Poliisi lavasti sarjamurhaajaksi!

SuomalainenPollari

Syytön sarjamurhaaja: Thomas Quick sai tuomittiin kahdeksasta murhasta.

Tuomiot joudutaan purkamaan, koska poliisit ja terapeutit saivat Quickin tunnustamaan teot hypnoosin ja psyykelääkkeiden avulla.

http://areena.kokeile.yle.fi/1-667693

https://www.youtube.com/watch?v=w5NilRLGYg8

Miksi poliisit haluavat lavastaa syytömiä syyllisiksi tekoihin joita nämä eivät ole tehneet?

Huom! Ohjelma EI ole katsottavissa lähetyksen jälkeen!

Ohjelma on katsottavissa Yle Areenassa VAIN suorana!

Katsottavissa VAIN huomenna klo 23.30, Yle TV1

Ei uusintoja!

TV1 La 28.03.2015 23:30 (EI Yle Areenassa tallessa!)

Näkee vain nyt kohta

23

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • härskimenojatkuu

      Sisotalo minfon ns dosentti on häpeäksi kaikille dosenteille, jotka ymmärtävät, ettei heidän tule koskaan ratsastaan tittelillä, ei millään oppiarvolla, eikä arvonimellä.

      Nyt tää tittelinsa lokaan polkenut kaakkidosentti on keksinyt, että Aueria syyllisenä pitävillä on jokin tiimi, ja tämä "teami" (kirjoittaa dosetti), pelottelee annelisteja. Että jotkut olisivat sitä mieltä, että Annelille on vaarallista päästä vapaaksi! hahhahha.. siis kuka täysijärkinen voi lähestyä tapausta edes kilometrin päähän. Inhottaa ajatuskin. Muuttakoon ulkomaille. Pysyvästi. Olisi joillakin varmasti turvallisempaa. Onko älyttömämpää koskaan kuultukaan!

      niin tyypillistä muillekin Auerin viattomuuteen uskoville syyttää muita siitä minkä itselleen sallivat!

      Niinhän Auer itsekin tekee, kun väittää seiskassa, että 'lapset elävät valheen vankeina', koska Auerin veljen luona lapset eivät voi kertoa miten asiat ovat, vaikka haluaisivatkin'! Lapset kertovat ihan mitä tahansa aikuiset heille syöttää, tietää Anneli Auer.

      Kukas sen parhaiten tietää? No Anneli Aueri itse, kukas muu.

      Härskiä.

      • Uhfohuppis

        Poliisin on syytä olla erityisen valppaana, ettei vuoden 2011 erikoisuudet tule uusintana.
        Hihhuliuskonto, politiikka, Julius.
        Eräässä piireissä kun näkyy olevan valtataistelua meneillään?
        Totta eräät henkilöt ovat häpeäksi lasten oikeusturvalle.


      • terapeuttiStråle
        Uhfohuppis kirjoitti:

        Poliisin on syytä olla erityisen valppaana, ettei vuoden 2011 erikoisuudet tule uusintana.
        Hihhuliuskonto, politiikka, Julius.
        Eräässä piireissä kun näkyy olevan valtataistelua meneillään?
        Totta eräät henkilöt ovat häpeäksi lasten oikeusturvalle.

        Se on muuten kerrasta poikki. Miksi väitit että Auer toivoo ettei murhaajaa koskaan löydetä?


      • uhfohuppis

        Siinäpä on sinulle pähkinä purtavax, joten anna mennä vaan rouskirouskis.


      • terapeuttiStråle
        uhfohuppis kirjoitti:

        Siinäpä on sinulle pähkinä purtavax, joten anna mennä vaan rouskirouskis.

        Minulla on oikeus muistaa väitteesi joka osoittaa sinut kepulikonstilla pelailevaksi nettimanipuloijaksi. Siis kun sinun pitäisi pystyä osoittamaan että Auer on sanonut toivovansa ettei murhaajaa löydetä.


      • uhfohuppis

        Ihan selvää naisten logiikkaa, tämä tilanne sopii vallan mainiosti Auerille, nääs kun ei saatu ketään syytöntä kusetettua lusimaan niin ratkaisematon yhtälö kelpaa tilalle, sehän oli tilanteen lavastuksen syy, saada vahinko toisten niskaan.
        Ei hitto kun jengi on tyhmää, muaahhahahahaahaaa.


