Kemikaalivanat paljastettu

Pillipuhallin

Nyt tiedän miksi lentokoneista sumutetaan alkalimetalleja, jalokaasuja, hapettajia, epämetalleja ja terakarbideja. Tarkoitus on sairastuttaa ihmiset Bosemanin simplexiin.

https://www.youtube.com/watch?v=H-1UunyuhBE

36

101

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • keinoja

      Minulla on tullut mieleen, että kannattaa käyttää leveälieristä hattua ja pitkähihaisia vaatteita. Jonkinlainen hengityssuojain olisi hyvä. Pienen pienet hippuiset sirpakkeet uppoavat ihoon, mutta niitä voinee kuoria jollain tapaa poiskin. Nimittäin omituista sakkaretta ainakin itseltäni on tullut ulos iholta. Olen käyttänyt ihorasvoja ja öljyjä, varsinkin kaulan seudulta on kuoriutunut sitä sakkaretta. Kannattaa käyttää voiteita ja saattaa pian huomata, että onpas tullut sakkaa ihon pintaan, mitä pystyy ihan sormin kuorimaan pois.

    • ovipönkkä

      En ymmärtänyt! Yritetäänkö meidän näkökykyä heikentää, jotta näkisimme enemmän ufoja?

    • KemikaaliMaen

      Nyt kun on tämä maailmanlaajuinen ruokakriisi, ette ole tulleet ajatelleeksi jos hyönteispölyttäjät kuolevat pois, esim. rikkaruoho myrkyt, golfkentät jne... tässä hyvä syy lobata GMO kasvit oikean luonnon tilalle. Seuraus on ettei normaali luonto enää tuota ravintoa ihmisille, jolloin tulevat enemmän riippuvaiseksi ulkomaan kaupasta.

      Yk.harjoittaa tätä, hyvän tekemisen oheella. Lobbaa GMO myrkkyjään, myy aseita ja ruokkii sotia. Jokainen voi päättää tukeeko tuollaista kehitystä vai ei.

      • usassa.jo.tätä.päivää

        Katso Food Inc. dokumentti, jonka pitäisi kuulua peruskoulun, lukion ja ammattiasteen opintoihin. GMO:n tuleminen markkinoille hävittää perinteiset lajikkeet, ja pian et saa edes normaalia siemenviljaa kerätä. GMO-firma omistaa siemenet, ja määrää niiden hinnan. Normaalia siemenpopulaa ei ole, joten kaikki ovat GMO-mafian vallassa.


      • poistan.luulosi

        Tiesitkö KAIKEN syömäsi olevan GMO-viljaa, -lihaa tai -kalaa?


    • NäinMeillä

      Eiköhän kannttaisi oikeasti ennemmin huolestua siitä kaikesta joita tehtaiden piiput ja autojen pakoputket ympäri maailmaa meidän ilmaamme syytävät. Ne ovat se maailman todellinen terveysongelma, eivät teidän vainoharhaiset kemikaalivana-teorianne. Tietysti on hauskempaa keksiä näitä teorioita kuin puuttua asiaan jolla on todellista vaikutusta.

    • Busdasd

      Tänään kaverini kertoi että oli kuulemma viisi konetta mennyt rinnakkain ja tunkenut paksua vanaa jossain Turun seudul päin. Mitä lie tekevät si. Mutta eipä ihmisiä tunnu kiinnostavan mitä päättäjät päättää esimerkiksi. Joku oli oikeassa kun sanoi että suurin osa ihmisistä on idiootteja. Olisko ollu Nalle ku sanos ja moni muukin ja tähän myös moni luottaakin että ihmiset on idiootteja että pystyy manipuloimaan vaikka mitenkä.

      • riipastaanmärät

        Joku muukin huomannu sitte. Itse näin vastaavan tapahtuman turun seudulla naantalissa abaut vuos sitte. Silloin kolme flygaria aivan vierekkäin lensivät ja joteski tavallista paksumpi vana jäi perään. Nää vanat kesti taivaalla sillai "kiinteenä" ihan helvetisti pidempään kui tavallisesti,tyyliin jonku tunnin tai enempiki.


    • mh777

      Mitä päällemme oikein sumutetaan

      - suunnitelma alumiiniin sumuttamisesta ilmakehään torjumaan ilmastonmuutosta
      - tutkimuksissa löydetty kohonneita alumiini ja raskametallipitoisuuksia
      - sadevedessä/maaperässä on suuria määriä alumiinia, strontiumia, bariumia

      .

