettii 360e. Hyvä oli myyjä puhumaan . Heti kotiin palattuamme alkoi ostos kaduttamaan ja peruimme paketin, Koska matkustamme pakettimatkoilla paljon edellisemmin n.1000e/2hlö matkoja johon kuuluu lennot hotelli.. Käsirahaa emme takaisin saa, se oli kyllä tiedossa, Joas yhtään lohduttaa nii juottihan tuo myyjä meitä n.100e edestä ja oli mukava kaveri.
      Nyt odotellaam sitä viikon voittomatkaa jonka voitimme, mutta ylätysvse tuleekin nyt joltain "yhteistyökymppanilta" koska peruimme paketin. Sitä odotelle.... =D
      En suosittele!

      • TelTeemu.S

        ymmärrätte kai, että teille ne oluet kalliimmaksi tulivat,jos 360 € jäi varausmaksua sisään...?


    • KalaMasa

      Mekin nautimme muutaman oluen kaupan jälkeen, mutta meillä kyllä kaikki on toiminut hyvin!

    • Markvan

      Meillä varattu nyt juurikin heidän esittelykohteensa, eli Atlantic Beach. Piti matkustaa joulukuussa, ja lentoliputkin hankittuna.
      Saime tiedon, ettei kyseinen Atlantico olekaan heidän edustamansa enää ja varauksemme purettiin..
      tilalle tarjotaan normaalia keskustan hotellia, joka tunnetaan Suomalaisten hotellina metelineen.

      Viikkohinta joka Atlanticossa vapaasti vuokrattuna 1015 e/ viikko vaihdetaankin 490 e/ viikko olevaan viikkoon.
      Tämä tietäen, että meillä on lentoliput jo hankittuna ja haluamme ehdottomasti Inglesiin.

      Nyt emme voi suositella.

      • Paula59

        hei, me olemme juuri saapuneet lauantaina takaisin Bahia Meloneraksesta iso villa ja lomamme ei olisi voinut olla parempi ! Meille oli varattu ABC jo aiemmin, mutta samalla tavalla peruuntui. Matkatoimistoilla on kuitenkin oikeus muutoksiin, joten ei valittamiset auttanut. Onneksi he kuitenkin saivat järjestettyä meille toisen hotellin ,ettemme menettäneet jo varattuja lentoja.
        Jos te siihen meren rantaan vain ja ainoastaan tahdotte,niin varatkaa se sitten jostai muualta??


      • Markvan
        Paula59 kirjoitti:

        hei, me olemme juuri saapuneet lauantaina takaisin Bahia Meloneraksesta iso villa ja lomamme ei olisi voinut olla parempi ! Meille oli varattu ABC jo aiemmin, mutta samalla tavalla peruuntui. Matkatoimistoilla on kuitenkin oikeus muutoksiin, joten ei valittamiset auttanut. Onneksi he kuitenkin saivat järjestettyä meille toisen hotellin ,ettemme menettäneet jo varattuja lentoja.
        Jos te siihen meren rantaan vain ja ainoastaan tahdotte,niin varatkaa se sitten jostai muualta??

        Hieno juttu, että saitte hyvän hotellin tilalle, meille ei vain tarjota mistään järkevästä paikasta mitään vaihtoehtoa, vaan tuo Suomi-keskuksen hotelli ja golfkentän perältä kahta, jotka tiedämme ei mukavilta kohtailta ja kaukana kaikesta.
        Tuo Bahia Meloneras kelpaisi kyllä, mutta meille ei tuota tasoa omaavia hotelleja ole tarjolla, vaan kaikki näitä Booking.comin mukaisia n. 500 euron/ viikko hintaisia?!
        Ei oikein voi sanoa enää positiivista tuosta Endurian yhteistyöstä korvaavien hotellien myötä.
        Johtunee varmaankin siitä, että tietävät meillä olevan jo lentoliput ja siksi tarjoavat näitä halpahotelleja.


    • Huijausta

      En suosittele kenellekkään. Lupaavat 4-5 tähden hotelleja, totuus kertoo karua kieltä, asiakkaita majoitetaan 2 tähden hotelleihin, eihän kukaan bisnestä tappiolla tee jos viikkohinta n. 1000€ ja tämä vielä 2-6 hengelle. Ei taida firma enää kauaa voimissaan olla.

