Stripparin kanssa seurustelu?

stippie

Voisitko seurustella stripparin kanssa? Edellyttäen että hän ei käytä huumeita, ei ole prostituoitua, ja on muutenkin kaikinpuolin kunnollinen ja fiksu. Tekisi stripparin töitä, koska on vain tajunnut miten "helposti" voi tehdä rahaa kauneudellaan ja seksikkyydellään. Muuten mukava ja fiksu nainen. Ei mitenkään "helppo" tai kevytkenkäinen.

Voisitko kuvitella? Olisitko mustasukkainen tai tuomitsisitko hänet kuitenkin jollakin tasolla?

16

169

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jätkäp

      En voisi. Syynä ei kuitenkaan olisi mustasukkaisuus vaan liikaa omistani poikkeavat moraalikäsitykset. Samasta syystä en seurustelisi esimerkiksi puhelinmyyjän tai itsensä varastelemalla elättävän kanssa. Työllä pitää oikeasti olla merkitys.

      • piojkdåtkgåp

        Hetkinen... Et seurustelisi puhelinmyyjän kanssa, koska työllä pitää olla oikeasti merkitys? Miksi puhelinmyyjän työ on vähemmän merkityksellistä, kuin vaikkapa kaupan kassan? Tai vaatekaupan myyjän? Tai suuryhtiön b-to-b sopimusneuvottelijan? Eikös kaikissa ole kyse ihan vain siitä, että ihminen myy jotakin, ja jotkut ostaa?

        Minä olen asiakkuuspäällikkö firmassa, jossa moni tekee puhelinmyyjän töitä. He ovat mukavia, ahkeria ja fiksuja.

        Tiesitkö muuten että puhelin myynnin kautta kerätään myös huomattavan paljon varoja esimerkiksi lapsille, vanhuksille, urheilijoille, sairauksien tutkimiseen, muuhun hyväntekeväisyyteen... Että eikö puhelinmyyjien työllä todellakaan ole merkitystä?

        Mielikuva (joillakin hyvin mustavalkoisilla ihmisillä) puhelinmyynnistä on sitä, että tyrkytetään väkisin lehtiä ja siinä se. Meillä ei lehtiä myydä... Mutta nekin jotka myyvät, ovat iloksi niille jotka tilaavat. Jos kukaan ei haluaisi tilata, niin eihän puhelinmyyjiä olisi.

        Minä arvostan kaikenlaisia asiakaspalvelijoita, ovat he sitten puhelimen päässä tai myymälässä.


      • 0603

        Täytyy sanoa, että puhelinmyynti on moraalisesti arveluttavaa. Hyväksyn strippauksen ja prostituution paljon paremmin.

        Puhelinmyyjä on kuitenkin uhri. Puhelinmyyjältä ostaminen pitäisi kriminalisoida. Prostituutio voi pitää työtään edullisena ratkaisuna, mutta puhelinmyyjäksi ruvetaan vain pakon edessä.


      • jorjorjor
        0603 kirjoitti:

        Täytyy sanoa, että puhelinmyynti on moraalisesti arveluttavaa. Hyväksyn strippauksen ja prostituution paljon paremmin.

        Puhelinmyyjä on kuitenkin uhri. Puhelinmyyjältä ostaminen pitäisi kriminalisoida. Prostituutio voi pitää työtään edullisena ratkaisuna, mutta puhelinmyyjäksi ruvetaan vain pakon edessä.

        =D Tämä nyt on provo, mutta vastaan silti.

        Minä olen KTM, ja olen tehnyt puhelinmyyjän töitä pari vuotta. En juuri nyt, mutta aiemmin. Minulla oli mahdollisuus siirtyä assarin tehtäviin, kun olin tehnyt puolisen vuotta puhelinmyyjän hommia, mutta päätin olla vaihtamatta työpaikkaa. En siis todellakaan tehnyt puhelinmyyjän töitä, koska oli pakko. Assarin hommissa bruttotuloni olisi ollut 2200e/kk. Puhelinmyyjänä, mukavalla työnantajalla ja mielekkäitä tuotteita ja palveluita myyden sekä ajanvarauksia tehden, tienasin bruttona 2800e/kk. En ollut valmis vaihtamaan niin paljon pienempään palkkaan, vaikka silläkin olisi hengissä pysynyt.