      Voisin lisätä sellaisen seikan että Usa:ssa joissakin osavaltiossa sadeveden kerääminen/talteenottaminen on kiellettyä. Olen ihmetellyt asian logiikkaa, nyt on selvää että miksi kiellettiin.

    • 141414141
    • mh777

      Alumiinilla ja raskasmetalleilla joita ilmaan sumutetaan voi olla monta tarkoitusta ja jotkut tahot saattavat siitä rahallisesti hyötyä. Ilmastonmuutos saattaa olla vain tekosyy tähän toimintaan.


      Tarkoituksena:
      -pilata maaperä
      -heikentää ihmisten terveyttä
      -vähentää ihmisten älykkyyttä
      -heikentää ihmisten lisääntymiskykyä

      • Alumiini on happamassa maassa kasveille myrkyllistä. On hyvin kauan tiedossa ollut asia. Alumiinista puhuttiin paljonkin silloin kun ne happosadeasiat olivat 1970-80-l. tapetilla. Ja alumiinia on maassa erinomaisen paljon. Ei tarvi kylvää ilmasta. Tai ainakin pitäisi kylvää tonneja per neliömetri että sillä olisi maa- ja kallioperän alumiinipitoisuutta lisäävää vaikutusta.


    • mh777

      Aluminum Toxicity
      http://www.arltma.com/Articles/AlumToxDoc.htm

      "Recently, however, aluminum toxicity has increased precipitously. Today, nearly 80% of those tested for metal toxicity reveal excessively high hair aluminum levels"
      "In a recent study we found that levels of bone aluminum were elevated in nearly all patients undergoing hemodialysis, especially those with osteomalacia."
      "Aluminum appears to accumulate in most brain cells. About 80% binds to the chromatin in all cells, but induces change only in certain vulner

    • mh777

      Miksi alumiinia täytyy tunkea joka paikkaan vaikka tiedetään sen haitallisuus:
      - astiat, tölkit, lääkkeet, kuivausaineet, leivinjauhe, anti-perspirantti, kosmetiikka, maalit, lisäaineet.

      .

      1920-70 -luvulla bensiiniin lisättiin nestemäistä lyijyä joka on äärimmäisen haitallista kaikelle(alunperin nestelyijy oli kehitetty armeijalle taistelutarkoituksiin). Tämä oli laillista toimintaa kunnes eräs tutkija alkoi mittaamaan lyijypitoisuuksia,mutta ei saanut vertailukelpoista tulosta koska kaikkialla oli korkeita lyijypitoisuuksia. Hän meni pohjois(tai etelä?) navalle tekemään mittauksia jotta sai puhtaita tuloksia.Myös meressä oli puhtaita alueita mutta rannat olivat saastuneet. Öljy-yhtiöt yrittivät maksaa tutkijan hiljaiseksi mutta tämä ei suostunut, asia vietiin oikeuteen ja lyijyn käyttö kiellettiin. Ehkä vastaavanlainen kuvio on meneillään tänäpäivänäkin?

      http://www2.epa.gov/aboutepa/lead-poisoning-historical-perspective

      http://www.lead.org.au/lanv12n2/lanv12n2-5.html

      • Kysyjä

        Ovatko alumiinia käsitelleet saaneet neurologisia vaurioita pitkäkestoisesta altistumisesta alumiinille? Jos niin on niin pitäisi olla huomattava piikki eri väestöryhmien välillä. Ennen kaikkea heidän jotka työskentelevät alumiinin kanssa pitäisi olla erityisen altis ryhmä. Miksi et näytä tuloksiasi?


      • eirahattavettä

        "Voisin lisätä sellaisen seikan että Usa:ssa joissakin osavaltiossa sadeveden kerääminen/talteenottaminen on kiellettyä. Olen ihmetellyt asian logiikkaa, nyt on selvää että miksi kiellettiin."

        Olen lukenut jostain että sadevettä ei saa kerätä alueilla jossa
        vesiyhtiöt omistaa pohjavedet,
        joten sadevesi ei tuo yhtiölle rahaa, omasta kaivostakin vedenotto on kielletty ellei sinne laita vesimittaria niin että siitä voidaan
        laskuttaa käytön mukaan.


      • mh777
        Kysyjä kirjoitti:

        Ovatko alumiinia käsitelleet saaneet neurologisia vaurioita pitkäkestoisesta altistumisesta alumiinille? Jos niin on niin pitäisi olla huomattava piikki eri väestöryhmien välillä. Ennen kaikkea heidän jotka työskentelevät alumiinin kanssa pitäisi olla erityisen altis ryhmä. Miksi et näytä tuloksiasi?

        Neurotoxic effects of aluminium among foundry workers and Alzheimer's disease.
        "64 former aluminium dust-exposed workers were compared with 32 unexposed controls from other companies matched for age, professional training, economic status, educational and clinical features. The findings lead the authors to suggest a possible role of the inhalation of aluminium dust in pre-clinical mild cognitive disorder which might prelude Alzheimer's disease (AD) or AD-like neurological deterioration"
        "Significantly higher internal doses of Al-s and Fe-b were found in the ex-employees compared to the control group"
        http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12520766



        " Dr. Mercola
        " Aluminum has been long known to be neurotoxic, with mounting evidence that chronic exposure is a factor in many neurological diseases, including dementia, autism, and Parkinson's disease."
        "


        "The 66 year-old Caucasian man developed an aggressive form of early onset Alzheimer's disease after eight years of occupational exposure to aluminum dust, which scientists conclude "suggests a prominent role for the olfactory system and lungs in the accumulation of aluminum in the brain."

        "This is not the first time high aluminum levels have been found in the tissues of someone who died from Alzheimer's disease. For example, in 2004, high aluminum levels were found in the tissues of a British woman who died of early-onset Alzheimer's.

        "This was 16 years after an industrial accident dumped 20 metric tons of aluminum sulphate into her local drinking water. And there are many studies showing elevated aluminum levels in living individuals displaying a wide range of neurological symptoms."
        "Inhaling aluminum dust or vapors sends aluminum particles directly into your lungs in a highly absorbable form"
        http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2014/03/22/aluminum-toxicity-alzheimers.aspx

        "According to our study, aluminum workers have high concentrations of urine aluminum compared with other studies"
        www.researchgate.net/profile/Ahed_Alkhatib2/publication/256293067_INVESTIGATION_OF_ALUMINUM_TOXICITY_AMONG_WORKERS_IN_ALUMINUM_INDUSTRY_SECTOR/links/00b495221d9ffe6026000000.pdf


      • eirahattavettä kirjoitti:

        "Voisin lisätä sellaisen seikan että Usa:ssa joissakin osavaltiossa sadeveden kerääminen/talteenottaminen on kiellettyä. Olen ihmetellyt asian logiikkaa, nyt on selvää että miksi kiellettiin."

        Olen lukenut jostain että sadevettä ei saa kerätä alueilla jossa
        vesiyhtiöt omistaa pohjavedet,
        joten sadevesi ei tuo yhtiölle rahaa, omasta kaivostakin vedenotto on kielletty ellei sinne laita vesimittaria niin että siitä voidaan
        laskuttaa käytön mukaan.

        Olisivatpa suuryritykset yhtä ahneita omistamaan ne saasteet mitä ilmaan tupruttavat, ja mitkä sateen mukana tippuvat alas...


    • mh777

      Alumiini (sekä muut raskasmetallit) ovat (tietenkin) nanopartikkeleina, ne tunkeutuvat hetkessä keuhkoihin hengitysilman mukana, sekä voivat mennä suoraan ihohuokosista läpi elimistöön. Kukaan ei ole mitannut onko lentokonepolttoaineessa alumiinia vai eikö, ja nano-kokoisen alumiinin mittaaminen olisi ehkä hyvin vaikeaa.
      Sama mikä on jo tapahtunut 1920-70-luvulla lyijyn kanssa voi hyvin tapahtua uudestaan eri aineilla.



      "Työterveyslaitoksessa on tutkittu teollisten nanopartikkelien aiheuttamia terveysriskejä. Tutkijat päättelevät alustavasti, että nanokokoiset titaanioksidit aiheuttavat koehiirillä keuhkotulehdusta. Hiilen nanomateriaalit taas ennakoivat syöpäriskiä."
      "Nanopartikkelit ovat elävää solua oleellisesti pienempiä, ja ne pääsevät soluihin sisään, joten niiden voi olettaa aiheuttavan soluissa muutoksia. Altistumisen uskotaan etenevän erityisesti keuhkojen kautta."
      "Partikkeleiden ominaisuuksien on todettu muuttuvan, kun hiukkaskokoa pienennetään. Siksi nanopartikkelien tuottamiseen ja prosessointiin voi liittyä aiemmin tuntemattomia terveyshaittoja. "
      http://www.tsr.fi/tutkimustietoa/tata-tutkitaan/hanke?h=105097




