E-keittiöt / Eth Factory Oy

Tuohtunutkomero

Älkää vaan menkö enää tilaamaan E-keittiöiltä mitään. Ja mikäli olette tilanneet ja mitä todennäköisemmin tuotteet maksaneet, ette tule niitä todennäköisesti saamaan.
Olen tehnyt heiltä tilauksen (onneksi vain kahdesta komerosta), maksanut tuotteet ja kysellyt komeroiden perään moneen otteeseen saaden milloin minkäkinlaisen vastauksen, tai en vastausta olleenkaan. Nyt uhatessani kuluttajavirkamiehillä, sain vastauksen, että heidän toimintansa lopetetaan lähipäivinä "huonon tilanteen" vuoksi. Nähtäväksi jää, miten homma hoituu loppuu.
Asiointi heidän kanssaan oli alusta asti jotenkin haiskahtavaa. Tilausta siis aloitettu tekemään heidän kanssaan jo tammikuussa. Kaapit luvattiin saapuvaksi minulle helmikuussa.

Onko kukaan muu vastaavassa tilanteessa?

6

99

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • xittukunxituttaa

      Kiitos tiedosta :) Olimme aikeissa maanantaina soittaa kuluttajaneuvontaan ja tutulle lakimiehelle e-keittiöön liittyen.Olemme toista viikkoa yrittänyt tavoittaa heitä puhelimitse,spostilla ja käymällä liikkeessä.Keittiömme osat nyt noin kuukauden myöhässä luvatusta aikataulusta.Onneksi ei maksettu koko laskua kerralla pois ennen kuin saadaan kaikki osat..loppuja osia tulemme siis tuskin koskaan saamaan.

      • Tuohtunutkomero

        Kokeile kokata vessassa. Yllättävän helppoa on. PItää vaan haisevammat asiat hoitaa vähän eriaikaan, jos näin tekee.


      • tuohtunutkomero

        Uskomatonta toimintaa. Olen myös yrittänyt soittaa asiakaspalveluun, mutta kukaan sieltä ei ole vastannut. Siksi asiaa hoidettu s-postilla. Jos olette yrittäneet käydä liikkeessä, niin onko siellä siis ovet säpissä? Itse asun kauempana ja komeroiden piti tulla rahdilla.
        Sieltä vastattiin, että PYRKIVÄT kyllä toimittamaan kaikki jo tilauksessa olleet tuotteet, minun kohdallani lupasi tukulta selvittää tilaukseni tilanteen. Eli heillä ei liene mitään omaa "pajaa", vaan tuotteen tulevat toisaalta. Ja jos heillä oletettavasti on maksuongelmia toimittajan kanssa, niin eihän heille silloin tavaroita toimiteta. Minulle varta vasten sanottiin, että kun maksusuoritus näkyy tilillä, niin tilaus lähtee eteenpäin.
        Laitoin heille melko tylyä postia ja että haluan tiedon välittömästi saanko komerot ja jos saan, niin koska ne saan. Muutoin teen asiasta rikosilmoituksen. Pyysin heitä myös rehellisesti kertomaan muille samassa tilanteessa oleville asiakkailleen, mikä on tilanne.
        Heidän nettisivuiltaanhan ei tämä tilanne ilmene milläänlailla!

        Odotan heiltä vastauksen ja katson miten etenen.


      • xittukunxituttaa

        Liikkeen ovet nyt säpissä.Saimme keittiötä tilatessa ohjeet että lasku maksettaisiin sitten vasta kun osat saapuneet.Keittiön osia (osa vääriä)tipahteli liilkeeseen miten sattui,koko ajan piti itse kysellä (jos sai jonkun jotakin kautta kiinni kävimme liikkeessä myös lukuisia kertoja)puuttuvien osien perään,lupailtiin aina jotain ajankohtia joista mikään ei koskaan pitänyt paikkaansa.


      • Hormi

        Olimme E-keittiön ensimmäiset asiakkaat marraskuussa 2014 ja saimme todella upean keittiökokonaisuuden edullisesti. Toimitus oli nopeaa ja laatu erittäin hyvää. Työtasot huippuluokan viimeistelyllä. Nyt etsin heidän sivuja, tilatakseni mökkiin pikkukeittiön löysin tämän keskustelupalstan. Olen todella ihmeissäni, että toiminta ei sitten lähtenyt "wörkkii"


    • kertavielä

      Useampi konkurssi jo takana kyseisellä yrittäjällä keittiökalustealalta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      42
      3093
    2. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      182
      1781
    3. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      149
      1642
    4. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1595
    5. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      54
      1343
    6. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      343
      1189
    7. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      104
      1035
    8. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      1024
    9. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      94
      994
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      61
      954
    Aihe