Saatinpa kaunis nainen Nazima Eduskuntaan.

afgansiia

Nazima On kaunis Suomalais lehmien seassa eduskunnassa.

46

180

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • point_blank

      millähän tämä kaunotar perustelee lehmänlihan syönnin hyväksyttävyyttä sianlihaan verrattuna?
      Eikö ole jännä juttu: vaikka vaikuttaisivat kuinka hienostuneilta ja länsimaisilta, niin näiden muslimien päihin on istutettu ajatuksia, joita he eivät kykene omilla aivoillaan kyseenalaistamaan...
      Koraani mennee Suomen lain edelle.jne.

    • realismi

      kun olis muutakin tarjottavaa kun persujen arvosteleminen sillä ei pitkälle pötkitä?

    • Näyttää

      papukaijalta.

    • eihänseedesole

      Hyväkroppanen se on mutta ei nyt mikään niin kaunis.

      • Ruohonleikkurilla

        saa säärikarvat ajaa.


    • Suomessa_suomen_tavoin

      Itse vastustan naisten ympärileikkauksia, kuten miestenkin. Pervojen touhua.

    • vain_yksi_kausi

      Aika muslimilta toi näyttää. Itsellä ei viisari heilahda.

    • olisi_se_hauskaa

      Toivottavasti teuvo Hakkarainen saa viereisen paikan eduskunnan salissa.

      • hfghfh

        ei kumminkaan malttais pitää näppejään erossa!


      • Olisi_se_aika
        hfghfh kirjoitti:

        ei kumminkaan malttais pitää näppejään erossa!

        rivoa jos toi tukaani alkais Teuvoa ahdistelemaan.


    • pitkäsiima
      • realismi

        katsotaan nyt ensin tuleeko sieltä mitään asiaa vai jääkö pelkäksi yhden asian höpöttäjäksi kuten jani?


    • viherpiipertäjätär

      Itse en pidä Nazeista.

    • samaamieltä

      ihmettelen
      20.4.2015 22:22
      UUSI
      Aion kysyä afganistanilaisilta internetin kautta tämä neidin, jolla on siis ainakin yksi ruotsinkielinen poikaystävä, hänen sukutaustastaan. Kiinnostaa, miksi afganistanilaiset ovat savustaneet tuon suvun sieltä ulos. Ovat tulleet sitten tänne riesaksi kun omassa kotimaassa ovat tippuneet yhteiskuntaluokissa valtataistelun takia alas. Sinne huipulle ei pääse välttämättä pelkällä alapääpelleilyllä niinkun Suomessa näyttää jatkuvasti pääsevän.

      Nyt vaan sitten afganistanilaisten kanssa chatille. Kaivan kyllä tuon ämmän suvun skandaalit esille, täyttä valetta, että on poliittinen pakolainen. Suku syösty vallasta Afganistanissa, sielläkin kansa puhunut, kuinka pitkään ehtii täällä heilua ja aiheuttaa tuhoa. Kuka sen muu nosti esille kuin media. Mitä varten?

      ihmettelen
      20.4.2015 22:22
      UUSI
      Aion kysyä afganistanilaisilta internetin kautta tämä neidin, jolla on siis ainakin yksi ruotsinkielinen poikaystävä, hänen sukutaustastaan. Kiinnostaa, miksi afganistanilaiset ovat savustaneet tuon suvun sieltä ulos. Ovat tulleet sitten tänne riesaksi kun omassa kotimaassa ovat tippuneet yhteiskuntaluokissa valtataistelun takia alas. Sinne huipulle ei pääse välttämättä pelkällä alapääpelleilyllä niinkun Suomessa näyttää jatkuvasti pääsevän.

      Nyt vaan sitten afganistanilaisten kanssa chatille. Kaivan kyllä tuon ämmän suvun skandaalit esille, täyttä valetta, että on poliittinen pakolainen. Suku syösty vallasta Afganistanissa, sielläkin kansa puhunut, kuinka pitkään ehtii täällä heilua ja aiheuttaa tuhoa. Kuka sen muu nosti esille kuin media. Mitä varten?

