Prologue kello on täyttä paskaa, mutta saa kelvata

enpä_suosittele

Uskollinen pari vuosikymmentä palvellut rannekelloni hajosi, joten oli pakko ostaa uusi ja nyt tällä kertaa pikkubudjetilla. Aikani tutustuin netissä mistä saisi halvalla kellon ja löysin sitten Clasusta kellon. Maksoi 24 euroa, joten kellolta ei ihmeitä voi odottaa. Muovinen ranneke on täysin paska, epämukava kuin mikä, kello ei meinaa pysyä ajassa millään ja piipitti joka tunti ärsyttävästi, kunnes ominaisuus lopultakin hajosi, onneksi.

Clasun kellot ovat täysiä paskoja, mutta saa nyt kuitenkin kelvata kunnes katson aiheelliseksi ostaa uuden, jossakin vaiheessa.

Suosittelenko? En tosiaan suosittele käyttökelloksi. kelvannee inttiin kun pitää möyriä mudassa ja metsän pohjassa, mutta muuten ei kyllä oikeasti toimi käyttökellona. No, minulla toimii nippanappa kun käyttö on oikeasti vain Punaisen Ristin ensiapupäivystelyssä pulssin mittaamiseen sekuntiviisaria apuna käyttäen. Viisariin en luota pätkääkään, mutta kykyyni mitata rannepulssi perstuntumalta ilmankin kelloa luotan.

21

227

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ossss

      asialinja

      • enpä_suosittele

        Täytyyhän se voida sanoa jos joku kaupallisesti myytävä tuote on oikeasti täysi paska ja sitten sitä mainostetaan hyvänä tuotteena. Totuuden kertomalla saatan estää jotakuta muuta tekemästä samaa virhettä kuin itse tein, eli ostin Prologue kellon. Kerroin rehellisen käyttökokemukseni kellon kanssa ja toivon, että siitä on jollekin muulle jotakin iloa kun kerroin mitä olen kellon kanssa kokenut.


    • RannekelloOn

      Täysin tarpeeton turhake. Kännykästä ehtii kyllä ajan katsoa.

      • enp_suosittele

        Kännykkä on paha kaivaa esiin eikä siinä ole sekuntiviisaria sitten taas jota tarvitsen ensiapupäivystäjänä jatkuvasti pulssin mittailuun ja hengitystaajuuden mittailemiseen. Kyllä rannekello pitää olla, se vaan, ettei sen tarvitse olla kallis kun pikkurahallakin saa kellon. Niissä oloissa joissa kelloa tarvitsen saattaa tulla vettä niskaan kunnolla (ulkopäivystykset), tai kellon päälle saattaa roiskua litra verta yllättäen. Eli kallista kelloa ei ole järkevää laittaa edes ranteeseen. Normaalisti kyllä pärjää noin päivystysten ulkopuolella ilmankin rannekelloa, ei siinä mitään. Punaisen Ristin hommissa rannekello on yksinkertaisesti pakko olla.


    • hah-hah-haa

      Palstan Prologue-idiootti sai kylmää vettä niskaansa kun kerrotaan totuus siitä miten surkeita Prologuen kellot ovat. Ei kelpaa päivittäiseen käyttöön epämukavana piipittäjänä!

    • enpä_suosittele

      Prologuen kelloissa on epähygieninen piirre: muovinen rannehihna ei päästää ilmaa kiertämään, joten hiki jää lillimään kellon hihnan alle iholle. Samalla pääsee mikrobit kasvamaan esteettä. Se on huono homma ihon terveyden ja hygienian kannalta. Puhdistan kellon riisuessani ranteen huolellisesti käsidesillä koska kello itsessään on pöpöpommi huonolaatuisena tuotteena.
      Prologuen kelloa pidettäessä tulisi olla käsidesipullo taskussa jotta hihan alle jääneen hikisen bakteeriliemen saa tapettua.

      • Kell-o-sepp

        Joo, on paljon hienompaa, kun hiki jää lillimään jonkun roleksin hihnan alle. Ja ne roleksin tai tagheurerin mikrobitkin on hienompaa laatua.


    • Jenni--88-
    • kellomies

      Minä luotan kelloasioissa aina nimenomaan prologueen. Ne ovat hinta/laatu suhteeltaan erinomaisia ja ennen kaikkea kestäviä. Ne ovat ammattitaidolla ja rakkaudella valmistettuja toisin kuin muut kellot.

