Toimi Kankaanniemi kansanedustaja

työjayksityisyys

On syytä erottaa kaksi asiaa toisistaan. Toimi Kankaanniemi on valittu vaaleissa kansanedustajaksi. Äänestäjät ovat äänestäneet hänet eduskuntaan siksi, että äänestäjät ovat luottaneet Toimi Kankaanniemen kykyyn hoitaa kansanedustajan tehtäviä. Ovat luottaneet siihen, että Kankaanniemi osaa arvioida ja punnita niitä lakiesityksiä, joita hallitus eduskunnalle tuo äänestykseen. He ovat luottaneet siihen, että Kankaanniemi osaa esittää ja tuoda esille mielipiteitä lakiehdotuksiin, joita ei ehkä muutoin tulisi esille. Äänestäjät ovat äänestäneet Kankaanniemen eduskuntaan siksi, että hän osaa sen työn, eivät he ole äänestäneet häntä sinne yksityiselämänsä perusteella.

Olisi siis väärin äänestäjiä kohtaan, jos Toimi Kankaanniemi eroaisi kansanedustajan tehtävistä. Hän ei ole tehnyt mitään rikosta.

On siis syytä pitää erillään nämä kaksi asiaa, kansanedustajana toimiminen ja yksityiselämä. On tärkeää, että jokainen ymmärtää tämän.

51

60

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pois.eduskunnasta

      Kyllä minä haluaisin hänet pois eduskunnasta, ei naisille irstaiden viestien ole sopivaa käytöstä lähettäminen naimisissa olevalle miehelle. Nämä naiset olivat moni vielä työtuttuja. Se kertoo jo ettei tämä mies ole sopiva kansanedustajaksi.

      • mieheksiHäntuli

        Entäs sitten. Hänhän on Perussuomalainen. Ja perussuomalainen mies on juuri suomalainen, joka lähestyy naista, kuten mies suomessa lähestyy.
        Se, että on joku vanhapiika, hän ei olekaan saanut tavata perussuomalaista miestä, tai on antanut hänelle hatkat.
        Siis suomalainen mies, on tavallaan kuin suomalainen nainen.
        Vanhat elokuvat kertovat miehestä, uudemmat kertoo kauniista ja rohkeista, tai hyvin katsottu salatut elämät. Siis Toimi on todennäköisesti palannut ruotuun suomalaiseksi, perussuomalaiseksi mieheksi.

        Riisunut klooriansa, sekä hmmm. suree osaansa, tai tunnemaailmassa katselee paikkaa, kuinka olla se persusuomalainen ja mies.


    • why_not

      Joo-o, mutta veikkaan, että häntä äänestäneet ovat suurimmaksi osaksi tunnustavia kristittyjä, koska hänkin on tehnyt vakaumuksensa selväksi, ja sanonut ennen vaaleja, että hänellä on arvot kohdallaan. Kristilliseen arvomaailmaan kuuluu aviollinen uskollisuus. Jos Toimin "moraali" olisi tullut tietoon ennen vaaleja, hän ei olisi pääsyt eduskuntaan. Siinä mielessä äänestäjiä on petetty, ja mielestäni hänen pitäisi erota työstään, johon on päässyt antamalla täysin vääriä tietoja omasta arvomaailmastaan.

      • totuusajastamme

        Mitä on kristillinen armomaailma? Eeden? Molemmat lankesi.
        Vanhaanliiton kirjoitukset. Kaseleminen, kuin nainen kylpi, rakastuminen vieraaseen naiseen ja hänen aviomiehensä murha. Siinä on kristillisyydenmieskuvaa sanasta.
        Mitä on matkalta, mennen tullen toteamus, synti hallitsee, jos ei valvo, ja jos joku --luulee-- seisovansa. Parempi repästä jo silmä valmiiksi ja katkaista kätensä, muutoin on valhettelija ja luuloinen vanhurskas.
        Meinaan, pitihän Jeesus piirtää kivittäjilleen hiekkaan elämänkuvat.

        Siis arvomaailma, se ei ole tumaroinnin maailma. Paremminkin tämä luterilaisuuden toteamus, ""miiiinäääää vaevaenen mato matkamies maan" ... ja nämä kielilläpuhuvat Körtit, tietävät raadollisuuden.