      "Russell L. Blaylock, M.D." "Suurin huolenaaiheeni on se, että on olemassa näyttöä, että ruiskutukset sisältävät tonneittain nanokoisia alumiiniyhdisteitä. Tieteellisessä ja lääketieteellisessä kirjallisuudessa on osoitettu, että nanopartikkelit ovat äärettömän paljon reaktiokykyisempiä ja aiheuttavat voimakkaita tukehduksia monissa kudoksissa. Erityisen huolestuttavaa on näiden nanopartikkeleiden vaikutus aivoihin sekä selkäytimeen"
      http://elamakasissamme.blogspot.fi/2013/07/nanokemikaaleja-taivaalla.html

      • Faktatietoa

        Ja tuollaista pähkähullua vouhotusta the hörheliinit pidätte luotettavana lähteenä? Taidatte olla typerääkin typerämpi'. Tuo TSR:n linkki taas ei mitenkään viittaa surkeaan vihjailuunne.

        Lisäksi alumiini ei ole raskasmetalli (kemian tai tiheyden suhteen) ja lentokonepolttoaineessa ei ole alumiinia. Syy: se ei kuulu sinne. Lisäksi paljon tehokkaampi (kohdistetumpi myös) menetelmä on pistää tuota hypoteettista kemikaalivana-alumiinia ihan autojen polttoaineeseen. Tai juomaveteen. Tai elintarvikkeisiin. Tai lannotteisiin. Itse asiassa minne tahansa muualle kuin lentokoneiden polttoaineeseen.


      • mh777
        Faktatietoa kirjoitti:

        Ja tuollaista pähkähullua vouhotusta the hörheliinit pidätte luotettavana lähteenä? Taidatte olla typerääkin typerämpi'. Tuo TSR:n linkki taas ei mitenkään viittaa surkeaan vihjailuunne.

        Lisäksi alumiini ei ole raskasmetalli (kemian tai tiheyden suhteen) ja lentokonepolttoaineessa ei ole alumiinia. Syy: se ei kuulu sinne. Lisäksi paljon tehokkaampi (kohdistetumpi myös) menetelmä on pistää tuota hypoteettista kemikaalivana-alumiinia ihan autojen polttoaineeseen. Tai juomaveteen. Tai elintarvikkeisiin. Tai lannotteisiin. Itse asiassa minne tahansa muualle kuin lentokoneiden polttoaineeseen.

        Te hyvä TROLLIPELLE ette taida olla ihan suomenkielinen, kirjoitelmassanne paistaa selkeästi epävarmuus suomenkielen käytössä. Lisäksi te TROLLIPELLET kirjoittatte samanlaisia viestejänne eri palstoille, viestinne ovat sanamuodoltaan ja aiheeltaan aina samalaisia (kieltäminen,valitus ja pilkunviilaaminen). Taidatte olla Ameriikanpoikia, well well.



        "Sama TROLLI eri palsta" - vanha sanonta


      • Taitaisi olla tehokkain keino saada paljon alumiinia ilmaan se, että kuivalla ilmalla ajetaan pellolla traktorilla kovasti pölyttävä karhi perässä. Maassa on alumiinia lähemmäs 100 kg per tonni maata.


    • mh777

      Autojen polttoaineisiin myrkkyjä on jo laitettu aiemminkin, nyt niitä valvotaan esim. autoteiden varrelta otetaan näytteitä. Ja kuka hyvänsä voisi viedä polttoainenäytteen tutkittavaksi niin halutessaan, lentokoneenpolttoaineita ei monikaan pääse käsitelemään. Autojen levittämänä paikalliset pitoisuudet olisivat suuria, lentokoneet levittävät alumiinin tasaisesti joka paikkaan.
      Lentokoneen suihkumoottori hienontaa alumiinin, nanopartikkeleita muodostuu siinä vaiheessa aivan automaattisesti. Ne raskasmetallit mitä mittauksissa on löytynyt ovatkin ehkä vain epäpuhtauksia alumiinin joukossa.

      Alumiinia on paljon ja siksi se on halpaa, koska se on halpaa sitä on myytävä suuria määriä jotta sillä voidaan tehdä voittoa.Kyse on suurelta osin rahasta,aina on muitakin syitä taustalla.
      Alumiinia on jo joka paikassa ja asiassa,mm. lisäaineina, elintarvikkeissa jne. Alumiini EI KUULU mihinkään näistä tuotteista.


      http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2014/03/22/aluminum-toxicity-alzheimers.aspx

      • Faktatietoa

        Älä yritä väyrystellä. Tuo "kemikaalivana" yksinkertaisesti ei käy järkeen millään mittarilla. Kerropa miksi suihkumoottori ei hajoa kappaleiksi tuosta käsittelystä. Se ei ole mikään metallijyrsin.

