Bolsu-Desantti päätti käydä

Harmoisistakumahtaa

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Bolsu-Desantti

      Heh, heh... paikallisilta möhömaha-ressuilta tulee autioituvia paperitehtaita vartioidessaan kurapaskat housuun, kun tätä porukkaa alkaa tulemaan Keski-Suomen taivaalta alas. https://www.youtube.com/watch?v=0rAHrHd2lcw Tai eihän niissä paperitehtaissa enää mitään vartioimista ole, kun Suuri ja Mahtava on Iskandereilla jo siinä vaiheessa ampunut valtakunnan 400kV kantaverkoista sähköt poikki... ja monesta kohtaa... Jos eivät sitten tarmokkaat ressut Tarvikekeskuksen aggregaateilla saa tehtaita pyörimään? Siellä se on Ouninpohjan isopää-ressukin 15-litran valurautapata päässä tehdasta vartioimassa... anna mun nauraa... hah, hah, haa... hoh, hoh, hoo...

      Russian AirTroopeilta sujuu jo pelkkä laulukin ihan eri malliin, kuin näiltä meidän paikallisilta Vinohuutajilta.

      • Harmoisistakumahtaa

        " Russian AirTroopeilta sujuu jo pelkkä laulukin ihan eri malliin, kuin näiltä meidän paikallisilta Vinohuutajilta. " Tuo paskasakki ei pääse mihinkään. Tankit jämähtää mihin sattuu, lentokoneisiin ei löydy löböö. Kaikki, kaikki on pelkää teatteria. Mutta, sinä bolsudesanttin reppana se vaan jaksat uskoa punaiseen huomiseen.
        Kohtalosi on sama kuin punikeille kuuluu, ylimääräinen reikä silmien välissä.

        Meillä täällä Kuhmoisissa on perinteitä, kunka punikkeja käsitellään.


    • Anniina-33v

      Wau, kylläpä on komea ja todella miehekäs laulaja tuolla Russian Airborne Troops-musiikkivideolla. Eihän täältä tuppukylästä mistään oikeasti tuommoisia miehiä löydy. Niin ihanan hyvät ja suorat hampaatkin verrattuna tämän paikallisen ressupopulaation 1x2-purukalustoon. Ihan meni jo pikkarit märiksi tuolla 3 minuutin videolla oikeaa miestä katsellessa.

    • JU-HA

      Häääh Bolsu!!! Kävin viikon etelässä lomalla ja näin ainakin 500 homoa siellä!! On ne ihania ne pojat, nuoria teinipoikia käsi kädessä, keskiikäisiä miehiä halailemassa uimaaltaassa ja 60 ukkoja harmantuine lyhyine hiuksineen menossa yhdessä homobaariin kaljoille! Aina pariskunnista toinen kipitti neitimäisesti varpaillaan kun oli saanut kunnon jöötiä tiukkaan pebaansa koko yön, hah haahah sua!

    • Huohjavoivoi

      Nämä keskustelut on niin tyhmiä, että voisitteko vaihtaa noita juttuja keskenänne vaikka sähköpostilla. Ei ne kertakaikkiaan ketään kiinnosta. Osoittaa vaan omaa tyhmyyttänne.

    • Näinno

      Pilaatte koko palstan ja karkotatte kaikki asialliset keskustelijat.

    • Proletator-Agitator

      Hyvää Voitonpäivää 9.5.2015 kaikille TOVEREILLE ja etenkin Bolsu-Desantille !! Harmoisten harmaan pääkoppansa tyhjyyttä kumahteleva juntti voi käydä Kuhmoisten kirkon vierestä hautuumaalta laskemassa hautakiviä, kuinka oli Voittamattoman Puna-Armeijan tulitus aikoinaan murhaavan tarkkaa. 12 hautakiveä löytyy Kuhmoisten miehille samalla kuolinpäivämäärällä siltä hautuumaalta. Ei pitäisi Suomen Tsuhnan alentua Hitlerin orjaksi ja lähteä kaivamaan verta omasta nenästään itärajan takaa, sillä Puna-Armeijaa EI VOI VOITTAA.

      • Harmoisistakumahtaa

        Punikki se tykkää nuolla Stalinin saappaat. Kyllähän punikkiryssät sai kuonoonsa kunnolla Talvisodassa, Jatkosodassa ja kaiken kukkuraksi lauma afgaanivuoristolaisia mätki teikäläisiä punapunikkiryssiä 10 v. mennen tullen. On se ollut sinulle ja tuolle toiselle punikille kova paikka, kun punikkila romahti. Voi sitä päivää kun seisotten edessäni, ottamaan kuulan kalloonne. Paras ryssäpunikkin on kuollut.

        Proletator-Agitator on taas kiljupäissään kun höpöttää puna-armeijasta.


      • Honka-hovin_Henna-Riikka

        Laitappa sinä Harmoisten seniili harmaapää nimesi palstalle näkyviin, niin tulee poliisi hakemaan sinulta aseet pois, kun toisia niillä uhkailet.


      • Ouninpohja

        Alkaa Bolsulla olla köntsät jo housussa!! hehhhheeeeeh Sitä saa mitä tilaa...Hah hahhhaaa


      • Harmoisistakumahtaa
        Honka-hovin_Henna-Riikka kirjoitti:

        Laitappa sinä Harmoisten seniili harmaapää nimesi palstalle näkyviin, niin tulee poliisi hakemaan sinulta aseet pois, kun toisia niillä uhkailet.

        Mitäs se jakorasija täällä kitisee. Näillä kulmilla poliisi on ystävä ja ymmärtää meitä isänmaallisia. Punikeilla se uhka on menettää ainokainen.


    • Bolsu-Desantti

      Kylläpä on raukat ja ressukat suomalaiset tuossa niin nöyrää poikaa valkoinen lippu kourassa... joka toisella äijällä köntsät housussa... ainakin tuossa keskellä olevalla raihnaisella keppiäijällä... luultavasti kurapaskat housussa... kunnon turpiinotto opettaa kyllä nöyräksi... ovat jotenkin selkäänsä saaneen näköisiä...

      http://www.oulu.ouka.fi/ppm/laukka/kuvat/2/1933.jpg

      Uljas Puna-Armeijan upseeri on ainoastaan pelkästä säälistä jättänyt Tokarev TT 33-pistoolillaan ampumatta nuo antautuvat raukat pelkuri-fasistit tuohon lankkukasan päälle.

      Hyvää Voiton Päivää 9.5. 2015 !!

    • Proletator-Agitator

      Terveisiä Moskovasta ja hyvää Voiton Päivää kaikille AY-Tovereille !!

      Kylläpä oli mahtava Voiton Päivän paraati eilen Moskovassa. Tuuli kävi Suomeen päin, niin ottivat paraatissa panssarivaunujen pakoputkistakin katalysaattorit pois. Vähän häkää Suomen kapitalistin henkitorviin Tsernobylin hiukkasten lisäksi... heh, heh...

      Tupolev lensi juuri Moskovasta ja laskeuduttiin äsken Helsinki-Vantaalle. Kohta lähdetään ajelemaan täältä Vantaalta Jämsään päin Heposen Villen vanhalla lava-Mossella. Siinä on sitten niin varmatoiminen auto, että kapitalistien räpellykset jää kirkkaasti toiseksi. Saksalainen BMW kopsasi sitten myöhemmin Mossen koneen omaan 1502 bemariinsa. Löytyy näes puolipallon muotoiset palotilat ym. herkut, millä saadaan auto kulkemaan.

      Tuossa edellisessä viestissä Ystäväni Bolsu-Desantin linkittämästä suomen pelkuriarmeijan antautumiskuvasta Suurelle ja Mahtavalle Neuvostoliitolle sain todella makeat naurut. Ihan on pelkuriarmeijan poikien naamat sen näköisiä, kuin jos tyttö lyökin reidet yhteen juuri siinä vaiheessa, kun solttu kuvittelee pääsevänsä panolle. Kyllä elämä, rotanhäntäpistin, sekä Suuri ja Mahtava opettaa...

      Muistuupa mieleeni muuan hauska tapaus kunniakkaalta ja menestyksekkäältä sotilasuraltani Kannaksen halkijuoksun alkuvaiheen ajoilta Valkeasaaresta. Haavoittunut URR:n Rakuuna tuli JSP:lle ja kirosi, että "piti jatkaa jalan, kun voittamaton Puna-Armeija ampui hevosen alta." Tähän JSP:llä jo oleva haavoittunut pohjalaisista kootun JR58:n luutnantti tokaisi, että "mitäs tuo nyt on, mutta minun piti jatkaa käsin, kun voittamaton Puna-Armeija ampui Lotan päältä."

      Että tämmöstä... tällä kertaa... morjens Murmelit...

    • Harmoisistakumahtaa

      Kylläpä on todella hieno historiallinen kuva. Tätä kuvaa minä olen jo yli 70 vuotta etsinyt. Koirat on saaneet kunnolla selkäänsä ja ilmeet on sen mukaiset, mitä selkäänsä saaneilla kulkukoirilla kuuluukin olla. TODELLA HYVÄ KUVA !!

      http://www.oulu.ouka.fi/ppm/laukka/kuvat/2/1933.jpg

    • Bolsu-Desantti

      Maitonaamoilta on otettu aseet pois ja vain Sankarillisilla Voittajilla on pistooli valmiina käyttöön noiden viheliäisten Kannaksen halkijuoksijoiden varalta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3045
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3036
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3034
    Aihe