        Täällä taas olevat puhkuvat intoa, syy siihen on tämä liha, joka rienaajan säestämänä kirjoituttaa porukalla ja maalaa sädekehää ympärilleen.


    • helluntailainen

      Mitä on sellainen asioiden hoitaminen: julistaa suullaan ihan muuta kuin käytännössä tekee. Minä voin vaahdota rehellisyyden ja moraalin puolesta ja vaatia tätä kaikkea lähimmäisiltäni, mutta toimia varkaana, kavaltajana huorata. Mitä on sitten farisealaisuus jos ei tätä.
      Uskon että Toimilla on kantti pettänyt, hän on sortunut valvomattomuuttaan ja kokee epäonnistuneensa. En usko, että monikaan häntä äänestäneistä, olisi tukenut häntä, jos nuo viimepäiviä esille tulleet jutut olisivat olleet heidän tiedossaan.
      Toimi itse tietää parhaiten Jumalan edessä, miten rehellinen hän jatkossa aidosti haluaa olla.
      En kyllä pitäisi pahana, jos hän vaikka vetäytyisi syrjään ja jättäisi luottamustoimen toiselle. Kansanedustajalta ja puhumattakaan ministereistä vaaditaan vahaa minuutta ja pitää pystyä pitämään itsenä koossa myös yksityiselämässään.
      Pitää olla rehellinen, vakaa, jämäkkä, käyttää salonkikelpoista" kieltä olla sortumatta alamaailman kieleen ja käytökseen.
      Kyllä Toimin käytös loukkaa myös meitä kaikkia helluntailaisia.
      Onneksi hän ei jäänyt selittelemään ja myönsi heti lankeemuksensa.

      • tämäkinnähdä

        Ehkä Toimi ei kanna ristillään toisten syntejä, vaan omaansa. Turhaa siinä on mallata palttoota kaikkien päälle, se on farisealaista.


      • Edunvalvoja

        Minulle tulee kyllä mieleen alkava etenevä sairaus, johon saattaa kuulua seksuaalisten yllykkeiden läpilyönti.


      • synninsairausajasssssa
        Edunvalvoja kirjoitti:

        Minulle tulee kyllä mieleen alkava etenevä sairaus, johon saattaa kuulua seksuaalisten yllykkeiden läpilyönti.

        Jooo. se on tämä yleinen sairaus, kauniit ja rohkeat ja salaiset kansiot synti. Se on niin lähellä ihmistä ja kansantapakin. Joskus se saattaa tarttua matkaanlähteneenkin mieleen, hänen harmikseen.
        Hinta on kova, mutta mahdollisuus parannukseen.


    • Eisyytellä

      Kyllä meidän pitää antaa anteeksi kaikki rikkomukset vaan eikä tuomita toisia. Niin minä toimin. En syyttele ketään kun olin ennen uskoontuloa samanlainen väärintekijä. Enkä voi vannoa ettenkö uskossa tulevaisuudessa lankeaisi johonkin vaikka elänkin uudestisyntyneen elämää eikä mieleni toimi niinkuin maailman ihmisillä enää.

    • Moniatapoja

      Kankaanniemi edustaa eduskunnassa suomalaisia. Jos vilkaisee, kuinka sairaita juttuja treffi- ja muilla parinhakupalstoilla kirjoitellaan, voi helposti nähdä Kankaanniemen toimivan samoin kuin suuri osa suomalaisista. Joten on varmasti eduskunnassa mies paikallaan.

      Jos mies on ihastunut naiseen, niin miten sitten pitäisi lähestyä? Tapa toimia riippuu paljon ihmisestä ja hänen viestintätaidoistaan. Miten itse toimisit/olet toiminut saadaksesi ihastuksesi huomion? Ihastuksen kohteetkin, omasta kokemuksestanikin, reagoivat lähestymisiin eri tavoin. Miksi Kankaanniemen ihastuksen kohde ei ilmoittanut vastaustaan henkilökohtasesti vaan käytti viestimenä julkista mediaa? Herättää kysymyksiä myös ihastuksen kohteesta.

      Lisäksi somessa, sähköpostissa tai tekstiviestinä lähetetyt yksityisviestit omaavat perustuslaissa turvatun viestisuojan - kirjepostin tavoin. Käsittääkseni Kankaanniemi ei ole tehnyt rikosta viestittelyllään. Entä Kankaanniemen ihastuksen kohde? Rikkoiko hän perustuslakia, kun ei mennyt ensin poliisin puheille?