      • oletpa_tyhmä

        Et edes tajua idiootti lopettaa vaikka Prologuen kelloista kerrottiin aloituksessa karu totuus miten HUONOJA ne ovat. Kelpaa juuri ja juuri hätävarakelloksi tai ensiaputoimintaan kun verisen kellon voi sitten nakata suoraan roskiin sen enempää surematta sen kohtaloa.

        Miten tyhmä sinä olet vai oletko joku Claes Ohlsonin maksettu trolli?


      • sairaushanTuoOn

        Prolopoika palannut saiteille ja ihan yhtä pässinä kuin ennenkin. Pillerit ilmeisesti tasaa ja rauhoittaa vai onkohan kyse banneista?


      • trolli_se_on

        Prolopoika on Claes Ohlsonin maksettu trolli joka saa palkkansa Prologuen mainostamisesta. Nämä maksetut trollit pitäisi kieltää lailla ja antaa rangaistukseksi elinkautinen vankeusrangaistus.

        Käyttöjärjestelmien palstoilta savustettiin ulos yksi Microsoftin mainospuljun maksettu kaupallinen trolli kiusaamalla äijä ulos. Firmoilta pitäisi kieltää kokonaan kaikki mainostaminen keskustelupalstoilla. Myös sähköpostiin roskan lähettäminen ja kaikki telemarkkinointi tulisi kieltää kaupallisesti toimivilta yrityksiltä.


    • enpä_suosittele

      Olen jo valinnut kellon jonka hankin Prologuen romun tilalle. Hankin Casion G-Shock-sarjalaisen. Syynä laatu, käytönkestävyys, luotettavuus ja nestetiiviys sekä olosuhteiden kesto. Kun olen uuden kellon ostanut Prologue lentää täysin surutta roskiin. Toista Prologuen paskaa en hanki ikinä.

      • tarkka_kello

        Onhan G-Shock myös radio-ohjattu, ja pysyy aina täsmälleen oikeassa ajassa kuten kännykätkin. On aina atomiajassa. Ei tarvitse säätää mitään vietereitä, kuten Valjoux ym. vieterikellot pitää joka päivä asettaa oikeaan aikaan, ja yleensä näyttävät ihan muuta kuin atomiaikaa.
        Mitään muuta tehtävää kellolla ei ole, kuin näyttää aika mahdollisimman tarkasti oikein.


      • voiMiksiOletTuollainen

        Ja tuollako sisään tulolla meinaat jatkaa, toivottavasti päässäsi tapahtuu edes jonkinlainen yhteys ajatuksen kanssa.


    • prolot_romua

      Prologuen näyttölasi on kelvottoman huono, naarmuuntuu ihan parissa kuukaudessakin peruskäytössäkin. Väitteisiin Prologuen vesitiiviydestä en usko ollenkaan, enkä missään nimessä kokeilisi kelloa esimerkiksi saunassa pitää, enkä suosittele sen kanssa sadepäivänäkään ulkona liikkumista. Törkeän huono kellomerkki, suosittelen kiertämään kaukaa!

    • romujaon

      Prologuet on perkeleen huonoja leluja. Paristoakaan ei saa vaihdettu ilman, että jouset ja muut osat lentävät minne sattuu. Takakansi ei pysy kunnolla kiinni sekään. Viisarit saa irti jopa viikossa vaikkei tekisi muuta kuin kävelisi kello kädessä.

    • prololla_ei_suihkuun

      Prologuelle luvataan 100m asti vesitiiviys. Eihän se saatana kestä edes suihkua vaan täyttyy kosteudella sisältä! Saunaan prolon kanssa ja kello pysähtyy kondensaation takia. Se siitä "laatukellosta"!

      • kuraaMitäKuraa

        no kannattaako näitä trolliketjuja nostella??


      • nokylläkannattaa

        Vanhoja ketjuja on järkevämpää käyttää kuin aloittaa uusia kellomerkeistä joita on jo vanhoissa ketjuissa käsitelty. Eli kyllä, on järkevää. Vastasiko tarpeeksi tyhjentävästi kysymykseesi?


      • vaiOnkoPaluunYritys

        Jos ketjussa olisi jotain oikeasti järkeä, niin ehkä. Tällainen prolojuttu on vanhetunut jo vuosia sitten ja trollikin vaihtanut palstaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5564
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2486
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1967
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      56
      1704
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1591
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1388
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      9
      1269
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1239
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1193
    Aihe