      • Ei_mutta

        nimi vaan vaihtuu. Ja Igor kaupittelee voittoarpoja edelleen.


    • Tjenade

      Voin sanoa entisenä työntekijänä että en suosittele tota ”matkatoimistoa” kenellekkään, annetaan pussillinen lupauksia näin kävi mm palkkojen osalta, vieläkin saatavia odotellaan joita tuskin tullaan maksamaan. Sanonpa vaan että älkää hyvät ihmiset astuko paskaan. Peace and love

    • Erikvan

      Meille ilmoitettiin, että Inglesin kaikki Enduria Travelsin hotellivaraukset peruttu ja meidänkin joulukuun varaus katsosi. Yritys maksuvaikeuksissa.
      Emme ole saamassa rahaa takaisin heidän kauttaan ja kuitenkin etsivät yhteistyökumppaneita ensi vuodeksi???

      • riittalipponen

        mekin saimme tämän uutisen marraskuun varauksestamme, tosin meille kyllä tarjottiin kompensaatiota ja muutimme varauksen teneriffalle ! aluksi pisti vihaksi,mutta hyvältä näyttää nuo teneriffan hotellit joten mieli taas iloinen ja lomaa odottava !!


      • Erikvan
        riittalipponen kirjoitti:

        mekin saimme tämän uutisen marraskuun varauksestamme, tosin meille kyllä tarjottiin kompensaatiota ja muutimme varauksen teneriffalle ! aluksi pisti vihaksi,mutta hyvältä näyttää nuo teneriffan hotellit joten mieli taas iloinen ja lomaa odottava !!

        Meillä nyt on lentoliput maksettu Inglesiin ja jopa lisäyö eri hotellissa.
        Koettivat työntää korvausvelvollisuutensa vakuutusyhtiön maksettavaksi tekemällä "peruutustodistuksen", jolla ei ole mitään hyötyä korvauksen saamisessa..ei onnistu tuli heti päätöksenä.

        Jatkavat myyntiään Inglesissä edelleen, vaikka sopimukset purettu siellä kaikki, jopa Atlantic Beach jota esittelevät.


      • ollipekka.O
        Erikvan kirjoitti:

        Meillä nyt on lentoliput maksettu Inglesiin ja jopa lisäyö eri hotellissa.
        Koettivat työntää korvausvelvollisuutensa vakuutusyhtiön maksettavaksi tekemällä "peruutustodistuksen", jolla ei ole mitään hyötyä korvauksen saamisessa..ei onnistu tuli heti päätöksenä.

        Jatkavat myyntiään Inglesissä edelleen, vaikka sopimukset purettu siellä kaikki, jopa Atlantic Beach jota esittelevät.

        tarkistahan faktasi ennen kun alat trollaamaan.
        Endurialla ei ole myyntiä enää missään ja henkilökunta siirretty toisiin firmoihin töihin.
        vakuutusyhtiöstä kyllä saa rahansa pois,jos vain osaa oikein asian esittaa !
        vai olikohan onnen kantamoinen, että meille rapsahti ifiltä rahat tilille eilen maanantaina ?


      • Schustet

        Kyllä tuo Marle ainakin meille kirjoittelee ja auttaa näissä maksettujen matkojen muutoksissa Teneriffaan ja manner-Espanhan suuntaan. Tänään tuli konkurssituomiosta todistus, mutta ei meillä If ainakaan suostunut maksamaan tuota jo maksettua osuuttamme, vaikka omaamme laajan täysarvovakuutuksen?!
        Millaisella vakuutuksella ja paperilla olette liikkeellä?

        Olemme olleet yhteydessä Suomen ja Euroopan kuluttajasuojavirastoihin ja osan voi saada takaisin..tai sitten ei. Hieno kuulla, että te saitte omanne pois, meillä noin 800 e sisällä.


    • Sirkkis

      Sydämestä ottaa, kun lennot varattu marraskuun alkuun, ja majoitus oli luvattu Bahia Meloneraksessa.
      Aloin kysellä parin yön lisämajoitusta, mutta kaikki onkin nyt epävarmaa myös henkilökunnan osalta. Yritys käy vielä neuvotteluja yhteistyökumppaneiden kanssa, mutta...?
      Talousvaikeudet siis totta ja yritys ajautumassa konkurssiin?