      Miten ujo ja ilmaisutaidoiltaan heikko mies enää uskaltaa ihastustaan lähestyä, kun aina tällä tavalla näitä asioita revitellään?

      • why_not

        Toimi on naimisissa, ja uskoakseni suurin osa suomalaisista äänestäjistäkin kannattaa aviollista uskollisuutta. Miksi "kristillisiä perhearvoja" kannattavan miehen tarvitsisi etsiä naisia muualta, jos on vaimo kotona?


      • arjenpuntarointia
        why_not kirjoitti:

        Toimi on naimisissa, ja uskoakseni suurin osa suomalaisista äänestäjistäkin kannattaa aviollista uskollisuutta. Miksi "kristillisiä perhearvoja" kannattavan miehen tarvitsisi etsiä naisia muualta, jos on vaimo kotona?

        Ajan henki ja hermollaolijat. Suurin osa, eroaa ja menee uudelleen naimisiin. Siis tilastokeskus ehkä avaa totuutta.
        Uskollisuus, se punnitaan siinä, mitä tapahtuman jälkeen pari keskenään sopii. Avioliittoleireillä paljon "kristityt" käyvät anteeksiantamusten kautta uutteen "samaan liittoon" takaisin.


      • >Miten ujo ja ilmaisutaidoiltaan heikko mies enää uskaltaa ihastustaan lähestyä, kun aina tällä tavalla näitä asioita revitellään?
        Tämä oli mainio veto. Eduskuntapuolueen ex-puheenjohtaja, entinen ministeri ja pitkäaikainen kansanedustaja on "ujo ja ilmaisutaidoiltaan heikko mies". :D


    • ArtoTT

      Toivottavasti tämä julkinen nöyryytys Toimin kohdalla aikaansaisi hengellisen uudistumisen tien läpikäymistä. Toimi on hyvä esimerkki siitä minkälainen ihminen on, vain pysymällä kiinni Jumalassa, voimme pelastua, omalla voimallamme emme voi mitään, siksi on niin tärkeää että joka hetki pysyisimme kiinni Jumalassa.

      Ehkä kuitenkin Toiminkin kohdalla tämä olisi uuden parannuksen alku, hengellisesti tilanne olisi pahempi jos häntä ei olisi koskaan kiinni otettu, nyt hänellä on mahdollisuus nöyrtymiseen ja parannukseen, mitä ei ehkä olisi tapahtunut, jos asia ei olisi paljastunut. Voimia Toimille ja ehkäpä asia voi loppujen lopuksi olla hänen omaksi parhaakseen pitkällä aikavälillä. Toisaalta tämä on meille jokaiselle uskovaisella varoitus siitä kuinka lähellä synti on meitä jokaista ettemme itse lankeaisi.

      • >Toisaalta tämä on meille jokaiselle uskovaisella varoitus siitä kuinka lähellä synti on meitä jokaista ettemme itse lankeaisi.
        Olettepa te uskovaiset heikkoja. En ole avioliittoni aikana ollut lähelläkään käydä vieraissa, vaikka en ota asian suhteen käskyjä kuin itseltäni. On varmaan moraalisesti turvallisempaa pysyä uskonnottomana vastakin.


      • RepeRuutikallo kirjoitti:

        >Toisaalta tämä on meille jokaiselle uskovaisella varoitus siitä kuinka lähellä synti on meitä jokaista ettemme itse lankeaisi.
        Olettepa te uskovaiset heikkoja. En ole avioliittoni aikana ollut lähelläkään käydä vieraissa, vaikka en ota asian suhteen käskyjä kuin itseltäni. On varmaan moraalisesti turvallisempaa pysyä uskonnottomana vastakin.

        Ja täsmennänpä vielä, että en ole myöskään lähettänyt ainuttakaan seksiviestiä kenellekään muulle kuin vaimolleni.


      • ArtoTT

        No eihän se sielunvihollinen omiaan kiusaa.


    • Rilluttelua

      Aloittajan mielestä Kankaanniemi on toiminut täsmälleen kuten helluntailaisen perussuomalaisen kansanedustajan pitääkin toimia.

