Yleistä nettideittailusta vol. xx

New_Gen_tIn_Town

Oon harkinnu profiilin laittoa S24 –treffipalstalle ja muutama ajatus on herännyt kun noita ilmoja sekä näitä keskusteluja on tullut lueskeltua. Olen siis reilu kolmekymppinen mies (PK-seutu) ja kysymykset suunnattu lähinnä naisille, en moralisoi ja pilkettä silmäkulmaan, kiitos.

1. ”Olen juoksuni juossut”-naiset. Hyvinkin tuttu lause monen ilmoituksesta. Tarkoittaako tämä, että seksi maistuu/on maistunut ja kadulla monelta mieheltä tulee salaperäisiä katseita eikä naapurikylässäkään miehet voi olla hymyilemättä kun tämän naisen näkee?

2. Akateemisesti koulutetut naiset, jos ette ilmoita erikseen ”koulutuksella ei ole väliä” niin haetteko vain akateemista seuraa?

3. Naiset, ilmeisesti saatte jopa satoja viestejä kuukaudessa niin käyttekö te ollenkaan katsomassa muitten kuin viestejä lähettäneiden profiileja ja laitatteko itse viestejä miehille?

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nainenvastaa

      1. en käytä tuollaista ilmaisua profiilissani mutta jos se siellä olisi tarkoittaisin sillä varmaan etten baareissa enää viihdy, millään lailla se ei seksiin viittaisi.
      2. en ole akateemisesti koulutettu joten en kykenen vastaamaan tähän, itselläni ei koulutuksella ole väliä, omaan kyllä pari koulutusta mutta kumpikaan ei ole akateeminen
      3. aikaa ei tahdo jäädä katsoakseen muitakin, joskus tätäkin tapahtuu. Mutta laita ihmeessä itse viesti jos löydät kiinnostavan kohteen. Näin varmistat naisen edes huomanneen sinut.

      Vinkkinä vielä, en laittaisi profiilia tänne. Minulla on maksullisessa palvelussa profiili. Pitää nyt hieman uhrata asian hyväksi.

    • 1. Itse en tuota fraasia käytä, mutta kuvittelisin että se aika monella käyttäjälleen on vain klisee joka pistetään siihen kun ei muutakaan keksitä, eikä sillä välttämättä ole mitään tekemistä sen kanssa kuinka monta kumppania on aiemmin ollut. Eikös se nyt olisi loogisempaa että jos naisella on niitä kumppaneita ollut niin valtava määrä että uskoo jo itsekin sen vaikuttavan miesten kiinnostukseen negatiivisesti, niin enemmänkin asiaa pyrkisi peittelemään kuin tuomaan erityisesti esille.

      2. Useimmissa deittipalveluissa voi kuvailla sen ihannekumppaninsa, ja voisin kuvitella että ainakin nyt akateemisella naisella olisi sen verran järkeä päässä että osaa sinne kirjata ylös sen vaatimuksensa miehen akateemisuudesta, jos sillä hänelle on merkitystä. Tosin voipi olla että mies joka kuvittelee akateemisilla naisilla olevan jotain ihmeellisiä vaatimuksia joita ei voi tuoda treffi-ilmossa esille, on liian tyhmä kelvatakseen lopulta kuitenkaan.

      3. Enimmillään minulle on tullut profiilin laiton alkuvaiheessa ehkä parikymmentä viestiä kuukaudessa, ja sitten kun on profiilia pitänyt pitempään niin viestejä ei tule enää juuri ollenkaan. Mutta eipä sitä nyt silti tule oikeastaan hirmusti miesten profiileissa roikuttua, ainakaan tässä vaiheessa kun alkaa muutenkin olla vähän tympiintynyt koko nettideittailuun. Eli ainakin minun huomioni kiinnittääkseen pitää kyllä kyetä sitä viestiä laittamaan, tai ainakin tiheästi profiilissani vierailemalla osoittaa että on kiinnostunut.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3065
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe