Uudet misukat alla

19-14

Melu on sama kuin talvisissa kitkoissa. Tähän meluasiaan ei taida tulla mitään korjausta joten olisiko aika kieltää nastat niin asfaltinkin voisi tehdä vähän hiljemmaksi eurooppalaisen tapaan.

Jos näin tehtäisiin, niin ei myöskään tarvitsi odottaa urapaikkauksia että leveämmillä kesäkiekoilla pärjäisi teillä.

19

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • continentalå

      Michelin on kovakorppu kumi, ylikymmenvuotisilla ei tee mitään!

      • kitkapellet.hoitoon

        Kitkarengaspellet on R U N K K A R E I T A


    • Realismishyväksi

      Kielletään vaan nastat heti, kun Suomessakin talvet muuttuvat Keski- ja Etelä-Euroopan kaltaisiksi eli sadekeleiksi.

      Suomen luonto eikä tietkään kestäisi sitä massiivista suolauksen lisäystarvetta, jos nastoja ei liikenteessä olisi. Nytkin suolaus menee yli teiden ja luonnon kestävyysrajan, vaikka monilla herkimmillä paikoilla suolausta on rajoitettu.

      Näin se vaan on.

      • kjkjkjkj

        suomen "talvessa" riittää, ku suolaa mäkiin, et rekat pääsee ylös! muutoin EI tarvi!

        ja kitkoilla pärjää hlöautol lokistavast, jos tie jäässä? si vaa hiuka ENNAKOINTII!


    • patterinvaihtoKuulokojee

      Aloittaja ei ole vielä autolla saanut ajaa jos väittää löytäneensä yhtä hiljaiset kesärenkaat mitä kitkarenkaat on tai sitten kuulolaite ei toimi oikein.

    • exhance

      Auton vaihto auttaa.

    • 19-14

      Ihan vaan tiedoksi vanha japanilainen nokialaisilla kitkoilla ja uusi premium merkki Michelin green energy savereilla. Melutaso uudessa on ihan sama ellei kovempikin kuin vanhassa.

      • kuinkaTyhmäSaaOlla

        mikäli oikein ymmärsin, niin puhe on eri autoista? Mitä järkeä tuossa itkussa ja ihmettelemisessä oikein on?


    • E220_CDI

      Jos aloittajan oli tarkoitus kuvata uudella Michelinillä laaturengasta, niin pieleen meni. Oma kokemus oman autoni alla vahvitstaa TM rengastestin havainnon, ettei Michelinin ostamisessa ole järkeä, ei kesäksi eikä talveksi, kun joku edullinen Hankook on kaikilta ominaisuuksiltaan parempi. Michelinissä saa testivoittajarenkaan hinnalla kovin muuten keskinkertaisen, mutta uraherkän ja meluisan renkaan. Näin käy kun teknologia yrityksen tuotekehitys pysähtyy.

      • 19-14

        Eipä voinut kuin ihmetellä kun autoa luovutettaessa ihmettelin että eikös ne Continentalit ole alkuperäisrengastus. Vastaus oli että niitä tulee millä milloinkin, Hankookillakin. Talvikiekoiksi sentään tuli Continental Contact kitkat.

        Yksi mikä tietysti myös hieman ärsyttää on että, Paineanturit maksaa saman kuin renkaat ja paineanturit nykyisen tiedon mukaan kestää 2-3 vuotta. Jokainen voi siitä laskea kuinka paljon rengaskustannukset nousevat vai sietääkö näytän painevaroitusta jos antureita ei ole jatkossa.


      • merkkiEiRatkaise

        Melun näkee tarrasta ja oikeilla paineilla kulkee hyvin. Misukoitakin on useita eri malleja ja kokokin ratkaiseen hyvin paljon.


      • E220_CDI

        Hyvä täsmennys, kun vielä lisätään että varmaan se jossain autossa toimii. Mutta Primacy 225/45/17 tai 225/55/16 ei toimi Mersussa. Järkyttävä melu ja uraherkkyys.

        Michelin X-Ice 3 nastarengas sisälsi samat viat onnettomaan pitoon yhdistettynä. En olekaan ennen laittanut vähän ajettuja melkein uusia renkaita kiertoon.

        En vaihda autoa pelkästään saadakseni ajaa Michelineillä, kun Nokian ja Conti toimivat oikein hyvin. Raskasnokkaisessa etuvetoisessa en ole Micheliniä kokeillut, joten saattaa se Citroen C5:ssa toimiakin?


      • 19-14

        Mittasin tuossa tabletin desibelimittarilla 90 db 100 km/h vauhdissa. Ois ihan mielenkiinooista tietää mitä muut saavat lukemiksi.


      • melumittari
        19-14 kirjoitti:

        Mittasin tuossa tabletin desibelimittarilla 90 db 100 km/h vauhdissa. Ois ihan mielenkiinooista tietää mitä muut saavat lukemiksi.

        Miten olet kalibroinut melumittarisi?


      • 19-14
        melumittari kirjoitti:

        Miten olet kalibroinut melumittarisi?

        Hyvä pointti . Tein mittuakset halpistabletilla jossa lähtötilanteessa mentiin jo ihan metsään. Latasin kuitenkin Nokialaiseen parikin appsia jotka sen kummemmin kalibroimatta näytti vertailuarvot oikeassa luokassa. Nyt päästiin 100 km nopeudessa 70 db:n tasolle.


    • Myyjäntemput

      Paljonko oli kulutuspintaa uusissa renkaissa?
      Rengastehtaat ja kauppiaat ovat keksineet uuden ansaintamekanismin, kun myyvät nykyään uusia merkkirenkaitakin n. 6 mm pinnalla, ne kun vaihtaa rengasmafian ohjeiden mukaan aina uusiin, kun pinta on 4 mm, niin tiukkaa tekee päästä yksi kesä niillä.

      • liioitteluOnTyhmää

        kerro toki missä on 6mm urat?


    • Siisäänajokokemus

      Sisäänajoa ne kaipaavat. Itse ostin misun energy greenit toissa kesäkuussa ja melu oli todella paha. Vähän autoi kun selvisi että 2.3 barin sijasta liikkeessä oli laitettu 3.3 barin paineet. Ensimmäiset pari sataa maantiekilometriä kulutus oli n.5l suuurempi kuin edelisillä renkailla ja meinasin viedä saman tien takaisin.

      Paineiden säätämisen auto oli pienissä nopeuksissa yliohjautuva ja suurisa aliohjautuva. Siihen auttoi kun pudotin eturenkaissa 2.2 ja takarenkaissa nostin 2.4 bariin. Melua riitti koko kesäksi :(

      Seuraavana eli viimekesänä vaihdoin etu- ja takarenkaat päittäin siten että pyörimissuunta pysyi samana - ei apua. Tänä vuonna vaihdoin kulmittain ristiin jolloin pyörimissuuntakin vaihtui. Nyt kuukauden kulutua on selvästi hiljentynyt ja kulkee kuin juna ilman vetelyitä. kilometrejä niillä takana nyt noin 20000

      • ristiinJaRastiin

        Rengaskauppiaan neuvoja ja kauppa käy jos joku uskoo noita vinkkejä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 140
      4001
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      110
      3619
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      20
      2555
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1861
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1727
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1609
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1585
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1513
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1491
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      89
      1483
    Aihe