Hitler ujentautui kuoleman hyötyjen mukaan

sami-a

Hitler oli riviateisti.

Se mistä tiedän tämän on se, että Hitler uskoi itsemurhan tai autetun itsemurhan hyötyyn.
Kristitylle itsemurha on hyödytöntä, koska kuolema ei vapauta iankaikkisuudesta eikä edesvastuusta, joten Hitler ei ollut kristitty.

Samaan tapaan, Hitlerin tavalla ajattelevat ateistit turvautuvat tänään kuoleman oletettuihin hyötyihin. Hitlerin tapaan he uskovat, että eutanasia ja abortti ovat yleishyödyllisiä asioita, mikä tarkoittaa sitä, että kaikki hyötyvät.

27

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • "Se mistä tiedän tämän on se, että Hitler uskoi itsemurhan tai autetun itsemurhan hyötyyn."


      Itse veikkaisin että Hitlerille äkkikuolemasta oli varmasti paljon enemmän hyötyä kuin antautua elävänä, itse siinätilanteessa elävänä myöskään vihaisen puna-armeijan kynsiin haluaisin tuskin jäädä. Teki siis saman kuin aikoinaan teutooni-naiset tappaessaan itsensä ennemmin kuin jäisivät Roomalais-sotilaiden nöyryyttämiksi.

      Niin ja eutanasia ja abortti eivät muuten ole sama asia kuin itsemurha.

      • ”Itse veikkaisin että Hitlerille äkkikuolemasta oli varmasti paljon enemmän hyötyä kuin antautua elävänä”

        Kristitylle sillä ei ole mitään eroa joutuuko vastaamaan elämästään tässä ajassa vai kuoleman jälkeen, joten Hitler ei ollut kristitty. Äkkikuolema ei auta kristittyä.

        Hitler ei kuollut kristususkon vuoksi, vaan natsi vakaumuksen vuoksi. Sen vuoksi varmaan päätyi itsemurhaan.


      • "Kristitylle sillä ei ole mitään eroa joutuuko vastaamaan elämästään tässä ajassa vai kuoleman jälkeen, joten Hitler ei ollut kristitty. Äkkikuolema ei auta kristittyä."


        Fuereria ei siis auttanut äkkikuolema. Koska ei ollut kristitty. Ja vaikka siis olisi ollut, ei siitä kristittynä olisi silti ollut mitään hyötyä?

        Selevä...

        "Hitler ei kuollut kristususkon vuoksi, vaan natsi vakaumuksen vuoksi. Sen vuoksi varmaan päätyi itsemurhaan."


        Voipi olla.
        Juu ei tainnut olla kovin keveät tunnelmat tai vappuhatut päässä, kun oman lopettamisena ajankohdan vapulle valitsi. Sima ehkä saattoi maistua.


      • Väittää itsemurhaa synniksi. Murhauttaa itsensä...

        Arvaa kuka Juutalaiskristillinen hahmo?


    • Reddington

      I, for my part, acknowledge another precept which says that man must deal the final blow to those whose downfall is destined by God

      God the Almighty has made our nation. By defending its existence we are defending His work...

      Only He can relieve me of this duty Who called me to it. It was in the hand of Providence to snuff me out by the bomb that exploded only one and a half meters from me on July 20, and thus to terminate my life's work. That the Almighty protected me on that day I consider a renewed affirmation of the task entrusted to me...

      http://en.wikiquote.org/wiki/Adolf_Hitler

      Pyrkiessään valtaan, Hitler kirjoitti kirjansa Taisteluni. "... Olen vakuuttunut siitä, että toimin Luojan edustajana. Torjuessani juutalaiset teen Herran työtä." Vuosia myöhemmin vallassa ollessaan hän lausui nuo samat sanat eräässä Reichsttagin puheessa v. 1938

      http://www.vihrearouva.net/usko/murphy/hitlerinuskonto.html

      My feelings as a Christian points me to my Lord and Savior as a fighter.

      http://www.nobeliefs.com/hitler.htm

      “I believe today that I am acting in the sense of the Almighty
      Creator. By warding off the Jews I am fighting for the Lord’s work.”