      • terapeuttiStråle
        uhfohuppis kirjoitti:

        Ihan selvää naisten logiikkaa, tämä tilanne sopii vallan mainiosti Auerille, nääs kun ei saatu ketään syytöntä kusetettua lusimaan niin ratkaisematon yhtälö kelpaa tilalle, sehän oli tilanteen lavastuksen syy, saada vahinko toisten niskaan.
        Ei hitto kun jengi on tyhmää, muaahhahahahaahaaa.

        Etkö pölvästi ymmärrä että jos Auer olisi sanonut että hän toivoo ettei murhaaja koskaan löydy, kukaan looginen nainen, minäkään,en hetkeäkään tukisi Aueria. Se olisi kerrasta poikki Aueriltakin kuten sinultakin. Kun raja tulee vastaan niin idiootti jatkaa kurmuttamista. Järkevämpi vaihtaa edes nimimerkkiä.


      • edheh

        Kiitos kauniista puheestasi


    • Olipa vaikuttava dokumentti. "Kun tällaista voi tapahtua Ruotsissa, mitä tahansa voi tapahtua", oli rikosproffan loppukommentti.

      Tähän verrattavaa on tapahtunut Suomessa, vaikkei kysymys ole ollut sarjamurhaepäilystä. Jokainen dokumentin nähnyt ymmärtää, mistä Suomessa tapahtuneesta on kysymys.

      • puolustetaanoikeutta

        Olin vähällä missata dokumentin, 10 min. alusta oli mennyt, kun täältä luin tiedon siitä.

        Uskomatonta, miten tuo kaikki oli päässyt tapahtumaan. Ehkä tuo herätti täkäläisiäkin kaikenkarvaisia viranomaisia, oli niin kovin tutunoloista tutkintaa.

        Toivottavasti tuo näytetään vielä uusintana. 50 milj. kruunua on Ruotsin valtio hassannut 8 vuodessa tuohon mielenterveyspotilaan harhojen perässä kulkemiseen. Ja oikeat murhaajat ovat vapaalla jalalla. Quickin puolustusasianajajakin oli tosi kummajainen.


      • OikeusmurhanUhritRy

        Auer on Suomen "Thomas Quick" vai pitäisikö sanoa että Thomas Quick on Ruåttin Auer? Suomalainen poliisihan sielläkin huseerasi.

        Jutussa oli paljon yhtymäkohtia. Syyttäjä joka halusi välttämättä tuomion, vähääkään välittämättä faktoista. Poliisi joka halusi välttämättä tuomion, vähääkään välittämättä faktoista. Luojan kiitos ettei Annelilla ollut sentään samanlaista asianajajaa kuin Thomasilla.

        Yhteistä viranomaisille on se että kaikki syyttömyyttä osoittavat seikat ignoorataan hävitetään ja tahallaan unohdetaan. Vain ne jutut jotka viittaisivat syyllisyyteen (vaikkakin löyhästi) esitetään oikeudelle.

        Samaan tapaan tuo ruotsalaissyyttäjäkin yritti kaikin keinoin pitää pokan (eli olla virnuilematta) kun lateli valeeksi tietämiään juttuja (ei tarvitse olla LieToMe asiantuntija havaitakseen selvän petoksen).

        Surullisinta on etteivät nämä kaksi tapausta ole suinkaan ainoat, vaan päin vastoin, näissä kävi näin koska poliisi ja syyttäjät ovat tottunee toimimaan näin lähes aina. Harmillistä viranomaisille oli se että näistä nousi näin kova haloo ja heidän rutiininomaisesti käyttämät keinonsa tulivat päivänvaloon.

        Jos muitakin juttuja pengottaisiin niin löydettäisiin varmasti hyvin paljon vastaavalla tavalla tuomittuja, joiden syyllisyydestä ei todellisuudessa ole mitään näyttöä. Syyttömät on tuomittu pelkkien väitteiden ja poliisin lavastuksen takia.