      No, ei edustajalla sitten ole probleemoita toimintansa jatkamisessakaan, kun taustaryhmien tuki on noin vahva. Uusia nuss***viestejä saa edelleen lähetellä naisille, kun anteeksiannot ja hurraukset on jo etukäteen luvattu. Varmaan kansanedustajan vaativa työkin sujuu vireämmin, kun on jo edeltä käsin anteeksiannettuja ja hyväksyttyjä sivuharrastuksia...

      • gertrew

        joo hellarit hyväksyy ja siunaa kaiken suomen typerin seurakunta!!!!


    • miettimistäpiisaa

      Se on niin monisäikesitä tämä suhtautuminen asioihin.

      Pitääkö nyt kysyä jokaiselta toimia äänestäneeltä otatko äänesi takaisin vai annatko olla ja katsotaan mitä tulee, niinkö!

      paljonhan on ihmisiä joille olisi kauhistus äänestää sataprosenttista toimia, Jumala jos olis ehdolla Hän saattasi saada muutaman äänen muilta kuin uskovilta.

      jokainen taitaa tietää monekin valtiomiehen edesottamuksista, en nyt viitsi nimetä ketään, mutta koko kansan edustajana ja kirkon päänäkin jopa ei sitten pitäisi olla ketään muita kuin satasen onnistuneita, eikö vain!

      varmaankin kansa suurelta osin rauhoittuisi jos toimi ottaisi lopputilin heti kun kerkiää, mutta tiedä sitten olisiko sekään parempi.

      nythän on menossa trendi jossa jokainen uskovainen halutaan ulos joka paikasta ja saunan taakse mieluusti, että siinäkin on miettimistä motiiveille ja tekemisille.

      • eipänimeilläkään

        No, eipä meidän tarvitse nimetä, sillä tuomiollakin vaan Herra nimeää.
        Katsotaan vaan "köyhänä", ettei langettais.
        Kukaan ei ole käynyt toisten punteissa tietä, eikä ole arvuuttelemassa tekoja.


      • >nythän on menossa trendi jossa jokainen uskovainen halutaan ulos joka paikasta ja saunan taakse mieluusti, että siinäkin on miettimistä motiiveille ja tekemisille.
        Tätä olisi varmaan loivemmin, jos ette esiintyisi niin paljon muita parempina ja olisitte vähemmän kiinnostuneita ihmisten yksityisasioista jotka eivät teille lainkaan kuulu.


    • Kankaanniemen käytös otetaan esille säännöllisesti niin kauan kuin hän on jossain julkisessa virassa tai muutoin julkisuuden henkilö.

      Jotkut ottavat asian esille vielä kymmenien vuosien kuluttuakin ihan samalla tavalla kuin otetaan nykyisiin esille esim. helluntailaisuuden toisen perustajan Charles Fox Parhamin Ku Klux Klan-jäsenyys.
      Ku Klux Klan oli kuulu teloittajien ryhmä, joka huput päässään hyökkäsi niiden ihmisten kimppuun joista eivät pitäneet ja tappoivat heidät.
      Tapetut oli usein tummaihoisia.

      • kulusklask_klooni

        Eli, olisiko, no miten tuo nimi kurkkuäänillä kliksautetaan kulukskanskaani.
        Kuitenkin, Jos kyse on luterilaisuudenjälkipolvesta, jotka pakeni katolisten vainoja pakoon rapakontaakse. Tosin ei ne luuterinporukka niin puhtoinen ole vainottomuudesta, ainakin jos oppi-isää kahtoo.
        Hukutti ja poltatti roviolla porukkaa pilvin pimein.


      • saaviisastuajokapäivä

        Taas peku puhuu paskaa kuten aina ja joka paikassa !

        mikä sinua mies oikein vaivaa kun alennut tuolaliseen lapselliseen läpinäkyvään mollauikseen aamusta iltaan!

        mitä perheesi ajattelee moisesta temppuilusta ja mitä siitä itse saat loppulaskussa, mieti nyt edes hiukan olemisesi tarkoitusta.

        ala tehdä vaikka perhoja tai vaappuja käsitehtyinä erikoiskappaleina siitä et saa niin paljoa takapuoliraippoja sitten siellä lopussa.