    • samaamieltä

      Ihmettelen
      20.4.2015 21:28
      UUSI
      Miten taustaltaan poliittinen pakolainen kelpaa Suomen kansanedustajaksi edes ehdolle? Miten tämä median alapääpelle, joka retostelee omilla miesystävillään pitkin naistenlehtiä, kehtaa kävellä tuollaiseen paikkaan edustamaan? Ketä hän edustaa? Omaa Afganistanissa epäonnistunutta sukuaan?

      Hejahejadaavidintähti
      20.4.2015 22:24
      UUSI
      Onko se muuten vieläkin Strindbergin kahvila keskustassa Helsingissä näiden omista kotimaistaan ulos heitettyjen epäonnistuneiden sukujen suosikkipaikka?

    • Asialinjalla

      Ihan nätti nainen, mutta on niitä kauniimpiakin. Myös kantaväestössä.

      Ja jos ihmisellä on mielipiteet niin sairaita/kuvottavia niin eipä siitä kauneudesta ole paljoa hyötyä...

    • PSRynkyttäjä

      Säkki päähän muijalle ja nelinkontin. Rynkyttäisin.

    • Muuten_vain

      Ympärileikattu? Geenipuoli, eli onko vanhemmat ja muu suku serkkujensa kanssa naimisissa?

      • Hullumaailmatodella

        Siis Nasimahan on tullut Suomen kansanedustajaksi ratkaisemaan Afganistanin ongelmia Suomen Eduskuntaan!!!

        Miksi ihmistä ei nimitetty YK:n organisaatioon, mitä hän tekee Suomen kansan edustajana??? Pakolaistaustainen ihminen, jolla on mielipiteitä vain oman alapään toiminnasta ja lasten silpomisesta. Lasten silpominenko Suomen kansan asia?


      • tavis22

        Kyllähän ulkonäkö menettelee, jos tuollaisesta pitää, mutta moni on kakku päältä kaunis, vaan on silkkoa sisältä, sanoo suomalainen sananlasku. Se pitää tässäkin tapauksessa hyvin paikkansa. Pakolaiset, kehitysapu ja sitten nämä yksityisten luomat rahavirrat, jotka virtaavat ulkomaille, lisäävät Suomen alijäämää jatkuvasti. Mitä arvelette ajatteleeko tämä Nazima suomalaisten parasta, no eipä varmaan ajattele.


    • katsojan.silmässä

      Millä saavutuksilla sitten Jani Toivola sitten tuli valituksi edustamaan kansaa? Yhden asian järkyttyjä joka on omaksunut eteoikutetun asemansa ilmeisen ymmärtämättä itsekään mistä kansanedustajantyössä oikeastaan on kysymys.
      Palvelee ainoastaan ylisuvaitsevien tarpeiden kohteena olemalla "erilainen" mutta tosiasiassa vain kuvaa sitä tilaa mihin tämä maa on jo saatettu.

    • Laitoinvireille

      To: [email protected]; [email protected]
      Subject: Valitus ehdokkaan vaalikelpoisuudesta Eduskuntavaaleissa
      Date: Tue, 21 Apr 2015 05:33:55 0000

      Vuoden pakolaisnainen vuodelta 2010, Nasima Razmyar ehdokas 147, rikkoi mielestäni Suomen perustuslakia, annettu 11.6.1999/731, asettuessaan ehdolle Suomen Eduskuntavaaleissa. Vaadin hänen ehdokastaustansa ja vaalirahoituksensa kotimaan sekä ulkomaan lähteiden tarkkaa selvittämistä sekä hänen pakolaisasemaansa liittyvien asiakirjojen julkistamista. Hänen vaalikelpoisuudestaan ei ole voinut hämärän pakolaisnaisaseman takia saada äänestäjien keskuudessa todellista kuvaa, pidän hänen ehdokkuuttaan törkeänä vaalivilppinä ja hyväuskoisten kansalaisten harhaanjohtamisena.