        Joku voisi kysyä, miksi polisii haluaa lavastaa syyttömiä syyllisiksi tekoihin joita nämä eivät ole tehneet. Syitä on varmasti monia mutta kuten tuossakin tuli esiin, eräs syy on oman uran edistäminen.

        Toinen on raha. Poliisi saa saman palkan tutki hän sitten mitä tahansa rikoksta. Onhan se paljon helpompaa työllistää itsensä moneksi vuodeksi eteenpäin jahdatessa olemattomia, kuin hoitaa joitain vaarallisia juttuja joissa on oikeita rikollisia. Ruåtti kulutti jutun tutkintaan 8 vuoden aikana yli 50 miljoonaa. Suomen veronmaksajat maksoivat Auer jutusta näiden vuosien aikana varmasti yhtä paljon jollei enemmänkin. Juttujen tutkinnat työllistivät valtavan määrän ihmisiä.

        Kolmas syy voi olla tilastojen siistiminen. Ruåttissakin ne tiesivät että sen erään murhan oli oikeasti tehnyt mamu jota ei saataisi takaisin Ruåttiin tuomittavaksi joten juttu jäisi ikuisiksi ajoiksi auki, paitsi jos saataisiin joku hullu tunnustamaan se.

        Olennaista on kuitenkin se kuinka moni ihminen tiesi että kyseessä on syytön, mutta silti he olivat valmiita lavastamaan syyttömän syylliseksi.

        Ne jotka kieltäytyivät osallistumasta syyttömän lavastamiseen, maksoivat siitä, kuten Suomessakin eräs poliisi joka todisti syyttömyyden puolesta. Me kaikki tiedämme mitä hänelle kävi.

        Sairasta on ettei kukaan valvo poliisia ja syyttäjiä. Ne voivat toimia näin koska ne voivat. Kukaan ei estä!

        Miksei Suomessa ole sisäistäpoliisia joka tutkii poliisien toimintaa? Likaisia poliisieja löytyisi varmasti paljon enemmän kuin ne jotka tälläkin hetkellä istuvat vankilassa.


      • ValeMuistojaAivopesua

        Psykologian tohtori Julia Korkman todistaa että Auerin vanhimman pojan kertomuksen yksityiskohtaisuus herättää epäilyjä.

        - Se on enemmän epäuskottava kuin uskottava. Epärealistisia piirteitä on runsaasti, hän todistaa.

        Auerin lasten kertomukset kaikista kolmesta tapahtumasta – murhasta, pahoinpitelyistä ja seksuaalirikoksista – ovat syntyneet samalta pohjalta. Korkmanin mukaan on mahdollista, että sijaisvanhemmat ovat voineet johdatella lapsia – tiedostamattaankin.

        Oikeuspsykologian tohtori Julia Korkman on perehtynyt nimenomaan lasten kertomusten luotettavuuden arvioimiseen.

        Kuinka luotettavina Auerin lasten kertomuksia voi pitää?

        - Muistikuvien syntyminen ja valemuiston syntyminen oli yllätyksekseni täysin vieraita näille tutkijoille, Korkman hämmästeli.

        Suomen käytäntö arvioida lasten kertomusten luotettavuutta on kansainvälisesti poikkeuksellinen.

        Suomessa sama henkilö, joka haastattelee lapsen, tekee tämän lausunnosta myös luotettavuusarvion.

        - Vahvasti tuli esiin kokemus, että kaikki, mikä minun mielestäni viittasi epäluotettavuuteen, arvioitiinkin luotettavaksi, Korkman sanoi.

        Suomen rikostutkimus on Usan 50-luvun tasolla jota nykypoliisit häpeävät, koska silloin painostettiin vääriin tunnustuksiin tuomion saamiseksi ja vääristeltiin tahallisesti rikostutkimusta. NykyUsassa tälläisiä keinoja ei saisi missään nimessä käyttää mutta Suomessa ne ovat arkipäivää.

        Miksei Suomessa vaadita rikostutkimukselta minkään laista tasoa?!


      • terapeuttiStråle
        ValeMuistojaAivopesua kirjoitti:

        Psykologian tohtori Julia Korkman todistaa että Auerin vanhimman pojan kertomuksen yksityiskohtaisuus herättää epäilyjä.