    • aamen

      Kyllä nyt Kankaaniemi saa puolsustusta varmasti miehiltä.
      Missä ne puolustajat olis illoin kun sisareni meinattiin eroittaa järvempään seurasta vuosia sitten, kun ei osannut puhua kielillä. Eikä myöskään lähtenyt teeskentelemään kielillä puhumista. Hänet otettiin ankaraan puhutteluun ja ehdotettiin eroamista ( en ole tiennytkään että nuo seurat on rekisteröityjä) Onnekseen ja mielenterveytensä pelastaakseen, hän vaihtoi läheisen paikkakunnan seuraan, jossa otettiin ystävällisesti vastaan. Joten kysyn.
      1 Ketä, sitä voit auttaa sillä kielillä puhumisella
      2 Sanotte se on Jumalan kanssa salaista keskustelua - Jumalako ei muka näe meidän sydämeemme ja ajatuksiamme.
      3 Jeesus katsoo ihmistä ja sen tekoja, ei sanoja

      • UskoHerraanvaa

        Teot jota ihminen tekee lähtee siitä kun Jumalan rakkaus niitä synnyttää sun sydämessä. Jos sä rupeat ite tekemään niin siitä ei mitään tule. Jumala antaa sen verran kun on hyväksi kullekkin. Kielilläpuhumista mullekkin yritettiin opettaa aikanaan ja sehän on ihan kamalaa eksytystä..ei kaikki puhu kielillä ikinä. Osa puhuu osa ei sillä ei ole mitään tekemistä sen tärkeimmän kanssa eli sun oman pelastumisen. Jos sä tosissas haluat tulla uskoon ja rukoilet Jeesuksen sun elämääs niin Jeesus näkee kun oot täsissas ja kaikki on siinä eikä tartte miettiä sen enempää uskonnollisuuksia yms. Perusta on siinä eikä se häviä jos siinä olla haluat.


      • Sepysyuaina

        Juur näin. Ei tää usko Jeesukseen vaadi kun sen et tosissaan haluat kääntyä ja saada uuden elämän. Jumala näkee sun sydämen eli jos teit päätöksen vitsillä niin se näkee myös sen ja silloin myös elämäs jatkuu samal tavalla. Uudistus on varma jos teet päätöksen tosissasi. Jumala lähentyy sua sillon kun sä lähennyt häntä..hän ei sinua pois työnnä ikinä.


      • voinäitäjuttuja

        En ole ikänä päivänä kuullut mitään noin hullua että joku ollaan erottamassa seurakunnasta jos ei puhu kielillä !!!??

        joko siellä seurakunnassa on täysin pihalla olevaa päättäjistöä tai sitten joku muu on pihalla, muita vaihtoehtoja ei ole.

        olispa todella mielenkiintoista kuulla toistakin osapuolta mistä TODELLA oli kysymys!


    • eiyhtäkääntäydellistä

      Mitä sinä ajattelit juuri äsken?

      Kuka meistä on täydellinen ajatuksissa?

      Kuinka moni on toteuttanutkin vääriä ajatuksia?

      Mitä sinä puhuit juuri äsken?

      Oliko puheesi vilpitöntä ja hyvää kuulla?

      Kuka meistä on täydellinen sanoissa?

      Löytyykö jostakin seurakunnasta täydellinen mies tai nainen?

      Uskallatko olla rehellinen Jumalan edessä?

      En minä halua mitään tilintekoa tänne, mutta voi tutkistella asioita itsekseen sydämessään!

      • Vahvausko

        Aivan. Se joka väittää olevansa synnitön niin valehtelee. Kyllä meidän uskovaisten elämä toni muuttuu kun tulemme uskoon mutta joka väittää ettei enää koskaan tee edes ajatustasolla mitään väärää valehtelee. Uskovainen ei elä kuitenkaan tarkoituksellista syntielämää kuten ei-uskovainen joka nyt ei sen enempää välitä touhuistaan vaikka on sielläkin "hyviä" ihmisiä teoiltaan mutta kun hyvät teot ei vie taivaaseen. Vain Jeesus pelastaa, ja kun tuut uskoon niin teet automaattisesti sitä hyvää sydämestäs..ei tarvii miettiä sen enmpää kun se kaikki laitetaan sun sydämeen.