      Erityisesti ehdokas Razmyar on rikkonut perustuslain 2:ta ja 5:ttä pykälää. Suomessa valta kuuluu kansalle, ei medialle, eikä kansalle saa antaa virheellistä tietoa ehdokkaan taustasta tai statuksesta. Ehdokkaaksi ei voi asettua, jos Suomen viranomaiset eivät voi taata henkilön todellista identiteettiä, eikä sitä voida todeta edes EU:n alueella. Poliittinen pakolainen ei ole voinut olla koskaan todellisessa vaarassa, jos hän on välittömästi kun se on mahdollista, aktiivinen vastaanottajamaan politiikassa, julkisuudessa avoimesti esiintyen. Vaadin selvitystä, millä perusteella Nasima Razmyarille on myönnetty pakolaisstatus Suomeen. Suomen äänestäjillä on mahdotonta tietää hänen sukunsa ristiriidoista Afganistanissa. Hän on Suomen valtiolle ja Suomen kansalle merkittävä turvallisuusriski ja rikkoo yhteiskuntarauhaa jatkuvasti esim. tuomalle esiin julkisuudessa Suomen kansalle vieraita asioita, kuten lasten silpomisen. Hän ei ole Suomen kansan edustaja vaan haluaa muuttaa asioita Afganistanissa ja musliminaisten asemaa maailmalla. Valitettavasti se ei ole Suomen kansan edustamista millään tavalla.

      Haluan myös kyseenalaistaa sen tavan, jolla hän on saavuttanut Suomen kansalaisuuden. Mikä muuten on hänen oikea afganistanilainen nimensä ja oikea syntymäaikansa? Kuka voi tietää totuuden kenen asialla hän on Suomessa? Haluan julkisuuteen ja virallisen selvityksen hänen sukunsa omistussuhteista Afganistanissa ja sijoitussuhteistaan maailman finanssipiireissä.
      Haluan siis selvää tietoa siitä, miksi media Suomessa on nostanut tämän pakolaisnaisen ehdokkaaksi.

      Lisäksi haluan hallinto-oikeudelta selvityksen siitä, onko SDP suosinut tätä pakolaisnaista ehdokasasettelussa pätevämpien ja taustaltaan nuhteettomien Suomen kansalaisten ohi. Näin ollen, SDP olisi estänyt Suomen kansalaisia, oman puolueensa sekä sitoutumattomia ehdokkaita asettumasta ehdolle demokraattisissa vaaleissa. Millä oikeudella joku tuntematon ehdokas kiilaa toisten ohi median avulla? Vaadin oikeutta demokraattisissa vaaleissa yhdenvertaisena kohteluun.

      Vaadin Nasima Razmyarin vaalituloksen mitätöintiä hämärien, todellisuudelta peiteltyjen henkilötietojen, hänen sukutaustansa, kansalaisuuteensa (kaksoiskansalaisuuteensa?) liittyvien epäselvyyksien sekä SDP:n ehdokasasettelun epäselvyyksien takia. Ei voida myöskään selvittää ilman hänen todellisia henkilötietojaan, kuka todella rahoittaa hänen vaalikampanjaansa kansainvälisesti ja millainen turvallisuusuhka hän on Suomen valtiolle ja Suomen kansalle.

      Pyydän hallinto-oikeutta selvittämään asiaa Afganistanin viranomaisilta. En tyydy Suomen Afganistanin suurlähetystön lausuntoihin.

      Helsingissä,

      Terhi Törrö

      • HÖHÖHÖÖÖÖH-HÖÖÖH

        "Hän on Suomen valtiolle ja Suomen kansalle merkittävä turvallisuusriski ja rikkoo yhteiskuntarauhaa jatkuvasti esim. tuomalle esiin julkisuudessa Suomen kansalle vieraita asioita"

        Ja paskan marjat mikään turvallisuusriski!


      • TerhiTörrö

        Mikä hänen oikea nimensä ja syntymäaikansa on? Tiedätkö? Mistä tiedät? Onko sukulaisia EU alueella, missä pankissa asioivat? Kuinka pelokas tuo pakolainen on kun jatkuvasti on alusta alkaen ollut naama lööpin kanssa etukannessa?
        Täyttä kusetusta tuo humanitäärinen apua hänen suhteensa. En ikinä usko että hän on todella ollut missään hengenvaarassa. Hänet ja hänen sukunsa on järjestetty Suomeen hoitamaan raha-asioita.


    • ehhehheh

      Ja naisetkin saivat silmänruokaa - komea Ozan pääsi eduskuntaan! Suomalaissonnit kalpenevat.

      • wdofh8gfpwhywhygfiuwhyla

        Ozan on idiootti.


      • 133
        wdofh8gfpwhywhygfiuwhyla kirjoitti:

        Ozan on idiootti.

