Helluntailaisen haastattelu

OnneaTeille

http://www.iltalehti.fi/iltv-vaalit2015/201504200101138_bg.shtml
IL-TV tavoitti Teuvo Hakkaraisen aamutuimaan - tältä kuulosti

21

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • UJOPIIMÄJUOPPO

      Mitä helluntailaista nyt tuossa oli?Taisit erehtyä ja kunnolla!

      • kappasvaaan

        Eikö ole enää helluntailainen? Tuliko hän järkiinsä?


      • teoturi

        Hakkarainen on helluntalainen


    • EdusKuntaaN

      Tyypillinen krapulainen helluntailainen. Ei mitän uutta.

      • lollzzz

        Ei tuo taida olla kunnolla edes krapulainen vaan vielä kännissä :D


    • Voi-litku

      Ihan seuraa, Hakkarainen mestarin jalanjälkiä. Luuk.7:34. Bibilia. Ihmisen Poika tuli syöden ja juoden, ja he sanoivat: katso ihmistä, syömäriä ja viinan juomaria, Publikanein ja syntisten ystävää. Minäkin meinaan, tänään vähän tyhjentää kanisteria.

      • * Ei Hakkarainen ole uskossa, tai on, mutta langenneessa tilassa, ei voi osallistua seurakunnan tehtäviin, ja jos saa, on koko seurakunta mätä ! Kaippa nyt tuon jokainen käsittää, " Juomarit ei peri taivasten valtakuntaa."! Ja teuvo on juomari, taitaa olla useimmin kännissä kuin selvänä, eduskuntaankin täysin kelvoton moraaliltaan. Ihmetteln kyllä puoluetta, joka sallii tuollaisen käytöksen, ja pitäis olla puhtaat jauhot pussissa, HUOM ! EDUSTAA KANSAA ! Jos kansa tuon hyväksyy, niintaitaa oikeasti ollakin kansanedustaja ? Kertoohan Viron viinaralli jotain kansan juomatavoista !


      • Mohikaani_27 kirjoitti:

        * Ei Hakkarainen ole uskossa, tai on, mutta langenneessa tilassa, ei voi osallistua seurakunnan tehtäviin, ja jos saa, on koko seurakunta mätä ! Kaippa nyt tuon jokainen käsittää, " Juomarit ei peri taivasten valtakuntaa."! Ja teuvo on juomari, taitaa olla useimmin kännissä kuin selvänä, eduskuntaankin täysin kelvoton moraaliltaan. Ihmetteln kyllä puoluetta, joka sallii tuollaisen käytöksen, ja pitäis olla puhtaat jauhot pussissa, HUOM ! EDUSTAA KANSAA ! Jos kansa tuon hyväksyy, niintaitaa oikeasti ollakin kansanedustaja ? Kertoohan Viron viinaralli jotain kansan juomatavoista !

        "Ihmetteln kyllä puoluetta, joka sallii tuollaisen käytöksen, ja pitäis olla puhtaat jauhot pussissa, HUOM ! EDUSTAA KANSAA ! Jos kansa tuon hyväksyy,"

        Suuri kansa ei hyväksy, ja siksi helluntai-Teuvon töppäykset tuodaankin julki.

        Kristilliseksi julistautunut puolue hyväksyy ja hyväksyjänä on myös helluntaiherätys, jonka piiristä hänelle ääniä tuleekin.


      • jotkinrajatsentään
        Pe.ku kirjoitti:

        "Ihmetteln kyllä puoluetta, joka sallii tuollaisen käytöksen, ja pitäis olla puhtaat jauhot pussissa, HUOM ! EDUSTAA KANSAA ! Jos kansa tuon hyväksyy,"

        Suuri kansa ei hyväksy, ja siksi helluntai-Teuvon töppäykset tuodaankin julki.

        Kristilliseksi julistautunut puolue hyväksyy ja hyväksyjänä on myös helluntaiherätys, jonka piiristä hänelle ääniä tuleekin.

        Minä en usko että kukaan helluntaissa äänestää tuollaista tyhjänpuhujaa juoppoa, ja jos saa olla seurakunnassa, niin ehkä pitävät ihan vaan siksi että olisi hiukan hiljempää ja enemmän riehumatta.

        Ei Jeesuksen seuraaminen nyt,tuollaista ole, edes kaukana perässä laahustavan.