    • Jumalanökee

      Toi on hyvä pointti sille joka epäilee "onko uskossa". Siihen ei trvita sen kummempia menoja. Voit ihan omin sanoin pyytää synnit anteeksi ja Jeesuksen sun elämään . Jumala todella tuntee sut ja näkee kun olet tosissasi:) ajatelkaa miten kaikkitietävä ja näkevä meidän Jumala on:)

      • Jsjdjsj

        Moni kirjaoppinut joka ei elä Hengen johdatuksessa tarvitsee jo uskomattomat lavat ja puitteet tullakseen uskoon:) siihen tosiaan riittää vain päätös sydämestä vaikka olisit yksin huoneessasi. Jumala kun kuulee rukoiksesi ajatustasollakin. Mikään ei jää huomaamatta. Kadut syntejäsi ja pyydät anteeksi ja pyydät muutoksen elämääsi ja Jeesuksen sydämees..se on siinä:)


    • fdafadsfas

      aloittajalle katsos on tullut ilmi että tämä kyseinen TOIMI ON LÄHETELLYT niitä viestejä jo viime syksynä paljon ennen vaaleja ja mitä todennäköisemmin antanut äänestäjille semmoisen kuvan mikä ei ole totta, eli pettänyt äänestäjät!!!

      Että sillai turha puolustelle rikoksen tekijää!!

    • tekopyhyys

      On myös hyvä havaita, että seksuaalinen härintä on Suomen lainsädännössä rikos. Kansanedustaajan on oltava nuhteeton.

      Seksuaalinen häirintä on vakava rikos, jos häirinnän kohde sen kieltää. Kankaanniemi ei ole tätä uskonut vaan on jatkanut härintää vaikka kohde on pyytänyt monesti Kankaanniemeä sen lopettamaan.

    • tmvimtnw123

      Jos leikkii tuomitsevaa, jopa (homot) kuolemaan tuomitsevaa, moraali-jeesusta julkisuudessa, mutta on sitten verhon takana moraalittomampi seksihurjastelija kuin 95% normaali-ihmisistä niin ..?!?

      TUOMITSEN !

    • toimintuomio

      Mikä siis on oikea rangaistus ?

      Ole sinä tuomarina!

      Minkä rikoslain pykälän kohdalla hänelle tuomio annetaan?

      Menettämään kansanedustajan palkkansa 4 vuoden ajalta?

      Erottava vaimostaan ja hylättävä lapsensa ja lastenlapsensa? He eivät saa pitää yhteyttä enää Toimiin, eikä Toimi heihin?

      Maksettava noille naisille kunnon rahakorvaus - minkä suuruinen?

      Häntä ei saa enää päästää mihinkään toimeen tai virkaan, eikä edes ehdolle mihinkään luottamustoimeen?

      Hänet on erotettava puolueesta ja häntä ei saa enää ottaa minkään puolueen jäseneksi, eikä minkään seuran tai yhdistyksen jäseneksi?

      Hänen on kerran viikossa mentävä Jyväskylän torille, jotta ihmiset saavat sylkeä hänen päällensä ja kirota häntä?

      Häntä on pilkattava kaikissa lehdissä vähintään kerran viikossa?

      Sano, mikä rangaistus on oikea!

      No, anna tulla tuomiosi - osaatko toimia tuomarina?

    • HänelläOli

      toimilupa.

    • toimintuomio

      Missä ne tuomarit nyt ovat, jotka antavat Toimille tuomion?

      Haluan kuulla sen tuomion, minkä sinä annat?

    • riittääköjotuomiot

      Maailman menoa palstalla on jo lueteltu ne tuomiot, jotka Toimi Kankaanniemi on jo ainakin saanut, käypä lukemassa ja kerro sitten tuomiosi täällä!

    • Toimintuomio

      Toimi, missä ovat sinun tuomitsijasi, jotka sinulle tuomion langettavat?

    • Jeesuksentuomio

      Joh 8:
      10 Ja kun Jeesus ojensi itsensä eikä nähnyt ketään muuta kuin naisen, sanoi hän hänelle: "Nainen, missä ne ovat, sinun syyttäjäsi? Eikö kukaan ole sinua tuominnut?"
      11 Hän vastasi: "Herra, ei kukaan". Niin Jeesus sanoi hänelle: "En minäkään sinua tuomitse; mene, äläkä tästedes enää syntiä tee"

    • naisetilmi

      Viestit julkisuuteen tuoneet naiset saatava näytille.
      Heidän on kerrottava koko juttu, miten ovat viesteihin suhtautuneet. Vastasivatko, että ei kiinnosta, lopeta? Luultavasti viestien tulo olisi loppunut.