        Mutta KOMEA, ja sehän on tärkeintä, kuten Naziman kohdalla kauneus. (Ainakin mikäli uskomme aloittajaa, ja miksi emme uskoisi....)


    • KaunisNazima

      Aloittaja oikeassa, Nazima on sirokasvoinen ja yleensä kun on sirot kasvot on muukin ruumiinrakenne siro, mutta Nazima on muutenkin todella sopusuhtaisen näköinen, eikä suitsutus tähän jää, Naziman eleet ja ilmeet kertoo ja kielii siitä että hän on suvaitsevainen, ymmärtäväinen, empaattinen, hän taitaa todella välittää muistakin ihmisistä kuin itsestään.

      Joku väitti että Nazima on pelkästään ulkoisesti kaunis mutta Nazima ei ole juuri kaunis pelkästään ulkoisesti, vaan sen vaan jotenkin tuntee että hänen kauneus painuu syvemmälle, eleitä ja ilmeitä, varsinkin kasvojen ilmeitä myöten.

      Onnea tälle kauniille sirorakenteiselle kaunottarelle vaalityöhön, empatia ja myötätunto tekevät ihmisestä kaikkein kauneimman. Muistakaapa tämä arvostelijat.

      • siinä-myötätuntoa

        "...suvaitsevainen, ymmärtäväinen, empaattinen...." kunhan kysymys on Suomeen loisimaan tulevasta raiskaajamamuista. Suomalaisia Nazi vihaa ja he eivät kelpaa kuin mamujen hyvinvoinnin ja korkean elintason maksajiksi.


      • juuri_noin
        siinä-myötätuntoa kirjoitti:

        "...suvaitsevainen, ymmärtäväinen, empaattinen...." kunhan kysymys on Suomeen loisimaan tulevasta raiskaajamamuista. Suomalaisia Nazi vihaa ja he eivät kelpaa kuin mamujen hyvinvoinnin ja korkean elintason maksajiksi.

        jatkossa paukkuu ja yksi osasyyllinen varmasti on nazima.


    • No moni kakku on kaunis päältä, mutta sisältä ihan paskaa täynnä. Että silleen.

    • Talipaniämmä

      Nazima Rasistimeyer ei ole sopiva ehdokas Suomen parlamenttiin eikä turkkilainen Ozan, äänestäjät eivät olleet vaalikelpoisia! Hulluus äänestäjistä ei ole leikin asia!

    • rasistisuomalaisille

      Nassu on paskaa sisältä ja ulkoa, varsinainen noitanenä. Hyi helvete!
      Noitanenä harrastaa ns positiivista rasismia, mikä Suomessa kukkahattujen hyysäyksellä on täysin hyväksyttävää.

    • mamu_on_väärä_valinta

      kauneus on naisella pikaisesti katoavaa,mutta kun nazima on
      mamukiimassaan isis ja islamin muut hihhulit hyväksyjä.
      jatko näkyy rumana jälkenä hihhulien tunkiessa tänne sairaat mielet kaalissaan.
      huomioikaa nyt mm. muu pohjola,kaikkialla ongelmat vain lisääntyy ja raaistuu mamujen mielenterveys syiden takia.

      vaikka asiat tiedetään,kiimaiset mamuongelmat silti ääliömäisesti hyväksytään...mitäpä muuta täällä eu-kiimaisten tollopäättäjien nykytajunnan mukaan tarvitaankaan.

    • Finnie

      Ei afgaanien eikä turkkilaisten kuulu päättää suomen kansan asioista !!

    • TerhiTörrö

      Pakolaiset eivät kuulu Suomen Eduskuntaan edustamaan Suomen kansaa kuin ehkä vasta seuraavan sukupolven aikana, kun jälkeläiset ovat syntyneet Suomessa ja käyneet läpi Suomen koulutusjärjestelmän.

      Kaksoiskansalaiset ovat myös turvallisuusongelma, ellei toinen kansalaisuus ole EU:n alueelta.

      Aikuisen ihmisen pitäisi hillitä rahanahneuttaan ja kunnianhimoaan, mutta nähtävästi ei onnistu joidenkin kohdalla. Pitää työntyä alapää edellä joka paikkaan. Kiimahan se on joka usein vaaleissa ratkaisee, valitettavasti ei järki.