      “This human world of ours would be inconceivable without the
      practical existence of a religious belief.

      “I am now as before a Catholic and will always remain so”

      http://scienceblogs.com/pharyngula/2006/08/23/list-of-hitler-quotes-he-was-q/

      further, they ought to be brought to realize that it is their bounden duty to give to the Almighty Creator beings such as He himself made to His own image.


      It may be that today gold has become the exclusive ruler of life, but the time will come when man will again bow down before a higher god.


      The folkish-minded man, in particular, has the sacred duty, each in his own denomination, of making people stop just talking superficially of God's will, and actually fulfill God's will, and not let God's word be desecrated. For God's will gave men their form, their essence and their abilities. Anyone who destroys His work is declaring war on the Lord's creation, the divine will.


      In the ranks of the movement [National Socialist movement], the most devout Protestant could sit beside the most devout Catholic, without coming into the slightest conflict with his religious convictions. The mighty common struggle which both carried on against the destroyer of Aryan humanity had, on the contrary, taught them mutually to respect and esteem one another.

      Catholics and Protestants are fighting with one another … while the enemy of Aryan humanity and all Christendom is laughing up his sleeve

      For this, to be sure, from the child's primer down to the last newspaper, every theater and every movie house, every advertising pillar and every billboard, must be pressed into the service of this one great mission, until the timorous prayer of our present parlor patriots: 'Lord, make us free!' is transformed in the brain of the smallest boy into the burning plea: 'Almighty God, bless our arms when the time comes; be just as thou hast always been; judge now whether we be deserving of freedom; Lord, bless our battle!'

      http://en.wikiquote.org/wiki/Mein_Kampf#Chapter_12_-_The_First_Stage_in_the_Development_of_the_German_National_Socialist_Labour_Party

      Eli sen lisäksi että hitler oli selvästi kristitty, hän perusteli myös kansallissosialismia ja jopa holokaustia kristityn jumalan tahdolla. Ja mitä aborttiin tulee:

      In Nazi Germany, the penalties for abortion were increased again. In 1943, providing an abortion to an "Aryan" woman became a capital offense. Abortion was permitted if the foetus was deformed or disabled

      http://en.wikipedia.org/wiki/Abortion_in_Germany

      Eli natsit olivat sinun, sami, linjoillasi.

      • ”Eli natsit olivat sinun, sami, linjoillasi.”

        Voihan olla, että siellä oli mukana kauniita ajatuksia, mutta natsijohtajat uskoivat Hitlerin tapaan kuoleman hyötyihin.
        Kristityllä ei ole mitään syytä uskoa kuoleman hyötyihin.
        Kuoleman jälkeen kristitty vastaa elämästään elävälle Jumalalle, kuolema ei tarjoa kristitylle minkäänlaista takaporttia, josta olisi hyötyä iankaikkisuudessa.


      • Reddington
        sami-a kirjoitti:

        ”Eli natsit olivat sinun, sami, linjoillasi.”

        Voihan olla, että siellä oli mukana kauniita ajatuksia, mutta natsijohtajat uskoivat Hitlerin tapaan kuoleman hyötyihin.
        Kristityllä ei ole mitään syytä uskoa kuoleman hyötyihin.
        Kuoleman jälkeen kristitty vastaa elämästään elävälle Jumalalle, kuolema ei tarjoa kristitylle minkäänlaista takaporttia, josta olisi hyötyä iankaikkisuudessa.

        Tuhatvuotista valtakuntaahan natsit lähtivät tekemään. Ja kristittyyn tapaan, siellä ei ollut tilaa "epäsopiville". Ateismihan oli natsi-saksassa laitonta. Ja jos abortti oli joissain tapauksissa kuolemanrangaistukseen johtava rikos, olivat he täysin sinun linjoillasi.


      • Reddington kirjoitti:

        Tuhatvuotista valtakuntaahan natsit lähtivät tekemään. Ja kristittyyn tapaan, siellä ei ollut tilaa "epäsopiville". Ateismihan oli natsi-saksassa laitonta. Ja jos abortti oli joissain tapauksissa kuolemanrangaistukseen johtava rikos, olivat he täysin sinun linjoillasi.

        Myös Breivik oli Jumalan asialla tappopuuhissaan. Mutta Suomi on ollut aiemmin hyvin kristillinen maa, ja myös itsemurhatilastojen kärjessä. Siis että johdan tästä kätevästi niin, että kyllä kristitty voi tehdä itsemurhan siinä kuin joku toinenkin.


      • UskonKauneus
        Reddington kirjoitti:

        Tuhatvuotista valtakuntaahan natsit lähtivät tekemään. Ja kristittyyn tapaan, siellä ei ollut tilaa "epäsopiville". Ateismihan oli natsi-saksassa laitonta. Ja jos abortti oli joissain tapauksissa kuolemanrangaistukseen johtava rikos, olivat he täysin sinun linjoillasi.

        Ja Hitler oli vankkumaton kreationisti, joka makroevoluutiota huuhaana ja totesi että kaikki lajit pysyvät samoina lajeina eivätkä kehity toisiksi, eikä ihminen ole eläin eikä kehittynyt apinamaisesta kantamuodosta. Hitler rukoili ja ylisti Kaikkivaltiasta Luojaa, jonka parhain luomus olivat valkoiset arjalaiset, tietenkin. Darwinin kirjat kannettiin polttorovioille muiden kiellettyjen kirjojen joukossa.

        Sosiaalidarwinisti Hitler varmaankin oli, mutta kuvastaa vain hihhuleiden typerää sivistymättömyyttä, että he eivät ymmärrä sosiaalidarwinismin ja Darwinin aatteiden eroa. Sosiaalidarwinismia pitäisikin nimittää sen luojan Herbert Spencerin mukaan Spencerismiksi. Spencerismissä vahvimmat nujertava heikommat, mutta sitähän Darwinin evoluutio ei suinkaan tarkoita. Evoluutiossa muuttuviin olosuhteisiin sopeutuvat pärjäävät parhaiten, eivät suinkaan vahvimmat. Nisäkkäät kuten ihminen eivät olleet vahvimpia, mutta sopeutumisessa parhaimpia.

        Darwinin ajatukset siitä että kaikki ihmiset ovat polveutuneet samasta kantamuodosta ja ovat siten kaikki sukua toisilleen oli Hitlerille ja natseille täysin vieras ajatus. Sehän soti täydellisesta vastoin kaikkia heidän näkemyksiään valkoiseksi luodun arjalaisen herrarodun puhtaudesta ja ylemmyydestä sekä juutalaisten ja mustien alhaisesta eläimellisestä saastaisuudesta ja alempiarvoisuudesta. Jotka ajatukset olivat yhtä lailla tuttuja valkoisten kristittyjen perustamassa Ku Klux Klanissakin. Oheisissa kuvissa on kristittyjä kokoontunut hartaustilaisuuteen lukemaan raamattua:

        http://media-2.web.britannica.com/eb-media/10/78410-004-48BE992E.jpg

        http://media-2.web.britannica.com/eb-media/24/91424-004-18004705.jpg


    • Sanoisin, että natsivakaumus ei riitänyt siihen, että heillä olisi ollut kanttia seisoa ideologiansa takana, vaan natsijohtajat riistivät Hitlerin tapaan raukkamaisesti henkensä.

      Kristityllä on varaa vastata ja jopa kuolla vakaumuksensa (kristususkon) vuoksi. Jyvät ja akanat erottuvat juurikin näin.

    • valtatarviimuutakin

      Vallansaaminen on eri asia kuin vallanpitäminen. Vallanpitäminen tarvitsee rituaaleja, symboleja, oppeja, systemaattisuutta jopa tietyllä tapaa uskonnollisuutta. Ehkä Hitler teki omat opit uskonnollisista opeista ja uskonnolliskasvatuksesta eteenpäin soveltaen. Kristittyjen tai ateistien yhdistäminen hitleriin on kovin naiivia.