      Viime vuonna Atlantico Beach Club peruttiin 2 viikkoa ennen matkaa ja meidät sijoitettiin Lago Maspalomasiin. Ympäristö hyvä ja asunto vaatimaton, mutta menetteli.
      Siitä voi kiittää avuliasta Marlea, joka nyt poistunut jonnekin.

      Odotan ja toivon, että majoitus vielä varmistuu ja ehkä se toinenkin viikko toteutuu jossakin - vaikka Suomessa!

      • Sirkkis

        Kuinka vakuutus korvaisi peruuntuvan majoituksen?
        Ifin vakuutus????
        Kuinka Kuluttajansuoja puuttuu ongelmiin?


      • Eijaa2

        sama täällä, ei auta kun varata toista kautta mökki.
        toivottavasti saavat asiat mallilleen äkkiä! juu, sama tyttö on meitäkin jo vuosien ajan palvellut mahtavasti ja järjestellyt kaiken .Harmittaa oikein hänen puolestaan...Nyt siellä tuntuu olevan joku Tiina, toivottavasti saa isot saappaat täytettyä hyvin !


      • Erikvan

        Loma-asuntoja ja muita lomatuotteita myyvä espanjalainen Enduria Travel on asetettu konkurssiin, joka on vahvistettu Las Palmasin tuomioistuimessa. Enduria Travel kertoo sivuillaan, että se tulee olemaan yhteydessä asiakkaisiinsa uusien sopimusten johdosta. Euroopan kuluttajakeskusten verkoston tietojen mukaan joitakin asiakkaita on jo lähestytty. Muista, että sinulla ei ole velvollisuutta tehdä uutta sopimusta. Sinulla on oikeus nähdä, mitä uudessa sopimuksessa tarjotaan ja mitkä ovat sen ehdot.


    • Humpuukkia

      Nyt tuli ilmoitus konkurssista, joten kaikkien varaukset ovat varassa peruuntua. Vielä käyvät neuvotteluja pankin ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Tilalle tarjotaan sponsoroituja matkoja Teneriffalle, kun Kanarialle on lennot maksettu ja loppuajan majoitus .
      KONKURSSI.
      Yhteys Euroopan kuluttajaneuvontaan, josko sieltä saisi apua menetettyihin tonneihin!

      • No_mitähän_minä

        jo aiemmin sanoin näistä esimaksetuista matkoista? Että vitulleen menee, mutta eihän siellä jästit uskoneet.
        Nauttikaa parhaanne mukaan esimaksetuista toteutumattomista unelmamatkoista!
        Olisi varmaan oikein juhlaryypyn paikka!


      • Mutta_hieno_homma_on

        kun firman nimi vaihtuu ja Igor edelleen jakaa kadulla katteettomia lupauksia.


      • Olavi.O

        kerrotko sitten muillekin,millä nimellä Enduria toimii nykyään?


      • Se_kertoo

        kuka näkee Igorin seuraavaksi voittoja jakamassa ....
        Itse nostan maljan fiksuille ihmisille.


      • Sofie1900

        Konkurssi tuli ja rahat jäi sinne ilman luvattuja majoituksia.
        Nyt on viikko varattu korvauksena Teneriffalle Beverly Hillsiin uusia myyntipuheita kuuntelemaan.

        Laitoinoa korvausvaatimuksen konkurssin pesänhoitajallekin. Eihän sielläkään rahaa ole kun ensin suuret hotelliketjun ja pankit ottavat mitä on otettavissa.
        Kuluttajansuoja kertoi sanan asian.
        Vakuutusyhtiö ei korvaa konkurssista aiheutuvia menoja.
        Jos olis maksanut kaiken Visan creditillä omisi rahansa saanut takaisin.
        Debit maksua ja pankkisiirtoa ei korttiyhtiöille korvaa.
        Facebook Scammed by Enduria on hyvä foorumi huijatuille. 😢

        Älkää enää sortuko näihin huijareiden ansoihin !!!


    • calle

      Älkää ostako mitään ko.yhtiöltä.Meni tällä viikolla konkurssiin.multa meni 3000€ ens talven matkan takia.huijari firma jne...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      241
      3744
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2274
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2005
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1287
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    Aihe