Tältä palstalta saisi paremmin vinkkejä jos saisi

mietintässä

linkata myös profiilinsa tänne. Kun aina sanotaan, että tavallisen näköinen, mutta muuten mukava MIESKIN saa vastauksia jos on hyvä ja kuvaava profiili. Itsellä se ei ainakaan toiminut. Eli jäi epäilyttämään että olenko tavallista rumempi, vai profiilini tavallista huonompi. Kumpaankaan en oikein usko. Sen verran sitä kuitenkin kehuttiinkin ystävänaisteni puolesta. Mutta nettideitti yleisöön se ei silti uponnut oikein millään tavalla.

Saisi mielipiteitä siitä, että pitääkö vetää pussi päähän vai muuten vaan lopettaa naisten kiusaaminen. Koska on ihan tavallinen jantteri.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jos on profiili niin onko silloin kirjautunut myös tänne keskusteluihin? Koska ei kai silloin pitäisi olla mitään ongelmaa, jos kirjautuneena linkittää oman profiilinsa? Tai jos se ei onnistu ja nimenomaan ulkonäkö mietityttää, niin tee tänne keskusteluihin profiili, jossa käytät samaa kuvaa. Varmaan tekstinkin saat sinne jonnekin copy/pastettua.

    • mietintässä

      Ei ole profiilia ollut enää yli puoleen vuoteen, joten mennyt jo vanhaksi. Eikä tule uutta.

      Otsikossa on vaan teksti: "Olethan hienotunteinen, sillä palstaa ei ole tarkoitettu ihmisten tai profiilien arvosteluun."

      Tuosta voisi päätellä, ettei profiiliansa saa täällä tuoda esiin. Mietin vain kun moni täällä valittaa samaa asiaa, ettei perusjamppa kelpaa (huomasin toki itsekkin että nihkeää oli), Joten miksi ei toisi tänne profiiliaan analysoitavaksi? Niin näkisi mistä keskutelijoiden mielestä kiikastaa.

      Joo tiedän... Ei tuu tapahtumaan IKINÄ :D

    • Tirppanana

      Aika huonosti täältä saaduista vinkeistä olisi apua, jos kuitenkin sattuis syynä huonoon "menestykseen" olemaankin se perinteinen moka, että pistää viestiä juuri niille samoille naisille joita suurin osa muistakin miehistä pommittaa viestein? Tai sitten vain on niin huono tuuri ollut ettei vaan ole kolahtanut vastapuolelle persoonana (johon liittyy ulkoisen olemuksen lisäksi se profiiliteksti). Ihmiset kun hakee kuitenkin itselleen sopivalta vaikuttavaa olipa kyseessä mies tai nainen. - ymmärrän sen kyllä, että miehet etsii monesti naista huomattavasti kevyemmin kriteerein, seksi mielessä ollessaan. Silloinhan ei juuri naisen päänsisällöllä ole väliä? Ja jos nainenkin hakee vain seksiä, niin se ulkonäkö luonnollisesti korostuu valintakriteerinä.

      Puhun vain toki omasta puolestani naisena kun voin todeta, että vaikka sain viestejä ok näköisiltä miehiltä (osa oli jopa komeitakin noin yleisesti ajateltuna) niin harva tuntui olevan ns.samalla aaltopituudella kanssani joko ensimmäisen tai muutamien vaihdettujen viestien perusteella. Enkä kokenut järkeväksi alkaa viestittelemään huvin vuoksi monen miehen kanssa kerrallaan. Sitä mahdollisesti aviopuolisoa kun olin etsimässä! Enkä saanut kuin parisen kymmentä aloitusviestiä alussa ja loput olikin omia aloitteita sitten. Olin yltiö rehellinen ja en kaunistellut asioita profiilissani, tämä taktiikka tuntui lopulta toimivan juuri niihin henkilöihin, joiden kanssa olikin sitten enemmän yhteistä ja yksi löytyi, joka tunsi lopulta samoin kuin minäkin eikä taida olla kovin komea kenenkään muun kuin minun mielestäni, suht lyhytkin on noin mieheksi ;)