      • jotkinrajatsentään kirjoitti:

        Minä en usko että kukaan helluntaissa äänestää tuollaista tyhjänpuhujaa juoppoa, ja jos saa olla seurakunnassa, niin ehkä pitävät ihan vaan siksi että olisi hiukan hiljempää ja enemmän riehumatta.

        Ei Jeesuksen seuraaminen nyt,tuollaista ole, edes kaukana perässä laahustavan.

        Kyllä helluntailaiset äänestää Teuvoa ja vain harva helluntailainen pitää häntä tyhjänpuhuja-juoppona, muutoinhan häntä yritettäisiin laittaa ruotuun helluntaiherätyksessä.


    • myötähäpeä

      Hakkarainen tuntui alussa olevan niin pihalla, ettei edes muistanut päässeensä eduskuntaan. Katsotaanpa, miten usein mies ilmestyy töihin ajoissa ja kuinka monta poissaoloa tulee kännäyksen takia.

      "Ei tää ole mikään beduiinimaa."

      Puhuiko siinä kansanedustaja vai yläkoulun mopokerhon epävirallinen päällikkö?

      Voisiko kansanedustajia puhalluttaa ennen töitä? Ettei menisi Hakkarainen ja kumppanit paikan päälle ryypätyn yön jälkeen samoilla silmillä.

      Alkoholiongelma hänellä saattaa olla ja silloin asia on vakava. Alkoholiongelmaisen kuuluu olla hoidossa, ei eduskunnassa. Olisiko tässä Päivi Räsäselle töitä? Koittaisi raitistaa Perussuomalaiset kansanedustajat...

    • KTSEiKirj

      Helluntailahkon moraali on aina ollut liberaali kun on ollut kysymys omasta lehmästä ojassa.

      • katsotannPois

        Eli ilmeisesti oli vaihtanut uskonsa ateistiseen moraaliin ja katsantoon. Siellähän se kaikki paha ja mätä mätänee. Eli saastainen saastuu ja sinkoilee toisia aseella.
        Aikankin KTS.n lipussa nimimerkillä oli sinko ja lippu.
        ts. paraskin moraalisaarnaaja.


    • Tynnyripetäjästä
    • vanhat.ajat.takaisin

      Miksei seurakunnassa pidetä enää minkäänlaista kuria, vaan kuka vaan voi olla lähes jäsenenä nykyään riippumatta elämäntyylistään ja pyrkimättä parannuksen tekoon? Maksaako Hakkarainen seurakunnalle kymmenyksiä, vai miksi hänet on niin tärkeä pitää seurakunnan jäsenenä? Voihan hän osallistua tilaisuuksiin (osallistuukohan koskaan), vaikka ei olisikaan enää seurakunnan jäsen. Erotetaanko muuten homoseksuaalisessa parisuhteessa elävät helluntaiseurakunnasta?

    • Hellarilainen

      Pe.ku:lle tiedoksi, vaikka hän lukee kyllä ko lehteä (RV) omalla tavallaan.

      Viitasaaren helluntaiseurakunnan pastori Jukka Rahkonen kertoo uusimmassa lehdessä seuraavaa:

      "Hakkarainen ei ole ollut seurakuntayhteydessämme enää vuosiin eikä kuulu seurakuntaan."
      RV 18/2015 s3

    • rikollisjoukko

      Onhan Tuksukin hellari mutta nehän on kaikki venäläisiä ja muslimeja jokunen juutalainen . Koko Tukiaisen perhe alkoholisteja . Monella on väkivaltatausta . Lakihenkisyys ja kirjaimellisuus on ikävää . Armosta ei tietoakaan . Hammastenkiristelijöitä . Ortodoksikirkossa sama juttu . Moosesta ja islamia sitten huorataan ja varastetaan . Kauheimpia varkaita ikinä hellarit . Kaikki on myynnissä kaikki varastetaan muilta jopa ruuat pelloilta ja kirpputoribisnes päälle ilmasista vaatteista . Pitäkää ite vaatteenne. Nehän myy ne rahasta niinku sanaakin. Kymmenyslait voimassa . Permanentti syntiä mutta peruukit ei. Lestadiuksille synti on kynsilakka jos sitä käyttää menettää pelastuksen. Mooseksen650 sääntöä ... Uhraavat elukoita rahoja huonekaluja ruokia pelastusuhriksi. Eikä ne kasta lapsiakaan. Raamattu sanoo käännynnäisten tekemisestä että tekevät perkeleen lapsia ja estävät pelastumasta . Fariseukset. Venäläiset on ammattivarkaita muistakaa tää . Silmänkääntötemppuja niitä on amerikkakin täynnä . Uri Gellerit häivyttää lentokoneen ihmisten silmien edessä niin pikkujuttu on puhaltaa vaatteet maatilat mökit rahat ja ruuat muilta . Pitäkää kiinni omaisuudestanne ja huolehditte että sukunne saa pitää ne. Pistätte lastenlasten nimiin ja hukkaamiskieltoon ettei saa luovuttaa eikä myydä muuta kuin omaan sukuun tai oman kunnan vanhustenhoitoon eikä mitään yksityisille kun ne on juuri niitä huijareita jotka varastaa omaisuudet . Nokia missiossa on sama juttu muslimitaustaista moosesta omaisuudet maatilat tontit katoaa kuin tuhka tuuleen samoin miljoonat sitten näytetään riisikupillista syömässä jotain mustaa. Älkää ny uskoko näitä peruukkipäitä . Kääntävät raamattuakin kieroon rahan takia. Hellareissa ja vapareissa toimii venäjän mafia .