      • http://m.quickmeme.com/img/2c/2cca53c2c69fce4eec199952f9e467edc36f06aed5add5d6e4d500d6449be874.jpg

        Jep. Eikä ole ensimmäinen kerta, kun joku uskis on sellaista väittänyt. Harmi vain, että juuri Katolinen kirkko itse oli vainojen airut..

        Ai että alistettiin Natsien käyttöön?

        Eikö kristityt sitten uskaltaneet vastustaa hirmuvaltiasta ja kuolla periaatteidensa mukaan?

        Noh. Eihän sitä kaikkivaltiaan, viisaan ja hyväsydämmisen näkymättöän joulupukin kanssa voi liikoja vaatia.


    • caseja

      Eutanasiassa hyötynä on kärsimyksen välttäminen reaalielämässä. Entä jos on ollut hyvä ihminen joka silti lopettaa eutanasian avulla vanhuuden kipunsa? Jos kärsimys ei pohjaudu pahasta ja jos kuolemalla ei koiteta väistää esim maallista rangaistusta?

    • meitäonerilaisia

      Ei kannata niputtaa kaikkia ateisteja tiettyyn tunne ja mielipide kehykseen.

    • Tosieläväuskolaisen näkökulmasta Hitler ei varmaan kristitty ollutkaan.
      Natsien suhtautuminen kristinuskoon oli opportunistinen. Niitä piirteitä ns. kristillisyydessä, jotka pönkittivät natsivaltaa, suvaittiin ja tuettiinkin, muunlaista kristillisyyttä ei.
      Tämähän nyt on selvää kuin pläkki.

    • atteboi

      Mielestäni " Aatu" täytti kaikki kristityillä ilmenevät kriteerit, raakuuden, ahneuden, vallanhimon, yksinvaltaisuuden, henkilöpalvonnan, ahdasmielisyyden, putkinäön, ym. ym. ym.

    • Hitler oli harras katolinen kristitty joka ihaili niin paljon saksalaista kristittyä Lutheria jolta kopioi juutalaisille "lopullisen ratkaisun" että ajoitti kristalliyönkin Lutherin syntymäpäivälle. Ateismi taas oli keskitysleirille vievä rikos kristityssä Saksassa.

    • vm41

      Ujentautui ????

      • Ujentautukaatten

        Uskovat raiskaavat suomen kieltä yhtä innolla kuin papit kuoripoikia.

        Ujentautua-sanaakaan ei sanakirja ollenkaan tunne. Lienee jokin hihhuleiden keksimä termi jolle ei ole vastinetta todellisuudessa. Aivan kuten hihhuleiden keksimille asioille yleensäkään ei ole.


    • KazuKa

      "Hitler oli riviateisti."

      Hän on siis valehdellut kirjassaan ja puheissaan. Mistä tiedät tämän?

      "Kristitylle itsemurha on hyödytöntä, koska kuolema ei vapauta iankaikkisuudesta eikä edesvastuusta, joten Hitler ei ollut kristitty."

      Niin, koska kristityt eivät tee itsemurhia, kuten papit eivät raiskaa lapsia.

    • "Hitler oli riviateisti."

      Ei, Hitler oli vähintäänkin teisti.

      "Se mistä tiedän tämän on se, että Hitler uskoi itsemurhan tai autetun itsemurhan hyötyyn."

      Kyllä teistikin voi uskoa itsemurhan tai autetun itsemurhan hyötyyn, jopa näiden olevan hyveitä.

      "Kristitylle itsemurha on hyödytöntä, koska kuolema ei vapauta iankaikkisuudesta eikä edesvastuusta, joten Hitler ei ollut kristitty."

      Miten se että kuolema ei vapauta iankaikkisuudesta tai edesvastuusta tekee itsemurhasta hyödyttömän? Itsemurhalla voi olla monia muitakin hyötyjä, myös kristitylle. Itseasiassahan kristityt ovat hyvinkin itsemurhahaluisia olleet halussaan kuolla marttyyreinä ja luonnollisesti on paljon pahempia tekoja kristitylle kuin itsemurhan tekeminen.