      Sen on aivan sattuman kauppaa löytääkö netistä itselleen juuri sopivan ihmisen. Kyllä siinä saa aikalailla karsintaa tehdä ja muutamat epäonnistuneet treffit kokea.. vaikka kuinka mielestään yrittäisi valita fiksusti.
      Toki se on miehillä arvontaa varmasti jos laittelee viestejä kuvan ja "moi!" tekstin perusteella. Samaa hakuammuntaa se on naisillekin jos menevät pistämään viestiä miehelle jolla lukisi vain se "moi!" .. itse hyppäsin yli kaikki sellaiset profiilit joissa ei oltu itsestään edes perusjuttuja mainittu. Jotkut toki tykkää kokeilla aikansa kuluksi mutta itse en kokenut mieluisaksi lähettää viestejä sellaisille, joista ei muuta tietoa ollut kuin kuva(t). Kukin tyylillään..

      Ehkä AP sinun kannattaisi miettiä enemmän noita henkisiä juttuja? Miettiä kun luet naisen profiilia, että olisiko teillä oikeasti puhuttavaa ja oletteko samanhenkisiä jne ennekuin pistät viestiä. Oma profiili taas kannattaa tehdä rehellisesti eikä liioitella, vähätellä itseään. :)
      Hyvä profiili mielestäni kertoo ihmisen sielunmaisemasta edes jotain ja siitä voi päätellä hiukan alkuunsa millainen tyyppi siellä kirjoittelee?

      Tuskimpa olet ollut yhtään rumempi tms. Et vain onnistunut törmäämään naiseen, joka olisi juuri sinusta kiinnostunut ja sinä myös hänestä.

    • 7ja10

      No kyllä sitä nyt oman profiilinsa tai kuvansa saa luvan kanssa laittaa arvioitavaksi. Säännön henki on, ettei täällä arvostella tai haukuta täysin ulkopuolisia.

      Tosin tiedän jo mistä kiikastaa...

      • mietintässä

        "Tosin tiedän jo mistä kiikastaa..."

        Mistä arvelet olevan kyse?


      • 7ja10
        mietintässä kirjoitti:

        "Tosin tiedän jo mistä kiikastaa..."

        Mistä arvelet olevan kyse?

        Oikeastaan se on a tai b tai molemmat jos nyt yhtään vahat merkit pitää kutinsa.

        a) Tavallisen näköiseksi itsensä kokeva mies on yleensä tavallinen pallinaama ja kuvittelee yrittävänsä itsensä tasoisia naisia kun lähestyy nuorehkoja, tavallisen nättejä ja hoikkia naisia. Toisin sanoen niitä samoja, joita tavoittelee valtava joukko muitakin miehiä kaikista ikäluokista. Nettideittailu on erittäin pinnallista ja miehiä on kaksinkertainen määrä naisiin verrattuna. Ystävänaisen kommentti profiilin kehuna ei kerro mitään sillä ei hän sitä voi haukkuakaan, ei hänkään silti sinun kanssasi ole alkanut suhteeseen. Miehenä voin sanoa, että jos nainen ei heti profiilillaan ja kuvallaan herätä tunnetta että tuon kanssa lähtisin sänkyyn tästä ja nyt niin ei kannata edes treffeille lähteä sillä yleensä se kuva ja profiili on kyseinen ihminen edustavimmilleen viritettynä. Nettideittailu on sokkona pimeässä ampumista joten hullukaan ei jaksa kiertää katsomassa "huonomman oloisiakin kortteja".

        b) Tylsyys. Tapahtuuko sinun elämässäsi ja sinun ympärilläsi hauskaa ja mielenkiintoista ja näkyykö se profiilistasi.

        Naiset eivät yleisesti ottaen ole epätoivoisia ja lähde suhteeseen joka ei oikein iske sillä yksinkin on elämä ihan hyvää. Poikkeuksena ne jotka haluavat pian eli heti lapsia.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 187
      2128
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1982
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      157
      1659
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      136
      1614
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1334
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1247
    7. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      11
      1214
    8. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      12
      1155
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1148
    Aihe