    • TerhiTörrö

      Tulihan se sieltä, ruotsinkielisten afgaani:

      To whom it May Concern

      As long as you think its alright to bring people to Finland as political refugees from Afganistan, please get yourself an interpretator. Your messenger Nasima Razmyar is a perfect diplomatic insult against Finnish democracy.

      How dare you choose fake political refugees to enter our social security system and Finnish Parliament in order to arrange fiscal policies in Finland and EU.

      Absolutely disgusting, no wonder your country is at war, why you kill your own people?

      Yours sincerely,

      Terhi Törrö

      From: [email protected]

      Subject: RE: Valitus ehdokkaan vaalikelpoisuudesta Eduskuntavaaleissa

      Date: Tue, 21 Apr 2015 09:18:02 0200

      Dear Terhi Torro,

      Our office is located in Oslo and sadly nobody is able to attend you in Finnish. You are welcome to send us your inquiries in Pashto, Dari, English, Danish, Swedish or Norwegian.

      Best regards,

      Embassy of the Islamic Republic of Afghanistan in Oslo

      Opening hours: Monday to Friday 9:00 – 16:00 (Embassy) / 9:00 – 12:00 (Consular section)

      T: 47 22 12 35 70

      E: [email protected]

      W: www.afghanistanembassy.no

      A: Gange-Rolvs gate 5, 0244 Oslo

    • ÅhlåminPerseOnLeveå

      On häpeäksi äänestäjille kun on kaksi ählämiä valittu Suomalaisten eduskuntaan!
      Mitä yleensä liikkuu sellaisten päässä jotka pitää ählämi ehdokasta hyvänä ehdokkaana? Psykiatrin pitäisi tarkistaa jokaisen kallo joka äänensä antaa ählämeille! Tätä voidaan pitää lähtölaukauksena Suomen ählämisoitumiselle!
      Sianlihaa nyt kehiin ja turkkilaiset pois eduskunnasta! Pitää olla sitten vastavuoroisuutta että Suomalaiset valitaan ählämi parlamenttiin! Ei tule koskaan tapahtumaan, eivät sentään niin uunia ole kuin länsimaiset islamin perseennuolijat!

    • tyheh

      Nasiman isähän se siellä tytärtään ohjaa.
      Islamin mukaan isä käskee aina tytärtään.
      Muslimina Nasima on h ora. Tai nykyään h åra, onhan mies hur ri.

    • setänasse

      Lisää samanlaisia kaunottaria eduskuntaan. Olisihan se vähän vaihtelua,verrattuna näihin nykyisiin räystäsperseisiin siiderikaskelotteihin, älystä niin väliä kunhan ovat vain näytillä.

    • Voihan.vittu.sentään

      Ei voi muuta tähän vastata?

      "Saatinpa kaunis nainen Nazima Eduskuntaan.
      afgansiia
      20.4.2015 18:05
      Nazima On kaunis Suomalais lehmien seassa eduskunnassa."

      • Ohho osuiko ja upposi suvakin kylmiin tunteisiin? Taitaa lehmää vituttaa aknen raiskaama naama ja selluliitit reisissä. Mitäs suvakki tähän?


    • sitämärehtimistä

      Jos eläinkunnasta vertauksia haetaan niin se on kuin yksi afganistanilainen kameli suomalaisten lehmien seassa.

    • jojojojoä

      Ma haluisin Magic Miken ehottomasti eduskuntaan Suomeen. Siinä vasta upeet kupeet, ääääääh busi busi

    • jäläJäällänvay

      ja kauneudellahan se maailma pelastuu, pelkästään. Mitään ei oikein
      sillointarvi tietääkkään, voi jopa toistella muiden mielipiteitä, jos omia ei
      satu syntymään. Laaja-alaista osaamista, suomalaisten asioiden hoitamista
      eihän niillä nyt niin suurta merkitystä tietty olekkaan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 195
      2689
    2. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      236
      2577
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      65
      2337
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      191
      1808
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    6. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      12
      1318
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1297
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      21
      1259
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1225
    10. Venäjän sissit lakkojohtajat

      Odottavat 'lisätä lakkoja' Toverit käskyttää. Eikä ensimmäinen kerta.
      Suomen Keskusta
      3
      1128
    Aihe