    • kadotetut

      Onhan venäläinen uskontobisnes laajaa . Mutta niin varkaita etteivät muuta kuin varastavat ja syyttävät . Niillä on varastetut vaatteet päällä ilmaista pitää olla katos kun jumala antaa ... Avustusleipä kainalossa . Sitten ne näyttää muille kuinka ne antaa suurella äänellä huutaa torvia toitottaa .. Ne ei anna mitään muuta kuin muilta varastettuja . Ammattirikollisuus järjestöjä hyväntekeväisyysverhona tyhjäävät koditkin kirpputoreilleen venäläiset myy ne rahasta . Miljoonakiinteistöjä ostavat ja osakkeita . Älkää ny uskoko näitä . Rahasta mitä vaan. Sama juttu puhaltavat musiikilla ja medioissa valtionkin rahat ja keräävät ihmisten rahat . Yhden työntekijän palkka noin 15-25€ vuodessa niin nämä teettävät 90% vapaaehtoistyöllä orjilla työnsä ilmaiseksi ja huutavat rahaa lisää vaikka tilinsä näyttää montaa miljoonaa plussaa plus myyntitulot . Ihan luxus taloissa asuvat. Autoja monia. Älkää uskoko. Myy itse omat huonekalusi saat rahaa ruokaan. Golgatan ristin hinnan maksoi Jeesus ei sitä rahalla pelastu. On hellareissakin julkihomoja. Ortodoksikirkon vapaamuurarien prostituutio on maailmanlaajuista bordellitoimintaa ja sutenöörejä myös venäläiset varastaa luterilaisissa kirkoissa jopa kuparit kaapelit ja ruuat ilmaista ruokaa . Menkää sinne syömään hellareihin varastettuja ruokia ilmaiseksi eli otatte vaan takaisin mitä teiltä ovat huijanneet. Monilla on muslimien kanssa lapsia siellä . Eikä juutalaisetkaan usko Jeesusta . Kiroavat kristittyjä apinoiksi ja sioiksi . Pirunsarvimerkkejä näytetään käsillä muslimivaatteissa näissä ns. Karismaanisissa kundaliinikäärmehengen lumoamissa seurakunnissa . Kundaliinni herätetään okkulttisella musiikilla joikaamalla. Osa on satanismista . Seksuaalista kiemurtelua . Varokaa ettei Jeesus hylkää jos on permanentti tai korvikset tai kynsilakka .... Niillä on kabbalasta hinduista ja satanismista shamaanista viimenen tieto Egyptin haagareiden kundaliinin kautta. Voit juoda sitä käärmehenkeä kuten shiwaoppilaat rajajogat . Okkulttismin sekasotku maailman alkeisvoimista lohikäärmeitä liskoja niilinvirtoja kleopatroja mustekaloja vaeltavia henkiä ja paljon kastamattomia ihmisiä sillä kaikki ei tuu uskoon ja osa taas pelkää että jos menee kasteelle ja tekee syntiä niin ei enää voi pelastuakaan. Varma helvetti uskonto . Kukaan ei pelastukaan lopulta koska kaikissa on joku vika jos ei muuta niin kynsilakka.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      281
      4672
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2508
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2181
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2176
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      129
      1817
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1462
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1442
    8. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      343
      1418
    9. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1357
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1247
    Aihe