        "Alumiinia on paljon ja siksi se on halpaa, koska se on halpaa sitä on myytävä suuria määriä jotta sillä voidaan tehdä voittoa."

        Eli noita "kemikaalivanoja" levitetään koska valmistajilla on liikaa alumiinia ja sitä myydään polttoainetta valmistaville firmoille jotka sekoittavat sitä (kansainväliset standardit omaavaan) lentokonepolttoaineeseen jotta lentoyhtiöt sitten voisivat myrkyttää maaperää äärimmäisen tehottomalla tavalla mitä ei voida mitenkään kohdistaa minnekään.

        Onko tuo sitä kilpailevaa kemikaalivanojen levitystä jolla sotivat osapuolet yrittävät levittää myrkkyalumiinia toisiinsa?

        http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d5/Fighter_plane_contrails_in_the_sky.jpg


      • mh777

        Typerä TROLLILEHMÄ, miksei suihkumoottori kestäisi nestemäistä alumiinia?

        Huomaan että haluat täyttää palstaa typerillä kommenteillasi ja yrität saada ihmiset väittelemään kanssasi typeryyksistä. Näyttää siltä että teet tätä palkkatyönä. Sinusta ei vaan ole trollibisnekseen, lopettaisit trollintyöt ja siirtyisit kykyjäsi vastaaviin töihin ,vaikka puhelinmyyjäksi tai muulle kunnialliselle alalle.


      • Faktatietoa

        "Typerä TROLLILEHMÄ, miksei suihkumoottori kestäisi nestemäistä alumiinia? "

        En ole typerä enkä nautaeläin. Eli lentokoneissa on polttoaineen lisäksi säiliöt nestemäisen alumiinin ruiskutukseen? Ei todellakaan vakuuta selittelysi. Kerropa miten sitä estetään kiinteytymästä, sillä lentokoneet lentävät aika korkealla ja siellä korkealla on aika kylmä. Tarvitset aika järeän kuumennusjärjestelmän joka ei tee mitään hyödyllistä ja painaa pirusti. Lisäksi se moottori hajoaisi heti kun nestemäistä alumiinia aletaan syöttää polttoaineen sekaan.

        En ole vakuuttunut teorioidenne oikeellisuudesta.



      • Alumiini on maankuoren 3. yleisin alkuaine, ja yleisin metalli Maassa. Tonni maata sisältää melkein 100 kg alumiinia.


      • antipropelli
        kekek-kekek kirjoitti:

        Alumiini on maankuoren 3. yleisin alkuaine, ja yleisin metalli Maassa. Tonni maata sisältää melkein 100 kg alumiinia.

        Ei todellakaan ole käyttökelpoista alumiinia maassa. Sen valmistamista varten pitää louhia bauksiittia, jota sitäkään ei esiinny monessa paikassa.

        Ja mitä järkeä muuten olisi levittää jotain kemikaalia ylempiin ilmakehän kerroksiin, kun sitä voisi sekoittaa suoraan vesijohtoveteen?


      • Faktatietoa
        antipropelli kirjoitti:

        Ei todellakaan ole käyttökelpoista alumiinia maassa. Sen valmistamista varten pitää louhia bauksiittia, jota sitäkään ei esiinny monessa paikassa.

        Ja mitä järkeä muuten olisi levittää jotain kemikaalia ylempiin ilmakehän kerroksiin, kun sitä voisi sekoittaa suoraan vesijohtoveteen?

        Älä kysy. Uskonkappaleiden miettiminen on liian vaikeaa uskoaan tuputtaville valherääkyjille.


      • antipropelli kirjoitti:

        Ei todellakaan ole käyttökelpoista alumiinia maassa. Sen valmistamista varten pitää louhia bauksiittia, jota sitäkään ei esiinny monessa paikassa.

        Ja mitä järkeä muuten olisi levittää jotain kemikaalia ylempiin ilmakehän kerroksiin, kun sitä voisi sekoittaa suoraan vesijohtoveteen?

        Jos sadevesi on tarpeeksi hapanta, se voi liuottaa maaperän alumiinia itseensä.


    • RepesinTäysillä

      Vai suihkutetaan jalokaasuja, ei helvetti. Taisit sitte kaivella nenääs kemian ja fysiikan tunnella.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1056
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1007
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      1005
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      900
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      764
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      690
    Aihe