      Ja luonnollisestihan sinänsä Hitlerin kristillisyyden kannalta oleellisinta on se että kuinka vakuuttunut hän oli itse kristillisyydestään, ei se että kuinka oikeaoppisesti sinä tulkitset Hitlerin toimineen kristittynä.

      "Samaan tapaan, Hitlerin tavalla ajattelevat ateistit turvautuvat tänään kuoleman oletettuihin hyötyihin"

      On monia tilanteita joissa kuolema ei ole pahin mahdollinen vaihtoehto. Siihen on syynsä miksi esim. eläimiä lopetetaan ja kyse on puhtaasti vain samojen syiden soveltamisesta myös ihmisen elämään joka on kaikin tavoin erittäin looginen asioiden tila.

      "Hitlerin tapaan he uskovat, että eutanasia ja abortti ovat yleishyödyllisiä asioita, mikä tarkoittaa sitä, että kaikki hyötyvät."

      Toisaalta mitä yleismaallista haittaakaan eutanasiasta ja abortista on? Abortoitu raskaus olisi voinut päätyä hyvinkin tavalla tai toisella keskenmenoon ja voinut muutenkin vaarantaa äidin elämän, puhumattakaan siitä että lapsi olisi vaikkapa saattanut joutua kasvamaan ilman että isää tästä huolehtimassa.

      Olit sitten abortista mitä mieltä, sinun tulee tiedostaa että tulee aina olemaan tilanne jossa abortti on paras vaihtoehto kaikkien kannalta.

      Ja eutanasia on vieläkin selkeämpi eduissaan, kun kuitenkin tekopyhästi eläimille sen sallimme, jopa olosuhteiden pakosta ilman näiden suostumusta moiseen, johon verrattuna sen äidin kohdussa kasvavan vielä hyvin yksinkertaisen organismin elämän lopettaminen on hyvin pientä.

      Ja kun ihmisen eutanismiin kuuluu täysvaltaisen ihmisen oma päätös tai vähintäänkin tästä vastuussa olevien ihmisten päätös perustuen hyviin syihin, ei se ole mikään ongelma myöskään.

    • fda

      Minkä takia Hitler kielsi ateistiset järjestöt melkein heti valtaan tultuaan ja oli sitä mieltä että ateistit eivät osaa kuolla Saksan puolesta? Miksi hän oli sitä mieltä että Luther olisi tyytyväinen uuteen Saksaan? Miksi Sami valehtelee Hitleristä?

      • kyökkisykolooki

        "Miksi Sami valehtelee Hitleristä?"
        Sami valehtelee Hitleristä, koska Samilla on agenda. Se on pyrkiä kaikin tavoin väittämään, että kristillinen teismi on hyvää ja oikein, mutta ateismi taas kaikin mahdollisin tavoin pahaa ja väärin. Tässä pyrkimyksessään Sami ilmeisesti kokee, että jopa valehtelu "hyvän" asian puolesta on oikein ja hyvää.


      • fda

        Toinen juttu taitaa olla, että Sami tiedostaa oman ideologiansa yhteneväisyyden natsien kanssa.


    • ”Ja kuitenkin natsi-johto oli kristittyjä täynnä. Ja näissä artikkeleissa mainitaan natsismin kristitty perusta:”

      Riistivätkö natsijohtajat henkensä kristinuskon vai natsismin vuoksi? Sinähän et tietenkään näe näillä mitään eroa.

      ”Eikö kristityt sitten uskaltaneet vastustaa hirmuvaltiasta ja kuolla periaatteidensa mukaan?”

      Ei kristityillä ole kuoleman periaatteita samaan tapaan kuin armokuoleman ja abortin kannattajilla. Kuolema on Raamatun mukaan rangaistus, eikä suinkaan palkinto.
      Synnin palkka on kuolema.