        - Se on enemmän epäuskottava kuin uskottava. Epärealistisia piirteitä on runsaasti, hän todistaa.

        Auerin lasten kertomukset kaikista kolmesta tapahtumasta – murhasta, pahoinpitelyistä ja seksuaalirikoksista – ovat syntyneet samalta pohjalta. Korkmanin mukaan on mahdollista, että sijaisvanhemmat ovat voineet johdatella lapsia – tiedostamattaankin.

        Oikeuspsykologian tohtori Julia Korkman on perehtynyt nimenomaan lasten kertomusten luotettavuuden arvioimiseen.

        Kuinka luotettavina Auerin lasten kertomuksia voi pitää?

        - Muistikuvien syntyminen ja valemuiston syntyminen oli yllätyksekseni täysin vieraita näille tutkijoille, Korkman hämmästeli.

        Suomen käytäntö arvioida lasten kertomusten luotettavuutta on kansainvälisesti poikkeuksellinen.

        Suomessa sama henkilö, joka haastattelee lapsen, tekee tämän lausunnosta myös luotettavuusarvion.

        - Vahvasti tuli esiin kokemus, että kaikki, mikä minun mielestäni viittasi epäluotettavuuteen, arvioitiinkin luotettavaksi, Korkman sanoi.

        Suomen rikostutkimus on Usan 50-luvun tasolla jota nykypoliisit häpeävät, koska silloin painostettiin vääriin tunnustuksiin tuomion saamiseksi ja vääristeltiin tahallisesti rikostutkimusta. NykyUsassa tälläisiä keinoja ei saisi missään nimessä käyttää mutta Suomessa ne ovat arkipäivää.

        Miksei Suomessa vaadita rikostutkimukselta minkään laista tasoa?!

        Kissa on nostettu uudelleen pöydälle. 2004 sen nosti pöydälle Vuento ja niin siirryttiin Suomessa pedo/pedohunteraikakauteen.
        Samanaikaisesti alkoi netissä vahvaa homovääntöä.
        Nyt pedohunterit Parantainen ja Savolainen ovat ristiriitoja herättäviä kansalaisia.


    • PapukaijaMErkkinen

      Andres Breivik, Andreas Lubiz, Ulvila 2006- 2015, Tampere 2011. Kenenkä hoksottimet toimii, ketä hokaa ekana?

    • 66666666

      Viiden pisteen vihje, JSL oli yhteiskunnan puolesta toimija ja kehittäjä niin kuin oli eräässä toisessakin Kasessa.

    • OikeusmurhienUhritRy

      > Jan Olsson Thomas Qvickin realistisena tutkijapoliisina vastannee Auerin Matti Mäkistä tai Juha Joutsenlahtea.<

      Niin ja ketäs se suomalaispoliisi Seppo Pee.. vastaa?

      Huvittavaa oli että ainakun ne kerto sille suomalaispoliisille yksityiskohdat murhasta, aivopesty Thomas Quick "tiesi" ne, mutta kun ne muut poliisit ja tutkijat EIvät kertoneet, yllättäen Thomas Quick ei muistanut mitään siitä, ja heti kun ne kerto ne sille suomalaispoliisille, Thomas Quickin "muisti palautu" :D

      Tällästä menoo se täälä Suomessa on aina ollut ja edelleen on. Tän takia suomalaispoliisit EIvät talleta kuulusteluja (vaikka jopa Kiinassa tallennetaan), koska muuten ne jäis kiinni aivopesusta, uhkailuista, painostuksesta vääriin tunnustuksiin ym. likaisesta.

      Ruåttalais poliisit ei tajunnu miten Suomessa tehtaillaan oikeusmurhia poliisin taholta.

      Ruåttissa syyttäjä meni suomalaispoliisin mukaan huijaukseen.

      Häpeäisitte likaiset poliisit!

      Moni ruåttalaispoliisi ei kehdannut kusettaa ja siksi halusi pois jutun tutkinnasta.

      • huhahheivellitjapuuro

        Heipä huolta, Ulvila ei tule toistumaan, poliisilla on nyt parempi mahdolisuus laittaa kyvykkäimmät poliisit hommiin. Tunarointi rikopaikalla eikä politikointi prosessissa ei taida enään onnistua.
        Kaikkein huippua oli kun puolet asunnosta jätettiin tukimatta, voe herranenaika sentään.