        Nykyään olen periaatteessa aivan eri tehtävissä, palkkatasokin noussut huomattavasti. Titteli on hyvin kaukana puhelinmyyjästä. Koulutan työkseni, olen asiantuntija. Mutta tiedätkös, tässäkin työssä vähintäänkin keskimäärin yksi työpäivä viikossa kuluu puhelimessa, tehden juurikin myyntityötä! Se kuuluu käytännössä kaikkeen kaupalliseen alaan. Jos haluaa vaikkapa perustaa oman yrityksen, olla toimitusjohtataja, niin on oltava valmis nostamaan puhelin korvalle ja myymään omaa tuotettaan. Siitä se kaikki lähtee. Tästäkin maasta löytyy iso joukko toimitusjohtajia, jotka käytönnässä ovat ison osan viikostaa puhelinmyyjiä.


    • 1612

      Mielestäni stripparin ammatissa ei ole mitään tuomittavaa eikä se olisi este seurustelulle. Kukaan ei ole strippari lopun ikäänsä joten naisella pitäisi kyllä olla jokin muukin ammatti tai opiskelua.

      • iloja.pitää.olla

        Eihän siinä mitään pahaa ole jos stripparin kanssa seurustelee erittäin suosittua työtä tuokin


    • keijo72

      En seurustelisi, koska mielestäni nainen joka arvostaa itseään, ei ole srippari. Kyllä se voi olla helppoa rahaa, mutta niin on myös huoraaminen. Mun moraalikäsityksen mukaan kumpikaan ei ole arvostettava tapa tienata, vaikka laillista toki.

      En vaivautuisi olemaan edes mustasukkainen sellaisesta naisesta, koska hävettäisi sellaisen kanssa seurustella. Ennemminkin niin, etten kenellekään kehtaisi sanoa, että hän on minun puoliso.

      Fiksun voi määritellä monella tapaa... Mielestäni kukaan joka on strippari, ei voi olla fiksu. Siis henkisesti fiksu.

      Voi olla että joillekin miehille tuollainen tapaus olis ihan ok, mutta se kertonee sitten niiden miesten arvostuksesta normaalia elämää ja naista kohtaan. Ei myöskään kerro siitä, että arvostaisi naisen älyä ja luonnetta.

      • normikippari

        Hyvä kekeee, eka lausees vois olla hiano meemi! Siinä on älyä ja luonnetta.


      • stippie

        No ei strippausta kyllä millään tavoin voi rinnastaa huoraamiseen. seksi, ja ihmisen keho on intiimi asia, ja kukaan ei voi sanoa sitä "helpoksi rahaksi" jos päästää jonkun tuntemattoman äijän tunkeutumaan sisäänsä ja käyttämään hyväksi. Jos huoraaminen olisi ns helppoa, joka toinen nainen tekisi sitä, koska miesten seksin tarve on niin vahva. Mutta harva pystyy siihen.

        Strippauksessa näyttää sen sijaan vain omaa kehoa, jota voi katsoa, mutta johon EI saa koskea. samalla tavalla uimarannalla miehet katsovat sitä naisen kehoa, ja sitten myöhemmin tuolla mielikuvallaan runkkailevat. Eli tavallaan ihan samaa settiä on myös uimarannoilla poseeraus.

        Miksei siis nainen jota miehet kuolaa, ja on jopa valmiita maksamaan siitä että saavat katsoa, tekisi rahaa tuolla tavalla?

        Tänä päivänä on paljon korkeakoulutettujakin työttöminä, joten olisiko sitten fiksumpaa olla työtön tai myydä kaiken aikansa johonkin alipalkattuun kaupankassan tms hommaan jos muutaman tunnin keikistelyllä viikossa voi elättää itsensä, ja jos ulkonäköä ja tarmoa riittää, niin jopa rikastua?

        Mielestäni se on silloin nimenomaan fiksu veto. Kukaan ei saa koskea, mutta tekee katseilla rahaa, ei tarvitse olla koko ajan töissä, ja voi käyttää aikansa muuhunkin kuin esim alipalkattuun orjatyövoimaan.

        Mitä moraalisesti pahaa on siinä, että nainen antaa miehen kastoa itseään maksua vastaan? Osaako joku arvostelija ihan aikuisten oikeasti _perustella_ mikä siinä on moraalisesti arveluttavaa? Kuka kärsii siitä, mitä rappiota tai mielipahaa se kenellekään aiheuttaa?