      ”Eutanasiassa hyötynä on kärsimyksen välttäminen reaalielämässä.”

      Abortti on siis mitä suurinta rakkautta, koska siinä torjutaan kaikki elämästä seuraavat kärsimykset.

      ”Entä jos on ollut hyvä ihminen joka silti lopettaa eutanasian avulla vanhuuden kipunsa?”

      Yhtä hyvin kaikki kivut ovat saman arvoisia, joten kaikille tulee olla yhtäläinen oikeus eutanasiaan, jos siltä tuntuu.

      ”Kyllä teistikin voi uskoa itsemurhan tai autetun itsemurhan hyötyyn, jopa näiden olevan hyveitä.”

      En minä ainakaan tunne yhtään kristittyä, joka olisi tehnyt itsemurhan elämän toivossa. Kristitylle kuolemasta ei ole mitään hyötyä, elämästä sen sijaan on, koska Jumala maksaa palkkaa.

      ”Itsemurhalla voi olla monia muitakin hyötyjä, myös kristitylle.”

      Kuten mitä?

      ”Toisaalta mitä yleismaallista haittaakaan eutanasiasta ja abortista on?”

      Haittana on, että välttyy elämän hyödyiltä. Kaikki hyöty on kuoleman varassa. Toivo on kuolemassa, ei elämässä. Ajattelu on elämälle vihamielistä ja kuolemaa ihannoivaa.

      ”Olit sitten abortista mitä mieltä, sinun tulee tiedostaa että tulee aina olemaan tilanne jossa abortti on paras vaihtoehto kaikkien kannalta.”

      Ei siinä ole mitään suurta, että pitää kuolemaa elämää parempana vaihtoehtona.

      ”sen äidin kohdussa kasvavan vielä hyvin yksinkertaisen organismin elämän lopettaminen on hyvin pientä.”

      Sille, joka viettelee yhden näistä kaikkein pienimmistä, olisi parempi että ei olisi syntynytkään, sanoi Jeesus. Kaiken minkä te olette tehneet yhdelle näistä vähimmistä, sen te olette tehneet minulle, sanoi Jeesus.

      ”Ja kun ihmisen eutanismiin kuuluu täysvaltaisen ihmisen oma päätös tai vähintäänkin tästä vastuussa olevien ihmisten päätös perustuen hyviin syihin, ei se ole mikään ongelma myöskään.”

      Ei tässä ollut kyse siitä, että kuolema on ongelma, vaan elämä. Uskot ihmisen välttyvän elämän ongelmilta kuoleman avulla.

      • >>Riistivätkö natsijohtajat henkensä kristinuskon vai natsismin vuoksi? Sinähän et tietenkään näe näillä mitään eroa.<<
        Natsijohtajat tappoivat itsensä lähinnä kai siksi että pelkäsivät joutuvansa nöyryytetyiksi voittajavaltioiden sotilaiden ja sotaoikeuksien käsissä. Hitlerin sanotaan pelänneen joutumista vahanukeksi Moskovaan; siksi käski polttaa ruumiinsa.
        Luultavasti pelkäsivät kuolemaa vähemmän kuin useimmat normikansalaiset.
        >>Ei kristityillä ole kuoleman periaatteita samaan tapaan kuin armokuoleman ja abortin kannattajilla. Kuolema on Raamatun mukaan rangaistus, eikä suinkaan palkinto.
        Synnin palkka on kuolema.<<
        Kuolet sitä sinäkin. Mitäs pahaa olet tehnyt, kun sinua noin rangaistaan?
        >>Ei tässä ollut kyse siitä, että kuolema on ongelma, vaan elämä. Uskot ihmisen välttyvän elämän ongelmilta kuoleman avulla.<<
        Tuohan on aivan oikein oivallettu. Elämän loppuvaiheet voi olla niin tuskalliset, että niitä on parempi lyhentää. Ja kukas muu kuin se kärsijä itse olisi paras päättämään siitä, milloin on aika lopettaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14846
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3045
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    10. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      3039
    Aihe