      • puolustetaanoikeutta

        Todisteiden väärentäminen ja pimittäminen toivottavasti eivät enää tule onnistumaan. Nyt se valitettavasti onnistui Ulvilassa.


      • karatekidteampori

        Hahhah, vai todisteiden väärentäminen, ei vaan kun työt jätettiin kesken.
        Sehän lukee Päivin raportissa ja vaasasta tuli vahva nootti surkeasta tutkintatyöstä.
        Miksi jäi puolitiehen, Annelilla oli kytköksiä poliisiin? Haiskahtaa jääviys ongelmilta.


      • puolustetaanoikeutta

        Voi voi, etpä sitten ole juuri mitään lukenut, vai oletko pelännyt että joutuisit muuttamaan mielipiteesi?

        Esim. yhden kuvan vaihtaminen toiseen esitutkintamateriaalissa. Se oli pesuhuoneen oven avautumiskulman rekokuva, joka oli tekemällä tehty vääränlaiseksi, ja sitten vaihdettiin tämä väärä kuva sen alkuperäisen kuvan tilalle. Joka kuva tietenkin todisti Auerin puhuneen totta, eli oli voinut oven kautta koskettaa miestään. Ja tämä on täyttä faktaa, turha väittää vastaan. Eikö olekin kummallista tuollainen kuvan vaihto, mikähän oli motiivi vaihdolle?

        Ja mitenkäs sinne sänkyyn oli ilmestynyt yksi näppylähanska vielä sen jälkeen kun sieltä oli kaikki lakanat sun muut viety pois? Mitähän silläkin haluttiin osoittaa?

        Alkututkimus oli tarpeeksi perusteellista. Miksi muuten olisi jo alkuvaiheessa todettu AIVAN VARMASTI, että Auerin syyllisyys on täysin poissuljettu. Ei sellaista olisi voinut väittää, ellei olisi kunnolla ja joka kantilta asiaa tutkittu.


      • eivoikuinnauraa

        On teillä hienot systeemit, nimen omaan alkututkimusta ei tehty kunnolla samalla häslättiin ja kiukuteltiin, suurin moka oli heittää kiukuspäissä tuoli aukosta sisään, saakeli sentään rikot todisteita, tuot tavaraa rikospaikalle ja unohdat ne, ei herranenaika sentään.
        Rikollisetkin naurais.


    • puolustetaanoikeutta

      Aivan vastaansanomatonta Vaasan hovioikeuden perustelua. Minfon nimimerkki Xerxes on lainannut siitä erittäin hyvän osan (tai onhan se koko tuomio erittäin perusteellista ja tosiasioihin perustuvaa, kannattaisi lukea oikein ajatuksella jokaisen).

      http://murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=24&t=18135&start=780#p675554

      Onko kukaan antiannelisteista osannut selittää, miksi ei sitten Annelin paljaiden jalkojen jälkiä ole uhrin lähellä, jos hän on muka murhaaja? Ja jos yritätte selittää, että hänellä oli kengät jalassa, niin siinä tulee teille äkkiä seinä vastaan. Jälkien sijainnit, siinäpä se.

      • elämänkokemus_nolla

        Niin, tämä kuuluisa itseoppinut veritutkijahan väitti, että Annelin jalanpäällä oleva veripisara olisi valunut siihen astalosta, eikä Annelin rinnassa olevasta haavasta. Jos Annelilla oli Jukan kengät jalassaan, niin tuskin olisi ollut sitä veripisaraa siinä. Siksitoisekseen Anneli tarjosi sitä veripisaraa tutkittavaksi sairaalavuoteessa ollessaan. Miksi hän olisi siitä mitään poliisille maininnut, jos olisi itse ollut tekijä? Kyllä täytyy todellakin kyseenalaistaa se yleinen elämänkokemus, jonka varassa niin usea satakuntalainen poliisi, syyttäjä ja tuomari on ollut annelia tuomitsemassa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      310
      3473
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1659
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1490
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      53
      1389
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1280
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1240
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1183
    8. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1137
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      175
      1110
    Aihe