        Olisiko fiksumpaa esim työttömän kerätä sossusta rahaa, olla alipalkattuna, tai sitten käyttää kauneuttaan miesten silmän iloksi, ja ansaita siten elanto?


      • normikippari

        No hei, keke on niin keke-en välttis tuhlais energiaa tommosiin.

        En jaksa kommentoida kaikkea, mutta minusta tälle asialle "tilaa" hakiessa ei ole paras tapa tehdä sitä vertailulla prostituoituihin. Ei ole aina pakko uskoa mihinkään pahnanpohjimmaisjärjestyksiin. En sanoisi esim penetraatiosta veloittavaa huonommaksi ihmiseksi kuin minä, älä sinäkään. Hyvää kevättä!


    • hieroo

      Kyllä voi. Minä hieroo munaa ja hyvä raha tulee. Thai hieroo. Oma mies on iloinen tulee raha. Ja käsi toimii. Sama asia. Joskus ottaa vaatteet pois.

    • Voisin. Ei noilla teeseillä sirkuslaisen, teatterilaisen tai muun näyttelijän työ sen säädyllisempää ole, etenkään silloin jos joutuu esiintymään vähissä pukeissa tai alastonkohtauksissa. Vai onko se sitä hyväksyttävämpää, mitä suuremman palkkion siitä saa ja mitä isommalle yleisölle esiintyy?

    • Siinä ja siinä. Luultavasti en pidemmän päälle.

      Minua häiritsisi ajatus, että "jokainen" mies on nähnyt kumppanini alasti ja kumppanini on keikistellyt "jokaiselle" miehelle. Ajatus, että periaatteessa kuka tahansa tuntemani mies on voinut käydä tai voi käydä tunkemassa seteleitä kumppanini pikkuhousuihin yms olisi häiritseva.

      Riippuu kuitenkin tapauksesta.

    • misterrrbiigg

      No en todellakaan voisi. Miettikääpä vaikka esittelyä perheelle. Muutenkin ei ole kunniallisen naisen ammatti. So simple! Muutenkin kaikki naiset, jotka julkisesti jakaa kuvia, jotka voi luokitella eroottisiksi ei kelpaa kainaloon esim business-tapaamisissa. Huorat pysyköön lestissään, ei vaimomatskua.

      • älänytnaurata

        Sinä ja sinun business-tapaamiset :D Näistäkin ns businessmiehistä on joku puolet valkokaulusrikollisia että sikäli. Itse vaikutat miesasialiikkeen mieheltä joka käy korkeintaan vaihtamassa autoa tori.fi-sivun ym kautta.


    • stippie

      Ymmärrän hyvin tuon, että se häiritsisi, että monet muut miehet voisi nähdä kumppanin alasti, jne.

      Mutta auttaisiko siihen se tieto, ettei kuitenkaan saa koskea? Että kumppani on niin haluttava että muut miehet maksavat siitä, että saavat nähdä kumppanin tanssivan, mutta eivät saa koskea. Intimiteetti, läheisyys ja seksi olisi edelleen vain teidän välinen juttu, ei muiden.

      Strippari muutenkin näyttelee keimailevaa, ja tuskin haluaa näitä miehiä, tai itse kiihottuu tms, straippari on omassa maailmassaan miettimäsäs omia juttujaan, ja miehet matsovat hänen kehoa. Stripparia kiinnostaa vain se raha joita nämä miehet hänelle antavat.

      periaatteessa naienn tekee rahaa kauneudellaan ja seksikkyydellään. Jos mietitään, niin niin tekevät Victorias Secret mallitkin, jotka pikku stringeissään kävelevät miljoonien ihmisetn edessä miesten silmien loisteessa, näyttävät kauniilta ja söpöiltä, ja keräävät rahaa.

      Monelle miehelle kelpaisi sellainen malli, miksi sitten vastaavaa erilaisissa tiloissa tekevä, ja vain astetta pidemmälle menevä kaunis nainen yhtäkkkiä olisi tuomittava? Tämäkään nainen ei anna kenenkään koskea iktseensä, eikä koske mieheen (jos siis on puhtaasti "kunniallinen" strippari).

      Minä voisi olla nyt PALJON rikkaampi, jos lähtisin sille tielle, mutten ole antanut itselleni lupaa, koska nämä asiat mietityttävät. Mutta en näe asiaa niin pahana kuin monet ihmiset on ehdollistettua näkemään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3045
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3036
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3034
    Aihe