      Itsestään epävarma mies luuli olevansa erityisen haluttava, kun ilmeisesti mitään kieltoja ei tullut.

      Naisten käytös oli erittäin paheksuttavaa. Miten hyötyivät kaikesta? Saavat palkkansa, hekin, ennemmin tai myöhemmin.

    • Anonyymi

      Toimiiiiiiiiiiii!!!! TOIMI NYT!!!

      • Anonyymi

        Myöhään toimivaa, kuusi vuotta ollut aikaa rauhoittua.


    • Anonyymi

      Joo, se huonosti nu***ta nukkuva helluntailainen entinen KD, nykyinen persu. Loikkaakohan se seuraavaksi Anos Turilaisen persuihin.

      • Anonyymi

        KD:n olisi syytä loikkauttaa Räsänenkin johonkin persupuolueista, joko Turilaisen, Purran tai Kiemungin. Muuten KD:n rahvaanomaisesti sanottuna: hukka perii.


      • Anonyymi kirjoitti:

        KD:n olisi syytä loikkauttaa Räsänenkin johonkin persupuolueista, joko Turilaisen, Purran tai Kiemungin. Muuten KD:n rahvaanomaisesti sanottuna: hukka perii.

        Kankaanniemi on aika tyypillinen helluntailainen.
        Lähetteli kansanedustajana viestejä puolitutuille nasille.
        Alla muutamia Toimin lähettämiä viestejä.

        "– Sun tissivako näkyy kuvassa, mutta ei tissit… miks ei?"

        "Haluan ruiskaista niin että tissit räjähtää."

        "Et oo pimppibimbo kuten joku vois jutuistas päätellä."

        "Peppuperjantaita…"

        "Älä munastu…kaikkiko kävis? B-rappuunkin."

        "Nussittuna nukkuisit sikeästi"


      • Anonyymi
        Pe.ku kirjoitti:

        Kankaanniemi on aika tyypillinen helluntailainen.
        Lähetteli kansanedustajana viestejä puolitutuille nasille.
        Alla muutamia Toimin lähettämiä viestejä.

        "– Sun tissivako näkyy kuvassa, mutta ei tissit… miks ei?"

        "Haluan ruiskaista niin että tissit räjähtää."

        "Et oo pimppibimbo kuten joku vois jutuistas päätellä."

        "Peppuperjantaita…"

        "Älä munastu…kaikkiko kävis? B-rappuunkin."

        "Nussittuna nukkuisit sikeästi"

        Kankaanniemi ja Hakkarainen, molemmat helluntailaisia ja Keski-Suomesta. Mikä ihmeen sakki äänesti tuollaiset täystollot eduskuntaan?


      • Anonyymi
        Pe.ku kirjoitti:

        Kankaanniemi on aika tyypillinen helluntailainen.
        Lähetteli kansanedustajana viestejä puolitutuille nasille.
        Alla muutamia Toimin lähettämiä viestejä.

        "– Sun tissivako näkyy kuvassa, mutta ei tissit… miks ei?"

        "Haluan ruiskaista niin että tissit räjähtää."

        "Et oo pimppibimbo kuten joku vois jutuistas päätellä."

        "Peppuperjantaita…"

        "Älä munastu…kaikkiko kävis? B-rappuunkin."

        "Nussittuna nukkuisit sikeästi"

        Miksi noita viestejä haluat täällä levitellä?
        Jaksaa vielä niin kovasti kiinnostaa?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Minua odottaa

      Joku todella ihana nainen jossain tulevaisuudessa. Siihen uskon ja luotan. 🤗❤️✨
      Sinkut
      219
      4167
    2. Miten toivoisit

      Teidän välien olevan tällä hetkellä? Tässä tilanteessa?
      Ikävä
      121
      4016
    3. Keksitkö keinon

      Miten voin nähdä ihastusta joka ei myönnä tunteitaan.
      Ikävä
      48
      3632
    4. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      65
      2983
    5. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      200
      2741
    6. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2518
    7. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      22
      2518
    8. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      20
      2406
    9. T- miehelle....

      Kuka sua rakastaa? Kertoi rakastavansa....
      Suhteet
      41
      2289
    10. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2245
    Aihe